Συνάντηση Κικίλια - Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

Συνάντηση Κικίλια - Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

Στη Ρόδο μετέβη σήμερα το πρωί ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) «Ελληνικός Τουρισμός 2030- Σχέδια Δράσης». 

Προηγήθηκε συνάντηση του Υπουργού με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, στην οποία συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες και οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και την περαιτέρω ανάδειξη νησιών του Ν. Αιγαίου προκειμένου να αποτελέσουν νέους πόλους έλξης για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.  

Ο Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τα νησιά της είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται, ευχαριστώντας τον κ. Χατζημάρκο για τη στενή συνεργασία που έχουν από το Φθινόπωρο και για όλους τους μήνες χρόνου . «Είναι οι εποχές των έργων και της προσπάθειας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας και εξέφρασε την ελπίδα ότι προς το τέλος του έτους που θα ξαναπάει στη Ρόδο, το νησί θα είναι ακόμα γεμάτο με τουρίστες. 

Ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν αύξηση στις αφίξεις στο νησί της Ρόδου ακόμα και σε σύγκριση με το 2019, (13% αύξηση τον Απρίλιο και 6,5% τον Μάιο) γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει εφαρμοστεί ένα πολύ αποτελεσματικό σχέδιο το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έφεραν τα δύο χρόνια πανδημίας και η σημερινή ενεργειακή κρίση.  

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Κικίλια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εργάζεται με αποτελεσματικότητα και τον συναντάει σε όλα τα νησιά, επισημαίνοντας ότι “ένας από τους λόγους που σήμερα εισπράττουμε αυτό το τουριστικό ρεύμα είναι γιατί κερδίσαμε πάρα πολύ εμπιστοσύνη, την περίοδο της πανδημίας τότε που από ένα άλλο πόστο, αυτό του Υπουργού Υγείας, έπρεπε να κτιστούν σχέδια διαχείρισης μιας πρωτοφανούς κατάστασης”  

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού Β. Κικίλια μετά τη συνάντηση στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και στην εκδήλωση του ΣΕΤΕ και του Περφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου.  

 Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Οι επιχειρηματίες στον τουρισμό να δώσουν ποιοτικές θέσεις εργασίας στους εργαζομένους τους

"Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη για μία ακόμη φορά για την πρόσκληση, για την ευκαιρία να συμμετέχουμε μαζί σε μία προσπάθεια ενός δεκαετούς πλάνου για τον τουρισμό μας.  

Φυσικά γνωρίζετε όλοι, ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα νησιά της είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της προσπάθειας. Και ναι, ήμουν εδώ πέρα το φθινόπωρο και το χειμώνα με τον κύριο Χατζημάρκο και ομοίως ισχύει ότι και εγώ τον συναντάω σε όλα τα νησιά και σε όλους τους προορισμούς και κάτι λέει αυτό.  

Είναι προφανές ότι οι εποχές των πολιτικών υποσχέσεων δεν μετράνε πλέον. Είναι οι εποχές των έργων και της προσπάθειας.  

Στρατηγικά στήσαμε μια πολύ δυνατή προσπάθεια, από το φθινόπωρο και το χειμώνα. Φιλοδοξούμε να είναι το νησί ακόμα γεμάτο, μέχρι τα τέλη της σεζόν, δηλαδή τον Νοέμβριο και για αυτό το λόγο εκείνη την εποχή θα ξαναέρθω στη Ρόδο.  

Ο κ. Περιφερειάρχης ήδη έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να μιλήσει και με το Δήμο και με τους καταστηματάρχες του υγειονομικού ενδιαφέροντος,  έτσι ώστε από τη στιγμή που θα έρχονται πτήσεις και θα έρχεται κόσμος και εμείς να μπορούμε να τους προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία, ένα προϊόν με περιεχόμενο.  

Εμείς εργαζόμαστε για τη μέση ελληνική οικογένεια, την παραδοσιακή οικογενειακή τουριστική επιχείρηση, τους εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν στον τουρισμό αλλά και στην πρωτογενή παραγωγή αλλά και για τον εμπορικό κόσμο που ζει και κινείται λόγω του τουρισμού, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.  

Όλη αυτή η τεράστια οικογένεια δίνει έμμεσα ή άμεσα το 25% του ΑΕΠ της χώρας.  Ένα στα τέσσερα ευρώ στην ελληνική οικονομία και πολύ περισσότερα εδώ στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.   

Αυτή την προσπάθεια πρέπει να την περιφρουρήσουμε, να τη στηρίξουμε και να την ενισχύσουμε όλοι. Αναφορικά με το θέμα της αστυνομίας, βρίσκομαι σε συνεργασία με τον  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και εδώ στο αεροδρόμιο είδα με ικανοποίηση αστυνομικούς.  Θα ζητήσουμε και άλλους και για την Παλιά Πόλη, καθώς και αστυνόμευση και μέσα στο νησί. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω αυτή τη συνεργασία με τον κύριο Περιφερειάρχη και τους υπόλοιπους φορείς και στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα και σε όλη την Ελλάδα. Είναι ομαδική προσπάθεια, εμείς δεν ξεχωρίζουμε κανέναν. 

Θα κλείσω με το εξής: Θέλω να παρακαλέσω θερμά για μια ακόμη φορά. Η Κυβέρνηση αύξησε τον κατώτατο μισθό πάνω από 9% στη χρονιά. Θέλω και οι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες στον τουρισμό να δώσουν ποιοτικές θέσεις εργασίας στους εργαζομένους τους, έτσι ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.  Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι άνθρωποι του τουρισμού υποδέχονται τους τουρίστες και αυτοί γυρίζουν με τη σειρά τους στη χώρα τους για να πουν πόσο όμορφη χώρα είναι η Ελλάδα. Μια χώρα με μοναδικό τουριστικό προϊόν, με μοναδικές τουριστικές εμπειρίες και για αυτό ξαναέρχονται την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερο κόσμο. 

Μέρισμα στην επιτυχία του τουρισμού αξίζουν και πρέπει να έχουν όλοι.   

Τέλος, αναφορικά με τα θέματα υποδομών, ενημερώθηκα ότι και το εμβληματικό έργο της πρόσβασης στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», και μιλώ για την οδό στη γέφυρα στη Κρεμαστή, υλοποιείται και ολοκληρώνεται και μπράβο, συγχαρητήρια κύριε Περιφερειάρχη για την προσπάθεια αυτή”.  

Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ: Ενισχύθηκε η φήμη μας την περίοδο της πανδημίας.

«Για ακόμα μία φορά σήμερα έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε υποδεχόμενοι τον Υπουργό Τουρισμού. Στη Ρόδο έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε συχνά.  

Το τελευταίο διάστημα προσωπικά τον συναντώ και σε όλα τα νησιά που περιοδεύω και αυτό δείχνει πως κάποιος που κάνει μία δουλειά και την κάνει με αφοσίωση και με πάρα – πάρα πολύ προσήλωση και αγάπη, έρχονται και τα αποτελέσματα τα οποία όλοι περιμένουμε.  

Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτά; Με ρωτάνε όλοι οι συνάδελφοί σας δημοσιογράφοι «πώς βλέπετε τα πράγματα σε σχέση με το 2019».         

Λέω «εμείς το αφήσαμε πίσω το ’19 ήδη». Κινούμαστε με ρυθμούς 13% πάνω μέχρι 30 Απριλίου και με 6,5% επάνω μέχρι τώρα τον Μάιο. Πήρα τα στοιχεία χθες το βράδυ του Μαΐου.  

Αυτό δείχνει ότι έχει εφαρμοστεί ένα πάρα – πάρα πολύ καλό σχέδιο. Γιατί αυτά δεν είναι αναμενόμενα αποτελέσματα και είναι αυτά τα οποία σήμερα χρειαζόμαστε μετά από την παρατεταμένη κρίση που ζήσαμε στη χώρα και την ενεργειακή κρίση που τώρα ήρθε και μας βρήκε.  

Ποια είναι η απάντηση σε όλα αυτά τα οποία μας έχουν συμβεί; Η απάντηση είναι, είναι δουλειές, είναι εισόδημα, είναι θέσεις εργασίας. Ο μεγάλος εργοδότης στην Ελλάδα που είναι ο τουρισμός πηγαίνει με πολύ καλό σχέδιο, πηγαίνει με μία ταχύτητα η οποία εγγυάται ξανά εισόδημα.  

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τον Υπουργό γιατί είναι κοντά μας, γιατί έχει ανοιχτό μυαλό, γιατί έχει καθαρό στόχο και γιατί δουλεύει με την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που όλοι έχουμε ανάγκη. Προσωπικά τον έχω χαρακτηρίσει  ως τον καλύτερο πωλητή και νομίζω ότι δεν είναι εύκολη δουλειά οι πωλήσεις. Κλείνω λέγοντας ότι η απάντηση σε όλα αυτά τα οποία ζούμε, είναι το εισόδημα, η άνοδος της οικονομίας.  

Έχουμε μπροστά μας ένα υπέροχο τουριστικό 2022. Αν δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις που έχει η χρονιά αυτή, να δώσουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, να γίνουνε διαφημιστές μας, να επιστρέψουν ξανά σε έναν τόπο ο οποίος συνέχεια αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα.  

Αυτά εγώ τα λέω εδώ και δεκαετίες, τα χρόνια της ανεμελιάς, τότε που τα λεφτά ήταν άπειρα. Οι διαδικασίες μηδενικές, η ζωή ήτανε μία μεγάλη λιακάδα. Πράγματα που δεν έγιναν τότε. Γίνονται τώρα με έναν τρόπο πιεστικό και γίνονται στην πιο σκληρή και δύσκολη περίοδο. Στην περίοδο που τα δημοσιονομικά είναι πάρα πολύ περιορισμένα. Οι διαδικασίες έχουν εκατονταπλασιαστεί σε σχέση με το παρελθόν και όμως τώρα γίνονται. Γιατί; Γιατί τώρα υπάρχει σχέδιο, υπάρχουν άνθρωποι αποφασισμένοι να αφήσουμε την πολιτική αερολογία και να κάνουμε δουλειά, να παραδώσουμε στην κοινωνία αποτελέσματα και αυτό το κάνουμε κάθε μέρα.         Σε εμάς τουλάχιστον είναι  νησί – νησί, έργο – έργο, πρωτοβουλία – πρωτοβουλία κάθε μέρα. 

Θέλω να προσθέσω κάτι γιατί έχει σημασία για τον πολιτικό Βασίλη Κικίλια.  Ένας από τους λόγους που σήμερα εισπράττουμε αυτό το τουριστικό ρεύμα το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλο, είναι γιατί κερδίσαμε πάρα πολύ εμπιστοσύνη, ενισχύθηκε η φήμη μας την περίοδο της πανδημίας. Τότε που από ένα άλλο πόστο, αυτό του Υπουργού Υγείας, έπρεπε να κτιστούν σχέδια διαχείρισης μιας πρωτοφανούς κατάστασης.  

Λοιπόν, η κρίση αυτή αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.  Και χρωστάμε πάρα πολλά και στον τουρισμό μας σε αυτό που σήμερα απολαμβάνουμε. Στη διαχείριση που έγινε στα δυο χρόνια της πανδημίας. Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που χαίρομαι να συνεργάζομαι με τον Βασίλη Κικίλια».  

  

ΔΗΛΩΣΗ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΤΕ:  

«Θα μιλήσω ως νησιώτης, καθώς κατά το ήμισυ κατάγομαι από τη Σύρο. Καλωσορίζουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία του ΣΕΤΕ, του INΣΕΤΕ και της Marketing Greece για αυτή τη συζήτηση με τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τους ξενοδόχους του νησιού και όλες τις Αρχές με βάση το πώς βλέπουμε όλοι την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος για την επόμενη δεκαετία. Ο ΣΕΤΕ έχει κάνει ένα πολύ καλό έργο, συνοψίζοντας τους βασικούς πυλώνες, που θεωρούμε όλοι αυτοί που ασχολούμαστε με το τουριστικό προϊόν, ότι μπορούν να αποτελέσουν κομβικό σημείο, έτσι ώστε να αναπτυχθούμε με έναν τρόπο ισόρροπο, με βιώσιμα τουριστικά μοντέλα, με σεβασμό στο περιβάλλον. Και φυσικά με τα μερίσματα της επιτυχίας να πηγαίνουν στη μέση ελληνική οικογένεια, στην οικογενειακή τουριστική επιχείρηση και στους ανθρώπους του τόπου. Χαιρετίζουμε τη διοργάνωση και συμμετέχουμε με πολύ μεγάλη χαρά. Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε το προϊόν μας, με βασικό γνώμονα να στηρίξουμε την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση και να δώσουμε ελπίδα και χαρά στους Έλληνες». 

 

...

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 27/06 18:29

  Β. Κικίλιας: Μέσα στο καλοκαίρι νέες αμερικανικές επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό

 2. 27/06 16:26

  Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έγκριση συγκέντρωσης Fairfax/ Grivalia

 3. 27/06 16:14

  Ethiopian Airlines | Addis Ababa - Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα

 4. 27/06 16:00

  Ξενοδοχεία Αθήνας- α' 5μηνο | Παρέμεινε η υστέρηση των επιδόσεων έναντι του 2019

 5. 27/06 15:31

  FedHATTA: Επαναληπτική συνάντηση φορέων με την Aegean Air

 6. 27/06 14:47

  ΗΠΑ: Εταιρίες-κολοσσοί θα καλύπτουν το κόστος ταξιδιών των εργαζομένων τους για αμβλώσεις

 7. 27/06 14:20

  H Celebrity Cruises γιορτάζει την επιστροφή όλου του στόλου της στις κρουαζιέρες ανά τον κόσμο

 8. 27/06 13:29

  Φέτος πάμε (και ξαναπάμε) Επίδαυρο! | Επέκταση των εκπτωτικών εισιτηρίων και προσφορών μέχρι 30 Ιουνίου!

 9. 27/06 13:28

  Το hyper-connectivity μεταμορφώνει τον ταξιδιωτικό κλάδο

 10. 27/06 13:14

  Ξενοδοχεία: Παρκόμετρο... στις ξαπλώστρες για να σταματήσουν τον πόλεμο της πετσέτας!

 11. 27/06 12:16

  Οι ταξιδιώτες Gen Z σχεδιάζουν τις διακοπές έτσι ώστε να «δίνουν» καλό περιεχόμενο για τα social media

 12. 27/06 11:33

  Απεργιακή «ομίχλη» στις πτήσεις: Τουλάχιστον 1,8 εκατ. Βρετανοί θα ταλαιπωρηθούν τον Ιούλιο

 13. 27/06 10:50

  Η Ελλάδα πρώτη σε ζήτηση αεροπορικών πακέτων ταξιδιών στην Ουγγαρία

 14. 27/06 10:48

  Ισπανικά ξενοδοχεία: Εφοδιαστική αλυσίδα και ενέργεια εκτοξεύουν το κόστος κατά 30%

 15. 27/06 10:10

  Τουρισμός | Το κόστος διαμονής καθορίζει τον προορισμό διακοπών των Βρετανών- πρώτη επιλογή τo all-inclusive

 16. 27/06 09:42

  Τυπολογίες απάτης στις ηλεκτρονικές πληρωμές και επενδύσεις | Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 17. 27/06 09:22

  Αεροπορία μηδενικών εκπομπών | Η Κομισιόν δρομολογεί νέα συμμαχία για υδρογονοκίνητα και ηλεκτρικά αεροσκάφη

 18. 27/06 07:22

  13η Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο

 19. 26/06 11:44

  Δεμένα στο έδαφος τα περισσότερα βρετανικά αεροπλάνα;

 20. 26/06 11:25

  Eγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία σε Σκιάθο και Σπάρτη

 21. 26/06 11:18

  Β.Κικίλιας | Αυξημένη κατά 3,2%, σε σχέση με τον Μάιο του 2019, η τουριστική κίνηση

 22. 26/06 11:16

  Ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Αφάντου προς όφελος του τουρισμού και των κατοίκων

 23. 25/06 12:26

  Καταργείται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας- οι μειώσεις στα τιμολόγια

 24. 25/06 11:40

  Στις Σπέτσες η πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία "H Χαμένη Κόρη|, παρουσία της σκηνοθέτιδας Maggie Gyllenhaal

 25. 25/06 11:30

  Η Airbnb χρηματοδοτεί τη δημιουργία παράξενων καταλυμάτων

 26. 25/06 11:28

  Έρευνα GBTA | Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός που δυσκολεύει την ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδιών

 27. 25/06 11:26

  Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα»

 28. 24/06 16:31

  Νέες παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

 29. 24/06 16:18

  Ανακοινώσεις για τα τουριστικά λεωφορεία υποσχέθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μ. Παπαδόπουλος

 30. 24/06 16:08

  Deloitte | Το ξενοδοχείο του μέλλοντος - Πώς διαμορφώνονται οι τάσεις στον σχεδιασμό των resorts στη Μεσόγειο

 31. 24/06 15:19

  Η Alva Yachts Ελλάς αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο της Alva Yachts

 32. 24/06 14:33

  ACI: Η Ελλάδα η μοναδική χώρα στην ΕΕ που επανέφερε τις πτήσεις σε επίπεδα 2019

 33. 24/06 13:26

  Ποια ελληνικά νησιά είναι ευάλωτα στις ακυρώσεις πτήσεων - Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος και Ζάκυνθος τα πιο ανθεκτικά

 34. 24/06 12:39

  Από ακύρωση σε ακύρωση οι ευρωπαϊκές πτήσεις λόγω απεργιών του προσωπικού

 35. 24/06 12:25

  Β. Κικίλιας | Αυξάνονται τα ποσά που δαπανούν οι ταξιδιώτες στα duty free σε σχέση με το 2019

 36. 24/06 12:07

  Νέος CEO στην TUI ο οικονομικός διευθυντής Sebastian Ebel

 37. 24/06 11:46

  Βρετανοί τουρίστες μηνύουν την TUI για γαστρικές διαταραχές σε ξενοδοχείο της Αιγύπτου

 38. 24/06 11:25

  Ακρόπολη, καύσωνας και ξαφνικό κλείσιμο: Απαραίτητη η έγκαιρη ενημέρωση

 39. 24/06 11:21

  ΕΟΤ: Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της 6ης Ψηφιακής Τουριστικής Συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου

 40. 24/06 11:10

  Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου

 41. 24/06 10:32

  British Airways | Καλοκαιρινή απεργία στο Χίθροου ψήφισαν οι εργαζόμενοι

 42. 24/06 09:39

  5ος κύκλος CapsuleT | Παράταση αιτήσεων μέχρι 26 Ιουνίου

 43. 24/06 09:21

  Η Lufthansa ακυρώνει άλλες 2.200 πτήσεις για Ιούλιο και Αύγουστο- Εξυπηρετούνται οι κλασικοί προορισμοί διακοπών

 44. 24/06 08:22

  Επιχορηγήσεις για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πήλιο και Σκιάθο

 45. 24/06 08:20

  Ενισχύονται τα εγχώρια ταξίδια στην Ισπανία με προτίμηση για διαμονή σε ξενοδοχεία

 46. 24/06 08:17

  Έρευνα Virtuoso: Οι ταξιδιώτες πολυτελείας είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για βιώσιμες εμπειρίες

 47. 24/06 08:10

  Δέκατο Patras Motor Show στην Πάτρα

 48. 24/06 07:26

  EasyJet | Κίνδυνος για ακυρώσεις πτήσεων όλο το καλοκαίρι για Ελλάδα και άλλους προορισμούς

 49. 23/06 19:03

  Στ. Βλαστός | Η ΕΤΑΔ έχει καταφέρει να δώσει λύσεις σε θέματα ακινήτων που λίμναζαν επί δεκαετίες

 50. 23/06 16:35

  Air Albania | Αθήνα-Τίρανα 4 πτήσεις την εβδομάδα

 51. 23/06 16:28

  Β.Κικίλιας | Η Αίγινα εξελίσσεται σε δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό

 52. 23/06 15:29

  «Ξενοδοχείο Μηδέν Αστέρων» με μπάτλερ για... άυπνους – «Μην κοιμηθείτε, σκεφτείτε τις κρίσεις στον κόσμο»

 53. 23/06 14:11

  Γαλλικός τουρισμός: Η Ελλάδα γίνεται η επιτυχία του καλοκαιριού για τους t.o’s και τα τουριστικά γραφεία

 54. 23/06 13:32

  Εκμετάλλευση τουριστών στη Σαντορίνη | Αντιδήμαρχος Θήρας: Κανένας δεν έχει δικαίωμα να αμαυρώνει τη φήμη του νησιού

 55. 23/06 12:55

  Επιταχύνεται η διαδικασία έκδοσης visa των Ινδών για Ελλάδα – 4.000 visa μέχρι στιγμής

 56. 23/06 12:31

  Σύγχρονα μέσα ασφαλείας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

 57. 23/06 12:20

  Ν.Καπραβέλος | Η Όμικρον 5 είναι σχεδόν νέος ιός - μάσκα στους κλειστούς χώρους

 58. 23/06 12:19

  ΓΣΕΕ: Σε επαγρύπνηση για καταγγελίες εργαζομένων για θερμική καταπόνηση

 59. 23/06 11:48

  «Explore Your Happy Place» | Η νέα κοινή διαφημιστική καμπάνια από τον ΕΟΤ και την AEGEAN

 60. 23/06 11:30

  Τουρνουά Τένις «ΦΗΜΗ – ΖΑΡΟΣ» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 61. 23/06 11:26

  Hard Rock/ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ | Το 2026 θα ανοίξει τις πόρτες του το Hard Rock Hotel & Casino Athens στο Ελληνικό

 62. 23/06 11:11

  Μεγάλη τουριστική επένδυση 840 εκατ. ευρώ στη Σαρωνίδα

 63. 23/06 09:10

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Βόλο και Σκιάθο

 64. 23/06 09:08

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 65. 23/06 09:03

  "Ανοιχτοί 'Ανθρωποι" στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

 66. 23/06 09:00

  Ολλανδία: Αυξήσεις μισθών και ελλείψεις προσωπικού

 67. 23/06 08:59

  Σημάδια επιβράδυνσης της ισπανικής οικονομίας

 68. 22/06 18:19

  Γενική συνέλευση ΣΕΤΕ | Καθοριστική η τεχνολογία στην ενίσχυση του τουριστικού brand name της χώρας

 69. 22/06 18:08

  Επιβεβλημένη πλέον η επιμήκυνση της σεζόν

 70. 22/06 16:38

  Πόσο ακριβαίνουν τα ταξί

 71. 22/06 16:17

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία με ταξίδι εξοικείωσης πρακτόρων του RTK Group

 72. 22/06 15:42

  Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο στο metaverse, και ανήκει στην TUI!

 73. 22/06 14:26

  Προς νέο ρεκόρ οι παγκόσμιες ξενοδοχειακές κρατήσεις το καλοκαίρι του 2022

 74. 22/06 13:56

  Ο τουρισμός πρέπει να είναι ελκυστικός όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στους εργαζομένους του

 75. 22/06 13:11

  Αποδόθηκε στο κοινό το αποκατεστημένο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης

 76. 22/06 13:11

  Συνέλευση ΣΕΤΕ | Ανοιχτός διάλογος για μια νέα στρατηγική για την εργασία στον τουρισμό

 77. 22/06 13:02

  Τραγικές εικόνες με θάλασσα από βαλίτσες στο αεροδρόμιο του Χίθροου το Σαββατοκύριακο

 78. 22/06 12:48

  Αλ. Τσίπρας | Συνέλευση ΣΕΤΕ: Τα καθαρά έσοδα θα κρίνουν τη χρονιά - ο τουρισμός χρειάζεται εργαζόμενους με χαμόγελο

 79. 22/06 12:33

  Eurowings | Νέες last minute ακυρώσεις πτήσεων «για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση» - Μεγάλο τεστ το επόμενο Σ/Κ

 80. 22/06 11:20

  Μετατροπή των μικρών νησιών της χώρας σε πρότυπα πράσινης οικονομίας, ενεργειακής αυτονομίας και ψηφιακής καινοτομίας

 81. 22/06 10:55

  Μήλο επιλέγουν για τις διακοπές τους οι συντάκτες του Conde Nast Traveller

 82. 22/06 10:39

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών| Ένσημα 3 χρόνων ακόμη δεν έχουν καταμετρηθεί!

 83. 22/06 10:21

  Πολύμηνη αναταραχή στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια από τις απεργίες των πληρωμάτων καμπίνας

 84. 22/06 09:56

  Κύπρος: Πρόγραμμα για την αναβίωση περιοχών της υπαίθρου

 85. 22/06 09:44

  Η Ryanair προσθέτει πτήσεις προς Ισπανία για επιβάτες, που πλήττονται από τις ακυρώσεις

 86. 22/06 08:05

  Γερμανία: Aύξηση του κατώτατου ωρομισθίου στα 12 ευρώ την ώρα

 87. 22/06 07:13

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Βόλο και Λάρισα

 88. 22/06 07:10

  Η Ισπανία επιβάλει πρόστιμο 740 ευρώ στους τουρίστες που ουρούν στη θάλασσα

 89. 21/06 20:09

  Ανοίγει νέο Nobu Hotel στην Punta Cana

 90. 21/06 16:35

  ΚΕΠΕ: Στο 4,3% ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης του ΑΕΠ το 2022 με ισχυρό μοχλό τον τουρισμό

 91. 21/06 15:40

  Γιατί ακριβαίνουν οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων αυτό το καλοκαίρι - "Τσουχτερές" τιμές στην Ελλάδα με άλμα 92% έναντι του 2019

 92. 21/06 14:29

  Συνέργειες υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού σε διεθνείς εκδηλώσεις

 93. 21/06 13:56

  Σε διαβούλευση η ΜΠΕ της επένδυσης Λεπτού στα Χανιά, ύψους 300 εκατ. ευρώ

 94. 21/06 13:48

  ΠΟΕΕ: Γενικώς υποχρεωτική η ΣΣΕ σε εστιατόρια, μπαρ, ταβέρνες

 95. 21/06 13:24

  Ελληνικός τουρισμός: + 19% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Απρίλιο, έναντι του 2019 | -13,4% στο α' 4μηνο

 96. 21/06 12:59

  Βρετανικός τουρισμός | Ορατές οι πρώτες συνέπειες της ακρίβειας: Το 44% περιορίζει τις διακοπές

 97. 21/06 12:49

  Συνεργασία ΕΛΙΤΟΥΡ και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας

 98. 21/06 12:43

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου στο Ηράκλειο Κρήτης –περιοχή Λιοντάρια

 99. 21/06 12:24

  Jet2.com/ Jet2CityBreaks: Περισσότερα city break στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2023

 100. 21/06 11:54

  Lufthansa: 700 ακυρώσεις πτήσεων τον Ιούλιο – "Αβέβαιος ο Αύγουστος"