Τηλεδιάσκεψη Θεοχάρη- ΣΕΤΕ: Ο τουρισμός δεν ευθύνεται για το δεύτερο κύμα κορωνοϊού στη χώρα μας

Α Decrease font Enlarge font
Τηλεδιάσκεψη Θεοχάρη- ΣΕΤΕ: Ο τουρισμός δεν ευθύνεται για το δεύτερο κύμα κορωνοϊού στη χώρα μας

Η αποτίμηση της δύσκολης τουριστικής χρονιάς που πέρασε λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού, τα θετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, η δρομολόγηση λύσεων σε ζητήματα του κλάδου, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη χρονιά ήταν το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, του Προέδρου του ΣΕΤΕ κ. Γιάννη Ρέτσου και  εκπροσώπων των κλαδικών ενώσεων - μελών του Συνδέσμου.

Ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι «η επόμενη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη, με βάση τα κριτήρια που έχει δημιουργήσει αυτή η πανδημία», ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στη σεζόν του 2020 που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς τη σφοδρότητα με την οποία «χτύπησε» ο COVID-19 ολόκληρο τον πλανήτη, λέγοντας: «Αυτή ήταν μια χρονιά όπου διαφοροποιηθήκαμε. Και το πράξαμε πολύ γρήγορα, με τα πρωτόκολλα, για τα οποία συνεργαστήκαμε άμεσα και με τα συστήματα ελέγχων. Οι κύριοι λόγοι για τις αποφάσεις ήταν οι υγειονομικοί, κάτι που κατανοήσατε όλοι. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Το πόσο καλά τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τις εταιρείες τις οποίες εκπροσωπείτε φαίνεται από το γεγονός ότι βρέθηκαν μόλις δύο κρούσματα σε εργαζόμενους από περισσότερα από 4.000 τεστ που πραγματοποιήθηκαν».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Υπουργός Τουρισμού στις διεθνείς διακρίσεις που απέσπασαν εταιρίες του κλάδου, ο ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού, τοποθετώντας την Ελλάδα στην κορυφή της παγκόσμιας ταξιδιωτικής ελίτ: «Τα βραβεία που έλαβαν η ‘Aegean’ και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ πιστοποιούν ότι και σε διεθνές επίπεδο τα πήγαμε καλά. Για πρώτη φορά βραβεύτηκαν ο ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού από τα ‘World travel Awards’, μια μεγάλη διάκριση και αναγνώριση της συλλογικής προσπάθειας του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, βάσει των εμπειριών των ανθρώπων που επισκέφτηκαν τη χώρα μας». «Ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό που έδειξε συνολικά η τουριστική βιομηχανία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης για τα αντανακλαστικά και τη σοβαρότητα που έδειξαν τα μέλη του ΣΕΤΕ.

Ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε το κακό που κάνει στον Τουρισμό και στη χώρα μας η συζήτηση που γίνεται από ορισμένους κύκλους για το αν ανοίξαμε με ασφάλεια. «Η χώρα μας είναι ασφαλής και αυτό αποδεικνύεται από κάθε άποψη. Χώρες, όπως το Ισραήλ, που δεν άνοιξαν τα σύνορά τους ή η Κύπρος, που έλαβαν πιο αυστηρά μέτρα, δεν γλίτωσαν το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Η βασική πηγή αυτής της κριτικής είναι η εσφαλμένη εντύπωση πως ‘εξοντώθηκε’ ο κορονοϊός μετά το πρώτο κύμα».

Θα ενταθεί ο ανταγωνσιμός το 2021

«Οι προοπτικές της επόμενης χρονιάς», επισήμανε ο κ. Θεοχάρης, «θα είναι δύσκολες διότι πιστεύω πως ο ανταγωνισμός θα ενταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό», ενώ εξήγησε και τα οφέλη των ‘rapid tests’. «Προεδρεύω σε μια Επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, όπου προσπαθούμε να υιοθετηθούν από όλες τις χώρες (‘policy recommendations’) τα ‘rapid tests’. Και το προσπαθώ, προσωπικά, εδώ και μήνες. Το αποτέλεσμα θα είναι να μπουν όλες οι χώρες με αρκετά μεγάλη δυναμικότητα και ένα πολύ σκληρό πόλεμο τιμών και προβλημάτων που όλο αυτό μπορεί να επιφέρει. Προφανώς, το ελληνικό τουριστικό προϊόν έχει τους τρόπους να αντισταθεί και να αμυνθεί, αλλά θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά».

Δυο ακόμη στρατηγικοί στόχοι για το Υπουργείο Τουρισμού σύμφωνα με τον Υπουργό είναι τα ψηφιακά εφόδια και η διαφήμιση. «Έχω ζητήσει από τον ΕΟΤ να κινηθεί προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι τα ψηφιακά εφόδια (‘digital assets’), μέσω του ‘Visit Greece’ και της εφαρμογής ‘Visit Greece mobile application’. Η εφαρμογή αυτή ‘κατέβηκε’ στα κινητά από 550.000 ανθρώπους και 450.000 έβαλαν «preference». Διορθώθηκαν πολλά προβλήματα στην εφαρμογή και θέλω να σας ζητήσω να μπουν οι επιχειρήσεις σας σε αυτήν. Αυτό θα βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και παράλληλα θα ωφελήσει και τις επιχειρήσεις». «Η δεύτερη στρατηγική κατεύθυνση», είπε ο κ. Θεοχάρης στα μέλη του ΣΕΤΕ, «είναι η συνεχής παρουσία μέσω διαφήμισης και συνδιαφήμισης. Και στο επίπεδο στήριξης των αεροπορικών θέσεων και στο επίπεδο της διαφήμισης με τους ‘our operators’ κ.ά. Θα ασχοληθούμε και με ‘workshops’ για την επέκταση της τουριστικής περιόδου».

«Ένα δομικό πρόβλημα για την επόμενη χρονιά», υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης, «είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρουμε να έχουμε οργανωμένους, ενιαίους κανόνες».

«Η συζήτηση για την υιοθέτηση των κοινών κανόνων είναι συνεχής. Η κουβέντα για το πώς θα αξιοποιηθούν τα τεστ έχει μπει στην ημερήσια ατζέντα και οι χώρες ήδη χρησιμοποιούν τα κοινά κριτήρια του ECDC», συμπλήρωσε ο Υπουργός Τουρισμού.

Ο κ. Θεοχάρης ενημέρωσε τα μέλη του ΣΕΤΕ για τα προγράμματα εσωτερικού τουρισμού.

«Έχω συμφωνήσει τα χρήματα του ‘Τουρισμός Για Όλους’ να μεταφερθούν στην επόμενη χρονιά όπως επίσης και το σύστημα των ‘voucher’ του ιδιωτικού τομέα να επεκταθεί και την επόμενη χρονιά. Περιμένω να ψηφιστούν οι διατάξεις και να γίνει η συνεννόηση και σε επίπεδο προϋπολογισμού».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος τόνισε με έμφαση την επιτυχία της Ελλάδας και των επιχειρήσεων -τηρουμένων των αναλογιών-  μέσα στην πανδημία. «Ο τουρισμός έπρεπε να ανοίξει και καλώς άνοιξε. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι μας για να λειτουργήσει ο τουρισμός, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Οι παραλείψεις ήταν αναμενόμενες και οι περισσότερες διορθώθηκαν εγκαίρως, όπως με τα υποδειγματικά PLF στα αεροδρόμια, που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν πιο γρήγορα και στα χερσαία σύνορα».

Ο κ. Ρέτσος υποστήριξε ότι όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια μέσα σε αυτή την υγειονομική αβεβαιότητα, δίνει τη δυνατότητα μιας παρακαταθήκης θετικών εμπειριών για το μέλλον. «Δείξαμε στο εξωτερικό ότι η Ελλάδα μπορεί να διαχειρίζεται ένα τεράστιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζει αυτό το μεγάλο υγειονομικό ρίσκο με επιτυχία. Αυτή είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον, όπως και η εμπειρία που απέκτησαν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι, λειτουργώντας μέσα σε ένα τέτοιο υβριδικό περιβάλλον».

Γ.Ρέτσος: Δεν ευθύνεται τουρισμός για το δεύτερο κύμα κορονοϊού στη χώρα μας

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ ξεκαθάρισε ότι ο τουρισμός δεν ευθύνεται για το δεύτερο κύμα κορονοϊού στην χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στην Αμερικανική τουριστική αγορά. «Ο τουρισμός έχει συνηθίσει να ενοχοποιείται για πάρα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια και αυτό συνέβη και στη συγκυρία αυτή. Δεν μπορεί να συνδέεται η τωρινή κατάσταση με τον τουρισμό το καλοκαίρι. Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι η προφανής απόδειξη. Η πολιτική αλλαγή στις Η.Π.Α. μας δημιουργεί αισιοδοξία, αναφορικά με τις σχέσεις της με την Ευρώπη. Η αμερικανική αγορά είναι από τις πλέον σημαντικές για τη χώρα μας. Ευχόμαστε το δεύτερο εξάμηνο του 2021 να αποτελέσει την απαρχή της επιστροφής στην κανονικότητα για τον ελληνικό τουρισμό».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, εκτός του Υπουργού Τουρισμού και του Προέδρου του ΣΕΤΕ, συμμετείχαν επίσης:

 • Α' Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος, 
 • Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος  της Aegean Airlines και της Olympic Air κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, 
 • Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης, 
 • Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και μέλος του ΔΣ της HATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, 
 • Αντιπρόεδρος Οικονομικών του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Χανίων  κ. Εμμανουήλ Γιαννούλης ,  
 • Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος (ΟΚΕ) και της Vernicos Yachts κ. Γιώργος Βερνίκος, 
 • Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ και CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» κ. Ιωάννης Παράσχης 
 • και η Γενική Διευθύντρια του ΣΕΤΕ κυρία Μαρία Γάτσου.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 26/01 18:00

  FVW, το Travel Talk λανσάρει την εικονική έκθεση τουρισμού 11-12 Φεβρουαρίου

 2. 26/01 17:51

  Βραβεία HolidayCheck Special Award στα Atrium Hotels στη Ρόδο

 3. 26/01 16:44

  "Επιτυχημένες πρακτικές προώθησης προορισμών": Δείτε το Webcast την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 16.00

 4. 26/01 16:20

  Νέα Safety Travel Kit

 5. 26/01 15:38

  Νέες υγειονομικές απαιτήσεις στα ταξίδια για Ολλανδία και Γαλλία 

 6. 26/01 15:26

  Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ενιαίους κανόνες στις μεταφορές και υποχρεωτικά αρνητικά τεστ πριν από τα ταξίδια

 7. 26/01 14:54

  Η σημαντική συμβολή της Μarketing Greece για την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό

 8. 26/01 14:28

  WTTC: Τα ξενοδοχεία καραντίνας θα καταστρέψουν τον τουρισμό και τα ταξίδια όπως τα γνωρίζαμε

 9. 26/01 14:10

  Ryanair: Έως δύο δωρεάν αλλαγές κράτησης για περιορισμένη περίοδο

 10. 26/01 13:40

  Δύο Γερμανοί επιστήμονες προβλέπουν πώς θα είναι τα ταξίδια μετά την πανδημία – "Προνόμιο για λίγους τα ταξίδια"

 11. 26/01 12:48

  ΕΟΤ- Γαλλία: Προβολή του Πηλίου στο Le Figaro Magazine

 12. 26/01 12:46

  ΝΕΤ: Η ανάκαμψη στα ταξίδια απαιτεί άμεσο συντονισμό των χωρών της ΕΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας

 13. 26/01 12:26

  Ξενοδοχεία: Δωρεάν τεστ στο Μεξικό και τη Δομινικανή Δημοκρατία

 14. 26/01 12:20

  Ξενοδοχεία: Τι προβλέπει η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

 15. 26/01 12:11

  DW: Δυναμικές οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας

 16. 26/01 11:52

  Η δεύτερη μεγαλύτερη φυσική ελληνική λίμνη με την καθηλωτική ομορφιά

 17. 26/01 11:51

  Η τοποθεσία της Ελλάδας που έγινε viral μέσα από την επίσημη σελίδα του Instagram

 18. 26/01 11:10

  Website ξενοδοχείων με αξεπέραστη ταχύτητα

 19. 26/01 10:21

  Επιστροφή στην κανονικότητα στα τέλη της άνοιξης, αρχές του καλοκαιριού

 20. 26/01 09:17

  Η πρώτη γάτα θετική στον κορωνοϊό από επαφή με άνθρωπο στη Ν.Κορέα

 21. 26/01 09:16

  Κορωνοϊός: Και η Πορτογαλία υποστηρίζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τα ταξίδια

 22. 26/01 09:14

  ΗΠΑ: Φόβος για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού

 23. 26/01 09:13

  Αυστρία: Υποχρεωτικές οι ιατρικές μάσκες στους δημόσιους χώρους

 24. 26/01 09:06

  Σαουδική Αραβία: Mega project με την ίδρυση νέας πόλης και προσέλκυση επενδύσεων ύψους 6 τρισ. δολ.

 25. 26/01 09:03

  Ευρωπαϊκά Αεροδρόμια: 'Εκκληση για αλλαγές στο πλαίσιο των κρατικών ενισχύσεων της ΕΕ για τον κορωνοϊό

 26. 25/01 17:15

  «Εμβόλια κοντά μου» από τη Google Maps

 27. 25/01 16:08

  Ξεκίνησε η διαδικασία αδειοδότησης υδατοδρομίων στα Διαπόντια νησιά

 28. 25/01 15:32

  ICAO: Η ενιαία πιστοποίηση τεστ & εμβολίων μπορεί να απελευθερώσει τα ταξίδια

 29. 25/01 15:08

  Ryanair: Απέσυρε διαφημιστική καμπάνια λόγω καταγγελιών για παραπλάνηση

 30. 25/01 14:02

  Nέα δεδομένα στην ταξιδιωτική βιομηχανία φέρνουν οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού - Κλείνει το αεροδρόμιο του Ισραήλ

 31. 25/01 13:15

  Γερμανία: Απαισιόδοξοι οι καταναλωτές για την άρση των περιοριστικών μέτρων στα ταξίδια μέχρι το Πάσχα

 32. 25/01 13:13

  Επιτάχυνση της Τεχνητής Νοημοσύνης και της ψηφιακής μετάβασης το 2021

 33. 25/01 13:03

  Αποκάλυψη ναόσχημου μνημείου στην Παιανία

 34. 25/01 12:56

  Οι Γερμανικές αεροπορικές εταιρίες δεν θα δέχονται επιβάτες με υφασμάτινες μάσκες στις πτήσεις

 35. 25/01 12:40

  Από 28 Ιανουαρίου η δήλωση των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας για την αποζημίωση αδείας των εργαζομένων

 36. 25/01 12:15

  Βρετανία: Πιέσεις για ξενοδοχεία καραντίνας – Γιατί «κινδυνεύουν» οι καλοκαιρινές διακοπές των Βρετανών

 37. 25/01 11:49

  Το ελληνικό χωριό που νομίζεις ότι ακουμπά στον ουρανό

 38. 25/01 11:48

  Ο Αιγυπτιακός Φάρος στην Ελλάδα που είναι από τους παλαιότερους στον κόσμο

 39. 25/01 11:45

  Tripadvisor: Οι 5 μεγαλύτερες ταξιδιωτικές τάσεις που θα επικρατήσουν το 2021 - Πώς θα συμπεριφερθούν οι ταξιδιώτες

 40. 25/01 11:20

  Πώς το Μονακό προετοιμάζεται για να «αναστήσει» τον κλάδο MICE

 41. 25/01 10:46

  American Airlines: Καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα από Ν.Υόρκη το καλοκαίρι

 42. 25/01 10:28

  Τ.Ο. Πελοποννήσου: Έντονη διαμαρτυρία για τη δημιουργία Αιολικού Πάρκου στο Μαίναλο

 43. 25/01 10:21

  Εποχή ηλεκτροκίνησης στην Αθήνα - Σε ποιες οδούς χωροθετούνται 25 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

 44. 25/01 10:20

  Τυνησία: Ομοιόμορφοι κανόνες για όλους τους ταξιδιώτες ανεξάρτητα από την προέλευσή τους

 45. 25/01 10:18

  Οι προοπτικές ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας

 46. 25/01 10:12

  Ξεκλειδώνοντας τον κόσμο: Η Σρι Λάνκα ανοίγει τα σύνορα

 47. 25/01 10:10

  Ο ψηφιακός ξεναγός της Βόρειας Μακεδονίας

 48. 25/01 10:06

  ΥΠΑ: Συνεχίζονται οι περιορισμοί στις αεροπορικές μετακινήσεις εσωτερικού

 49. 24/01 09:19

  Τι είναι το συνθετικό κρέας και ποιες χώρες ερίζουν για να μπει στη ζωή μας

 50. 24/01 09:17

  Η πανδημία αλλάζει τις διατροφικές συνήθειες -Τα 10 πιο δημοφιλή superfoods, που θα κυριαρχήσουν το 2021

 51. 24/01 08:14

  Νομιμοποίηση Ορειβατικού Καταφυγίου στο Πήλιο

 52. 23/01 13:31

  Πανδημίες και κλιματική αλλαγή απειλούν την ανθρωπότητα

 53. 23/01 13:08

  Τo Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνή διαδικτυακή συνάντηση

 54. 23/01 13:05

  Tο εντυπωσιακό Ρολόι της Δράμας που όταν το βλέπεις από ψηλά σε αφήνει άφωνο

 55. 23/01 13:00

  Πού βρίσκεται ο μαγευτικός «δρόμος της αγάπης» στην Ελλάδα

 56. 23/01 12:53

  Δανία: Διακοπή πτήσεων από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 57. 23/01 12:51

  Η Γαλλία απαιτεί αρνητικό τεστ κορωνοϊού από ταξιδιώτες της ΕΕ

 58. 23/01 12:42

  Η ΔΟΕ αντικρούει τις φήμες περί ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο

 59. 22/01 23:25

  Ο Επίτιμος Πρόεδρος της MSC Cruises αναλαμβάνει Πρόεδρος της CLIA

 60. 22/01 14:57

  Συνάντηση Yφυπουργού Τουρισμού και Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ

 61. 22/01 14:52

  Η μαύρη λίστα φορολογικών παραδείσων της ΕΕ δεν περιλαμβάνει τους χειρότερους παραβάτες

 62. 22/01 14:03

  Ισπανία: Πιέσεις για ταχύτερους εμβολιασμούς – Προειδοποίηση των t.o’s οτι θα στείλουν τους τουρίστες στην Ελλάδα

 63. 22/01 13:53

  Ισπανός πρωθυπουργός: Δεν θα έχουμε διεθνή τουρισμό πριν τα τέλη του καλοκαιριού

 64. 22/01 13:02

  Σπάνια κειμήλια του Πολεμικού Μουσείου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

 65. 22/01 12:43

  Στην Αθήνα το πρώτο IAPCO Edge Education Seminar

 66. 22/01 12:32

  Βρετανία: Καθολικό κλείσιμο των συνόρων εξετάζει η κυβέρνηση

 67. 22/01 12:28

  ΥΠΑ: Χωρίς όριο ταξιδιωτών οι αφίξεις από το Ισραήλ - Παράταση της 7ήμερης καραντίνας στις διεθνείς αφίξεις

 68. 22/01 12:23

  Κύπρος: Πρόσκληση για επιπλέον καταλύματα στο «Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού»

 69. 22/01 12:05

  Το ελληνικό μικρό εκκλησάκι με τους πολλούς τρούλους

 70. 22/01 12:04

  Το άγνωστο και καταπράσινο «Μπαρουτάδικο» της Αθήνας

 71. 22/01 11:58

  Λέσβος: Αίτημα για ένταξη των 63 θετικά αξιολογημένων προτάσεων στο πρόγραμμα Leader

 72. 22/01 11:57

  Έρχεται κύμα πτωχεύσεων στην τουριστική αγορά της Γερμανίας

 73. 22/01 11:24

  Η Βρετανία συζητά την ιχνηλάτηση ταξιδιωτών για την τήρηση της καραντίνας

 74. 22/01 10:44

  E.E .| Αποφυγή των μη απαραίτητων ταξιδιών, ερωτηματικά για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

 75. 22/01 10:21

  «Όχι» της Άγκελα Μέρκελ σε ταξιδιωτικές διευκολύνσεις μέσω πιστοποιητικού εμβολιασμού

 76. 22/01 10:05

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Παρνασσό και Παναιτώλιο

 77. 22/01 10:02

  Ισπανία: Αύξηση 40% στο ενδιαφέρον αγοράς ακινήτων από Βρετανούς

 78. 22/01 10:00

  Δωρεάν εφαρμογή μέτρησης κορωνοϊού σε κλειστούς χώρους και σε ξενοδοχεία

 79. 22/01 09:58

  Φινλανδία: Αναστολή πτήσεων από Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Νότια Αφρική

 80. 22/01 09:56

  Η Σερβία με παροχή κινήτρων μπαίνει δυναμικά στον χώρο προσέλκυσης κινηματογραφικών ταινιών

 81. 22/01 00:10

  Ευρωκοινοβούλιο: Να κατοχυρωθεί το δικαίωμα των εργαζομένων να αποσυνδέονται ψηφιακά από την εργασία

 82. 21/01 23:46

  «Τα διαβατήρια εμβολιασμού θα είναι αναπόφευκτα για τους ταξιδιώτες»

 83. 21/01 17:10

  Ο Κ. Μητσοτάκης μιλά για το rebranding της Ελλάδας σε συνέντευξη στο περιοδικό Monocle

 84. 21/01 16:51

  Σημαντικά ευρήματα στο ιερό της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο

 85. 21/01 16:38

  ITB Berlin NOW & Statista | Νέα ρεκόρ στον παγκόσμιο τουρισμό μετά το 2023

 86. 21/01 15:18

  Από τα 4,8 εκατ. Ευρωπαίων που ήρθαν στην Ελλάδα το 11μηνο, τα 3 εκατ. ήταν Βρετανοί, Γερμανοί και Γάλλοι

 87. 21/01 14:50

  Οι πρώτες χώρες που ακυρώνουν την καραντίνα για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες

 88. 21/01 13:37

  Λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για τα ταξίδια το πιστοποιητικό εμβολιασμού

 89. 21/01 13:20

  Λιγότεροι από 1 στους 10 Βρετανούς προβλέπουν "κανονικές" διακοπές στο εξωτερικό το 2021

 90. 21/01 13:11

  Η Emirates δοκιμάζει το «ψηφιακό διαβατήριο» IATA Travel Pass

 91. 21/01 12:37

  7,7 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του πολιτισμού στην Αθήνα

 92. 21/01 12:36

  Κλείνουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι

 93. 21/01 12:11

  Το ελληνικό χωριό με το πιο παράξενο όνομα

 94. 21/01 12:10

  Η «θάλασσα του Παρνασσού» που σε μαγεύει όλες τις εποχές

 95. 21/01 12:07

  Έχει επηρεάσει η πανδημία την επιθυμία των Αμερικανών και Βρετανών για ταξίδια;

 96. 21/01 12:00

  Ρωσία: Πόσο το πιστοποιητικό εμβολιασμού εγγυάται υγιείς ταξιδιώτες;

 97. 21/01 11:37

  Πώς η Ρόδος διεκδικεί τους digital nomads

 98. 21/01 11:33

  ΠΟΤ: Επανεξελέγη γ.γ. ο Zurab Pololikashvili

 99. 21/01 11:19

  DRV: Ο τουρισμός το 2021 απαιτεί στρατηγική ασφαλούς επανεκκίνησης - Tι ζητούν τα τουριστικά γραφεία και οι t.o's

 100. 21/01 10:10

  Πρόεδρος ΠΟΞ για τουρισμό | Το μόνο που έχουμε σήμερα είναι… η εικόνα του Χριστού και της Παναγίας