MKG Mediterranean HIT Report: Οι επιδόσεις των ξενοδοχείων σε 15 χώρες της Μεσογείου - Sep 15, FREE Trend Report

MKG Mediterranean HIT Report: Οι επιδόσεις των ξενοδοχείων σε 15 χώρες της Μεσογείου - Sep 15, FREE Trend ReportΗ φωτογραφία είναι από το Le Méridien Beach Plaza στο Μόντε Κάρλο

Σήμερα, για πρώτη φορά, αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα, παρουσιάζεται για εσάς, τους αναγνώστες του Tornos News (www.tornosnews.gr) η έρευνα MKG Mediterranean HIT Report (Hotel Industry Trends), την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτή η προσφορά του Tornos News είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας που συνήψαν ο Όμιλος MKG Group και η εταιρεία City Contact.

Σύμφωνα με την έρευνα MKG Mediterranean HIT Report (Hotel Industry Trends), οι επιδόσεις που πέτυχαν τα ξενοδοχεία στους περισσότερους παράκτιους προορισμούς της Μεσογείου τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν εξαιρετικές, όπως και στο 12μηνο Οκτωβρίου 2014-Σεπτεμβρίου 2015. 

Κατεβάστε 

Στην έρευνα παρουσιάζονται οι μεταβολές στην πληρότητα, τη μέση τιμή και στο μέσο έσοδο ανά διαθέσιμο δωμάτιο στα ξενοδοχεία της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Κροατίας, της Ιταλίας, της Μάλτας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Αλγερίας, της Αιγύπτου, του Ισραήλ, του Λιβάνου, του Μαρόκου, της Τουρκίας και της Τυνησίας. 

Όπως θα διαβάσετε αναλυτικά στην έρευνα, για το Σεπτέμβριο, σε διψήφιο ποσοστό αύξησης κινείται το μέσο έσοδο ανά δωμάτιο στα ξενοδοχεία της Κροατίας, της Ιταλίας της Μάλτας της Πορτογαλίας, της Αιγύπτου και του Ισραήλ. Αντίστοιχα για το 12μηνο έως τον Σεπτέμβριο διψήφιο ποσοστό αύξησης καταγράφεται στο μέσο έσοδο ανά δωμάτιο στις μονάδες της Ιταλίας, της Μάλτας, της Πορτογαλίας της Ισπανίας, της Αιγύπτου, του Ισραήλ και του Λιβάνου. 

Διαβάστε αναλυτικά στην έρευνα τους απόλυτους αριθμούς και τις ποσοστιαίες μεταβολές για όλα τα μεγέθη ανά χώρα.  

Κατεβάστε

ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο στο Tornos News το MKG Mediterranean HIT Report (Hotel Industry Trends)

Όπως έχουμε προαναγγείλει, ο διεθνής Όμιλος MKG Group που διενεργεί την έρευνα και η City Contact, που έχει δημιουργήσει το ειδησεογραφικό site για τον τουρισμό Tornos News, έχουν συνάψει στρατηγική συμφωνία συνεργασίας για την αποκλειστική παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μηνιαίας έρευνας MKG Mediterranean HIT Report (Hotel Industry Trends) στο Tornos News (www.tornosnews.gr), εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους αναγνώστες του.

Η συνεργασία έχει ως στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών του Tornos News στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τις τάσεις και τα μεγέθη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας των τουριστικών προορισμών της Μεσογείου, όπως καταγράφονται στην μηνιαία έρευνα MKG Mediterranean HIT Report.

Παράλληλα, σε τακτά χρονικά διαστήματα το Tornos News θα φιλοξενεί άρθρα του προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου του Ομίλου MKG Group κ. Georges Panayotis.

Κατεβάστε

Σχετικά με τον Όμιλο MKG

Ο Όμιλος MKG Group, με έδρα στη Γαλλία, κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στις μελέτες και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στην τουριστική βιομηχανία. Η εταιρεία απασχολεί 100 εργαζομένους σε 4 τμήματα: μελέτες μάρκετινγκ, βάση δεδομένων, ποιοτικός έλεγχος και Τύπος, και έχει έντυπη και ηλεκτρονική παρουσία στα γαλλικά και στα αγγλικά:

** Hospitality ON Web: http://mkg-group.com/en/our-events-and-the-press/hospitality-on-web

** Hospitality ON Magazine: http://mkg-group.com/en/our-events-and-the-press/hospitality-on-magazine

Η εταιρεία συντέλεσε στην ανάπτυξη περισσότερων από 2.000 ξενοδοχείων στη Γαλλία και την Ευρώπη, διαθέτοντας γραφεία στο Παρίσι, την Κύπρο, το Λονδίνο και την Αθήνα.

Σχετικά με την City Contact

Η City Contact ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τουριστικό κλάδο με μια σειρά υπηρεσιών.  

Έχει αναπτύξει ένα δίκτυο πληροφόρησης (Info Stand® και Visitor’s Free Editions and Brochures) σε περισσότερα από 500 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος με σκοπό να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ έντυπη και ηλεκτρονική πληροφόρηση στους επισκέπτες της χώρας μας, Ανάμεσά τους,  με αποκλειστική συνεργασία, 260 κορυφαία  ξενοδοχεία της Αθήνας, της Κρήτης, της Ρόδου, της Κέρκυρας, της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, της Σαντορίνης και της Μυκόνου καθώς επίσης και ενοικιαζόμενα δωμάτια – βίλες, συνέδρια, μουσεία, εστιατόρια, τουριστικά γραφεία, δημόσιοι οργανισμοί, εμπορικές εκθέσεις, πρεσβείες, μαρίνες κλπ. 

Το 2004, στηριζόμενη στην πολυετή πείρα των στελεχών της στον τουρισμό, δημιούργησε τα Athens Walking Tours μια καινοτόμο τουριστική δραστηριότητα στην Αθήνα, που σήμερα πλέον έχει καταξιωθεί ως “must” στους επισκέπτες της. Tα Athens Walking Tours προσφέρουν καθημερινά και όλο το χρόνο, ξεναγήσεις και δραστηριότητες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με ιστορικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον, με επιλεγμένους ξεναγούς, πάντα σε μικρές ομάδες συμμετεχόντων, στην Αθήνα και τα Χανιά καθώς και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. 

Το Tornos News δημιουργήθηκε από τη City Contact τον Απρίλιο του 2014 και σήμερα καταγράφεται ως το Νο1 ειδησεογραφικό site* αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του Ελληνικού Τουρισμού, με περισσότερους από 250.000 μοναδικούς αναγνώστες**. 

*http://www.alexa.com (Oct 2015)
**Tornos News, Google Analytics (Oct 2014-Oct 2015)

 
- Διαβάστε το τελευταίο άρθρο του κ. Georges Panayotis στο Hospitality On

- Διαβάστε επίσης MKG: Κινεζικοί όμιλοι & διαδικτυακοί παίκτες αλλάζουν τον παγκόσμιο ξενοδοχειακό χάρτη

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ | Εάν μετά την εγγραφή δεν λάβατε στο email σας την έρευνα, ελέγξτε τον φάκελο μηνυμάτων Spam/ Ανεπιθύμητα.

ΚΑτεβάστε το
Δείτε προεπισκόπιση του Free Report
ΚΑτεβάστε το
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ολόκληρο το Report θα σταλεί στο email σας
Όνομα: *
Επώνυμο: *
E-mail: *
Κλάδος (επιλέξτε): *
Θέση Εργασίας: *
Όνομα Εταιρείας: *
Χώρα: *
Αριθμός Εργαζομένων:
Ετήσιος τζίρος (€):
* Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά