Φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο

Α Decrease font Enlarge font
Φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι γέμισαν την Άνδρο, για ένα φωτογραφικό τριήμερο στις 20-22 Απριλίου 2018, με σκοπό την ανάδειξη της παράδοσης και ομορφιάς του τόπου, ενώ παράλληλα το νησί φιλοξένησε με ιδιαίτερη χαρά φέτος το 24ο ο Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ Αντίκας ΦΙΛΠΑ, 21-22 Απριλίου 2018!

Το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS (Andros Cycladic Tourism Network) σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου πραγματοποίησαν μια φωτογραφική εξόρμηση στην οποία συμμετείχαν όσοι αγαπούν τη φωτογραφία και την Ελλάδα! Πάνω από 120 φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν στο νησί από τις 20 μέχρι και τις 22 Απριλίου, για να εξερευνήσουν και να φωτογραφίσουν τα κοσμοπολίτικα κέντρα, τα σοκάκια, τα νερά, τα αξιοθέατα, τη φύση και ό,τι πιάνει το μάτι. 

Το CYCLADIC TOURISM NETWORK OF ANDROS αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρησήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί της Άνδρου, στους τομείς τις φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων. Ως βασικό στόχο έχει την ενίσχυση και προώθηση της κάθε επιχείρησης- μέλους ξεχωριστά και του νησιού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το CTN ANDROS ιδρύθηκε το 2017 με τη συλλογική απόφαση των μέχρι και σήμερα 41 τουριστικών επιχειρήσεων, που λειτουργούν στο νησί της Άνδρου και ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό όραμα την ενίσχυση και τη μέγιστη αξιοποίηση των παροχών της περιοχής αλλά και τη δημιουργία μιας βάσης για την καλύτερη εκμετάλλευση δυνητικών ευκαιριών.

Την πρώτη ‘γλύκα’ ανέλαβαν να παρέχουν στους συμμετέχοντες μέλη του δικτύου, στο καλωσόρισμα της Παρασκευής 20/04, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Γαυρίου, με παραδοσιακά γλυκίσματα τοπικής παραγωγής. Τον συντονισμό των δύο ομάδων των φωτογράφων, από την ομάδα των Greek Instagramers Events και το δίκτυο CTN ANDROS, ακολούθησε η αρχή του φωτογραφικού τριημέρου. 

Η Παρασκευή συνέχισε πολύ δυναμικά καθώς το πρόγραμμα που είχε οριστεί από το δίκτυο CTN ANDROS και τους Greek Instagramers Events εξυπηρέτησε την παρουσία φωτογραφικών φακών σε μεγάλο μέρος του νησιού, από το Μπατσί, το Γαύριο και τον Άγιο Πέτρο, μέχρι τα χωριά του Κορθίου και χωριά γύρω από τη Χώρα. Οι κοσμοπολίτικοι δρόμοι και τα όμορφα σοκάκια γέμισαν ενέργεια και πόζαραν με μεγάλη χάρη στα διψασμένα μάτια των φωτογράφων. Ο διάλογος που χτιζόταν ανάμεσα στον τόπο και τον φωτογραφικό φακό ήταν καθόλα δημιουργικός. 

Το Σάββατο ξεκίνησε πριν από την ανατολή για να αποτυπωθούν φωτογραφικά οι ομορφιές του τόπου στην ωραιότερη ώρα της ημέρας.  Το Κόρθι και η Χώρα είχαν την τιμητική τους! Οι δύο ομάδες, εξερεύνησαν κάθε μονοπάτι της κοσμοπολίτικης Χώρας αλλά και των γύρω περιοχών, ξεγυμνώνοντας κάθε πτυχή του τόπου. Τα ασταμάτητα κλικ διήρκησαν μέχρι τις 7 το απόγευμα καθώς όλη η παρέα είχε ραντεβού στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας για να παρακολουθήσει μια ξεχωριστή συναυλία με μελοποιημένα ποιήματα του Έλληνα ποιητή Νίκου Καββαδία. Τη συναυλία ακολούθησε ανοιχτό πάρτυ, με τοπικές νοστιμιές και  κρασί και κάπως έτσι η Πλατεία Γηροκομείου γέμισε χαρά με τις χιλιάδες εικόνες των δύο ημερών να αιωρούνται και μπερδεύονται στον αέρα. 

Παράλληλα, το πρωινό του Σαββάτου, οι πραγματικά εντυπωσιακές αντίκες του 24ου Εαρινού Πρωταθλήματος Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018, έκλεψαν λίγη από την αίγλη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Η έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο Μπατσί, όπου παραδοσιακοί χοροί και κεράσματα τοπικών γλυκών συνόδεψαν τη διοργάνωση. Από τον αγώνα που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Άνδρο, με την ενεργό στήριξη του Δήμου Άνδρου αλλά και του δικτύου CTN ANDROS, δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η παρέα του #Μy_Αndros art project! Τα κάδρα απέκτησαν καινούρια μοντέλα που με πολύ φινέτσα μοίραζαν τη λάμψη τους από φακό σε φακό. 

Την Κυριακή και τελευταία μέρα των τριήμερων εκδηλώσεων, κάθε φωτογράφος είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει και άλλες ομορφιές του τόπου.

Ο πρόεδρος του δικτύου CTN ANDROS, Χρήστος Μπαλόγιαννης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά τυχεροί για την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει και τη συνεργασία μας με τους εξαιρετικούς ανθρώπους της ομάδας Greek Instagramers Events! Μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών του δικτύου, νιώθουμε περήφανοι για την άριστη συνεργασία, την προθυμία και συνεισφορά όλων αλλά και μεγάλη χαρά για την μεγάλη απήχηση και συμμετοχή που είχε η διοργάνωση. Η εμπιστοσύνη, η πίστη και η σκληρή δουλειά ανταμείβονται και πλέον μιλάμε βασιζόμενοι σε πραγματικά γεγονότα. Σκοπός μας ήταν να δώσουμε ζωή σε κάθε γωνιά του νησιού και να καταφέρουμε όχι μόνο να αναδείξουμε την Άνδρο, και να τη γνωρίσουμε κατά κάποιο τρόπο απ΄την αρχή, αλλά και να αξιοποιήσουμε το φωτογραφικό υλικό για την προώθησή της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι διαφορετικές ματιές και οι διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης του κοινού θέματος δημιούργησαν κάτι πραγματικά μαγικό, το οποίο θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε στην φωτογραφική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί τον Ιούλιο και θα ταξιδέψει τις ομορφιές του τόπου ανά την Ελλάδα, καθώς θα φιλοξενηθεί και σε άλλα μέρη της χώρας μας, αλλά και μέσω του λευκώματος που θα εκδοθεί και θα παρέχεται από όλα τα μέλη του δικτύου μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά την ομάδα των Greek Instagramers Events, Γιώργο Βέργαδο, Έλλη Αγιαννίδη και Σταυρούλα Σπυρέα για την άριστη συνεργασία, όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και το Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ Αντίκας ΦΙΛΠΑ που μας τίμησε φέτος και γέμισε ομορφιά το νησί μας! Δεσμευόμαστε για την υλοποίηση πολλών ακόμα δράσεων με στόχο την έμπνευση, τη δημιουργία και την ανάδειξη της Ελλάδας μας.»

Η κα Λένα Πολίτου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Άνδρου, σε σχετική δήλωση, είπε: «Οι συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων και ομάδων με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο, το οποίο δείχνουν έμπρακτα, είναι αυτές που τελικά αποδίδουν καρπούς και αξίζουν. Η πρωτοβουλία του επιχειρηματικού δικτύου της Άνδρου CTN ANDROS και της ομάδας Greek Instagramers Events για το φωτογραφικό τριήμερο στο νησί μας ήταν πραγματικά εξαιρετική και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στηρίξαμε και είμαστε μέρος αυτού του έργου! Η Άνδρος, όπως και όλα τα νησιά της Ελλάδας, έχουν ανάγκη για τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες βοηθούν στην ανάδειξη και προώθησή τους. Η συμμετοχή που λάβαμε ήταν μεγάλη και αυτό δείχνει πως η όρεξη και η πρόθεση υπάρχουν, αρκεί να δίνονται ευκαιρίες από όσους έχουν τη δυνατότητα, για να μπορούμε όλοι μαζί να κινητοποιούμαστε, να βελτιωνόμαστε και να αναβαθμίζουμε το ‘προϊόν’ που προσφέρουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομάδα διοργάνωσης του Εαρινού Πρωταθλήματος Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, με την οποία θα χαρούμε να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία τα επόμενα χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να αναφερω ότι τόσο το Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ  όσο  η επιτυχής 2η διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου  Άνδρου και του αγώνα προς τιμήν του Αφανούς Ναύτη , την Κυριακή 22/04, εμπλούτισε την φωτογραφική θεματολογία με αποτέλεσμα και το ράλλυ σαν διακριτό event,   ο αθλητισμός αλλά και ο ίδιος ο αγώνας να προβληθεί μέσω του φωτογραφικού υλικού που συγκεντρώθηκε τόσο στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν όσο και στο λεύκωμα! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την προσπάθεια, την διάθεση, τη συμμετοχή και την υλοποίηση αυτής της μοναδικής εμπειρίας και θα χαρούμε να στηρίξουμε κάθε επόμενη!»

Η Έλλη Αγιαννίδη, συν-ιδρύτρια του Greek Instagramers Events, δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα ‘Greek Instagramers Events’ ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την συσπείρωση της Ελληνικής κοινότητας των φίλων της φωτογραφίας δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με Δήμους και πολιτιστικούς φορείς με στόχο την ανάδειξη του τόπου μας μέσα από διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές εξορμήσεις και καλλιτεχνικά Projects. Για το Project “#My_Andros” συνεργαστήκαμε με 120 ταλαντούχους φωτογράφους, μέλη της ομάδας μας, πολλοί από τους οποίους διατηρούν Instagram και Facebook σελίδες με χιλιάδες ακόλουθους από όλο τον κόσμο. Μέσα από τις αναρτήσεις τους στα Social Media θα προβάλλεται για πολλούς μήνες το νησί σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την θετική τους ενέργεια, καθώς και το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS και τον Δήμο Άνδρου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για την επιτυχία που είχε το φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο, καθώς ήταν η πρώτη φωτογραφική εξόρμηση τέτοιου μεγέθους με ειδικές οργανωτικές απαιτήσεις. Με την εμπειρία που έχουμε σε ενέργειες σαν αυτή ως Greek Instagramers Events, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η συγκεκριμένη σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ανυπομονούμε για την έκθεση των φωτογραφιών η οποία θα φιλοξενηθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και για το λεύκωμα που θα εκδοθεί με το φωτογραφικό υλικό! Χαιρόμαστε να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις που όχι μόνο δίνουν χαρά και εμπνέουν, αλλά και που βοηθούν στην προώθηση και ανάδειξη της χώρας μας! Η Άνδρος αποτέλεσε ένα ιδανικό ξεκίνημα τόσο λόγω της ομορφιάς του τόπου όσο και λόγω των ανθρώπων της.»

 1. 24/01 08:12

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Σκιάθο

 2. 24/01 08:06

  Προσκυνηματικός τουρισμός σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο

 3. 24/01 08:04

  1 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δ.Ελλάδος

 4. 24/01 08:01

  Εκπαιδευτικές δράσεις στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Σπάρτης

 5. 24/01 07:56

  Στα "χρυσά χνάρια" του Στέφανου Τσιτσιπά, ελληνικά ξενοδοχεία παίζουν τένις…

 6. 23/01 18:43

  Η SWOT αναλαμβάνει τη διαχείριση του Nikki Beach Resort & Spa

 7. 23/01 17:06

  Ελληνικός τουρισμός 2018: Χρονιά-ρεκόρ με... βαθύ «ρήγμα» στις επιδόσεις διανυκτερεύσεων

 8. 23/01 15:26

  Τα κορυφαία all inclusive και οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους διεθνείς ταξιδιώτες

 9. 23/01 15:18

  Τα καλύτερα ρομαντικά και πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2019

 10. 23/01 15:06

  TripAdvisor: Αυτά είναι τα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2019

 11. 23/01 14:52

  Τα ελληνικά ξενοδοχεία σάρωσαν στα βραβεία της TripAdvisor- Δείτε ποια είναι στα κορυφαία στον κόσμο το 2019

 12. 23/01 14:44

  Πλειοδότης ο ισραηλινός όμιλος Fattal για το π.ξενοδοχείο Εσπέρια

 13. 23/01 14:27

  Θαλάσσιος τουρισμός: Αναβαθμισμένη η ελληνική παρουσία στην boot

 14. 23/01 12:44

  Δημοψήφισμα στο Παλέρμο για το πού θα διατεθούν οι φόροι μέσω της Airbnb

 15. 23/01 12:39

  Πλήθος διακρίσεων για τα ξενοδοχεία της Grecotel

 16. 23/01 12:28

  Το τέλος της πλαστικής σακούλας αποδίδεται με τσάντες και καρότσια σε Δήμους

 17. 23/01 12:22

  Αναβαθμίζεται η premium οικονομική θέση της British Airways

 18. 23/01 12:21

  Ρωσικός τουρισμός: Στροφή στα οργανωμένα πακέτα και τα φθηνότερα ξενοδοχεία το 2019

 19. 23/01 12:14

  Πώς τα ξενοδοχεία της Κρήτης θα έχουν καλύτερες οικονομικές επιδόσεις

 20. 23/01 11:31

  Grecia Panorama: Ο ελληνικός τουρισμός και η γαστρονομία στο Βουκουρέστι

 21. 23/01 11:09

  Εκσκαφέας εισέβαλλε σε ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ

 22. 23/01 10:23

  Επτανησιακή εβδομάδα στη Βιέννη τον Φεβρουάριο

 23. 23/01 10:18

  Ο αγροτουρισμός στη Θεσσαλία- Πρόγραμμα εκπαίδευσης

 24. 23/01 10:13

  Πιστοποίηση του 'Ορους Οίτη ως βιώσιμου τουριστικού προορισμού

 25. 23/01 10:06

  Ενεργειακό σύστημα στο ξενοδοχείο Euphoria Resort μέσω γεωλογικών σχηματισμών

 26. 23/01 10:01

  Επεκτάσεις ξενοδοχείων σε Αλεξανδρούπολη και Πύλο

 27. 23/01 09:57

  Σιάτιστα: Τουριστική δράση στον ευρωπαϊκό δρόμο των εμπόρων της

 28. 22/01 16:41

  Την Πέμπτη το συνέδριο BnB Guest Conference για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

 29. 22/01 16:15

  "Πονοκέφαλος" οι δασικοί χάρτες για τις τουριστικές επενδύσεις στα νησιά

 30. 22/01 15:00

  Lonely Planet: Σε ελληνικό νησί μία από τις 20 καλύτερες ιαματικές πηγές στην Ευρώπη

 31. 22/01 14:45

  Πρωτόκολλο συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με τον ΕΦΕΤ για την ποιότητα τροφίμων

 32. 22/01 14:28

  ΤΑΙΠΕΔ: Χρονιά βραβεύσεων το 2018 για την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων

 33. 22/01 14:11

  Ελληνικός τουρισμός 2018: Το 1/4 των εισπράξεων εισέφεραν οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί τουρίστες

 34. 22/01 14:05

  Ρωσικός τουρισμός: "Βροχή" προκρατήσεων για Τουρκία παρά την αύξηση των τιμών το 2019

 35. 22/01 13:59

  Το ψηφιακό έγκλημα θα κοστίσει $5,2 τρις στις εταιρείες την επόμενη 5ετία

 36. 22/01 13:48

  Θρίαμβος του Τσιτσιπά: Ιστορική πρόκριση για την Ελλάδα στους 4 του Australian Open

 37. 22/01 13:37

  Η κρουαζιέρα των ονείρων τους έκρυβε μια έκπληξη στην καμπίνα

 38. 22/01 12:50

  Πιστοποίηση Αειφορίας από την Earthcheck στο NJV Athens Plaza

 39. 22/01 12:46

  Μεταφορικό Ισοδύναμο: Η νέα απόφαση για την πλήρη εφαρμογή του

 40. 22/01 12:36

  Η Κρήτη στη διεθνή έκθεση τουρισμού Vakantiebeurs στην Ολλανδία

 41. 22/01 12:32

  Σ. Φάμελλος: Βελτιώσεις της δασικής νομοθεσίας για τα νησιά, μέσω των δασικών χαρτών

 42. 22/01 12:31

  Αλλάζει η Πολιτική Απορρήτου της Airbnb

 43. 22/01 12:22

  Με σκουπίδια η Κέρκυρα και το 2019;

 44. 22/01 12:11

  FedHATTA: Πιο στενή συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

 45. 22/01 12:09

  ΙΤΒ: Η ψηφιοποίηση και ο ανθρώπινος παράγοντας στα συνέδρια στο ITB MICE Forum

 46. 22/01 11:55

  Ξενοδοχεία: Στην Axia Hospitality η διαχείριση των πωλήσεων του Diana Group Hotels στη Ζάκυνθο

 47. 22/01 11:39

  Διεθνής διάκριση της Mideast Group στα Bizz Awards

 48. 22/01 11:31

  Το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει «το ύφασμα του άρχοντα από το Λευκαντί»

 49. 22/01 11:11

  TUI: 13 νέα επώνυμα και κόνσεπτ ξενοδοχεία για οικογένειες το 2019- Τα 2 στην Ελλάδα

 50. 22/01 11:10

  Σε αναζήτηση επενδυτών το ξενοδοχείο Πόρτο Καρράς

 51. 22/01 10:04

  Έκθεση φωτογραφίας «Εύζωνες: Οι φύλακες των αφανών» στο Ρέθυμνο

 52. 22/01 09:58

  Διαγωνισμός ύψους 5, 9 εκατ.ευρώ για την παροχή τουριστικών υπηρεσιών

 53. 22/01 09:56

  Δήμος Σαρωνικού: Σε ποια ξενοδοχεία μειώθηκαν τα τέλη ύδρευσης

 54. 22/01 09:54

  Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Ποια αθλήματα στηρίζει για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης

 55. 22/01 09:51

  Tα 10 ξενοδοχεία που χαρακτηρίστηκαν ως εποχικά στο Δήμο Ερμιονίδας

 56. 22/01 09:48

  Πλειοδότης η Korinthian Palace Catering για ακίνητο με τουριστική χρήση στην Κόρινθο

 57. 21/01 18:42

  Social Media in Tourism 2019: Αυξάνοντας τη φήμη του brand

 58. 21/01 17:30

  Scoot: Περισσότερες πτήσεις προς Αθήνα το 2019

 59. 21/01 17:28

  ΠΟΤ: +6% οι διεθνείς τουριστικές αφίξεις το 2018- Ποιες είναι οι τάσεις στα ταξίδια για το 2019

 60. 21/01 16:48

  Άρωμα από Κυκλάδες στο κέντρο της Αθήνας

 61. 21/01 16:08

  Historic Hotels of Europe: Ένα ελληνικό νησί στους 6 ονειρικούς προορισμούς του 2019

 62. 21/01 16:06

  Διεθνές βραβείο Interior Design στο ξενοδοχείο Olea All Suite Hotel

 63. 21/01 15:07

  Τουριστικός φόρος στο Μπαλί

 64. 21/01 14:57

  Τα 40 ελληνικά ξενοδοχεία που έλαβαν το TUI Family Champion για το 2019

 65. 21/01 14:49

  Η παγκόσμια βιομηχανία MICE στην έκθεση ACE of M.I.C.E. by Turkish Airlines

 66. 21/01 14:42

  Συνάντηση για τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης στο Β. Αιγαίο

 67. 21/01 14:13

  Αποτελέσματα κλήρωσης «5ο Posidonia Sea Tourism Forum»

 68. 21/01 13:58

  Στις 8-11 Φεβρουαρίου οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

 69. 21/01 13:25

  Τουρισμός: Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα ταξίδια των millennial

 70. 21/01 12:47

  Πιστοποίηση We do local για τα πλοία της ΑΝΕΚ

 71. 21/01 12:46

  FedHATTA: Εκπαιδευτική συνάντηση με τους νέους επαγγελματίες του τουρισμού

 72. 21/01 12:38

  Ελληνικός τουρισμός 2018: 1,4 δισ. ευρώ περισσότερα έσοδα στο 11μηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου

 73. 21/01 12:31

  Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 1 εκατ. θέσεις για τη Blue Monday

 74. 21/01 12:02

  To ξενοδοχείο Mykonos Riviera στα Small Luxury Hotels of the World

 75. 21/01 11:31

  Bomo Hotels τα ξενοδοχεία του Ομίλου Γρηγοριάδη στη Χαλκιδική

 76. 21/01 11:23

  Ισπανικός τουρισμός: Στάσιμες αφίξεις, αυξημένα έσοδα το 2019

 77. 21/01 10:44

  Η Περιφέρεια Αττικής στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ολλανδίας

 78. 21/01 10:36

  ΕΣΠΑ: Eξ αποστάσεως συμβουλευτική στον τουρισμό

 79. 21/01 09:57

  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2019

 80. 21/01 09:55

  Δήμος Γορτυνίας: Διαγωνισμός για ακίνητο με χρήση τουριστικού καταλύματος

 81. 21/01 09:53

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία στη Κρήτη

 82. 21/01 09:50

  Νομικό παράθυρο για μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ σε όλα τα νησιά

 83. 21/01 09:48

  Δράσεις τουριστικής προβολής από Δήμους

 84. 20/01 15:36

  Eπική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά έναντι του Ρότζερ Φέντερερ

 85. 20/01 11:56

  Διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της αεροπορικής εταιρείας Germania

 86. 20/01 11:45

  Προς λύση το πρόβλημα ύδρευσης στη Λίνδο

 87. 20/01 11:43

  Επεκτάσεις ξενοδοχείων σε Ρέθυμνο και Χαλκιδική

 88. 20/01 11:39

  Δυο νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα

 89. 19/01 13:10

  Παγκόσμια διάκριση για το ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort

 90. 19/01 13:00

  Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων: Αίτημα για αύξηση του ορίου απαλλαγής από τον ΦΠΑ

 91. 19/01 12:57

  Νέες τουριστικές κατοικίες σε Σαντορίνη, Πύλο και Μύτικα

 92. 19/01 12:54

  Δράσεις προβολής από Δήμους- Ενισχύσεις σε φορείς από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

 93. 19/01 12:44

  Ξεκινά η 5η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

 94. 18/01 16:59

  Στις 8 Φεβρουαρίου η γενική συνέλευση του ΞΕΕ- Τι λέει στο μήνυμά του ο κ.Βασιλικός

 95. 18/01 16:50

  Περισσότερα κρουαζιερόπλοια φέτος στο λιμάνι του Πειραιά

 96. 18/01 16:05

  Ερευνητικά έργα και δράσεις για την Γαλάζια ανάπτυξη στην Κρήτη

 97. 18/01 15:57

  Ο τουρισμός και ο πολιτισμός στα Χανιά μέσω ψηφιακών εφαρμογών

 98. 18/01 15:37

  Πέντε θεματικά βίντεο για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

 99. 18/01 15:22

  Η Wanderlust Greece μας συστήνει τη Θεσσαλονίκη μέσα σε 72 ώρες

 100. 18/01 14:09

  To Discover Greece προωθεί τους χειμερινούς προορισμούς