Η Celestyal παρουσιάζει το νέο της κρουαζιερόλοιο Celestyal Journey

Η Celestyal παρουσιάζει το νέο της κρουαζιερόλοιο Celestyal Journey

Η Celestyal αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο, νέο κρουαζιερόπλοιό της, Celestyal Journey, μετά από εκτεταμένη τεχνική αναβάθμιση και ανακαίνιση των χώρων επιβατών.

Το όνομα του πλοίου ενσαρκώνει την αίσθηση της περιπέτειας και της εξερεύνησης για τους επιβάτες του, που αποτυπώνεται σε όλη την εν πλω εμπειρία – διαθέτει περισσότερες σουίτες με μπαλκόνι, επτά πολυτελή εστιατόρια, οκτώ υπέροχα μπαρ και σαλόνια, άπλετα ανοικτά καταστρώματα, δύο πισίνες και ένα ολόκληρο κατάστρωμα αφιερωμένο στην ευζωία.

Οι 630 Dream Suites και καμπίνες Cosmos του Celestyal Journey προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα απλό μέρος για νυχτερινό ύπνο. Έχουν σχεδιαστεί ως «καταφύγιο» για ξεκούραση και χαλάρωση, καθώς οι επιβάτες ξεκινούν τις περιπέτειές τους στο Αιγαίο. Με το νέο κρουαζιερόπλοιο, η εταιρεία κάνει το ντεμπούτο της για προσφορά Penthouse σουίτας με ιδιωτική βεράντα, τη σουίτα Stargazer, για μια κορυφαία εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας. Υπάρχουν 120 Junior Dream Suites και 28 Grand Dream Suites, όλες με μπαλκόνι, που δημιουργούν ατμόσφαιρα στο πλοίο, ανάλογη με τους προορισμούς που επισκέπτεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να τους απολαύσουν τόσο στη στεριά όσο και εν πλω. Το πλοίο διαθέτει συνολικά 80% εξωτερικές καμπίνες που προσφέρουν εικόνες και θέα από τα νησιά.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το πλοίο «ταξιδεύει» τους επιβάτες σε ένα επιμελημένο γαστρονομικό ταξίδι, κάνοντάς τους να υποκύψουν στις γεύσεις της Μεσογείου και όχι μόνο. Μπορούν να απολαύσουν δείπνο στο εστιατόριο Thalassa, ημερήσιες ελληνικές γεύσεις στο Fig & Honey και φρέσκους μεσογειακούς μεζέδες στο εστιατόριο Smoked Olive. Το γαστρονομικό ταξίδι, όμως, φτάνει ακόμα πιο μακριά, προσφέροντας εξαιρετικά πιάτα στο Grill Seekers ή ένα μενού εμπνευσμένο από την Ασία, που έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει μια ζεν, ολοκληρωμένη φιλοξενία, στο εστιατόριο Pink Moon. Οι επιβάτες μπορούν ακόμη να εκπαιδευτούν από τους ειδικούς της κουζίνας του Celestyal Journey στο χώρο επίδειξης μαγειρικής ή να απολαύσουν μια εμπειρία πολλών 

αστέρων με ένα ιδιωτικό δείπνο στο νέο Chef's Table. Οι απολαύσεις συνεχίζονται με σαμπάνια και κοκτέιλ, χαζεύοντας τα αστέρια στο νέο Fizz Club, με μια αίσθηση νέας και παλιάς εποχής στο The Grapevine Wine Cellar και χαλάρωση με απαλές μελωδίες πιάνου στο Blue Bar & Lounge.

Το Celestyal Journey αναβαθμίζει την μεσογειακού στυλ ξεκούραση και χαλάρωση που προφέρει η εταιρεία στις κρουαζιέρες της,  με το The Sozo Experience, ένα ολόκληρο κατάστρωμα με εκπληκτική πανοραμική θέα στον ωκεανό, που είναι αφιερωμένο στην ευεξία του νου, του σώματος και του πνεύματος. Ξεχωρίζει ο χώρος γυμναστικής του πλοίου με μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού, από όργανα έως, βάρη με την βοήθεια ειδικού γυμναστή, και τα γήπεδα τένις και μπάσκετ και περιμετρικό διάδρομο  τρεξίματος στο εξωτερικό κατάστρωμα.  Επίσης, για στιγμές χαλάρωσης υπάρχει σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι και ο ειδικός χώρος Dream Den. Η περιποίηση στο νέο Sozo Spa δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να χαλαρώσουν ή ακόμα και να επιτρέψουν στον εαυτό τους να ακτινοβολεί με μια επίσκεψη στο Glow Bar.

Το Celestyal Journey διαθέτει, επίσης, πολλά ανοικτά καταστρώματα, με δύο πισίνες και τζακούζι που προσφέρουν εκπληκτική θέα και σύνδεση με τη θάλασσα – με το ένα ανοιχτό κατάστρωμα να προορίζεται για τους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες – και μια πισίνα με αναδιπλούμενη οροφή, που σημαίνει ότι οι επιβάτες μπορούν να κολυμπήσουν και να χαλαρώσουν, ανά πάσα στιγμή.  

Οι επιβάτες που αναζητούν μεγαλύτερη ποικιλία στην ψυχαγωγία έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα στο  Amphitheatro, ένα σαλόνι για ζωντανές παραστάσεις που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ζωντανή μουσική σε όλο το πλοίο, εργαστήρια μαγειρικής και συνεδριακό χώρο για παρουσιάσεις. Για να προσφέρει στους γονείς και τα παιδιά λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο, το Celestyal Journey διαθέτει μια σειρά από δραστηριότητες και χώρους διασκέδασης για τους νεότερους επιβάτες, όπως το Kids Club, που μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Όλοι οι επιβάτες που διαμένουν σε Dream Suites έχουν πρόσβαση στο Beach Club, έναν αποκλειστικό και ήσυχο ανοιχτό χώρο με σταθμούς παγωτού και γωνιές με χυμούς.  Οι επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση σε Grand Dream Suites θα απολαμβάνουν, επιπλέον, την υπηρεσία Concierge της Celestyal, η οποία εξασφαλίζει προτεραιότητα στο check-in, ταχεία επιβίβαση και υπηρεσία express παράδοσης αποσκευών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης στο ξεπακετάρισμα. Ένας ειδικός Concierge της Celestyal θα είναι διαθέσιμος στο prive Compass Lounge για να βοηθήσει τους επιβάτες των Grand Suites με ειδικά αιτήματα εξυπηρέτησης. 

Επιπλέον, το Celestyal Journey διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, οι οποίες μαζί με το αμφιθέατρο πολλαπλών χρήσεων καθιστούν το πλοίο ιδανική επιλογή για εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια.  

Η Celestyal αποτελεί την πρώτη επιλογή για μια κρουαζιέρα και το Celestyal Journey έρχεται να διευρύνει τις εξατομικευμένες πολιτιστικές εμπειρίες που προσφέρονται τόσο εν πλω όσο και σε κάθε προορισμό που επισκέπτεται.  Ως ένα πλοίο μεσαίου μεγέθους που προσφέρει μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, θα εξερευνήσει ό,τι καλύτερο έχει να αναδείξει η Ελλάδα και η Ανατολική Μεσόγειος, επισκεπτόμενο πολλά απίστευτα μέρη. Έτσι, συνεχίζει να μοιράζεται με τους επιβάτες της τη βαθιά γνώση των προορισμών της περιοχής και τη γνήσια, ζεστή ελληνική φιλοξενία της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα βελτιωμένη εμπειρία κρουαζιέρας που θα προφέρει το Celestyal Journey. Χρησιμοποιήσαμε τα ανεκτίμητα σχόλια των επιβατών μας καθώς και έρευνες του κλάδου για να αναβαθμίσουμε το υπάρχον ποιοτικό προϊόν μας και να προσφέρουμε μια νέα premium εμπειρία διαμονής για τους επιβάτες του νέου μας πλοίου.  Εισάγοντας ειδικά επιμελημένα στοιχεία, όπως την Penthouse suite, αμέτρητες γαστρονομικές απολαύσεις της μεσογειακής κουζίνας, το Chef's Table, το κατάστρωμα ευεξίας και τις διευρυμένες πολιτιστικές περιπέτειες, ευελπιστούμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των επιβατών μας για μια αίσθηση περιπέτειας, παρέχοντάς τους αυθεντικές και αξέχαστες στιγμές που εκπληρώνουν την αναζήτησή τους για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής.»

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal θα αποπλεύσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, αναλαμβάνοντας τις κρουαζιέρες του Celestyal Crystal και αρχικά τη δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που επισκέπτεται την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο , τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Το Celestyal Journey θα συνεχίσει τον Οκτώβριο με τη μοναδική κρουαζιέρα «Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου» με επισκέψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κωνσταντινούπολη, Δίκελι, Κουσάντασι και Πάτμο και θα ακολουθήσει με τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», με επισκέψεις σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Ισραήλ, Κύπρο και Τουρκία.   Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες.  Η ειδική Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 11 διανυκτερεύσεων με προσεγγίσεις στη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, παραμονή δύο ημερών στην Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα (Ισραήλ), για να περάσουν οι επιβάτες τόσο την Παραμονή όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων στους Αγίους Τόπους. Αυτή η κρουαζιέρα μπορεί να συνδυαστεί με αναχώρηση την Πρωτοχρονιά για την κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων που επισκέπτεται το Ηράκλειο, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, και διανυκτερεύει στην Κωνσταντινούπολη πριν από την επίσκεψή της στο Βόλο.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 15/05 15:28

    ΞΕΕ/ 5o Idea Platform: 14 ομάδες ολοκλήρωσαν τον Νεανικό Διαγωνισμό Καινοτομίας

  2. 15/05 14:14

    Allianz: H Αθήνα στους 10 κορυφαίους προορισμούς των Αμερικανών στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2024

  3. 15/05 13:58

    FedHATTA & ΗΑΤΤΑ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουριστών από την Κινεζική αγορά για την Ελλάδα

  4. 15/05 13:28

    Τουρισμός: Μεγάλη στροφή στα Ευρωπαϊκά ταξίδια εκτός υψηλής σεζόν – Επηρεάζεται και η Ελλάδα

  5. 15/05 13:11

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia

  6. 15/05 13:02

    Αθήνα: Μια… «νόστιμη» πόλη -Αφιέρωμα ελβετικού περιοδικού στην ελληνική γαστρονομία

  7. 15/05 12:24

    Αύξηση των εισπράξεων στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Ιανουάριο

  8. 15/05 11:58

    Aegean Airlines: Νέα χειμερινή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ

  9. 15/05 11:45

    Trivago: Θεραπευτική η αξία των διακοπών για τους Αμερικανούς - Με ποια κριτήρια επιλέγουν κατάλυμα αυτό το καλοκαίρι

  10. 15/05 11:44

    Από την Κεφαλονιά ξεκινά η περιοδεία της Όλγας Κεφαλογιάννη στα Ιόνια Νησιά

  11. 15/05 11:06

    Ξενοδοχεία | 1.705 νέα επενδυτικά σχέδια στην Ευρώπη μέχρι το τέλος Μαρτίου

  12. 15/05 10:06

    Τουρισμός | TUI: Ελλάδα, Τουρκία και Βαλεαρίδες οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το καλοκαίρι - έσοδα ρεκόρ το β' τρίμηνο

  13. 15/05 06:25

    Δήμος Κάσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  14. 15/05 06:25

    Αλβανία | Ο τουρισμός διατηρεί ψηλά την ισοτιμία του λεκ

  15. 15/05 06:25

    Δήμος Πρέβεζας | Πράσινο φως για την τοποθέτηση της προτομής του Μίνου Μάτσα στην οδό Ελ. Βενιζέλου

  16. 15/05 06:25

    Ο Βόλος προβάλλεται τουριστικά στην Κρήτη | Κλειδί η αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Νέας Αγχιάλου

  17. 15/05 06:25

    DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος | Η αποχώρηση από το Porto Myrina και η διαδικασία εκκαθάρισης

  18. 14/05 17:30

    Νέοι κανόνες για επιτάχυνση των δημοσίων επενδύσεων και ταχύτερη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων

  19. 14/05 17:20

    ΤΑΙΠΕΔ | Μέχρι τις 28 Ιουνίου η διαβούλευση της ΣΜΠΕ του Λιμένα Ραφήνας

  20. 14/05 16:06

    ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

  21. 14/05 15:58

    Cvent: Η Αθήνα 14ος καλύτερος MICE προορισμός στην Ευρώπη – 2 ξενοδοχεία της στα 50 καλύτερα για το 2024

  22. 14/05 15:42

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού | Προβολή των δρόμων του κρασιού

  23. 14/05 14:55

    "Αξέχαστη" για την ταξιδιωτική βιομηχανία των ΗΠΑ η εφετινή Ημέρα Μνήμης- οι δημοφιλείς πόλεις στο εξωτερικό

  24. 14/05 14:26

    Ryanair: Διήμερη προσφορά για πτήσεις το Μάιο και τον Ιούνιο

  25. 14/05 13:47

    Airtours: Αφαιρούνται τα brand Robinson, TUI Blue και Riu Palace – Έμφαση στα ξενοδοχεία 5 και 6 αστέρων

  26. 14/05 12:36

    Tripadvisor: Έτσι θα ταξιδέψουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι του 2024 – Προετοιμασμένοι για υψηλές δαπάνες

  27. 14/05 12:29

    Celestyal | Συνεργασία με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports

  28. 14/05 12:16

    Γερμανικός Τύπος | Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

  29. 14/05 12:05

    FedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την κινεζική Επαρχία Yantai

  30. 14/05 11:51

    Νέα μελέτη: Οι ενέσεις απώλειας βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων κατά 20%

  31. 14/05 11:36

    H Αθήνα γνωρίζει την Πιερία | 'Έκθεση φωτογραφίας στο Νομισματικό Μουσείο

  32. 14/05 11:08

    Σημαντικές διακρίσεις για Ελλάδα και Σαντορίνη στα αμερικανικά Leisure Lifestyle Awards 2024

  33. 14/05 10:58

    Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κέα

  34. 14/05 10:38

    Η Επιτροπή ορίζει την Booking ως «πυλωρό» και κινεί έρευνα αγοράς σχετικά με το Χ

  35. 14/05 10:11

    Προβολή της Πάρου στη βρετανική αγορά

  36. 14/05 10:09

    To NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

  37. 14/05 10:03

    Χάρης Δούκας: Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια

  38. 14/05 10:00

    Wyndham Hotels: Άνοιξε στη Φετιγιέ της Τουρκίας το πρώτο Ramada by Wyndham Hotel

  39. 14/05 06:45

    Οι DMMOs ως άλλοθι!

  40. 14/05 06:15

    Δήμος Ρόδου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  41. 14/05 06:12

    Παρέλαση Porsche στη Νέα Μάκρη

  42. 14/05 06:10

    Το τηλεοπτικό κανάλι TVR της Ρουμανίας σε Κω και Πάτμο για τουριστική προβολή

  43. 14/05 06:08

    Δήμος Λευκάδας: Μαρίνα στον όρμο Βλυχού, υπό προϋποθέσεις

  44. 14/05 06:05

    Bόρεια Μακεδονία | +9% οι αφίξεις το α' δίμηνο - Απευθείας πτήση Κέρκυρα - Σκόπια από την Aegean

  45. 13/05 19:18

    Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Επιχειρηματιών Ενοικιάσεως Οχημάτων Ρόδου

  46. 13/05 18:32

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Το τέλος ανθεκτικότητας πρέπει να χρηματοδοτεί έργα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

  47. 13/05 13:58

    Τουρισμός | Η εποχή των χίπις αναβιώνει και αυτό το καλοκαίρι στα Μάταλα | „Today is life. Tomorrow never comes“

  48. 13/05 13:31

    Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Να μη χαθεί η σπάνια ευκαιρία χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Μαρίνες

  49. 13/05 13:15

    Τουρισμός: Συνεργασία Eurowings Holidays με Dertour για δυναμικά πακέτα last-minute

  50. 13/05 12:51

    Βαλεαρίδες: 16 εκατ. ευρώ ετησίως για την εξάλειψη των μεθυσμένων τουριστών

  51. 13/05 12:09

    Σε λειτουργία η πλατφόρμα JOBmatch, που συνδέει εργοδότες και όσους αναζητούν εργασία σε Τουρισμό - Εστίαση

  52. 13/05 11:57

    Παρίσι: Επιχείρηση-σκούπα με επίκεντρο τους αστέγους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

  53. 13/05 11:53

    Τουρισμός | Νέες τακτικές συνδέσεις ζητούν οι τουριστικοί φορείς των Ιωαννίνων

  54. 13/05 11:39

    WTTC | Ο τουρισμός της Πορτογαλίας ετοιμάζεται για ένα ιστορικό έτος

  55. 13/05 11:34

    Η επαγγελματική εξουθένωση και η ψυχική υγεία απασχολούν τους εργαζόμενους και στην Ελλάδα

  56. 13/05 11:11

    Sun d'Or: Νέες συνδέσεις με Κεφαλονιά και Σητεία από το Τελ Αβίβ

  57. 13/05 10:39

    Προβολή της Ελλάδας σε Roadshow στη Γερμανία, που οργάνωσε ο FTI

  58. 13/05 07:53

    Δύο προσφορές για ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών στη Θέρμη Λέσβου

  59. 13/05 07:52

    Δήμος Τήλου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  60. 13/05 07:44

    Ελληνοαυστριακή συνάντηση σε λαϊκούς χορούς στην Κρήτη

  61. 13/05 07:42

    Ταξίδι εξοικείωσης διαμορφωτών γνώμης από τη Ρουμανία στη Λέσβο

  62. 12/05 13:40

    Τουρισμός | Οι Δήμοι του Νοτίου Αιγαίου διεκδικούν την είσπραξη του Τέλους για την κλιματική κρίση

  63. 12/05 07:06

    Συνέδριο στη Ρόδο | «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

  64. 12/05 07:04

    Τουριστικοί πράκτορες από την Ολλανδία και το Βέλγιο σε ταξίδι εξοικείωσης στην Αρκαδία

  65. 11/05 20:21

    Τουρισμός | Η Αθήνα στις φθηνότερες πόλεις για τα city breaks των Βρετανών - Τι δείχνει η έρευνα του Post Office Travel Money

  66. 11/05 19:56

    LE MONDE diplomatique: «Η υπόθεση Μπελέρη» και η τουριστική ανάπτυξη στην αλβανική ριβιέρα

  67. 11/05 19:55

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια της έκθεσης «Pablo Picasso

  68. 11/05 07:47

    12 δημοσιογράφοι και travel bloggers από την Ολλανδία στην Κρήτη

  69. 11/05 07:44

    Σκιάθος | Τουριστική προβολή στο εξωτερικό μέσω πρέσβεων

  70. 10/05 17:50

    Τουρισμός: Σχεδόν 40 εκατ. αφίξεις στην Ελλάδα το 2028 - Οι κίνδυνοι από τον υπερτουρισμό

  71. 10/05 14:24

    "Έκρηξη" νέων ξενοδοχείων στην Ισπανία – Θα ανοίγει ένα κάθε 4 ημέρες μέχρι το 2025

  72. 10/05 13:41

    Μέτρα πυροπροστασίας του αρχαιολογικού χώρου Ζωμίνθου στην Κρήτη

  73. 10/05 13:37

    Ιδρύεται στη Μακεδονία η πρώτη πειραματική ΣΑΕΚ Τουρισμού

  74. 10/05 12:18

    ΙΝΣΕΤΕ | Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

  75. 10/05 12:17

    Αμερικανικός τουρισμός: Ρεκόρ δαπανών για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2024 – Υπερδιπλάσια αύξηση από το 2019

  76. 10/05 11:46

    Στις 15 Ιουνίου ανοίγει το 91 Athens Riviera

  77. 10/05 11:45

    Fam trip ΕΟΤ: Προώθηση της συμπεριληπτικής τουριστικής Ελλάδας στις ΗΠΑ

  78. 10/05 11:00

    Υπερ- τουρισμός | "Φουντώνει" το κίνημα κατά του μαζικού τουρισμού στην Ισπανία - «Say Less, Do More»

  79. 10/05 10:38

    Τουρισμός | jet2: Aναβλήθηκαν για το Σάββατο οι σημερινές πτήσεις προς Σκιάθο, λόγω κακοκαιρίας

  80. 10/05 07:43

    Θέρμη: Ποιος πλειοδότησε στο διαγωνισμό μίσθωσης 30 στρεμμάτων για τουριστικές εγκαταστάσεις

  81. 10/05 07:41

    Ξυλόκαστρο: Διαγωνισμός μίσθωσης δημοτικού χώρου για Λούνα Παρκ

  82. 10/05 07:40

    Άνδρος: Παραχώρηση ακινήτου για δωρεάν πάρκινγκ στους παραθεριστές του Μπατσίου

  83. 10/05 07:37

    Λιγότερα κονδύλια για το «Τουρισμός υγείας και ευεξίας με την αξιοποίηση ιαματικών πηγών»

  84. 10/05 07:32

    Ράλλυ Κισσάβου σε Μελιβοία, Σωτηρίτσα, Αγιά Λάρισας

  85. 09/05 20:09

    Αεροδρόμιο Αθήνας | +16,5% η επιβατική κίνηση το 4μηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2024

  86. 09/05 19:36

    Προχωρούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις σε παραλίες

  87. 09/05 15:51

    To «Amaronda Resort & Spa» πέρασε στη διαχείριση της AMARE HOSPITALITY

  88. 09/05 15:34

    Mastercard: Μ. Ανατολή & Β. Αφρική ωθούν στα ύψη τον τουρισμό πολυτελείας μέχρι το 2030 – Η νέα τάση για «οικολογική πολυτέλεια»

  89. 09/05 14:46

    Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

  90. 09/05 14:20

    ΔΥΠΑ | Ανοίγει η πλατφόρμα Jobmatch - θα συνδέει άνεργους και εργοδότες στον τουρισμό και την εστίαση

  91. 09/05 13:20

    Airbnb | Το καλύτερο πρώτο τρίμηνο της ιστορίας της το εφετινό

  92. 09/05 13:13

    Κλειστό και φέτος το "Ναυάγιο" της Ζακύνθου

  93. 09/05 13:01

    AEGEAN - Saudia | Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού

  94. 09/05 12:51

    Tουρισμός | Άκρως επιδραστικό το περιεχόμενο του TikTok στα ταξίδια – Το παράδειγμα της Αλβανίας

  95. 09/05 12:26

    DRV: Η Γερμανία χρηματοδοτεί πρότζεκτ για πιο "πράσινα" οργανωμένα ταξίδια – Ποιοί τουρ οπερέιτορ συμμετέχουν

  96. 09/05 11:43

    Νίκος Χαρδαλιάς | “Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στρατηγικός σύμμαχος στον τουρισμό και την ανάπτυξη”

  97. 09/05 11:12

    Αυτό είναι το πρώτο αεροδρόμιο στην Ευρώπη με βιομετρική αναγνώριση προσώπου

  98. 09/05 11:07

    Jet2.com και Jet2holidays | 35.000 επιπλέον θέσεις για το 2025- Και για Σκιάθο και Λέσβο

  99. 09/05 10:57

    ΕΟΤ: Δράσεις προβολής Εύβοιας και Σκιάθου σε Ισπανία και Βέλγιο

  100. 09/05 10:28

    Τουρισμός | Ευρωπαϊκός Δείκτης Πορτοφολάδων: Σε ποιες χώρες κλέβουν περισσότερο τους τουρίστες- η θέση της Αθήνας