Brexit: Τα δικαιώματα αποζημίωσης επιβατών στις πτήσεις από το Ην. Βασίλειο

Brexit: Τα δικαιώματα αποζημίωσης επιβατών στις πτήσεις από το Ην. ΒασίλειοΠηγή φωτό: Pixabay

Η Easyjet δημοσιοποίησε το πρόγραμμα των πτήσεων για το καλοκαίρι - την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου - και υπάρχει η πιθανότητα να συμμετάσχει μαζί με τους ανταγωνιστές της στην ανακοίνωση ορισμένων πτήσεων με την ονομασία "Cinderella" οι οποίες θα αναχωρούν από το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να είναι μέλος της ΕΕ, και να φθάνουν στον προορισμό τους, μετά το Brexit.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες με βρετανικά διαβατήρια θα κατατάσσονται ως πλήρεις πολίτες της ΕΕ όταν επιβιβάζονται στις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά όταν φτάνουν στον προορισμό τους, θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως «υπήκοοι τρίτων χωρών», πράγμα που σημαίνει ότι θα παραιτηθούν από το δικαίωμά τους, αυτό της εισόδου στην ΕΕ και άλλων δικαιωμάτων των επιβατών, συμπεριλαμβανομένων των αξιώσεων αποζημίωσης πτήσεων.

Τα στοιχεία της AirHelp αποκαλύπτουν ότι ο λογαριασμός αποζημίωσης πτήσης για τους επιβάτες του Ηνωμένου Βασιλείου είναι περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ από το προηγούμενο έτος (μόνο 365 ημέρες). 

Με τόσες πολλές εικασίες γύρω από τις συνέπειες μιας "μη-συμφωνίας Brexit" - αν το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την ΕΕ χωρίς συμφωνία εναέριου χώρου - η νομική ομάδα της AirHelp θα συνεχίσει να βοηθά τους επιβάτες για τα δικαιώματά αποζημίωσης τους με την απεικόνιση σεναρίων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Brexit. 

1. Δικαιώματα αποζημίωσης επιβατών Pre-Brexit

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ, κανονισμός ΕΚ 261, οι επιβάτες μπορούν να δικαιούνται οικονομική αποζημίωση μέχρι 600 ευρώ ανά άτομο σε περιόδους καθυστέρησης μεγαλύτερης των τριών ωρών, ματαιωθείσας πτήσης και σε περιπτώσεις άρνησης επιβίβασης. Η προϋπόθεση αυτού του όρου ορίζει ότι ο αερολιμένας αναχώρησης βρίσκεται εντός της ΕΕ ή ότι η πτήση προσγειώνεται στην ΕΕ και λειτουργεί από αερομεταφορέα με έδρα την ΕΕ. Επιπλέον, ο λόγος για τη διακοπή των πτητικών λειτουργιών πρέπει να οφείλεται στην αεροπορική εταιρεία. Οι επιβάτες έχουν μέχρι τρία χρόνια για να διεκδικήσουν οικονομική αποζημίωση μετά από διακοπή της πτήσης.

2. Δικαιώματα αποζημίωσης επιβατών για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πτήσεις “Σταχτοπούτα"

Εάν είστε επιβάτης σε μια λεγόμενη πτήση Σταχτοπούτα - μια πτήση που φεύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2019 ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να είναι μέλος της ΕΕ αλλά θα φτάσει στον προορισμό του μετά το Brexit και αυτή η πτήση καθυστερήσει ή ακυρωθεί, τα δικαιώματά σας θα εξαρτηθούν από το εάν η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου υιοθετεί ή καταργεί το νόμο ΕΚ 261. Εάν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, νομικά, οι πτήσεις Cinderella που αναχωρούν από το Ηνωμένο Βασίλειο και προσγειώνονται σε μια χώρα της ΕΕ, θα μπορούσαν να αρνηθούν την προσγείωση. Η AirHelp αναφέρει ότι αυτό θα ήταν ένα από τα χειρότερα σενάρια.

3. Δικαιώματα αποζημίωσης επιβατών μετά το Brexit

Προκειμένου να υπάρξει βοήθεια για την εκπαίδευση των επιβατών σχετικά με τα δικαιώματα αποζημίωσης που θα μπορούσαν να λάβουν μετά το Brexit, η AirHelp εξηγεί τρία διαφορετικά σενάρια σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ: αν η βρετανική κυβέρνηση εφαρμόσει τον ΕΚ 261, εάν η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου υιοθετήσει μια τροποποιημένη εκδοχή του ΕΚ 261, και εάν η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου καταργήσει τον ΕΚ 261.

- Εάν η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εφαρμόσει τον κανονισμό ΕΚ 261

- Οι επιβάτες θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα για οικονομική αποζημίωση μέχρι 600 ευρώ σε περιόδους καθυστέρησης μεγαλύτερης των τριών ωρών, ακυρωμένης πτήσης και σε περιπτώσεις άρνησης επιβίβασης. Οι επιβάτες θα είναι σε θέση να διατηρήσουν τα δικαιώματα αποζημίωσής τους έναντι των αεροπορικών εταιρειών.

- Εάν η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου υιοθετήσει μια τροποποιημένη έκδοση του ΕΚ 261 

Οι επιβάτες ενδέχεται να δικαιούνται να ζητήσουν οικονομική αποζημίωση υπό ορισμένες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένης καθυστέρησης, ακύρωσης ή περιπτώσεως άρνησης επιβίβασης. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι μια τροποποιημένη έκδοση του EΚ 261 θα μπορούσε να μειώσει το επίδομα αποζημίωσης για τους επιβάτες. Επιπλέον, εάν εγκριθεί ρύθμιση, η νομοθεσία θα μπορούσε να αποδυναμωθεί, καθώς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν θα έχει πλέον αρμοδιότητα στα δικαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νομολογία του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων καλύπτει ορισμένες από τις πολύ σημαντικές πτυχές των δικαιωμάτων αποζημίωσης των επιβατών και οι αποφάσεις του είναι δεσμευτικές για όλα τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ασθενέστερη προστασία στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς οι μελλοντικές διερμηνείες που έγιναν από τον ΔΕΚ δεν θα είναι δεσμευτικές για τα δικαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου.

- Εάν η κυβέρνηση καταργήσει τον ΕΚ 261

Οι επιβάτες που αναχωρούν με πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο στην ΕΕ ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου δεν θα είχαν το δικαίωμα να ζητήσουν αποζημίωση από πτήση με καθυστέρηση, ακύρωση ή άρνηση επιβίβασης. Οι επιβάτες θα είναι ευάλωτοι έναντι των αεροπορικών εταιρειών και δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικήσουν. Ωστόσο, οι πτήσεις που ταξιδεύουν από την Ευρώπη στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι αεροπορικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου που ταξιδεύουν από την ΕΕ θα δεσμεύονται από τον 261 νόμους της ΕΚ, παρέχοντας στους εν λόγω επιβάτες το δικαίωμα να ζητήσουν αποζημίωση.

Ο Christian Nielsen, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας στην AirHelp, σχολιάζει: "Είναι σχεδόν αδιανόητο το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποκοπεί από την ΕΕ, ειδικά με τον μεσογειακό τουρισμό που εξαρτάται από τους Βρετανούς ταξιδιώτες. Προς το παρόν, υπάρχουν εκατοντάδες νόμοι και νομοθεσίες από την ΕΕ που το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιλέξει να υιοθετήσει, να ξαναγράψει ή να αγνοήσει, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, Brexit ή όχι-Brexit, το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να καταλήξει σε αεροπορική συμφωνία. "Παραμένει ασαφές εάν οι Βρετανοί επιβάτες αεροπορικών μεταφορών θα συνεχίσουν να έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχουν σήμερα όταν μια πτήση καθυστερεί, ακυρώνεται ή επιβιβάζεται. Η ελπίδα μας είναι ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα υιοθετήσει μια παρόμοια διάταξη με τον κανονισμό EC 261, όπως η Νορβηγία, η Ισλανδία και η Ελβετία, και ότι η κυβέρνηση δεν θα χρησιμοποιήσει την εξουσία της για να μεταβιβάσει την έγκριση κανονισμού που βοηθά εκατομμύρια επιβάτες να αποκομίσουν την αποζημίωση που δικαιούνται έτος. «Όποιος και αν είναι ο νόμος, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για να βοηθήσουμε τους ταξιδιώτες να πάρουν την αποζημίωση που δικαιούνται και να τους στηρίξουμε καθ’ ‘όλη τη διάρκεια των διακοπών τους».

Συμβουλές για τους επιβάτες

Με την αυξανόμενη αβεβαιότητα για τους επιβάτες, η AirHelp προσφέρει τις συμβουλές της για όσους έχουν κάνει κράτηση για διακοπές ή πτήση για συγκεκριμένη ημερομηνία που περικλείεται ή πέφτει μετά την ημερομηνία του Brexit - Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

1. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για το Brexit

Για όσους ταξιδεύετε προς και από τη Μ. Βρετανία κατά τη διάρκεια και μετά του Brexit, λάβετε υπόψη ότι το καλύτερο είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας αναφορικά με τα δικαιώματά σας ως επιβάτες προτού ταξιδέψετε, έτσι ώστε σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης σας, να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

2. Ελέγχετε τακτικά την κατάσταση της πτήσης σας 

Μπορεί να συμβούν αρκετές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων κατά τη διάρκεια και μετά τη Brexit, εάν η κυβέρνηση δεν έχει συνάψει συμφωνία αεροπορικού χώρου. Ελέγξτε συχνά την κατάσταση της πτήσης σας, προετοιμαστείτε για μεγαλύτερες γραμμές check-in και να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις που μπορεί να προκαλέσουν παρατεταμένο χρόνο διαμονής στο αεροδρόμιο.

3. Αφήστε περισσότερο χρόνο για να ταξιδέψετε μέσα από τα τελωνεία

Οι υπήκοοι ΕΕ που ταξιδεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επί του παρόντος πιο ελαστικούς ελέγχους στα σύνορα από τους μη ΕΕ, πράγμα που σημαίνει ότι το ταξίδι μέσω της μετανάστευσης είναι ταχύτερο. Μετά το Brexit, οι υπήκοοι ΕΕ θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο ή παρόμοιο έλεγχο με τους μη υπηκόους γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των χρόνων αναμονής στον έλεγχο των συνόρων.

4. Ελέγξτε την πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων 

Οι οργανωμένες διακοπές θα εξακολουθήσουν να καλύπτονται από κανονισμούς που παρέχουν στους τουρίστες το δικαίωμα εναλλακτικής άδειας, εάν υπάρχει, ή επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αλλαγών που προκαλούνται από έκτακτες περιστάσεις. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τα χειρότερα σενάρια με την πώληση εισιτηρίων με προαγγελία που προειδοποιεί ότι οι πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να μην είναι σε θέση να λειτουργήσουν αμέσως μετά την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να επιστρέψουν ναύλους αν οι πτήσεις αναστέλλονται μετά το Brexit.

5. Μην πανικοβάλλεσαι

Ενώ το Brexit εγείρει πολλές ερωτήσεις για τους Βρετανούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων αποζημίωσης πτήσεων, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν άμεσες καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων εάν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία εναέριου χώρου, η αγάπη των ταξιδιωτών για την Ευρώπη θα παραμείνει και ελπίζουμε και αναμένουμε ότι θα βρεθεί λύση ώστε τα ταξίδια να συνεχιστούν όπως έχει. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 21/06 20:09

  Στα 1,8 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' 4μηνο | +36% από τις ΗΠΑ, +31% από Γερμανία

 2. 21/06 19:57

  2η Γιορτή Μπύρας στον Πύργο Ηλείας

 3. 21/06 17:42

  CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

 4. 21/06 16:28

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Roger Bernat The Rite of Spring / Η ιεροτελεστία της άνοιξης | Πειραιώς 260 / 28-30 Ιουνίου

 5. 21/06 13:25

  Εταιρεία του Δ.Μελισσανίδη μεταξύ των 3 ενδιαφερομένων για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονική

 6. 21/06 13:23

  Η Turespaña προωθεί τον LGBTQI+ τουρισμό στο Europride 2024 της Θεσσαλονίκης

 7. 21/06 12:50

  TUI: Άνευ προηγουμένου επέκταση της σεζόν σε Κρήτη, Ρόδο, Κω

 8. 21/06 12:04

  Στην Ευρώπη οι μεγαλύτερες δυνατότητες στρατηγικών επενδύσεων στον τουρισμο στον κόσμο

 9. 21/06 11:43

  Expedia: Οι Αμερικανοί παίρνουν τις λιγότερες ημέρες διακοπών στον κόσμο

 10. 21/06 11:23

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι δεν αντέχουν 20 εκατ. τουρίστες- χρειάζονται όρια, με απόφαση και των κατοίκων

 11. 21/06 10:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Chamber Orchestra of Europe – Simon Rattle – Magdalena Kožená | Ηρώδειο - 30 Ιουνίου 2024

 12. 21/06 10:44

  Booking.com | Καθοριστικός ο ρόλος των καταλυμάτων στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων

 13. 21/06 10:36

  flydubai: Νέες συνδέσεις με τρία Ελληνικά νησιά

 14. 21/06 09:52

  «The Ilisian» | Η αναγέννηση του Hilton διαμορφώνει ένα νέο τοπόσημο για την Αθήνα του αύριο

 15. 21/06 08:43

  Δήμος Χανίων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 16. 21/06 08:39

  Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο

 17. 21/06 07:36

  1η φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη λίμνη Παμβώτιδα

 18. 21/06 07:33

  Γιορτή της Καραγκούνικης Πίτας στο Μασχολούρι Καρδίτσας

 19. 21/06 07:29

  Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2024 Νόστος στο Λεωνίδιο

 20. 20/06 21:26

  Αρνητική γνωμοδότηση σε ΜΠΕ ξενοδοχείου στην περιοχή Ιεράπετρας

 21. 20/06 18:35

  Focus Bari | Δύο στους τρεις Έλληνες χαζεύουν άσκοπα μέσα στα social....

 22. 20/06 18:31

  Ημερίδα Κινηματογραφικός Τουρισμός

 23. 20/06 13:53

  Το Hilton της Αθήνας γίνεται «The Ilisian» - Επένδυση 340 εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2025

 24. 20/06 13:50

  Οι hackers μπορούν να “σπάσουν” το 45% των κωδικών σε μόλις ένα λεπτό (!)

 25. 20/06 13:10

  Τουρισμός | Mastercard: Μετατόπιση της ζήτησης στους εκτός αιχμής μήνες στη Μεσόγειο- και στην Ελλάδα

 26. 20/06 13:08

  Άνοιξαν οι Ιαματικές Πηγές της ΕΤΑΔ για το φετινό καλοκαίρι

 27. 20/06 12:09

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | + 22% τα έσοδα και +20% οι αφίξεις στο α' τετράμηνο

 28. 20/06 11:59

  FTI: Αίτηση πτώχευσης από θυγατρική με αντικείμενο τα αεροπορικά εισιτήρια

 29. 20/06 11:48

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Signal to noise - Forced Entertainment | 26-27 Ιουνίου Πειραιώς 260 Χώρος Δ

 30. 20/06 10:46

  Αμερικανικός τουρισμός | 71 εκατ. ταξίδια την εβδομάδα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας - 5,7 εκατ. αεροπορικώς

 31. 20/06 10:07

  ΥΠΑ | +13% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' πεντάμηνο

 32. 20/06 10:01

  Β. Μακεδονία: Ακυρώσεις και χάος λόγω... διαβατηρίων

 33. 20/06 09:52

  Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ μόνιμα σε ταξί και στην παράδοση καφέ | Συνεισφορά Αλληλεγγύης 33% στις εταιρίες διύλισης

 34. 20/06 09:40

  Λαμπρά εγκαίνια στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 35. 20/06 09:34

  Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό

 36. 20/06 07:13

  Νέα δωρεά του Σταύρου Ανδρεάδη στη Θεσσαλονίκη

 37. 20/06 07:10

  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 4 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 38. 20/06 07:06

  Εκδήλωση Συρράκο και Λέρος – Αιγαίο και Τζουμέρκα. Μια Ελλάδα Πολιτισμός

 39. 20/06 07:02

  Γεύσεις Αμβρακικού στην Αμφιλοχία

 40. 20/06 07:00

  Σε ποιο σημείο θα σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία στην Αθήνα τους επόμενους μήνες

 41. 19/06 17:33

  Foreign Office | "Κόκκινος συναγερμός" για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία

 42. 19/06 17:20

  HAPCO & DES: Εκτόξευση του τζίρου στον τουρισμό MICE στην Ελλάδα εάν ο κλάδος στηριχθεί – Χάνονται πάνω από 120 εκδηλώσεις το χρόνο

 43. 19/06 16:06

  FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 44. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 45. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 46. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 47. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 48. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 49. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 50. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 51. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 52. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 53. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 54. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 55. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 56. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 57. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 58. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 59. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 60. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 61. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 62. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 63. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 64. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το εστιατοριο BENEDICT

 65. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 66. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 67. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 68. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 69. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 70. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 71. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 72. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 73. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 74. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 75. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 76. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 77. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 78. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 79. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 80. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 81. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 82. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 83. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete

 84. 17/06 15:01

  Κυπριακός τουρισμός | Οριακή αύξηση αφίξεων το α' πεντάμηνο- Αυξημένα τα ταξίδια Κυπρίων στην Ελλάδα τον Μάιο

 85. 17/06 14:41

  Ξενοδοχείο St. George Lycabettus | Διαχείριση Εσόδων μέσω της ενσωμάτωσης Τεχνητής Νοημοσύνης

 86. 17/06 13:34

  Lamda Development | Σε εταιρεία της οικογένειας του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου το 2% των μετοχών

 87. 17/06 13:19

  13 Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες μυήθηκαν στα μυστικά της Χαλκιδικής

 88. 17/06 12:40

  Ελλάδα: Θα αποδώσει η εξαήμερη εργασία;

 89. 17/06 11:45

  Πτώχευση FTI | Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία Meeting Point Hotels στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα

 90. 17/06 10:49

  Lonely Planet: Ένα Ελληνικό νησί στα 12 καλύτερα στην Ευρώπη για ονειρικές διακοπές το 2024

 91. 17/06 10:10

  ΕΕ | Προς έγκριση η εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa

 92. 17/06 09:45

  Δράση ΕΟΤ Γερμανίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

 93. 17/06 07:18

  Δήμος Κιμώλου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 94. 17/06 07:17

  Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

 95. 17/06 07:13

  Μουσικά Μαϊστράλια στην Πρέβεζα

 96. 17/06 07:10

  Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Στόμιο Λάρισας

 97. 17/06 07:07

  17ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Αλοννήσου Alonissos Challenge 2024

 98. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου

 99. 16/06 07:56

  Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα

 100. 15/06 19:58

  Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου