Η Air France αποκαλύπτει τα νέα signature πιάτα στα μενού του 2019
Πρεσβειρα της φίνας γαλλικής κουζίνας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η Air France εμπιστεύεται τα μενού της La Première και της Business Class σε διάσημους σεφ. Σε συνεργασία με το Servair Culinary Studio, για την χρονιά αυτή η εταιρεία καλωσορίζει δύο νέους σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, την Andrée Rosier και τον Emmanuel Renaut. Όλοι οι ταλαντούχοι σεφ που συνεργάζονται με την Air France συμμετέχουν στον σχεδιασμό των μενού, την επιλογή των υλικών και την δημιουργία των γαστρονομικών πιάτων που οι επιβάτες απολαμβάνουν στον αέρα, στις πτήσεις που αναχωρούν από το Παρίσι και από πολλά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Στην καμπίνα La Première
Έως τον Οκτώβριο του 2019, ο Régis Marcon, ο θρυλικός Γάλλος σεφ, προσφέρει μια επιλογή από γαστρονομικές δημιουργίες. Αναγνωρισμένος από τους συναδέλφους του (Bocuse d’Or το 1995) και βραβευμένος από τους κριτικούς με 3 αστέρια Michelin, ο Régis Marcon αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό είδος της γαλλικής γαστρονομίας. Δεν πρόκειται απλά για ένα στυλ ή μια εποχή˙ εκεί, μεταξύ Ardèche και Auvergne, η κουζίνα του συμβολίζει τη φύση και αφηγείται μια ιστορία.
Από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2020, για πρώτη φορά ο Emmanuel Renaut θα δημιουργεί τα πιάτα για το μενού της La Première της Air France. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του Meilleur ouvrier de France, ο τριάστερος σεφ Emmanuel Renaut ανήκει σε μια νέα γενιά σεφ που ανακαλύπτουν ξανά την κουζίνα της Σαβοΐας. Η φίνα, ζωντανή και γεμάτη χρώμα κουζίνα του παρουσιάζει συνθέσεις γεμάτες έκπληξη αλλά και αρμονία.
Στην καμπίνα Business class
Έως τον Οκτώβριο του 2019, ο σεφ από την Σαβοΐα Guy Martin, ένας πρωτοπόρος της γενιάς του, θα προσφέρει στους πελάτες της Business Class τις γαστρονομικές του δημιουργίες. Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, η κουζίνα του έχει πολλά στοιχεία που εκπλήσσουν – αναμνήσεις από ταξίδια, χρώματα, αρώματα, αισθήσεις και συναισθήματα, τα οποία τον έχουν εμπνεύσει για να δημιουργήσει κλασσικές συνταγές, όπως επίσης και δημιουργικές αλλά και χαρούμενες, με ωραίους γευστικούς συνδυασμούς και φίνες γεύσεις.
Από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο του 2020, η Air France αναθέτει το μενού της Business Class στην Andrée Rosier για πρώτη φορά. Η πρώτη γυναίκα σεφ στην οποία αποδόθηκε ο τίτλος Meilleur ouvrier de France το 2007 και βραβευμένη με Michelin, Andrée Rosier, βάζει την προσωπική της πινελιά σε μια αυθεντική κουζίνα που αποκαλύπτει την ουσία της γεύσης. Η καινοτόμα κουζίνα της βασίζεται στην κουλτούρα των Βάσκων, όπου τα φρέσκα, εποχικά προϊόντα επικρατούν.
Από αυτό το καλοκαίρι η Air France έχει επεκτείνει την συνεργασία της με σεφ στην Business Class, οι οποίοι και υπογράφουν και όλα τα à la carte πιάτα*.
Μια γαστρονομική απόδραση με αναχώρηση από διεθνείς σταθμούς
Με αναχώρηση από το Τόκυο, τη Σανγκάη, τη Νέα Υόρκη και πολύ πρόσφατα από το Los Angeles, οι επιβάτες της La Première θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν πιάτα που υπογράφει ο σεφ Jean-François Rouquette, από την περιοχή Aveyron της Γαλλίας. Δημιουργεί μια αυθεντική και μοντέρνα κουζίνα, στο πνεύμα του εστιατορίου του Park Hyatt Paris-Vendôme που έχει κερδίσει ένα αστέρι Michelin και 4 σκούφους στον οδηγό Gault&Millau.
Από τον Σεπτέμβριο του 2019, με αναχώρηση από 15 προορισμούς σε Αμερική και Καναδά, οι επιβάτες της Air France στην Business θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα νέα πιάτα που έχει δημιουργήσει ο Daniel Rose, ο Αμερικανός σεφ, βραβευμένος με Michelin, με την ιδιαίτερη αγάπη για την Γαλλική κουζίνα.
Με αναχώρηση από την Σιγκαπούρη, ο Γάλλος σεφ με τα δύο αστέρια Michelin Julien Royer, σχεδιάζει ένα ειδικό μενού για τους πελάτες της Air France στην La Première και Business. Όπως και στην Σιγκαπούρη, ο σεφ προσφέρει μια κοσμοπολίτικη κουζίνα, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα εποχής.
Με αναχώρηση από το Πουάντ-α-Πιτρ (Pointe-à-Pitre), το Φορ ντε Φρανς (Fort-de-France) και το Καγιέν (Cayenne) η Air France έχει αναθέσει στον Marcel Ravin τον σχεδιασμό του κρεόλ πιάτου για στα μενού της Business και της Premium Economy. Ο σεφ συνδυάζει μεσογειακά και κρεόλ προϊόντα με δημιουργικότητα και δυναμισμό. Βραβευμένος με αστέρι Michelin, τώρα εργάζεται στην Μαρτινίκα, απ΄όπου και κατάγεται, προσπαθώντας να περάσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους νέους του νησιού.
Με αναχώρηση από την Ρεϋνιόν, οι επιβάτες της Business και Premium Economy έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ Benoît Vantaux. Έχοντας επιλέξει την Ρεϋνιόν σαν την πατρίδα του τα τελευταία είκοσι χρόνια, ο Benoît Vantaux γεννήθηκε στην Λιμόζ. Ο κόσμος της γαστρονομικής του κουζίνας συνδυάζει γεύσεις από τα ταξίδια του και τις γευστικές του εμπειρίες.
Στις πτήσεις προς Σεούλ, τα πιάτα που σχεδιάζονται από την Κορεάτισσα σεφ Youn-Young Kim για τους επιβάτες της Business Class, αποτελούν μια εισαγωγή στον πλούτο των γεύσεων που προσφέρει η Ασιατική κουζίνα. Η σεφ προτείνει μια γκάμα διαφορετικών και ισορροπημένων πιάτων που συνδυάζουν τα αρώματα της Ανατολής και της Δύσης.
* Διαθέσιμα σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και κάποιες μεσαίων αποστάσεων. Στις πτήσεις για Ασία, η Air France προσφέρει ένα πιάτων ασιατικής κουζίνας επιπλέον στα signature πιάτα των σεφ στην Business Class.
- 1) ΕΕ | Κρατική ενίσχυση ύψους 8,48 εκατ. ευρώ στην Sky express για τις ζημιές από τον κορωνοϊό
- 2) El Al: Περισσότερες πτήσεις Τελ Αβίβ – Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2024
- 3) Norse Atlantic: Στις 30 Μαΐου η πρώτη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη
- 4) Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Eurowings προς Ελληνικούς προορισμούς
18/03 19:31
Γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις για ισραηλινά ντοκιμαντέρ με θέμα τους Ρωμανιώτες Εβραίους
18/03 19:28
Δήμος Νισύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
18/03 19:25
18/03 11:46
ΕΕ | Μεταναστευτική συμφωνία με την Αίγυπτο με οικονομική ενίσχυση 7,4 δισ. ευρώ
18/03 07:29
Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ζάκυνθο και Σύβοτα
18/03 07:26
Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας ‘Άννας
18/03 07:13
17/03 20:43
Τουρισμός | Όμιλος FTI: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με διεθνή χρηματοοικονομικό επενδυτή
17/03 12:17
Περιφέρεια Κρήτης | To αντάλλαγμα για χρήση αιγιαλού και παραλιών να ξεκινά από τον Ιούνιο
17/03 12:09
Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης | Οι μαθητές των Γαλλικών Σχολείων στο δρόμο για το Παρίσι
17/03 12:05
Η Πιερία στην έκθεση «Holiday World & Region World» στην Πράγα
17/03 07:23
Η συμβολή του ΕΟΤ στη διοργάνωση στην Αθήνα της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders
17/03 06:20
Μύκονος | Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών
16/03 22:48
Ελληνικά ξενοδοχεία | ΙΝΣΕΤΕ: Τα θετικά και αρνητικά σχόλια των επισκεπτών το 2023
16/03 15:47
Τουρισμός | Όλο και περισσότερα Airbnb στην Ελλάδα - ΙΝΣΕΤΕ: 212.000 καταλύματα τον Ιούλιο του 2023
16/03 12:21
Γερμανικός Τύπος | «Ανεπαρκή» τα μέτρα της Ελλάδας για τις φυσικές καταστροφές
16/03 12:16
ΕΕ | Κρατική ενίσχυση ύψους 8,48 εκατ. ευρώ στην Sky express για τις ζημιές από τον κορωνοϊό
16/03 12:08
15/03 19:48
Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το Sani Resort και τα Ikos Resorts | Νέες σουίτες στο Sani Asterias
15/03 19:46
Παράδειγμα προς μίμηση η συλλογική διεκδίκηση του ζητήματος της μουσικής στα ξενοδοχεία
15/03 14:11
15/03 14:06
15/03 12:40
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: «Μπίζνες πολλών δις με “Χρυσές Βίζες“»
15/03 12:37
FedHATTA: Νέες προοπτικές στη στρατηγική αγορά της Κίνας με τη νέα απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα
15/03 12:24
15/03 11:56
Ξενοδοχεία | Ανακαινισμένο και 5άστερο επαναλειτουργεί το Iberostar Selection Creta Marine
15/03 11:43
Αθλητικές διοργανώσεις σε Αθήνα και Αρκαδία υπό την αιγίδα του ΕΟΤ
15/03 10:46
15/03 10:27
Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί City Break προορισμός όλο το έτος
15/03 10:16
Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Eurowings προς Ελληνικούς προορισμούς
15/03 10:09
15/03 10:04
El Al: Περισσότερες πτήσεις Τελ Αβίβ – Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2024
15/03 06:41
Δήμος Χερσονήσου: Παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων
15/03 06:40
15/03 06:38
Ρόδος: Διαγωνισμός για την υποστήριξη λειτουργίας των Ι. Π. Καλλιθέας και Κοιλάδας των πεταλούδων
15/03 06:34
15/03 06:28
Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστική προβολή στην ολλανδική αγορά
14/03 19:44
Κοινή δήλωση μελών ΠΟΞ: Θα αμφισβητήσουμε δικαστικά την ποσόστωση της μουσικής στα ξενοδοχεία
14/03 15:17
To 4 αστέρων ξενοδοχείο “Elite” στη Ρόδο απέκτησε η Interlife
14/03 15:00
Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό
14/03 14:25
14/03 13:55
ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου
14/03 12:49
H πρώτη Ελληνίδα στην ηγεσία του Διεθνούς Οργανισμού Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων
14/03 12:26
14/03 11:15
Τουρισμός | American Express Travel: Οι κορυφαίες τάσεις που καθοδηγούν τα ταξίδια το 2024
14/03 10:59
TUI: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστριακούς το καλοκαίρι
14/03 10:57
14/03 10:39
Costa Cruises | Εαρινές εκπτώσεις σε κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο το 2024 (και με ελληνικά λιμάνια)
14/03 06:51
Ταξίδι εξοικείωσης στη Μακεδονία για τουριστική προβολή στην ισπανική αγορά
14/03 06:47
14/03 06:09
ΤΕΕ | Διαγωνισμός για πλατφόρμα και ιστότοπο Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης
14/03 06:07
Μη έγκριση προσθήκης πισίνας σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη
14/03 06:03
Κύπρος | Η αγορά ακινήτων το 2023- οι μεταβιβάσεις και τα πωλητήρια
13/03 18:06
13/03 16:34
Το Κύπελλο Μαραθωνίου της Μεσολυμπιάδας “Αθήνα 1906” στο Μουσείο του Λούβρου
13/03 15:56
Υπουργείο Τουρισμού | Τα ΔΙΕΚ μετατρέπονται σε ΣΑΕΚ - Οι έξι ειδικότητες σπουδών
13/03 15:35
13/03 15:13
Κρουαζιέρα | Οι παγκόσμιοι ηγέτες του κλάδου καλούν για παραγωγή βιώσιμων καυσίμων
13/03 15:08
Norse Atlantic: Στις 30 Μαΐου η πρώτη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη
13/03 14:19
Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Αριστοτέλειο
13/03 14:01
Τεχνητή νοημοσύνη | Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον νέο κανονισμό-ορόσημο
13/03 13:27
Συνεργασία ΕΤΑΔ με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» για την ισότιμη προσβασιμότητα στο Χ. Κ. Παρνασσού
13/03 12:55
Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών
13/03 12:51
Dertour | Βραβείο Red Star Quality Award στο ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach Kos
13/03 12:31
13/03 11:46
13/03 11:35
Η Κρήτη στην ΙΤΒ | Θετικά μηνύματα, όμως θα χρειαστεί δουλειά για νέο ρεκόρ το 2024
13/03 11:31
13/03 11:17
Λιγότερα εμπόδια στα ταξίδια | Μειώνονται παγκοσμίως οι απαιτήσεις για visa
13/03 11:07
UN Tourism | Αστικός τουρισμός: Προωθείται η παγκόσμια βάση δεδομένων στον τουρισμό πόλεων
13/03 10:55
13/03 10:37
13/03 10:30
13/03 10:24
Fred. Olsen Cruise Lines: Δύο νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με Ελληνικά λιμάνια το 2025
13/03 10:12
AEGEAN | Ισχυρές επιδόσεις το 2023 - 19,5 εκατ. θέσεις το 2024
13/03 10:01
Τουρισμός | Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση: Ψηφιακή η υποβολή της δήλωσης απόδοσης
13/03 06:57
Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, του Παρισιού και στο τραμ στο Βερολίνο
13/03 06:56
Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά
13/03 06:54
Δήμος Σουφλίου: Ψήφισμα κατά της εξόρυξης χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων σε χωριό της Βουλγαρίας
13/03 06:51
13/03 06:45
12/03 17:03
Βρετανικός τουρισμός | ΤUI UK: 1.000 επιπλέον ξενοδοχεία προς κράτηση για το 2025 - και στην Ελλάδα
12/03 16:45
12/03 15:13
«Pierra Creta 2024» | Aθλητές από όλο τον κόσμο στον κρητικό αγώνα ορειβατικού σκι
12/03 14:57
Η Γερμανία επιστρατεύει influencer τεχνητής νοημοσύνης για να προσελκύσει ταξιδιώτες
12/03 14:38
Από τις 14 Μαρτίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους 2024"- οι δικαιούχοι
12/03 11:53
12/03 11:23
Τουρκικός τουρισμός | 60 εκατ. τουρίστες, 60 δισ. δολ. έσοδα ο στόχος για το 2024
12/03 11:10
Ο ΠΟΤ έρχεται στη Θάσο | Πρότζεκτ με συμμετοχή των κατοίκων για την τουριστική ανάκαμψη
12/03 11:10
ΤΑΙΠΕΔ | Διαγωνισμός για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη
12/03 10:39
Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»
12/03 10:32
12/03 10:27
Αντώνης Παγώνης - ΙΤΒ | Αυξημένη ζήτηση 7-10% για Ελλάδα φέτος- η Σαντορίνη χρειάζεται βοήθεια
12/03 10:02
Amadeus: Αναβαθμισμένη εμπειρία πληρωμών με την εξαγορά της Voxel
12/03 07:14
Αρνητική γνωμοδότηση για ΜΠΕ επένδυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική
12/03 07:12
Συνέδριο | Στρατηγικές μετάβασης σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο στην Πάρο και στις Κυκλάδες
12/03 07:10
Στην Αίγινα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Χαρούλα Αλεξίου
12/03 07:07
Προβολή της Ρόδου ως γαστρονομικού προορισμού στην ολλανδική αγορά
12/03 07:04
Εθνική Λυρική Σκηνή: Διαγωνισμός για υπηρεσίες μεταφοράς και φιλοξενίας
11/03 22:18
ΕΕ | Μεταναστευτική συμφωνία με την Αίγυπτο με οικονομική ενίσχυση 7,4 δισ. ευρώ
Γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις για ισραηλινά ντοκιμαντέρ με θέμα τους Ρωμανιώτες Εβραίους
Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ζάκυνθο και Σύβοτα
Δήμος Νισύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Περιφέρεια Κρήτης | To αντάλλαγμα για χρήση αιγιαλού και παραλιών να ξεκινά από τον Ιούνιο
Τουρισμός | Όμιλος FTI: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με διεθνή χρηματοοικονομικό επενδυτή
Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας ‘Άννας
Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης | Οι μαθητές των Γαλλικών Σχολείων στο δρόμο για το Παρίσι
Παράδειγμα προς μίμηση η συλλογική διεκδίκηση του ζητήματος της μουσικής στα ξενοδοχεία
Η Πιερία στην έκθεση «Holiday World & Region World» στην Πράγα
Στην Αίγινα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Χαρούλα Αλεξίου
«Pierra Creta 2024» | Aθλητές από όλο τον κόσμο στον κρητικό αγώνα ορειβατικού σκι
Ξενοδοχεία | Ανακαινισμένο και 5άστερο επαναλειτουργεί το Iberostar Selection Creta Marine
Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το Sani Resort και τα Ikos Resorts | Νέες σουίτες στο Sani Asterias
Αντώνης Παγώνης - ΙΤΒ | Αυξημένη ζήτηση 7-10% για Ελλάδα φέτος- η Σαντορίνη χρειάζεται βοήθεια
Μύκονος | Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών
( 0 )