ΞΕΕ: Ολοκληρώθηκε το ταξίδι επιτάχυνσης του 6ου κύκλου του CapsuleT

ΞΕΕ: Ολοκληρώθηκε το ταξίδι επιτάχυνσης του 6ου κύκλου του CapsuleT

Παρακαταθήκη της δυναμικής του Επιταχυντή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος CapsuleT, αποτέλεσε και φέτος η τελετή λήξης του 6ου κύκλου και η απονομή των βραβείων του προγράμματος επιτάχυνσης του ΞΕΕ. 

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκαν οι 3 μεγάλοι νικητές, σε μια κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου ATRAKTOS όπου παρευρέθηκαν στρατηγικοί συνεργάτες, μέντορες, κριτές και κορυφαίες νεοφυείς επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού ενδεικτικό της ποιότητας του θεσμού. 

Οι startups που κατέκτησαν Κριτική Επιτροπή & Κοινό

Οι 3 νεοφυείς επιχειρήσεις του 6ου κύκλου, οι οποίες ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο του CapsuleT ήταν η Travelr, η Mystery Pot και η Primehost.

Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ κατέκτησε η Travelr, στη 2η θέση βρέθηκε η Mystery Pot, λαμβάνοντας το ποσό των 5.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 3.000 ευρώ πήρε η ομάδα της Primehost. 

Ωστόσο, τα έπαθλα των τριών επικρατέστερων ομάδων, μια ευγενική δωρεά της The People’s Trust, δεν περιορίζονται σε μετρητά. 

Συγκεκριμένα: 

- Η εταιρία Programize προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα product development στους 3 νικητές, ενώ παράλληλα οι νικητές θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες development με προνομιακές τιμές.

- Η εταιρία Nelios προσφέρει στον πρώτο νικητή δωρεάν υπηρεσίες digital marketing.

- H PwC προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές συνεδρίες σε θέματα όπως Στρατηγική, Χρηματοδότηση, Φορολογικά, Ψηφιακή στρατηγική και Νομικά ζητήματα.

Οι startups αξιολογήθηκαν μετά την τελική τους παρουσίαση με τη βαθμολογία να υποβάλλεται από την Κριτική Αξιολόγησης και Καθοδήγησης του CapsuleT. Βασικοί παράμετροι για την αξιολόγηση των νεοφυών επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν ήταν η ιδέα ως προς την καινοτομία της, η επιχειρηματική ωριμότητα και η προοπτική που προσφέρει η εκάστοτε υπηρεσία/προϊόν, η πληρότητα των ειδικών κριτηρίων αναφορικά με την εξέλιξη της κάθε ομάδας κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Επιτάχυνσης και, τέλος, τα τυπικά της χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση στον πολυχώρο ATRAKTOS είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα με βάση την παρουσίαση που έγινε ζωντανά, απονέμοντας το «Βραβείο Κοινού». Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Greece No Limits, η οποία κέρδισε μια 4ήμερη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Amada Colossos Resort στη Ρόδο για 4 άτομα.

Αλέξανδρος Βασιλικός: «Η μεγάλη νίκη είναι η διασύνδεση των νεοφυών επιχειρήσεων με τον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο»

«Τι ωραίο ταξίδι έχουμε κάνει»! Με αυτή τη φράση ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος Αλέξανδρος Βασιλικός. « Έχει ιδιαίτερη σημασία το ταξίδι αυτό καθώς και όλα αυτά που γίνονται εκτός των εκδηλώσεων σαν την σημερινή. Σημασία έχει η διασύνδεση που έχουμε χτίσει μεταξύ του ξενοδοχειακού κλάδου και του τουριστικού τομέα γενικότερα με την καινοτόμα κοινότητα των νεοφυών επιχειρήσεων, κάτι το οποίο το 2019 φάνταζε όραμα, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι αν τολμάς να ονειρεύεσαι ένα τέτοιο όραμα, μπορείς να το κάνεις και πραγματικότητα με πίστη και δουλειά. Πιστεύω ακράδαντα ότι η μεγαλύτερη νίκη όλων είναι αυτή η διασύνδεση και η ευκαιρία που δίνεται αφενός είτε μέσα από το Idea Platform είτε από τον κύκλο Επιτάχυνσης, σε νέα παιδιά να δημιουργήσουν καινοτόμες προτάσεις ενώ παράλληλα δίνεται η ευκαιρία και ο τρόπος στους ξενοδόχους να γνωρίσουν νέες τεχνολογίες και λύσεις που θα συνεισφέρουν θετικά στην επιχείρησή τους αλλά και να δουλέψουν μαζί με τις startups σε λύσεις που έχουν ανάγκη». 

Ο Πρόεδρος του ΞΕΕ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον των τοπικών ενώσεων ξενοδόχων σε όλη τη χώρα, από την Αθήνα, την Σαντορίνη έως και την Δράμα, την Καβάλα και τα Ιωάννινα, ενώσεις οι οποίες έχουν ήδη προσκαλέσει τον CapsuleT μαζί με startups σε ειδικές ημερίδες με στόχο την παρουσίαση των νεοφυών επιχειρήσεων και κυρίως των τεχνολογικών λύσεων που προσφέρουν. Κλείνοντας, ο κος Βασιλικός ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή, τους μέντορες και χορηγούς του προγράμματος καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ που στήριξε αυτό το όραμα να γίνει πραγματικότητα.

Μύρων Φλουρής: «Tο Υπουργείο Τουρισμού συνεργάζεται στενά με το ΞΕΕ και τον CapsuleT, σχεδιάζοντας από κοινού δράσεις».

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης

κος Μύρων Φλουρής, συνεχάρη το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για το έργο του CapsuleT, λέγοντας: «Σήμερα βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον, με πρόσωπα που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω νέους ανθρώπους που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα μέσα να εστιάζουν στον Τουρισμό. Βλέπω ανθρώπους που έχουν ερευνήσει την αγορά, αντιλαμβάνονται τις τάσεις της εποχής και έχουν αποκτήσει μία ευρεία γνώση, μέσω του προγράμματος mentoring που παρείχε η CapsuleT Accelerator.
Tο Υπουργείο Τουρισμού συνεργάζεται στενά με το ΞΕΕ, σχεδιάζοντας από κοινού δράσεις για την απορρόφηση και την ανάδειξη όλων αυτών των ιδεών, που θα εκσυγχρονίσουν το τουριστικό προφίλ της χώρας μας.»

Κατερίνα Σαριδάκη: «5 χρόνια χτίζουμε μια κοινότητα καινοτομίας στον τουρισμό»

Η Διευθύντρια του CapsuleT ευχαρίστησε με τη σειρά της όλους τους χορηγούς, στρατηγικούς συνεργάτες, υποστηρικτές, κριτές και μέντορες αλλά και όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα προγράμματα του επιταχυντή, ομάδες που δημιουργούν νέες τεχνολογικές λύσεις για τον τομέα του τουρισμού, εργάζονται εντατικά και με πάθος και παραμένουν ενεργά μέλη της κοινότητας του CapsuleT. «Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν ότι για εμάς αποτελεί σημαντικό σημείο επιτυχίας η ενεργή κοινότητα η οποία έχει δημιουργηθεί σε λιγότερο από 5 χρόνια, μια κοινότητα με startups που στηρίζουν τον κλάδο, εξελίσσονται συνεχώς και μας κάνουν υπερήφανους με την πορεία τους. Και χαίρομαι που σήμερα πέρα από τις ομάδες του 6ου κύκλου, βλέπω στο κοινό πολλές από τις παλαιότερες startups να είναι μαζί μας και να μοιράζονται εμπειρίες και επιτυχίες τους. Παράλληλα χαιρόμαστε που και η κοινότητα των ξενοδόχων και του κλάδου ευρύτερα έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, ανοίγοντας τις πόρτες τόσο των επιχειρήσεών τους όσο και των τοπικών ενώσεων ξενοδόχων ανά την Ελλάδα με σκοπό να γνωρίσουν τις startups μας και τις δράσεις του επιταχυντή». 

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από τις 7 ομάδες που παρουσίασαν επί σκηνής για το διαγωνιστικό μέρος του 6ου κύκλου, οι οποίες ήταν οι 4Power ECO, Asklepieia Health Cluster S.A., Booze me app, Greece No Limits, Mystery Pot, PrimeHost και Travelr, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει δύο ακόμα παρουσιάσεις από νικητές προηγούμενων κύκλων. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χρηστάκης, Co-founder & CEO, Tourmie και η Κατερίνα Κάμτση, Co-founder & COO, Campsaround, μοιράστηκαν την πορεία και την εξέλιξή τους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, αναφερόμενοι αμφότεροι τόσο στην σημαντική συμβολή του επιταχυντή για τα επόμενα βήματά τους και την στήριξη που λαμβάνουν ακόμα και σήμερα, όσο και νέα τους σχετικά με την επιχειρηματική τους ανάπτυξη και τη χρηματοδότηση των εταιριών τους από αγγέλους επενδυτές προερχόμενοι κυρίως από τον κλάδο του τουρισμού. 

Νικόλας Καρύδης: «Η σημερινή βραδιά δεν είναι μια τελική λήξης αλλά μια τελετή έναρξης για τα επόμενα βήματα της επιχείρησής σας»

Λίγο πριν την ανακοίνωση των 3 νικητών και την απονομή των επάθλων, στο βήμα ανέβηκε ο κος Νικόλας Καρύδης, Program Manager στον οργανισμό The People’s Trust, o οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους ιδρυτές και τις ιδρύτριες από το στάδιο των αιτήσεων και σε όλα τα επόμενα στάδια. Το ταξίδι της επιχειρηματικότητας μας βρίσκει σε διαφορετικά στάδια ωριμότητας, προσωπικά, επαγγελματικά, γνωστικά, επιστημονικά, και βέβαια μας βρίσκει και σε διαφορετικά στάδια ωριμότητας ως προς την ιδέα ή την επιχείρηση. Υπάρχει όμως από τους αιτούμενους έως και τους σημερινούς συμμετέχοντες και νικητές, μια κοινή συνισταμένη: έχουν την πίστη και το θάρρος να επιλύσουν ένα πρόβλημα της αγοράς, έχουν εντοπίσει ένα κενό στο οποίο οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα πως θα το καλύψουν, μια υπηρεσία που μπορεί να υφίσταται αλλά εκείνοι θα βελτιστοποιήσουν παρέχοντας την διαφορετικά και ακόμα καλύτερα. Η σημερινή βραδιά λοιπόν, δεν είναι μια τελική λήξης αλλά μια τελετή έναρξης για τα επόμενα βήματα της επιχείρησής σας.

Κλείνοντας, ο κος Καρύδης αναφέρθηκε στην συνεργασία με το ΞΕΕ και τον CapsuleT λέγοντας «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ περήφανοι για την συνεργασία μας με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον επιταχυντή του, γιατί μέσω αυτής της συνεργασίας μας δίνεται η δυνατότητα - πέρα των εταιριών που στηρίζουμε μέσω της δικής μας διαδικασίας - να στηρίξουμε νεοφυείς επιχειρήσεις σε έναν τόσο σημαντικό κλάδο όπως ο τουρισμός, ο οποίος αποτελεί μέρος της εθνικής μας ταυτότητας, του εθνικού μας πλούτου και του ανθρώπινου δυναμικού μας». 

Οι μεγάλοι – έμπρακτοι - υποστηρικτές του 6ου κύκλου, οι χορηγοί και οι στρατηγικοί συνεργάτες μας

Η ολοκλήρωση του 6ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με την πολύτιμη συνδρομή και χορηγία της Google ως μέγας χορηγός, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού The People’s Trust, ο οποίος ενίσχυσε την περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογικών startup στον τουριστικό κλάδο και υποστήριξε το διαγωνιστικό κομμάτι του προγράμματος με την προσφορά των χρηματικών επάθλων για τους 3 νικητές, καθώς και της Aegean Airlines, χάρη στην οποία οι μετακινήσεις των ομάδων εκτός Αθηνών έγιναν πιο εύκολες.

Σημαντικοί υποστηρικτές των δράσεων του προγράμματος ήταν, επίσης, οι στρατηγικοί συνεργάτες του επιταχυντή: Το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, η Nelios, η Programize, η PwC Greece, η TÜV Austria Hellas και η Investing For Purpose.

Παράλληλα, η ομάδα του CapsuleT ένωσε τις δυνάμεις της και με τις Clio Muse Tours, Ferryhopper, Triparound, Welcome Pickups, Workathlon και Woof Together, αναγνωρισμένες startups της τουριστικής αγοράς, οι οποίες εντάχθηκαν ως community partners στο πρόγραμμα. Τέλος, υποστηρικτής για την παροχή προϊόντων καφέ ήταν η Douwe Egberts/Foodrinco.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 27/05 19:31

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας - "Στενότερη πολιτιστική και τουριστική προσέγγιση των δύο λαών"

 2. 27/05 19:03

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση φωτογραφιών του Robert McCabe

 3. 27/05 16:58

  Ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική οι πρώτοι έλεγχοι με drones για παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες

 4. 27/05 16:30

  Mabrian - Phocuswright: Ο υπερ-τουρισμός διώχνει το 61% των ταξιδιωτών

 5. 27/05 16:04

  Εξαιρετικά Επιτυχής η Πρώτη Εκδήλωση της HSMAI Europe στην Ελλάδα

 6. 27/05 14:31

  Εκδήλωση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία

 7. 27/05 14:25

  Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Διαμονής: Ρεκόρ αισιοδοξίας στα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ξενοδοχεία παρά τις προκλήσεις

 8. 27/05 13:59

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT

 9. 27/05 13:43

  ΕΟΤ | Έκθεση Φωτογραφίας του Robert Mc Cabe στο Μουσείο Ακρόπολης

 10. 27/05 12:57

  Στο Φεστιβάλ Καννών το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 11. 27/05 12:50

  ΠΟΤΑΠ | Ταξίδι γνωριμίας Γερμανών Δημοσιογράφων στην Πιερία

 12. 27/05 12:29

  Ανωμερίτες Χανίων | Η κρητική ποίηση και το λαούτο φανερώνουν την ψυχή των Χανίων

 13. 27/05 11:59

  ΥΠΑ | Βελτίωση της λειτουργικότητας του αεροδρομίου Σητείας

 14. 27/05 11:15

  Αερομεταφορές: +12,2% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' τετράμηνο του 2024

 15. 27/05 11:06

  Η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα

 16. 27/05 10:53

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες περιοχές στην Ιταλία βρίσκονται στο "κόκκινο"- οι άμεσες επιπτώσεις

 17. 27/05 10:51

  Η Κίνα στρατηγικός τουριστικός στόχος για την Αθήνα

 18. 27/05 10:35

  Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International στον Πειραιά

 19. 27/05 10:15

  Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ με τη πλατφόρμα Wego για ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική

 20. 27/05 07:51

  Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 21. 27/05 07:50

  Προβολή της Αθηναϊκής κουζίνας στην Ολλανδία

 22. 27/05 07:49

  Πανελλήνια Συνάντηση Vespa στην Καλαμάτα

 23. 27/05 07:08

  Φιλοξενία αρχαιολόγων του πανεπιστημίου Carleton Αμερικής στη Σαντορίνη

 24. 27/05 07:07

  ΕΟΤ: Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Σύρο, Σίφνο και Κίμωλο

 25. 27/05 07:04

  Εκδηλώσεις τιμής για τους σφουγγαράδες σε Ρόδο και Κάλυμνο

 26. 26/05 23:38

  Δεύτερη ζωή για θρυλικό Boeing, που αγόρασε ο Ωνάσης, στην πλατεία Ολυμπιακής Αεροπορίας

 27. 26/05 20:44

  Α. Ανδρεάδης: Άνοιξε η νέα deluxe πτέρυγα του Ikos Andalusia στην Marbella

 28. 26/05 13:02

  Εγκαίνια για το Μουσείο Κρητικής Λαογραφίας της Οικογένειας Κοκοτού

 29. 26/05 12:50

  Σαντορίνη | Περιορισμοί κυκλοφορίας λόγω του κινδύνου κατολισθήσεων τη θερινή περίοδο

 30. 26/05 12:37

  Άμεσα ξεκινά το γραφείο του ΕΟΤ στη Μελβούρνη – Ικανοποίηση εκφράζει η Ελληνική Κοινότητα

 31. 26/05 12:00

  Μαγιόρκα: Απαγόρευση αλκοόλ με «παραθυράκια»

 32. 26/05 11:33

  Δήμος Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 33. 26/05 07:29

  ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά

 34. 25/05 23:10

  To Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - Παρών στην εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης

 35. 25/05 22:59

  Ελληνική Εταιρία Ψηφιακής Ιατρικής | Tιμητική διάκριση στην Όλγα Κεφαλογιάννη

 36. 25/05 22:56

  Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού

 37. 25/05 11:15

  Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon

 38. 25/05 10:47

  Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

 39. 25/05 10:21

  Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού

 40. 25/05 10:16

  Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα

 41. 24/05 21:25

  Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή

 42. 24/05 18:53

  Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων

 43. 24/05 15:51

  RND: «Το εφετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακραίο από το 2023»

 44. 24/05 15:21

  Ηρώ Χατζηγεωργίου | Ο τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ θα μεταμορφώσει ολόκληρες περιοχές

 45. 24/05 14:10

  United Airlines | Νέα καθημερινή απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare

 46. 24/05 13:37

  Γαλάζια Σημαία 2024: 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

 47. 24/05 13:10

  Κυριαρχία της Jet2 στις αεροπορικές θέσεις με προστασία ATOL στο Ην. Βασίλειο

 48. 24/05 11:56

  Τουρισμός: Ιστορικό ρεκόρ στις δαπάνες των Αμερικανών για καλοκαιρινές διακοπές το 2024

 49. 24/05 11:24

  McAfee: Πάνω από 25% των Αμερικανών έχουν πέσει θύμα απάτης στα ταξίδια

 50. 24/05 10:49

  FΑΜ Trips: Προβολή της Χαλκιδικής σε Ιταλούς και Αρμένιους επαγγελματίες του τουρισμού

 51. 24/05 10:28

  Ο ΕΟΤ στην ΙΜΕΧ 2024: Αυξημένο ενδιαφέρον για συνέδρια στην Ελλάδα

 52. 24/05 10:13

  AEGEAN | Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 17% το α΄τρίμηνο, 11% περισσότεροι επιβάτες

 53. 24/05 10:01

  Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας | Ο Απρίλιος βελτίωσε τις επιδόσεις των ξενοδοχείων το α΄4μηνο

 54. 24/05 07:46

  Θετική γνωμοδότηση για λιμενικά έργα μπροστά από το Divani Apollon Palace & Thalasso

 55. 24/05 07:44

  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 56. 24/05 07:42

  Ισπανία: Αύξηση του πληθωρισμού στο 3,3% τον Απρίλιο

 57. 24/05 07:40

  Διεθνής Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Rock Solid 2024 στο Καστελλόριζο

 58. 24/05 07:39

  Ημερίδα «Λάρισα. Πόλη στο μέλλον»

 59. 23/05 17:24

  Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό | Ενημέρωση των μελών της Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης

 60. 23/05 17:15

  Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας

 61. 23/05 16:44

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναβαθμίζει την ψηφιακή της παρουσία

 62. 23/05 16:33

  Airbnb | Τι ζητούν Έλληνες και ξένοι το καλοκαίρι - Μαρούσι (!), Χαλάνδρι (!), παραθαλάσσιοι και βιωματικοί προορισμοί...

 63. 23/05 14:58

  Focus Bari | 1 στους 3 Έλληνες παίζουν τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

 64. 23/05 14:26

  Σε τιμές... Μονακό οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 65. 23/05 11:55

  Γερμανικός τουρισμός: Σε υψηλά πενταετίας η διάθεση για διακοπές αυτό το καλοκαίρι

 66. 23/05 11:51

  Διεθνείς εκδηλώσεις του Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 67. 23/05 11:35

  Κρήτη | Υψηλές προσδοκίες για τις τουριστικές ροές από τις Αραβικές Χώρες

 68. 23/05 11:17

  Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς

 69. 23/05 11:08

  Γιατί ο καφές ακριβαίνει συνεχώς

 70. 23/05 10:51

  HOTREC: Η πρόταση της Κομισιόν πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ευρωπαϊκών πακέτων διακοπών

 71. 23/05 10:02

  Booking.com: Αυτές είναι οι τάσεις στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές αναζητήσεις – Συμβουλές στις επιχειρήσεις

 72. 23/05 09:12

  TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

 73. 23/05 07:59

  Heraklion Swimming Challenge 2024 στο Ηράκλειο Κρήτης

 74. 23/05 07:55

  Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024

 75. 23/05 07:50

  Οι τιμές σε παραλίες του Μαλεβιζίου για το 2024

 76. 23/05 07:40

  Γαστρονομία Χωρίς Σύνορα στην Τσαγκαράδα Πηλίου

 77. 23/05 07:35

  Δήμος Πάργας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 78. 22/05 19:25

  Βράβευση του ιδρυτή και προέδρου της Grecotel Νίκου Δασκαλαντωνάκη

 79. 22/05 18:12

  H δωρεά οργάνων σώζει ζωές | Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο Μαρούσι

 80. 22/05 17:41

  ΣΕΤΚΕ | Προβληματίζουν οι χαμηλές πληρότητες στα μικρά τουριστικά καταλύματα

 81. 22/05 16:36

  NJV Athens Plaza | 33 πλήρως ανακαινισμένα Classic Business δωμάτια

 82. 22/05 16:32

  Oι πολιτιστικές εμπειρίες συνεχίζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Επόμενος προορισμός: Κίνα!

 83. 22/05 15:48

  Deloitte: Αυξημένος ο προϋπολογισμός διακοπών των Αμερικανών αυτό το καλοκαίρι

 84. 22/05 14:08

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | 942 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις, 2,3 εκατ. οι αφίξεις το α' τρίμηνο

 85. 22/05 14:03

  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ΙΜΕΧ 2024 - Η θέση της Θεσσαλονίκης στον συνεδριακό τουρισμό

 86. 22/05 13:51

  Αναβιώνει το ιστορικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου Mediterranean

 87. 22/05 13:23

  Αμερικανικός τουρισμός: Το 61% θα ταξιδέψει για αναψυχή μέσα στο ερχόμενο 4μηνο - Πόσοι επιλέγουν διαμονή σε ξενοδοχείο

 88. 22/05 12:08

  Booking.com: Το 54% των Αυστραλών θεωρούν σημαντικά τα αειφόρα ταξίδια αλλά όχι προτεραιότητα στην κράτηση

 89. 22/05 11:45

  Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour με συμμετοχές από 12 χώρες

 90. 22/05 11:10

  Τουρισμός | 15% πάνω από τον πληθωρισμό οι αεροπορικοί ναύλοι - γιατί θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν

 91. 22/05 10:33

  Ισπανικός τουρισμός | +13,6% οι αφίξεις το α' 4μηνο - Μεγάλη αύξηση από τις μακρινές αγορές

 92. 22/05 10:15

  Πιερία | Εύσημα από την τουριστική ηγεσία για τις δράσεις τουριστικής προβολής

 93. 22/05 10:10

  Προβολή της Κρήτης και της Χίου στη Νότια Ιταλία - εκδήλωση στη Νάπολη

 94. 22/05 07:20

  ΕΟΤ | Πρόσκληση για Προϊστάμενο στο Γραφείο Αυστραλίας

 95. 22/05 07:16

  Συνέδριο Πάρος-Αντίπαρος-Δεσποτικό στην Πάρο

 96. 22/05 07:13

  «Φόρουμ Εθελοντών 2024: Ενωμένες Καρδιές, Δυναμική Δράση» στην Πάτρα

 97. 22/05 07:03

  Υπ. Τουρισμού | Έκθεση φωτογραφίας με υλικό του Φιλέλληνα Αμερικανού φωτογράφου Robert McCabe

 98. 21/05 22:18

  Δήμος Ρεθύμνης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 99. 21/05 18:46

  Η Ryannair δεν ενδιαφέρεται για τα πακέτα διακοπών - Κοντά σε συμφωνία με 10 από τους 11 μεγαλύτερους OTAs

 100. 21/05 15:42

  Παράταση έως 25 Ιουνίου στα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού για τους δικαιούχους του ΛΑΕ