Sky Express: Στόχος για 4,4 εκατ. επιβάτες το 2023 - Νέα προϊόντα και περιβαλλοντικά υπεύθυνες προτάσεις

Sky Express: Στόχος για 4,4 εκατ. επιβάτες το 2023 - Νέα προϊόντα και περιβαλλοντικά υπεύθυνες προτάσεις

Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η SKY express, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Arion Veranda του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, υποδέχτηκαν εκπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας, του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού, αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να γιορτάσουν και να συζητήσουν τις προοπτικές του φετινού καλοκαιριού.

Η SKY express όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής της λειτουργεί και  αναπτύσσεται επιχειρησιακά ακολουθώντας το μοντέλο της βιώσιμης κινητικότητας. Πρόκειται για στρατηγική απόφαση που θέτει την προστασία του περιβάλλοντος στον πυρήνα της επιχειρησιακής της δράσης. Ταυτόχρονα, το ταξίδι με τη SKY express πέρα από μία ξεχωριστή και προσωποποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία, αποτελεί και περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή για τον επιβάτη. 

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω η κα Ελεάννα Μιχαλακοπούλου, Revenue Products manager της SKY express παρουσίασε για πρώτη φορά νέα προϊόντα και υπηρεσίες που συνδυάζουν τη βιωσιμότητα, την άνεση και την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία που ο κάθε ταξιδιώτης επιζητά.

Το ταξίδι με τη SKY express αποτελεί μία περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή για τον επιβάτη. Οι επιβάτες της εταιρείας δεν υποχρεώνονται στην κατανάλωση τροφίμων, αλλά ούτε κι επιβαρύνονται με το κόστος αυτό στην τιμή του εισιτηρίου τους, αφού επιλέγουν οι ίδιοι αν και τι θέλουν να καταναλώσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μάλιστα, τα διαθέσιμα γεύματα δεν απαιτούν θερμική επεξεργασία μειώνοντας περαιτέρω τις ενεργειακές ανάγκες και το σχετικό αποτύπωμα. O ανανεωμένος κατάλογος πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες μαζί με τη νέα υπηρεσία Preorder, χάρη στην οποία η σπατάλη φαγητού (food waste) εκμηδενίζεται, καθώς οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παραγγείλουν το γεύμα τους μέχρι και μερικές ώρες πριν από την πτήση. Το μενού του Preorder θα είναι ακόμα πιο πλούσιο και premium με ειδικά πιάτα και μεγάλη ποικιλία σε τρόφιμα και ποτά που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και διατροφικές συνήθειες των επιβατών. 

Η business class είναι διαφορετική. Είναι Bliss. Η νέα υπηρεσία, που ξεκινά τον Ιούλιο του 2023 από τα δρομολόγια του εξωτερικού, θα επεκταθεί σταδιακά στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της SKY express και θα προσφέρει στους επιβάτες προτεραιότητα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, δωρεάν πρόσβαση στα VIP Lounges, δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον αποσκευών και κιλών σε αυτές, fine dining επιλογές και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης.

SKY Forward είναι το όνομα ενός ακόμη νέου προϊόντος που τίθεται στη διάθεση των επιβατών που θέλουν να κερδίσουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για τα αεροπορικά τους ταξίδια στη διάρκεια ενός έτους με πολύ μεγάλη ευελιξία χωρίς περιορισμούς.

Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία ο επιβάτης μπορεί να αγοράσει ένα πακέτο SKY Forward για όλο το δίκτυο της SKY express. Για παράδειγμα, με την αγορά ενός πακέτου €1.000, πληρώνει μόνο €800 και το εξαργυρώνει, για όπου επιθυμεί, όποτε θέλει, σε όσες πτήσεις θέλει και με όποιον θέλει, απλώς καταβάλλοντας τους φόρους του εκάστοτε αεροδρομίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλέον όλα τα νέα προγράμματα που υλοποιούνται από τη SKY express θα συνδέονται με προγράμματα που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής αποστολής της. Για το λόγο αυτό, οι συγκεκριμένες ενέργειες θα σχετίζονται πάντα με ένα σκοπό για να υποστηρίζονται στοχευμένες δράσεις που θα ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες, χαρτογραφημένες ανάγκες της κοινωνίας. Ως εκ τούτου, μέρος των εσόδων από τις εν λόγω ενέργειες θα προορίζεται σε ένα σκοπό. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κος Γεράσιμος Σκαλτσάς, Chief Commercial Officer της SKY express, παρουσίασε τα βασικά μεγέθη που σημείωσε η εταιρεία κατά το Α’ τρίμηνο του 2023 ακολουθώντας μία δυναμική πορεία που δημιουργεί αξία τόσο για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών όσο και για όλους τους συμμετόχους της.

Αναλυτικότερα:

·         Οι συνολικές πτήσεις αυξήθηκαν κατά 11% συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2022 ξεπερνώντας τις 10.000. Συγκρίνοντας με το α’ τρίμηνο του 2019 (περίοδος προ πανδημίας Covid-19) η αύξηση των πτήσεων φτάνει το 69% 

·         Οι επιβάτες της εταιρείας αυξήθηκαν 50%, σε σύγκριση με το α’ τρίμηνο του 2022, ξεπερνώντας τους 730.000. Σε σχέση με την προ πανδημίας αντίστοιχη περίοδο η αύξηση φτάνει το 390%

·         Tα συνολικά έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν 73% (σε σύγκριση με το α’ τρίμηνο του 2022) φτάνοντας τα €48 εκ., οδηγούμενα από την υψηλότερη ανάπτυξη των πτήσεων εξωτερικού. Σε σχέση με την προ πανδημίας αντίστοιχη περίοδο η αύξηση φτάνει το 489%.

·         Η εκθετική οργανική ανάπτυξη των μεγεθών της εταιρίας υποστηρίχτηκε από ισχυρή αύξηση των θέσεων εργασίας που πλέον ξεπερνούν τις 660, με 390 νέες προσλήψεις την τετραετία 2019-2022, που περιλαμβάνει και την περίοδο της πανδημίας.

·         Ο πράσινος στόλος της SKY express, που αποτελεί τον πιο νέο στόλο στην Ελλάδα και πιο φιλικό προς το περιβάλλον στην Ευρώπη, ταξιδεύει στο μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού (34) και σε 29 προορισμούς εξωτερικού σε 12 χώρες. Από τους προορισμούς του εσωτερικού οι 27 εξυπηρετούνται μέσω του Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών με τους 5 να εξυπηρετούνται αποκλειστικά από/προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Αναφορικά με τους προορισμούς του εξωτερικού μέσω του «Ελ. Βενιζέλος» εξυπηρετούνται 9 προορισμοί σε 8 χώρες.

Επιπλέον, αναφορικά με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» η SKY express: 

·         αναδεικνύεται για 5η συνεχόμενη χρονιά ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία με το μερίδιο αγοράς της για το 2023 να ανέρχεται σε 13,5% -συγκριτικά με 2,5% το 2019.

·         καταγράφει αύξηση 175%  στις προσφερόμενες θέσεις από / προς το «Ελ. Βενιζέλος» -συγκριτικά με την αντίστοιχη θερινή περίοδο του 2019. Η αύξηση αυτή για το σύνολο του δικτύου της SKY express αντιστοιχεί σε 200% 

·         Σημειώνει τη θερινή περίοδο του 2023 αύξηση 22% στους εκτιμώμενους επιβάτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών -από 1,910,000 τη θερινή περίοδο του 2022 σε 2,330,000 την αντίστοιχη περίοδο του 2023.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2023

Τα δεδομένα της στιβαρής οργανικής ανάπτυξης της SKY express προδιαγράφουν μία ανοδική πορεία για το 2023 και η πρόβλεψη αποτυπώνεται σε:

·         54,000 πτήσεις

·         4,400,000 επιβάτες

·         Περισσότεροι από 65 προορισμοί

·         360 εκ. εκτιμώμενα έσοδα 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν την ισχυρή αναπτυξιακή πορεία της SKY express, η οποία αναγνωρίζεται πλέον και στο εξωτερικό από τους πιο δυναμικούς οργανισμούς του κλάδου των αερομεταφορών:

·      Αναδείχθηκε ως η ευρωπαϊκή εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου, σύμφωνα με το Eurocontrol. 

·      Είναι η μόνη ελληνική αεροπορική εταιρεία που έγινε διεθνές case study της Google. Η χρήση των πιο προηγμένων εργαλείων (travel insights), κατέταξε την SKY express στην πρώτη τριάδα των Ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιριών που αύξησαν την online επισκεψιμότητά τους σε σχέση με το 2019.

Αλλά και σε τοπικό επίπεδο:

·         Απέσπασε δύο ακόμη βραβεία από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, «Ελ. Βενιζέλος», το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας:

1.       Βραβείο για την ταχύτερη ανάκαμψη στην αγορά εσωτερικού για το 2022

2.       Βραβείο για τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης το 2022 (σε ποσοστιαία βάση) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 

·         Απογειώθηκε στα φετινά Ermis Awards κατακτώντας 12 βραβεία και την ανώτατη διάκριση Brand και Client of the Year!

·         Κατέκτησε 10 ΒΡΑΒΕΙΑ στα PEAK AWARDS 2022 μαζί με τις κορυφαίες διακρίσεις “PERFOMANCE BRAND OF THE YEAR” & Platinum βραβείο για GROWTH & INNOVATION IN PERFORMANCE MARKETING

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ SKY express ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ:

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, ο κος Παντελής Σπαγής, Head of Sustainability της SKY express μίλησε για τη μέριμνα που λαμβάνει η SKY express για την ταυτόχρονη αειφορία του περιβάλλοντος και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.  

1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Στο πλαίσιο δημιουργίας κοινής αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της η SKY express, παράλληλα με την επίτευξη των εμπορικών της στόχων φροντίζει για την αειφορία του περιβάλλοντος και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Με επίκεντρο το  στόλο της , ο οποίος απαριθμεί πλέον 23 αεροσκάφη  και αποτελεί τον πιο «πράσινο» στόλο στην Ελλάδα κι έναν από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον στην Ευρώπη και τις πράσινες καλές πρακτικές που εφαρμόζει συστηματικά  πέτυχε τη μείωση των εκπομπών CO2 κατά 37.716 τόνους το 2022 και κατά 4.849 τόνους μέχρι στιγμής το 2023 -μείωση που αντιστοιχεί στις ετήσιες εκπομπές 9.253 επιβατικών οχημάτων.  

Επιπλέον, η SKY express μεριμνά πέραν από την προστασία του ουρανού και για την προστασία του εδάφους και της θάλασσας. Ως εκ τούτου, φροντίζει για την ανακύκλωση των απορριμμάτων και αποβλήτων σύμφωνα με τις αυστηρές διαδικασίες που ορίζει το Σύστημα Διαχείρισης κατά το πρότυπο ISO 14001:2015. Ως αποτέλεσμα αυτών των διαδικασιών  το 2022, πέτυχε αύξηση της ανακύκλωσης επικίνδυνων υλικών –ενδεικτικά αναφέρονται τα λιπαντικά μηχανών, φίλτρα λαδιού και οι μεταλλικές συσκευασίες αυτών - κατά 223% σε σχέση με το 2021, και 65% την ανακύκλωση των μη-επικίνδυνων υλικών, όπως χαρτί, γυαλί, πλαστικό, ελαστικά.

2. ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Στην εκδήλωση η εταιρεία δήλωσε για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή της να συμβάλλει στην προσέλκυση όλο και περισσότερων επισκεπτών για τη χώρα και να υποστηρίζει με κάθε διαθέσιμο μέσο τις εθνικές προσπάθειες και καμπάνιες  για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και την καθιέρωση της χώρας ως έναν προορισμό 365 ημερών. 

Με το σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο της, η SKY express γίνεται πρεσβευτής της Ελλάδας και προσκαλεί τους επιβάτες να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν τις ομορφιές, την ιστορία και τον πολιτισμό της όλο το χρόνο, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης της χώρας και αυτό το καλοκαίρι με περισσότερες από 3.800.000 προσφερόμενες θέσεις, αυξημένες κατά μισό εκατομμύριο σε σχέση με πέρυσι.

Επιπλέον, η βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας μέσω και του ψηφιακού μετασχηματισμού της, συντελεί στην ενίσχυση της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη λειτουργία του Development Lab στα Χανιά και το call centre της Θεσσαλονίκης. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεράσιμος Σκαλτσάς, Chief Commercial Officer της SKY express: «Η αναγνωρισιμότητά μας έχει φτάσει σε κάθε σπίτι. Οι αριθμοί, οι διακρίσεις, τα νέα προϊόντα, οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις μας είναι αποτέλεσμα διαρκούς και σκληρής δουλειάς. Κυρίως όμως είναι το αποτέλεσμα της προσήλωσης στο όραμα που έχουμε για την εταιρεία αλλά και το σήμερα και το αύριο των αερομεταφορών, της χώρας  και του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος. Προκλήσεις και  δυσκολίες υπάρχουν, μας δίνουν όμως ώθηση και έμπνευση. Το περασμένο καλοκαίρι, η SKY express κατέγραψε τα συγκριτικά λιγότερα προβλήματα, σε μια περίοδο που χαρακτηρίσθηκε πολύ απαιτητική για όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης. Υποδεχόμαστε τη νέα τουριστική σεζόν με χαρά, αισιοδοξία κι αίσθημα ευθύνης. Δεν θα μπορούσαμε να την υποδεχθούμε παρά μόνο μαζί με όλους εσάς, τους συνεργάτες μας. Επιτρέψτε μου μια ειδική μνεία στους ανθρώπους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, τους εργαζομένους μας, τους ταξιδιωτικούς μας πράκτορες.  Έχετε όλοι συμβάλει στην προσπάθεια της SKY express που έχει καταφέρει να ικανοποιεί την ανάγκη για αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστικούς όρους και προσφέρει τη μαγεία της ταξιδιωτικής εμπειρίας.»

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαζί με τη SKY express φιλοξενήσαμε σήμερα σε ένα άκρως εντυπωσιακό σημείο του παραλιακού μετώπου της Αθήνας τους επαγγελματίες του τουρισμού και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής  Ενημέρωσης για να… κηρύξουμε επισήμως την έναρξη της θερινής περιόδου 2023. Η SKY express σηματοδοτεί ένα μοναδικό success story για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Με μερίδιο αγοράς μόλις το 2,5% το 2019, σήμερα κατέχει το 13,5% της αγοράς μας, χάρη σε ένα εξαιρετικό και σύγχρονο αεροπορικό προϊόν, σωστή στρατηγική και μια ομάδα ανθρώπων που καθημερινά σχεδιάζουν με ενθουσιασμό, φροντίδα και επαγγελματισμό τα επόμενα βήματα της εταιρείας. Και αυτό το καλοκαίρι προχωρούμε μαζί με τον αεροπορικό συνεργάτη μας και βέβαια είμαστε στο πλευρό του καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται πάντα με την ίδια επιτυχία από την αγορά της Αθήνας»

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  2. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  3. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  4. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  5. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  6. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  7. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  8. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  9. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  10. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  11. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  12. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  13. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  14. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  15. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  16. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  17. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  18. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  19. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  20. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  21. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  22. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  23. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  24. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  25. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  26. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  27. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  28. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  29. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  30. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  31. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  32. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  33. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  34. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  35. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  36. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  37. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  38. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  39. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  40. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  41. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  42. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  43. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  44. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  45. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  46. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  47. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  48. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  49. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  50. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  51. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  52. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  53. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  54. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  55. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  56. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  57. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  58. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  59. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  60. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  61. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  62. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  63. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  64. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  65. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  66. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  67. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  68. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  69. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  70. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  71. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  72. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  73. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  74. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  75. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  76. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  77. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  78. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  79. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  80. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  81. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  82. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  83. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  84. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  85. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  86. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  87. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  88. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  89. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  90. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  91. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  92. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα

  93. 21/03 12:59

    Τουρισμός | Αυστρία: Πρώτη δύναμη η Ελλάδα και το 2024 - Διψήφια αύξηση κρατήσεων - Νέες πτήσεις

  94. 21/03 12:50

    Costa Navarino | Συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση

  95. 21/03 11:37

    FedHATTA: Η Λιθουανία ως ιδανικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες

  96. 21/03 11:35

    Sky Express: Νέες πτήσεις τσάρτερ Αθήνα – Παλέρμο

  97. 21/03 11:25

    Ενημέρωση των αθηναϊκών ξενοδοχείων για τις "νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία"

  98. 21/03 10:39

    Ανοίγει ανακαινισμένο την 1η Μαΐου το ξενοδοχείο Cora Hotel & Spa στη Χαλκιδική

  99. 21/03 10:08

    Τουρισμός | Skyscanner: Κυριαρχούν οι αναζητήσεις για Ελλάδα και Ισπανία- επιστρέφει η παραδοσιακή εποχικότητα

  100. 21/03 09:51

    Περικλής Αντωνίου | Η αγαστή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου προϋπόθεση για την Ανάπτυξη