John Alarcon: Η Melia Hotels αναζητά ευκαιρίες για νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα μέσα στο 2020

Α Decrease font Enlarge font
Η Melia Hotels αναζητά ευκαιρίες για νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα μέσα στο 2020

Τα σχέδια της ισπανικής αλυσίδας Melia Hotels για την διεύρυνση της παρουσίας της στην Ελλάδα αποκάλυψε ο επικεφαλής Ανάπτυξης Νότιας Ευρώπης της εταιρίας, κ. John Alarcon σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tornos News.

O κ. Alarcon τόνισε οτι η Ελλάδα είναι στα άμεσα σχέδια επέκτασης της Melia Hotels στο άμεσο μέλλον και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ευκαιριών σε ελληνικούς προορισμούς, ιδιαίτερα στην Αθήνα και τα δημοφιλή ελληνικά νησιά, που θα οδηγήσουν σε συμφωνίες management ή franchise.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να επισημάνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο όμιλος σε επίπεδο υποδομών και αεροπορικών συνδέσεων στην Ελλάδα, κατά την επιλογή συμφωνιών. Όπως ειπε χαρακτηριστικά ο κ. Alarcon η Ελλάδα, σε επίπεδο υποδομών, θυμίζει Ισπανία 20 χρόνια πριν...

-Υπάρχουν σχέδια επέκτασης της Melia στην Ελλάδα δεδομένης της άνθισης του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία χρόνια;

-Έχουμε ξεκάθαρο όραμα να επεκταθούμε στην Ελλάδα γιατί η Melia Hotels είναι ένας όμιλος ξενοδοχείων που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αναψυχής πάνω από 16 χρόνια και επειδή η σημασία του τουρισμού στην Ελλάδα είναι μεγάλη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχουν ευκαιρίες επέκτασής των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα.

Είμαστε μια Μεσογειακή εταιρία, όπως και η Ελλάδα μια Μεσογειακή χώρα, και δίνουμε έμφαση στις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας έχοντας θερμή και φιλόξενη ιδιοσυγκρασία και αυτό πιστεύω ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά στην Ελλάδα. Στα σχέδιά μας είναι σίγουρα να λειτουργήσουμε resort στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τους προορισμούς οι οποίοι μας ενδιαφέρουν για τη λειτουργία ξενοδοχείων μας, είναι σημαντικό να επισημάνω ότι αυτοί θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αεροπορικές συνδέσεις, κάτι που αποτελεί πρόκληση για την Ελλάδα ως χώρα αλλά βελτιώνεται μετά και τις επενδύσεις της Fraport. Μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα θα δούμε βελτίωση των αεροπορικών συνδέσεων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και αυτό θα μας επιτρέψει να μην χρειάζεται να εξαρτόμαστε υπερβολικά από τους τουρ οπερέιτορ.

Αναζητούμε ευκαιρίες στην Κρήτη, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα, στην Κω και στη Ζάκυνθο.

-Επομένως, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για λειτουργία resort και όχι τόσο ξενοδοχείων πόλης από την Melia στην Ελλάδα; Δεδομένης της παρουσίας της εταιρίας στην Αθήνα, με το Athens Melia…

Στην εταιρία μας, το 60% των μονάδων είναι resort και το 40% ξενοδοχεία πόλης. Όμως το σημαντικότερο για εμάς είναι να λειτουργούμε ξενοδοχείο, όπου υπάρχει ικανοποιητική ζήτηση για επαγγελματικά και ταξίδια αναψυχής.

Η Αθήνα αποτελεί είναι εξαιρετικό παράδειγμα της λογικής αυτής. Είναι ένας προορισμός city break επομένως ιδανικός για τις διακοπές διεθνών τουριστών αλλά και Ελλήνων, και την ίδια ώρα, τους μήνες εκτός υψηλής σεζόν υπάρχει η ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια.

Επομένως, η Αθήνα είναι ένας προορισμός όπου θα θέλαμε να λειτουργήσουμε νέα ξενοδοχεία, αλλά και η Ελλάδα γενικότερα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ήδη με το Melia Athens, το οποίο έχει πολύ καλές επιδόσεις εδώ και μια δεκαετία σχεδόν. Παραμένουμε ανοικτοί σε ευκαιρίες.

-Υπάρχει πλάνο για τον αριθμό των νέων ξενοδοχείων Melia που θέλετε να λειτουργήσετε στην Ελλάδα μέσα στην ερχόμενη 5ετία;

Ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση να κλείσουμε συμφωνία για νέο ξενοδοχείο μέσα στη νέα χρονιά. Στόχος μας είναι αυτός, όμως εξερευνούμε ευκαιρίες και δε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό θα γίνει. Σστόχος μας είναι να έχουμε περισσότερα ξενοδοχεία με μοντέλο management σε Ελληνικούς προορισμούς μέσα στη νέα χρονιά.

-Ποιο είναι το μοντέλο συνεργασίας που αναζητάτε με ξενοδοχεία στην Ελλάδα;

Έχουμε ξεκάθαρη στρατηγική ανάπτυξης με έμφαση στις συμφωνίες management. Συνεργαζόμαστε με επενδυτές που είναι ανοικτοί σε πρότζεκτ στην Ελλάδα, σε αγορές ακινήτων, σε ενοικιάσεις και οι οποίοι δίνουν το management στη Melia. Σε μερικούς επενδυτές μάλιστα προτείνουμε ξενοδοχεία προς πώληση.

Άλλος τρόπος συνεργασίας είναι το franchise, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα καθώς οι ελληνικές εταιρίες και οι Έλληνες ιδιοκτήτες κάνουν καλά τη δουλειά τους και γνωρίζουν πώς να διοικούν τα ξενοδοχεία. Αυτό που βλέπουμε ότι συμβαίνει, είναι ότι τα ελληνικά ξενοδοχεία επιδιώκουν να μεταφέρουν το προϊόν τους από τους τουρ οπερέιτορ στις απευθείας κρατήσεις.

Εμείς προσπαθούμε να έχουμε περισσότερες απευθείας κρατήσεις παρά να εξαρτώμαστε από τους τουρ οπερέιτορ. Το 30% των πωλήσεών μας, πολύ ικανοποιητικό ποσοστό, γίνεται μέσω των καναλιών της Melia. Υπάρχει έδαφος ανάπτυξης στις συμφωνίες franchise.

-Ποιο brand του ομίλου είναι πιο πιθανό να εφαρμοσθεί στους ελληνικούς προορισμούς;

Υπάρχει χώρος και για τα 6 διαφορετικά brand μας στην Ελλάδα. Τα brand αυτά ξεκινούν από τη μεσαία κατηγορία και φθάνουν στην ανώτερη και ανώτατη. Διαχειριζόμαστε ξενοδοχεία που εστιάζουν περισσότερο στις οικογένειες που αναζητούν ολοκληρωμένες εμπειρίες διαμονής.

Βλέπουμε αλλαγές στο πώς τα ξενοδοχεία αναβαθμίζονται στην Ελλάδα, καθώς προσπαθούν να εφαρμόζουν καινοτομίες και να εστιάζουν σε πιο lifestyle κόνσεπτ που βασίζονται στις εμπειρίες. Υπάρχουν πολλά success stories ξενοδοχείων που δίνουν έμφαση σε αυτά τα κόνσεπτ, με συγκεκριμένες εμπειρίες, καλό F&B, τοπικά προϊόντα και καινοτομίες.

Στα ελληνικά νησιά όπου βασικοί πελάτες είναι οι οικογένειες, θα εφαρμόζαμε ένα soft brand και σε περιπτώσεις όπως η Μύκονος θα εφαρμόζαμε ένα lifestyle κόνσεπτ, ένα demi brand.

Η μόνη μας πρόκληση είναι ότι το χαρτοφυλάκιό μας δεν περιλαμβάνει τριάστερα ξενοδοχεία αλλά μονάδες τεσσάρων αστέρων και άνω.

Πιο πιθανό brand για την Ελλάδα, λόγω της ωριμότητας της αγοράς, είναι το Melia. Είναι το βασικό μας brand και καλύπτει ανάγκες αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδίων. Στη Μύκονο όμως θα προτιμούσαμε ένα πιο χαλαρό κόσεπτ γιατί οι επισκέπτες του νησιού αναζητούν εμπειρίες, πραγματοποιούν μεγάλες δαπάνες και τους αρέσει το στοιχείο του lifestyle.

Το δεύτερο πιθανότερο brand για την Ελλάδα είναι το INNSiDE, το οποίο περιλαμβάνει τετράστερα lifestyle ξενοδοχεία που εστιάζουν στην ιδιοσυγκρασία των millennials και αποτελούν ξενοδοχεία νέας γενιάς, ενώ έχουμε και τα παραδοσιακά τετράστερα ξενοδοχεία για οικογένειες, τα οποία θέλουμε να εκσυγχρονίσουμε ώστε να αποτελούν κάτι περισσότερο από ξενοδοχεία αλυσίδας.

-Ποιες προκλήσεις συναντάτε στην Ελλάδα κατά την αναζήτηση νέων ξενοδοχείων;

Η απόφασή μας για νέο ξενοδοχείο στην Ελλάδα επηρεάζεται από το επίπεδο των υποδομών και των αεροπορικών συνδέσεων. Κατά την άποψή μου, η Ελλάδα σήμερα έχει την εικόνα της Ισπανίας πριν 15 ή 20 χρόνια. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια προόδου. Όσο ταχύτερα βελτιωθούν οι υποδομές, τόσο ταχύτερα θα ανεβαίνει και ο τουρισμός. Εμπόδιο αποτελεί επίσης και η εποχικότητα των ξενοδοχείων στα νησιά, τα οποία λειτουργούν μόνο 6 μήνες.-

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

 1. 10/12 14:43

  Τουρισμός | Ποιοι μοιράστηκαν τα "ιμάτια" της Thomas Cook

 2. 10/12 14:29

  Νέα ταυτότητα για το Metaxa Hospitality Group- Η μαντινάδα της Θεανώς Μεταξά

 3. 10/12 14:17

  ΕΤΑΔ: 25 αρχιτεκτονικές προτάσεις για την ανάπλαση του Λυκαβηττού

 4. 10/12 14:02

  M. Kόνσολας: Συνεργασία των χωρών της μαύρης Θάλασσας για τον τουρισμό με επίκεντρο την Ελλάδα

 5. 10/12 13:08

  Condor: Απαιτούνται αυξημένα έσοδα για να βρεθούν επενδυτές

 6. 10/12 12:53

  M. Kόνσολας: Η τουριστική ανάπτυξη πρέπει να συναντηθεί με το εμπόριο

 7. 10/12 12:49

  Διυπουργική για την Κυκλική Οικονομία

 8. 10/12 12:47

  Αλλαγές στη διοίκηση του σπεσιαλίστα για την Ελλάδα Olympic Holidays

 9. 10/12 12:29

  Σε Πολιτεία Καινοτομίας για ερευνητικά κέντρα & startup μετατρέπεται το ακίνητο της «ΧΡΩΠΕΙ» στο Φάληρο

 10. 10/12 12:15

  Ο ΕΟΤ στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του δεύτερου μεγαλύτερου βρετανικού t.o. Jet2

 11. 10/12 12:11

  US News: Η Αθήνα στους top προορισμούς για γαμήλιο τουρισμό το 2020 - Διακρίσεις για 4 ελληνικά νησιά

 12. 10/12 11:58

  TUI - Travel Star | Που οδηγείται ο ανταγωνισμός τουριστικών γραφείων - ΟΤΑ

 13. 10/12 11:29

  Ευρωβαρόμετρο: Καταπολέμηση της ανεργίας και επενδύσεις ζητούν από την ΕΕ οι Έλληνες

 14. 10/12 11:18

  Δήμος Ορχομενού: Kάθετα αντίθετος με τη δημιουργία δομής προσφύγων-μεταναστών - Πίνακας

 15. 10/12 09:33

  5η Grecka Panorama: Η γαστρονομία και ο τουρισμός της Ελλάδας ενθουσίασαν τους Πολωνούς

 16. 10/12 09:32

  Οι επιδόσεις των ξενοδοχείων στη Μεσόγειο τον Οκτώβριο

 17. 10/12 09:18

  ΠΟΜΙΔΑ: Νόμιμες οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στις πολυκατοικίες

 18. 10/12 09:09

  Άνοιγμα των Λειψών στην πολωνική αγορά

 19. 10/12 09:07

  Αρνητική γνωμοδότηση για 5άστερο ξενοδοχείο στη Σέριφο

 20. 10/12 09:03

  Αιγυπτιακός τουρισμός: Επιστρέφουν στο Σαρμ Ελ Σέιχ ΤUI, Εasy Jet και Τurkish Airlines – Ξενοδοχειακό ντιλ 720 εκατ.

 21. 10/12 09:00

  Ψηφιακές εφαρμογές για την προβολή των γεω-μνημείων και γεωτόπων της Λήμνου

 22. 10/12 08:57

  Eκδήλωση του Condé Nast Traveller στο Λονδίνο για την Ελλάδα

 23. 10/12 08:51

  Στο Βόλο οι κ.κ. Μ. Κόνσολας και Κ.Λούλης- Συναντήσεις με Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τοπικούς φορείς

 24. 10/12 08:46

  Χ.Θεοχάρης: Πρόσκληση για επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό- Ομιλία στο Capital Link Forum

 25. 09/12 17:19

  Το πωλητήριο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου στο Χριστουγεννιάτικο Meet Market

 26. 09/12 17:14

  T+L | Ένα ελληνικό νησί στους 50 απόλυτους προορισμούς για ταξίδια το 2020

 27. 09/12 16:47

  Revival: Δυναμική παρουσία και το 2019 στην 6η Athens International Tourism Expo

 28. 09/12 16:47

  Ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας στο Ηράκλειο

 29. 09/12 16:03

  Rebrain Greece: Πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων της διασποράς

 30. 09/12 16:00

  Στη Βεργίνα, Βέροια και Αμφίπολη η υπουργός Πολιτισμού

 31. 09/12 15:32

  Μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στο αεροδρόμιο Αθήνας έως το 2025

 32. 09/12 14:21

  Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τον υπουργό Τουρισμού

 33. 09/12 14:03

  Το Film Office της Κ. Μακεδονίας στην έκθεση παραγωγών “FOCUS” στο Λονδίνο

 34. 09/12 13:44

  Αυξημένος ο τζίρος στις υπηρεσίες καταλύματος στην Ελλάδα το γ’ τρίμηνο

 35. 09/12 13:24

  InterContinental | Τι κάνει τις πόλεις εμβληματικές στα μάτια των ταξιδιωτών

 36. 09/12 13:01

  Ανάγκη δημιουργίας Φορέων Διοίκησης Τουρισμού ως εργαλεία Τουριστικής Ανάπτυξης

 37. 09/12 12:55

  Γερμανικός τουρισμός: Χαμηλοί ρυθμοί στις κρατήσεις για το 2020

 38. 09/12 12:18

  FedHATTA: Οι νέες προκλήσεις για την ακτοπλοϊα - Ποιές προοπτικές διαμορφώνουν το 2020

 39. 09/12 12:12

  Airbnb: 5 κανόνες φιλοξενίας στα σπίτια της, που πρέπει να σέβονται οι ταξιδιώτες

 40. 09/12 11:49

  Μ.Κόνσολας: Φοιτητικό πάσο στους σπουδαστές των ΑΣΤΕ, που αναβαθμίζονται

 41. 09/12 11:35

  Δράσεις ενίσχυσης των περιοχών Natura της Κ. Μακεδονίας

 42. 09/12 11:28

  ΕΟΤ: Fam trips στην Αθήνα για Ελβετούς και Αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες

 43. 09/12 10:19

  Ημερίδα στη Ρόδο: Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τεχνητή Νοημοσύνη- το παράδειγμα του Ομίλου Mitsis Hotels

 44. 09/12 10:10

  Νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, στην Μητροπόλεως, με αλλαγή χρήσης κτιρίου

 45. 09/12 10:09

  Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Διαγωνισμός για μίσθωση ξενώνα

 46. 09/12 10:07

  O EOT μαγειρεύει ελληνικά στο Λονδίνο

 47. 09/12 09:59

  Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Βίγλας - Πισοδερίου

 48. 09/12 09:55

  Τα Hostels της Αθήνας

 49. 09/12 09:53

  Ομιλητής στο Capital Link Forum ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

 50. 08/12 12:37

  Οι Γερμανοί συνεχίζουν να προτιμούν τα πακέτα διακοπών

 51. 08/12 12:17

  Επιχορηγήσεις για ξενοδοχεία στα Χανιά

 52. 08/12 12:15

  Δωρεά από Costa Navarino στο Λιμεναρχείο Πύλου

 53. 08/12 12:10

  Σε 11 εκθέσεις για την προώθηση προϊόντων το 2020 η Περιφέρεια Αττικής

 54. 07/12 16:03

  Πληρωμές εντός του μήνα ζητούν οι ξενοδόχοι του Ηρακλείου από τους t.o's

 55. 07/12 12:26

  Εκδηλώσεις προβολής από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

 56. 07/12 12:18

  Άρωμα Αλεξανδρούπολης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τα Χριστούγεννα

 57. 07/12 12:16

  O ΕΟΤ σε εκδηλώσεις προβολής στην Ιταλία και το Λουξεμβούργο

 58. 06/12 20:40

  Εγκαίνια για την έκθεση Athens International Tourism Expo

 59. 06/12 17:27

  Google: Τι δείχνουν οι online αναζητήσεις για τον ελληνικό τουρισμό

 60. 06/12 13:26

  Ελβετία: Η Ελλάδα στο 30% του προγράμματος του Hotelplan

 61. 06/12 13:18

  Θεσσαλονίκη| Σχέδιο τουριστικού μάρκετινγκ από το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού «TourLab»

 62. 06/12 12:57

  Trivago | Tουρισμός: Ποιες τεχνολογίες θα κυριαρχήσουν το 2020 στα ξενοδοχεία

 63. 06/12 12:44

  ΕΟΤ: Ο Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα σε έκθεση στη Ρωσία

 64. 06/12 12:13

  Συνάντηση Μενδώνη- Κόνσολα | Ανάδειξη και αποκατάσταση της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

 65. 06/12 11:52

  ΞΕΕ: Βραβεία στους 3 μεγάλους νικητές startup στον τουρισμό

 66. 06/12 11:43

  ΕΤΙ: 4 ξενοδοχεία της Grecotel στο πρόγραμμα του 2020- πρώτο Maxi Kids Club στην Κρήτη

 67. 06/12 11:39

  Κυπριακός τουρισμός: Προορισμός και το χειμώνα η Πάφος- Πτήσεις ανακοίνωσε η Condor

 68. 06/12 11:26

  32.000 επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας στην Xenia 2019

 69. 06/12 09:37

  Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Στα δικαστήρια εάν δεν γίνουν αλλαγές στους δασικούς χάρτες

 70. 06/12 09:35

  Πτώση στις αεροπορικές αφίξεις εξωτερικού σε Λέσβο, Σάμο και Χίο

 71. 06/12 09:33

  Ανανέωση μίσθωσης 20 διαμερισμάτων για πρόσφυγες στο Δήμο Βόλβης

 72. 06/12 09:29

  Πρόσκληση για βίντεο - ντοκιμαντέρ στους Λειψούς

 73. 06/12 09:27

  Θετική γνωμοδότηση για καταδυτικό πάρκο με τεχνητούς υφάλους στην Κρήτη

 74. 05/12 19:23

  Κ.Λούλης: Διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν και "Γαλάζια Οικονομία"

 75. 05/12 17:33

  Αλληλεγγύη των τ. γραφείων Κέρκυρας στους πληγέντες της Αλβανίας από το σεισμό

 76. 05/12 16:37

  Επιστρέφει ο Αστερόκοσμος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

 77. 05/12 16:26

  Άγονος ο διαγωνισμός για το «Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου»

 78. 05/12 16:24

  Η Ρωσική Πρεσβεία τίμησε τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη

 79. 05/12 16:14

  Οι θέσεις της Ε.Ξ. Ηρακλείου στον υπουργό Τουρισμού

 80. 05/12 16:10

  Πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Αthenaeum Palace στη Λ.Συγγρού

 81. 05/12 15:57

  Υπό πτώχευση η South African Airways – Οι πτήσεις θα συνεχιστούν

 82. 05/12 14:50

  Νέα ταυτότητα για το Amada Colossos Resort στη Ρόδο

 83. 05/12 14:27

  Μ. Κόνσολας: Πολυκεντρική τουριστική ανάπτυξη μέσα από τις θεματικές μορφές τουρισμού

 84. 05/12 14:06

  Booking.com: Προβληματισμός για τις αλλαγές που σχεδιάζει στο τμήμα Εμπειριών

 85. 05/12 14:02

  Διακεκριμένοι ομιλητές στα foroum της 6ης Athens International Tourism Expo 2019

 86. 05/12 13:54

  Χ.Θεοχάρης | Ελληνικός τουρισμός: Στροφή στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα

 87. 05/12 13:37

  ΙΝΣΕΤΕ| Η ακτινογραφία της Airbnb στην Ελλάδα- Πάνω από 1 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα από τις μισθώσεις σπιτιών

 88. 05/12 13:34

  Η Βιοχάλκο θα δημιουργήσει τον πρώτο πόλο τουρισμού και πολιτισμού της Αθήνας

 89. 05/12 13:23

  Expedia: Παραιτήθηκαν τα 2 κορυφαία στελέχη, λόγω διαφωνιών στη στρατηγική

 90. 05/12 12:50

  Εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων στη Γαλλία

 91. 05/12 12:38

  Ryanair: Κλείνει βάσεις και περιορίζει χωρητικότητες το 2020

 92. 05/12 12:25

  Transavia: Τρεις νέες συνδέσεις με Ελλάδα από τις Βρυξέλλες

 93. 05/12 12:13

  O EOT στις εορταστικές εκδηλώσεις του γυναικείου περιοδικού Margriet στην Ολλανδία

 94. 05/12 11:55

  Στην DER Touristik τα ξενοδοχεία Sentido - Συνεργασία με νέα ξενοδοχεία

 95. 05/12 11:42

  Συγκίνηση και προσδοκία για το μέλλον στην τελετή αποφοίτησης του Alba

 96. 05/12 11:26

  Η Αθήνα πιο λαμπερή από ποτέ αυτά τα Χριστούγεννα - Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

 97. 05/12 11:15

  FedHATTA: Νέο τουριστικό προϊόν με υπεραξία για τον ελληνικό τουρισμό τα υδροπλάνα

 98. 05/12 10:10

  Νέα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, τα Athens Starlight Hotel και Athens Green Suites

 99. 05/12 10:08

  Ισπανικός τουρισμός: Nέο ρεκόρ αφίξεων και εσόδων στο 10μηνο

 100. 05/12 10:04

  Κύπρος: 300.000 επιπλέον τουρίστες ετησίως από το καζίνο