O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

Α Decrease font Enlarge font
O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

Με μία σειρά σημαντικών έργων που έλαβαν το πράσινο φως για χρηματοδότηση ο Πειραιάς φιλοδοξεί να μετατραπεί σε έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό για τη χώρα.

Το πρώτο βήμα αφορά σε δράση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και προώθηση της πόλης του Πειραιά ως Διεθνούς εμβέλειας τουριστικού, πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού.

Στο πλαίσιο αυτό θα επιχειρηθεί ο σχεδιασμός και η λειτουργία του Destination Management Organization για την πόλη κατά τα πρότυπα λειτουργίας ώριμων τουριστικών προορισμών στο εξωτερικό. Απώτερος στόχος του DMO είναι η επικοινωνία της πλήρους κοινωνικής και οικονομικής διάστασης του τουρισμού όσον αφορά τη ζήτηση (διεθνείς και εγχώριες αφίξεις, χαρακτηριστικά των επισκεπτών και κατανάλωση αγαθών και υπηρεσιών) και την προσφορά (χαρακτηριστικά των τοπικών βιομηχανιών που ασχολούνται με τον τουρισμό, τις λεπτομέρειες της παραγωγής τους, τη χρήση του εργατικού δυναμικού και του κεφαλαίου τους), καθοδηγώντας έτσι την τουριστική πολιτική και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό.

Παράλληλα θα προωθούν δράσεις προώθησης και ανάδειξης του Δήμου Πειραιά ως διεθνούς εμβέλειας τουριστικού προορισμού, με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά καθώς και το συνδυασμό τους για όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να αποκτήσει δυναμική για να προωθήσει την τοπική επιχειρηματικότητα και να αναδείξει και να προστατεύσει το τοπικό περιβάλλον και πολιτισμό. Η παρέμβαση περιλαμβάνει την ανάπτυξη και ολοκλήρωση των κατάλληλων εργαλείων σε μία πλατφόρμα διαχείρισης προορισμού (Destination Management System) η οποία θα έχει σκοπό την αναβάθμιση της ελκυστικότητας της πόλης,  την τοποθέτηση της στη διεθνή και εσωτερική τουριστική αγορά ως νέου αναγνωρίσιμου τουριστική προορισμού και την ανάδειξη της ταυτότητας ως πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού. Επιπλέον, θα επιχειρηθεί η αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης μέσω της προώθησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, η ενδυνάμωση του εποχιακού τουρισμού και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η προσπάθεια θα ενισχυθεί με την υλοποίηση έργων ύψους 14,2 εκατ. ευρώ που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης.

Τα έργα έχουν ως εξής:

Ανάπλαση πλατείας Καρπάθου

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση της πλατείας Καρπάθου, η οποία σήμερα αποτελεί έναν ζωτικό αλλά ιδιαίτερα περιορισμένο χώρο εκτόνωσης μιας περιοχής με σημαντικές ελλείψεις σε κοινωνικές υποδομές και πράσινο. Σε μελλοντικό χρόνο, η παρέμβαση θα συμπληρωθεί με αναπλάσεις παράπλευρων σε αυτήν οδών που θα συμπληρώσουν τη συνολική στρατηγική για ένα δίκτυο οδών ήπιας κινητικότητας.

Ανάπλαση ακτής Δηλαβέρη

Η ακτή Δηλαβέρη, σε άμεση γειτνίαση με το Πάρκο του ΣΕΦ είναι χώρος περιπάτου και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής του Πειραιά καθώς και της ευρύτερης Αθήνας. Η περιοχή έχει σε σημαντικό βαθμό απολέσει την υπερτοπική ακτινοβολία της. Η υποβάθμιση του χώρου και η έλλειψη σχεδιασμού έχουν ως αποτέλεσμα την ανεπαρκή συνέχεια του παραλιακού μετώπου από το Φάληρο έως το Μικρολίμανο και την Πειραϊκή, η αποκατάσταση της οποίας μπορεί να ευνοήσει σημαντικά τις προϋποθέσεις της αστικής αναζωογόνησης για τη δημιουργία νέων χώρων / πόλων τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Στόχος του έργου αυτού είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, η αντικατάσταση της υπάρχουσας πεζογέφυρας, η οργάνωση των χώρων στάθμευσης καθώς και η δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης με υποστηρικτικό χαρακτήρα για τα άλλα έργα στην περιοχή (Μικρολίμανο).

Δρομολόγηση "Πράσινων" Λεωφορείων

Πρόκειται για δράση ανάπτυξης δημοτικού δικτύου μέσου μαζικής μεταφοράς με τη χρήση «πράσινων λεωφορείων». Το δίκτυο θα συνδέει το κέντρο της πόλης με αποκεντρωμένους σταθμούς στάθμευσης συμβάλλοντας στη βιώσιμη κινητικότητα, την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση και στην αναβάθμιση της επισκεψιμότητας της πόλης. Επίσης, το δίκτυο δύναται να διασυνδέει σημεία της πόλης με σημαντικές λειτουργίες για την καθημερινότητα των πολιτών (δημαρχείο, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία κοκ) βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Βιοκλιματική ανάπλαση της κεντρικής υπαίθριας αγοράς Δ. Πειραιά

Στη σκιά του "πύργου" που ανεγέρθηκε στη θέση της προϋπάρχουσας Κεντρικής Δημοτικής Αγοράς του Πειραιά και στην καρδιά της περιοχής δίπλα στο λιμάνι λειτουργεί η σημερινή άτυπη "Αγορά του Πειραιά". Στις οδούς Λυκούργου, Δημοσθένους, Τσαμαδού και στην αρχή της λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη απλώνονται καταστήματα που ακολουθώντας τα ιστορικά ίχνη και το ύφος της συνοικίας της αγοράς προσφέρουν παραδοσιακά προϊόντα και είδη διατροφής και λιανικού εμπορίου.

Η πρόταση ανάπλασης έχει ως στόχο την αναβάθμιση του εμπορικού τριγώνου του Πειραιά προκειμένου να ενισχυθούν οι εμπορικές επιχειρήσεις με την ταυτόχρονη βελτίωση της αισθητικής της πόλης και των συνθηκών υγιεινής. Η σύγχρονη Αγορά στο εμπορικό τρίγωνο του λιμανιού θα λειτουργεί ως πόλος έλξης και για τους τουρίστες του Πειραιά, με έμφαση στο λιανικό εμπόριο και στα παραδοσιακά προϊόντα. Δεν θα απευθύνεται, όμως, μόνο στους επισκέπτες αλλά θα μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους Πειραιώτες, κατοίκους και επαγγελματίες, δίνοντας πνοή στην εμπορική κίνηση της πόλης, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει την τροφοδοσία του λιμανιού και κυρίως των ακτοπλοϊκών γραμμών και των πλοίων κρουαζιέρας.

Ειδικότερα, το νέο στέγαστρο που προβλέπεται σε συνδυασμό με την ήπια ανάπλαση της οδού Δημοσθένους και των γύρω δρόμων έχουν σκοπό να δημιουργήσουν έναν πόλο έλξης για τους δημότες του Πειραιά αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης. Το στέγαστρο αυτό ακολουθώντας την κορυφογραμμή των κτιρίων δεν αλλοιώνει τις προσόψεις αυτών και ταυτόχρονα δίνει την εικόνα μιας σύγχρονης αγοράς. Η κατασκευή θα διασφαλίζει συνθήκες επαρκούς αερισμού και φωτισμού.

Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Ακτής Θεμιστοκλέους

Η περιοχή της νοτιοδυτικής παραλίας της βραχώδους Πειραϊκής χερσονήσου είναι ένα τοπίο με ιδιαίτερο χαρακτήρα και φυσικό κάλλος. Η ανάπλαση της Ακτής Θεμιστοκλέους, με μήκος περίπου 3.500 μ. και έκταση περίπου 35.000 τ.μ. έχει ως βασικό στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη των δυνατοτήτων της περιοχής, ώστε ο επιβλητικός περίπατος από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έως τη Φρεαττύδα να γίνει πιο ευχάριστος και εύχρηστος.

Σκοπός του έργου αυτού είναι η ανάδειξη του Κονώνειου τείχους και η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου σε υπερτοπικό πόλο έλξης αναψυχής. Προτείνεται ο περιορισμός πλάτους οδοστρώματος στην ελάχιστη απαραίτητη διάσταση, χωρίς μείωση του αριθμού των χώρων στάθμευσης κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Κρίνεται απαραίτητη η οργάνωση των θέσεων στάθμευσης και η διεύρυνση του πεζοδρόμου στην πλευρά της ακτογραμμής σε βάρος του σημερινού οδοστρώματος.

 

 

 

 

 1. 15/09 22:21

  Χρυσές ευκαιρίες για προβολή του ελληνικού τουρισμού

 2. 15/09 17:15

  Άδειες για νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

 3. 15/09 17:09

  Μέρες Κρητικής Γαστρονομίας 2019 στο Ηράκλειο

 4. 15/09 17:01

  12 ελληνικές εταιρείες στην έκθεση Automechanika

 5. 14/09 18:12

  Η πόλη της Ελευσίνας ως ανοιχτό μουσείο

 6. 14/09 18:10

  Ανοιχτές Πόρτες στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

 7. 14/09 18:07

  Η μεγαλύτερη αύξηση ανέργων στην Ισπανία για τον μήνα Αύγουστο από το 2010

 8. 13/09 16:26

  ΥπΑΑΤ: Συνάντηση με εκπροσώπους της Διεπαγγελματικής Οίνου για την προώθηση του ελληνικού κρασιού

 9. 13/09 15:21

  Συμφωνία EOT-Εθνικού Θεάτρου για συνέργειες με στόχο την τουριστική προβολή

 10. 13/09 14:49

  Γαστρονομικός τουρισμός: Ένα ελληνικό εστιατόριο στους φιναλίστ για τα FoodTrekking Awards

 11. 13/09 14:12

  Στη Ρόδο τη Δευτέρα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού

 12. 13/09 14:11

  Αβεβαιότητα για το μέλλον της Thomas Cook - Επιπλέον χρηματοδότηση, αλλιώς λουκέτο!

 13. 13/09 13:44

  Ο ΠΟΤ λανσάρει για δεύτερη φορά το μεγαλύτερο διαγωνισμό start-up στον τουρισμό

 14. 13/09 13:10

  Αναγκαστική προσγείωση σε πτήση της Condor επειδή χύθηκε καφές στο πιλοτήριο!

 15. 13/09 12:57

  Η British Airways ακυρώνει πτήσεις 2 εβδομάδες πριν από τη νέα απεργία των πιλότων

 16. 13/09 12:40

  Συλλήψεις στην Ερμού για κλοπές σε βάρος τουριστών

 17. 13/09 12:24

  Λουτράκι: Press Trip Βέλγου δημοσιογράφου για το θερμαλισμό

 18. 13/09 12:18

  Τουρισμός: Η Σαμοθράκη μετρά τις πληγές της- Πώς θα έρθει η ανάκαμψη στο νησί της Νίκης

 19. 13/09 12:15

  Ποσότητα ή Ποιότητα;

 20. 13/09 12:10

  Ηράκλειο: 17 κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων εξιχνίασε η αστυνομία

 21. 13/09 12:00

  Παραβατικότητα σε ξενοδοχεία της Ρόδου - Τι έδειξαν οι έρευνες του ΣΔΟΕ

 22. 13/09 11:27

  Grecka Panorama: Επιχειρηματικές συναντήσεις για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα

 23. 13/09 11:22

  24η Art Athina στο Ζάππειο με τη συμμετοχή 36 γκαλερί

 24. 13/09 10:29

  Τουρισμός: Οι Ιάπωνες οι πιο δημοφιλείς τουρίστες στην Ευρώπη- Ποια είναι η γνώμη για Βρετανούς και Γερμανούς

 25. 13/09 10:15

  Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Η μόνη ολοκληρωμένη πρόταση Πανεπιστημιακής Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα

 26. 13/09 10:08

  Νέα τουριστική ταυτότητα για τη Λευκωσία

 27. 13/09 09:56

  Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Κρήτη και Ζάκυνθο

 28. 13/09 09:52

  Άδεια για νέο τριώροφο ξενοδοχείο στην Αθήνα

 29. 13/09 09:46

  Αποτοξίνωση από την τεχνολογία στο Sani Resort: Μία πολύ καλή ιδέα που εξελίσσεται σε τάση

 30. 13/09 09:45

  Απόφαση Θεοχάρη για την προετοιμασία κατάρτισης του ΕΣΠΑ 2021-2027

 31. 12/09 18:25

  Τουρισμός κρουαζιέρας στην Κύπρο: Θετικά μηνύματα από την Seatrade Europe

 32. 12/09 16:04

  «Οι Πέτρες Μιλούν»: ΕΞΑ-ΑΑ και αεροδρόμιο Αθηνών μαζί για τον τουρισμό και τον πολιτισμό

 33. 12/09 15:58

  Αθλητικός τουρισμός: Ολυμπιονίκες του Ρίο στο Santorini Experience 2019

 34. 12/09 15:54

  Ο Σάκης Ρουβάς βάζει σήμερα «φωτιά» στην κεντρική σκηνή της 84ης ΔΕΘ

 35. 12/09 15:48

  Ο Χ. Θεοχάρης σε παγκόσμιο συνέδριο στην Αθήνα με 1.000 επιστήμονες απ΄ όλο τον κόσμο

 36. 12/09 15:47

  Συνεργασία του Περιφερειάρχη N. Αιγαίου με τον υφυπουργό Τουρισμού Μ. Κόνσολα

 37. 12/09 15:04

  Άνοδος 10% της κρουαζιέρας στην Ελλάδα φέτος - Η πορεία του κλάδου σε συνάντηση στο υπ. Τουρισμού

 38. 12/09 14:44

  Ποιοι έλαβαν τις υποτροφίες από το «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF» - Όλα τα ονόματα

 39. 12/09 13:53

  Booking.com: Αυτή η πισίνα ξενοδοχείου στην Ελλάδα είναι στις 9 καλύτερες πολυτελείας στον κόσμο!

 40. 12/09 13:39

  Η ΕΕ, τα Ηνωμένα Έθνη και τα... Στρουμφ καθαρίζουν τις ακτές - Πρώτη στάση η Θεσσαλονίκη

 41. 12/09 13:30

  Αναβάθμιση σε εκτελεστικό σύμβουλο στον όμιλο Marriott

 42. 12/09 13:04

  Αυτά είναι τα χειρότερα ξενοδοχεία – Ανατριχιαστικές φωτογραφίες

 43. 12/09 12:57

  FedHATTA: Εθνική visa για να αυξηθούν οι τουρίστες από το Κουβέιτ

 44. 12/09 12:44

  Αύξηση των επισκεπτών στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους το πεντάμηνο

 45. 12/09 12:41

  Το 60% των χρηστών ενημερώνεται μέσω smartphone για προσφορές

 46. 12/09 12:24

  Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου η Athens Flying Week

 47. 12/09 11:58

  Προσλήψεις στην Emirates - Αναζητά πλήρωμα καμπίνας στην Κύπρο

 48. 12/09 11:53

  Λειψοί: Συναντήσεις του δημάρχου για το περιβάλλον και την ανάπτυξη

 49. 12/09 11:51

  Bentour: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2020 - και για ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά

 50. 12/09 11:34

  Υπ. Πολιτισμού: Στόχος να λειτουργήσει το Μέγαρο Τσίλλερ-Λοβέρδου το καλοκαίρι του 2020

 51. 12/09 11:10

  Wyndham: Διεθνής καμπάνια για συνέδρια στα ξενοδοχεία Dolce- και στο Akti Imperial στη Ρόδο

 52. 12/09 10:22

  Γερμανοί συνταξιούχοι μεταναστεύουν στη ΝΑ Ευρώπη

 53. 12/09 10:09

  Creta Maris: Δράσεις ανάδειξης της γαστρονομίας και των παραδόσεων της Κρήτης

 54. 12/09 09:53

  Εβδομάδα γαστρονομίας στην Αμοργό

 55. 12/09 09:52

  Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Αρχαία Ολυμπία

 56. 12/09 09:50

  Παρατηρητήριο Τουρισμού στη Βέροια

 57. 12/09 09:44

  Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Μαρούσι γίνεται διαδραστικό

 58. 12/09 09:42

  Διαφήμιση του ΕΟΤ σε Μέσα Ενημέρωσης της Ρωσίας

 59. 12/09 08:50

  Σε διαβούλευση το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο- Οι αλλαγές για την προσέλκυση επενδύσεων

 60. 11/09 19:00

  Συνάντηση Θεοχάρη με το Συντονιστικό Όργανο των Ομοσπονδιών Τουριστικών Καταλυμάτων

 61. 11/09 15:55

  Thomas Cook: Επένδυση 6 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του Sunwing Kallithea στη Ρόδο

 62. 11/09 15:54

  FedHATTA: Απογείωση του κύκλου εργασιών στα τουριστικά γραφεία

 63. 11/09 14:56

  Turkish Airlines: Παγκόσμια Αεροπορική Πέντε Αστέρων για το 2020

 64. 11/09 14:19

  Ο καταδυτικός τουρισμός στο επίκεντρο συνάντησης του Μ. Κόνσολα με το δήμαρχο Καλύμνου

 65. 11/09 14:16

  Η Μύκονος καλύτερος προορισμός για γκέι τουρισμό στα βραβεία Travel Bulletin

 66. 11/09 14:12

  Η A. Γκερέκου στην 84η ΔΕΘ: Ο βιώσιμος τουρισμός πρώτος στόχος του ΕΟΤ

 67. 11/09 13:49

  Iατρικός τουρισμός: Πιστοποίηση TEMOS στο ΙΑΣΩ

 68. 11/09 13:46

  Ο Υπουργός Τουρισμού στο Δ.Σ του ΞΕΕ

 69. 11/09 13:02

  Thomas Cook: Αυτές είναι οι τάσεις στα ταξίδια το 2020 - Ποιοί θα είναι οι top προορισμοί και τα top... κοκτέιλ

 70. 11/09 13:00

  Τράπεζα Πειραιώς- ΕΤΕπ: Στήριξη επενδύσεων και σε ξενοδοχεία και τουριστικές υποδομές

 71. 11/09 12:51

  Αναπτυξιακός χωρίς διατάξεις για τον αιγιαλό

 72. 11/09 12:13

  Η Θεσσαλονίκη πύλη για τις εξαγωγές της Dong Guan στην ΝΑ Ευρώπη

 73. 11/09 12:10

  Ελληνικός τουρισμός: Ρεκόρ 5ετίας στις επιχειρήσεις φιλοξενίας το β' τρίμηνο- Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

 74. 11/09 11:55

  Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Απογοητευτικές επιδόσεις τον Ιούλιο

 75. 11/09 11:41

  Νέο ΔΣ στην Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας

 76. 11/09 11:24

  Γαμήλιος τουρισμός: Οι διεθνείς οργανωτές γάμων σε συνέδριο στο Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο

 77. 11/09 10:47

  Εναλλακτικός τουρισμός: Ο ΕΟΤ στην έκθεση TourNatur 2019

 78. 11/09 10:42

  Ο θρησκευτικός τουρισμός στη συνάντηση Θεοχάρη - Ιερώνυμου

 79. 11/09 10:27

  Στα επίπεδα του 2018 οι αφίξεις στα Ιόνια το 8μηνο

 80. 11/09 10:21

  Emirates: Open Day στην Αθήνα για πρόσληψη πιλότων

 81. 11/09 09:47

  ΤΕΜΕΣ | Costa Navarino: Αύξηση εσόδων και κερδών το 2018

 82. 11/09 09:37

  Γιορτή Αμυγδάλου στο Συκούριο Λάρισας

 83. 11/09 09:32

  Η επιβράδυνση της γερμανικής οικονομίας και πώς σχετίζεται με τον ελληνικό τουρισμό

 84. 11/09 09:29

  Τουρισμός: 20.000 ακίνητα στην Τουρκία πωλήθηκαν σε ξένους το α' εξάμηνο- Οι αγοραστές

 85. 11/09 09:26

  Διαφήμιση του ΕΟΤ σε Μέσα Ενημέρωσης της Κύπρου

 86. 11/09 09:24

  Άδειες για νέες πισίνες σε ξενοδοχεία της Κρήτης

 87. 10/09 19:14

  Τιμώμενη χώρα η Γερμανία στην 85η ΔΕΘ

 88. 10/09 15:47

  «Μαγνήτης» η 84η ΔΕΘ για όλες τις ηλικίες - Επιδείξεις, Bollywood, συναυλίες, καινοτομία & επιχειρηματικότητα

 89. 10/09 14:35

  Περπατώντας πέρα από την Αθήνα: Μία φωτογραφική περιήγηση στο Μετς

 90. 10/09 14:27

  Τουρκικός τουρισμός: Στα περυσινά επίπεδα οι πληρότητες των ξενοδοχείων τον Ιούλιο

 91. 10/09 14:14

  Εκτοξεύονται οι τιμές πτήσεων στη Βρετανία λόγω απεργίας στην British Airways

 92. 10/09 13:45

  Τέλος η πλαστική σακούλα στη Γερμανία

 93. 10/09 12:50

  Ψευδείς κριτικές fake reviews στο TripAdvisor- Οδηγίες από το ΠΑΣΚΕΔΙ

 94. 10/09 12:50

  Fraport: Μικρή αύξηση της κίνησης στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια το οκτάμηνο

 95. 10/09 12:45

  Scoot: Πτήσεις από 618 δολάρια Αυστραλία-Ελλάδα στο α' εξάμηνο του 2020

 96. 10/09 12:13

  ΑΑΔΕ: Εντυπωσιακά ευρήματα φοροδιαφυγής με άγνωστους εκατομμυριούχους

 97. 10/09 12:09

  Κυπριακός τουρισμός: Εκτιμήσεις της ACTA για λιγότερα έσοδα το 2019

 98. 10/09 11:48

  Στην ΑΝΕΚ LINES το «4ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο»

 99. 10/09 11:42

  Έκπτωτη η εταιρία του πλοίου "ΣΑΟΣ ΙΙ" από τη γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης

 100. 10/09 11:24

  HOTREC: Τεράστια πρόκληση για τα ξενοδοχεία η Ισχυρή Ταυτοποίηση Πελάτη στις συναλλαγές