26 αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις λόγω του κορωνοϊού

26 αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις λόγω του κορωνοϊούΠηγή φωτό: Pixabay

Στις 26 έφθασε ο αριθμός των αεροπορικών εταιρειών που ανακοίνωσαν ακυρώσεις πτήσεων από και προς πολλούς διαφορετικούς προορισμούς που δεν αφορούν στην Κίνα, όπου αποτελεί και τον πυρήνα εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οι αεροπορικές εταιρείες που ακύρωσαν πτήσεις σε διάφορους προορισμούς, είτε λόγω πτώσης της ζήτησης, είτε ως λήψη μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού σύμφωνα με το Business Insider, είναι οι εξής:

____

Διαβάστε επίσης

British και easyjet μειώνουν πτήσεις στην Ευρώπη

 ---------

Air Busan

Η Air Busan μειώνει τις υπηρεσίες σε πολλές πόλεις της Ασίας και της Ωκεανίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας , καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να πλήττει τη Νότια Κορέα. Μεταξύ αυτών των προορισμών που επηρεάζονται είναι μεταξύ άλλων πόλεις του Βιετνάμ, των Φιλιππίνων, της Μαλαισίας, της Ρωσίας και της Μογγολίας.

Air New Zealand

Η Air New Zealand ακυρώνει πτήσεις μεταξύ της βάσης της στο Όκλαντ και τη Σεούλ της Νότιας Κορέας τον Ιούνιο, καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στην ασιατική χώρα, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Air Seoul

Η Air Seoul κόβει πτήσεις προς επτά προορισμούς εκτός της Κίνας, όπως πόλεις του Βιετνάμ, των Φιλιππίνων, της Μαλαισίας και της Καμπότζης.

Asiana Airlines

Η Asiana Airlines μειώνει τις πτήσεις μεταξύ της Νότιας Κορέας και της Ταϊλάνδης, καθώς και της Νότιας Κορέας και του Βιετνάμ, της Μπανγκόκ καθώς και την πτήση μεταξύ Jeju και Daegu.

Air Arabia

Η διαδρομή της Air Arabia μεταξύ Μπαχρέιν και Σάρτζα επηρεάστηκε από προσωρινή απαγόρευση 48 ωρών για τις πτήσεις μεταξύ Μπαχρέιν και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Delta Air Lines

Η Delta Air Lines αναστέλλει την διαδρομή Minneapolis-Seoul, καθώς η Νότια Κορέα αγωνίζεται να περιορίσει τον ιό. Η διαδρομή εκτελείται καθημερινά από το νεότερο αεροσκάφος της Delta, το Airbus A350-900 XWB, ενώ η Delta έχει ισχυρούς δεσμούς με τη νοτιοκορεατική εταιρεία Korean Air και πολλές διαδρομές προς τη Σεούλ.

Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί τη Σεούλ κυρίως από τις ασιατικές πύλες της, όπως είναι η Ατλάντα, το Ντιτρόιτ και το Σιάτλ, οι οποίες θα δουν μειωμένες υπηρεσίες, με σχέδια να ξεκινήσουν δρομολόγια μεταξύ της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας και της Μανίλα στα τέλη Μαρτίου.

Bamboo Airways

Η Bamboo Airways αναστέλλει τις πτήσεις μεταξύ Βιετνάμ και Νότιας Κορέας, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία , λόγω της εξάπλωση του κορωνοϊού στην κορεατική χερσόνησο.

Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο δρομολόγια μεταξύ Βιετνάμ και Νότιας Κορέας , μεταξύ Da Nang, Βιετνάμ και Σεούλ και Ντα Τρανγκ, Βιετνάμ και Σεούλ.

Jin Air

Η Jin Air της Νότιας Κορέας ακυρώνει τις πτήσεις από το Busan και τη Σεούλ σε πόλεις της Ταϊλάνδης, των Φιλιππίνων, του Βιετνάμ, του Γκουάμ, της Ιαπωνίας, της Μαλαισίας και της Ταϊβάν.Οι μειώσεις και οι ακυρώσεις προγραμματίζονται μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Vietnam Airlines

Η εταιρεία ακυρώνει πτήσεις μεταξύ της Σεούλ και του Ανόι, Βιετνάμ, ενώ συνεχίζει κανονικά τις υπόλοιπες πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Korean Air

Η Korean Air έχει αναστείλει όλες τις πτήσεις προς το Daegu,  λόγω της σοβαρότητας των περιπτώσεων κορωνοϊού στην πόλη. Η εταιρεία έχει μειώσει επιλεκτικά τις υπηρεσίες σε πόλεις εκτός της Κίνας, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊπέι, της Ταϊβάν και της Ulaanbaatar της Μογγολίας.Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ακυρώσει τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

T'Way Air

Η T'Way Air ακυρώνει και μειώνει τις πτήσεις σε πολλές πόλεις της Ασίας και της Ωκεανίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, μέχρι το τέλος Μαρτίου . Μεταξύ των χωρών αυτών είναι η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Λάος, οι Φιλιππίνες, η Ιαπωνία, το Saipan και η Γκουάμ.

Philippine Airlines

Η Philippine Airlines έχει ακυρώσει τις πτήσεις προς την Ταϊβάν μετά από κυβερνητική απαγόρευση, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της . Οι ακυρώσεις παρατείνονται μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Singapore Airlines και SilkAir

Η Singapore Airlines και η θυγατρική της SilkAir θα μειώνουν τις υπηρεσίες τους μέσω των δικτύων τους, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών που βρίσκονται εκτός  ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της .

Μεταξύ των χωρών αυτών θίγονται οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Δανία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νότια Κορέα, η Ταϊβάν, το Μπρουνέι, η Καμπότζη, Τη Σρι Λάνκα, τη Νότια Αφρική, το Νεπάλ, τις Μαλδίβες, την Ιαπωνία, την Ινδία, το Μπαγκλαντές και τη Γαλλία.

Iraqi Airways

Η εταιρεία αναστέλλει τις πτήσεις προς το γειτονικό Ιράν, ανέφερε το Reuters , καθώς αναπτύσσονται κρούσματα κορωνοϊού στη Μέση Ανατολή. Ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε στο Ιράν και υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μολύνθηκαν από την ασθένεια.

Jazeera Airways

Η Jazeera Airways αναστέλλει τις πτήσεις της προς το Ιράκ και το Ιράν μετά από κυβερνητική εντολή που παύει  τις πτήσεις μεταξύ του Κουβέιτ και πολλών χωρών της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, ανέφεραν οι New York Times .

Kuwait Airways

Η Kuwait ακυρώνει πτήσεις προς την Ιταλία, την Ταϊλάνδη, το Ιράν και το Ιράκ ύστερα από κυβερνητική απαγόρευση πτήσεων .

Ο μεταφορέας του Κουβέιτ εξυπηρετεί σήμερα τη Ρώμη και το Μιλάνο στην Ιταλία, την Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη, τηνΤεχεράνη, Ιράν και Mashhad,  Ιράν.

Thai Airways

Η Thai International Airways ακυρώνει τις πτήσεις μεταξύ της Ταϊλάνδης και της Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας, των Φιλιππίνων, της Σιγκαπούρης, του Μπαγκλαντές, της Μαλαισίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της, μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Japan Airlines

Η εταιρεία μειώνει τις πτήσεις μεταξύ Τόκυο και Νότιας Κορέας επηρεάζοντας τις διαδρομές Τόκιο-Σεούλ και Τόκιο-Μπουσάν. Επίσης επηρεάζεται η διαδρομή Kansai-Taipei μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Oman Air

Η Oman Air αναστέλλει τις πτήσεις στο Ιράν μετά από οδηγία της ρυθμιστικής αρχής αεροπορίας του Ομάν, όπως αναφέρει ιστοσελίδα της . Η αεροπορική εταιρεία αυτή τη στιγμή λειτουργεί μια διαδρομή προς το Ιράν μεταξύ Μουσκάτ, Ομάν και Τεχεράνη.

Turkish Airlines

Η Turkish Airlines αναστέλλει τις πτήσεις της σε όλες τις ιρανικές πόλεις εκτός από την Τεχεράνη, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της . Η αναστολή θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Emirates

Η Emirates αναγκάστηκε να ακυρώσει τις πτήσεις σε δύο δρομολόγια, το Ντουμπάι-Τεχεράνη και το Ντουμπάι-Μπαχρέιν, λόγω κυβερνητικών περιορισμών στα ΗΑΕ και το Μπαχρέιν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

FlyDubai

Η FlyDubai αναγκάστηκε να ακυρώσει τις πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και των πόλεων στο Ιράν λόγω κυβερνητικής εντολής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Gulf Air

Η αεροπορική εταιρεία Gulf Air ήταν μεταξύ εκείνων που επλήγησαν από τον 48ωρο περιορισμό των πτήσεων μεταξύ του Ντουμπάι και του Μπαχρέιν από την κυβέρνηση του Μπαχρέιν, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της , αναγκάζοντας τον φορέα σημαίας να ακυρώσει τις πτήσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πολλές πτήσεις ημερησίως στη διαδρομή μήκους 263 ναυτικών μιλίων που ανταγωνίζεται τις FlyDubai, Emirates και Cathay Pacific.

Cathay Pacific

Οι αερογραμμές έχουν ήδη πληγεί από την έλλειψη ζήτησης για ταξίδια στο Χονγκ Κονγκ, εν μέσω φόβων για τον κορωνοϊό, καθώς και από την απαγόρευση πτήσεων μεταξύ Ντουμπάι και Μπαχρέιν.

Royal Jordanian Airlines

Η Royal Jordanian Airlines αναστέλλει πτήσεις μεταξύ του Αμάν και της Ρώμης, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στη βόρεια Ιταλία.

Ο αερομεταφορέας της Ιορδανίας πραγματοποιεί εποχικά την πτήση σε συνεργασία με την Alitalia ενώ αναμένεται να επαναλειτουργήσει τη διαδρομή τον Μάιο.

MIAT Mongolian Airlines

Ο αερομεταφορέας της Μογγολίας αναγκάστηκε να ακυρώσει τις πτήσεις του προς και από τη Νότια Κορέα, λόγω κυβερνητικής απαγόρευσης.

Διαβάστε ακόμα:


IATA: Ο κορωνοϊός προκαλεί μείωση των αεροπορικών ταξιδιών

Κορωνοϊός: Απώλειες έως 200 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής για την Air France

Aegean: Ενημέρωση για κορωνοϊό, μετάθεση εισιτηρίων και πτήσεις

Lufthansa και KLM ανακοίνωσαν οικονομικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 15/06 19:48

  To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 2. 15/06 19:45

  Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

 3. 15/06 19:42

  Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος

 4. 15/06 12:02

  Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών

 5. 14/06 16:47

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260

 6. 14/06 14:50

  Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025

 7. 14/06 14:16

  Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί

 8. 14/06 14:16

  Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.

 9. 14/06 14:10

  4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο

 10. 14/06 13:56

  Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι

 11. 14/06 13:46

  Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής

 12. 14/06 12:47

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου

 13. 14/06 12:37

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest

 14. 14/06 11:48

  Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

 15. 14/06 11:13

  Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

 16. 14/06 10:52

  Ι. Χατζής: Συνάντηση με νέους ξενοδόχους για το μέλλον της φιλοξενίας

 17. 14/06 07:32

  Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 18. 14/06 07:15

  Πρώτο Αμοργιανό Φεστιβάλ

 19. 14/06 06:28

  Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

 20. 14/06 06:25

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για δύο ξενοδοχεία

 21. 14/06 06:17

  Εκδήλωση Σαμπαλιώτικα Μπλουγούρια στην Καρδίτσα

 22. 14/06 00:54

  ΣΕΤΕ | Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ξεχωριστές εμπειρίες

 23. 13/06 20:44

  ΣΕΤΕ | Κ. Μητσοτάκης: Εργαζόμενοι στον τουρισμό καλά αμειβόμενοι- τοπικά πολεοδομικά σχέδια- Αirbnb | η τοποθέτηση Παράσχη

 24. 13/06 17:14

  Τρεις προσφορές για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

 25. 13/06 16:27

  Η Ελλάδα δεν έχει υπερτουρισμό | Χρειαζόμαστε μαζικές επενδύσεις σε κρίσιμες υποδομές

 26. 13/06 16:23

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee / Ένας υπάλληλος αγνοείται | Πειραιώς 260 - 17 & 18 Ιουνίου

 27. 13/06 16:10

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee

 28. 13/06 15:40

  Πτώση της ζήτησης και των κρατήσεων στη Μύκονο το 2024 - Ανάλυση της Panadvert

 29. 13/06 15:38

  Premier Inn: 2 στους 5 Βρετανούς τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό διακοπών

 30. 13/06 15:11

  Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

 31. 13/06 14:01

  Συνήγορος του Πολίτη: Σοβαροί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι από τον τουρισμό – Καμπανάκι για επείγουσες μεταρρυθμίσεις

 32. 13/06 13:15

  Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

 33. 13/06 12:43

  Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Όχι σε νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία- 5,1 δισ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις το 2023

 34. 13/06 11:47

  WTTC | Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ επιδόσεων το 2023- αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη 10ετία

 35. 13/06 11:43

  Μνημόνιο συνεργασίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 36. 13/06 11:10

  2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ: Γεύσεις και Μελωδίες του Κόσμου στο Ηράκλειο

 37. 13/06 10:39

  Διακοπή λειτουργίας όλων των Αρχαιολογικών Χώρων ενιαίου εισιτηρίου Αθηνών

 38. 13/06 10:37

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

 39. 13/06 10:30

  Aκρόπολη | Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και σήμερα το μεσημέρι (12.00 - 17.00) - Μετά τις 17.00 όσοι έχουν εισιτήρια

 40. 13/06 10:10

  Βόμβα για τον ελληνικό τουρισμό | Γιατί tour operators απείλησαν να αποσύρουν τουρίστες από περιοχή της Ρόδου

 41. 13/06 10:03

  Εγκρίθηκε η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος Σπύρου και Ελιάνας Κοκοτού

 42. 13/06 07:53

  Δήμος Λεβαδέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 43. 13/06 07:49

  Καραγκούνικες γεύσεις στην Κυψέλη Καρδίτσας

 44. 13/06 07:47

  Φεστιβάλ Τριών Φεγγαριών 2024 στη Λέρο

 45. 13/06 07:43

  Πέμπτο Μαστίχαθλον στη Χίο

 46. 13/06 07:00

  Φιλοξενία Ιταλού δημοσιογράφου στη Σίφνο

 47. 12/06 18:35

  Αυτές είναι οι 19 νέες εγγραφές στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 48. 12/06 18:08

  Η TUI λανσάρει τη νέα ξενοδοχειακή μάρκα "The Mora" | Χαλαρή πολυτέλεια: «Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει»

 49. 12/06 16:02

  O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντάσσεται στην Pharma.Aero

 50. 12/06 14:45

  Institute of Travel & Tourism 2024: Στην Ελλάδα και την Χαλκιδική το κορυφαίο βρετανικό τουριστικό συνέδριο

 51. 12/06 14:13

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Emanuel Ax – Λεωνίδας Καβάκος – Yo-Yo Ma | 15 Ιουνίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 52. 12/06 13:45

  Η Greek Meetings Alliance στην IMEX 2024 της Φρανκφούρτης | Κορυφαίος συνεδριακός προορισμός η Ελλάδα

 53. 12/06 13:33

  Ανάδειξη της Αθήνας ως προορισμού κρουαζιέρας στην Αυστριακή αγορά

 54. 12/06 13:32

  Η Χαλκιδική «μάγεψε» τους 270 συμμετέχοντες στο συνέδριο του Institute of Travel & Tourism (IT

 55. 12/06 13:25

  King Jason Zante | Ένα ξενοδοχείο - "πλωτή όαση" ανοίγει η Louis Hotels στη Ζάκυνθο

 56. 12/06 12:48

  Προς διμερή συμφωνία με τις Φιλιππίνες μέχρι τις αρχές του 2025 για εργαζόμενους στον τουρισμό

 57. 12/06 12:35

  Τουρισμός: Ποιες ευρωπαϊκές αγορές πραγματοποίησαν τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές δαπάνες το 2023 - Οι κορυφαίοι προορισμοί

 58. 12/06 12:00

  Νέο ξενοδοχείο στο Κουφονήσι από SWOT Hospitality και Intracom Holdings

 59. 12/06 11:39

  Κοινωνικός τουρισμός | 16.000 έκαναν διακοπές το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου με voucher της ΔΥΠΑ

 60. 12/06 11:26

  Η Τουρκία στηρίζει την Ελλάδα για την επιστροφή των Μαρμάρων

 61. 12/06 10:53

  Μοναδικά supercars «πλημμυρίζουν» την Αθήνα στις 14 Ιουνίου -Έκθεση στο Ζάππειο

 62. 12/06 10:12

  ΥΠΠΟ | Κλειστός σήμερα το μεσημέρι ο αρχαιολογικός χώρος Ακροπόλεως - τι θα γίνει με όσους έχουν εισιτήριο

 63. 12/06 09:51

  Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης | Διευρυμένο Συμβούλιο στο Ρέθυμνο

 64. 12/06 07:21

  ‘Αρωμα Χίου στην «καρδιά» της Αθήνας

 65. 12/06 07:17

  Σαντορίνη- Θηρασιά | Η νέα απόφαση για την αποφυγή έκθεσης σε κατολισθητικό κίνδυνο

 66. 12/06 07:15

  Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Europride 2024 Θεσσαλονίκη

 67. 12/06 07:10

  Παραδοσιακή Στράτα 2024 στα Χανιά

 68. 11/06 22:23

  Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 69. 11/06 18:29

  ΑΑΔΕ | Χιλιάδες ευρώ και δολάρια κατασχέθηκαν από επιβάτες στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης

 70. 11/06 18:17

  Η παρέμβαση Κεφαλογιάννη στη σύνοδο του UN Tourism

 71. 11/06 18:16

  Κοινωνικός τουρισμός: Πάνω από 535.000 αιτήσεις για 900.000 voucher – Ανοικτή η πλατφόρμα για παρόχους

 72. 11/06 18:14

  SKY express | Στρατηγικές συμμαχίες με 18 κορυφαίους αερομεταφορείς

 73. 11/06 18:03

  Στην εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ τα ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ έναντι 40 εκατ. ευρώ

 74. 11/06 15:38

  Περιφέρεια Κρήτης: Φιλοξενία Γερμανών τουριστικών πρακτόρων και blogger από τη Βραζιλία

 75. 11/06 15:27

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Aυτό το Σαββατοκύριακο στην Πειραιώς 260: Hip hop battles - Βαλέρια Δημητριάδου - Γιάννης Σκουρλέτης

 76. 11/06 15:22

  Aκρόπολη | Κλειστός ο Αρχαιολογικός Χώρος από τις 12:00 έως τις 17:00 τις επόμενες ημέρες

 77. 11/06 14:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Παράσταση "Ενενήντα" της Βαλέριας Δημητριάδου

 78. 11/06 14:49

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Τραγούδια του ελληνικού λαού – Drag ορατόριο

 79. 11/06 14:46

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: AEF Urban Dance Contest στις 15 & 16 Ιουνίου

 80. 11/06 14:35

  Τουρισμός: Το 80% των Ευρωπαίων θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι – Η "παρακμή" των Workations

 81. 11/06 13:16

  FedHATTA: "Six  Women in Greek Tragedy" – Μια παράσταση κάτω από την Ακρόπολη, στα Αγγλικά!

 82. 11/06 12:59

  Booking.com: Το 60% των ταξιδιωτών LGBTQ+ έχουν βιώσει διακρίσεις στα ταξίδια – Πώς επιλέγουν διακοπές

 83. 11/06 12:09

  ΗΠΑ | Η πλειονότητα των ξενοδοχείων δεν βρίσκει προσωπικό- ελλείψεις στην καθαριότητα στο 50%

 84. 11/06 11:56

  Πτώχευση FTI: Ελεγχόμενη η κατάσταση στον Τουρκικό τουρισμό - Πώς θα αντιμετωπιστούν οι απώλειες

 85. 11/06 11:27

  ΥΠΑ: Σε επιχειρησιακή εφαρμογή οι διαδικασίες πλοήγησης αεροσκαφών μέσω Δορυφόρων

 86. 11/06 11:11

  Travel+Leisure: 2 Ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο προσιτά all in για το 2024

 87. 11/06 10:43

  Πτώχευση FTI | Με εταιρία της οικογένειας Ρίζου συνεχίζουν τα ξενοδοχεία της Meeting point στην Κέρκυρα

 88. 11/06 10:11

  Αρμένιοι τουριστικοί πράκτορες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τις πτήσεις της AEGEAN

 89. 11/06 09:46

  Πτώχευση FTI | Έφοδος δικαστικών επιμελητών σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα για ανεξόφλητα εμπορεύματα

 90. 11/06 07:21

  Δήμος Κομοτηνής: Δημοπρασία για τη μίσθωση 6 bungalows στην Τουριστική Ακτή Φαναρίου

 91. 11/06 07:16

  Εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 92. 11/06 07:14

  Η λειτουργία του Συμβουλίου Οινοτουρισμού και η διασύνδεσή του με τους φορείς

 93. 11/06 07:12

  Δήμος Χίου: Τεχνικός Σύμβουλος για τη βελτίωση των τουριστικών δομών του

 94. 11/06 07:08

  Δράμα | Μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

 95. 10/06 16:49

  Ταξίδι εξοικείωσης ΕΟΤ-Δήμου Σύρου: Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων γοητεύει Τούρκους influencers

 96. 10/06 16:45

  mAiGreece: Διαθέσιμος από σήμερα ο Ψηφιακός Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης για τις διακοπές στην Ελλάδα

 97. 10/06 16:24

  Πτώχευση FTI: Βέλη του Γερμανικού Ταμείου DRSF κατά ξενοδόχων που ζήτησαν χρήματα από τους ταξιδιώτες

 98. 10/06 14:30

  Πάνω από 12.000 εγγραφές και 5.000 συνεντεύξεις σε τουρισμό και εστίαση μέσω του JOBmatch της ΔΥΠΑ

 99. 10/06 14:10

  Αυτά είναι τα τρία κορυφαία Ελληνικά νησιά στις προτιμήσεις των Γάλλων ταξιδιωτών

 100. 10/06 13:28

  Νέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης το Μάιο για το αεροδρόμιο Σητείας