Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop

Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop

Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop που οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κέρκυρα 8-12/05/22. Διπλά επετειακή η 50η διοργάνωση και 10η για την Ελλάδα εορτάστηκε με δεξίωση που προσέφερε το Grecotel Corfu Imperial. Έγινε αναδρομή στο μεγάλο έργο που έχει επιτευχθεί και θα μείνει αξέχαστη.

Γνωριμία και διείσδυση στη Γερμανική αγορά, brand awareness, εκτίμηση των πλεονεκτημάτων, προοπτικές για ανάπτυξη και επέκταση της συνεργασίας σε κάθε νησί ξεχωριστά, ενημέρωση για τις επιλογές των καταναλωτών από τους travel agents, πτητικό πρόγραμμα και συνέργειες από τις αεροπορικές εταιρείες, στρατηγική των tour operators, πληροφόρηση για τα Ιόνια νησιά τόσο από την Περιφέρεια όσο και από εκπροσώπους, οι προτεραιότητες του ΕΟΤ, είναι μερικά από τα θέματα στην ατζέντα του fvw workshop που πραγματοποιήθηκε στις 11/05/22 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Angsana. 

Προηγήθηκαν δύο ημέρες φιλοξενίας γεμάτες με εμπειρίες από την Κέρκυρα που κέρδισαν την καρδιά των Γερμανών επισκεπτών τόσο για τον πολιτιστικό πλούτο (Ασιατικό μουσείο, Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος, Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος κ.α.), την ιστορία, την αρχιτεκτονική της πόλης όσο και για το φυσικό περιβάλλον, τις ομορφιές της ενδοχώρας και της θαλασσινής εμπειρίας. Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε ξενοδοχεία επιβεβαιώνοντας τις άρτιες και υψηλού επιπέδου υποδομές υπηρεσιών που προσφέρει το νησί.

Καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες από την πρόεδρο του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου άνοιξε τη συνεδριακή ημέρα. Η κυρία Γκερέκου παρουσίασε τους στόχους του οργανισμού και προσκάλεσε στις εμπειρίες που περιλαμβάνονται στην καμπάνια του ΕΟΤ «All you want is Greece». Το συνέδριο συντόνισε ο αρχισυντάκτης του FVW Travel Talk, κ. Klaus Hildebrandt. Η αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας κυρία Αρετή Πρίνου, παρουσίασε τη στρατηγική του οργανισμού που καλύπτει τις ανάγκες «ευ ζην» του σύγχρονου ταξιδιώτη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κύριος Αλέξανδρος Αλεξάκης παρουσίασε το τουριστικό profile και τις προκλήσεις ανάπτυξης. Η αντιπρόεδρος ΞΕΕ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ζακύνθου, κυρία Χριστίνα Τετράδη, παρουσίασε τα πρόσφατα έργα και υπηρεσίες του ΞΕΕ με καινοτομία και στόχο τον μετασχηματισμό των ξενοδοχείων σε σύγχρονες, ανταγωνιστικές εμπειρίες διαμονής. 

Με την παρουσία εκ μέρους της Κεφαλλονιάς του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων κυρίου Γεράσιμου Τιμοθεάτου, του πρώην προέδρου κυρίου Σπύρου Γαλιατσάτου, του κυρίου Ίωνος Λιναρδάτου και εκ μέρους της Λευκάδας του προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων κυρίου Μανώλη Θερμού, αναλύθηκαν διεξοδικά οι ιδιαιτερότητες των νησιών, τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και το ενδιαφέρον τους για τη γερμανική αγορά. 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συζήτηση με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και την υπεύθυνη μάρκετινγκ και ανάπτυξης της Fraport, κυρία Κατερίνα Πολλάτου.  Αναφέρθηκαν στις τάσεις και τις επενδύσεις σε νέου τύπου αεροπλάνα που θέτουν σε προτεραιότητα τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.  Συμμετείχαν ο κ. Heiko Brix από Eurowings, ο κ. Paul Schwaiger από την Condor  και ο κ. Benjamin Weidmann από τη νεώτερη εταιρεία Εurowings Discover. Πολύς λόγος έγινε για την αύξηση πτητικού προγράμματος και για την επέκταση της σαιζόν στα άκρα.

Όπως επιβεβαίωσαν στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των tour operators, η κυρία Doreen Schwebe Product Management Sun & Beach, TUI, η κυρία Halina Strzyzewska, Group Head of Destination Greece and Cyprus, FTI Group και ο κ. Alexander Trenks, Head of Flight, Ferien Touristik/Coral, ο προορισμός είναι αυτός που παρακινεί τον Τ.Ο. Στη συνέχεια εκείνος απευθύνεται στην αεροπορική για να αυξήσει θέσεις, πτήσεις, τύπο αεροπλάνου σε συνεργασία με τις θέσεις στάθμευσης και το πρόγραμμα στο αεροδρόμιο. Δηλώσεις από την TUI για την πρόθεση προώθησης της Κέρκυρας και των άλλων νησιών στα θεματικά προϊόντα που αναφέρθηκαν, ήταν αποτέλεσμα των παραπάνω συζητήσεων. 

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στο πόσο ευέλικτα και επαγγελματικά αντιμετώπισαν οι ξενοδόχοι την πανδημία. Αυτό μέτρησε το 2021 και αποδίδει στο 2022. Αναλύθηκε δε με τα δεδομένα κρατήσεων από τον κ. Roland Gassner, Director Business Development, Travel Data + Analytics δίνοντας έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη ως προτεραιότητα στις επιλογές των καταναλωτών. 

To θέμα της αύξησης των τιμών λόγω της ενεργειακής κρίσης, του πληθωρισμού, του πολέμου Ουκρανίας, ήταν στο επίκεντρο συζήτησης με κατανόηση από όλα τα μέρη αλλά και με ανησυχία για την ισορροπία που θα διατηρήσει υψηλά το επίπεδο των πωλήσεων και θα είναι ελκυστική για τον καταναλωτή. Στο τέλος είναι αυτός ο οποίος θα ενημερωθεί, θα συγκρίνει και θα λάβει την τελική απόφαση για τις διακοπές του. 

Η κυρία Αλεξάνδρα Ανδριώτη εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του νησιού με τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές επενδύσεις και ο κύριος Σπύρος Χαλικιόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, αναφέρθηκε στις προτάσεις θαλάσσιου τουρισμού με 1.700 θέσεις ελλιμενισμού στις μαρίνες της Κέρκυρας, επενδύσεις σε mega yachts, το καλεντάρι εκδηλώσεων και την πολιτιστική ποδηλασία. Οι προτάσεις θεματικού τουρισμού θα ανακοινωθούν στον επόμενο μήνα. 

Με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων, στο πάνελ με τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες, η Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ στη Γερμανία, κυρία Νικολέττα Λεκανίδη, ως συνέχεια των εντυπώσεων που αποκόμιισαν οι επισκέπτες από το νησί, συζήτησε μαζί τους, πως θα παρακινηθεί αποτελεσματικά η ζήτηση για τα νησιά του Ιονίου και την Ελλάδα εν γένει. Μετά από κάθε διοργάνωση, οι ανθρώπινες σχέσεις και οι Β2Β συνεργασίες που αναπτύσσονται ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις, τον προορισμό, τις πωλήσεις. 

Η επιτυχία της διοργάνωσης βασίστηκε στην απαράμιλλη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, τις μοναδικές εικόνες που έδωσε η Κέρκυρα και κυρίως τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην εγκάρδια γνωριμία με τον τόπο. Μεγάλη η συμβολή της προέδρου του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών κυρίας Σίσσυ Σαββάτη στην ουσιαστική γνωριμία και εξοικείωση με το νησί όσο και των προέδρων της Ένωσης Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, κυρίων Μπάμπη Βούλγαρη και Σπύρου Χαλικιόπουλου αντίστοιχα. Οι προτάσεις τους στη σύνθεση του προγράμματος και η φροντίδα στην υλοποίηση, έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα και την μέγιστη ικανοποίηση στους επισκέπτες. Επί πλέον, ήταν συνδιοργανωτές με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, τον ΕΟΤ και το FVW | Travel Talk. Το workshop είχε την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για το επόμενο fvw workshop με στρατηγική στόχευση σε άλλη περιοχή της χώρας για την περαιτέρω διείσδυση στη Γερμανική αγορά και τη γνωριμία με τα ιδιαίτερα και θεματικά προϊόντα που κάθε τόπος διαθέτει. 

Κάθε διοργάνωση, ολοκληρώνει ένα κύκλο ενεργειών και συνεργιών με κοινό στόχο και όραμα. Τα αποτελέσματα στα 10 fvw workshops που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, δικαιώνουν την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που συνοδεύουν τις υπερβάλλουσες προσπάθειες για στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανέλαβαν ρόλο ουσιαστικό στο fvw | Travel Talk workshop Κέρκυρα 2022.

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά: Klaus Hildebrandt – αρχισυντάκτης, Αρετή Πρίνου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, Νικολέττα Λεκανίδη - Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, Χαρά Προκάκη – Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων ΕΟΤ, Άντα Καραγιάννη – Praxis Plus – project manager fvw workshop Greece, Ira Lanz – συντάκτης fvw, Kim Soltau – event organizer fvw, Soenke Graumann – International markets fvw

Project management των FVW | Travel Talk worksh στην Ελλάδα είναι η κυρία Άντα Καραγιάννη του Praxis Plus.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 03/03 07:19

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Σκόπελο και Κω

 2. 03/03 07:14

  8ο Panorama Charity Fun Run 2024 Μελίνα Λαζαρίδου

 3. 03/03 07:11

  Ημέρες Θάλασσας 2024 στον Πειραιά

 4. 02/03 12:46

  Νέος φωτισμός ανάδειξης του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο

 5. 02/03 07:59

  Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία

 6. 02/03 07:58

  Οι ελληνικές εξαγωγές στην Ισπανία το 2023

 7. 01/03 21:21

  Ευρωπαϊκός τουρισμός | Πραγματικό κατόρθωμα ο ψηφιακός και βιώσιμος μετασχηματισμός

 8. 01/03 16:44

  Κρήτη | Συνάντηση Αρναουτάκη- "Η Φιλοξενία": Kοινό brand name για τα τουριστικά καταλύματα

 9. 01/03 14:57

  Γερμανικός τουρισμός | Το 43% των τουριστών επέλεξε Μεσόγειο το 2023, το 4,2% Ελλάδα, το 14,4% Ισπανία...

 10. 01/03 14:38

  Σύσκεψη για τις κρουαζιέρες στη Μύκονο - τα προβλήματα

 11. 01/03 14:17

  Αποδίδονται στο καταδυτικό κοινό τα 4 επισκέψιμα ναυάγια στην Αλόννησο και στον Δυτικό Παγασητικό

 12. 01/03 13:19

  Αεροδρόμιο Αμβούργου: 5 Ελληνικοί προορισμοί στους 25 δημοφιλέστερους για το 2023

 13. 01/03 12:51

  Airbnb: “Win win” οι νέοι κανονισμοί για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη

 14. 01/03 12:44

  Η Ελλάδα στην κορυφή της τουριστικής ζήτησης στη Σερβία

 15. 01/03 12:33

  Από το Βερολίνο οι πρώτοι τουρίστες της φετινής σεζόν στη Ρόδο

 16. 01/03 12:22

  Οι Κινέζοι επιστρέφουν στην Ευρώπη; Τι δείχνουν οι κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων

 17. 01/03 11:52

  Διπλή -gold- διάκριση για τον Όμιλο Sani/Ikos ως «Best Hotel to Work In»

 18. 01/03 11:17

  Νόμος | Οι 7 αλλαγές για την προστασία και τις παραχωρήσεις στις παραλίες

 19. 01/03 11:14

  Ανάλυση της Πολωνικής αγοράς από την Panadvert

 20. 01/03 11:05

  Μαζί ΕΑΤΑ και Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων - προωθούνται έργα στο κέντρο και τις γειτονιές

 21. 01/03 10:05

  Τον Απρίλιο ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Domes Novos Santorini

 22. 01/03 09:34

  Προβολή της Ελλάδας σε Μόναχο και Βιέννη - τιμώμενες περιοχές ο Βόλος και η Κρήτη

 23. 01/03 07:27

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Μοσχάτο και Ζάκυνθο

 24. 01/03 07:26

  Kατεδάφιση κτηρίων σε ξενοδοχείο της Πάργας

 25. 01/03 07:22

  H Επιτροπή Tουριστικής Aνάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου

 26. 01/03 07:17

  Προώθηση της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού στην αγορά της Ιταλίας

 27. 29/02 21:11

  H Ελλάδα φιλικός και ασφαλής προορισμός για τους ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες

 28. 29/02 19:05

  "Πράσινο φως" για ενιαίο κανονισμό στις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη

 29. 29/02 18:51

  Άγονος ο διαγωνισμός για το ακίνητο στην περιοχή «Βερβερόντα», στο Πόρτο Χέλι

 30. 29/02 18:39

  ΤΑΙΠΕΔ | Επενδύσεις 200 εκατ. ευρώ στο ακίνητο «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

 31. 29/02 14:34

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Θετικές επιδόσεις τον Ιανουάριο- αισιοδοξία για το 2024

 32. 29/02 13:47

  Σε εκκαθάριση τελικά ο σπεσιαλίστας tour operator για Ελλάδα Attika Reisen

 33. 29/02 13:26

  Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον ένατο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου - Συμμετοχή από 52 χώρες

 34. 29/02 13:08

  Εθνική Τράπεζα | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να διεκδικήσει νέα ρεκόρ το 2024

 35. 29/02 12:37

  Υπ. Τουρισμού: Πρόσκληση στις επιχειρήσεις για την πρακτική άσκηση καταρτιζομένων στα ΙΕΚ και σπουδαστών ΑΣΤΕ

 36. 29/02 12:34

  Τεχνητή νοημοσύνη | Ο αντίκτυπος στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους

 37. 29/02 12:08

  Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση ITB Berlin 2024

 38. 29/02 11:34

  Air Serbia: Περισσότερες πτήσεις προς Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη από το Βελιγράδι

 39. 29/02 11:27

  Transavia: Νέα σύνδεση με Κω το καλοκαίρι του 2024

 40. 29/02 11:27

  Η Ryanair ανέστειλε τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ λόγω υψηλού κόστους του αεροδρομίου

 41. 29/02 11:07

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Κατάρ

 42. 29/02 10:27

  TUI Global Hotel Awards | 19 ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα στον κόσμο

 43. 29/02 10:19

  Wyndham Hotels & Resorts: Επιστρέφει ο Μήνας Μέλους του προγράμματος επιβράβευσης

 44. 29/02 07:34

  Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στη Μήλο | Νέες πισίνες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

 45. 29/02 07:33

  Δήμος Σιθωνίας: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 46. 29/02 07:26

  Υπουργείο Πολιτισμού: Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στα σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης

 47. 29/02 06:31

  Ψηφιακός Οδηγός της Ιστορίας και της Κληρονομιάς της Καλαμαριάς

 48. 29/02 06:18

  Ντουμπάι: Τα ρεκόρ του τουρισμού και οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια

 49. 28/02 15:20

  FTI: 10% επάνω τα έσοδα πέρυσι, πολλά υποσχόμενο το 2024, περίπλοκη η αποτίμηση....

 50. 28/02 15:01

  Η Χαλκιδική είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Σέρβους

 51. 28/02 14:27

  Η Hilton προσφέρει πολυτελές Glamping σε εθνικά πάρκα - Συνεργασία με την AutoCamp

 52. 28/02 13:23

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα σε εκδήλωση του τουρ οπερείτορ Dertour στη Βιέννη

 53. 28/02 12:42

  Swan Hellenic: Νέα δρομολόγια με αναχώρηση και στάση στον Πειραιά

 54. 28/02 12:23

  Ένας νέος αερομεταφορέας κοντινών αποστάσεων έρχεται τον Ιούλιο στην Ευρώπη

 55. 28/02 12:22

  Το 41% ​​των Σκωτσέζων σχεδιάζει διακοπές στην Ευρώπη φέτος

 56. 28/02 12:12

  Hard Rock Hotel Athens: Κόνσεπτ εστιατορίου με υπογραφή της Major Food Group

 57. 28/02 11:44

  Κανονικά οι πτήσεις των Aegean και Olympic Air σήμερα Τετάρτη

 58. 28/02 11:37

  ΕΕ | Η εξοικονόμηση φυσικού αερίου συνέβαλε στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

 59. 28/02 11:11

  Η Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί πια να κρατήσει τον κόσμο της

 60. 28/02 10:51

  Παραιτήθηκε η Ελληνίδα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah

 61. 28/02 10:22

  ΠΟΤΑΠ | Από τις «Ανθισμένες Διαδρομές» του ΕΟΤ στις «Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας»

 62. 28/02 10:15

  O νέος CEO της Wyndham Hotels για την αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

 63. 28/02 07:19

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κω και Κεφαλονιά

 64. 28/02 07:18

  Δήμος Φούρνων Κορσεών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 65. 28/02 07:16

  Κροατία: 108 εκατ. διανυκτερεύσεις το 2023

 66. 28/02 06:07

  Συνέδριο με θέμα Crete: Top Destination in Europe

 67. 27/02 22:11

  Το Γούρι για το 2025 στα πωλητήρια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων από το καλοκαίρι

 68. 27/02 18:06

  Ο Τουρισμός είναι ευλογία για την Ελλάδα

 69. 27/02 18:02

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Θα κάνουμε την Ελλάδα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 70. 27/02 16:15

  Τουρισμός: 9 στους 10 Γερμανούς επιλέγουν διακοπές βάσει της τιμής

 71. 27/02 15:27

  Το ιστορικό ξενοδοχείο Titania Hotel στην Αθήνα αγόρασε ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group

 72. 27/02 15:06

  ΕΕ | Σκληρές ποινές στις εταιρείες για περιβαλλοντικά εγκλήματα, όπως η ρύπανση από τα πλοία

 73. 27/02 14:44

  Αεροπορική συμφωνία Ελλάδας-Μογγολίας

 74. 27/02 14:17

  Ξεκινάει η διαδικασία για την αξιοποίηση του π. βασιλικού κτήματος Τατοΐου

 75. 27/02 13:51

  HolidayCheck | 3% φθηνότερα από πέρυσι τα πακέτα οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα – Ποιοι προορισμοί διαφοροποιούνται

 76. 27/02 12:50

  Nέα συμφωνία της Ryanair με την On the Beach

 77. 27/02 12:34

  Πρότυπο κανονισμού λειτουργίας αποκτούν τα κρατικά μουσεία

 78. 27/02 12:29

  HolidayCheck Award 2024 στο ξενοδοχείο Paralos Irini Mare

 79. 27/02 12:25

  Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στο Μόναχο

 80. 27/02 11:49

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Γαλλικά για ξενοδοχοϋπάλληλους αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως

 81. 27/02 11:17

  Παγκόσμιος τουρισμός | IPK International- ΙΤΒ: +33% τα εξερχόμενα ταξίδια το 2023- κυριαρχούν ήλιος / παραλία και citybreaks

 82. 27/02 10:34

  Ο αρχαιολογικός τουρισμός στις προτεραιότητες του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης

 83. 27/02 10:31

  Ιδρύθηκε η AFEA CONGRESS

 84. 27/02 10:24

  ΕΠΟΤ | "Digital Marketing Workshop" για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

 85. 27/02 06:42

  Αειφορία: τσεκ! Βιωσιμότητα: τσεκ! Στατιστικά στοιχεία: τσουκ!

 86. 27/02 06:33

  "Ναι" υπό προϋποθέσεις στην καθημερινή προσέγγιση επιβατικών πλοίων στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου

 87. 27/02 06:30

  Δήμος Κομοτηνής: Τι θα γίνει με τις μισθώσεις των bungalows στην «Τουριστική Ακτή Φαναρίου»

 88. 27/02 06:27

  Οι τιμές στο κάμπινγκ Πλατανίτσι για το 2024

 89. 27/02 06:25

  Δήμος Λαυρεωτικής: Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 90. 26/02 22:56

  Θεσσαλονίκη | Αντιδράσεις για τη μετατροπή του εμβληματικού Κυβερνείου στην Καλαμαριά σε ξενοδοχείο ή σε χώρο αναψυχής

 91. 26/02 18:28

  Έλεγχος στατικής επάρκειας για τη πεζογέφυρα τοπόσημο της Θεσσαλονίκης

 92. 26/02 17:14

  Τουρισμός| 60 ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα την επόμενη τετραετία

 93. 26/02 16:47

  Δράσεις της ΠΟΞ για ηπειρωτική Ελλάδα και ξενοδοχεία έως 3*- Αυξημένο τέλος ανθεκτικότητας στα Airbnb

 94. 26/02 16:17

  FTI: "Καλή πρόοδος" στην αναζήτηση επενδυτών

 95. 26/02 15:30

  Aegean/ Olympic Air: Πιθανή ακύρωση πτήσεων την Τετάρτη λόγω απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

 96. 26/02 15:06

  Στην Αθήνα η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders

 97. 26/02 15:04

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: «Συνωστισμός» στην προσφορά πακέτων διακοπών από αεροπορικές εταιρίες

 98. 26/02 15:01

  Δήμος Αθηναίων | Απόκριες στην Αθήνα με 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία

 99. 26/02 14:07

  Χιλιάδες κόσμου στην τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

 100. 26/02 13:19

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2024