Eπετειακοί σχεδιασμοί αεροσκαφών για τα 100 χρόνια της British Airways

Eπετειακοί σχεδιασμοί αεροσκαφών για τα 100 χρόνια της British Airways

Η British Airways αποκάλυψε το τρίτο σχέδιο της σειράς επετειακών σχεδιασμών για τα 100 χρόνια της αεροπορικής εταιρείας – ένα Boeing 747 βαμμένο με το κλασικό σχέδιο της Landor.

H ανακοίνωση έρχεται μετά τη συγκέντρωση πλήθος κόσμου που μαζεύτηκε για να δει τον πρώτο επετειακό σχεδιασμό – ένα Boeing 747 στα χρώματα της British Overseas Airways Corporation (BOAC) – στο αεροδρόμιο Heathrow την προηγούμενη εβδομάδα, και ακολουθεί το γεγονός ότι ένα Airbus 319 βάφτηκε με τα χρώματα και σχέδια της British European Airways (BEA).  

To Boeing 747-400, με αριθμό νηολογίου G-BNLY, εισήλθε στην πλατφόρμα βαψίματος στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα όπου βάφτηκε στα χρώματα και σχέδια της Landor, τα οποία και διακοσμούσαν τον στόλο της British Airways τη χρονική περίοδο 1984-1997. Τα χαρακτηριστικά του σχεδίου περιλαμβάνουν τον θυρεό της British Airways με το μότο «Πετάμε για να σας Υπηρετούμε» (To Fly. To Serve) στο τελείωμα της ουράς του αεροπλάνου, μαζί με ένα στυλιζαρισμένο τμήμα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Το αεροσκάφος θα μετονομαστεί σε «Πόλη του Σουόνσι», το όνομα που είχε όταν πετούσε με τα σχέδια της Landor. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης το λογότυπο για τα 100 χρόνια της αεροπορικής εταιρείας το οποίο «ντύνει» όλο το επετειακά διαμορφωμένο αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο Heathrow και θα τεθεί σε λειτουργία τον επόμενο μήνα πετώντας σε εκείνους τους προορισμούς μακρινών αποστάσεων που καλύπτει το Boeing 747, ενώ αυτός ο σχεδιασμός θα παραμείνει στο αεροσκάφος μέχρι την απόσυρσή του το 2023. Η πορεία του αεροσκάφους μπορεί να παρακολουθείται μέσω της ιστοσελίδας εντοπισμού Flightradar24 στην οποία περιλαμβάνεται μια ειδική φωτογραφία του νέου σχεδίου. 

Ο Alex Cruz, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways είπε: «Η σημερινή ανακοίνωση ακολουθεί την εντυπωσιακή άφιξη του αεροσκάφους 747 με τα σχέδια της BOAC και την αποκάλυψη του αεροσκάφους Α319 με τα χρώματα της BEA. Το πάθος και η υπερηφάνεια που έχουμε δει για τα επετειακά μας σχέδια μέχρι στιγμής, τόσο από τους πελάτες μας όσο και από τους συναδέλφους μας, είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και συγκινητικά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη Landor ως το νέο μας κλασικό σχεδιασμό που έρχεται να προστεθεί στον στόλο μας ως μέρος των εορτασμών για τα 100 χρόνια μας, και είμαστε σίγουροι πως αυτός ο ενθουσιασμός θα αντανακλάται σε όλο τον κόσμο».

Τα σχέδια κληρονομιάς από την Landor, τη BEA και τη BOAC αποτελούν μέρος μιας ειδικής σειράς που σηματοδοτεί τα 100 χρόνια της British Airways καθώς η αεροπορική εταιρεία γιορτάζει το παρελθόν της ενώ ταυτόχρονα στρέφει το βλέμμα στο μέλλον. Ένα τελευταίο ιστορικό σχέδιο θα αποκαλυφθεί την κατάλληλη στιγμή, ενώ όλα τα καινούργια αεροσκάφη που θα ενταχθούν στο στόλο, συμπεριλαμβανομένου του Α350, θα εξακολουθήσουν να σχεδιάζονται με βάση τα σχέδια του Chatham Dockyard.

Κατά τη διάρκεια του έτους εορτασμού των 100 χρόνων της, η British Airways διοργανώνει μια σειρά από δραστηριότητες και events. Πέρα από την αναδρομή στο παρελθόν, η αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει το πρόγραμμα BA 2129. Το πρόγραμμα θα οδηγήσει τη συζήτηση αναφορικά με το μέλλον των αερομεταφορών, ενώ θα εξερευνήσει το μέλλον των βιώσιμων καυσίμων στις αερομεταφορές, τις μελλοντικές επαγγελματικές προοπτικές στον τομέα, καθώς και την εμπειρία του πελάτη όπως αυτή θα διαμορφώνεται στο μέλλον.

Η εταιρεία θα δουλέψει μαζί με ειδικούς συνεργάτες για να εντοπίσει τους 100 καλύτερους Βρετανούς για τη British Airways (BA’s 100 Great Britons),τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα που συνεισφέρουν στη διαμόρφωση της νέας εικόνας της Βρετανίας. Τέλος, μέσα στο έτος θα πραγματοποιηθούν κάποιες «ιδιαίτερες» πτήσεις καθώς και δραστηριότητες για τους πελάτες.

Η δραστηριότητα αναφορικά με τα 100 χρόνια της British Airways συμπεριλαμβάνεται στην πενταετή επένδυση ύψους £6,5 δις της εταιρείας για τους πελάτες. Σε αυτή περιλαμβάνεται η εισαγωγή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίας Wi-Fi καθώς και υποδοχής για φόρτιση σε κάθε ατομική θέση, νέα εσωτερική διακόσμηση για 128 αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων και η παραγγελία 72 νέων αεροσκαφών. Η αεροπορική εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης την καινούργια Club World θέση με δυνατότητα απευθείας πρόσβασης στο διάδρομο αργότερα μέσα στη χρονιά.  

Μια συνοπτική ιστορία της British Airways:

• Στις 25 Αυγούστου του 1919, η εταιρεία-πρόγονος της British Airways, η Aircraft Transport and Travel Limited (AT&T), λάνσαρε την παγκοσμίως πρώτη διεθνή και ημερήσια αεροπορική σύνδεση, μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού.

• Το 1924, οι τέσσερις κύριες ανερχόμενες αεροπορικές εταιρείες της Βρετανίας, που μέχρι τότε είχαν εξελιχθεί σε Instone, Handley Page, Daimler Airways (διάδοχος της AT&T) και η British Air Marine Navigation Company Limited, συγχωνεύθηκαν για να δημιουργήσουν την Imperial Airways Limited.

• Ως το 1925, η  Imperial Airways εξυπηρετούσε Παρίσι, Βρυξέλλες, Βασιλεία, Κολωνία και Ζυρίχη. Εντωμεταξύ, μικρότερες βρετανικές εταιρείες είχαν ξεκινήσει πτήσεις και το 1935 συνενώθηκαν για να δημιουργήσουν την αρχικά ιδιωτική British Airways Limited, η οποία έγινε ο βασικός βρετανικός ανταγωνιστής της Imperial Airways στις ευρωπαϊκές διαδρομές.

• Κατόπιν Κυβερνητικού ελέγχου η Imperial Airways και η British Airways κρατικοποιήθηκαν το 1939, σχηματίζοντας την British Overseas Airways Corporation (BOAC). Οι ηπειρωτικές ευρωπαϊκές διαδρομές και τα δρομολόγια εσωτερικού εξυπηρετούνταν από μια νέα εταιρεία, την British European Airways (BEA) από το 1946. Η BOAC εισήγαγε δρομολόγια προς Νέα Υόρκη το 1946, προς Ιαπωνία το 1948, προς Chicago το 1954 και προς τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών το 1957. Η BEA ανέπτυξε ένα δίκτυο προορισμών εσωτερικού σε διάφορα σημεία του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου του Μπέλφαστ, του Εδιμβούργου, της Γλασκόβης και του Μάντσεστερ.

• Από το 1946 έως το 1960, η BOAC και η BEA ήταν οι βασικές βρετανικές αεροπορικές εταιρείες με προγραμματισμένες διεθνείς υπηρεσίες πτήσης επιβατών και φορτίων  - και διατηρούσαν την πρωτοπόρα θέση της Βρετανίας στην βιομηχανία. Η δεκαετία του 1950s είδε τον κόσμο να μπαίνει στην εποχή του επιβατικού jet  και την BOAC σε ηγετικό ρόλο, με το αεροσκάφος Comet να πετάει για Γιοχάνεσμπουργκ το 1952, μειώνοντας τον μέχρι τότε χρόνο πτήσης στο μισό.

• Επιπλέον αεροπορικές εταιρείες άρχισαν να περνούν στην ιδιοκτησία της BEA και το 1967 η κυβέρνηση πρότεινε ένα συμβούλιο χαρτοφυλακίου να αναλάβει την ευθύνη της BOAC και της BEA, με την δημιουργία μιας δεύτερης αεροπορικής εταιρείας, γεγονός που οδήγησε στην δημιουργία της British Caledonian το 1970.

• Δύο χρόνια αργότερα οι λειτουργίες της BOAC aκαι της  BEA συνδυάστηκαν κάτω από την επίβλεψη του νεοσυσταθέντος British Airways Board, με τις επιμέρους εταιρείες να ενοποιούνται ως British Airways το 1974.

• Τον Ιούλιο του 1979 η κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να πουλήσει τα μερίδιά της στην British Airways και το Φεβρουάριο του 1987 η British Airways ιδιωτικοποιήθηκε.

H British Airways είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, που προσφέρει ποιότητα, επιλογές και ευκολία στα ταξίδια σε 45 εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο. Το βασικό κέντρο επιχειρήσεών της είναι το Λονδίνο, με σημαντική παρουσία στα αεροδρόμια του Heathrow, Gatwick και London City. Το κεντρικό σημείο της British Airways στο Heathrow είναι το Terminal 5, που ψηφίζεται συχνά ως ο καλύτερος τερματικός σταθμός αεροδρομίου σε έρευνες διεθνών επιβατών. 

Λειτουργώντας ένα από τα πιο εκτεταμένα διεθνή δρομολόγια τακτικών αεροπορικών γραμμών, σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές συμπράξεις της και τους συνεργάτες franchise και codeshare, η British Airways πετά σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε σχεδόν 80 χώρες, με ένα στόλο σχεδόν 300 αεροσκαφών. Η αεροπορική εταιρεία τα επόμενα πέντε χρόνια θα επενδύσει £6,5δις  σε νέα αεροσκάφη, νέες καμπίνες, νέα σαλόνια, νέα τρόφιμα και νέα τεχνολογία - συμπεριλαμβανομένου και κορυφαίου στον κλάδο WiFi .

Η British Airways είναι ιδρυτικό μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών oneworld, η οποία εξυπηρετεί 1.000 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 07/05 22:15

    Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων

  2. 07/05 14:52

    Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι

  3. 07/05 14:08

    Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα

  4. 07/05 12:33

    Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες

  5. 07/05 12:09

    Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη

  6. 07/05 12:04

    12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας

  7. 07/05 11:55

    21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης

  8. 07/05 11:50

    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα

  9. 07/05 11:41

    Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες

  10. 07/05 09:10

    Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα

  11. 06/05 12:24

    Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων

  12. 06/05 11:26

    Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023

  13. 06/05 07:50

    Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια

  14. 06/05 07:05

    Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο

  15. 06/05 07:04

    Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό

  16. 05/05 11:31

    Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

  17. 05/05 07:24

    Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι

  18. 05/05 07:21

    Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία

  19. 04/05 20:39

    Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;

  20. 04/05 19:48

    Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων

  21. 04/05 11:58

    Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων

  22. 04/05 11:30

    Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά

  23. 04/05 11:10

    Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης

  24. 04/05 11:09

    Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας

  25. 03/05 11:43

    «Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο

  26. 03/05 07:45

    Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο

  27. 03/05 07:42

    Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία

  28. 02/05 17:09

    Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός

  29. 02/05 17:02

    Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP

  30. 02/05 15:06

    Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη

  31. 02/05 14:03

    ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές

  32. 02/05 13:24

    Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

  33. 02/05 12:51

    ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο

  34. 02/05 12:32

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ

  35. 02/05 12:26

    MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες

  36. 02/05 11:49

    Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών

  37. 02/05 11:41

    Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια

  38. 02/05 11:29

    Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024

  39. 02/05 10:26

    HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές

  40. 02/05 10:09

    Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο

  41. 02/05 10:05

    H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13

  42. 02/05 09:52

    Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου

  43. 02/05 07:12

    Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος

  44. 02/05 07:07

    Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν

  45. 02/05 07:05

    Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas

  46. 02/05 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino

  47. 01/05 15:09

    Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα

  48. 01/05 15:01

    Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη

  49. 01/05 14:09

    Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία

  50. 01/05 13:57

    Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»

  51. 01/05 13:41

    BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου

  52. 01/05 12:14

    Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα

  53. 01/05 12:14

    19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN

  54. 01/05 11:33

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;

  55. 01/05 11:15

    Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο

  56. 01/05 11:03

    FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour

  57. 01/05 10:53

    Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων

  58. 01/05 04:00

    Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση

  59. 01/05 04:00

    Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα

  60. 01/05 04:00

    Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα

  61. 01/05 04:00

    Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024

  62. 01/05 04:00

    Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας

  63. 30/04 18:57

    Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;

  64. 30/04 17:43

    Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων

  65. 30/04 17:17

    Ελληνικός τουρισμός 2023 | 8 εκατ. επισκέπτες στην Αττική - 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων

  66. 30/04 14:04

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη

  67. 30/04 12:27

    ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας

  68. 30/04 12:24

    Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα

  69. 30/04 12:05

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο

  70. 30/04 11:43

    Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024

  71. 30/04 11:30

    Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά

  72. 30/04 11:25

    Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες

  73. 30/04 10:48

    Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων

  74. 30/04 10:02

    Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

  75. 30/04 07:19

    Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους

  76. 30/04 07:18

    Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου

  77. 30/04 07:11

    To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου

  78. 30/04 07:10

    Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

  79. 30/04 07:08

    Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays

  80. 29/04 14:05

    Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών

  81. 29/04 12:55

    Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών

  82. 29/04 12:19

    Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.

  83. 29/04 11:49

    Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο

  84. 29/04 11:28

    Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή

  85. 29/04 11:08

    Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia

  86. 29/04 11:02

    ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας

  87. 29/04 10:47

    «Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη

  88. 29/04 10:30

    Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται

  89. 29/04 10:10

    Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι

  90. 29/04 07:56

    In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη

  91. 29/04 07:02

    Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο

  92. 29/04 07:01

    Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα

  93. 28/04 15:54

    Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας

  94. 28/04 12:48

    Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών

  95. 28/04 07:29

    Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα

  96. 28/04 07:21

    Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες

  97. 28/04 07:16

    Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο

  98. 28/04 07:12

    Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα

  99. 27/04 18:47

    Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή

  100. 27/04 18:34

    Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία