Η CLIA χαιρετίζει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης διαχείρισης προορισμών της Κέρκυρας και του Ηρακλείου

Η CLIA χαιρετίζει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης διαχείρισης προορισμών της Κέρκυρας και του Ηρακλείου

Η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), ο κορυφαίος θεσμικός φορέας για την παγκόσμια κοινότητα της κρουαζιέρας, εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης διαχείρισης των προορισμών της Κέρκυρας και του Ηρακλείου. Το έργο, που συγχρηματοδοτήθηκε από την CLIA σε συνεργασία με τις δημοτικές και λιμενικές αρχές των δύο προορισμών, υλοποιήθηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), εφαρμόζοντας τα Κριτήρια Προορισμών του GSTC. Η διαδικασία της αξιολόγησης θα βοηθήσει τις δύο πόλεις να προσδιορίσουν τις περιοχές κινδύνου και να χαράξουν ένα σχέδιο δράσης για την βιώσιμη ανάπτυξή τους στο μέλλον.

«Θέλω να συγχαρώ τις πόλεις της Κέρκυρας και του Ηρακλείου για αυτή την πρωτοβουλία και για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης», δήλωσε η Marie-Caroline Laurent, Γενική Διευθύντρια της CLIA για την Ευρώπη. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με αυτές τις πόλεις στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για υπεύθυνο τουρισμό», πρόσθεσε η ίδια. 

Η CLIA συγχρηματοδότησε την αξιολόγηση βιωσιμότητας από κοινού με τις δημοτικές και λιμενικές αρχές των δύο πόλεων, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση του κλάδου στην ανάληψη ενεργού ρόλου για την άμεση υποστήριξη των προορισμών κρουαζιέρας. «Επενδύουμε στις συνεργασίες για την επιτυχία των προορισμών κρουαζιέρας. Ο τουρισμός κρουαζιέρας φέρνει σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη στις κοινότητες και θέλουμε να βοηθήσουμε τους προορισμούς να διαχειρίζονται τον τουρισμό υπεύθυνα, ώστε να παραμείνουν εξαιρετικά μέρη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες», πρόσθεσε η Marie-Caroline Laurent.

Και οι δύο πόλεις επιλέχθηκαν από την CLIA για την αξιολόγηση από το GSTC ως δύο από τους δημοφιλέστερους προορισμούς κρουαζιέρας αλλά και homeports στην Ελλάδα. Η Κέρκυρα συγκαταλέγεται μεταξύ των πέντε κορυφαίων λιμανιών της χώρας σε επισκεψιμότητα κρουαζιερόπλοιων, ενώ την ίδια ώρα η Παλιά Πόλη της Κέρκυρας αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Το Ηράκλειο, από την άλλη μεριά, ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια επανεκκίνησης της κρουαζιέρας εν μέσω πανδημίας, ενισχύοντας ιδιαίτερα τη θέση του στον χάρτη της κρουαζιέρας. 

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών των δύο προορισμών επισήμαναν τα οφέλη από τη συγκεκριμένη διαδικασία. 

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Σπυριδούλα Υδραίου, δήλωσε: «Η Κέρκυρα είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη, γιατί συνδυάζει ένα μοναδικό φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον. Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων μας προέρχεται από τον τουρισμό, ο Δήμος είναι ευγνώμων στην CLIA και ενθαρρύνει και στηρίζει τη συνεργασία με το GSTC σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας ως προορισμού σε μακροπρόθεσμη βάση. Μια τέτοια προοπτική θα εξασφαλίσει καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης και ποιότητα υπηρεσίων τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες και τους τουρίστες. Ο Δήμος μας αποφάσισε να επενδύσει σε σωστό τουριστικό σχεδιασμό και ισόρροπη ανάπτυξη για τις επόμενες γενιές».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε., Σπυρίδων Ζερβόπουλος, πρόσθεσε: «Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης προορισμού της Κέρκυρας αποτελεί για εμάς το πρώτο βήμα στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του τουρισμού της Κέρκυρας και ειδικά του θαλάσσιου τουρισμού. Ο ΟΛΚΕ Α.Ε. θα πρωτοπορεί στον τομέα αυτό και θα συνεργάζεται στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ θερμά την CLIA και το GSTC για την επιλογή αυτή».

Ο  Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου, Γιώργος Σισαμάκης, τόνισε: «Το Ηράκλειο, είναι ένας πολυδιάστατος τόπος με μια ζωντανή πόλη, με μια μοναδικής βιοποικιλότητας ενδοχώρα, ιστορία και πολιτισμό που χάνονται στους αιώνες αλλά και πολύ σημαντικές υποδομές που  διασφαλίζουν την  ασφάλεια αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των επισκεπτών. Φιλοξενούμε  χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και αυτό ακριβώς είναι ο στόχος μας: να προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη ποιοτικές υπηρεσίες και μάλιστα στα πρότυπα του ‘’Κρητικού τρόπου ζωής’’, δηλαδή με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Η αειφορία του προορισμού Ηράκλειο είναι το μεγάλο στοίχημα που καλούμαστε να κερδίσουμε ως προορισμός και σε αυτό το εγχείρημα είμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με την CLIA και ευελπιστούμε να συνεργαστούμε ξανά. Μόνο μέσα από τις συνέργειες οι οραματικοί στόχοι  μπορούν να γίνουν ρεαλιστικοί και εμείς ως Δήμος και ως Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου το γνωρίζουμε και δουλεύουμε μεθοδικά για το Ηράκλειο, ως αειφόρος πολιτισμικός τουριστικός προορισμός».

Από την πλευρά του, ο Μηνάς Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., δήλωσε ότι «είναι τεράστια επιτυχία για την πόλη και το Λιμάνι μας η αξιολόγηση από το GSTC, επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις του προορισμού, ενισχύοντας την επιλογή μας για αειφόρο τουριστική ανάπτυξη».

Ο Δρ. Ιωάννης Παππάς, Διευθυντής του GSTC για την Περιφέρεια της Μεσογείου και Αξιολογητής και για τους δύο Προορισμούς, δήλωσε ότι «η επιτυχημένη ολοκλήρωση αξιολόγησης των δύο προορισμών στηρίχθηκε στην εφαρμογή της μεθοδολογίας του GSTC μέσω των κριτηρίων αειφορίας προορισμών, με τη συμβολή όλων των ενδιαφερόμενων μερών της τουριστικής εφοδιαστικής αλυσίδας, εστιάζοντας στις θεματικές διαχείρισης, οικονομίας και κοινωνίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος, προσφέροντας αποτελεσματικά εργαλεία για ένα βιώσιμο προορισμό».

Η CLIA είναι σταθερά δεσμευμένη στο στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης των προορισμών που επισκέπτονται τα κρουαζιερόπλοια, μέσα από συστηματική συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και την τοπική κοινωνία. «Η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και του περιβάλλοντος των αγαπημένων προορισμών του κόσμου αποτελεί προτεραιότητα για την CLIA και τις εταιρείες-μέλη μας. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με πνεύμα συνεργασίας, δουλεύοντας από κοινού με τις τοπικές κοινωνίες, τις δημοτικές και λιμενικές αρχές και κάθε άλλον εμπλεκόμενο», τόνισε η Marie-Caroline Laurent.

Η CLIA και τα μέλη της συνεργάζονται με προορισμούς κρουαζιέρας με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή. Εταιρείες κρουαζιέρας και δήμοι έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας στις Βαλεαρίδες Νήσους και το Ντουμπρόβνικ για τη διαχείριση συγκεκριμένων θεμάτων που σχετίζονται με κάθε προορισμό. Επίσης, η CLIA συμφώνησε πέρσι να προσφέρει υποστήριξη στο πρώτο κέντρο έρευνας για τον αειφόρο τουρισμό που αναπτύχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) και ιδρύθηκε στην Ελλάδα. Παράλληλα, η CLIA και τα μέλη της παραμένουν σε τακτικό διάλογο με βασικούς προορισμούς για να κατανοήσουν τις τοπικές προκλήσεις και να συνεργαστούν για λύσεις. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν βοήθεια στον εντοπισμό νέων προορισμών κρουαζιέρας καθώς και νέων και εναλλακτικών περιηγήσεων σε καθιερωμένους προορισμούς.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 25/09 08:08

  Πράσινο φως για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχεία στη Ρόδο και στο Γύθειο

 2. 25/09 08:07

  Άδειες για ανέγερση 2 ξενοδοχείων σε Ανατολική Μάνη και Σύβοτα

 3. 24/09 12:52

  Jet2holidays και Jet2.com | Κλείνουν θέσεις σε μισό εκατομμύριο Βρετανούς τουρίστες το 2023 στην Κρήτη

 4. 24/09 12:43

  Έγκριση για αλλαγή χρήσης κατοικίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

 5. 24/09 12:41

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ρέθυμνο, Άνδρο και Δήμο Αβδήρων

 6. 24/09 12:40

  Β.Κικίλιας | «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες»

 7. 24/09 12:35

  Η Ε.Ξ. Καλαμάτας χαιρετίζει την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την αμερικανική πόλη Λόουελ

 8. 23/09 17:00

  Επιμελητήριο Ιωαννίνων | Κίνητρα για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στα Ιωάννινα

 9. 23/09 16:19

  Κρήτη | Πληρότητες άνω του 80% στα ξενοδοχεία μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

 10. 23/09 16:09

  Ο Vtours «επεκτείνει το καλοκαίρι» με φθινοπωρινές διακοπές στην Κρήτη

 11. 23/09 15:35

  Ενισχύσεις για 5 νέα ξενοδοχεία σε Σίφνο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά και Καλαμάτα

 12. 23/09 15:20

  Κικίλιας από Στοκχόλμη: Νέες επενδύσεις και θεματικός τουρισμός για την επέκταση της τουριστικής περιόδου

 13. 23/09 15:16

  Χορηγήθηκε άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στην Κυλλήνη

 14. 23/09 15:12

  ΟΤΘ: Δυο Ιταλίδες στη Θεσσαλονίκη για press trip προβολής σε Ιταλικά ΜΜΕ

 15. 23/09 15:11

  ΓΕΠΟΕΤ | Ζητείται η παρέμβαση των βουλευτών στο σ/ν για την απελευθέρωση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών

 16. 23/09 15:06

  ITA Airways: Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη για Τόκιο, Μαλέ & Νέο Δελχί

 17. 23/09 15:05

  Μ.Κόνσολας | Στήριξη και ενίσχυση της ζωής και της οικονομικής δραστηριότητας στις ορεινές περιοχές»

 18. 23/09 14:14

  ANIMASYROS 2022: Επίσημη πρώτη για τη 2η τουριστική ταινία κινουμένων σχεδίων του ΕΟΤ

 19. 23/09 13:09

  Οι Ευρωπαίοι παραγωγοί προειδοποιούν για κρίση στις προμήθειες τροφίμων – «Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί το 2023»

 20. 23/09 12:47

  Wizz Air: Νέες χειμερινές συνδέσεις από την Αθήνα με Τελ Αβίβ και Τίρανα

 21. 23/09 12:41

  Φυσικό αέριο | Στο μέλλον η Ευρώπη θα εξαρτάται από την Αμερική

 22. 23/09 11:55

  Αμερικανικός τουρισμός: Περισσότερες διακοπές στο εξωτερικό σχεδιάζουν οι πλούσιοι για το 2023 – Ποιους προορισμούς προτιμούν

 23. 23/09 11:40

  Η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση παγκοσμίως το deal της Sani/Ikos με την GIC

 24. 23/09 11:07

  Ξεκινά τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 η 4η φάση του North Evia – Samos Pass

 25. 23/09 10:51

  Το τέρας των συναρμοδιοτήτων "πνίγει" τα ελληνικά τουριστικά γραφεία και τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού

 26. 23/09 09:56

  Τουρισμός | Ο Σκανδιναβός tour operator Detur αναστέλλει τις δραστηριότητές του - Έχει πρόγραμμα και προς Κρήτη και Ρόδο

 27. 23/09 09:14

  Η Air France θα εξυπηρετεί 171 προορισμούς από το Παρίσι αυτό το χειμώνα

 28. 23/09 09:11

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

 29. 23/09 09:10

  Περιβαλλοντική έγκριση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2021-2027

 30. 23/09 09:08

  Στρατηγικό Σχέδιο για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας

 31. 23/09 09:06

  Έκθεση διαχρονικού-θεματικού αρχαιολογικού μουσείου Αγαθονησίου

 32. 23/09 09:04

  Η νέα επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης Πύλου-Νέστορος

 33. 22/09 17:32

  Θεαματική αύξηση των χρηστών της Uber στην Ελλάδα το καλοκαίρι- Ζήτηση για αντισυμβατικούς προορισμούς

 34. 22/09 16:57

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Κάτω από το 2019 οι επιδόσεις στο 8μηνο- Αυξημένη μόνο η μέση τιμή δωματίου- Στα ύψη οι ανταγωνιστές

 35. 22/09 15:01

  Ε.Ξ. Πιερίας: Πρωτοβουλίες, δράσεις και συνεργασίες για την προβολή του νομού

 36. 22/09 14:09

  Ε.Ξ. Ρόδου: Σεβασμός και συγκίνηση στη 10η βράβευση ξενοδοχοϋπαλλήλων

 37. 22/09 14:04

  WTTC: Ο τουρισμός μπορεί να αναστρέψει την καταστροφή της φύσης – Τι μπορούν να κάνουν οι επιχειρήσεις

 38. 22/09 13:45

  Επιχειρήσεις: Πόλεμος στην αγορά εργασίας για την αναζήτηση και διατήρηση ταλέντων

 39. 22/09 13:09

  Πρόσληψη ενός ατόμου στο Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας

 40. 22/09 12:48

  Emirates: Η Premium Οικονομική Θέση σε πτήσεις προς πέντε ακόμη πόλεις από τον Δεκέμβριο

 41. 22/09 12:37

  Booking: Τα ταξίδια μας πατούν το κουμπί του άγχους, γι' αυτό θα κάνουμε τις κρατήσεις... παιχνιδάκι

 42. 22/09 12:03

  Η Ελλάδα στον γαστρονομικό Οδηγό Michelin

 43. 22/09 11:47

  Χανιά | Παρουσίαση Jet2holidays & Jet2.com και των σχεδίων τους για την Ελλάδα

 44. 22/09 11:22

  ΣΥΡΙΖΑ | Εκτός δημοσίων Ι.Ε.Κ. για δεύτερη χρονιά η ειδικότητα του συνοδού βουνού

 45. 22/09 09:43

  Ε.Ε. | Η ενίσχυση της αειφορίας είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα των ευρωπαϊκών αερομεταφορών

 46. 22/09 09:30

  Η Ε.Ξ. Χανίων για την Ryanair | Είμαστε υπέρ των ανοιχτών αγορών και των ανοιχτών αιθέρων

 47. 22/09 09:10

  Επίγεια και online καζίνο και η κατάσταση της ελληνικής αγοράς

 48. 22/09 09:05

  H GIC γίνεται βασικός μέτοχος του Ομίλου Sani/Ikos- Στα €2,3 δισ. η αξία του Ομίλου

 49. 22/09 08:59

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Σαντορίνη

 50. 22/09 08:58

  Διαγωνισμός µίσθωσης του ξενοδοχείου «Πηλέας» στα Χάνια Πηλίου

 51. 22/09 08:54

  Περιφέρεια Δ.Ελλάδας: Φιλοξενία πληγέντων Γερμανών από την κακοκαιρία στην Ηλεία

 52. 22/09 08:52

  Εκτοξεύθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στην Ισπανία στο επτάμηνο

 53. 22/09 08:50

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Έδεσσας

 54. 21/09 17:13

  Celestyal | Κρουαζιέρες χωρίς πιστοποιητικά για Covid από τις 2 Μαρτίου 2023

 55. 21/09 16:55

  Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η θητεία του πρώτου Έλληνα Προέδρου της International Society of Limb Salvage (ISOLS)

 56. 21/09 16:53

  DER Touristik: Νέοι στρατηγικοί στόχοι για διευρυμένη παρουσία σε αγορές και προορισμούς

 57. 21/09 15:53

  Β. Κικίλιας από Παρίσι: Αυξημένες κατά 23% φέτος οι αφίξεις από Γαλλία σε σχέση με το 2019

 58. 21/09 15:36

  Το αφεντικό της Trivago προειδοποιεί: Το 2023 η ταξιδιωτική βιομηχανία θα καταρρεύσει

 59. 21/09 14:59

  ΕΟΤ: Fam trip για 16 πρακτορεία του Λουξεμβούργου στην Αθήνα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σούνιο και την Ύδρα

 60. 21/09 14:44

  ΤΑΙΠΕΔ: Αναζήτηση Νομικού Συμβούλου για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Ιαματικής Πηγής Υπάτης

 61. 21/09 14:13

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Καλοκαιρινή ανάκαμψη πάνω από τα επίπεδα 2019 στην Ευρώπη – Άλμα ζήτησης για Ελλάδα και Αθήνα

 62. 21/09 14:02

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | Ποιες αγορές "έβαλαν πλάτη" για την άνοδο των εισπράξεων και των αφίξεων

 63. 21/09 12:19

  Αμερικανικός τουρισμός: Στους 8 κορυφαίους προορισμούς για το φθινόπωρο η Ελλάδα, αν και είναι η ακριβότερη επιλογή

 64. 21/09 12:09

  Τουρισμός | Οι Αμερικανοί λαχταρούν ξανά την κρουαζιέρα - τo 96,1% σχεδιάζει κρουαζιέρα μέσα στη διετία

 65. 21/09 12:05

  Ξενοδοχεία φιλικά προς την κάνναβη απευθύνονται σε ταξιδιώτες υψηλής ποιότητας

 66. 21/09 11:37

  Ακτοπλοΐα | Η Attica Group απορροφά την ΑΝΕΚ

 67. 21/09 11:10

  Φεστιβάλ | Μέρες Γαστρονομίας στο Ηράκλειο

 68. 21/09 11:05

  TAZ | Η καταπάτηση των ακτών στην Ελλάδα χωρίς συνέπειες

 69. 21/09 10:33

  ICAO | Στο 80% του 2019 η παγκόσμια επιβατική κίνηση το 8μηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2022

 70. 21/09 00:06

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Πειραιά και Χανιά

 71. 21/09 00:05

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: 12 εκατ. τουρίστες το πρώτο εξάμηνο

 72. 21/09 00:05

  Μελέτη για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής το Αμβρακικού Κόλπου

 73. 20/09 23:17

  Εντυπωσιακό άγαλμα του Ηρακλή βρέθηκε σε ανασκαφική έρευνα στους Φιλίππους

 74. 20/09 22:43

  HAPCO & DES: Οι στόχοι στον Ελληνικό συνεδριακό τουρισμό - 1,7 δισ. ευρώ τα έσοδα το 2022

 75. 20/09 16:05

  Χανιά: Το αναπτυξιακό πλάνο της Ryanair για τον τουρισμό

 76. 20/09 16:01

  "Κανένα ξενοδοχείο δεν θα γλιτώσει από το αυξημένο ενεργειακό κόστος"

 77. 20/09 15:20

  Ενίσχυση για ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας

 78. 20/09 14:55

  Δήμος Ρόδου | Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι βραβεύσεις φίλων του νησιού

 79. 20/09 14:19

  Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA στα Χανιά

 80. 20/09 14:12

  Ζαχαράκη | Επανιδρύονται τα δημόσια Ι.Ε.Κ. Τουρισμού σε περιφερειακό επίπεδο

 81. 20/09 13:59

  Delta Vacations: Πλήρης ανάκαμψη και νέοι Ελληνικοί προορισμοί το 2022- Τι ζητούν οι Αμερικανοί από τις διακοπές τους

 82. 20/09 13:27

  Το μέλλον ανήκει στο metaverse: Εικονικοί κόσμοι, Web3 και κρυφονομίσματα – Πώς θα επωφεληθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις

 83. 20/09 12:55

  Iσπανικός τουρισμός: Στο 87% των επιπέδων 2019 η ανάκαμψη των αφίξεων τον Αύγουστο - Ποιες αγορές ευθύνονται

 84. 20/09 12:05

  Ελληνικός τουρισμός: Αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Ιούλιο έναντι του 2019 | -7% οι αφίξεις

 85. 20/09 11:10

  TUI | Στα επίπεδα του 2019 οι εφετινές κρατήσεις- Ελλάδα, Κανάρια, Βαλεαρίδες και Τουρκία οι top προορισμοί

 86. 20/09 10:27

  Αυστραλία: Ανοιχτά σύνορα για τους Ρώσους τουρίστες

 87. 20/09 10:13

  O EOT χορηγός στο World’s Excellence Gala του FashionTV στην Αθήνα

 88. 20/09 10:10

  Στο Παρίσι και τη Στοκχόλμη ο Βασίλης Κικίλιας

 89. 20/09 09:56

  Ευρωβαρόμετρο για τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση | Το 49 % των Ευρωπαίων αθλείται

 90. 20/09 09:16

  Άποψη| Χωρίς προετοιμασία δεν μπορεί να υπάρξει τουρισμός το χειμώνα στη χώρα μας - Δύσκολο το 2023

 91. 20/09 09:12

  Πράσινο φως για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο

 92. 20/09 09:11

  Η χωρική οργάνωση της Αμοργού την επόμενη μέρα - Ο ρόλος του τουρισμού

 93. 20/09 09:09

  Συνεργασία του δήμου Λίμνης Πλαστήρα με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

 94. 20/09 09:05

  Οργάνωση και λειτουργία Περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης στο Λουτράκι

 95. 20/09 09:02

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πόρου

 96. 20/09 00:05

  Σε ανάκαμψη ο τουρισμός και στη Ρουμανία

 97. 19/09 20:23

  Κυπριακός τουρισμός | Μειωμένες οι αφίξεις έναντι του 2019 στο 8μηνο

 98. 19/09 16:17

  RIU Hotels: 820.000 ευρώ για 29 πρότζεκτ κοινωνικής υπευθυνότητας το 2021

 99. 19/09 15:51

  H Emirates προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το Μουσείο του Μέλλοντος σε όσους ταξιδεύουν στο Ντουμπάι

 100. 19/09 15:08

  Ο βιώσιμος τουρισμός στο επίκεντρο της νέας μεγάλης καμπάνιας του ΕΟΤ