Εγκαίνια για το εκσυγχρονισμένο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και των ΚΑΕ

Εγκαίνια για το εκσυγχρονισμένο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και των ΚΑΕ

Πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα τα εγκαίνια του διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» και των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου. H ανακατασκευή, επέκταση και εκσυγχρονισμός των υποδομών του Αερολιμένα Ηρακλείου χρηματοδοτήθηκαν εξολοκλήρου από την εταιρεία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου επιβατικού κοινού της Κρήτης.  

Η ανακαίνιση του αεροδρομίου περιλαμβάνει τη νέα  αίθουσα αναχωρήσεων συνολικής επιφάνειας   2.895 m² στο ισόγειο και 585τ.μ  στο στεγασμένο χώρο του υπογείου, η οποία διαθέτει έντεκα εξόδους  αναχωρήσεων,  εννιά στο ισόγειο και δύο στον όροφο. Σε όλες τις εξόδους τοποθετήθηκαν ανελκυστήρες.    Ανακαινίστηκαν  οι παλαιοί χώροι των αναχωρήσεων  8.000 m² περίπου όπου δημιουργήθηκαν νέα καταστήματα αφορολόγητων ειδών μεγέθους 2.054 m². Παράλληλα, δημιουργήθηκαν  τέσσερις αίθουσες διακεκριμένων επιβατών δύο στην Extra και δύο στην Intra Schengen περιοχή, ανακαινίστηκαν όλα τα καταστήματα εστίασης, τοποθετήθηκε νέο κλιματιστικό σύστημα στην καινούργια επέκταση, καθώς και νέα συστήματα  πυροπροστασίας. 

Επιπλέον, κατασκευάστηκαν, δύο συγκροτήματα τουαλετών ένα στην Intra και ένα στην Extra Schengen και ανακαινίστηκαν οι  παλιές τουαλέτες των αναχωρήσεων, δημιουργήθηκαν νέοι χώροι για την αστυνομία και για την εταιρεία security ασφάλειας επιβατών. 

Με το έργο αυτό, δεν εξασφαλίζεται μόνο ο εκσυγχρονισμός του κτιρίου του αερολιμένα, αλλά  και ο εκσυγχρονισμός ολόκληρου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, γεγονός που δίνει οριστική λύση στην εξυπηρέτηση της επιβατικής κίνησης, του μεγαλύτερου σε όγκο διακινούμενων επιβατών, αερολιμένα που βρίσκεται στη διαχείριση της ΥΠΑ και του ελληνικού δημοσίου. Το 2018, υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετηθούν 8 εκατομμύρια επιβάτες, 4 εκατομμύρια αναχωρούντες και 4 εκατομμύρια αφικνούμενοι.

Ο νέος σχεδιασμός των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών 

Με την ανακαίνιση του αερολιμένα μετεγκαταστάθηκαν οι εμπορικοί χώροι  των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών από τον πρώτο όροφο, στο ισόγειο του κτιρίου χωρίς να μεταβληθεί το συνολικό εμβαδόν τους. Τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί στη βάση του walk through εμπορικού concept, εξασφαλίζοντας τη διέλευση των επιβατών μέσα από τα καταστήματα. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη ανακατασκευή καταστημάτων της εταιρείας Dufry A.G., μητρικής εταιρείας της Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε., η οποία συγκαταλέγεται στο ευρύτερο πλαίσιο του παγκόσμιου σχεδίου της για να προσφέρει στους πελάτες της μία «Παγκόσμιας Κλάσης» εμπειρία. 

Κάθε εμπορικός χώρος που λειτουργεί η Dufry, σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργείται αντικατοπτρίζοντας την κουλτούρα και τα εμβληματικά χαρακτηριστικά του μέρους στο οποίο βρίσκεται. Το ίδιο συμβαίνει και τα νέα καταστήματα του αερολιμένα, που προσφέρουν στους επιβάτες μία μεγάλη συλλογή από τις κατηγορίες αφορολογήτων και φορολογημένων προϊόντων και συγκεκριμένα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων, οινοπνευματωδών, καπνικών καθώς και μία μεγάλη συλλογή ειδών πολυτελείας και αξεσουάρ, περιλαμβανομένων επώνυμων αρωμάτων και καλλυντικών και όλα χωρίς να υπολείπονται από το θερμό κρητικό καλωσόρισμα και τις τόσο χαρακτηριστικές τοπικές πινελιές. 

Σε στρατηγικό σημείο στην Cava των Hellenic Duty Free Shops παρουσιάζεται, το ειδικά σχεδιασμένο, Hellenic gourmet που προσφέρει στους ταξιδιώτες μια τελευταία γεύση Ελλάδας, ενώ σημαντικό χώρο καταλαμβάνουν τα παγκοσμίως, γνωστά Κρητικά προϊόντα,  τρόφιμα και ποτά. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην εκπαίδευση των πωλητών για να γνωρίζουν τα προϊόντα και να αισθάνονται υπερηφάνεια για την ελληνική παραγωγή. Οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία, πριν ταξιδέψουν να δοκιμάσουν κάποια από τα είδη, καθώς τους προσφέρεται, καθημερινά, ένα «κέρασμα». Η εταιρεία με τα νέα καταστήματα δημιουργεί ένα μοναδικό, συναρπαστικό περιβάλλον αγορών για εκατομμύρια επιβάτες που το επισκέπτονται κάθε χρόνο. 

Στην ομιλία του ο κ. Βελέντζας, ανέφερε: «Η συνολική αυτή επένδυση της Εταιρίας μας πραγματοποιήθηκε σε 165 ημέρες και αποτελεί επιτυχή έκφραση της σύμπραξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας  με το Ελληνικό Δημόσιο προς όφελος και των δύο πλευρών. Με δύο λόγια: Ιδιωτική πρωτοβουλία προς όφελος του δημοσίου. Δεν θα μείνουμε εδώ, θα προχωρήσουμε και σε άλλες επενδύσεις».

Το έργο ανακαίνισης υλοποιήθηκε σε στενή συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και του Αερολιμενάρχη Ηρακλείου, με την εταιρεία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. Η εταιρεία λειτουργεί από το 1979 καταστήματα στο Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». 

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Βελέντζας τόνισε: «Βρισκόμαστε σε ένα χώρο, που αποτελεί την καλύτερη έκφραση της Ευρωπαϊκής Ελλάδος. Σε ένα χώρο που συνυπάρχουν η καθαριότητα, ο σεβασμός, το χαμόγελο, η  τάξη,  η ευγένεια και η καλαισθησία. Και αυτά τα στοιχεία είναι που επιβάλλουν σε όλους, ακόμη και στον πιο «παράξενο»  Έλληνα να προσαρμόζεται στο περιβάλλον αλλά και να αισθάνεται υπέροχα. Πιστεύουμε, ότι στη διαμόρφωση αυτού του περιβάλλοντος και αυτής της εικόνας, συμβάλλουμε και εμείς με τα Καταστήματά μας».

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης στην ομιλία του τόνισε:

«Το έργο που εγκαινιάζουμε σήμερα δίνει μια σημαντική ανάσα σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Σχεδιασμένο σε άλλες εποχές, το αεροδρόμιο Ηρακλείου είχε προ πολλού εξαντλήσει τα όρια του. Με τις διαρρυθμίσεις και επεκτάσεις που έγιναν, αλλά και με αυτές που θα ακολουθήσουν στον περιβάλλοντα χώρο, θα βελτιωθεί αισθητά η λειτουργικότητα του αεροδρομίου, ώστε να ανταποκριθεί με καλλίτερο τρόπο, σύγχρονο και αποτελεσματικό,  στις αυξανόμενες ανάγκες.

Ωστόσο η σημερινή παρουσία μας εδώ έχει διπλό στόχο. Από τη μια, θέλουμε να αναδείξουμε το γεγονός ότι ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες μπορούν να υπάρξουν λύσεις, όταν υπάρχει θέληση, σχεδιασμός και συνεργασία. Το συγκεκριμένο έργο ειδικότερα ήταν αποτέλεσμα ακριβώς αποδοτικής συνεργασίας δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, με στόχο το δημόσιο συμφέρον και το κοινό όφελος. Από την άλλη πλευρά, με την παρουσία μας εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση τόσο στην Κρήτη όσο και την ελληνική περιφέρεια γενικότερα, καθώς και τη σημασία επιτάχυνσης σε όλους τους τομείς. Διότι τώρα, που η χώρα βγαίνει επιτέλους από τα μνημόνια και τη σκληρή επιτήρηση, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της ανάπτυξης είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη.

Ακόμη, γιατί τώρα η ανάπτυξη, ξεκινώντας από τον τουρισμό, επεκτείνεται σε όλους τομείς, γενικεύεται και άρα αυξάνονται οι απαιτήσεις  σε υποδομές, σε σχεδιασμό, σε συνεργασία, σε κοινωνικό διάλογο, σε ταχύτητα στη λήψη και την υλοποίηση των αναγκαίων αποφάσεων».

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε:

«Το  ανακαινισμένο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» που παραδόθηκε σήμερα αποδεικνύει στην πράξη πόσο αποφασιστικά μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας οι υγιείς παραγωγικές δυνάμεις, η υγιής επιχειρηματικότητα. 

Σ΄ αυτές  τις δυνάμεις, αυτή η κυβέρνηση,  θα είναι  πάντα δίπλα, θα τις στηρίζει και τις ενισχύει. Το σύγχρονο ανανεωμένο αεροδρόμιο θα δώσει νέα ώθηση ανάπτυξης και νέα πνοή και εικόνα στις υποδομές της Κρήτης μέχρι έως κατασκευαστεί και λειτουργήσει το αεροδρόμιο στο Καστέλι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς  το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. κ. Γιώργο Βελέντζα, για τη διαρκή προσπάθεια που κάνει με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων στα αεροδρόμια της χώρας. Να τον ευχαριστήσω διπλά για τη συμβολή του και την άψογη συνεργασία που είχαμε  μέσω της σύμβασης που υπογράψαμε με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Μία ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε μέσω της δωρεάς που έκαναν τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.  Μεταμόρφωσαν ένα κορεσμένο αεροδρόμιο σε ένα κτίριο κόσμημα, αντάξιο της μεγάλης τουριστικής κίνησης που υποδέχεται καθημερινά ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, και δείχνει, ότι ακόμη και μέσα στην εποχή της σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας που επιβλήθηκε στη χώρα, οι υγιείς παραγωγικές δυνάμεις μπορούν να τα καταφέρουν και να επιτύχουν μικρά θαύματα, σαν και αυτό που εγκαινιάσαμε σήμερα». 

Dufry Group – η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία ταξιδιωτικού εμπορίου

Η Dufry AG (SIX: DUFN, BM & FBOVESPA: DAGB33) είναι η κορυφαία εταιρεία ταξιδιωτικού εμπορίου παγκοσμίως. Λειτουργεί 2.200 καταστήματα αφορολόγητων και φορολογημένων καταστημάτων σε αεροδρόμια, κρουαζιερόπλοια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και τουριστικές περιοχές σε τοπικές αγορές. Η Dufry απασχολεί περισσότερα από 31.000 άτομα. Η Εταιρεία, με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, λειτουργεί σε 63 χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη

Η Dufry φροντίζει τα παιδιά και υποστηρίζει κοινωνικά προγράμματα του SOS Kinderdorf στη Βραζιλία, την Καμπότζη, το Μεξικό, το Μαρόκο και την Ακτή Ελεφαντοστού. Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ένας ανεξάρτητος, μη πολιτικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε για ορφανά και άπορα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 21/06 20:09

  Στα 1,8 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' 4μηνο | +36% από τις ΗΠΑ, +31% από Γερμανία

 2. 21/06 19:57

  2η Γιορτή Μπύρας στον Πύργο Ηλείας

 3. 21/06 17:42

  CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

 4. 21/06 16:28

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Roger Bernat The Rite of Spring / Η ιεροτελεστία της άνοιξης | Πειραιώς 260 / 28-30 Ιουνίου

 5. 21/06 13:25

  Εταιρεία του Δ.Μελισσανίδη μεταξύ των 3 ενδιαφερομένων για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονική

 6. 21/06 13:23

  Η Turespaña προωθεί τον LGBTQI+ τουρισμό στο Europride 2024 της Θεσσαλονίκης

 7. 21/06 12:50

  TUI: Άνευ προηγουμένου επέκταση της σεζόν σε Κρήτη, Ρόδο, Κω

 8. 21/06 12:04

  Στην Ευρώπη οι μεγαλύτερες δυνατότητες στρατηγικών επενδύσεων στον τουρισμο στον κόσμο

 9. 21/06 11:43

  Expedia: Οι Αμερικανοί παίρνουν τις λιγότερες ημέρες διακοπών στον κόσμο

 10. 21/06 11:23

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι δεν αντέχουν 20 εκατ. τουρίστες- χρειάζονται όρια, με απόφαση και των κατοίκων

 11. 21/06 10:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Chamber Orchestra of Europe – Simon Rattle – Magdalena Kožená | Ηρώδειο - 30 Ιουνίου 2024

 12. 21/06 10:44

  Booking.com | Καθοριστικός ο ρόλος των καταλυμάτων στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων

 13. 21/06 10:36

  flydubai: Νέες συνδέσεις με τρία Ελληνικά νησιά

 14. 21/06 09:52

  «The Ilisian» | Η αναγέννηση του Hilton διαμορφώνει ένα νέο τοπόσημο για την Αθήνα του αύριο

 15. 21/06 08:43

  Δήμος Χανίων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 16. 21/06 08:39

  Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο

 17. 21/06 07:36

  1η φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη λίμνη Παμβώτιδα

 18. 21/06 07:33

  Γιορτή της Καραγκούνικης Πίτας στο Μασχολούρι Καρδίτσας

 19. 21/06 07:29

  Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2024 Νόστος στο Λεωνίδιο

 20. 20/06 21:26

  Αρνητική γνωμοδότηση σε ΜΠΕ ξενοδοχείου στην περιοχή Ιεράπετρας

 21. 20/06 18:35

  Focus Bari | Δύο στους τρεις Έλληνες χαζεύουν άσκοπα μέσα στα social....

 22. 20/06 18:31

  Ημερίδα Κινηματογραφικός Τουρισμός

 23. 20/06 13:53

  Το Hilton της Αθήνας γίνεται «The Ilisian» - Επένδυση 340 εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2025

 24. 20/06 13:50

  Οι hackers μπορούν να “σπάσουν” το 45% των κωδικών σε μόλις ένα λεπτό (!)

 25. 20/06 13:10

  Τουρισμός | Mastercard: Μετατόπιση της ζήτησης στους εκτός αιχμής μήνες στη Μεσόγειο- και στην Ελλάδα

 26. 20/06 13:08

  Άνοιξαν οι Ιαματικές Πηγές της ΕΤΑΔ για το φετινό καλοκαίρι

 27. 20/06 12:09

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | + 22% τα έσοδα και +20% οι αφίξεις στο α' τετράμηνο

 28. 20/06 11:59

  FTI: Αίτηση πτώχευσης από θυγατρική με αντικείμενο τα αεροπορικά εισιτήρια

 29. 20/06 11:48

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Signal to noise - Forced Entertainment | 26-27 Ιουνίου Πειραιώς 260 Χώρος Δ

 30. 20/06 10:46

  Αμερικανικός τουρισμός | 71 εκατ. ταξίδια την εβδομάδα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας - 5,7 εκατ. αεροπορικώς

 31. 20/06 10:07

  ΥΠΑ | +13% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' πεντάμηνο

 32. 20/06 10:01

  Β. Μακεδονία: Ακυρώσεις και χάος λόγω... διαβατηρίων

 33. 20/06 09:52

  Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ μόνιμα σε ταξί και στην παράδοση καφέ | Συνεισφορά Αλληλεγγύης 33% στις εταιρίες διύλισης

 34. 20/06 09:40

  Λαμπρά εγκαίνια στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 35. 20/06 09:34

  Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό

 36. 20/06 07:13

  Νέα δωρεά του Σταύρου Ανδρεάδη στη Θεσσαλονίκη

 37. 20/06 07:10

  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 4 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 38. 20/06 07:06

  Εκδήλωση Συρράκο και Λέρος – Αιγαίο και Τζουμέρκα. Μια Ελλάδα Πολιτισμός

 39. 20/06 07:02

  Γεύσεις Αμβρακικού στην Αμφιλοχία

 40. 20/06 07:00

  Σε ποιο σημείο θα σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία στην Αθήνα τους επόμενους μήνες

 41. 19/06 17:33

  Foreign Office | "Κόκκινος συναγερμός" για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία

 42. 19/06 17:20

  HAPCO & DES: Εκτόξευση του τζίρου στον τουρισμό MICE στην Ελλάδα εάν ο κλάδος στηριχθεί – Χάνονται πάνω από 120 εκδηλώσεις το χρόνο

 43. 19/06 16:06

  FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 44. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 45. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 46. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 47. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 48. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 49. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 50. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 51. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 52. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 53. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 54. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 55. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 56. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 57. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 58. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 59. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 60. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 61. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 62. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 63. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 64. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το εστιατοριο BENEDICT

 65. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 66. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 67. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 68. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 69. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 70. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 71. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 72. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 73. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 74. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 75. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 76. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 77. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 78. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 79. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 80. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 81. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 82. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 83. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete

 84. 17/06 15:01

  Κυπριακός τουρισμός | Οριακή αύξηση αφίξεων το α' πεντάμηνο- Αυξημένα τα ταξίδια Κυπρίων στην Ελλάδα τον Μάιο

 85. 17/06 14:41

  Ξενοδοχείο St. George Lycabettus | Διαχείριση Εσόδων μέσω της ενσωμάτωσης Τεχνητής Νοημοσύνης

 86. 17/06 13:34

  Lamda Development | Σε εταιρεία της οικογένειας του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου το 2% των μετοχών

 87. 17/06 13:19

  13 Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες μυήθηκαν στα μυστικά της Χαλκιδικής

 88. 17/06 12:40

  Ελλάδα: Θα αποδώσει η εξαήμερη εργασία;

 89. 17/06 11:45

  Πτώχευση FTI | Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία Meeting Point Hotels στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα

 90. 17/06 10:49

  Lonely Planet: Ένα Ελληνικό νησί στα 12 καλύτερα στην Ευρώπη για ονειρικές διακοπές το 2024

 91. 17/06 10:10

  ΕΕ | Προς έγκριση η εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa

 92. 17/06 09:45

  Δράση ΕΟΤ Γερμανίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

 93. 17/06 07:18

  Δήμος Κιμώλου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 94. 17/06 07:17

  Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

 95. 17/06 07:13

  Μουσικά Μαϊστράλια στην Πρέβεζα

 96. 17/06 07:10

  Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Στόμιο Λάρισας

 97. 17/06 07:07

  17ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Αλοννήσου Alonissos Challenge 2024

 98. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου

 99. 16/06 07:56

  Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα

 100. 15/06 19:58

  Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου