O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

Α Decrease font Enlarge font
O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

Με μία σειρά σημαντικών έργων που έλαβαν το πράσινο φως για χρηματοδότηση ο Πειραιάς φιλοδοξεί να μετατραπεί σε έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό για τη χώρα.

Το πρώτο βήμα αφορά σε δράση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και προώθηση της πόλης του Πειραιά ως Διεθνούς εμβέλειας τουριστικού, πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού.

Στο πλαίσιο αυτό θα επιχειρηθεί ο σχεδιασμός και η λειτουργία του Destination Management Organization για την πόλη κατά τα πρότυπα λειτουργίας ώριμων τουριστικών προορισμών στο εξωτερικό. Απώτερος στόχος του DMO είναι η επικοινωνία της πλήρους κοινωνικής και οικονομικής διάστασης του τουρισμού όσον αφορά τη ζήτηση (διεθνείς και εγχώριες αφίξεις, χαρακτηριστικά των επισκεπτών και κατανάλωση αγαθών και υπηρεσιών) και την προσφορά (χαρακτηριστικά των τοπικών βιομηχανιών που ασχολούνται με τον τουρισμό, τις λεπτομέρειες της παραγωγής τους, τη χρήση του εργατικού δυναμικού και του κεφαλαίου τους), καθοδηγώντας έτσι την τουριστική πολιτική και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό.

Παράλληλα θα προωθούν δράσεις προώθησης και ανάδειξης του Δήμου Πειραιά ως διεθνούς εμβέλειας τουριστικού προορισμού, με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά καθώς και το συνδυασμό τους για όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να αποκτήσει δυναμική για να προωθήσει την τοπική επιχειρηματικότητα και να αναδείξει και να προστατεύσει το τοπικό περιβάλλον και πολιτισμό. Η παρέμβαση περιλαμβάνει την ανάπτυξη και ολοκλήρωση των κατάλληλων εργαλείων σε μία πλατφόρμα διαχείρισης προορισμού (Destination Management System) η οποία θα έχει σκοπό την αναβάθμιση της ελκυστικότητας της πόλης,  την τοποθέτηση της στη διεθνή και εσωτερική τουριστική αγορά ως νέου αναγνωρίσιμου τουριστική προορισμού και την ανάδειξη της ταυτότητας ως πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού. Επιπλέον, θα επιχειρηθεί η αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης μέσω της προώθησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, η ενδυνάμωση του εποχιακού τουρισμού και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η προσπάθεια θα ενισχυθεί με την υλοποίηση έργων ύψους 14,2 εκατ. ευρώ που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης.

Τα έργα έχουν ως εξής:

Ανάπλαση πλατείας Καρπάθου

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση της πλατείας Καρπάθου, η οποία σήμερα αποτελεί έναν ζωτικό αλλά ιδιαίτερα περιορισμένο χώρο εκτόνωσης μιας περιοχής με σημαντικές ελλείψεις σε κοινωνικές υποδομές και πράσινο. Σε μελλοντικό χρόνο, η παρέμβαση θα συμπληρωθεί με αναπλάσεις παράπλευρων σε αυτήν οδών που θα συμπληρώσουν τη συνολική στρατηγική για ένα δίκτυο οδών ήπιας κινητικότητας.

Ανάπλαση ακτής Δηλαβέρη

Η ακτή Δηλαβέρη, σε άμεση γειτνίαση με το Πάρκο του ΣΕΦ είναι χώρος περιπάτου και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής του Πειραιά καθώς και της ευρύτερης Αθήνας. Η περιοχή έχει σε σημαντικό βαθμό απολέσει την υπερτοπική ακτινοβολία της. Η υποβάθμιση του χώρου και η έλλειψη σχεδιασμού έχουν ως αποτέλεσμα την ανεπαρκή συνέχεια του παραλιακού μετώπου από το Φάληρο έως το Μικρολίμανο και την Πειραϊκή, η αποκατάσταση της οποίας μπορεί να ευνοήσει σημαντικά τις προϋποθέσεις της αστικής αναζωογόνησης για τη δημιουργία νέων χώρων / πόλων τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Στόχος του έργου αυτού είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, η αντικατάσταση της υπάρχουσας πεζογέφυρας, η οργάνωση των χώρων στάθμευσης καθώς και η δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης με υποστηρικτικό χαρακτήρα για τα άλλα έργα στην περιοχή (Μικρολίμανο).

Δρομολόγηση "Πράσινων" Λεωφορείων

Πρόκειται για δράση ανάπτυξης δημοτικού δικτύου μέσου μαζικής μεταφοράς με τη χρήση «πράσινων λεωφορείων». Το δίκτυο θα συνδέει το κέντρο της πόλης με αποκεντρωμένους σταθμούς στάθμευσης συμβάλλοντας στη βιώσιμη κινητικότητα, την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση και στην αναβάθμιση της επισκεψιμότητας της πόλης. Επίσης, το δίκτυο δύναται να διασυνδέει σημεία της πόλης με σημαντικές λειτουργίες για την καθημερινότητα των πολιτών (δημαρχείο, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία κοκ) βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Βιοκλιματική ανάπλαση της κεντρικής υπαίθριας αγοράς Δ. Πειραιά

Στη σκιά του "πύργου" που ανεγέρθηκε στη θέση της προϋπάρχουσας Κεντρικής Δημοτικής Αγοράς του Πειραιά και στην καρδιά της περιοχής δίπλα στο λιμάνι λειτουργεί η σημερινή άτυπη "Αγορά του Πειραιά". Στις οδούς Λυκούργου, Δημοσθένους, Τσαμαδού και στην αρχή της λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη απλώνονται καταστήματα που ακολουθώντας τα ιστορικά ίχνη και το ύφος της συνοικίας της αγοράς προσφέρουν παραδοσιακά προϊόντα και είδη διατροφής και λιανικού εμπορίου.

Η πρόταση ανάπλασης έχει ως στόχο την αναβάθμιση του εμπορικού τριγώνου του Πειραιά προκειμένου να ενισχυθούν οι εμπορικές επιχειρήσεις με την ταυτόχρονη βελτίωση της αισθητικής της πόλης και των συνθηκών υγιεινής. Η σύγχρονη Αγορά στο εμπορικό τρίγωνο του λιμανιού θα λειτουργεί ως πόλος έλξης και για τους τουρίστες του Πειραιά, με έμφαση στο λιανικό εμπόριο και στα παραδοσιακά προϊόντα. Δεν θα απευθύνεται, όμως, μόνο στους επισκέπτες αλλά θα μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους Πειραιώτες, κατοίκους και επαγγελματίες, δίνοντας πνοή στην εμπορική κίνηση της πόλης, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει την τροφοδοσία του λιμανιού και κυρίως των ακτοπλοϊκών γραμμών και των πλοίων κρουαζιέρας.

Ειδικότερα, το νέο στέγαστρο που προβλέπεται σε συνδυασμό με την ήπια ανάπλαση της οδού Δημοσθένους και των γύρω δρόμων έχουν σκοπό να δημιουργήσουν έναν πόλο έλξης για τους δημότες του Πειραιά αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης. Το στέγαστρο αυτό ακολουθώντας την κορυφογραμμή των κτιρίων δεν αλλοιώνει τις προσόψεις αυτών και ταυτόχρονα δίνει την εικόνα μιας σύγχρονης αγοράς. Η κατασκευή θα διασφαλίζει συνθήκες επαρκούς αερισμού και φωτισμού.

Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Ακτής Θεμιστοκλέους

Η περιοχή της νοτιοδυτικής παραλίας της βραχώδους Πειραϊκής χερσονήσου είναι ένα τοπίο με ιδιαίτερο χαρακτήρα και φυσικό κάλλος. Η ανάπλαση της Ακτής Θεμιστοκλέους, με μήκος περίπου 3.500 μ. και έκταση περίπου 35.000 τ.μ. έχει ως βασικό στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη των δυνατοτήτων της περιοχής, ώστε ο επιβλητικός περίπατος από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έως τη Φρεαττύδα να γίνει πιο ευχάριστος και εύχρηστος.

Σκοπός του έργου αυτού είναι η ανάδειξη του Κονώνειου τείχους και η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου σε υπερτοπικό πόλο έλξης αναψυχής. Προτείνεται ο περιορισμός πλάτους οδοστρώματος στην ελάχιστη απαραίτητη διάσταση, χωρίς μείωση του αριθμού των χώρων στάθμευσης κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Κρίνεται απαραίτητη η οργάνωση των θέσεων στάθμευσης και η διεύρυνση του πεζοδρόμου στην πλευρά της ακτογραμμής σε βάρος του σημερινού οδοστρώματος.

 

 

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 30/05 12:24

  Ποιες τουριστικές επιχειρήσεις επανεκκινούν την Δευτέρα 1η Ιουνίου

 2. 30/05 12:14

  Θεοχάρης- Κόνσολας: Ξανα-ανοίγει όλη η χώρα με τις ίδιες προϋποθέσεις

 3. 30/05 12:11

  Αναθεώρηση αεροπορικών οδηγιών για πτήσεις εξωτερικού προς τη χώρα μας

 4. 30/05 12:10

  Δευτέρα ανοίγουμε και δεν έχουμε πάρει ακόμη «αριθμό πρωτοκόλλου λειτουργίας»

 5. 29/05 17:37

  airBaltic: Πώς διαμορφώνεται μέχρι στιγμής το πτητικό πρόγραμμα για Ελλάδα

 6. 29/05 17:30

  Έρευνα | Οι καλύτερες και οι χειρότερες αεροπορικές εταιρίες στις επιστροφές χρημάτων

 7. 29/05 16:51

  Ισπανία: Εντοπίστηκαν τα πρώτα «εισαγόμενα» κρούσματα κορωνοϊού μετά το lockdown

 8. 29/05 16:46

  Ο Χάρης Θεοχάρης στο CNN: Έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα για να διασφαλίσουμε τα ταξίδια χωρίς ρίσκο

 9. 29/05 16:36

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Στοχευμένες καμπάνιες σε ξένες τουριστικές αγορές

 10. 29/05 16:25

  National Geographic Traveler-Italia: Ύμνοι για Σύρο, Τήνο, Μήλο και Σέριφο

 11. 29/05 16:08

  Πορτογαλία: Τουριστική πόλη εξετάζει τους κατοίκους για κορωνοϊό, για να φέρει πίσω τους επισκέπτες

 12. 29/05 15:29

  Ryanair: Το πρόγραμμα πτήσεων Πολωνία – Ελλάδα από τον Ιούλιο

 13. 29/05 15:01

  Τέλος οι βεβαιώσεις διέλευσης σε ταξιδιώτες από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα μέσω transit

 14. 29/05 14:54

  City Contact Webinar: Tη Δευτέρα 1 Ιουνίου ζωντανά 4:00 μ.μ. συζήτηση με θέμα: "Η διανομή των ενημερωτικών εντύπων στο άνοιγμα των ξενοδοχείων"

 15. 29/05 14:23

  WTTC: Μέτρα στις αερομεταφορές, τους t.o’s και τις εκδηλώσεις για ασφαλή ταξίδια στη νέα κανονικότητα

 16. 29/05 13:06

  Τ. γραφεία Γερμανίας: Η Ελλάδα συνεχίζει να ενδιαφέρει παρά τη δραματική κατάσταση στις πωλήσεις

 17. 29/05 13:04

  Τουρισμός: Αυτές είναι οι 29 χώρες με τις οποίες ανοίγουν τα σύνορα στις 15 Ιουνίου προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 18. 29/05 12:49

  Wizz Air: Πτήσεις από Λονδίνο προς Κέρκυρα, Ηράκλειο, Ρόδο και Ζάκυνθο τον Ιούλιο, εάν αρθούν οι περιορισμοί

 19. 29/05 12:06

  Τροπολογία: Ποια μέτρα προβλέπονται για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

 20. 29/05 11:39

  Μelia Hotels: Δείτε πώς εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα ξενοδοχεία της (video)

 21. 29/05 11:08

  Γερμανικός Τύπος: Ελπιδοφόρα μηνύματα για τον τουρισμό από την Ελλάδα

 22. 29/05 10:50

  Μια αισιόδοξη ματιά για τη σεζόν που ξεκινά

 23. 29/05 10:46

  Ο Έλληνας στο επίκεντρο του προγράμματος τουριστικής προβολής των Κυθήρων

 24. 29/05 10:43

  Πορτογαλία: Περιοριστικά μέτρα κατά την άφιξη – αναχώρηση τουριστών και διαγνωστικά τεστ

 25. 29/05 10:40

  Κορωνοϊός: Πώς θα μείνουμε ασφαλείς στην καθημερινότητά μας

 26. 29/05 10:40

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ζάκυνθο, Αστυπάλαια, Κάρπαθο και Χανιά

 27. 29/05 10:39

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Καλαμπάκα, Πύργο και Ναύπακτο

 28. 29/05 10:36

  Αυξάνονται οι ηλεκτρονικές παραγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο

 29. 29/05 09:47

  Το μέρος στην Αττική που μπορεί να δεις ακόμη και φλαμίνγκο

 30. 29/05 09:44

  Η περιοχή στην Αττική που λέγεται ότι κατοικούσε η Νέμεσις

 31. 29/05 09:25

  Η πρόεδρος και ο γ.γ. της ΕΞΑ-ΑΑ στο Tornos News Live: Θέλουμε να ανοίξουμε τα ξενοδοχεία, αλλά όλοι περιμένουμε διεκρινίσεις για τα υγειονομικά και τα εργασιακά

 32. 29/05 00:07

  Η Lufthansa διπλασιάζει από τα μέσα Ιουνίου τις πτήσεις για Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο

 33. 28/05 17:56

  O κ.Θεοχάρης παρέδωσε στον ΠΟΤ την «Λευκή Βίβλο για την Αντιμετώπιση των Συνεπειών του Κορωνοϊού»

 34. 28/05 17:51

  Aegean: "Προχωράμε βασιζόμενοι κυρίως στις δικές μας δυνάμεις, στους δικούς μας ανθρώπους"

 35. 28/05 14:58

  Επιχορηγήσεις σε φορείς και σωματεία για δράσεις τουριστικής προβολής

 36. 28/05 14:42

  Μέτρα ύψους 115 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των αερομεταφορών

 37. 28/05 14:41

  Expedia Group: Συμβολή στην ανάκαμψη των συνεργατών του με 275 εκατ. δολάρια

 38. 28/05 13:40

  Νέα προβολή της Τήνου στην αγορά της Ινδίας

 39. 28/05 13:24

  Δήλωση Χατζηιωάννου για τη μείωση του προσωπικού της easyjet

 40. 28/05 13:15

  Μ.Κόνσολας: «Επικίνδυνοι και ανεπαρκείς όσοι διακινούν σενάρια περί επικινδυνότητας των νησιών μας»

 41. 28/05 13:10

  Γερμανία: Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιστρέφουν τα βάουτσερ

 42. 28/05 12:10

  WTTC: Το πρώτο σήμα στον παγκόσμιο τουρισμό που εγγυάται την υγειονομική ασφάλεια των επιχειρήσεων

 43. 28/05 12:09

  Χάρης Θεοχάρης: Δεν θα υπάρξουν άσπρες και μαύρες λίστες χωρών

 44. 28/05 11:49

  Γιατί δεν αυξάνονται τα κρούσματα με τη χαλάρωση των μέτρων;

 45. 28/05 11:33

  Η Lidl εγκαταλείπει τη δραστηριότητα διακοπών και απομακρύνει τους 2 τουρ οπερέιτορ

 46. 28/05 11:32

  Σημαντική διάκριση: Ελληνική η ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης

 47. 28/05 11:29

  Πέντε καταγάλανες παραλίες για να κάνεις μπάνιο δίπλα στην Αθήνα

 48. 28/05 11:18

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων: Ενημέρωση για τα πρωτόκολλα

 49. 28/05 10:27

  Γερμανικός Τύπος: Οι Έλληνες τα κατάφεραν καλά- 5 ελληνικά νησιά προτείνει το Focus στους Γερμανούς

 50. 28/05 10:16

  Το AthensWas Hotel ανοίγει την 1η Ιουνίου

 51. 28/05 10:13

  H Σέριφος "θα μείνει μεταξύ μας"

 52. 28/05 10:11

  ΕΤΑΔ: Διευκρινίσεις για την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την μεταβίβαση 10.119 ακινήτων του Δημοσίου

 53. 28/05 10:07

  H Σλοβενία επιτρέπει στους τουρίστες απ΄ όλη την Ευρώπη να εισέλθουν στη χώρα με επιβεβαίωση κράτησης

 54. 28/05 10:02

  Δυνατότητα και για τουριστικά καταλύματα σε ακίνητο της HBH Επενδύσεων στην Πειραιώς

 55. 28/05 10:00

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Πάρο, Χανιά και Ζάκυνθο

 56. 28/05 09:58

  Ενισχύσεις για νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο και Κεφαλονιά

 57. 28/05 09:57

  Η επόμενη μέρα: Η Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Κατερίνης και η Επιτροπή ορειβατικών δραστηριοτήτων Δήμου Ξάνθης

 58. 27/05 17:40

  Κομισιόν: Ταμείο Ανάκαμψης με προίκα 750 δις ευρώ- ποιο ποσό αναλογεί στην Ελλάδα

 59. 27/05 17:31

  Το Εποπτικό Συμβούλιο της Lufthansa αναβάλλει την Γενική Συνέλευση για το πακέτο διάσωσης

 60. 27/05 17:18

  Στις 25 Ιουνίου η Τακτική ΓΣ και οι εκλογές στον ΣΕΤΕ - Τι δηλώνει ο κ.Ρέτσος

 61. 27/05 17:04

  Μια κατηγορία όλη η Ελλάδα ως προς την επικινδυνότητα μετάδοσης του ιού

 62. 27/05 16:48

  «Θα έχουμε πάντα την Αθήνα»: Έξι διάσημες προσωπικότητες μιλούν σε podcast για την πόλη

 63. 27/05 16:40

  Ε.Ξ. Ηρακλείου: Άνοιγμα του αεροδρομίου Ηρακλείου στις 15 Ιουνίου

 64. 27/05 16:20

  Tornos News Live: Την Πέμπτη 28 Μαΐου ζωντανά 4:00 μ.μ. συζήτηση για την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων της Αθήνας

 65. 27/05 16:18

  ΙΝΣΕΤΕ: H χαρτογράφηση των αγορών εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα στην εποχή του κορωνοϊού

 66. 27/05 15:14

  Σε καθεστώς πτώχευσης η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στη Ν. Αμερική

 67. 27/05 14:56

  Πώς θα λειτουργήσει διάσημη παραλία της Αττάλειας – Διαχωριστικά και ζώνες για κοινωνική αποστασιοποίηση

 68. 27/05 14:45

  Με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών η φετινή ΔΕΘ

 69. 27/05 14:39

  Aegean: Από τις 15 Ιουνίου απευθείας συνδέσεις της Θεσσαλονίκη με 6 προορισμούς του εξωτερικού

 70. 27/05 13:51

  Τοrnos News Webinar / Τουρισμός / Τουρς και δραστηριότητες στην Ελλάδα: H μείωση του 2020 δεν θα είναι καταστροφική

 71. 27/05 13:33

  Η Κύπρος θα καλύπτει το κόστος περίθαλψης και διαμονής τουριστών με κορωνοϊό

 72. 27/05 13:10

  Δειγματοληπτικά τεστ στους τουρίστες- τηλεδιάσκεψη με τους ηγέτες 7 χωρών

 73. 27/05 12:45

  ATOR: Τα ταξίδια των Ρώσων στο εξωτερικό θα ξεκινήσουν πριν το φθινόπωρο

 74. 27/05 12:18

  H Domotel Hotels & Resorts ανοίγει όλα τα ξενοδοχεία της

 75. 27/05 12:05

  Δωρεάν τεστ κορωνοϊού στους τουρίστες προσφέρει η Μαδέρα

 76. 27/05 11:58

  Μ.Κόνσολας:Το Υπουργείο Τουρισμού ουδέποτε διαχώρισε τα νησιά σε κατηγορίες, ως προς την επικινδυνότητά τους

 77. 27/05 11:53

  Αβέβαιη η άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών για τους Γερμανούς στις 15 Ιουνίου

 78. 27/05 11:02

  Το ελληνικό νησί με τα εντυπωσιακά χωριά-λαβύρινθους

 79. 27/05 10:57

  Η γαλάζια παραλία στην Πελοπόννησο που την ξέρουν μόνο οι ντόπιοι

 80. 27/05 10:49

  Την στήριξη του ιαματικού τουρισμού και των Λουτροπόλεων ζητούν 3 βουλευτές της ΝΔ στη Φθιώτιδα

 81. 27/05 10:43

  Τ.Ο. Πελοποννήσου: Τηλεκατάρτιση στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία

 82. 27/05 10:28

  Hellenic Seaplanes: Αναβαθμίζει την ασφάλεια στα υδατοδρόμια με έξυπνα κράνη

 83. 27/05 10:26

  Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για την κρατική διάσωση της Lufthansa

 84. 27/05 10:11

  Δήμος Γόρτυνας: Διαγωνισμός για την μίσθωση τουριστικού περιπτέρου σε αρχαιολογικό χώρο

 85. 27/05 10:09

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Νάξο και Ρέθυμνο

 86. 27/05 10:07

  Madrid Nuevo Norte: Προς έγκριση το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης αστικής περιοχής στην Ευρώπη

 87. 27/05 10:05

  Εισαγωγείς ελληνικών κρασιών στη Βρετανία: Η αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων δεν κάλυψε τις απώλειες από τη μαζική εστίαση

 88. 26/05 20:24

  Κ.Μητσοτάκης: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν οι απευθείας πτήσεις και τα χερσαία σύνορα με τη Θεσσαλονίκη

 89. 26/05 20:15

  Η Ελλάδα στους κύριους προορισμούς των Γερμανών

 90. 26/05 20:06

  Εμπορικός Σύλλογος Δήμου Χερσονήσου: Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων σε αμιγώς τουριστικές περιοχές

 91. 26/05 20:01

  Celestyal Cruises: Έως τις 30 Ιουλίου παρατείνεται η αναστολή στις κρουαζιέρες της

 92. 26/05 19:58

  Επανεκκίνηση των τουριστικών ροών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου

 93. 26/05 19:55

  Συνεργασία ΕΟΤ και Εθνικού Θεάτρου: «Πανδημία πολιτισμού» για την προβολή της Ελλάδας

 94. 26/05 14:43

  Χ. Θεοχάρης: Σημαντικό μήνυμα το άνοιγμα του τουρισμού μας

 95. 26/05 13:40

  Στέλιος Χατζηιωάννου: Πλησιάζουμε στην ακύρωση της συμφωνίας της easyjet με την Airbus

 96. 26/05 13:37

  2 στους 3 ταξιδιώτες πρόθυμοι για διεθνή ταξίδια περισσότερο από πριν

 97. 26/05 13:24

  Ε.Ξ. Ρόδου: Το καλύτερο σενάριο είναι να φτάσουμε φέτος το 35% της περσινής χρονιάς

 98. 26/05 13:02

  DRV: Σημαντικά λιγότεροι Γερμανοί τουρίστες στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι

 99. 26/05 12:29

  Τέσσερα μέρη για οικογενειακές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα

 100. 26/05 12:25

  Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά 1 ώρα από την Αθήνα