O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

Με μία σειρά σημαντικών έργων που έλαβαν το πράσινο φως για χρηματοδότηση ο Πειραιάς φιλοδοξεί να μετατραπεί σε έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό για τη χώρα.

Το πρώτο βήμα αφορά σε δράση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και προώθηση της πόλης του Πειραιά ως Διεθνούς εμβέλειας τουριστικού, πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού.

Στο πλαίσιο αυτό θα επιχειρηθεί ο σχεδιασμός και η λειτουργία του Destination Management Organization για την πόλη κατά τα πρότυπα λειτουργίας ώριμων τουριστικών προορισμών στο εξωτερικό. Απώτερος στόχος του DMO είναι η επικοινωνία της πλήρους κοινωνικής και οικονομικής διάστασης του τουρισμού όσον αφορά τη ζήτηση (διεθνείς και εγχώριες αφίξεις, χαρακτηριστικά των επισκεπτών και κατανάλωση αγαθών και υπηρεσιών) και την προσφορά (χαρακτηριστικά των τοπικών βιομηχανιών που ασχολούνται με τον τουρισμό, τις λεπτομέρειες της παραγωγής τους, τη χρήση του εργατικού δυναμικού και του κεφαλαίου τους), καθοδηγώντας έτσι την τουριστική πολιτική και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό.

Παράλληλα θα προωθούν δράσεις προώθησης και ανάδειξης του Δήμου Πειραιά ως διεθνούς εμβέλειας τουριστικού προορισμού, με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά καθώς και το συνδυασμό τους για όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να αποκτήσει δυναμική για να προωθήσει την τοπική επιχειρηματικότητα και να αναδείξει και να προστατεύσει το τοπικό περιβάλλον και πολιτισμό. Η παρέμβαση περιλαμβάνει την ανάπτυξη και ολοκλήρωση των κατάλληλων εργαλείων σε μία πλατφόρμα διαχείρισης προορισμού (Destination Management System) η οποία θα έχει σκοπό την αναβάθμιση της ελκυστικότητας της πόλης,  την τοποθέτηση της στη διεθνή και εσωτερική τουριστική αγορά ως νέου αναγνωρίσιμου τουριστική προορισμού και την ανάδειξη της ταυτότητας ως πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού. Επιπλέον, θα επιχειρηθεί η αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης μέσω της προώθησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, η ενδυνάμωση του εποχιακού τουρισμού και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η προσπάθεια θα ενισχυθεί με την υλοποίηση έργων ύψους 14,2 εκατ. ευρώ που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης.

Τα έργα έχουν ως εξής:

Ανάπλαση πλατείας Καρπάθου

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση της πλατείας Καρπάθου, η οποία σήμερα αποτελεί έναν ζωτικό αλλά ιδιαίτερα περιορισμένο χώρο εκτόνωσης μιας περιοχής με σημαντικές ελλείψεις σε κοινωνικές υποδομές και πράσινο. Σε μελλοντικό χρόνο, η παρέμβαση θα συμπληρωθεί με αναπλάσεις παράπλευρων σε αυτήν οδών που θα συμπληρώσουν τη συνολική στρατηγική για ένα δίκτυο οδών ήπιας κινητικότητας.

Ανάπλαση ακτής Δηλαβέρη

Η ακτή Δηλαβέρη, σε άμεση γειτνίαση με το Πάρκο του ΣΕΦ είναι χώρος περιπάτου και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής του Πειραιά καθώς και της ευρύτερης Αθήνας. Η περιοχή έχει σε σημαντικό βαθμό απολέσει την υπερτοπική ακτινοβολία της. Η υποβάθμιση του χώρου και η έλλειψη σχεδιασμού έχουν ως αποτέλεσμα την ανεπαρκή συνέχεια του παραλιακού μετώπου από το Φάληρο έως το Μικρολίμανο και την Πειραϊκή, η αποκατάσταση της οποίας μπορεί να ευνοήσει σημαντικά τις προϋποθέσεις της αστικής αναζωογόνησης για τη δημιουργία νέων χώρων / πόλων τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Στόχος του έργου αυτού είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, η αντικατάσταση της υπάρχουσας πεζογέφυρας, η οργάνωση των χώρων στάθμευσης καθώς και η δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης με υποστηρικτικό χαρακτήρα για τα άλλα έργα στην περιοχή (Μικρολίμανο).

Δρομολόγηση "Πράσινων" Λεωφορείων

Πρόκειται για δράση ανάπτυξης δημοτικού δικτύου μέσου μαζικής μεταφοράς με τη χρήση «πράσινων λεωφορείων». Το δίκτυο θα συνδέει το κέντρο της πόλης με αποκεντρωμένους σταθμούς στάθμευσης συμβάλλοντας στη βιώσιμη κινητικότητα, την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση και στην αναβάθμιση της επισκεψιμότητας της πόλης. Επίσης, το δίκτυο δύναται να διασυνδέει σημεία της πόλης με σημαντικές λειτουργίες για την καθημερινότητα των πολιτών (δημαρχείο, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία κοκ) βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Βιοκλιματική ανάπλαση της κεντρικής υπαίθριας αγοράς Δ. Πειραιά

Στη σκιά του "πύργου" που ανεγέρθηκε στη θέση της προϋπάρχουσας Κεντρικής Δημοτικής Αγοράς του Πειραιά και στην καρδιά της περιοχής δίπλα στο λιμάνι λειτουργεί η σημερινή άτυπη "Αγορά του Πειραιά". Στις οδούς Λυκούργου, Δημοσθένους, Τσαμαδού και στην αρχή της λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη απλώνονται καταστήματα που ακολουθώντας τα ιστορικά ίχνη και το ύφος της συνοικίας της αγοράς προσφέρουν παραδοσιακά προϊόντα και είδη διατροφής και λιανικού εμπορίου.

Η πρόταση ανάπλασης έχει ως στόχο την αναβάθμιση του εμπορικού τριγώνου του Πειραιά προκειμένου να ενισχυθούν οι εμπορικές επιχειρήσεις με την ταυτόχρονη βελτίωση της αισθητικής της πόλης και των συνθηκών υγιεινής. Η σύγχρονη Αγορά στο εμπορικό τρίγωνο του λιμανιού θα λειτουργεί ως πόλος έλξης και για τους τουρίστες του Πειραιά, με έμφαση στο λιανικό εμπόριο και στα παραδοσιακά προϊόντα. Δεν θα απευθύνεται, όμως, μόνο στους επισκέπτες αλλά θα μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους Πειραιώτες, κατοίκους και επαγγελματίες, δίνοντας πνοή στην εμπορική κίνηση της πόλης, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει την τροφοδοσία του λιμανιού και κυρίως των ακτοπλοϊκών γραμμών και των πλοίων κρουαζιέρας.

Ειδικότερα, το νέο στέγαστρο που προβλέπεται σε συνδυασμό με την ήπια ανάπλαση της οδού Δημοσθένους και των γύρω δρόμων έχουν σκοπό να δημιουργήσουν έναν πόλο έλξης για τους δημότες του Πειραιά αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης. Το στέγαστρο αυτό ακολουθώντας την κορυφογραμμή των κτιρίων δεν αλλοιώνει τις προσόψεις αυτών και ταυτόχρονα δίνει την εικόνα μιας σύγχρονης αγοράς. Η κατασκευή θα διασφαλίζει συνθήκες επαρκούς αερισμού και φωτισμού.

Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Ακτής Θεμιστοκλέους

Η περιοχή της νοτιοδυτικής παραλίας της βραχώδους Πειραϊκής χερσονήσου είναι ένα τοπίο με ιδιαίτερο χαρακτήρα και φυσικό κάλλος. Η ανάπλαση της Ακτής Θεμιστοκλέους, με μήκος περίπου 3.500 μ. και έκταση περίπου 35.000 τ.μ. έχει ως βασικό στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη των δυνατοτήτων της περιοχής, ώστε ο επιβλητικός περίπατος από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έως τη Φρεαττύδα να γίνει πιο ευχάριστος και εύχρηστος.

Σκοπός του έργου αυτού είναι η ανάδειξη του Κονώνειου τείχους και η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου σε υπερτοπικό πόλο έλξης αναψυχής. Προτείνεται ο περιορισμός πλάτους οδοστρώματος στην ελάχιστη απαραίτητη διάσταση, χωρίς μείωση του αριθμού των χώρων στάθμευσης κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Κρίνεται απαραίτητη η οργάνωση των θέσεων στάθμευσης και η διεύρυνση του πεζοδρόμου στην πλευρά της ακτογραμμής σε βάρος του σημερινού οδοστρώματος.

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 09/08 11:15

  iet2: Από το Μάρτιο ξεκινά η τουριστική σεζόν του 2023 στην Τουρκία από τη Βρετανία

 2. 09/08 11:01

  Τουρισμός: Μεγάλη «κάθοδος» των Αμερικανών στην Ιταλία, που εκτοξεύει τα έσοδα

 3. 09/08 10:01

  DER Touristik | Υψηλή ζήτηση για ταξίδια των Γερμανών το χειμώνα σε Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτο και μακρινούς προορισμούς

 4. 09/08 08:55

  Kαλοκαιρινή Γιορτή Γλυκού στα Φάρσαλα

 5. 09/08 08:53

  Απαιτείται ολοκληρωμένη πολιτική για την προσέλκυση Ιαπώνων τουριστών

 6. 09/08 08:10

  Τρεις βεβαιώσεις για επισκέψιμα Οινοποιεία

 7. 09/08 08:05

  Άδεια για πλωτή εξέδρα μπροστά από το ξενοδοχείο Angsana στην Κέρκυρα - άδεια και στη Λευκάδα

 8. 09/08 08:03

  Έκθεση Υπουργείου Εξωτερικών ΗΠΑ: Το ΑΕΠ στην Ελλάδα αυξήθηκε σε 211 δισ. ευρώ το 2021 χάρη και στον τουρισμό

 9. 08/08 17:51

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Ενίσχυση για νέα κατασκήνωση 5 αστέρων στο Γύθειο

 10. 08/08 15:31

  Γερμανικός τουρισμός: Πώς η άνοδος του κόστους διακοπών επηρεάζει τους ταξιδιώτες

 11. 08/08 13:54

  Απόγνωση στην Qantas: Καλεί τα ανώτερα στελέχη να εργασθούν εθελοντικά στη διαχείριση αποσκευών

 12. 08/08 13:42

  Διακοπές στην Ελλάδα για τα παιδιά από τη Μπούτσα – 600 παιδιά από την Ουκρανία στις ελληνικές κατασκηνώσεις 

 13. 08/08 13:02

  Η νέα τάση στα ξενοδοχεία: Τα μαξιλάρια που μιλούν! (video)

 14. 08/08 12:15

  Condor | Ο εκκεντρικός κ. “Tecke” που αύξησε το μισθό των εργαζομένων για να... προλάβει τις απεργίες

 15. 08/08 11:49

  Τουρισμός | Αυξημένη ζήτηση για χειμερινές διακοπές στην Καραϊβική από τους Γερμανούς

 16. 08/08 11:37

  «Democracy and Happiness Weekend» στην Costa Navarino, στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum

 17. 08/08 11:22

  Προβληματισμός των ξενοδόχων για τα συμβόλαια του 2023

 18. 08/08 10:41

  Η Ελλάδα «Αγαπημένη Χώρα» στα αμερικανικά ταξιδιωτικά βραβεία «The Trazees» 2022

 19. 08/08 10:10

  ΗΠΑ | Τουρισμός: Χιλιάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων λόγω κακοκαιρίας

 20. 08/08 09:19

  Καταγγελία Ξ.Ε.Ε. στον ΟΠΙ για το αμοιβολόγιο του οργανισμού «ΕΔΕΜ»

 21. 08/08 08:34

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αρχαία Κόρινθο και Νεμέα

 22. 08/08 08:32

  Επανάχρηση του Μεγάρου Κοθρή ως Δημοτική Πινακοθήκη στο Ηράκλειο

 23. 08/08 08:30

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 24. 08/08 08:28

  Αξιοποίηση της Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου

 25. 08/08 08:26

  Διεθνές Φεστιβάλ "Πέρα από τα Σύνορα" στο Καστελλόριζο

 26. 07/08 08:47

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Ράφτη και Ηγουμενίτσα

 27. 07/08 08:40

  Στη Σάμη το Συνέδριο της Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Εταιρείας

 28. 07/08 08:38

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Πάργας

 29. 06/08 12:53

  Η προκήρυξη για το καθεστώς ενίσχυσης τουριστικών επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου

 30. 06/08 08:39

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

 31. 06/08 08:34

  6ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στη Σύρο

 32. 06/08 08:32

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσολογγίου

 33. 05/08 15:19

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Σαντορίνη

 34. 05/08 13:32

  SKY express: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια

 35. 05/08 12:34

  Η Google καταργεί τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων – «Οι ταξιδιώτες προτιμούν τις απευθείας κρατήσεις»

 36. 05/08 12:03

  Η Ισπανία ξεμένει από πάγο – Γιατί ο τουρισμός δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς... παγάκια!

 37. 05/08 11:16

  Σοφία Ζαχαράκη: Για πρώτη φορά μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ για τους σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

 38. 05/08 11:02

  Η αλυσίδα RIU προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια στα ξενοδοχεία και τα γραφεία της στην Ισπανία

 39. 05/08 10:52

  8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

 40. 05/08 09:37

  Lufthansa | Συμφωνία με τους εργαζόμενους στο έδαφος- στο 80% του 2019 η χωρητικότητα το θερινό τρίμηνο

 41. 05/08 09:19

  Πώς επηρεάζει o τουρισμός την κλιματική αλλαγή; Το παράδειγμα της Μαγιόρκα

 42. 05/08 08:30

  Δήμος Τρικκαίων | Απόφαση για αξιοποίηση του Ιαματικού Φυσικού Πόρου στην «Παναγιά» Ριζώματος

 43. 05/08 08:28

  Εγκρίσεις για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Πάρο

 44. 05/08 08:26

  Η Κρήτη σε πρόγραμμα ενισχύσεων για τους ελκυστικούς νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου

 45. 05/08 08:17

  Ισπανία | Προτεραιότητα η ισχυρή στήριξη του οινικού τομέα – Σχέδιο για εξαγωγές ύψους 4,3 δισ. ευρώ

 46. 05/08 08:05

  Γιορτή Κρεμμυδιού στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

 47. 04/08 17:21

  Αεροδρόμιο Αθήνας | -5,1% η επιβατική κίνηση τον ιούλιο έναντι του 2019, -17,1% στο 7μηνο

 48. 04/08 15:53

  Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και myPOS για ανέπαφες δωρεές

 49. 04/08 15:28

  Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

 50. 04/08 15:20

  Διώρυγα της Κορίνθου | Διελεύσεις πλοίων από 45 χώρες τον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας

 51. 04/08 15:14

  Η Χαλκιδική στις πρώτες επιλογές των Ιταλών

 52. 04/08 15:10

  Συνάντηση Κικίλια με την Πρέσβυ της Αυστρίας για την προσέλκυση τουριστών το φθινόπωρο και χειμώνα

 53. 04/08 15:00

  Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες της ΔΥΠΑ

 54. 04/08 13:51

  ΣΣΕ επισιτισμού: Η απόφαση για την προσθήκη σχετικά με το χρόνο εργασίας

 55. 04/08 13:30

  Ισπανία: Νέος νόμος για εξοικονόμηση ενέργειας στα κλιματιστικά των ξενοδοχείων - Ποια είναι τα όρια θερμοκρασίας

 56. 04/08 13:20

  6 στους 10 Έλληνες δεν μπορούν να αποχωριστούν το κινητό στις διακοπές

 57. 04/08 13:12

  Telegraph: Αυτά είναι τα 20 νησιά της Μεσογείου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς – Τα 7 είναι Ελληνικά!

 58. 04/08 12:22

  Ποιος είναι ο μεγιστάνας που κατάφερε να "εκθρονίσει" το Γερμανικό δημόσιο από τον έλεγχο της Lufthansa:

 59. 04/08 12:07

  Αεροδρόμιο Άμστερνταμ: Με ημερήσιο πλαφόν οι πτήσεις και το φθινόπωρο – Ποιοί προορισμοί επηρεάζονται

 60. 04/08 11:50

  Από το Μάιο του 2023 το ΕΤΙΑS για είσοδο τουριστών από τρίτες χώρες στην ΕΕ

 61. 04/08 10:55

  Φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ στην Costa Navarino σε συνεργασία με τον πρωταθλητή José María Olazábal

 62. 04/08 10:10

  Ελλάδα: Όταν οι τουρίστες ζητούν apόdixi

 63. 04/08 09:34

  Tουρισμός | 20% περισσότερες αφίξεις τον Ιούλιο στο Νότιο Αιγαίο σε σχέση με το 2019

 64. 04/08 09:27

  Νέες δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 

 65. 04/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Λευκάδα

 66. 04/08 09:18

  Μία σημαντική επένδυση στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου που θα αποτελέσει πόλος έλξης επισκεπτών

 67. 04/08 09:16

  Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης στην Κίσσαμο Κρήτης

 68. 04/08 09:14

  Ισπανία: O αριθμός των απασχολούμενων αυξήθηκε κατά 383.300 άτομα το δεύτερο τρίμηνο του έτους

 69. 03/08 20:05

  Λάμψα | Πώληση του Sheraton Rhodes Resort στο ισπανικό fund Azora - ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 70. 03/08 15:35

  Στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης επιλέχθηκε από τον ΠΟΥ ως εκπαιδευτής επιθεωρητών πλοίων και  κρουαζιερόπλοιων 

 71. 03/08 13:49

  Mastercard: Ο πληθωρισμός μπορεί να βάλει φρένο στο "ράλι" των ταξιδιωτικών δαπανών

 72. 03/08 11:55

  Καταγράφεται και προστατεύεται η σπάνια τοπική βιοποικιλότητα 20 αρχαιολογικών χώρων

 73. 03/08 11:34

  Ο Attika Reisen φέρνει τον τουρισμό πολυτελείας στην Αθήνα με το Attika Premium

 74. 03/08 11:22

  Toυρισμός: 2,4 εκατ. τουρίστες στην Αττάλεια τον Ιούλιο- πρώτη εθνικότητα οι Ρώσοι

 75. 03/08 11:09

  Airbnb: Ιστορικό ρεκόρ κρατήσεων και εσόδων το β’ τρίμηνο του 2022 – «Η επιβράδυνση της οικονομίας μας ωφελεί»

 76. 03/08 11:06

  Διακοπές στην παραλία με κριτήριο το χαμηλό κόστος και παρέα την τεχνολογία θέλουν οι Έλληνες το 2022

 77. 03/08 10:34

  Τα έργα υποδομής "ανεβάζουν" το ενδιαφέρον για αγορά εξοχικής κατοικίας σε ελληνικούς προορισμούς

 78. 03/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 79. 03/08 09:22

  Hilton | 10 τρόποι για να εξαλείψετε το ταξιδιωτικό άγχος από τα ζώα συντροφιάς

 80. 03/08 09:19

  Πέφτει η ανεργία στην Ισπανία λόγω τουρισμού

 81. 03/08 09:17

  Άνοδος του πληθωρισμού τον Ιούνιο και μείωση ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

 82. 03/08 09:15

  Γιορτή Σταφυλιού στη Βασιλική Τρικάλων

 83. 03/08 09:13

  Η Autohellas εξαγόρασε την «HR Αutomóveis», Hertz Franchisee της Πορτογαλίας

 84. 02/08 18:37

  Περιφέρεια Ηπείρου: Ενίσχυση για επέκταση ξενοδοχείου στην Ηγουμενίτσα

 85. 02/08 16:56

  Πρωτιά στην ικανοποίηση των επισκεπτών για τα Ξενοδοχεία της Ηπείρου

 86. 02/08 16:46

  Ιστορικό ρεκόρ για το αεροδρόμιο Ηρακλείου τον Ιούλιο!

 87. 02/08 16:45

  Αυστηρή κριτική στις αεροπορικές από τον DER Touristik: "Ήταν ένας απλός κανόνας των τριών!"

 88. 02/08 16:32

  Λιγότερες διακοπές με λιγότερα χρήματα κάνουν οι Ιταλοί

 89. 02/08 13:41

  Το 1/3 των εταιρειών εστίασης “έτρεξε” επενδύσεις στην τεχνολογία

 90. 02/08 13:08

  Οι σύγχρονοι Γερμανοί επιλέγουν διακοπές με ηθικά κριτήρια – Ποιους προορισμούς αποφεύγουν

 91. 02/08 12:55

  Διεθνείς προσωπικότητες στο συνέδριο για τον Κρητικό τρόπο ζωής το Νοέμβριο στο Ρέθυμνο

 92. 02/08 12:48

  Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα έχει το Ελληνικό

 93. 02/08 12:15

  Πρωτοφανής απόφαση της British Airways: Σταματάει νέες κρατήσεις από το Χίθροου στην κορυφή της σεζόν!

 94. 02/08 11:28

  Βασίλης Κικίλιας | Ρεκόρ τον Ιούνιο με 3,5 εκατ. αφίξεις ταξιδιωτών στα αεροδρόμια της χώρας

 95. 02/08 10:16

  Τουρισμός | Η Τουρκία προσβλέπει σε 37 δισ. δολ. έσοδα και 47 εκατ. τουρίστες το 2022

 96. 02/08 09:32

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στο "Holy Land Uncovered" και την τουριστική αγορά του Ισραήλ

 97. 02/08 09:18

  WTTC: Οι 130.000 κενές θέσεις στον τουρισμό απειλούν την οικονομική ανάκαμψη του Ηνωμένου Βασιλείου

 98. 02/08 09:16

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Ηράκλειο και Λευκάδα

 99. 02/08 09:14

  Δύο νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Ζάκυνθο και Σαντορίνη

 100. 02/08 09:11

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου στη Ναύπακτο και την ίδρυση 5άστερου στα Χανιά