Η Κρήτη στο επενδυτικό πλάνο της Hellenic Seaplanes - Συναντήσεις για νέα υδατοδρόμια

Η Κρήτη στο επενδυτικό πλάνο της Hellenic Seaplanes - Συναντήσεις για νέα υδατοδρόμια

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τον τελευταίο καιρό γύρω από το δίκτυο υδατοδρομίων της Κρήτης, σύμφωνα με την Hellenic Seaplanes. Η δημοτική και η λιμενική αρχή σημαντικών περιοχών του νησιού όπως Χερσόνησος, Ηράκλειο, Γαζί Μαλεβιζίου, Χανιά και Πλατανιά ξεκινούν τις διαδικασίες για απόκτηση του δικού τους υδατοδρομίου/υδάτινου πεδίου, ακολουθώντας το Ρέθυμνο, την Κίσσαμο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία που έχουν κάνει ήδη αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Η έμπρακτη προσπάθεια για να έρθουν τα υδροπλάνα το γρηγορότερο στην Κρήτη, επιβεβαιώνεται με την τριήμερη επίσκεψη του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Hellenic Seaplanes, κ. Νικόλα Χαραλάμπους στο νησί. 

O CEO της εταιρείας συναντήθηκε με εκπροσώπους της Δημοτικής και Λιμενικής αρχής του νησιού με στόχο την ανάλυση και την επικαιροποίηση των ενεργειών που πρέπει να πραγματοποιηθούν από όλες τις πλευρές, ώστε τα υδατοδρόμια να ακολουθήσουν συντονισμένα βήματα προς την αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία τους. 

Παράλληλα παρουσίασε σε όλους τους ενδιαφερόμενους τον σχεδιασμό πτήσεων των υδροπλάνων και της διασύνδεσης που μπορούν να προσφέρουν τόσο στα μεταξύ τους υδατοδρόμια διασυνδέοντας αεροπορικά την Κρήτη όσο και πετώντας σε προορισμούς όπως τη Νότια Πελοπόννησο,  το Νοτίου Αιγαίου όπως τα νησιά των Κυκλάδων και της Νότιας Δωδεκανήσου.     

Μέχρι σήμερα στην Κρήτη το Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου έχει λάβει την άδεια ίδρυσης του υδατοδρομίου Ρεθύμνου, η Σητεία προχωρά με ιδιωτική πρωτοβουλία (Υδατοδρόμιο Σητείας ΙΚΕ)  την αδειοδότηση και κατασκευή του υδατοδρομίου Σητείας ενώ το Νομαρχιακό Λ.Τ. Χανίων και το Δημοτικό Λ.Τ. Ιεράπετρας έχουν ξεκινήσει την αδειοδοτική διαδικασία λήψης της άδειας ίδρυσης των υδατοδρομίων Κίσσαμου και Ιεράπετρας αντίστοιχα 

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για υδατοδρόμια σε Χερσόνησο, Ηράκλειο, Γαζί  Μαλεβιζίου, Ρέθυμνο, Χανιά και Πλατανιά

Ο κ. Χαραλάμπους βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο καθώς και Χερσόνησο, Ηράκλειο, Γαζί Μαλεβιζίου, Ρέθυμνο, Χανιά και Πλατανιά ώστε να μιλήσει προσωπικά με τις Δημοτικές  και Λιμενικές αρχές για την προοπτική αδειοδότησης αλλά και της χρηματοδότησης της κατασκευής των υδατοδρομίων με ιδιωτικά κεφάλαια. Στις συναντήσεις μετέφερε τις επενδυτικές προτάσεις της Hellenic Seaplanes που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εξασφάλιση των αδειών ίδρυσης και λειτουργίας των υδατοδρομίων, την κατασκευή των έργων με ιδιωτικά κεφάλαια καθώς και την λειτουργία τους με τις κατά τόπο θυγατρικές εταιρείες συμφερόντων της. 

Οργανισμός Λιμένα Ηρακλείου - ΟΛΗ

Στον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου ο κ. Χαραλάμπους συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΛΗ κ. Παπαδάκη Μηνά και  τον Διευθυντή Ανάπτυξης  κ. Σταύρο Λυριντζάκη όπου μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος που κατέθεσε η εταιρεία συζητήθηκαν όλες οι πιθανές συνέργειες που μπορούν να γίνουν για να αποκτήσει η πόλη του Ηρακλείου υδατοδρόμιο ή υδάτινο πεδίο λαμβάνοντας υπόψη την επικείμενη εξαγορά του λιμανιού από ιδιώτη…

Ο κ. Παπαδάκης δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το λιμάνι του Ηρακλείου να δημιουργήσει υποδομές υδροπλάνων, θα εξετάσει την επενδυτική πρόταση της εταιρείας και θα συνεχιστεί ο διάλογος και οι συναντήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια… Αναφορικά είπε «στόχος μας είναι η αναβάθμιση του λιμανιού και της πόλης του Ηρακλείου, ένα νέο μεταφορικό αλλά και τουριστικό προϊόν όπως το υδροπλάνο θα δώσει ώθηση και δυναμική στην πόλη μας …»

Δήμος Χερσόνησου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ιωάννη Σέγκο είχε ο κ. Χαραλάμπους  όπου συζητήθηκε η επενδυτική πρόταση της εταιρείας για το λιμάνι της Χερσονήσου και την δημιουργία υδατοδρομίου μαζί με την νέα επέκταση και ανάπλαση του λιμένα…

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Σέγκος είπε «Η πρωτοβουλία αυτή, αναμένεται να λειτουργήσει ενισχυτικά στο γενικότερο στρατηγικό πλάνο της Κρήτης για την στήριξη και περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί. Ως εκ τούτου, η  ίδρυση υδατοδρομίου στο λιμάνι της Χερσονήσου που ήδη έχει μπει σε διαδικασία επέκτασης, δημιουργεί μια σημαντική αναπτυξιακή προοπτική, αφού ενισχύεται ο τομέας του τουρισμού που αποτελεί για τον δήμο μας  βασικό πυλώνα ανάπτυξης…»

Δήμος Γαζίου Μαλεβιζίου

Παράλληλα με το Ηράκλειο ο Πρόεδρος της εταιρείας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου κ. Εμμανουήλ Γενναράκη με στόχο το λιμανάκι της Παντάνασσας το οποίο είναι σε κοντινή απόσταση (5 λεπτών) από την πόλη του Ηρακλείου όπου  πραγματοποίησαν επιτόπια έρευνα στο λιμανάκι για να εξετάσουν που μπορεί να χωροθετηθεί υδατοδρόμιο. 

Με αφορμή την συνάντηση, ο κ. Γενναράκης, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου αναφέρθηκε στην προοπτική που φέρνει η δημιουργία υδατοδρομίου στο λιμανάκι της Παντάνασσας και πως μπορεί να αναπτυχθεί η περιοχή του Δήμου Γαζίου Μαλεβιζίου. Είπε σχετικά «Θα μεταφέρω την επενδυτική πρόθεση της εταιρείας στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για να ληφθούν οι περεταίρω αποφάσεις για αυτή την επένδυση. Αναμένω την επενδυτική πρόταση της εταιρείας με τις λεπτομέρειες ανάπτυξης του υδατοδρομίου για να προχωρήσω τις διαδικασίες …..  

Ρέθυμνο στο προσκήνιο του δικτύου υδατοδρομίων!

Κατά την παρουσία του στην Κρήτη, ο κ. Χαραλάμπους συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου κ. Κουτσαλεδάκη. Το λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου έχει ήδη μπει σε τροχιά δημιουργίας υδατοδρομίου αφού έχει λάβει την άδεια Ίδρυσης υδατοδρομίου τον Μάιο 2021 βασισμένη στο ανανεωμένο νομοθετικό πλαίσιο 4663/2020. Η πρόταση της εταιρείας η οποία κατατέθηκε στο τραπέζι ήταν η χρηματοδότηση, κατασκευή και λειτουργία του υδατοδρομίου από την Hellenic Seaplanes. Συγκεκριμένα με διαγωνιστική διαδικασία παραχώρησης έναντι ανταλλάγματος του χωροθετημένου υδατοδρομίου η ανάδοχος  εταιρεία θα προχωρήσει στην κατασκευή και λήψη της άδειας λειτουργίας του υδατοδρομίου από ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς όποια επιβάρυνση του Λιμενικού Ταμείου. 

Μετά την συνάντηση η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κουτσαλεδάκη ανέφερε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε λάβει την άδεια Ίδρυσης του υδατοδρομίου. Ευελπιστούμε σύντομα το έργο να ολοκληρωθεί και εντός του 2023 να πραγματοποιηθούν οι πρώτες πτήσεις με υδροπλάνο στην Κρήτη... Σε συνέχεια της πρότασης που κατατέθηκε θα ενημερώσουμε τους αρμόδιους φορείς και θα συγκαλέσουμε το συμβούλιο του ΛΤ και θα συζητήσουμε την πρόταση της Hellenic Seaplanes. 

Δήμος Χανίων - Δήμος Πλατανιά

Παράλληλα η εταιρεία με την επίσκεψή της στο νησί, επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για την ανάληψη κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίου στα Χανιά, με τον επικεφαλή της εταιρείας να επισκέπτεται σύντομα ξανά τον Δήμο Χανίων προκειμένου να συζητήσει τις πιθανές τοποθεσίες δημιουργίας υδατοδρομίου.

Η Hellenic Seaplanes πραγματοποίησε επίσης συνάντηση με τον Δήμο Πλατανιά δίπλα στα Χανιά όπου ο κ. Χαραλάμπους βρέθηκε με τον Δήμαρχο κ. Μαλανδράκη και συζήτησαν όλα τα οφέλη που θα έχει ο Δήμος με την ανάπτυξη υποδομών για υδροπλάνα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης  ανέφερε: « Είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε τον δήμο μας  στο δίκτυο υδατοδρομίων με υποδομές  υδατοδρομίου  που θα περιλαμβάνει σε πρώτη φάση ναυλωμένες πτήσεις αλλά στη συνέχεια πτήσεις τουριστικού-περιηγητικού χαρακτήρα αναβαθμίζοντας το τουριστικό μας προϊόν.

Μετά το μπαράζ συναντήσεων που πραγματοποίησε ο κ. Χαραλάμπους στην Κρήτη, τοποθετήθηκε εφ’ όλης της ύλης, με τα συμπεράσματα να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την εξελικτική πορεία των υδατοδρομίων στην Κρήτη: 

«Η αντίστροφη μέτρηση για τη δημιουργία υδατοδρομίων στην Κρήτη έχει αρχίσει! Οι συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τόσο με τις δημοτικές όσο και τις λιμενικές αρχές φανερώνουν τη διάθεση και τον ενθουσιασμό, ώστε να κινηθούμε όλοι μαζί συντονισμένα και αποφασιστικά για την ολοκλήρωση των βημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή των υδατοδρομίων. Η άμεση, αποτελεσματική και συντονισμένη ανάπτυξη των υδροπλάνων στη χώρα μας αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα. Η δημιουργία επαρκών υποδομών δικτύων υδατοδρομίων - υδροπλάνων κρίνεται πολύ σημαντική για την περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής δυναμικής της χώρας μας  και τη συμπλήρωση του μεταφορικού έργου. Προκειμένου να καταστεί βιώσιμη η ανάπτυξη αυτής της δραστηριότητας με σημαντικά οφέλη σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, απαιτείται πρωτοβουλία από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Οι ιδιωτικές επενδύσεις  της Hellenic Seaplanes είναι εδώ, ισχυροποιούν το δίκτυο υδατοδρομίων στην Μεγαλόνησο και θέλουν μέσα από τα υδροπλάνα να κάνουν ακόμα πιο σπουδαία την τουριστική και μεταφορική δύναμη της Κρήτης!»

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 10/08 09:48

  TUI | Τουρισμός: Ισχυρό το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου | Ο όμιλος αναμένει το 2022 να κλείσει κοντά στα επίπεδα του 2019

 2. 10/08 08:36

   Η μεγάλη επιστροφή του ισπανικού τουρισμού  

 3. 10/08 08:35

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χανιά και Μύκονο

 4. 10/08 08:33

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδα

 5. 10/08 08:31

  Πρωτοφανής μείωση της απασχόλησης στην Ισπανία τον Ιούλιο

 6. 10/08 08:28

  Γιορτή Μήλου στην Αγιά Λάρισας

 7. 09/08 17:10

  Το W Costa Navarino υποδέχεται σήμερα τους πρώτους επισκέπτες

 8. 09/08 14:56

  Κομισιόν | Πότε θα αρχίσει η παράδοση των εμβολίων (και για τις παραλλαγές) της Moderna

 9. 09/08 14:46

  Ενισχύσεις για 10 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πήλιο, Σκιάθο, Σκόπελο και Βόλο

 10. 09/08 12:49

  Ψηφιακή Διαβούλευση για τη δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού Αττικής

 11. 09/08 12:33

  Απότομη ύφεση στο Ην. Βασίλειο το 2023 – Προβλέψεις για συρρίκνωση της ταξιδιωτικής ζήτησης

 12. 09/08 11:36

  Τουρισμός 2050: Oι ταξιδιώτες θα εγκαταλείψουν τις πανάκριβες πτήσεις – Διακοπές και εργασία το μέλλον

 13. 09/08 11:15

  iet2: Από το Μάρτιο ξεκινά η τουριστική σεζόν του 2023 στην Τουρκία από τη Βρετανία

 14. 09/08 11:01

  Τουρισμός: Μεγάλη «κάθοδος» των Αμερικανών στην Ιταλία, που εκτοξεύει τα έσοδα

 15. 09/08 10:01

  DER Touristik | Υψηλή ζήτηση για ταξίδια των Γερμανών το χειμώνα σε Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτο και μακρινούς προορισμούς

 16. 09/08 08:55

  Kαλοκαιρινή Γιορτή Γλυκού στα Φάρσαλα

 17. 09/08 08:53

  Απαιτείται ολοκληρωμένη πολιτική για την προσέλκυση Ιαπώνων τουριστών

 18. 09/08 08:10

  Τρεις βεβαιώσεις για επισκέψιμα Οινοποιεία

 19. 09/08 08:05

  Άδεια για πλωτή εξέδρα μπροστά από το ξενοδοχείο Angsana στην Κέρκυρα - άδεια και στη Λευκάδα

 20. 09/08 08:03

  Έκθεση Υπουργείου Εξωτερικών ΗΠΑ: Το ΑΕΠ στην Ελλάδα αυξήθηκε σε 211 δισ. ευρώ το 2021 χάρη και στον τουρισμό

 21. 08/08 17:51

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Ενίσχυση για νέα κατασκήνωση 5 αστέρων στο Γύθειο

 22. 08/08 15:31

  Γερμανικός τουρισμός: Πώς η άνοδος του κόστους διακοπών επηρεάζει τους ταξιδιώτες

 23. 08/08 13:54

  Απόγνωση στην Qantas: Καλεί τα ανώτερα στελέχη να εργασθούν εθελοντικά στη διαχείριση αποσκευών

 24. 08/08 13:42

  Διακοπές στην Ελλάδα για τα παιδιά από τη Μπούτσα – 600 παιδιά από την Ουκρανία στις ελληνικές κατασκηνώσεις 

 25. 08/08 13:02

  Η νέα τάση στα ξενοδοχεία: Τα μαξιλάρια που μιλούν! (video)

 26. 08/08 12:15

  Condor | Ο εκκεντρικός κ. “Tecke” που αύξησε το μισθό των εργαζομένων για να... προλάβει τις απεργίες

 27. 08/08 11:49

  Τουρισμός | Αυξημένη ζήτηση για χειμερινές διακοπές στην Καραϊβική από τους Γερμανούς

 28. 08/08 11:37

  «Democracy and Happiness Weekend» στην Costa Navarino, στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum

 29. 08/08 11:22

  Προβληματισμός των ξενοδόχων για τα συμβόλαια του 2023

 30. 08/08 10:41

  Η Ελλάδα «Αγαπημένη Χώρα» στα αμερικανικά ταξιδιωτικά βραβεία «The Trazees» 2022

 31. 08/08 10:10

  ΗΠΑ | Τουρισμός: Χιλιάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων λόγω κακοκαιρίας

 32. 08/08 09:19

  Καταγγελία Ξ.Ε.Ε. στον ΟΠΙ για το αμοιβολόγιο του οργανισμού «ΕΔΕΜ»

 33. 08/08 08:34

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αρχαία Κόρινθο και Νεμέα

 34. 08/08 08:32

  Επανάχρηση του Μεγάρου Κοθρή ως Δημοτική Πινακοθήκη στο Ηράκλειο

 35. 08/08 08:30

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 36. 08/08 08:28

  Αξιοποίηση της Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου

 37. 08/08 08:26

  Διεθνές Φεστιβάλ "Πέρα από τα Σύνορα" στο Καστελλόριζο

 38. 07/08 08:47

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Ράφτη και Ηγουμενίτσα

 39. 07/08 08:40

  Στη Σάμη το Συνέδριο της Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Εταιρείας

 40. 07/08 08:38

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Πάργας

 41. 06/08 12:53

  Η προκήρυξη για το καθεστώς ενίσχυσης τουριστικών επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου

 42. 06/08 08:39

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

 43. 06/08 08:34

  6ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στη Σύρο

 44. 06/08 08:32

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσολογγίου

 45. 05/08 15:19

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Σαντορίνη

 46. 05/08 13:32

  SKY express: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια

 47. 05/08 12:34

  Η Google καταργεί τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων – «Οι ταξιδιώτες προτιμούν τις απευθείας κρατήσεις»

 48. 05/08 12:03

  Η Ισπανία ξεμένει από πάγο – Γιατί ο τουρισμός δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς... παγάκια!

 49. 05/08 11:16

  Σοφία Ζαχαράκη: Για πρώτη φορά μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ για τους σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

 50. 05/08 11:02

  Η αλυσίδα RIU προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια στα ξενοδοχεία και τα γραφεία της στην Ισπανία

 51. 05/08 10:52

  8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

 52. 05/08 09:37

  Lufthansa | Συμφωνία με τους εργαζόμενους στο έδαφος- στο 80% του 2019 η χωρητικότητα το θερινό τρίμηνο

 53. 05/08 09:19

  Πώς επηρεάζει o τουρισμός την κλιματική αλλαγή; Το παράδειγμα της Μαγιόρκα

 54. 05/08 08:30

  Δήμος Τρικκαίων | Απόφαση για αξιοποίηση του Ιαματικού Φυσικού Πόρου στην «Παναγιά» Ριζώματος

 55. 05/08 08:28

  Εγκρίσεις για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Πάρο

 56. 05/08 08:26

  Η Κρήτη σε πρόγραμμα ενισχύσεων για τους ελκυστικούς νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου

 57. 05/08 08:17

  Ισπανία | Προτεραιότητα η ισχυρή στήριξη του οινικού τομέα – Σχέδιο για εξαγωγές ύψους 4,3 δισ. ευρώ

 58. 05/08 08:05

  Γιορτή Κρεμμυδιού στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

 59. 04/08 17:21

  Αεροδρόμιο Αθήνας | -5,1% η επιβατική κίνηση τον ιούλιο έναντι του 2019, -17,1% στο 7μηνο

 60. 04/08 15:53

  Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και myPOS για ανέπαφες δωρεές

 61. 04/08 15:28

  Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

 62. 04/08 15:20

  Διώρυγα της Κορίνθου | Διελεύσεις πλοίων από 45 χώρες τον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας

 63. 04/08 15:14

  Η Χαλκιδική στις πρώτες επιλογές των Ιταλών

 64. 04/08 15:10

  Συνάντηση Κικίλια με την Πρέσβυ της Αυστρίας για την προσέλκυση τουριστών το φθινόπωρο και χειμώνα

 65. 04/08 15:00

  Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες της ΔΥΠΑ

 66. 04/08 13:51

  ΣΣΕ επισιτισμού: Η απόφαση για την προσθήκη σχετικά με το χρόνο εργασίας

 67. 04/08 13:30

  Ισπανία: Νέος νόμος για εξοικονόμηση ενέργειας στα κλιματιστικά των ξενοδοχείων - Ποια είναι τα όρια θερμοκρασίας

 68. 04/08 13:20

  6 στους 10 Έλληνες δεν μπορούν να αποχωριστούν το κινητό στις διακοπές

 69. 04/08 13:12

  Telegraph: Αυτά είναι τα 20 νησιά της Μεσογείου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς – Τα 7 είναι Ελληνικά!

 70. 04/08 12:22

  Ποιος είναι ο μεγιστάνας που κατάφερε να "εκθρονίσει" το Γερμανικό δημόσιο από τον έλεγχο της Lufthansa:

 71. 04/08 12:07

  Αεροδρόμιο Άμστερνταμ: Με ημερήσιο πλαφόν οι πτήσεις και το φθινόπωρο – Ποιοί προορισμοί επηρεάζονται

 72. 04/08 11:50

  Από το Μάιο του 2023 το ΕΤΙΑS για είσοδο τουριστών από τρίτες χώρες στην ΕΕ

 73. 04/08 10:55

  Φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ στην Costa Navarino σε συνεργασία με τον πρωταθλητή José María Olazábal

 74. 04/08 10:10

  Ελλάδα: Όταν οι τουρίστες ζητούν apόdixi

 75. 04/08 09:34

  Tουρισμός | 20% περισσότερες αφίξεις τον Ιούλιο στο Νότιο Αιγαίο σε σχέση με το 2019

 76. 04/08 09:27

  Νέες δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 

 77. 04/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Λευκάδα

 78. 04/08 09:18

  Μία σημαντική επένδυση στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου που θα αποτελέσει πόλος έλξης επισκεπτών

 79. 04/08 09:16

  Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης στην Κίσσαμο Κρήτης

 80. 04/08 09:14

  Ισπανία: O αριθμός των απασχολούμενων αυξήθηκε κατά 383.300 άτομα το δεύτερο τρίμηνο του έτους

 81. 03/08 20:05

  Λάμψα | Πώληση του Sheraton Rhodes Resort στο ισπανικό fund Azora - ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 82. 03/08 15:35

  Στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης επιλέχθηκε από τον ΠΟΥ ως εκπαιδευτής επιθεωρητών πλοίων και  κρουαζιερόπλοιων 

 83. 03/08 13:49

  Mastercard: Ο πληθωρισμός μπορεί να βάλει φρένο στο "ράλι" των ταξιδιωτικών δαπανών

 84. 03/08 11:55

  Καταγράφεται και προστατεύεται η σπάνια τοπική βιοποικιλότητα 20 αρχαιολογικών χώρων

 85. 03/08 11:34

  Ο Attika Reisen φέρνει τον τουρισμό πολυτελείας στην Αθήνα με το Attika Premium

 86. 03/08 11:22

  Toυρισμός: 2,4 εκατ. τουρίστες στην Αττάλεια τον Ιούλιο- πρώτη εθνικότητα οι Ρώσοι

 87. 03/08 11:09

  Airbnb: Ιστορικό ρεκόρ κρατήσεων και εσόδων το β’ τρίμηνο του 2022 – «Η επιβράδυνση της οικονομίας μας ωφελεί»

 88. 03/08 11:06

  Διακοπές στην παραλία με κριτήριο το χαμηλό κόστος και παρέα την τεχνολογία θέλουν οι Έλληνες το 2022

 89. 03/08 10:34

  Τα έργα υποδομής "ανεβάζουν" το ενδιαφέρον για αγορά εξοχικής κατοικίας σε ελληνικούς προορισμούς

 90. 03/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 91. 03/08 09:22

  Hilton | 10 τρόποι για να εξαλείψετε το ταξιδιωτικό άγχος από τα ζώα συντροφιάς

 92. 03/08 09:19

  Πέφτει η ανεργία στην Ισπανία λόγω τουρισμού

 93. 03/08 09:17

  Άνοδος του πληθωρισμού τον Ιούνιο και μείωση ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

 94. 03/08 09:15

  Γιορτή Σταφυλιού στη Βασιλική Τρικάλων

 95. 03/08 09:13

  Η Autohellas εξαγόρασε την «HR Αutomóveis», Hertz Franchisee της Πορτογαλίας

 96. 02/08 18:37

  Περιφέρεια Ηπείρου: Ενίσχυση για επέκταση ξενοδοχείου στην Ηγουμενίτσα

 97. 02/08 16:56

  Πρωτιά στην ικανοποίηση των επισκεπτών για τα Ξενοδοχεία της Ηπείρου

 98. 02/08 16:46

  Ιστορικό ρεκόρ για το αεροδρόμιο Ηρακλείου τον Ιούλιο!

 99. 02/08 16:45

  Αυστηρή κριτική στις αεροπορικές από τον DER Touristik: "Ήταν ένας απλός κανόνας των τριών!"

 100. 02/08 16:32

  Λιγότερες διακοπές με λιγότερα χρήματα κάνουν οι Ιταλοί