John Alarcon: Η Melia Hotels αναζητά ευκαιρίες για νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα μέσα στο 2020

Α Decrease font Enlarge font
Η Melia Hotels αναζητά ευκαιρίες για νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα μέσα στο 2020

Τα σχέδια της ισπανικής αλυσίδας Melia Hotels για την διεύρυνση της παρουσίας της στην Ελλάδα αποκάλυψε ο επικεφαλής Ανάπτυξης Νότιας Ευρώπης της εταιρίας, κ. John Alarcon σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tornos News.

O κ. Alarcon τόνισε οτι η Ελλάδα είναι στα άμεσα σχέδια επέκτασης της Melia Hotels στο άμεσο μέλλον και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ευκαιριών σε ελληνικούς προορισμούς, ιδιαίτερα στην Αθήνα και τα δημοφιλή ελληνικά νησιά, που θα οδηγήσουν σε συμφωνίες management ή franchise.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να επισημάνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο όμιλος σε επίπεδο υποδομών και αεροπορικών συνδέσεων στην Ελλάδα, κατά την επιλογή συμφωνιών. Όπως ειπε χαρακτηριστικά ο κ. Alarcon η Ελλάδα, σε επίπεδο υποδομών, θυμίζει Ισπανία 20 χρόνια πριν...

-Υπάρχουν σχέδια επέκτασης της Melia στην Ελλάδα δεδομένης της άνθισης του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία χρόνια;

-Έχουμε ξεκάθαρο όραμα να επεκταθούμε στην Ελλάδα γιατί η Melia Hotels είναι ένας όμιλος ξενοδοχείων που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αναψυχής πάνω από 16 χρόνια και επειδή η σημασία του τουρισμού στην Ελλάδα είναι μεγάλη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχουν ευκαιρίες επέκτασής των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα.

Είμαστε μια Μεσογειακή εταιρία, όπως και η Ελλάδα μια Μεσογειακή χώρα, και δίνουμε έμφαση στις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας έχοντας θερμή και φιλόξενη ιδιοσυγκρασία και αυτό πιστεύω ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά στην Ελλάδα. Στα σχέδιά μας είναι σίγουρα να λειτουργήσουμε resort στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τους προορισμούς οι οποίοι μας ενδιαφέρουν για τη λειτουργία ξενοδοχείων μας, είναι σημαντικό να επισημάνω ότι αυτοί θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αεροπορικές συνδέσεις, κάτι που αποτελεί πρόκληση για την Ελλάδα ως χώρα αλλά βελτιώνεται μετά και τις επενδύσεις της Fraport. Μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα θα δούμε βελτίωση των αεροπορικών συνδέσεων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και αυτό θα μας επιτρέψει να μην χρειάζεται να εξαρτόμαστε υπερβολικά από τους τουρ οπερέιτορ.

Αναζητούμε ευκαιρίες στην Κρήτη, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα, στην Κω και στη Ζάκυνθο.

-Επομένως, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για λειτουργία resort και όχι τόσο ξενοδοχείων πόλης από την Melia στην Ελλάδα; Δεδομένης της παρουσίας της εταιρίας στην Αθήνα, με το Athens Melia…

Στην εταιρία μας, το 60% των μονάδων είναι resort και το 40% ξενοδοχεία πόλης. Όμως το σημαντικότερο για εμάς είναι να λειτουργούμε ξενοδοχείο, όπου υπάρχει ικανοποιητική ζήτηση για επαγγελματικά και ταξίδια αναψυχής.

Η Αθήνα αποτελεί είναι εξαιρετικό παράδειγμα της λογικής αυτής. Είναι ένας προορισμός city break επομένως ιδανικός για τις διακοπές διεθνών τουριστών αλλά και Ελλήνων, και την ίδια ώρα, τους μήνες εκτός υψηλής σεζόν υπάρχει η ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια.

Επομένως, η Αθήνα είναι ένας προορισμός όπου θα θέλαμε να λειτουργήσουμε νέα ξενοδοχεία, αλλά και η Ελλάδα γενικότερα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ήδη με το Melia Athens, το οποίο έχει πολύ καλές επιδόσεις εδώ και μια δεκαετία σχεδόν. Παραμένουμε ανοικτοί σε ευκαιρίες.

-Υπάρχει πλάνο για τον αριθμό των νέων ξενοδοχείων Melia που θέλετε να λειτουργήσετε στην Ελλάδα μέσα στην ερχόμενη 5ετία;

Ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση να κλείσουμε συμφωνία για νέο ξενοδοχείο μέσα στη νέα χρονιά. Στόχος μας είναι αυτός, όμως εξερευνούμε ευκαιρίες και δε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό θα γίνει. Σστόχος μας είναι να έχουμε περισσότερα ξενοδοχεία με μοντέλο management σε Ελληνικούς προορισμούς μέσα στη νέα χρονιά.

-Ποιο είναι το μοντέλο συνεργασίας που αναζητάτε με ξενοδοχεία στην Ελλάδα;

Έχουμε ξεκάθαρη στρατηγική ανάπτυξης με έμφαση στις συμφωνίες management. Συνεργαζόμαστε με επενδυτές που είναι ανοικτοί σε πρότζεκτ στην Ελλάδα, σε αγορές ακινήτων, σε ενοικιάσεις και οι οποίοι δίνουν το management στη Melia. Σε μερικούς επενδυτές μάλιστα προτείνουμε ξενοδοχεία προς πώληση.

Άλλος τρόπος συνεργασίας είναι το franchise, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα καθώς οι ελληνικές εταιρίες και οι Έλληνες ιδιοκτήτες κάνουν καλά τη δουλειά τους και γνωρίζουν πώς να διοικούν τα ξενοδοχεία. Αυτό που βλέπουμε ότι συμβαίνει, είναι ότι τα ελληνικά ξενοδοχεία επιδιώκουν να μεταφέρουν το προϊόν τους από τους τουρ οπερέιτορ στις απευθείας κρατήσεις.

Εμείς προσπαθούμε να έχουμε περισσότερες απευθείας κρατήσεις παρά να εξαρτώμαστε από τους τουρ οπερέιτορ. Το 30% των πωλήσεών μας, πολύ ικανοποιητικό ποσοστό, γίνεται μέσω των καναλιών της Melia. Υπάρχει έδαφος ανάπτυξης στις συμφωνίες franchise.

-Ποιο brand του ομίλου είναι πιο πιθανό να εφαρμοσθεί στους ελληνικούς προορισμούς;

Υπάρχει χώρος και για τα 6 διαφορετικά brand μας στην Ελλάδα. Τα brand αυτά ξεκινούν από τη μεσαία κατηγορία και φθάνουν στην ανώτερη και ανώτατη. Διαχειριζόμαστε ξενοδοχεία που εστιάζουν περισσότερο στις οικογένειες που αναζητούν ολοκληρωμένες εμπειρίες διαμονής.

Βλέπουμε αλλαγές στο πώς τα ξενοδοχεία αναβαθμίζονται στην Ελλάδα, καθώς προσπαθούν να εφαρμόζουν καινοτομίες και να εστιάζουν σε πιο lifestyle κόνσεπτ που βασίζονται στις εμπειρίες. Υπάρχουν πολλά success stories ξενοδοχείων που δίνουν έμφαση σε αυτά τα κόνσεπτ, με συγκεκριμένες εμπειρίες, καλό F&B, τοπικά προϊόντα και καινοτομίες.

Στα ελληνικά νησιά όπου βασικοί πελάτες είναι οι οικογένειες, θα εφαρμόζαμε ένα soft brand και σε περιπτώσεις όπως η Μύκονος θα εφαρμόζαμε ένα lifestyle κόνσεπτ, ένα demi brand.

Η μόνη μας πρόκληση είναι ότι το χαρτοφυλάκιό μας δεν περιλαμβάνει τριάστερα ξενοδοχεία αλλά μονάδες τεσσάρων αστέρων και άνω.

Πιο πιθανό brand για την Ελλάδα, λόγω της ωριμότητας της αγοράς, είναι το Melia. Είναι το βασικό μας brand και καλύπτει ανάγκες αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδίων. Στη Μύκονο όμως θα προτιμούσαμε ένα πιο χαλαρό κόσεπτ γιατί οι επισκέπτες του νησιού αναζητούν εμπειρίες, πραγματοποιούν μεγάλες δαπάνες και τους αρέσει το στοιχείο του lifestyle.

Το δεύτερο πιθανότερο brand για την Ελλάδα είναι το INNSiDE, το οποίο περιλαμβάνει τετράστερα lifestyle ξενοδοχεία που εστιάζουν στην ιδιοσυγκρασία των millennials και αποτελούν ξενοδοχεία νέας γενιάς, ενώ έχουμε και τα παραδοσιακά τετράστερα ξενοδοχεία για οικογένειες, τα οποία θέλουμε να εκσυγχρονίσουμε ώστε να αποτελούν κάτι περισσότερο από ξενοδοχεία αλυσίδας.

-Ποιες προκλήσεις συναντάτε στην Ελλάδα κατά την αναζήτηση νέων ξενοδοχείων;

Η απόφασή μας για νέο ξενοδοχείο στην Ελλάδα επηρεάζεται από το επίπεδο των υποδομών και των αεροπορικών συνδέσεων. Κατά την άποψή μου, η Ελλάδα σήμερα έχει την εικόνα της Ισπανίας πριν 15 ή 20 χρόνια. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια προόδου. Όσο ταχύτερα βελτιωθούν οι υποδομές, τόσο ταχύτερα θα ανεβαίνει και ο τουρισμός. Εμπόδιο αποτελεί επίσης και η εποχικότητα των ξενοδοχείων στα νησιά, τα οποία λειτουργούν μόνο 6 μήνες.-

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 15/08 11:45

  Η πανέμορφη παραλία που δεν έχει ποτέ κύμα

 2. 15/08 11:40

  Παραλία Αγκώνα: Η βοτσαλωτή και καθαρή παραλία της Αττικής

 3. 15/08 11:06

  Νέες άδειες για ανέγερση 4 πολυτελών ξενοδοχείων σε Σαντορίνη και Μύκονο

 4. 15/08 11:05

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ζάκυνθο και Μύκονο

 5. 15/08 11:04

  Bρετανία: Mείωση ΑΕΠ κατά 20,4% το δεύτερο 3μηνο

 6. 14/08 19:25

  Tι συμβαίνει με τις αποζημιώσεις για τις χαμένες πτήσεις;

 7. 14/08 19:09

  YΠΑ: Μόνο με αρνητικό τεστ οι Ισραηλινοί στην Ελλάδα μέχρι 31 Αυγούστου

 8. 14/08 15:35

  Νέα μέτρα: Και στην Αττική, Αργοσαρωνικό και Κύθηρα κλειστά τα κέντρα διασκέδασης τα μεσάνυχτα

 9. 14/08 12:50

  Bulgaria Air: Νέες συνδέσεις με Αθήνα, Ηράκλειο και Ζάκυνθο τον Αύγουστο - Πότε ξεκινούν

 10. 14/08 12:46

  Smartwings: Όλες οι πτήσεις προς Ελλάδα τον Αύγουστο του 2020 - Νέα πτήση Blue Air προς Αθήνα

 11. 14/08 12:36

  Μπλόκο σε Βρετανούς τουρίστες στην Ελλάδα λόγω PLF

 12. 14/08 12:28

  ΕΛΣΤΑΤ: -94,3% ο κύκλος εργασιών στα καταλύματα το β'τρίμηνο | -59% στην εστίαση

 13. 14/08 12:11

  Jet2: Αναστολή πτήσεων στην Ισπανία μέχρι τις 24 Αυγούστου

 14. 14/08 12:00

  Costa Cruises: Έναρξη με κρουαζιέρες μόνο για Ιταλούς και από ιταλικά λιμάνια

 15. 14/08 11:46

  Βρετανικός τουρισμός: Σε καραντίνα και η Γαλλία

 16. 14/08 11:25

  Πότε θα επιστρέψουν οι Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα;

 17. 14/08 11:01

  Απόφαση: Η διαδικασία κάλυψης των ασφαλιστικών εισφορών για τις επιχειρήσεις στον τουρισμό, εστίαση και μεταφορές

 18. 14/08 10:53

  Ρόδος: +204% οι διεθνείς αφίξεις το α' 10ήμερο του Αυγούστου σε σχέση με το α' 10ημερο του Ιουλίου

 19. 14/08 10:41

  Νέες άδειες για αλλαγή χρήσης και μετατροπή ξενοδοχείων σε Δημητσάνα και Κάρπαθο

 20. 14/08 10:40

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ρόδο και Μύκονο

 21. 14/08 10:39

  Εκπόνηση έρευνας για το προφίλ των ξένων τουριστών στη Δυτική Κρήτη

 22. 14/08 10:38

  Πράσινο φως για 4 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 23. 14/08 10:36

  Eυάλωτη σε "οικονομικό σοκ" η Τουρκία - Kατακόρυφη αύξηση των πτωχεύσεων στη διετία 2020-21

 24. 14/08 10:27

  Αγκίστρι: Το αυθεντικό και όμορφο νησί δίπλα στην Αθήνα

 25. 14/08 10:23

  Η ανεξερεύνητη παραλία της Αττικής με το παράξενο όνομα

 26. 13/08 16:19

  Ε.Ξ. Ρόδου: Προτάσεις για την πιστωτική πολιτική των ξενοδοχείων το 2021

 27. 13/08 15:40

  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Καραντίνα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

 28. 13/08 15:38

  Alltours: Ελλάδα και Ισπανία θα συνεχίσουν να ανακάμπτουν τουριστικά

 29. 13/08 15:25

  Ιταλία: Υποχρεωτικό το τεστ για ταξιδιώτες από Ισπανία, Ελλάδα, Κροατία και Μάλτα

 30. 13/08 14:52

  Περιφέρεια Αττικής: Αναστέλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έως 31 Αυγούστου

 31. 13/08 14:51

  Το λιμάνι του Ηρακλείου ετοιμάζεται να υποδεχθεί κρουαζιέρες- Πρεμιέρα αρχές Σεπτεμβρίου από την TUI

 32. 13/08 14:40

  Ασφαλείς οι παραλίες της Αττικής - Γ. Πατούλης: Να κάνουμε την Αθήνα καλοκαιρινό προορισμό για Έλληνες & ξένους

 33. 13/08 14:26

  Τουρισμός: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός των Βρετανών στις αναζητήσεις για διακοπές τον Αύγουστο

 34. 13/08 14:06

  ΕΤΑΔ: Νέα υπηρεσία Web-Ticket στα Σπήλαια Διρού και στο Αχίλλειο Κέρκυρας

 35. 13/08 13:28

  Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας: Άδικα τα μέτρα, εξαιρέθηκε η Αττική και περιελήφθησαν οι προβεβλημένες τουριστικές περιοχές

 36. 13/08 13:13

  Αστερίς: Το ομηρικό και εκθαμβωτικό νησί του Ιονίου

 37. 13/08 13:11

  Οι παραλίες της Αττικής με γαλαζοπράσινα νερά

 38. 13/08 13:10

  MSC Cruises: Ασφαλιστική κάλυψη για κρούσματα κορωνοϊού στις κρουαζιέρες

 39. 13/08 12:59

  Τι ξέρουμε και τι δεν ξέρουμε για το Ρωσικό εμβόλιο COVID-19

 40. 13/08 11:51

  TUI: Ενισχύει τη ρευστότητα με νέο δάνειο 1 δισ. ευρώ- Θεαματική αύξηση των κρατήσεων για το 2021

 41. 13/08 11:24

  Πράσινο φως για ανέγερση ξενοδοχείου σε οικόπεδο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Ρέθυμνο

 42. 13/08 11:22

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Ίο και Μύκονο

 43. 13/08 11:16

  Δήμος Βέροιας: Διαγωνισμός για καινοτόμες υπηρεσίες τουριστικής προβολής

 44. 13/08 11:15

  Δήμος Αριστοτέλη: Άνοιγμα στην τουριστική αγορά του Καζακστάν

 45. 13/08 11:10

  Νέες άδειες για 4 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 46. 12/08 20:16

  ΥΠΑ: Νέες αεροπορικές οδηγίες (notams) που θα ισχύουν έως 31 Αυγούστου

 47. 12/08 20:09

  ΥΠΑ: Πτώση 74,3% στην επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 7μηνο

 48. 12/08 15:05

  Ανάπτυξη πρωτοβουλιών Κύπρου - Ιταλίας στον τουρισμό και τη φιλοξενία

 49. 12/08 15:02

  Πρωτοβουλία για διευκόλυνση των επενδύσεων μεταξύ Ελλάδας–Βουλγαρίας - Ο Τουρισμός στο επίκεντρο

 50. 12/08 13:57

  FedHATTA: Μέτρα στήριξης των τουριστικών γραφείων με ορίζοντα τον Μάρτιο

 51. 12/08 13:06

  Όμιλος Μουζενίδη: Νέα ξενοδοχεία Bomo στη Ρωσία – Πλάνο για προσθήκη περισσότερων στη χώρα

 52. 12/08 12:49

  Αυτό είναι το ορεινότερο χωριό των Κυκλάδων

 53. 12/08 12:47

  Η κρυφή παραλία της Αττικής που πας… κολυμπώντας

 54. 12/08 12:42

  Τουρκικός τουρισμός: 23.000 Ρώσοι τουρίστες έφτασαν τη Δευτέρα στην Αττάλεια

 55. 12/08 12:32

  Volotea: Ποιες πτήσεις με Ελλάδα αναβάλλονται για το καλοκαίρι του 2021

 56. 12/08 12:08

  LOT: Όλες οι συνδέσεις Πολωνίας - Ελλάδας τον Σεπτέμβριο

 57. 12/08 11:49

  Παραμένει ασφαλής προορισμός η Πάρος

 58. 12/08 11:38

  Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων στις Βαλεαρίδες - Φόβοι για κήρυξή τους σε περιοχή υψηλού κινδύνου

 59. 12/08 11:31

  Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ καλούν τους πολίτες και επαγγελματίες να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης - Δείτε τα

 60. 12/08 11:30

  Αχ, αυτή η μάσκα!

 61. 12/08 11:25

  Νέα μελέτη για την τουριστική προβολή του Νοτίου Πηλίου

 62. 12/08 11:24

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λέρο

 63. 12/08 11:23

  Άδειες για επέκταση και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων σε Κω και Ζάκυνθο

 64. 12/08 11:18

  Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Δράμας

 65. 12/08 11:14

  Νέες άδειες για ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη

 66. 12/08 11:13

  Συμφωνία ΞΕΕ- Αυτοδιαχείρισης: Εξορθολογίζεται το τοπίο για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

 67. 12/08 10:58

  Απόφαση: Αναστολές συμβάσεων εργασίας στον τουρισμό, μεταφορές και επισιτισμό τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο

 68. 12/08 10:37

  Η θερινή σεζόν στη Μαγιόρκα θα ολοκληρωθεί νωρίς εάν δεν αρθούν τα μέτρα για τους Βρετανούς τουρίστες

 69. 11/08 15:44

  Βρέθηκε το εμβόλιο από τη Ρωσία - Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η μαζική παραγωγή

 70. 11/08 14:30

  Πολιτικο-οικονομικό φόρουμ από τη ΔΕΘ-Helexpo τις ημέρες της 85ης ΔΕΘ

 71. 11/08 14:25

  Τουριστικά λεωφορεία: Παρατείνεται η περίοδος ακινησίας και κατάθεσης αδειών και πινακίδων

 72. 11/08 13:53

  Οι Ρώσοι τουρίστες επιστρέφουν στην Τουρκία

 73. 11/08 13:53

  Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 74. 11/08 12:57

  Costa Cruises: Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο - Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια

 75. 11/08 12:44

  Cyprus Airways: Τέσσερα δρομολόγια προς Ελλάδα για το υπόλοιπο της θερινής σεζόν

 76. 11/08 12:37

  Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη- το μήνυμα μέσα από την ψυχική δύναμη δύο παιδιών

 77. 11/08 12:37

  Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020, από 21 έως 23 Οκτωβρίου

 78. 11/08 12:19

  Εγγραφή 16 νέων στοιχείων στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 79. 11/08 12:11

  Κλειστό για 14 ημέρες το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, λόγω κρούσματος κορωνοϊού

 80. 11/08 11:58

  Ελεύθερη κατάδυση στο αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας Αλοννήσου

 81. 11/08 11:49

  ΕΟΤ: Ψηφιακή καμπάνια στο Bloomberg | «Greek Summer Feeling»

 82. 11/08 11:32

  Βρετανία: Ιστορική αλυσίδα τουριστικών γραφείων κήρυξε πτώχευση

 83. 11/08 11:22

  FTI: Κέντρα για τεστ κορωνοϊού σε ξενοδοχεία του στην Τουρκία

 84. 11/08 11:21

  Αναστέλλονται οι οικοδομικές άδειες για τουριστικά καταλύματα σε Μύκονο και Σαντορίνη

 85. 11/08 11:18

  Το ελληνικό νησί Γάιδαρος και η ιδιαίτερη ιστορία του

 86. 11/08 11:16

  Νησί Ντούνη: Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

 87. 11/08 11:15

  ΙΝΣΕΤΕ: Κατάρτιση εργαζόμενων στην ειδικότητα της εξυπηρέτησης πελατών και ανάδειξης τουριστικής εμπειρίας

 88. 11/08 11:09

  Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης κορωνοϊού στις πτήσεις

 89. 11/08 10:56

  Πώς ο κορωνοϊός «εξαφάνισε» ένα πριγκιπάτο

 90. 11/08 10:53

  Γερμανία: Σοκαριστική εκτίμηση από τουριστικές επιχειρήσεις για διατήρηση των περιοριστικών μέτρων άλλους 13 μήνες

 91. 11/08 10:50

  Εικονικό κυνήγι Γιγάντων στη Μύκονο

 92. 11/08 10:49

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Χαλκιδική

 93. 10/08 16:56

  Νέα μέτρα: Με αρνητικό τεστ οι επιβάτες από Σουηδία, Τσεχία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία και τα χερσαία σύνορα- Ακυρώνεται η ΔΕΘ

 94. 10/08 16:00

  TripAdvisor: Στα 25 καλύτερα "Small Hotel" στην Ελλάδα το Celestia Grand

 95. 10/08 15:36

  EOT: «Greek 4: Για Σένα», η καμπάνια προβολής για Λέσβο, Σάμο, Χίο και Λέρο

 96. 10/08 15:28

  Το ρεκόρ των κρουσμάτων στην Ελλάδα δημιουργεί αβεβαιότητα στους Βρετανούς τουρίστες

 97. 10/08 15:14

  Προληπτικούς ελέγχους για COVID-19 στους υπαλλήλους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ζητεί η ΠΕΥΦΑ

 98. 10/08 14:25

  Νάξος: Η παραλία παράδεισος μέσα στο κεδροδάσος

 99. 10/08 14:21

  Κύθηρα: Η μαγευτική και φημισμένη παραλία Καλαδί

 100. 10/08 14:15

  Ο ιδανικός τρόπος απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία με όχημα ή ρομπότ Αποστειρωτή – απολυμαντή Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC