Sani Resort | Παγκόσμια πρωτιά στον Οικογενειακό & Βιώσιμο τουρισμό - 4 βραβεία στα World Travel Awards'23

Sani Resort | Παγκόσμια πρωτιά στον Οικογενειακό & Βιώσιμο τουρισμό - 4 βραβεία στα World Travel Awards'23

Τετραπλή βράβευση στα διεθνή βραβεία και σημαντικό θεσμό του παγκόσμιου τουριστικού κλάδου, τα World Travel Awards, κατέκτησε το Sani Resort. Eιδικότερα:

 • Το εμβληματικό θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολυτελή οικογενειακό τουρισμό της Μεσογείου, αναδείχθηκε “World’s Leading Family & Beach Resort” και “World’s Leading Luxury Green Resort”, για πέμπτη και τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αντίστοιχα, όντας το μοναδικό θέρετρο στην 30χρονη ιστορία των βραβείων που κατέκτησε τις σημαντικές αυτές διακρίσεις τόσες συνεχόμενες φορές. Παράλληλα, για πρώτη φορά κέρδισε και το νεοσύστατο βραβείο “World's Leading Sustainable Resort”, αναγνωρίζοντας την ηγετική θέση του θέρετρου στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού. Ολοκληρώνοντας το πλήθος βραβείων στον καταξιωμένο θεσμό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Sani Resort βραβεύτηκε ως “World’s Leading Cultural Destination Resort”, μια σημαντική αναγνώριση για τα δύο διεθνή φεστιβάλ που το Sani Resort διοργανώνει κάθε χρόνο: το γαστρονομικό Sani Gourmet που συγκεντρώνει βραβευμένους σεφ από όλο τον κόσμο, και το Sani Festival, το εμβληματικό μουσικό φεστιβάλ στον λόφο του Sani Resort, που μετρά πάνω από 30 χρόνια ιστορίας και μαγικών μουσικών βραδιών. 

Τα World Travel Awards κάθε χρόνο αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον κλάδο της φιλοξενίας και επιβραβεύουν την αριστεία, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους και υψηλού κύρους θεσμούς βραβείων παγκοσμίως. Η πολλαπλή αυτή βράβευση και μοναδική πρωτιά στα World Travel Awards επισφραγίζει την κυρίαρχη θέση του Sani Resort στον πολυτελή οικογενειακό τουρισμό, καθώς και το σημαντικό του έργο στον τομέα της αειφορίας παγκοσμίως, μέσα από πρωτοποριακές δράσεις για το περιβάλλον, την κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό και την προώθηση της βιώσιμης φιλοξενίας στους επισκέπτες.  

Το Sani Resort εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων, όπου συναντιούνται τρεις κόσμοι μοναδικού φυσικού κάλλους: οι προστατευόμενοι υγρότοποι, τα πυκνά πευκοδάση και οι σμαραγδένιες παραλίες. Τα πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία του Sani - το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα – παρέχουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, μεταξύ των οποίων  40 εστιατόρια και μπαρ, πισίνες και spa, αθλητικές ακαδημίες, kids clubs, αλλά και ιδιωτική μαρίνα σκαφών. 

Το Sani Resort κορυφαίο παραθαλάσσιο θέρετρο για οικογένειες 

Το Sani Resort κατέκτησε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “World’s Leading Family & Beach Resort” – σημαντική διάκριση για τα πέντε ξενοδοχεία του resort, Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes, τα οποία προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες για οικογένειες από όλο τον κόσμο. 

Το Sani Resort παρέχει εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, όπως το Rafa Nadal Tennis Center, η ακαδημία ποδοσφαίρου Chelsea Football Club, το Bear Grylls Survival Academy και το Sani Tree Top Adventure, όπου οι οικογένειες μπορούν να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους, ενώ η τοποθεσία του resort, με 7 χιλιόμετρα παραλιών - όλες βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία - και 20 χιλιόμετρα δασικών μονοπατιών και ποδηλατικών διαδρομών, προσφέρει πολλές επιλογές για θαλάσσια σπορ, υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και σύνδεση με τη φύση.

Πρωτοπόρος στον  βιώσιμο τουρισμό παγκοσμίως 

Κερδίζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά το βραβείο “World’s Leading Luxury Green Resort”, αλλά και το νεοσύστατο “World's Leading Sustainable Resort”, το Sani Resort συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της αειφορίας και του βιώσιμου τουρισμού.  

Το θέρετρο έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις και πιστοποιήσεις, ενώ είναι μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τις επιχειρήσεις (UN Global Compact). Μέσα από το πρόγραμμα αειφορίας Sani Green, το Sani Resort έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως στόχο τη βιώσιμη λειτουργία των ξενοδοχείων του (σε τομείς όπως η κλιματική ουδετερότητα, η διαχείριση φυσικών πόρων και η κυκλική οικονομία), την προστασία των οικοσυστημάτων, τη στήριξη των κοινοτήτων και των ανθρώπων του, ενώ σταθερά προωθεί την οικολογία και τη βιώσιμη φιλοξενία στους επισκέπτες του. 

To Sani Resort είναι το πρώτο θέρετρο στην Ελλάδα που έγινε ανθρακικά ουδέτερο το 2020 και τροφοδοτείται με ηλεκτρικό 100% εγγυημένης προέλευσης ΑΠΕ, έχοντας θέσει ως στόχο τη μηδενική κατανάλωση άνθρακα (net zero) έως το 2030, ενώ έως το τέλος του 2024 θα έχει καταργήσει πλήρως τα πλαστικά μίας χρήσης και θα παράγει μηδενικά απόβλητα προς υγειονομική ταφή. Το θέρετρο στηρίζει κάθε χρόνο πάνω από 40 οργανώσεις που παρέχουν φροντίδα σε οικογένειες και παιδιά, ενώ σε συνεργασία με επιστημονικά ινστιτούτα και ΜΚΟ προστατεύει και ενισχύει τα οικοσυστήματα γύρω από τα ξενοδοχεία του. 

Το 2021, το Sani δημιούργησε -σε συνεργασία με την Bee Camp- το Sani Bee Spot, το μεγαλύτερο διαδραστικό Bee Spot στην Ελλάδα για την προστασία της μέλισσας και των άλλων επικονιαστών εντόμων, που είναι ζωτικά για το οικοσύστημα. Επίσης, συνεργάζεται με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία για την προστασία των 225 ειδών πουλιών που ζουν στους Υγροτόπους της Σάνης, καθώς και με την οργάνωση iSea για την καταγραφή των δελφινιών στον Θερμαϊκό Κόλπο. 

Παράλληλα, προωθεί τη σύνδεση των επισκεπτών του με τη φύση μέσα από οικολογικές δραστηριότητες και εμπειρίες, όπως περιηγήσεις στους Υγροτόπους και το Δάσος της Σάνης, μονοπάτια Ορνιθοπαρατήρησης, κ.ά.   

Κορυφαίος προορισμός και για τον Πολιτισμό 

Στη φετινή βράβευση των World Travel Awards, το Sani Resort αναδείχθηκε για δεύτερη φορά “World’s Leading Cultural Destination Resort”, με αφορμή τις επιτυχημένες διοργανώσεις των ετήσιων φεστιβάλ του, Sani Festival και Sani Gourmet.

Το διεθνής εμβέλειας Sani Festival, που πραγματοποιείται -από το 1992- κάθε καλοκαίρι στο Sani Hill, φέρνοντας κοντά φίλους της μουσικής από όλο τον κόσμο, έχει υποδεχτεί στη σκηνή του κάποιους από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της κλασικής, ροκ, ποπ και τζαζ διεθνούς σκηνής,  όπως ο Andrea Bocelli, η Sarah Brightman, η Bonnie Tyler κι ο Chris Norman, οι UB40 ft Ali Campbell, ο Tom Odell, ο Bob Geldof, ο Jack Savoretti, ο Al Di Meola, ο Jan Garbarek και πολλοί άλλοι. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα. 

Το Sani Gourmet, ο ετήσιος θεσμός γαστρονομίας, κάθε χρόνο φέρνει στο Sani  βραβευμένους  με αστέρια Michelin σεφ από όλο τον κόσμο, αλλά και ανερχόμενα ονόματα του fine dining, που παρουσιάζουν στα εστιατόρια του resort εμβληματικά τους πιάτα, αλλά και πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες.

 • Το Sani Resort στην Χαλκιδική αποτελεί το σημείο αναφοράς της Μεσογείου για οικογενειακές διακοπές πολυτελείας, με γνώμονα την βιωσιμότητα. Περιλαμβάνει πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes. Το συγκρότημα εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων, που περιβάλλεται από πυκνά πευκοδάση και παραλίες μοναδικής ομορφιάς. Το Sani Resort προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων ιδιωτική μαρίνα σκαφών, 40 εστιατόρια και μπαρ, εμπορικά καταστήματα, το Rafa Nadal Tennis Center, την ακαδημία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Chelsea FCF και το Bear Grylls Survival Academy.
 • Κάθε χρόνο, διοργανώνει δύο καταξιωμένα πολιτιστικά φεστιβάλ, το Sani Festival και το Sani Gourmet. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, το Sani έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο πλάνο αειφορίας, ενώ έχει αναδειχθεί “World’s Leading Luxury Green Resort” και “World’s Leading Family and Beach Resort” στα World Travel Awards, για τέσσερις και πέντε συνεχόμενες χρονιές αντίστοιχα, ενώ φέτος, για πρώτη φόρα κέρδισε και το βραβείο “World Leading Sustainable Resort”. Επίσης, εδώ και δύο χρόνια, το Sani Resort κατακτά τις διακρίσεις “Best Sustainable Destination” και “Best Sustainable Holiday with Kids” στα βραβεία Marie Claire Sustainability Awards. Το Sani Resort είναι μέλος του Ομίλου Sani/Ikos, ενός καινοτόμου, δυναμικά αναπτυσσόμενου ξενοδοχειακού ομίλου με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου. 
Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 19/04 17:25

  Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

 2. 19/04 16:42

  «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

 3. 19/04 16:09

  ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις χρηματοδότησης στη δράση Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

 4. 19/04 16:04

  Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

 5. 19/04 15:51

  Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

 6. 19/04 15:28

  Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

 7. 19/04 14:45

  Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

 8. 19/04 13:03

  ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

 9. 19/04 12:58

  X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

 10. 19/04 12:21

  Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

 11. 19/04 11:43

  Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

 12. 19/04 11:34

  Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

 13. 19/04 11:30

  Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

 14. 19/04 11:19

  Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

 15. 19/04 10:56

  WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

 16. 19/04 10:21

  Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

 17. 19/04 07:14

  Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

 18. 19/04 07:10

  Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

 19. 19/04 07:09

  Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

 20. 19/04 07:07

  Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

 21. 19/04 07:04

  Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

 22. 18/04 16:45

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

 23. 18/04 15:55

  Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

 24. 18/04 15:13

  Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

 25. 18/04 15:09

  Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

 26. 18/04 15:03

  Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

 27. 18/04 14:22

  Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

 28. 18/04 13:53

  Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

 29. 18/04 13:05

  Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

 30. 18/04 12:33

  Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

 31. 18/04 12:19

  SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

 32. 18/04 12:17

  Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

 33. 18/04 12:03

  Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

 34. 18/04 11:57

  E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

 35. 18/04 11:45

  Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

 36. 18/04 11:29

  Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

 37. 18/04 11:22

  Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

 38. 18/04 11:18

  Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

 39. 18/04 11:17

  Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

 40. 18/04 11:06

  Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

 41. 18/04 10:30

  Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

 42. 18/04 10:25

  Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

 43. 18/04 10:12

  SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

 44. 17/04 19:57

  Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

 45. 17/04 19:16

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

 46. 17/04 16:48

  Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

 47. 17/04 16:33

  Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

 48. 17/04 15:28

  H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

 49. 17/04 14:36

  Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

 50. 17/04 14:22

  Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

 51. 17/04 13:35

  Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

 52. 17/04 13:20

  Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

 53. 17/04 11:52

  Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

 54. 17/04 11:43

  Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

 55. 17/04 11:35

  Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

 56. 17/04 11:19

  airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

 57. 17/04 11:18

  Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

 58. 17/04 10:42

  Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

 59. 17/04 10:40

  Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

 60. 17/04 10:22

  Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

 61. 17/04 09:49

  Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

 62. 16/04 19:56

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

 63. 16/04 16:00

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

 64. 16/04 15:41

  Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

 65. 16/04 13:00

  Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

 66. 16/04 12:41

  Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

 67. 16/04 11:42

  Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

 68. 16/04 11:39

  Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

 69. 16/04 11:22

  Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

 70. 16/04 10:49

  Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

 71. 16/04 10:41

  Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

 72. 16/04 10:30

  Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

 73. 16/04 06:00

  Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

 74. 15/04 19:50

  Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

 75. 15/04 19:44

  ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

 76. 15/04 17:25

  H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

 77. 15/04 14:59

  Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

 78. 15/04 14:27

  Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

 79. 15/04 13:34

  Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

 80. 15/04 13:03

  Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

 81. 15/04 12:45

  Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

 82. 15/04 11:37

  «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

 83. 15/04 11:21

  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

 84. 15/04 11:13

  TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

 85. 15/04 10:47

  Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

 86. 15/04 09:34

  Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

 87. 14/04 13:10

  meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

 88. 14/04 12:57

  Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

 89. 14/04 12:46

  Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

 90. 14/04 12:38

  Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

 91. 13/04 21:34

  Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

 92. 13/04 20:55

  Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

 93. 13/04 14:09

  Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

 94. 13/04 13:34

  Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 95. 13/04 12:53

  Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

 96. 13/04 12:39

  Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

 97. 12/04 21:52

  Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

 98. 12/04 21:43

  Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

 99. 12/04 21:37

  Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

 100. 12/04 19:40

  Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα