ΞΕΕ | Οι νικητές στο 4ο Idea Platform του CapsuleT

ΞΕΕ | Οι νικητές στο 4ο Idea Platform του CapsuleT

Με την ανάδειξη των τριών (3) νικητριών ομάδων ολοκληρώθηκε το 4ο διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform του CapsuleT στην Εκδήλωση Λήξης & Απονομής Βραβείων που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023. 

Σε έναν υπέροχο χώρο κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ο επιταχυντής υποδέχθηκε για πρώτη φορά σε δια ζώσης εκδήλωση απονομής για τον διαγωνισμό, εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στρατηγικούς συνεργάτες, ομιλητές, κριτές και μέντορες και, φυσικά, τις 10 ομάδες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform.

Οι ομάδες που κέρδισαν την Κριτική Επιτροπή

Οι 3 ομάδες που ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο της Πλατφόρμας Ιδεών του CapsuleT μετά από την αξιολόγησή τους από την Κριτική Επιτροπή του CapsuleT ήταν η Mystery Pot, Bactenergy και η LocalEyess.

Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ κατέκτησε η Mystery Pot, στη 2η θέση βρέθηκε η Bactenergy, λαμβάνοντας το ποσό των 2.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 1.000 ευρώ πήρε η ομάδα της LocalEyess.

Ωστόσο, τα έπαθλα των επικρατέστερων ομάδων δεν περιορίζονται μόνο σε μετρητά, αφού οι 3 νικητές θα επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες/παροχές και επιπλέον mentoring που τούς προσφέρουν οι στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος, όπως οι Programize & Expedia Group, ενώ θα έχουν παράλληλα το δικαίωμα να ενταχθούν απευθείας στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης εάν το επιθυμούν, εφόσον πρώτα ολοκληρώσουν το πρωτότυπο προϊόντος/υπηρεσίας τους και συμμετάσχουν ενεργά σε επιπλέον ώρες καθοδήγησης για την καλύτερη προετοιμασία ένταξής τους στον επόμενο κύκλο Επιτάχυνσης.

Αλέξανδρος Βασιλικός: «Ο ελληνικός τουρισμός καινοτομεί μέσα από τις startups»

«Βλέπουμε χρόνο με τον χρόνο και μέσα από κάθε πρόγραμμα του επιταχυντή CapsuleT, τον κλάδο μας να εξελίσσεται, να αναβαθμίζεται και να υποδέχεται τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που αναπτύσσονται από Ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος διαμέσου του CapsuleT, έχει πράξει με επιτυχία αυτό που είχαμε οραματιστεί πριν από 4 χρόνια, να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό, δημιουργικό οικοσύστημα καινοτομίας με κύριους συντελεστές τις νέες και τους νέους της χώρας μας αλλά και συνοδοιπόρους στις προσπάθειές μας τα μέλη του ΞΕΕ, τους στρατηγικούς μας συνεργάτες και υποστηρικτές των προγραμμάτων του επιταχυντή. Θεωρώ μεγάλο επίτευγμα ομάδες που ξεκινούμε με μια απλή ιδέα από το πρόγραμμα του Idea Platform, να προχωρούν στον Accelerator και εντέλει να επιτυγχάνουν την ανάπτυξή τους ως τεχνολογικές επιχειρήσεις και να αναγνωρίζονται τόσο στην Ελλάδα όσο και σταδιακά στο εξωτερικό», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος. Αλέξανδρος Βασιλικός. 

Κατερίνα Σαριδάκη: «Περισσότερες νέες ιδέες για τον τουρισμό»

«Φέτος είχαμε την χαρά να δεχθούμε τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων στον διαγωνισμό ιδεών “Idea Platform” καθώς επίσης λάβαμε αιτήσεις για διαφοροποιημένες ιδέες σε σχέση με προηγούμενους διαγωνισμούς, από ομάδες που δουλεύουν πολύ σοβαρά πάνω στον συγκεκριμένο τομέα που θέλουν να επιφέρουν λύσεις. Το πρόγραμμα του διαγωνισμού ήταν για μια ακόμη φορά αρκετά  εντατικό αλλά και απαιτητικό, όπως άλλωστε είναι και η επιχειρηματικότητα στην πράξη, με πολλές απαιτήσεις για άμεση ανταπόκριση σε σύντομο χρονικό διάστημα και αμέτρητες αλλαγές και αποφάσεις!», είπε αρχικά η διευθύντρια του CapsuleT, Κατερίνα Σαριδάκη, ενώ στην πορεία συμπλήρωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που φέτος για πρώτη φορά ο διαγωνισμός έτρεξε υβριδικά με δύο εκδηλώσεις δια ζώσης στην αρχή και στο κλείσιμο του προγράμματος, εκδηλώσεις που δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, να γνωριστούν μεταξύ τους, να μοιραστούν γνώση και αγωνίες καθώς επίσης να γνωρίσουν εκπροσώπους του ελληνικού τουρισμού που θα τους ακούσουν και θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους μαζί τους».

Οι ομάδες που διαγωνίστηκαν

Οι 10 ομάδες που έλαβαν μέρος τόσο στην προπαρασκευαστική περίοδο όσο και στο διαγωνιστικό μέρος της 4ης Πλατφόρμας Ιδεών ήταν οι εξής:

Arknoom

Διαχείριση δεδομένων και λοιπών εφαρμογών κρατήσεων καθώς και επίλυση τεχνικών προβλημάτων και άλλων άμεσων αναγκών συντήρησης μέσω ΑΙ automations. Η πλατφόρμα στοχεύει Property Managers & Οwners που χρησιμοποιούν πλατφόρμες κρατήσεων σε καθημερινή βάση, και παράλληλα θέλουν να προσφέρουν στους guests τους ταχύτερο τρόπο επίλυσης τεχνικών θεμάτων σε σχέση με το κατάλυμα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Bactenergy

Η ενεργειακή κρίση που μαστίζει τον πλανήτη, είχε ως αποτέλεσμα μια σημαντική αύξηση των δαπανών ενέργειας των επιχειρήσεων. Η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη ανάπτυξης βιώσιμων μεθόδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μειώνοντας έτσι την εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα. Στο πλαίσιο αυτό, οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν έναν απρόσμενο σύμμαχο: τα βακτήρια! 

BoozeMeApp

Μέσω της υπηρεσίας μας προμηθευτές και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κανάλι HoReCa θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με την εφαρμογή μας και να υποβάλουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά. Ο προμηθευτής "Χ επιχειρηματίας του κλάδου" θα  μοιράζεται τα προϊόντα που διακινεί με εμάς, στην εφαρμογή μας. Η κάθε επιχείρηση HοReCa θα μπορεί να κάνει είσοδο στην εφαρμογή, να αναζητά τον προμηθευτή που επιθυμεί και να προσθέτει τα προϊόντα  που θα χρειαστεί στο καλάθι του, ολοκληρώνοντας έτσι γρήγορα και άμεσα τις παραγγελίες για την επιχείρησή του.

Frontello

Ένα λογισμικό με τεχνητή νοημοσύνη που αντικαθιστά το help desk/την υποδοχή ενός ξενοδοχείου μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον κλάδο της φιλοξενίας. 

Local Eyess

Το app μας έχει σχεδιαστεί για να συνδέει ντόπιους με τουρίστες στο νησί που επισκέπτονται, επιτρέποντάς τους να βιώσουν τον προορισμό μέσα από τα μάτια των locals. Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν έναν «τοπικό ξεναγό» με τον οποίο μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα. Μόλις τον επιλέξουν, μπορούν να συνομιλήσουν για να σχεδιάσουν το δρομολόγιό τους πριν καν φτάσουν στο νησί. 

Local Seas 

Η Local Seas είναι μια εταιρεία δημιουργίας εμπειριών στη Μεσόγειο. Η Local Seas είναι η χρυσή τομή μεταξύ του traditional yachting και ενός scalable marketplace για εμπειρίες με σκάφη. 

MyHotelier

Πρόκειται για μία εφαρμογή βαθμολόγησης και αξιολόγησης των εργαζομένων των τμημάτων του front of the house μίας ξενοδοχειακής μονάδας. 


Mystery Pot

Η κεντρική ιδέα του Mystery Pot είναι να μειώσει τη σπατάλη τροφίμων, συνδέοντας τους καταναλωτές με επιχειρήσεις που έχουν πλεόνασμα τροφίμων στο τέλος της ημέρας. Η πλατφόρμα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαθέτουν ‘πακέτα-έκπληξη΄ σε μειωμένη τιμή που αποτελούνται από προϊόντα που δεν κατάφεραν να καταναλωθούν εγκαίρως μέσα στην ημέρα.

SleepScans

Η κεντρική ιδέα του project έρχεται να δώσει ένα νέο χαρακτήρα στις κρατήσεις και την προβολή των ξενοδοχείων με την μορφή virtual tour 360 (εικονικής πραγματικότητας).

TravelBee

Το TravelBee είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα δικτύωσης ταξιδιωτών με κύριο σκοπό την αυθεντική, άμεση, προσωποποιημένη και πραγματικού χρόνου πληροφόρηση σχετικά με θέματα ταξιδιού από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες. Η λειτουργία του TravelBee στηρίζεται γύρω από ένα “κεντρικό forum” του οποίου κύρια ιδέα είναι η ανά προορισμό ζωντανή πληροφόρηση για διάφορα δρώμενα, εκδηλώσεις, συμβάντα και κάθε λογής αξιοσημείωτη πληροφορία από την εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα.

Πλούσιο περιεχόμενο για τους διαγωνιζόμενους

Το 4ο Idea Platform διακρίθηκε για την ποιότητα των ιδεών/συναφών λύσεων τουρισμού που παρουσιάστηκαν. Οι ομάδες εργάστηκαν πάνω στις ιδέες τους συμμετέχοντας σε εντατικά θεματικά workshop όπως “How to build your team”, “Design Thinking”, “Product Design”, “Basics on Funding”, “Branding”, “Digital Marketing Fundamentals” και “Pitching Skills”, ομιλίες και online συναντήσεις καθοδήγησης (mentoring sessions) υπό την καθοδήγηση των έμπειρων συνεργατών του CapsuleT.

Η τελική παρουσίαση της επιχειρηματικής τους πρότασης (pitch) πραγματοποιήθηκε ενώπιον της Κριτικής Επιτροπής του επιταχυντή κατά την Εκδήλωση Λήξης & Απονομής Βραβείων, την οποία απάρτιζαν οι: 

-Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος 

-Αλέξανδρος Αποστολίδης, Διευθυντής Υπηρεσιών Επιχειρησιακού Μετασχηματισμού, Manager, IT&T Business Transformation Services, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»

-Δημήτρης Σερίφης, CEO - Digital Tourism Expert, Nelios

-Κατερίνα Σαντίκου, Founder & Managing Director, Workathlon 

-Λίζα Κατσουράκη, SVP Corporate Development, Etraveli Group


Οι στρατηγικοί συνεργάτες και υποστηρικτές του 4ου Idea Platform

Για την επιτυχημένη διεξαγωγή του 4ου Idea Platform, η ομάδα του CapsuleT ένωσε τις δυνάμεις της με ηγετικές εταιρίες του τουριστικού οικοσυστήματος που δε δίστασαν να συμβάλλουν ουσιαστικά και από την πρώτη στιγμή στο πρόγραμμα. Η Google έδωσε για μια ακόμη φορά το ηχηρό παρόν, στηρίζοντας ενεργά την προκειμένη πρωτοβουλία του επιταχυντή, ενώ ως στρατηγικοί συνεργάτες συμμετείχαν επίσης και μεγάλοι οργανισμοί της χώρας, όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Expedia Group, το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το Ίδρυμα Ωνάση και η εταιρία Programize. Το πρόγραμμα του επιταχυντή στήριξαν, επίσης, ως μέντορες και ομιλητές εκπρόσωποι αναγνωρισμένων νεοφυών επιχειρήσεων του τουρισμού, όπως οι: Clio Muse Tours, Ferryhopper, Sammy, TravelMyth, Triparound, Welcome Pickups, Woof Together, Workathlon και Zoottle.

Επόμενο ραντεβού για το 5ο Idea Platform την Άνοιξη του 2024, ενώ από το τέλος Μαΐου έως και το τέλος Ιουνίου 2023 θα ανοίξει η περίοδος αιτήσεων για τον 6ο κύκλο επιτάχυνσης CapsuleT για early stage startups στον κλάδο του τουρισμού.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 21/09 17:13

  Η Selected Hideaways συμμετέχει στην IFTM Διεθνής & Γαλλική αγορά

 2. 21/09 17:05

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με τον ειδικό σύμβουλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

 3. 21/09 16:13

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Πρόσθετος φόρος διαμονής: νομοθέτηση στο πόδι ή συνειδητή επιλογή;

 4. 21/09 16:10

  ΙΝΣΕΤΕ: 9η Σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού

 5. 21/09 16:04

  Έλενα Ράπτη | Νέο θεσμικό πλαίσιο για τον ιατρικό τουρισμό

 6. 21/09 15:16

  Η Google αυξάνει της λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό

 7. 21/09 14:27

  Απειλή για τον Ελληνικό τουρισμό το «πράσινο» τέλος στα καταλύματα

 8. 21/09 13:42

  Γερμανικός τουρισμός: Κυριαρχία του all inclusive στις διαδικτυακές κρατήσεις διακοπών

 9. 21/09 13:28

  Τουρκικός τουρισμός | Τα ξενοδοχεία στην Αλικαρνασσό μείωσαν τις τιμές και αύξησαν τις πληρότητες

 10. 21/09 12:37

  Τουρισμός | Παρουσίαση ελληνικών προορισμών στην αγορά της Νότιας Αφρικής

 11. 21/09 12:22

  ΠΟΤ | Παγκόσμιο πρότυπο για τη μέτρηση της βιωσιμότητας του τουρισμού

 12. 21/09 12:08

  ΣΔΟΕ: Παράνομες επιχορηγήσεις ύψους 2,6 εκατ. ευρώ σε 3 ξενοδοχεία στην Κω, τη Ρόδο και τα Τρίκαλα

 13. 21/09 11:23

  EasyJet holidays: Για πρώτη φορά επέκταση της σεζόν μέχρι το Νοέμβριο

 14. 21/09 11:11

  Transavia: Νέα καλοκαιρινή σύνδεση με Θεσσαλονίκη από τις Βρυξέλλες το 2024

 15. 21/09 10:54

  Εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μέχρι το 2050 εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

 16. 21/09 10:50

  ΠΟΤ: Ανάκαμψη στο 80% έως 95% των επιπέδων 2019 στον παγκόσμιο τουρισμό το 2023

 17. 21/09 10:40

  Να μην χαθεί η ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων | Μανώλης Γιαννούλης

 18. 21/09 10:26

  Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας

 19. 21/09 10:14

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εγκρίθηκαν οι νέοι κανόνες στην ΕΕ- Χαιρετίζει η Airbnb

 20. 21/09 09:53

  Κανονικά σήμερα οι πτήσεις - "Δεμένα" τα πλοία στον Πειραιά

 21. 20/09 17:03

  Διαχείριση Βιοαποβλήτων στα ξενοδοχεία του Δήμου Αθηναίων

 22. 20/09 15:26

  Η Μαγιόρκα θα εντοπίζει τις παράνομες μισθώσεις μέσω του οικολογικού φόρου

 23. 20/09 14:24

  Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου | Ζημιογόνα τα περισσότερα ξενοδοχεία - δεν αντέχουν άλλα βάρη!

 24. 20/09 13:41

  Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023 – Ένα είναι Ελληνικό!

 25. 20/09 13:06

  IPK / ITB | Κινεζικός τουρισμός: Ανάκαμψη των εξερχόμενων ταξιδιών το 2024

 26. 20/09 12:41

  «Πολιτισμός - Τουρισμός: Ένα βήμα πιο κοντά» | Συζήτηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και την Marketing Greece

 27. 20/09 12:34

  Cunard: Νέα κρουαζιέρα στα Ελληνικά νησιά το 2025

 28. 20/09 12:29

  Το Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

 29. 20/09 12:17

  Contiki: Νέα προγράμματα διακοπών στην Ελλάδα το 2024 για νέους και LGBTQIA+

 30. 20/09 12:02

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Στα 10,3 δισ. ευρώ οι εισπράξεις το 7μηνο, +13,2% έναντι του 2019

 31. 20/09 11:38

  Ηράκλειο: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ οι «Μέρες Γαστρονομίας 2023

 32. 20/09 11:19

  ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ακινήτων σε Ιεράπετρα και Θεσσαλονίκη

 33. 20/09 10:52

  JG Travel Group | Χειμερινές διακοπές 15, 22 και 29 ημερών σε ελκυστικές τιμές σε Κύπρο και Τουρκία

 34. 20/09 10:49

  Το Skiathos Palace Hotel φιλοξενεί το 6o Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας ACTC2023

 35. 20/09 10:32

  TUI | Προειδοποίηση για αλλαγές στα ταξίδια στην Ευρώπη λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

 36. 19/09 19:54

  Η οριζόντια αύξηση του φόρου διαμονής υπονομεύει την Εθνική Στρατηγική για τον τουρισμό

 37. 19/09 19:41

  Κυβέρνηση | Ποια μέτρα οικονομικής και φορολογικής πολιτικής αποφασίστηκαν

 38. 19/09 19:16

  Ελληνικός Τουρισμός | Εξειδικεύτηκαν τα μέτρα: Τι πληρώνουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα και Airbnb

 39. 19/09 19:04

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Βρετανό πρέσβη - Δρομολογείται η υπογραφή συμφωνίας

 40. 19/09 15:46

  ΥΠΑ | Ρεκόρ επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια τον Αύγουστο και το 8μηνο

 41. 19/09 14:49

  Hotelising: Απολογισμός της τουριστικής περιόδου 2023

 42. 19/09 13:49

  DERTOUR: Η Ελλάδα στους πιο TOP προορισμούς διακοπών για οικογένειες & πολυτέλεια – Ανεβαίνει η ζήτηση για Φθινόπωρο

 43. 19/09 12:25

  Real Estate | έρευνα RE/MAX: Πού και τι αγοράζουν οι ξένοι στην Ελλάδα - στην πρώτη θέση οι Ισραηλινοί

 44. 19/09 12:08

  Βρετανικός τουρισμός | Υψηλότερες επιδόσεις από το 2019 φέτος - WTTC: Ανάκτηση των θέσεων εργασίας στην Ευρώπη το 2024

 45. 19/09 12:05

  Νέα τάση late summer bookings: Στροφή των Βρετανών στις διακοπές τον Σεπτέμβριο & Οκτώβριο – Ποιο Ελληνικό νησί κερδίζει

 46. 19/09 12:00

  Διθυραμβικά σχόλια για τη Ρόδο σε ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης

 47. 19/09 11:42

  Τα Αρχαιολογικά Μουσεία Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου στον πολιτισμό της αμπέλου και του κρασιού

 48. 19/09 11:40

  Τουρισμός: Πάνω από το 2019 οι ταξιδιωτικές δαπάνες των Αμερικανών – Ποιους μήνες ταξίδεψαν περισσότερο

 49. 19/09 11:32

  Παρουσιάζεται το Ψηφιακό Αποθετήριο Τουριστικού και Πολιτισμικού Περιεχομένου Δήμου Ηρακλείου

 50. 19/09 11:22

  Φεστιβάλ Φωτομετρίας στα Ιωάννινα

 51. 19/09 10:20

  TUI: Στο 95% του 2019 κλείνει το φετινό καλοκαίρι - Επέκταση σεζόν για Ελλάδα και Τουρκία

 52. 19/09 09:58

  Πρώτο βήμα για ίσους όρους ανταγωνισμού οι εξαγγελίες για τα Airbnb | Όχι οριζόντια το Πράσινο Τέλος

 53. 18/09 21:24

  10 Urban Roof @ Radisson Blu Park | Η νέα all day φυσική επιλογή του αθηναϊκού lifestyle 

 54. 18/09 19:04

  Το νέο Θέατρο του Λυκαβηττού αποκαλύπτεται μέσα από ένα ατμοσφαιρικό Timelapse 80 δευτερολέπτων

 55. 18/09 18:53

  Ρυθμίσεις για Airbnb και φόρο διαμονής | Το ΞΕΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις σε διάλογο με την κυβέρνηση

 56. 18/09 18:44

  ΑΑΔΕ | Tι προβλέπει η νέα συμφωνία συνεργασίας με τις πλατφόρμες Airbnb, Booking και Expedia Group/VRBO

 57. 18/09 16:03

  «Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino, στo πλαίσιo του Athens Democracy Forum      

 58. 18/09 14:19

  FedHATTA: Συνάντηση με Γ. Αποστολόπουλο και Ν.Κελαϊδίτη για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας

 59. 18/09 14:09

  Δ.Καραλής | Τουρισμός: Η Πελοπόννησος και η Μεσσηνία πληρώνουν την έλλειψη ενός σύγχρονου αεροδρομίου

 60. 18/09 12:38

  ForwardKeys | Ελληνικός τουρισμός 2023: Καλύτερες επιδόσεις το καλοκαίρι από το 2019 και το 2022

 61. 18/09 12:25

  Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Ενώσεων Μαρινών Ελλάδας και Λιμένων Ελλάδας

 62. 18/09 12:11

  Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου | Ενημερωτική εκδήλωση για την πυροπροστασία στα ξενοδοχεία

 63. 18/09 11:58

  Τουρίστες νοσηλεύονται μετά από κατανάλωση μολυσμένων ψαριών στη Γαλλία - η ασθένεια αλλαντίαση

 64. 18/09 11:48

  Πληγέντες: Παράταση και αναστολή καταβολής φορολογικών οφειλών για πολίτες και επιχειρήσεις

 65. 18/09 11:22

  Έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα στη φιλοξενία: Πιο ακριβά τα Airbnb από τα ξενοδοχεία! Τιμές-φωτιά στη Σαντορίνη

 66. 18/09 11:18

  ΕΕ | Ρεκόρ διανυκτερεύσεων στα τουριστικά καταλύματα το α΄εξάμηνο του 2023

 67. 18/09 10:46

  Μητσοτάκης | Δεν θα "σκοτώσουμε" την αγορά Airbnb - Κανένα πρόβλημα ανταγωνισμού με την αύξηση του φόρου διαμονής

 68. 18/09 10:14

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Άμεσα μέτρα στήριξης των ξενοδοχείων- εκατοντάδες ακυρώσεις πολύ μεγάλων ποσών

 69. 18/09 10:09

  Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων | Συναντήσεις στην Αθήνα με ΞΕΕ και Κεφαλογιάννη

 70. 18/09 10:00

  Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ξενώνα Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης

 71. 18/09 07:57

  Αγροτουριστική Έκθεση Βαρθολομιού Ηλείας

 72. 18/09 07:54

  17ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων Ioannina Lake Run

 73. 17/09 14:03

  ΠΟΜΙΔΑ | Το σχόλιο για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη σχετικά με τα ακίνητα και τα Airbnb

 74. 17/09 12:33

  Είσοδος πέντε ευρώ για τη Βενετία | «Δεν είμαστε μουσείο» - λένε οι επικριτές της απόφασης

 75. 17/09 12:17

  Θετικές οι εξαγγελίες για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις- η αύξηση του φόρου διαμονής μειώνει την ανταγωνιστικότητα

 76. 16/09 22:10

  Κ. Μητσοτάκης | ΦΠΑ στα καταλύματα Airbnb από την 1η Ιανουαρίου- Αυξάνεται το τέλος διαμονής στα ξενοδοχεία

 77. 16/09 14:40

  Γερμανικός Τύπος | Θα γίνει η Αθήνα πόλη τουριστών και Airbnb;

 78. 16/09 14:29

  Η SEAJETS συγχαίρει το πλήρωμα του "SUPER JET" για τη διάσωση 66χρονης στο λιμάνι της Μήλου

 79. 15/09 17:25

  ΙΝΣΕΤΕ | Η διαδικτυακή φήμη της Ελλάδας και της Αθήνας το γ΄τρίμηνο - τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας

 80. 15/09 17:08

  5 bot προσπαθούν να οργανώσουν ένα ταξίδι διακοπών στην Ελλάδα και είναι... απογοήτευση

 81. 15/09 17:07

  Νέοι Γενικοί Διευθυντές στο Porto Elounda και Elounda Peninsula της οικογένειας Κοκοτού

 82. 15/09 15:44

  Sunweb France: Η Ελλάδα ήταν ο πιο περιζήτητος προορισμός διακοπών το καλοκαίρι του 2023

 83. 15/09 13:18

  FedHATTA | Σε σημείο «μηδέν» ο τουρισμός στη Θεσσαλία - Άμεση λήψη μέτρων για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις

 84. 15/09 12:28

  Φιλόδοξη περιβαλλοντική πρόταση-βόμβα για τον τουρισμό στη Μεσόγειο | «Μία κοντινή πτήση ανά τριετία»

 85. 15/09 11:37

  Τουρισμός | Ποιες αεροπορικές εταιρείες "έφεραν" τους τουρίστες στα Χανιά το 2023

 86. 15/09 11:26

  Νέα αύξηση από ΕΚΤ, στο 4,5% το βασικό επιτόκιο - τι προβλέπουν οι αναλυτές

 87. 15/09 11:07

  Τουρισμός | Η επαυξημένη πραγματικότητα φέρνει την επανάσταση στα ξενοδοχεία- Βοηθοί άβαταρ και ατέλειωτες επιλογές

 88. 15/09 10:30

  Μετά από 15 χρόνια ανοίγει σήμερα για το κοινό το ιστορικό θέατρο του Λυκαβηττού

 89. 15/09 10:28

  H ανταγωνιστικότητα του τουρισμού απαιτεί σημαντικές επενδύσεις στην εκπαίδευση

 90. 15/09 09:58

  Έρχεται το δεύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

 91. 15/09 09:50

  Σημαντικές δράσεις της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

 92. 15/09 07:58

  Τήρηση ωραρίου εργασίας στον ΕΟΤ

 93. 15/09 07:12

  Ηνωμένο Βασίλειο | Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές σε ταξίδια αναψυχής, αεροπορικά εισιτήρια και εστιατόρια

 94. 15/09 07:04

  Διημερίδα | Θρησκευτικός τουρισμός στα βήματα του Αποστόλου Παύλου στη Λυδία Φιλίππων

 95. 14/09 20:10

  Wyndham Hotels | Νέες πλατφόρμες για την αναβάθμιση της εμπειρίας ιδιοκτητών και επισκεπτών

 96. 14/09 19:55

  Με τι εργάτες και υπαλλήλους;

 97. 14/09 16:43

  Αττική Οδός | Προτιμητέος επενδυτής η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, με προσφορά 3,27 δισ. ευρώ

 98. 14/09 16:37

  Emirates: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης το καλοκαίρι του 2023

 99. 14/09 16:31

  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών | Πιστοποίηση στο τελευταίο στάδιο του «Airport Carbon Accreditation»

 100. 14/09 16:22

  Η Uber Greece στο πλευρό των πλημμυροπαθών με το Uber Aid