26 αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις λόγω του κορωνοϊού

26 αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις λόγω του κορωνοϊούΠηγή φωτό: Pixabay

Στις 26 έφθασε ο αριθμός των αεροπορικών εταιρειών που ανακοίνωσαν ακυρώσεις πτήσεων από και προς πολλούς διαφορετικούς προορισμούς που δεν αφορούν στην Κίνα, όπου αποτελεί και τον πυρήνα εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οι αεροπορικές εταιρείες που ακύρωσαν πτήσεις σε διάφορους προορισμούς, είτε λόγω πτώσης της ζήτησης, είτε ως λήψη μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού σύμφωνα με το Business Insider, είναι οι εξής:

____

Διαβάστε επίσης

British και easyjet μειώνουν πτήσεις στην Ευρώπη

 ---------

Air Busan

Η Air Busan μειώνει τις υπηρεσίες σε πολλές πόλεις της Ασίας και της Ωκεανίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας , καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να πλήττει τη Νότια Κορέα. Μεταξύ αυτών των προορισμών που επηρεάζονται είναι μεταξύ άλλων πόλεις του Βιετνάμ, των Φιλιππίνων, της Μαλαισίας, της Ρωσίας και της Μογγολίας.

Air New Zealand

Η Air New Zealand ακυρώνει πτήσεις μεταξύ της βάσης της στο Όκλαντ και τη Σεούλ της Νότιας Κορέας τον Ιούνιο, καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στην ασιατική χώρα, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Air Seoul

Η Air Seoul κόβει πτήσεις προς επτά προορισμούς εκτός της Κίνας, όπως πόλεις του Βιετνάμ, των Φιλιππίνων, της Μαλαισίας και της Καμπότζης.

Asiana Airlines

Η Asiana Airlines μειώνει τις πτήσεις μεταξύ της Νότιας Κορέας και της Ταϊλάνδης, καθώς και της Νότιας Κορέας και του Βιετνάμ, της Μπανγκόκ καθώς και την πτήση μεταξύ Jeju και Daegu.

Air Arabia

Η διαδρομή της Air Arabia μεταξύ Μπαχρέιν και Σάρτζα επηρεάστηκε από προσωρινή απαγόρευση 48 ωρών για τις πτήσεις μεταξύ Μπαχρέιν και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Delta Air Lines

Η Delta Air Lines αναστέλλει την διαδρομή Minneapolis-Seoul, καθώς η Νότια Κορέα αγωνίζεται να περιορίσει τον ιό. Η διαδρομή εκτελείται καθημερινά από το νεότερο αεροσκάφος της Delta, το Airbus A350-900 XWB, ενώ η Delta έχει ισχυρούς δεσμούς με τη νοτιοκορεατική εταιρεία Korean Air και πολλές διαδρομές προς τη Σεούλ.

Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί τη Σεούλ κυρίως από τις ασιατικές πύλες της, όπως είναι η Ατλάντα, το Ντιτρόιτ και το Σιάτλ, οι οποίες θα δουν μειωμένες υπηρεσίες, με σχέδια να ξεκινήσουν δρομολόγια μεταξύ της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας και της Μανίλα στα τέλη Μαρτίου.

Bamboo Airways

Η Bamboo Airways αναστέλλει τις πτήσεις μεταξύ Βιετνάμ και Νότιας Κορέας, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία , λόγω της εξάπλωση του κορωνοϊού στην κορεατική χερσόνησο.

Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο δρομολόγια μεταξύ Βιετνάμ και Νότιας Κορέας , μεταξύ Da Nang, Βιετνάμ και Σεούλ και Ντα Τρανγκ, Βιετνάμ και Σεούλ.

Jin Air

Η Jin Air της Νότιας Κορέας ακυρώνει τις πτήσεις από το Busan και τη Σεούλ σε πόλεις της Ταϊλάνδης, των Φιλιππίνων, του Βιετνάμ, του Γκουάμ, της Ιαπωνίας, της Μαλαισίας και της Ταϊβάν.Οι μειώσεις και οι ακυρώσεις προγραμματίζονται μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Vietnam Airlines

Η εταιρεία ακυρώνει πτήσεις μεταξύ της Σεούλ και του Ανόι, Βιετνάμ, ενώ συνεχίζει κανονικά τις υπόλοιπες πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Korean Air

Η Korean Air έχει αναστείλει όλες τις πτήσεις προς το Daegu,  λόγω της σοβαρότητας των περιπτώσεων κορωνοϊού στην πόλη. Η εταιρεία έχει μειώσει επιλεκτικά τις υπηρεσίες σε πόλεις εκτός της Κίνας, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊπέι, της Ταϊβάν και της Ulaanbaatar της Μογγολίας.Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ακυρώσει τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

T'Way Air

Η T'Way Air ακυρώνει και μειώνει τις πτήσεις σε πολλές πόλεις της Ασίας και της Ωκεανίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, μέχρι το τέλος Μαρτίου . Μεταξύ των χωρών αυτών είναι η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Λάος, οι Φιλιππίνες, η Ιαπωνία, το Saipan και η Γκουάμ.

Philippine Airlines

Η Philippine Airlines έχει ακυρώσει τις πτήσεις προς την Ταϊβάν μετά από κυβερνητική απαγόρευση, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της . Οι ακυρώσεις παρατείνονται μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Singapore Airlines και SilkAir

Η Singapore Airlines και η θυγατρική της SilkAir θα μειώνουν τις υπηρεσίες τους μέσω των δικτύων τους, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών που βρίσκονται εκτός  ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της .

Μεταξύ των χωρών αυτών θίγονται οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Δανία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νότια Κορέα, η Ταϊβάν, το Μπρουνέι, η Καμπότζη, Τη Σρι Λάνκα, τη Νότια Αφρική, το Νεπάλ, τις Μαλδίβες, την Ιαπωνία, την Ινδία, το Μπαγκλαντές και τη Γαλλία.

Iraqi Airways

Η εταιρεία αναστέλλει τις πτήσεις προς το γειτονικό Ιράν, ανέφερε το Reuters , καθώς αναπτύσσονται κρούσματα κορωνοϊού στη Μέση Ανατολή. Ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε στο Ιράν και υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μολύνθηκαν από την ασθένεια.

Jazeera Airways

Η Jazeera Airways αναστέλλει τις πτήσεις της προς το Ιράκ και το Ιράν μετά από κυβερνητική εντολή που παύει  τις πτήσεις μεταξύ του Κουβέιτ και πολλών χωρών της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, ανέφεραν οι New York Times .

Kuwait Airways

Η Kuwait ακυρώνει πτήσεις προς την Ιταλία, την Ταϊλάνδη, το Ιράν και το Ιράκ ύστερα από κυβερνητική απαγόρευση πτήσεων .

Ο μεταφορέας του Κουβέιτ εξυπηρετεί σήμερα τη Ρώμη και το Μιλάνο στην Ιταλία, την Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη, τηνΤεχεράνη, Ιράν και Mashhad,  Ιράν.

Thai Airways

Η Thai International Airways ακυρώνει τις πτήσεις μεταξύ της Ταϊλάνδης και της Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας, των Φιλιππίνων, της Σιγκαπούρης, του Μπαγκλαντές, της Μαλαισίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της, μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Japan Airlines

Η εταιρεία μειώνει τις πτήσεις μεταξύ Τόκυο και Νότιας Κορέας επηρεάζοντας τις διαδρομές Τόκιο-Σεούλ και Τόκιο-Μπουσάν. Επίσης επηρεάζεται η διαδρομή Kansai-Taipei μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Oman Air

Η Oman Air αναστέλλει τις πτήσεις στο Ιράν μετά από οδηγία της ρυθμιστικής αρχής αεροπορίας του Ομάν, όπως αναφέρει ιστοσελίδα της . Η αεροπορική εταιρεία αυτή τη στιγμή λειτουργεί μια διαδρομή προς το Ιράν μεταξύ Μουσκάτ, Ομάν και Τεχεράνη.

Turkish Airlines

Η Turkish Airlines αναστέλλει τις πτήσεις της σε όλες τις ιρανικές πόλεις εκτός από την Τεχεράνη, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της . Η αναστολή θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Emirates

Η Emirates αναγκάστηκε να ακυρώσει τις πτήσεις σε δύο δρομολόγια, το Ντουμπάι-Τεχεράνη και το Ντουμπάι-Μπαχρέιν, λόγω κυβερνητικών περιορισμών στα ΗΑΕ και το Μπαχρέιν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

FlyDubai

Η FlyDubai αναγκάστηκε να ακυρώσει τις πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και των πόλεων στο Ιράν λόγω κυβερνητικής εντολής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Gulf Air

Η αεροπορική εταιρεία Gulf Air ήταν μεταξύ εκείνων που επλήγησαν από τον 48ωρο περιορισμό των πτήσεων μεταξύ του Ντουμπάι και του Μπαχρέιν από την κυβέρνηση του Μπαχρέιν, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της , αναγκάζοντας τον φορέα σημαίας να ακυρώσει τις πτήσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πολλές πτήσεις ημερησίως στη διαδρομή μήκους 263 ναυτικών μιλίων που ανταγωνίζεται τις FlyDubai, Emirates και Cathay Pacific.

Cathay Pacific

Οι αερογραμμές έχουν ήδη πληγεί από την έλλειψη ζήτησης για ταξίδια στο Χονγκ Κονγκ, εν μέσω φόβων για τον κορωνοϊό, καθώς και από την απαγόρευση πτήσεων μεταξύ Ντουμπάι και Μπαχρέιν.

Royal Jordanian Airlines

Η Royal Jordanian Airlines αναστέλλει πτήσεις μεταξύ του Αμάν και της Ρώμης, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στη βόρεια Ιταλία.

Ο αερομεταφορέας της Ιορδανίας πραγματοποιεί εποχικά την πτήση σε συνεργασία με την Alitalia ενώ αναμένεται να επαναλειτουργήσει τη διαδρομή τον Μάιο.

MIAT Mongolian Airlines

Ο αερομεταφορέας της Μογγολίας αναγκάστηκε να ακυρώσει τις πτήσεις του προς και από τη Νότια Κορέα, λόγω κυβερνητικής απαγόρευσης.

Διαβάστε ακόμα:


IATA: Ο κορωνοϊός προκαλεί μείωση των αεροπορικών ταξιδιών

Κορωνοϊός: Απώλειες έως 200 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής για την Air France

Aegean: Ενημέρωση για κορωνοϊό, μετάθεση εισιτηρίων και πτήσεις

Lufthansa και KLM ανακοίνωσαν οικονομικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/02 15:20

  FTI: 10% επάνω τα έσοδα πέρυσι, πολλά υποσχόμενο το 2024, περίπλοκη η αποτίμηση....

 2. 28/02 15:01

  Η Χαλκιδική είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Σέρβους

 3. 28/02 14:27

  Η Hilton προσφέρει πολυτελές Glamping σε εθνικά πάρκα - Συνεργασία με την AutoCamp

 4. 28/02 13:23

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα σε εκδήλωση του τουρ οπερείτορ Dertour στη Βιέννη

 5. 28/02 12:42

  Swan Hellenic: Νέα δρομολόγια με αναχώρηση και στάση στον Πειραιά

 6. 28/02 12:23

  Ένας νέος αερομεταφορέας κοντινών αποστάσεων έρχεται τον Ιούλιο στην Ευρώπη

 7. 28/02 12:22

  Το 41% ​​των Σκωτσέζων σχεδιάζει διακοπές στην Ευρώπη φέτος

 8. 28/02 12:12

  Hard Rock Hotel Athens: Κόνσεπτ εστιατορίου με υπογραφή της Major Food Group

 9. 28/02 11:44

  Κανονικά οι πτήσεις των Aegean και Olympic Air σήμερα Τετάρτη

 10. 28/02 11:37

  ΕΕ | Η εξοικονόμηση φυσικού αερίου συνέβαλε στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

 11. 28/02 11:11

  Η Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί πια να κρατήσει τον κόσμο της

 12. 28/02 10:51

  Παραιτήθηκε η Ελληνίδα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah

 13. 28/02 10:22

  ΠΟΤΑΠ | Από τις «Ανθισμένες Διαδρομές» του ΕΟΤ στις «Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας»

 14. 28/02 10:15

  O νέος CEO της Wyndham Hotels για την αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

 15. 28/02 07:19

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κω και Κεφαλονιά

 16. 28/02 07:18

  Δήμος Φούρνων Κορσεών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 17. 28/02 07:16

  Κροατία: 108 εκατ. διανυκτερεύσεις το 2023

 18. 28/02 06:07

  Συνέδριο με θέμα Crete: Top Destination in Europe

 19. 27/02 22:11

  Το Γούρι για το 2025 στα πωλητήρια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων από το καλοκαίρι

 20. 27/02 18:06

  Ο Τουρισμός είναι ευλογία για την Ελλάδα

 21. 27/02 18:02

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Θα κάνουμε την Ελλάδα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 22. 27/02 16:15

  Τουρισμός: 9 στους 10 Γερμανούς επιλέγουν διακοπές βάσει της τιμής

 23. 27/02 15:27

  Το ιστορικό ξενοδοχείο Titania Hotel στην Αθήνα αγόρασε ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group

 24. 27/02 15:06

  ΕΕ | Σκληρές ποινές στις εταιρείες για περιβαλλοντικά εγκλήματα, όπως η ρύπανση από τα πλοία

 25. 27/02 14:44

  Αεροπορική συμφωνία Ελλάδας-Μογγολίας

 26. 27/02 14:17

  Ξεκινάει η διαδικασία για την αξιοποίηση του π. βασιλικού κτήματος Τατοΐου

 27. 27/02 13:51

  HolidayCheck | 3% φθηνότερα από πέρυσι τα πακέτα οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα – Ποιοι προορισμοί διαφοροποιούνται

 28. 27/02 12:50

  Nέα συμφωνία της Ryanair με την On the Beach

 29. 27/02 12:34

  Πρότυπο κανονισμού λειτουργίας αποκτούν τα κρατικά μουσεία

 30. 27/02 12:29

  HolidayCheck Award 2024 στο ξενοδοχείο Paralos Irini Mare

 31. 27/02 12:25

  Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στο Μόναχο

 32. 27/02 11:49

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Γαλλικά για ξενοδοχοϋπάλληλους αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως

 33. 27/02 11:17

  Παγκόσμιος τουρισμός | IPK International: +33% τα εξερχόμενα ταξίδια το 2023- κυριαρχούν ήλιος / παραλία και citybreaks

 34. 27/02 10:34

  Ο αρχαιολογικός τουρισμός στις προτεραιότητες του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης

 35. 27/02 10:31

  Ιδρύθηκε η AFEA CONGRESS

 36. 27/02 10:24

  ΕΠΟΤ | "Digital Marketing Workshop" για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

 37. 27/02 06:42

  Αειφορία: τσεκ! Βιωσιμότητα: τσεκ! Στατιστικά στοιχεία: τσουκ!

 38. 27/02 06:33

  "Ναι" υπό προϋποθέσεις στην καθημερινή προσέγγιση επιβατικών πλοίων στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου

 39. 27/02 06:30

  Δήμος Κομοτηνής: Τι θα γίνει με τις μισθώσεις των bungalows στην «Τουριστική Ακτή Φαναρίου»

 40. 27/02 06:27

  Οι τιμές στο κάμπινγκ Πλατανίτσι για το 2024

 41. 27/02 06:25

  Δήμος Λαυρεωτικής: Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 42. 26/02 22:56

  Θεσσαλονίκη | Αντιδράσεις για τη μετατροπή του εμβληματικού Κυβερνείου στην Καλαμαριά σε ξενοδοχείο ή σε χώρο αναψυχής

 43. 26/02 18:28

  Έλεγχος στατικής επάρκειας για τη πεζογέφυρα τοπόσημο της Θεσσαλονίκης

 44. 26/02 17:14

  Τουρισμός| 60 ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα την επόμενη τετραετία

 45. 26/02 16:47

  Δράσεις της ΠΟΞ για ηπειρωτική Ελλάδα και ξενοδοχεία έως 3*- Αυξημένο τέλος ανθεκτικότητας στα Airbnb

 46. 26/02 16:17

  FTI: "Καλή πρόοδος" στην αναζήτηση επενδυτών

 47. 26/02 15:30

  Aegean/ Olympic Air: Πιθανή ακύρωση πτήσεων την Τετάρτη λόγω απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

 48. 26/02 15:06

  Στην Αθήνα η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders

 49. 26/02 15:04

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: «Συνωστισμός» στην προσφορά πακέτων διακοπών από αεροπορικές εταιρίες

 50. 26/02 15:01

  Δήμος Αθηναίων | Απόκριες στην Αθήνα με 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία

 51. 26/02 14:07

  Χιλιάδες κόσμου στην τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

 52. 26/02 13:19

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2024

 53. 26/02 12:48

  Μαγεύτηκαν από τη Ρόδο διάσημοι Νοτιοκορεάτες καλλιτέχνες!

 54. 26/02 12:42

  Workshop για τη διαμόρφωση θεματικών εμπειριών στη Σύρο

 55. 26/02 12:27

  Πέμπτο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν για έξυπνες ιδέες τεχνολογίας στον τουρισμό

 56. 26/02 11:56

  Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναζητά Γενικό Διευθυντή

 57. 26/02 11:51

  Άντζελα Γκερέκου | Το ελληνικό κόσμημα πρέπει να συμβαδίζει με τον τουρισμό

 58. 26/02 11:36

  Αύξηση 10% στους ναύλους της Ryanair λόγω λιγότερων αεροσκαφών

 59. 26/02 11:19

  Ισπανία: Πρόστιμο 530 εκατ. δολαρίων στη Booking.com για αθέμιτο ανταγωνισμό

 60. 26/02 11:19

  Με τουριστική εμπειρία ο νέος πρόεδρος του Υπερταμείου

 61. 26/02 11:07

  Τουρισμός | Ευρωμεσογειακός προορισμός ο Δήμος Ηρακλείου και όχι μια απλή πύλη εισόδου

 62. 26/02 10:55

  Air Canada: Περισσότερες συνδέσεις με Αθήνα από Μόντρεαλ και Τορόντο το 2024

 63. 26/02 07:30

  Η Αλόννησος στο πρόγραμμα Toural

 64. 26/02 07:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

 65. 26/02 07:19

  Δήμος Βόλβης: Αίτηση για το πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 66. 26/02 07:17

  Δύο εγκρίσεις για συγχωνεύσεις τουριστικών εταιρειών

 67. 25/02 11:15

  Ο Δήμος Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης

 68. 24/02 17:23

  Γιώργος Πελεκανάκης | Ο FTI φέρνει χιλιάδες τουρίστες και στην Κρήτη- "Είμαστε σε αναμονή"

 69. 24/02 13:37

  Η Πιερία στα προγράμματα του Alltours | Σημαντική συμφωνία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 70. 24/02 07:34

  Εκδήλωση Following Aristotle στα αρχαία Στάγειρα

 71. 24/02 07:32

  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων Drift 2024 στο Ηράκλειο

 72. 24/02 07:27

  Η Κίνα μπορεί να συνεισφέρει το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης πολυτελών προϊόντων έως το 2030

 73. 23/02 21:42

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων

 74. 23/02 18:49

  Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων | Οι αντοχές του τουρισμού θα δοκιμαστούν και το 2024

 75. 23/02 14:50

  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μαζί στο Γερμανικό κοινό στην Βαυαρία

 76. 23/02 14:46

  Galataport | Κωνσταντινούπολη: το «Καλύτερο Νέο Αναπτυξιακό Έργο» στα Βραβεία MAPIC 2023

 77. 23/02 14:36

  7% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στο Ηράκλειο το 2024

 78. 23/02 14:01

  Έναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας

 79. 23/02 12:02

  Τι συμβαίνει με τον tour operator FTI; Ανησυχίες από τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για μη καταβολή πληρωμών

 80. 23/02 11:53

  Κρουαζιέρα | Επίσκεψη στο Celebrity Infinity - Ο Πειραιάς λιμάνι βάσης από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024

 81. 23/02 11:07

  Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

 82. 23/02 10:54

  ΥΠΑ | Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από το μεσημέρι του Σαββάτου

 83. 23/02 10:31

  SeaDream Yacht Club: Δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα με προσεγγίσεις στα Ελληνικά νησιά

 84. 23/02 10:18

  Airbnb: Η Θεσσαλονίκη στους 7 κορυφαίους οικονομικούς προορισμούς του 2023

 85. 23/02 09:54

  Ισχυρές επιδόσεις είχαν τα ξενοδοχεία της Accor στην Ελλάδα το 2023

 86. 23/02 09:45

  Η Πιερία προωθεί τον συνεδριακό και αστικό τουρισμό | Συνεργασία με το Thessaloniki Convention Bureau

 87. 23/02 09:37

  Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Βελιγράδι

 88. 23/02 09:32

  Διεθνής πιστοποίηση βιωσιμότητας για τα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino

 89. 23/02 07:45

  Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης: Εγκρίσεις αιτημάτων της Ξενοδοχεία Κάραβελ Α.Ε. και του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

 90. 23/02 07:42

  Σε ποια τουριστικά γραφεία ανατέθηκε η παροχή ταξιδιωτικών και μεταφορικών υπηρεσιών

 91. 23/02 07:40

  Σερβία: Προς πώληση το Hotel Jugoslavija με τιμή εκκίνησης 27,1 εκατ. ευρώ

 92. 23/02 07:38

  Φλώρινα | Τουρισμός χωρίς εμπόδια: Προσβάσιμες περιπέτειες

 93. 23/02 07:33

  Δήμος Κορινθίων: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 94. 22/02 16:47

  HolidayCheck: Το 18% των Γερμανών «ψηφιζει» διακοπές στην Ελλάδα για το 2024 – Με ποια κριτήρια επιλέγουν προορισμό

 95. 22/02 16:01

  Ryanair: Νέα σύνδεση με Σκιάθο από το αεροδρόμιο Βουδαπέστης το καλοκαίρι του 2024

 96. 22/02 14:29

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»

 97. 22/02 14:20

  Σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΟΤΑ) μετεξελίσσεται η ΕΑΤΑ | αποκτά Τεχνική Υπηρεσία για έργα

 98. 22/02 14:14

  Συνάντηση Φορέων στην Κρήτη για την απαθρακοποίηση της τουριστικής βιομηχανίας

 99. 22/02 13:11

  Focus Bari- Έρευνα | Τεχνητή Νοημοσύνη: Επιφυλακτικοί 2 στους 3 Έλληνες - 1 στους 3 χρησιμοποιεί το CHAT GPT!

 100. 22/02 13:04

  Γερμανικός Τύπος | «Τοξική ωρολογιακή βόμβα» στον βυθό της Σαντορίνης;