ΞΕΕ | Οι νικητές στο 4ο Idea Platform του CapsuleT

ΞΕΕ | Οι νικητές στο 4ο Idea Platform του CapsuleT

Με την ανάδειξη των τριών (3) νικητριών ομάδων ολοκληρώθηκε το 4ο διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform του CapsuleT στην Εκδήλωση Λήξης & Απονομής Βραβείων που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023. 

Σε έναν υπέροχο χώρο κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ο επιταχυντής υποδέχθηκε για πρώτη φορά σε δια ζώσης εκδήλωση απονομής για τον διαγωνισμό, εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στρατηγικούς συνεργάτες, ομιλητές, κριτές και μέντορες και, φυσικά, τις 10 ομάδες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform.

Οι ομάδες που κέρδισαν την Κριτική Επιτροπή

Οι 3 ομάδες που ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο της Πλατφόρμας Ιδεών του CapsuleT μετά από την αξιολόγησή τους από την Κριτική Επιτροπή του CapsuleT ήταν η Mystery Pot, Bactenergy και η LocalEyess.

Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ κατέκτησε η Mystery Pot, στη 2η θέση βρέθηκε η Bactenergy, λαμβάνοντας το ποσό των 2.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 1.000 ευρώ πήρε η ομάδα της LocalEyess.

Ωστόσο, τα έπαθλα των επικρατέστερων ομάδων δεν περιορίζονται μόνο σε μετρητά, αφού οι 3 νικητές θα επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες/παροχές και επιπλέον mentoring που τούς προσφέρουν οι στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος, όπως οι Programize & Expedia Group, ενώ θα έχουν παράλληλα το δικαίωμα να ενταχθούν απευθείας στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης εάν το επιθυμούν, εφόσον πρώτα ολοκληρώσουν το πρωτότυπο προϊόντος/υπηρεσίας τους και συμμετάσχουν ενεργά σε επιπλέον ώρες καθοδήγησης για την καλύτερη προετοιμασία ένταξής τους στον επόμενο κύκλο Επιτάχυνσης.

Αλέξανδρος Βασιλικός: «Ο ελληνικός τουρισμός καινοτομεί μέσα από τις startups»

«Βλέπουμε χρόνο με τον χρόνο και μέσα από κάθε πρόγραμμα του επιταχυντή CapsuleT, τον κλάδο μας να εξελίσσεται, να αναβαθμίζεται και να υποδέχεται τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που αναπτύσσονται από Ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος διαμέσου του CapsuleT, έχει πράξει με επιτυχία αυτό που είχαμε οραματιστεί πριν από 4 χρόνια, να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό, δημιουργικό οικοσύστημα καινοτομίας με κύριους συντελεστές τις νέες και τους νέους της χώρας μας αλλά και συνοδοιπόρους στις προσπάθειές μας τα μέλη του ΞΕΕ, τους στρατηγικούς μας συνεργάτες και υποστηρικτές των προγραμμάτων του επιταχυντή. Θεωρώ μεγάλο επίτευγμα ομάδες που ξεκινούμε με μια απλή ιδέα από το πρόγραμμα του Idea Platform, να προχωρούν στον Accelerator και εντέλει να επιτυγχάνουν την ανάπτυξή τους ως τεχνολογικές επιχειρήσεις και να αναγνωρίζονται τόσο στην Ελλάδα όσο και σταδιακά στο εξωτερικό», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος. Αλέξανδρος Βασιλικός. 

Κατερίνα Σαριδάκη: «Περισσότερες νέες ιδέες για τον τουρισμό»

«Φέτος είχαμε την χαρά να δεχθούμε τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων στον διαγωνισμό ιδεών “Idea Platform” καθώς επίσης λάβαμε αιτήσεις για διαφοροποιημένες ιδέες σε σχέση με προηγούμενους διαγωνισμούς, από ομάδες που δουλεύουν πολύ σοβαρά πάνω στον συγκεκριμένο τομέα που θέλουν να επιφέρουν λύσεις. Το πρόγραμμα του διαγωνισμού ήταν για μια ακόμη φορά αρκετά  εντατικό αλλά και απαιτητικό, όπως άλλωστε είναι και η επιχειρηματικότητα στην πράξη, με πολλές απαιτήσεις για άμεση ανταπόκριση σε σύντομο χρονικό διάστημα και αμέτρητες αλλαγές και αποφάσεις!», είπε αρχικά η διευθύντρια του CapsuleT, Κατερίνα Σαριδάκη, ενώ στην πορεία συμπλήρωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που φέτος για πρώτη φορά ο διαγωνισμός έτρεξε υβριδικά με δύο εκδηλώσεις δια ζώσης στην αρχή και στο κλείσιμο του προγράμματος, εκδηλώσεις που δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, να γνωριστούν μεταξύ τους, να μοιραστούν γνώση και αγωνίες καθώς επίσης να γνωρίσουν εκπροσώπους του ελληνικού τουρισμού που θα τους ακούσουν και θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους μαζί τους».

Οι ομάδες που διαγωνίστηκαν

Οι 10 ομάδες που έλαβαν μέρος τόσο στην προπαρασκευαστική περίοδο όσο και στο διαγωνιστικό μέρος της 4ης Πλατφόρμας Ιδεών ήταν οι εξής:

Arknoom

Διαχείριση δεδομένων και λοιπών εφαρμογών κρατήσεων καθώς και επίλυση τεχνικών προβλημάτων και άλλων άμεσων αναγκών συντήρησης μέσω ΑΙ automations. Η πλατφόρμα στοχεύει Property Managers & Οwners που χρησιμοποιούν πλατφόρμες κρατήσεων σε καθημερινή βάση, και παράλληλα θέλουν να προσφέρουν στους guests τους ταχύτερο τρόπο επίλυσης τεχνικών θεμάτων σε σχέση με το κατάλυμα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Bactenergy

Η ενεργειακή κρίση που μαστίζει τον πλανήτη, είχε ως αποτέλεσμα μια σημαντική αύξηση των δαπανών ενέργειας των επιχειρήσεων. Η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη ανάπτυξης βιώσιμων μεθόδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μειώνοντας έτσι την εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα. Στο πλαίσιο αυτό, οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν έναν απρόσμενο σύμμαχο: τα βακτήρια! 

BoozeMeApp

Μέσω της υπηρεσίας μας προμηθευτές και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κανάλι HoReCa θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με την εφαρμογή μας και να υποβάλουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά. Ο προμηθευτής "Χ επιχειρηματίας του κλάδου" θα  μοιράζεται τα προϊόντα που διακινεί με εμάς, στην εφαρμογή μας. Η κάθε επιχείρηση HοReCa θα μπορεί να κάνει είσοδο στην εφαρμογή, να αναζητά τον προμηθευτή που επιθυμεί και να προσθέτει τα προϊόντα  που θα χρειαστεί στο καλάθι του, ολοκληρώνοντας έτσι γρήγορα και άμεσα τις παραγγελίες για την επιχείρησή του.

Frontello

Ένα λογισμικό με τεχνητή νοημοσύνη που αντικαθιστά το help desk/την υποδοχή ενός ξενοδοχείου μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον κλάδο της φιλοξενίας. 

Local Eyess

Το app μας έχει σχεδιαστεί για να συνδέει ντόπιους με τουρίστες στο νησί που επισκέπτονται, επιτρέποντάς τους να βιώσουν τον προορισμό μέσα από τα μάτια των locals. Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν έναν «τοπικό ξεναγό» με τον οποίο μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα. Μόλις τον επιλέξουν, μπορούν να συνομιλήσουν για να σχεδιάσουν το δρομολόγιό τους πριν καν φτάσουν στο νησί. 

Local Seas 

Η Local Seas είναι μια εταιρεία δημιουργίας εμπειριών στη Μεσόγειο. Η Local Seas είναι η χρυσή τομή μεταξύ του traditional yachting και ενός scalable marketplace για εμπειρίες με σκάφη. 

MyHotelier

Πρόκειται για μία εφαρμογή βαθμολόγησης και αξιολόγησης των εργαζομένων των τμημάτων του front of the house μίας ξενοδοχειακής μονάδας. 


Mystery Pot

Η κεντρική ιδέα του Mystery Pot είναι να μειώσει τη σπατάλη τροφίμων, συνδέοντας τους καταναλωτές με επιχειρήσεις που έχουν πλεόνασμα τροφίμων στο τέλος της ημέρας. Η πλατφόρμα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαθέτουν ‘πακέτα-έκπληξη΄ σε μειωμένη τιμή που αποτελούνται από προϊόντα που δεν κατάφεραν να καταναλωθούν εγκαίρως μέσα στην ημέρα.

SleepScans

Η κεντρική ιδέα του project έρχεται να δώσει ένα νέο χαρακτήρα στις κρατήσεις και την προβολή των ξενοδοχείων με την μορφή virtual tour 360 (εικονικής πραγματικότητας).

TravelBee

Το TravelBee είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα δικτύωσης ταξιδιωτών με κύριο σκοπό την αυθεντική, άμεση, προσωποποιημένη και πραγματικού χρόνου πληροφόρηση σχετικά με θέματα ταξιδιού από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες. Η λειτουργία του TravelBee στηρίζεται γύρω από ένα “κεντρικό forum” του οποίου κύρια ιδέα είναι η ανά προορισμό ζωντανή πληροφόρηση για διάφορα δρώμενα, εκδηλώσεις, συμβάντα και κάθε λογής αξιοσημείωτη πληροφορία από την εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα.

Πλούσιο περιεχόμενο για τους διαγωνιζόμενους

Το 4ο Idea Platform διακρίθηκε για την ποιότητα των ιδεών/συναφών λύσεων τουρισμού που παρουσιάστηκαν. Οι ομάδες εργάστηκαν πάνω στις ιδέες τους συμμετέχοντας σε εντατικά θεματικά workshop όπως “How to build your team”, “Design Thinking”, “Product Design”, “Basics on Funding”, “Branding”, “Digital Marketing Fundamentals” και “Pitching Skills”, ομιλίες και online συναντήσεις καθοδήγησης (mentoring sessions) υπό την καθοδήγηση των έμπειρων συνεργατών του CapsuleT.

Η τελική παρουσίαση της επιχειρηματικής τους πρότασης (pitch) πραγματοποιήθηκε ενώπιον της Κριτικής Επιτροπής του επιταχυντή κατά την Εκδήλωση Λήξης & Απονομής Βραβείων, την οποία απάρτιζαν οι: 

-Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος 

-Αλέξανδρος Αποστολίδης, Διευθυντής Υπηρεσιών Επιχειρησιακού Μετασχηματισμού, Manager, IT&T Business Transformation Services, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»

-Δημήτρης Σερίφης, CEO - Digital Tourism Expert, Nelios

-Κατερίνα Σαντίκου, Founder & Managing Director, Workathlon 

-Λίζα Κατσουράκη, SVP Corporate Development, Etraveli Group


Οι στρατηγικοί συνεργάτες και υποστηρικτές του 4ου Idea Platform

Για την επιτυχημένη διεξαγωγή του 4ου Idea Platform, η ομάδα του CapsuleT ένωσε τις δυνάμεις της με ηγετικές εταιρίες του τουριστικού οικοσυστήματος που δε δίστασαν να συμβάλλουν ουσιαστικά και από την πρώτη στιγμή στο πρόγραμμα. Η Google έδωσε για μια ακόμη φορά το ηχηρό παρόν, στηρίζοντας ενεργά την προκειμένη πρωτοβουλία του επιταχυντή, ενώ ως στρατηγικοί συνεργάτες συμμετείχαν επίσης και μεγάλοι οργανισμοί της χώρας, όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Expedia Group, το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το Ίδρυμα Ωνάση και η εταιρία Programize. Το πρόγραμμα του επιταχυντή στήριξαν, επίσης, ως μέντορες και ομιλητές εκπρόσωποι αναγνωρισμένων νεοφυών επιχειρήσεων του τουρισμού, όπως οι: Clio Muse Tours, Ferryhopper, Sammy, TravelMyth, Triparound, Welcome Pickups, Woof Together, Workathlon και Zoottle.

Επόμενο ραντεβού για το 5ο Idea Platform την Άνοιξη του 2024, ενώ από το τέλος Μαΐου έως και το τέλος Ιουνίου 2023 θα ανοίξει η περίοδος αιτήσεων για τον 6ο κύκλο επιτάχυνσης CapsuleT για early stage startups στον κλάδο του τουρισμού.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου

 2. 16/06 07:56

  Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα

 3. 15/06 19:58

  Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 4. 15/06 19:48

  To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 5. 15/06 19:45

  Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

 6. 15/06 19:42

  Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος

 7. 15/06 12:02

  Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών

 8. 14/06 16:47

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260

 9. 14/06 14:50

  Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025

 10. 14/06 14:16

  Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί

 11. 14/06 14:16

  Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.

 12. 14/06 14:10

  4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο

 13. 14/06 13:56

  Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι

 14. 14/06 13:46

  Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής

 15. 14/06 12:47

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου

 16. 14/06 12:37

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest

 17. 14/06 11:48

  Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

 18. 14/06 11:13

  Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

 19. 14/06 10:52

  Ι. Χατζής: Συνάντηση με νέους ξενοδόχους για το μέλλον της φιλοξενίας

 20. 14/06 07:32

  Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 21. 14/06 07:15

  Πρώτο Αμοργιανό Φεστιβάλ

 22. 14/06 06:28

  Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

 23. 14/06 06:25

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για δύο ξενοδοχεία

 24. 14/06 06:17

  Εκδήλωση Σαμπαλιώτικα Μπλουγούρια στην Καρδίτσα

 25. 14/06 00:54

  ΣΕΤΕ | Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ξεχωριστές εμπειρίες

 26. 13/06 20:44

  ΣΕΤΕ | Κ. Μητσοτάκης: Εργαζόμενοι στον τουρισμό καλά αμειβόμενοι- τοπικά πολεοδομικά σχέδια- Αirbnb | η τοποθέτηση Παράσχη

 27. 13/06 17:14

  Τρεις προσφορές για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

 28. 13/06 16:27

  Η Ελλάδα δεν έχει υπερτουρισμό | Χρειαζόμαστε μαζικές επενδύσεις σε κρίσιμες υποδομές

 29. 13/06 16:23

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee / Ένας υπάλληλος αγνοείται | Πειραιώς 260 - 17 & 18 Ιουνίου

 30. 13/06 16:10

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee

 31. 13/06 15:40

  Πτώση της ζήτησης και των κρατήσεων στη Μύκονο το 2024 - Ανάλυση της Panadvert

 32. 13/06 15:38

  Premier Inn: 2 στους 5 Βρετανούς τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό διακοπών

 33. 13/06 15:11

  Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

 34. 13/06 14:01

  Συνήγορος του Πολίτη: Σοβαροί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι από τον τουρισμό – Καμπανάκι για επείγουσες μεταρρυθμίσεις

 35. 13/06 13:15

  Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

 36. 13/06 12:43

  Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Όχι σε νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία- 5,1 δισ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις το 2023

 37. 13/06 11:47

  WTTC | Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ επιδόσεων το 2023- αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη 10ετία

 38. 13/06 11:43

  Μνημόνιο συνεργασίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 39. 13/06 11:10

  2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ: Γεύσεις και Μελωδίες του Κόσμου στο Ηράκλειο

 40. 13/06 10:39

  Διακοπή λειτουργίας όλων των Αρχαιολογικών Χώρων ενιαίου εισιτηρίου Αθηνών

 41. 13/06 10:37

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

 42. 13/06 10:30

  Aκρόπολη | Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και σήμερα το μεσημέρι (12.00 - 17.00) - Μετά τις 17.00 όσοι έχουν εισιτήρια

 43. 13/06 10:10

  Βόμβα για τον ελληνικό τουρισμό | Γιατί tour operators απείλησαν να αποσύρουν τουρίστες από περιοχή της Ρόδου

 44. 13/06 10:03

  Εγκρίθηκε η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος Σπύρου και Ελιάνας Κοκοτού

 45. 13/06 07:53

  Δήμος Λεβαδέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 46. 13/06 07:49

  Καραγκούνικες γεύσεις στην Κυψέλη Καρδίτσας

 47. 13/06 07:47

  Φεστιβάλ Τριών Φεγγαριών 2024 στη Λέρο

 48. 13/06 07:43

  Πέμπτο Μαστίχαθλον στη Χίο

 49. 13/06 07:00

  Φιλοξενία Ιταλού δημοσιογράφου στη Σίφνο

 50. 12/06 18:35

  Αυτές είναι οι 19 νέες εγγραφές στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 51. 12/06 18:08

  Η TUI λανσάρει τη νέα ξενοδοχειακή μάρκα "The Mora" | Χαλαρή πολυτέλεια: «Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει»

 52. 12/06 16:02

  O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντάσσεται στην Pharma.Aero

 53. 12/06 14:45

  Institute of Travel & Tourism 2024: Στην Ελλάδα και την Χαλκιδική το κορυφαίο βρετανικό τουριστικό συνέδριο

 54. 12/06 14:13

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Emanuel Ax – Λεωνίδας Καβάκος – Yo-Yo Ma | 15 Ιουνίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 55. 12/06 13:45

  Η Greek Meetings Alliance στην IMEX 2024 της Φρανκφούρτης | Κορυφαίος συνεδριακός προορισμός η Ελλάδα

 56. 12/06 13:33

  Ανάδειξη της Αθήνας ως προορισμού κρουαζιέρας στην Αυστριακή αγορά

 57. 12/06 13:32

  Η Χαλκιδική «μάγεψε» τους 270 συμμετέχοντες στο συνέδριο του Institute of Travel & Tourism (IT

 58. 12/06 13:25

  King Jason Zante | Ένα ξενοδοχείο - "πλωτή όαση" ανοίγει η Louis Hotels στη Ζάκυνθο

 59. 12/06 12:48

  Προς διμερή συμφωνία με τις Φιλιππίνες μέχρι τις αρχές του 2025 για εργαζόμενους στον τουρισμό

 60. 12/06 12:35

  Τουρισμός: Ποιες ευρωπαϊκές αγορές πραγματοποίησαν τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές δαπάνες το 2023 - Οι κορυφαίοι προορισμοί

 61. 12/06 12:00

  Νέο ξενοδοχείο στο Κουφονήσι από SWOT Hospitality και Intracom Holdings

 62. 12/06 11:39

  Κοινωνικός τουρισμός | 16.000 έκαναν διακοπές το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου με voucher της ΔΥΠΑ

 63. 12/06 11:26

  Η Τουρκία στηρίζει την Ελλάδα για την επιστροφή των Μαρμάρων

 64. 12/06 10:53

  Μοναδικά supercars «πλημμυρίζουν» την Αθήνα στις 14 Ιουνίου -Έκθεση στο Ζάππειο

 65. 12/06 10:12

  ΥΠΠΟ | Κλειστός σήμερα το μεσημέρι ο αρχαιολογικός χώρος Ακροπόλεως - τι θα γίνει με όσους έχουν εισιτήριο

 66. 12/06 09:51

  Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης | Διευρυμένο Συμβούλιο στο Ρέθυμνο

 67. 12/06 07:21

  ‘Αρωμα Χίου στην «καρδιά» της Αθήνας

 68. 12/06 07:17

  Σαντορίνη- Θηρασιά | Η νέα απόφαση για την αποφυγή έκθεσης σε κατολισθητικό κίνδυνο

 69. 12/06 07:15

  Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Europride 2024 Θεσσαλονίκη

 70. 12/06 07:10

  Παραδοσιακή Στράτα 2024 στα Χανιά

 71. 11/06 22:23

  Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 72. 11/06 18:29

  ΑΑΔΕ | Χιλιάδες ευρώ και δολάρια κατασχέθηκαν από επιβάτες στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης

 73. 11/06 18:17

  Η παρέμβαση Κεφαλογιάννη στη σύνοδο του UN Tourism

 74. 11/06 18:16

  Κοινωνικός τουρισμός: Πάνω από 535.000 αιτήσεις για 900.000 voucher – Ανοικτή η πλατφόρμα για παρόχους

 75. 11/06 18:14

  SKY express | Στρατηγικές συμμαχίες με 18 κορυφαίους αερομεταφορείς

 76. 11/06 18:03

  Στην εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ τα ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ έναντι 40 εκατ. ευρώ

 77. 11/06 15:38

  Περιφέρεια Κρήτης: Φιλοξενία Γερμανών τουριστικών πρακτόρων και blogger από τη Βραζιλία

 78. 11/06 15:27

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Aυτό το Σαββατοκύριακο στην Πειραιώς 260: Hip hop battles - Βαλέρια Δημητριάδου - Γιάννης Σκουρλέτης

 79. 11/06 15:22

  Aκρόπολη | Κλειστός ο Αρχαιολογικός Χώρος από τις 12:00 έως τις 17:00 τις επόμενες ημέρες

 80. 11/06 14:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Παράσταση "Ενενήντα" της Βαλέριας Δημητριάδου

 81. 11/06 14:49

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Τραγούδια του ελληνικού λαού – Drag ορατόριο

 82. 11/06 14:46

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: AEF Urban Dance Contest στις 15 & 16 Ιουνίου

 83. 11/06 14:35

  Τουρισμός: Το 80% των Ευρωπαίων θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι – Η "παρακμή" των Workations

 84. 11/06 13:16

  FedHATTA: "Six  Women in Greek Tragedy" – Μια παράσταση κάτω από την Ακρόπολη, στα Αγγλικά!

 85. 11/06 12:59

  Booking.com: Το 60% των ταξιδιωτών LGBTQ+ έχουν βιώσει διακρίσεις στα ταξίδια – Πώς επιλέγουν διακοπές

 86. 11/06 12:09

  ΗΠΑ | Η πλειονότητα των ξενοδοχείων δεν βρίσκει προσωπικό- ελλείψεις στην καθαριότητα στο 50%

 87. 11/06 11:56

  Πτώχευση FTI: Ελεγχόμενη η κατάσταση στον Τουρκικό τουρισμό - Πώς θα αντιμετωπιστούν οι απώλειες

 88. 11/06 11:27

  ΥΠΑ: Σε επιχειρησιακή εφαρμογή οι διαδικασίες πλοήγησης αεροσκαφών μέσω Δορυφόρων

 89. 11/06 11:11

  Travel+Leisure: 2 Ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο προσιτά all in για το 2024

 90. 11/06 10:43

  Πτώχευση FTI | Με εταιρία της οικογένειας Ρίζου συνεχίζουν τα ξενοδοχεία της Meeting point στην Κέρκυρα

 91. 11/06 10:11

  Αρμένιοι τουριστικοί πράκτορες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τις πτήσεις της AEGEAN

 92. 11/06 09:46

  Πτώχευση FTI | Έφοδος δικαστικών επιμελητών σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα για ανεξόφλητα εμπορεύματα

 93. 11/06 07:21

  Δήμος Κομοτηνής: Δημοπρασία για τη μίσθωση 6 bungalows στην Τουριστική Ακτή Φαναρίου

 94. 11/06 07:16

  Εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 95. 11/06 07:14

  Η λειτουργία του Συμβουλίου Οινοτουρισμού και η διασύνδεσή του με τους φορείς

 96. 11/06 07:12

  Δήμος Χίου: Τεχνικός Σύμβουλος για τη βελτίωση των τουριστικών δομών του

 97. 11/06 07:08

  Δράμα | Μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

 98. 10/06 16:49

  Ταξίδι εξοικείωσης ΕΟΤ-Δήμου Σύρου: Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων γοητεύει Τούρκους influencers

 99. 10/06 16:45

  mAiGreece: Διαθέσιμος από σήμερα ο Ψηφιακός Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης για τις διακοπές στην Ελλάδα

 100. 10/06 16:24

  Πτώχευση FTI: Βέλη του Γερμανικού Ταμείου DRSF κατά ξενοδόχων που ζήτησαν χρήματα από τους ταξιδιώτες