O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

Α Decrease font Enlarge font
O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

Με μία σειρά σημαντικών έργων που έλαβαν το πράσινο φως για χρηματοδότηση ο Πειραιάς φιλοδοξεί να μετατραπεί σε έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό για τη χώρα.

Το πρώτο βήμα αφορά σε δράση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και προώθηση της πόλης του Πειραιά ως Διεθνούς εμβέλειας τουριστικού, πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού.

Στο πλαίσιο αυτό θα επιχειρηθεί ο σχεδιασμός και η λειτουργία του Destination Management Organization για την πόλη κατά τα πρότυπα λειτουργίας ώριμων τουριστικών προορισμών στο εξωτερικό. Απώτερος στόχος του DMO είναι η επικοινωνία της πλήρους κοινωνικής και οικονομικής διάστασης του τουρισμού όσον αφορά τη ζήτηση (διεθνείς και εγχώριες αφίξεις, χαρακτηριστικά των επισκεπτών και κατανάλωση αγαθών και υπηρεσιών) και την προσφορά (χαρακτηριστικά των τοπικών βιομηχανιών που ασχολούνται με τον τουρισμό, τις λεπτομέρειες της παραγωγής τους, τη χρήση του εργατικού δυναμικού και του κεφαλαίου τους), καθοδηγώντας έτσι την τουριστική πολιτική και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό.

Παράλληλα θα προωθούν δράσεις προώθησης και ανάδειξης του Δήμου Πειραιά ως διεθνούς εμβέλειας τουριστικού προορισμού, με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά καθώς και το συνδυασμό τους για όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να αποκτήσει δυναμική για να προωθήσει την τοπική επιχειρηματικότητα και να αναδείξει και να προστατεύσει το τοπικό περιβάλλον και πολιτισμό. Η παρέμβαση περιλαμβάνει την ανάπτυξη και ολοκλήρωση των κατάλληλων εργαλείων σε μία πλατφόρμα διαχείρισης προορισμού (Destination Management System) η οποία θα έχει σκοπό την αναβάθμιση της ελκυστικότητας της πόλης,  την τοποθέτηση της στη διεθνή και εσωτερική τουριστική αγορά ως νέου αναγνωρίσιμου τουριστική προορισμού και την ανάδειξη της ταυτότητας ως πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού. Επιπλέον, θα επιχειρηθεί η αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης μέσω της προώθησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, η ενδυνάμωση του εποχιακού τουρισμού και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η προσπάθεια θα ενισχυθεί με την υλοποίηση έργων ύψους 14,2 εκατ. ευρώ που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης.

Τα έργα έχουν ως εξής:

Ανάπλαση πλατείας Καρπάθου

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση της πλατείας Καρπάθου, η οποία σήμερα αποτελεί έναν ζωτικό αλλά ιδιαίτερα περιορισμένο χώρο εκτόνωσης μιας περιοχής με σημαντικές ελλείψεις σε κοινωνικές υποδομές και πράσινο. Σε μελλοντικό χρόνο, η παρέμβαση θα συμπληρωθεί με αναπλάσεις παράπλευρων σε αυτήν οδών που θα συμπληρώσουν τη συνολική στρατηγική για ένα δίκτυο οδών ήπιας κινητικότητας.

Ανάπλαση ακτής Δηλαβέρη

Η ακτή Δηλαβέρη, σε άμεση γειτνίαση με το Πάρκο του ΣΕΦ είναι χώρος περιπάτου και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής του Πειραιά καθώς και της ευρύτερης Αθήνας. Η περιοχή έχει σε σημαντικό βαθμό απολέσει την υπερτοπική ακτινοβολία της. Η υποβάθμιση του χώρου και η έλλειψη σχεδιασμού έχουν ως αποτέλεσμα την ανεπαρκή συνέχεια του παραλιακού μετώπου από το Φάληρο έως το Μικρολίμανο και την Πειραϊκή, η αποκατάσταση της οποίας μπορεί να ευνοήσει σημαντικά τις προϋποθέσεις της αστικής αναζωογόνησης για τη δημιουργία νέων χώρων / πόλων τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Στόχος του έργου αυτού είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, η αντικατάσταση της υπάρχουσας πεζογέφυρας, η οργάνωση των χώρων στάθμευσης καθώς και η δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης με υποστηρικτικό χαρακτήρα για τα άλλα έργα στην περιοχή (Μικρολίμανο).

Δρομολόγηση "Πράσινων" Λεωφορείων

Πρόκειται για δράση ανάπτυξης δημοτικού δικτύου μέσου μαζικής μεταφοράς με τη χρήση «πράσινων λεωφορείων». Το δίκτυο θα συνδέει το κέντρο της πόλης με αποκεντρωμένους σταθμούς στάθμευσης συμβάλλοντας στη βιώσιμη κινητικότητα, την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση και στην αναβάθμιση της επισκεψιμότητας της πόλης. Επίσης, το δίκτυο δύναται να διασυνδέει σημεία της πόλης με σημαντικές λειτουργίες για την καθημερινότητα των πολιτών (δημαρχείο, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία κοκ) βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Βιοκλιματική ανάπλαση της κεντρικής υπαίθριας αγοράς Δ. Πειραιά

Στη σκιά του "πύργου" που ανεγέρθηκε στη θέση της προϋπάρχουσας Κεντρικής Δημοτικής Αγοράς του Πειραιά και στην καρδιά της περιοχής δίπλα στο λιμάνι λειτουργεί η σημερινή άτυπη "Αγορά του Πειραιά". Στις οδούς Λυκούργου, Δημοσθένους, Τσαμαδού και στην αρχή της λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη απλώνονται καταστήματα που ακολουθώντας τα ιστορικά ίχνη και το ύφος της συνοικίας της αγοράς προσφέρουν παραδοσιακά προϊόντα και είδη διατροφής και λιανικού εμπορίου.

Η πρόταση ανάπλασης έχει ως στόχο την αναβάθμιση του εμπορικού τριγώνου του Πειραιά προκειμένου να ενισχυθούν οι εμπορικές επιχειρήσεις με την ταυτόχρονη βελτίωση της αισθητικής της πόλης και των συνθηκών υγιεινής. Η σύγχρονη Αγορά στο εμπορικό τρίγωνο του λιμανιού θα λειτουργεί ως πόλος έλξης και για τους τουρίστες του Πειραιά, με έμφαση στο λιανικό εμπόριο και στα παραδοσιακά προϊόντα. Δεν θα απευθύνεται, όμως, μόνο στους επισκέπτες αλλά θα μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους Πειραιώτες, κατοίκους και επαγγελματίες, δίνοντας πνοή στην εμπορική κίνηση της πόλης, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει την τροφοδοσία του λιμανιού και κυρίως των ακτοπλοϊκών γραμμών και των πλοίων κρουαζιέρας.

Ειδικότερα, το νέο στέγαστρο που προβλέπεται σε συνδυασμό με την ήπια ανάπλαση της οδού Δημοσθένους και των γύρω δρόμων έχουν σκοπό να δημιουργήσουν έναν πόλο έλξης για τους δημότες του Πειραιά αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης. Το στέγαστρο αυτό ακολουθώντας την κορυφογραμμή των κτιρίων δεν αλλοιώνει τις προσόψεις αυτών και ταυτόχρονα δίνει την εικόνα μιας σύγχρονης αγοράς. Η κατασκευή θα διασφαλίζει συνθήκες επαρκούς αερισμού και φωτισμού.

Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Ακτής Θεμιστοκλέους

Η περιοχή της νοτιοδυτικής παραλίας της βραχώδους Πειραϊκής χερσονήσου είναι ένα τοπίο με ιδιαίτερο χαρακτήρα και φυσικό κάλλος. Η ανάπλαση της Ακτής Θεμιστοκλέους, με μήκος περίπου 3.500 μ. και έκταση περίπου 35.000 τ.μ. έχει ως βασικό στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη των δυνατοτήτων της περιοχής, ώστε ο επιβλητικός περίπατος από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έως τη Φρεαττύδα να γίνει πιο ευχάριστος και εύχρηστος.

Σκοπός του έργου αυτού είναι η ανάδειξη του Κονώνειου τείχους και η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου σε υπερτοπικό πόλο έλξης αναψυχής. Προτείνεται ο περιορισμός πλάτους οδοστρώματος στην ελάχιστη απαραίτητη διάσταση, χωρίς μείωση του αριθμού των χώρων στάθμευσης κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Κρίνεται απαραίτητη η οργάνωση των θέσεων στάθμευσης και η διεύρυνση του πεζοδρόμου στην πλευρά της ακτογραμμής σε βάρος του σημερινού οδοστρώματος.

 

 

 

 

 1. 23/07 17:40

  Εντυπωσίασε η Θεσσαλονίκη των γεύσεων στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του National Geographic Traveller

 2. 23/07 16:06

  Ξενοδοχεία: Μειωμένες οι διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη το α' 6μηνο του 2019

 3. 23/07 15:32

  Στον όμιλο Caldera Collection το ξενοδοχείο Arota Exclusive Villas by Denaxia στη Σαντορίνη

 4. 23/07 15:29

  ΔΕΘ χωρίς τσιγάρο για 2η συνεχή χρονιά

 5. 23/07 15:04

  CLUB MED II: Οι Γάλλοι και Βέλγοι τουρίστες κρουαζιέρας στις ακτές του Θερμαϊκού

 6. 23/07 15:01

  FedHATTA: Συλλογή τροφίμων για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

 7. 23/07 14:08

  Εξυγίανση στη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων ζητεί η Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κέρκυρας

 8. 23/07 13:52

  Συνέντευξη στο Tornos News: Πώς σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΞ την πολιτική της Booking.com

 9. 23/07 13:02

  Στη Χαλκιδική τα καλλιστεία Mrs India Worldwide 2019- Τεράστια προβολή της Β.Ελλάδας στην αγορά της Ινδίας

 10. 23/07 12:31

  Airbnb: Νέα λειτουργία στιγμιαίας κράτησης χωρίς έγκριση του ιδιοκτήτη

 11. 23/07 12:13

  Η Booking.com αίρει περιορισμούς στις προσφορές διαμονής στη Google - Τι σημαίνει αυτό για τα ξενοδοχεία

 12. 23/07 11:59

  Εκδήλωση στο ξενοδοχείο Knossos Beach: Αυτοματισμοί στην αρχαία Ελλάδα και τεχνητή νοημοσύνη σήμερα

 13. 23/07 11:54

  Δίκτυο οικοτεχνίας στην Κρήτη, το πρώτο στην Ελλάδα

 14. 23/07 11:38

  Απεργίες τον Αύγουστο προαναγγέλουν οι πιλότοι της British Airways

 15. 23/07 11:23

  FedHATTA: Στρατηγική προώθηση του ελληνικού και κυπριακού τουρισμού

 16. 23/07 10:11

  Πεδίον του Άρεως, κοιτίδα τέχνης και πολιτισμού

 17. 23/07 10:04

  H Paths of Greece και η Hikers Friendly Hotels στην 1η GREEK PANORAMA στο Ζάππειο για τον Εναλλακτικό Τουρισμό

 18. 23/07 09:22

  Ανοίγει τον Αύγουστο το νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα ibis Styles Athens Routes (φωτό)

 19. 23/07 09:15

  Αναβάθμιση σε 5άστερο του ξενοδοχείου Asteras Resort στην Κω- νέο κάμπινγκ στην Γόρτυνα

 20. 23/07 09:14

  Νέα διαδρομή ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

 21. 23/07 09:12

  «Λευκή Νύχτα» για τα καταστήματα του Ναυπλίου

 22. 23/07 09:08

  Αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο των Τιράνων

 23. 23/07 09:03

  Γιορτή Σαρδέλας στην Πρέβεζα

 24. 22/07 15:03

  Έρευνα διαΝΕΟσις | Πώς ο τουρισμός της γ' ηλικίας και ο τουρισμός ευεξίας θα αποφέρουν 27 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

 25. 22/07 14:56

  Akrogiali Hotel: Πράσινη μετακίνηση των επισκεπτών με ηλεκτρικό όχημα

 26. 22/07 14:54

  Ελληνικός τουρισμός: Αρνητικές επιδόσεις στο α΄5μηνο από τους Γερμανούς- Πάνω οι Αμερικανοί, Γάλλοι και Βρετανοί

 27. 22/07 14:44

  Έκθεση με τα αρχαιολογικά ευρήματα στην Κέρο

 28. 22/07 13:47

  Το ιστιοπλοϊκό σκάφος του WWF “Blue Panda” στη Ζάκυνθο για την Caretta caretta

 29. 22/07 13:36

  Διεθνής Ακαδημία Τουρισμού στο Εστορίλ της Πορτογαλίας

 30. 22/07 12:56

  6η Athens International Tourism Expo: Νέες θεματικές ενότητες και διεθνείς συμμετοχές

 31. 22/07 12:49

  Φεστιβάλ blueFest Crete 19 στο ξενοδοχείο Minos Beach art

 32. 22/07 12:36

  Ακυρώνονται ευρωπαϊκές πτήσεις στην Αίγυπτο για λόγους ασφαλείας

 33. 22/07 12:22

  Βρετανικός τουρισμός: Ποιες υπηρεσίες χρεώνονται υπερβολικά στις διακοπές στο εξωτερικό

 34. 22/07 12:01

  Agoda: Νέα υπηρεσία για εντοπισμό της πιο οικονομικής διαμονής

 35. 22/07 11:46

  Λ. Μενδώνη: Υπερτοπικός πολιτιστικός πόλος το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Πολυτεχνείο

 36. 22/07 11:40

  Αυτές είναι οι 10 μεγαλύτερες αγορές εξερχόμενου τουρισμού στον κόσμο το 2019

 37. 22/07 11:24

  Έρευνα: Απογοητευμένοι οι Βρετανοί από τις υπηρεσίες των Thomas Cook, TUI και First Choice

 38. 22/07 10:57

  Τέλος το κάπνισμα σε 3 παραλίες της Μαγιόρκα

 39. 22/07 10:49

  TUI: Μεγάλες προσφορές σε πακέτα all in στην Ελλάδα τον Αύγουστο

 40. 22/07 10:27

  Η ομογενής τραγουδίστρια που νίκησε στον τελικό του The Voice All Star της Αυστραλίας (video)

 41. 22/07 10:14

  Ίμπιζα… όπως Μύκονος: Ενοίκια φωτιά στις Βαλεαρίδες

 42. 22/07 09:56

  Ιταλοί δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες στη Σκιάθο

 43. 22/07 09:47

  Ξένοι δημοσιογράφοι και bloggers στην Ίο

 44. 22/07 09:37

  Γιορτή ψαροκασέλας στα Μεσάγγαλα Λάρισας

 45. 22/07 09:35

  Ένας στους έξι Ισπανούς παίρνει δάνειο για να πάει διακοπές

 46. 22/07 09:33

  Η Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών στο ECM Summer School

 47. 22/07 09:30

  Νέα διαδρομή ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου στο Ηράκλειο

 48. 22/07 09:28

  Άδειες για 2 νέες πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Χαλκιδική

 49. 21/07 20:29

  ΠΑΣΥΔΑ: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

 50. 21/07 20:04

  Άδειες κατεδάφισης για 13 εγκαταλελειμμένα κτίρια στην Αθήνα

 51. 21/07 19:07

  Φέιγ βολάν την Κυριακή στους τουρίστες της Ακρόπολης από τον Ρουβίκωνα- Τι τους λέει

 52. 21/07 18:04

  Πελοπόννησος: Ο απόλυτος τουριστικός προορισμός- προβολή στον απόδημο ελληνισμό

 53. 21/07 17:08

  Χάρης Θεοχάρης: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι του Υπουργείου Τουρισμού

 54. 21/07 13:20

  Φεστιβάλ με μουσικές του κόσμου στη Σιάτιστα

 55. 21/07 13:15

  Βρετανικός τουρισμός: Ανησυχία για ύφεση της οικονομίας και πτώση της στερλίνας

 56. 21/07 13:13

  Πράσινο φως για 2 ξενοδοχεία στη Μύκονο

 57. 20/07 10:11

  Ελασσόνα: Διαγωνισμός για μίσθωση μαθητικών κατασκηνώσεων

 58. 20/07 10:07

  Ρόδος: Βραδιά κλασικού τραγουδιού στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

 59. 20/07 10:01

  Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου

 60. 20/07 09:56

  Λειτουργούν κανονικά σήμερα Σάββατο το Μουσείο Ακρόπολης και άλλα Μουσεία- Κλειστή η Μονή Δαφνίου

 61. 19/07 21:35

  Πρώτη ταινία του Bollywood στην Κεντρική Μακεδονία

 62. 19/07 20:51

  Προσοχή: Σε ποια σημεία στο κέντρο της Αθήνας κατέρρευσαν δομικά στοιχεία κτιρίων

 63. 19/07 20:26

  Υπουργείο Τουρισμού: Ενημέρωση των τουριστών για το σεισμό της Αθήνας

 64. 19/07 17:55

  Sunvil: Στροφή των Βρετανών σε πιο "ψαγμένα" ελληνικά νησιά

 65. 19/07 17:45

  Άκης Τσελέντης: Να αποψιλωθεί η Αθήνα από τα παλιά σπίτια

 66. 19/07 16:36

  Έφη Θεοδώρου: Φαίδρα του Ρακίνα στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 67. 19/07 16:33

  Εκστρατεία ενημέρωσης των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά

 68. 19/07 16:31

  Θυγατρική της DER Touristik εξαγόρασε το μεγαλύτερο δίκτυο τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας

 69. 19/07 16:12

  Μητρώο κατόχων λεωφορείων για έκτακτες ανάγκες από φυσικές καταστροφές στην Αττική

 70. 19/07 15:27

  Comédie-Française - Ίβο βαν Χόβε: Ορέστης / Ηλέκτρα του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 71. 19/07 15:21

  Ήρεμη η αντίδραση στον σεισμό των τουριστών στην Ακρόπολη

 72. 19/07 14:19

  Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Αθήνα- νεότερες πληροφορίες

 73. 19/07 13:19

  Η Αθήνα συντάσσεται με τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις για τη ρύθμιση της βραχυχρόνιας μίσθωσης

 74. 19/07 13:07

  Διευρύνονται τα όρια για την ηλεκτρονική χορήγηση Αποδεικτικού Φορολογικής Ενημερότητας

 75. 19/07 13:06

  Πολύτιμα μαθήματα από το μπουρίνι στην Χαλκιδική

 76. 19/07 12:55

  ΕΤΑΔ: Ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί για 7 διαμερίσματα

 77. 19/07 12:10

  Λάρισα: Συμφωνία για συνέργειες Δημοσίου και ιδιωτών για την τουριστική ανάπτυξη

 78. 19/07 12:02

  ΤτΕ: Αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων το Μάιο παρά τη μείωση των αφίξεων

 79. 19/07 11:50

  Όλο και περισσότεροι προορισμοί επιβάλουν τουριστικό φόρο- Δείτε τις χρεώσεις

 80. 19/07 11:36

  Μήπως το FaceApp δεν είναι απλή πλάκα;

 81. 19/07 10:51

  Thomas Cook: Απογείωση πτήσεων αυτό το Σαββατοκύριακο- 46 πτήσεις για Ελλάδα- Απόσταση ίση με το γύρο της γης 20 φορές!

 82. 19/07 10:33

  Συλλήψεις 11 οδηγών ταξί για επέμβαση στις ταμειακές μηχανές

 83. 19/07 09:52

  Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

 84. 19/07 09:48

  Το Sympossio μαγειρεύει ελληνικές συνταγές στο National Geographic Traveller Food Festival

 85. 19/07 09:45

  Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος, η βραβευμένη καινοτομία της Κωτσόβολος

 86. 19/07 09:41

  Δήμος Καλαμάτας: Διαγωνισμός για υπηρεσίες μετακινήσεων, διαμονής και διατροφής

 87. 19/07 09:39

  Επιμελητήριο Σερρών: Διαγωνισμός προμήθειας τεχνολογικών μέσων για την τουριστική προβολή της πόλης

 88. 19/07 09:36

  Διαγωνισμός για ψηφιακό τουριστικό οδηγό στο Ρέθυμνο

 89. 19/07 09:12

  Η Κατερίνα Νοτοπούλου Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ

 90. 19/07 09:06

  Θεσσαλονίκη: Ξενοδοχείο πολυτελείας γίνεται το Μανδαλίδειο Μέγαρο

 91. 19/07 09:00

  H υπουργοποίηση Κόνσολα και η ανάγκη απογραφής των τουριστικών αφίξεων

 92. 18/07 16:43

  Τουρισμός: Τι ζητούν οι Γερμανοί από τις διακοπές ανάλογα με την ηλικία τους

 93. 18/07 15:14

  Ιταλία: Πρόστιμο 100.000 ευρώ στην TripAdvisor για παραπλανητικές κριτικές

 94. 18/07 14:41

  Gfk: Ανεβαίνουν οι κρατήσεις στη Βρετανία (και για Ελλάδα)

 95. 18/07 13:58

  Ελληνικός τουρισμός: Το 29% των τουριστών έρχεται οδικώς

 96. 18/07 13:39

  Αφιέρωμα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη σε γερμανικό περιοδικό

 97. 18/07 13:29

  Turkish Airlines: Αθήνα - Μπαλί μέσω Κωνσταντινούπολης

 98. 18/07 13:27

  Καταγγελία για βιασμό Βρετανίδας σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

 99. 18/07 13:03

  Στρατηγικής σημασίας η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για τις ελληνικές επιχειρήσεις

 100. 18/07 12:55

  Νέες ώρες πλεύσης για το σκάφος «Άγιος Γεώργιος» στις ακτές της Θεσσαλονίκης