CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

Στον ανταγωνιστικό κόσμο του τουρισμού, η δικτύωση αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο για την επιτυχία των νεοφυών επιχειρήσεων. Το δωρεάν πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT δεν προσφέρει μόνο καθοδήγηση και εκπαίδευση στις startups, αλλά δημιουργεί και ανεκτίμητες ευκαιρίες δικτύωσης, ενισχύοντας τη συνδεσιμότητά τους με τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο.

Συμμετοχή σε Εκθέσεις 

Ένας από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους ο CapsuleT ενισχύει τη δικτύωση των startups είναι μέσω συμμετοχών με δικό του περίπτερο σε σημαντικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όπως για παράδειγμα η Philoxenia στη Θεσσαλονίκη και η Xenia στην Αθήνα, όσο και στο εξωτερικό. Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν στις νεοφυείς επιχειρήσεις την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να συναντήσουν δυνητικούς πελάτες και συνεργάτες και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τουριστικό τομέα.

Σημαντική ευκαιρία επαφής με τη διεθνή αγορά αποτελούν οι συμμετοχές του CapsuleT με επιλεγμένες startups του προγράμματος επιτάχυνσης σε κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό όπως η ITB Berlin, η Fitur Madrid και η WTM London. Αυτές οι εκθέσεις συγκεντρώνουν επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο και προσφέρουν πλατφόρμες δικτύωσης που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους για συνεργασίες και επενδύσεις.

 
 
Συναντήσεις με Τοπικές Ενώσεις και Φορείς

Πέρα από τις διεθνείς εκθέσεις, ο CapsuleT ενισχύει τη δικτύωση των startups μέσω συνεργασιών με τοπικές ενώσεις ξενοδόχων και φορείς στην Ελλάδα. Οι startups του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και συναντήσεις με ενώσεις όπως η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας, η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου και η Ένωση Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου. 

Αυτές οι συναντήσεις προσφέρουν ένα πλαίσιο για την ανάπτυξη συνεργασιών σε εθνικό επίπεδο, επιτρέποντας στις startups να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες και τις προκλήσεις της τοπικής αγοράς και του τουριστικού προϊόντος, ενώ παράλληλα τους δίνεται το βήμα να παρουσιάσουν τη δική τους επιχείρηση και προϊόντα/υπηρεσίες. Η αλληλεπίδραση αυτή με έμπειρους επαγγελματίες και οργανισμούς ενισχύει τη γνώση τους και διευκολύνει την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών.

Στο επόμενο διάστημα, οι ομάδες θα έχουν ανάλογες ευκαιρίες και μέσω αντίστοιχων εκδηλώσεων και συνεδρίων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που θα διοργανωθούν, όπως για παράδειγμα η Ετήσια Γενική Συνέλευση, το International Hospitality Forum, κι εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας Boutique Hotel.



Mentoring Meetups

Ένα από τα πιο πολύτιμα στοιχεία του προγράμματος του CapsuleT είναι οι τακτικές συναντήσεις καθοδήγησης (mentoring meetups). Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, οι startups συνδέονται με έμπειρους μέντορες που διαθέτουν βαθιά γνώση και εμπειρία στον τουριστικό κλάδο.

Οι μέντορες προσφέρουν εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλές, βοηθώντας τις startups να ξεπεράσουν προκλήσεις και τα αδύναμα σημεία τους, να αναπτύξουν στρατηγικές και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες. Επιπλέον, οι συναντήσεις αυτές προσφέρουν ένα περιβάλλον όπου οι νεοφυείς επιχειρηματίες μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και να μάθουν από τις εμπειρίες των άλλων.

Success Stories

Οι ιστορίες επιτυχίας των startups που έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT αναδεικνύουν την αξία της δικτύωσης. Για παράδειγμα, πολυάριθμες startups που εξειδικεύονται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για ξενοδοχεία κατάφεραν να κλείσουν σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες μετά τη συμμετοχή τους σε διεθνείς εκθέσεις μέσω του CapsuleT.

Κάποιες άλλες startups βρήκαν νέους επενδυτές και συνεργάτες χάρη στις συναντήσεις με τοπικές ενώσεις και τις mentoring meetups. Αυτές οι συνεργασίες τις βοήθησαν να επεκταθουν σε νέες αγορές και να αναπτύξουν νέες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των ταξιδιωτών.

Real-life examples:

Deliverback:

«Η πορεία μας στο Capsule T, μας βοήθησε να διακρίνουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που απαντά στις ανάγκες των ξενοδόχων και κάθε χρόνο να βελτιώνουμε το προϊόν μας και την ομάδα μας. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στην συνείδηση των ξενοδόχων της χώρας μας, να μαζέψουμε γνώση και να πάμε αυτή την τεχνογνωσία στο εξωτερικό.

Για εμάς ο CapsuleT είναι μια κάψουλα στον χρόνο. Είναι ένα 5μηνο εντατικό πρόγραμμα εστιασμένο στις επιχειρήσεις του τουρισμού, που σε μεταμορφώνουν. Ξεκινήσαμε με 600 ξενοδοχεία στην  Ελλάδα  και τώρα έχουμε φτάσει τα 1.800 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουμε συνεργασία με 20 αεροδρόμια, ενοικιάσεις αυτοκίνητων, και κρουαζιέρες, ενώ κάθε χρόνο διπλασιάζουμε τα νούμερα μας. Οι 13.000 αποστολές σε όλον τον κόσμο και το 5αστερο rating στο trust pilot αποδεικνύει την αξία στην λύση που προτείνουμε.

Ακόμα, ο CapsuleT μάς έμαθε ότι η Δύναμη του MAZI είναι που κάνει τη διαφορά. Και αυτό αποδείχτηκε και ακόμα μια φορά στις πυρκαγιές της Ρόδου όταν, μετά από πρωτοβουλία του κ. Βασιλικού και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, συντονίστηκε μια πολύ μεγάλη δράση και επιστρέψαμε εντελώς δωρεάν πάνω από 500 βαλίτσες σε όσους αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το δωμάτιο τους μέσα σε ένα βράδυ». 

Hotellisense

«Η Hotellisense ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2019 για να καλύψει το κενό στο hotel data analysis και σήμερα αποτελεί πλέον την πιo ολοκληρωμένη BI hotel analytics πλατφόρμα στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα ανάλυσης των revenue, reservations, POS, financial και marketing data ενός ξενοδοχείου.

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία το πρόγραμμα του CapsuleT κερδίζοντας τo 1ο βραβείο, έχοντας υλοποιήσει 20 πιλοτικά trials, βελτιώνοντας το προϊόν μας εμπορικά και τεχνικά και έχοντας 3 νέες συνεργασίες. Πλέον, είμαστε παραγωγικά σε 120 ξενοδοχεία και ανοίγουμε αγορές στο εξωτερικό.

Στο πρόγραμμα αυτό, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε την αγορά καλύτερα, να έχουμε ως μέντορες ξενοδόχους, που η εμπειρία τους και οι συμβουλές τους ήταν πολύ σημαντικές και μας βοήθησαν πολύ, αλλά και να πραγματοποιήσουμε πολλά on-site και virtual επισκέψεις σε ξενοδοχεία. Ο CapsuleT μάς βοήθησε, επίσης, σημαντικά στην προώθηση του προϊόντος μας υποστηρίζοντας τη συμμετοχή μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ─ όχι μόνο κατά τη διάρκεια του προγράμματος, αλλά συνεχίζει να το κάνει ακόμη και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά». 

Unlimited Adrenaline

«Η Unlimited Adrenaline είναι το πρώτο marketplace και ένας πλήρης οδηγός για outdoor activities και extreme sports στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να διασυνδέσουμε κάθε επιχείρηση σε μια ενιαία πλατφόρμα και μέσω ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης και προώθησης να διανείμουμε τις παροχές τους παγκοσμίως, προβάλλοντας όσα η Ελλάδα έχει να προσφέρει και αναδεικνύοντας την ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots εναλλακτικού τουρισμού.

Η συμμετοχή μας στο CapsuleT μάς βοήθησε σημαντικά μέσω των συνεργασιών και των γνώσεων που πήραμε να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας συνολικά. Από περίπου 800 πελάτες, το 2021, έχουμε καταφέρει να διπλασιάζουμε τον αριθμό πελατών και των εσόδων μας κάθε χρόνο.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, είχαμε αύξηση των activity providers από 352 σε 405, ενώ πλέον έχουμε φτάσει τους 597. Ενώ όσον αφορά τις συνεργασίες με εγγεγραμμένους μεταπωλητές (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία κα.) έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε τις 42 εγγραφές στις 128».

Εσύ έμαθες ότι έχουν ανοίξει οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης;

Εάν επιθυμείτε να μπείτε κι εσείς στην κοινότητα του CapsuleT, μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στον 7ο κύκλο επιτάχυνσης! Η περίοδος αιτήσεων ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024.

Μάθετε τα κριτήρια συμμετοχής, τα χρηματικά έπαθλα που μπορείτε να διεκδικήσετε και τη δομή του προγράμματος αναλυτικά εδώ: https://www.capsuletaccelerator.gr/el/accelerator/

Κάντε την αίτηση σας εύκολα εδώ: https://www.eventora.com/en/Events/CapsuleTApplicationForm7thCycle

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 21/07 12:39

  Τουρισμός | Ποιες εθνικότητες "καίει" περισσότερο ο καύσωνας - τι δείχνουν οι δαπάνες με πιστωτικές κάρτες στην Ισπανία

 2. 21/07 12:16

  +14,8% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Μάιο - μεγαλύτερη αύξηση στο Ηράκλειο και μείωση στην Αχαΐα

 3. 21/07 11:56

  Δήμος Επιδαύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 4. 21/07 11:55

  ‘Εκθεση Τοπικών Προϊόντων στη Μακρυρράχη Πηλίου

 5. 20/07 22:18

  Ε. Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση- “Στρατηγικός Σχεδιασμός” και χωροταξικό- νέο λιμάνι στο Μονόλιθο

 6. 20/07 13:16

  Κυπριακός τουρισμός | «Έξυπνος» προορισμός η Πάφος με την τοποθέτηση ψηφιακών πινακίδων

 7. 20/07 13:03

  Ο πλανήτης αιχμάλωτος ενός μικρού ψηφιακού λάθους

 8. 20/07 12:58

  Μ. Κόνσολας | «Νέα δέσμη κινήτρων για τους γιατρούς που θα υπηρετούν στα νοσοκομεία των νησιών»

 9. 20/07 12:50

  O Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης καταδικάζει περιστατικό ξυλοδαρμού τουριστών - προσφορά δωρεάν διακοπών

 10. 20/07 12:39

  Ε.Ξ. Ρόδου | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων Φαληρακίου & Καλλιθέας

 11. 20/07 12:36

  Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό Κοζάνης

 12. 20/07 12:34

  Ισπανία: Η αύξηση των τουριστικών μεγεθών αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης

 13. 19/07 17:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | grape - Greek Agora of Performance, 21 – 25 Ιουλίου

 14. 19/07 16:05

  LoveHER | Τουριστική προβολή του Ηρακλείου: Επίσημη προβολή του σποτ, εμπνευσμένο από τα γράμματα HER της λέξης HERAKLION

 15. 19/07 14:48

  Έτοιμη η μελέτη για το rebranding της Ρόδου από τον Δήμο Ρόδου

 16. 19/07 14:42

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Αναψυκτήριο, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 – ΧΩΡΟΣ Δ | 23 Ιουλίου - 21:00, 24 & 25 Ιουλίου - 21:30

 17. 19/07 11:14

  Χάος σε όλο τον κόσμο από τεχνικό πρόβλημα | Παρέλυσαν πτήσεις- τι λένε Aegean Airlines και ΔΑΑ

 18. 19/07 10:26

  Σύσταση Οργανισμού Διαχείρισης και Προβολής Προορισμών στο Ρέθυμνο | Συνάντηση Κεφαλογιάννη- Δημάρχου

 19. 19/07 10:14

  Βρετανικός τουρισμός | Σήμερα Παρασκευή ήταν προγραμματισμένες οι περισσότερες πτήσεις από τον Οκτώβριο του 2019

 20. 19/07 07:33

  Δήμος Βιάννου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 21. 19/07 07:32

  Δράσεις αναβάθμισης υποδομών Δικταίου Άντρου

 22. 19/07 07:29

  Φεστιβάλ Χορωδιών στα Τζουμέρκα

 23. 19/07 07:00

  Στρατηγικός σχεδιασμός Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στην Ερέτρια

 24. 19/07 07:00

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Δράση ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού

 25. 18/07 22:40

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες δράσεις προτείνει το WTTC για τη συνύπαρξη ντόπιων και τουριστών

 26. 18/07 21:55

  Υπερτουρισμός | Νέα διαδήλωση στη Μαγιόρκα την Κυριακή- έκκληση της τοπικής κυβέρνησης για ειρηνική διαμαρτυρία

 27. 18/07 14:20

  Γ. Χατζημάρκος | Αύξηση του προϋπολογισμού για την ενίσχυση των τουριστικών επενδύσεων μέσω του Αναπτυξιακού

 28. 18/07 14:11

  Focus Bari | Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της Ελληνικής ναυτιλίας- Μόνο 1% των νέων...

 29. 18/07 13:46

  Οι επιδόσεις των ελληνικών καταλυμάτων το 2023 με τα ...μάτια της ΕΛΣΤΑΤ | Ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ενοικιαζόμενα

 30. 18/07 13:33

  ΕΕ | 7 δισ. ευρώ σε υποδομές βιώσιμων, ασφαλών και έξυπνων μεταφορών- ενισχύονται λιμένες στην Ελλάδα

 31. 18/07 13:22

  Έκρηξη παρουσιάζουν οι ταξιδιωτικές απάτες | 12 συμβουλές στις κρατήσεις μέσω Booking

 32. 18/07 11:29

  Ισχυρή άνοδος στις συναλλαγές πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα στο α' εξάμηνο του 2024

 33. 18/07 11:19

  Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με τον όμιλο Expedia

 34. 18/07 10:42

  Υπερ-τουρισμός | "Και όμως οι διαδηλώσεις θα πετύχουν τον στόχο για μείωση των αφίξεων σε αυτές τις περιοχές"

 35. 18/07 07:00

  Τήλος: Παγκόσμια πρωτιά ως πιστοποιημένο νησί μηδενικών αποβλήτων ενεργειακής αυτονομίας

 36. 18/07 07:00

  Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: 2 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 37. 18/07 07:00

  Αλγερία: Σχέδιο δράσης για τουριστική ανάπτυξη

 38. 18/07 07:00

  Τσεχία: Συνεχώς αυξανόμενα τα έσοδα από τον τουρισμό

 39. 18/07 07:00

  Το Σινεμά στον Κήπο του Φεστιβάλ στο Χόρτο Πηλίου

 40. 17/07 18:14

  "Όχι" και από την Περιφέρεια στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για υπερδόμηση της Μαρίνας της Αρετσούς

 41. 17/07 16:16

  Ξενοδοχεία | Το The Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα στα 50 καλύτερα του National Geographic «Lakes & Mountains 2024»

 42. 17/07 16:09

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση ‘‘Η χαρά της ζωής’’ στο Ρέθυμνο με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

 43. 17/07 15:00

  Κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Σαντορίνη και τουρνουά μπάσκετ στη Λήμνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 44. 17/07 14:40

  Η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου - ADAC αγόρασε 70 ταξιδιωτικά γραφεία της Galeria

 45. 17/07 13:55

  Jet2.com: 11 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

 46. 17/07 13:09

  Άμστερνταμ εναντίον υπερτουρισμού: Τι κάνει ο δήμος για να επαναφέρει την ισορροπία

 47. 17/07 12:36

  ΥΠΑ | +11,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' εξάμηνο του 2024

 48. 17/07 12:16

  Condor: 6 νέες συνδέσεις με Ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2025

 49. 17/07 12:06

  ΔΥΠΑ: Σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στις 7 Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Τουρισμού-Φιλοξενίας

 50. 17/07 12:00

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Ακρόπολης Αθηνών λόγω υψηλών θερμοκρασιών

 51. 17/07 11:51

  Νέος ισχυρός όμιλος στον κλάδο του ελληνικού ελαιολάδου

 52. 17/07 11:43

  ECTAA: Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ για τρίτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού

 53. 17/07 11:30

  Airbnb | Συμβουλές στους ταξιδιώτες στην Ελλάδα για να κλείσουν τη διαμονή τους με ασφάλεια

 54. 17/07 11:23

  "Travel and Leisure" | Δημοφιλέστερο νησί η Μήλος - διακρίσεις και για άλλα ελληνικά νησιά

 55. 17/07 11:05

  Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου | ΘΕΑΤΡΟ: Ανέστης Αζάς -Τα σκυλιά, Πειραιώς 260- Χώρος Η 19 – 21 Ιουλίου, 21.30

 56. 17/07 10:44

  ΥΠΑ: Δυνατότητα πρακτικής άσκησης και εκπόνησης πτυχιακής εργασίας σε φοιτητές

 57. 17/07 10:25

  Μοναδικές υπαίθριες δράσεις για όλους στο Navarino Challenge 2024

 58. 17/07 07:55

  Καταδυτικός τουρισμός | Σε ποιες περιοχές της χώρας βουλιάζουν αγάλματα, αεροπλάνα και βαπόρια για καταδύσεις

 59. 17/07 07:51

  Διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στη Νέα Καλλικράτεια με σκοπό την ανέγερση ξενοδοχείου

 60. 17/07 07:41

  Δήμος Δελφών: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 61. 17/07 07:36

  Βόρεια Μακεδονία: Aυξημένη η τουριστική κίνηση στο 5μηνο

 62. 17/07 07:32

  Stefaniada Festival στην Αργιθέα Καρδίτσας

 63. 16/07 19:13

  Θετική γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του 5άστερου Knossos Royal Village

 64. 16/07 19:07

  Ηράκλειο | Προβολή από τον ΕΟΤ ως city break προορισμού όλο το χρόνο - Συναντήσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη

 65. 16/07 19:02

  Δήμος Αθήνας | Σε ισχύ η απόφαση για τα επιτρεπόμενα ύψη κτιρίων

 66. 16/07 15:54

  «loveHER | 5 Senses | 365 Days»: Παρουσιάζεται την Πέμπτη η νέα καμπάνια του Δήμου Ηρακλείου

 67. 16/07 15:26

  Αυξημένη τουριστική κίνηση διαπιστώνει η Uber στην Ελλάδα

 68. 16/07 14:02

  WWF: Για μια βιώσιμη διαχείριση αστικών αποβλήτων - στις χειρότερες θέσεις η Ελλάδα

 69. 16/07 13:58

  Γερμανικός τουρισμός: Ακριβότερα κατά 4,5% από πέρυσι τα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο

 70. 16/07 13:40

  Γερμανικός τουρισμός: “Πεθαίνουν” οι κλασικές διακοπές 2 εβδομάδων – Πώς η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα

 71. 16/07 12:25

  Aegean / Air Canada: Διευρύνεται η συνεργασία κοινού κωδικού με 9 επιπλέον δρομολόγια

 72. 16/07 11:55

  Τουρισμός | Booking.com: Οι πηγές έμπνευσης των ταξιδιωτών και πώς θα τους προσελκύσουν τα καταλύματα

 73. 16/07 11:31

  Handelsblatt | Το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο πλημμυρίζει τη νοτιοανατολική Ευρώπη

 74. 16/07 10:12

  Τουρισμός της Διασποράς: Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προσέλκυση των ομογενών

 75. 16/07 07:59

  Δημιουργία πολυλειτουργικού χώρου στην Κοινότητα Δρεπάνου

 76. 16/07 07:56

  Δήμος Αλμυρού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 77. 16/07 07:53

  Μελέτη για μετατροπή αλιευτικού καταφυγίου στο Παλούκι Αμαλιάδας σε καταφύγιο τουριστικών σκαφών

 78. 16/07 07:52

  4η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων Κηρήθρας στο Πουρί Πηλίου

 79. 16/07 07:03

  Δήμος Μετεώρων: Διαγωνισμός για εκμίσθωση 2 εκτάσεων για τουριστικούς σκοπούς

 80. 15/07 19:42

  Δεκτή η παραίτηση Φραγκάκη στον ΕΟΤ - προσωρινός γ.γ. ο Κ.Ζήκος

 81. 15/07 19:33

  Ο "υπερτουρισμός" άλλοθι για ανεπαρκείς υποδομές και υπηρεσίες;

 82. 15/07 19:29

  Η ακρίβεια στο επίκεντρο σύσκεψης των Περιφερειαρχών με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εσωτερικών

 83. 15/07 19:23

  Comédie-Française - Tiago Rodrigues Hecuba, not Hecuba 26 & 27 Ιουλίου | Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 84. 15/07 17:10

  Αποχώρηση Δημήτρη Φραγκάκη από Γ.Γ. του ΕΟΤ

 85. 15/07 14:38

  ACI Europe / Αερομεταφορές: Ρεκόρ αύξησης της διασυνδεσιμότητας Ελλάδας και Αθήνας

 86. 15/07 14:25

  ΕΟΤ Τουρκίας | Ταξίδι εξοικείωσης σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο

 87. 15/07 13:07

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | Παράσταση Ετυμολογίες στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

 88. 15/07 13:01

  Αυτή είναι η ώρα και ημέρα που όλοι κάνουν ξενοδοχειακές κρατήσεις

 89. 15/07 12:26

  Holidu: 2 Ελληνικές παραλίες στις 10 με τον περισσότερο κόσμο στην Ευρώπη

 90. 15/07 10:49

  Δήμος Αθηναίων | Διαχείριση απορριμμάτων λόγω υψηλών θερμοκρασιών για πολίτες και επιχειρήσεις

 91. 15/07 09:57

  Μόνο ο τουρισμός που υποστηρίζεται από τους ντόπιους είναι βιώσιμος - συνάντηση κορυφής στην Ισπανία

 92. 14/07 20:35

  Ειδικός Σύμβουλος τουρισμού για τον δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων

 93. 14/07 20:30

  Δήμος Ελαφονήσου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 94. 14/07 20:20

  Γιορτή Ψαράδων στα Μεσάγγαλα Λάρισας

 95. 14/07 20:10

  Ποιον ωφελεί τελικά ο (υπερ)τουρισμός;

 96. 14/07 12:02

  Νυχτερινός φωτισμός κάστρου Χώρας Σαμοθράκης

 97. 14/07 07:43

  Δήμος Σύμης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 98. 14/07 06:44

  Κως: Μείωση των ορίων ταχύτητας στα 50 χλμ. όπου υφίσταται όριο 60 και 70 χλμ.

 99. 13/07 16:42

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 100. 13/07 13:31

  Παρατεταμένο διάστημα πολύ υψηλών θερμοκρασιών τον φετινό Ιούλιο