Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του CapsuleT | Οι νικητές, οι μεγάλοι χορηγοί και οι ξεχωριστές δράσεις του κύκλου

Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του CapsuleT | Οι νικητές, οι μεγάλοι χορηγοί και οι ξεχωριστές δράσεις του κύκλου

Σε μια ολοζώντανη βραδιά γεμάτη καινοτομίες, τεχνολογικές ιδέες, έξυπνες λύσεις τουρισμού και 4 συνολικά νικητές ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Χρήστος Ταραντίλης. 

Οι startups που κατέκτησαν Κριτική Επιτροπή & Κοινό

Οι 3 νεοφυείς επιχειρήσεις του 5ου κύκλου, οι οποίες ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο του CapsuleT ήταν η DELIVERBACK, η ORBITO TRAVEL και η CELLARHOPPING.

Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ κατέκτησε η DELIVERBACK, στη 2η θέση βρέθηκε η ORBITO TRAVEL, λαμβάνοντας το ποσό των 5.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 3.000 ευρώ πήρε η ομάδα της CELLARHOPPING. 

Ωστόσο, τα έπαθλα των τριών επικρατέστερων ομάδων, μια ευγενική χορηγία της The People’s Trust, δεν περιορίζονται σε μετρητά. 

Συγκεκριμένα: 

 • Η εταιρία Programize προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα product development στους 3 νικητές, ενώ παράλληλα οι νικητές θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες development με προνομιακές τιμές.
 • Η εταιρία Nelios προσφέρει στον πρώτο νικητή δωρεάν υπηρεσίες digital marketing.

Οι startups αξιολογήθηκαν μετά την τελική τους παρουσίαση με τη βαθμολογία να υποβάλλεται από την Κριτική Αξιολόγησης και Καθοδήγησης του CapsuleT. Βασικοί παράμετροι για την αξιολόγηση των νεοφυών επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν ήταν η ιδέα ως προς την καινοτομία της, η επιχειρηματική ωριμότητα και η προοπτική που προσφέρει η εκάστοτε υπηρεσία/προϊόν, η πληρότητα των ειδικών κριτηρίων αναφορικά με την εξέλιξη της κάθε ομάδας κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Επιτάχυνσης και,  τέλος, τα τυπικά της χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα με βάση την παρουσίαση που έγινε ζωντανά, απονέμοντας το «Βραβείο Κοινού». Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε και πάλι η CELLARHOPPING , η οποία κέρδισε μια 4ήμερη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Triton Boutique Hotel στη Κω για 4 άτομα.

Σημαντικό μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσε, τέλος, και η κεντρική ομιλία του κ. Χρήστου Ταραντίλη, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής με θέμα: «Τεχνολογία, καινοτομία και τουρισμός στην Ελλάδα». Ο κ. Ταραντίλης κατά την ομιλία του, ανέφερε: «Το οικοσύστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα έχει ξυπνήσει. Δουλειά όλων μας είναι να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους, ο καθένας από τη θέση του, και να προσπαθούμε συνεχώς αυτό να το ανοίξουμε. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία μας».

«Όλη η εμπειρία και οι πρακτικές όταν ξεκινούν από έναν επιταχυντή τόσο στοχευμένο, ο χρόνος ο οποίος χρειάζεται για να γίνει το validation και το proof of concept είναι τουλάχιστον ο μισός. Ο CapsuleT είναι χρήσιμος γιατί εξειδικεύεται σε έναν συγκεκριμένο τομέα», τόνισε ο ίδιος αναφορικά με το έργο του επιταχυντή τουρισμού του ΞΕΕ.

Αλέξανδρος Βασιλικός: «Ξενοδόχοι και startups μαζί θα δείξουμε τον δρόμο»

Τον πρώτο χαιρετισμό της βραδιάς απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος. Αλέξανδρος Βασιλικός προς τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, τους κριτές & μέντορες και φυσικά τις ομάδες του 5ου κύκλου. Ο κ. Βασιλικός, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τόσο την πολιτεία, τους χορηγούς και τους κριτές/μέντορες του Προγράμματος Επιτάχυνσης για την πολύτιμη στήριξή και τον χρόνο τους όσο και τις startup ομάδες που συμμετείχαν στον κύκλο κάνοντας άλματα, τόνισε - μεταξύ άλλων - πως «πρέπει να πετύχουμε να ανοίξουμε τους ορίζοντες, να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Είναι εξίσου σημαντικό να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους που θέλουν να δημιουργήσουν και ταυτόχρονα να εκπαιδεύσουμε τους ξενοδόχους να αλλάξουν τον τρόπο που έχουν μάθει να δουλεύουν. Μέσα από αυτό δημιουργείται υπεραξία. Ξενοδόχοι και startups μαζί θα δείξουμε τον δρόμο».

Σχετικά με τον επιταχυντή και τις επόμενες δράσεις του ο κ. Βασιλικός ανέφερε: «Σε λίγες μέρες ξεκινάει και το επόμενο Idea Platform για να ξεκινήσουμε και σε επίπεδο ιδεών. Είναι σημαντικό να έχουμε μια συνολική πορεία των νέων, οι οποίοι ξεκινούν από μια ιδέα, εξελίσσουν ένα προϊόν και μέσα από αυτό να βγαίνουν στην τουριστική αγορά».

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος δήλωσε: «Σήμερα, στέκομαι στο γεγονός ότι μάς δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε τη ζωή κάποιων νέων, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να δώσουμε χώρο και τρόπο έκφρασης στη δημιουργικότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Μαζί με τον κ. Φραγκάκη έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε σε τουριστικές εκθέσεις ένα πρόσωπο της Ελλάδας που δεν υπήρχε ως τώρα, το πρόσωπο της Ελλάδας που καινοτομεί».

Κατερίνα Σαριδάκη: «Η Κριτική Επιτροπή είναι 7 υπέροχοι άνθρωποι»

Η Διευθύντρια του CapsuleT συνεχάρη όλες τις ομάδες για τις παρουσιάσεις και την πορεία του στο 5μηνο αυτό ταξίδι του επιταχυντή, ευχαρίστησε από καρδιάς στρατηγικούς συνεργάτες και χορηγούς, τονίζοντας ταυτόχρονα τη σημαντικότητα της παρουσίας της 7μελούς Κριτικής Επιτροπής & Αξιολόγησης του Προγράμματος. «Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους υποστηρικτές μας. Τους στρατηγικούς συνεργάτες, τους μέντορες, τους χορηγούς που αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο σε όλο αυτό, αλλά και την Κριτική Επιτροπή. Είναι 7 υπέροχοι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

Χρίστος Δήμας: «Ο CapsuleT είναι ένας θεσμός, ο οποίος μονιμοποιείται και θέλουμε να τον δούμε να μεγαλώνει όλο και περισσότερο».

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κος. Χρίστος Δήμας, συνεχάρη το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για το έργο του CapsuleT, λέγοντας: «Είναι μια ξεχωριστή πρωτοβουλία στον κλάδο της φιλοξενίας την οποία από πλευράς κυβέρνησης την στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Είναι ένας θεσμός, ο οποίος μονιμοποιείται, και θέλουμε να τον δούμε να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Συγχαίρω τον CapsuleΤ, όπως και όλη την Επιτροπή των ειδικών που αξιολογούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις και φυσικά όλες τις startups που συμμετέχουν και πιστεύομε ότι θα έχουν κι άλλα πράγματα να ανακοινώσουν στο μέλλον».

Ο κ. Δήμας αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων “Elevate Greece”, του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, το οποίο έχει θέσει συγκεκριμένα κριτήρια για το ποιες επιχειρήσεις έχουν τα χαρακτηριστικά για να εγγραφούν στο μητρώο νεοφυών επιχειρήσεων και κατάφερε να χαρτογραφήσει το οικοσύστημα καινοτομίας. 

«Πλέον, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε το μητρώο, ώστε να θεσπίσουμε κάποια πολύτιμα εργαλεία για τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτά είναι κίνητρα για επενδυτικούς Αγγέλους, για την απόκτηση μετοχών προαίρεσης, για δράσεις μέσω ΕΣΠΑ. Εκτός, όμως, από δημόσια εργαλεία ήταν σημαντικό να συμπεριλάβουμε στο Elevate Greece τόσο φορείς από τον ιδιωτικό φορέα όσο και θεσμικούς φορείς όπως είναι το ΞΕΕ, το οποίο στο πλαίσιο της συνεργασία μας προσφέρει το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή στην κατηγορία Φιλοξενία στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας. Το ΞΕΕ φέρνει την τεχνογνωσία του και το φιλόξενο περιβάλλον του, ώστε να μπορέσουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τις επιχειρήσεις τους σε μια παγκόσμια αγορά, όπως είναι η ελληνική φιλοξενία», ανέφερε ο ίδιος.

Δημήτρης Φραγκάκης: «Οι εξειδικευμένες λύσεις των startup τουρισμού δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε σε έναν τομέα που δεν μας ανήκε»

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κος. Δημήτρης Φραγκάκης, παίρνοντας τη σκυτάλη, δήλωσε: «Αν η βιωσιμότητα, περιβαλλοντική και κοινωνική, είναι ο ένας άξονας του μέλλοντος ελληνικού τουρισμού, ο άλλος είναι η καινοτομία και η ψηφιοποίηση. Είχα μια πολύ σημαντική εμπειρία με αυτόν τον τομέα της καινοτομίας μέσα από τον CapsuleT, όταν το 2021, στο Λονδίνο, για πρώτη φορά ο ΕΟΤ φιλοξένησε στο περίπτερο του startup επιχειρήσεις. Θυμάμαι πόσο τεράστια προσέλευση κόσμου είχε και πόσο ενθουσιασμό από τους ξένους. Δεν είναι μόνο ότι παρουσιάζουμε κάποιες νεοφυείς επιχειρήσεις στο εξωτερικό, είναι κυρίως γιατί αλλάζουμε πίστα σαν χώρα συνολικά με αυτή την προσπάθεια. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες μας στον τουρισμό, οι εξειδικευμένες startups, όμως, του τουρισμού δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε ακόμα και σε έναν τομέα που δεν μας ανήκε και πάρα πολύ».

Μαρία Φουντά: «Χαιρόμαστε για την εξαιρετική διαδρομή και την εξέλιξη»

Κλείνοντας το πρόγραμμα των χαιρετισμών, στο βήμα ανέβηκε η Διευθύντρια Marketing της Google για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη κα. Μαρία Φουντά, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συνεργαζόμαστε στενά με τον CapsuleT από το 2019 όχι μόνο ως χορηγός αλλά παρέχοντας συμβουλευτική, τεχνογνωσία, mentoring και χαιρόμαστε για την εξαιρετική διαδρομή και όλη την εξέλιξη. Είναι χαρά μας που είμαστε μέρος όλου αυτού».

Οι μεγάλοι – έμπρακτοι - υποστηρικτές του 5ου κύκλου, οι χορηγοί και οι στρατηγικοί συνεργάτες μας

Η ολοκλήρωση του 5ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με την πολύτιμη συνδρομή και χορηγία της Google ως μέγας χορηγός, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού The People’s Trust, ο οποίος ενίσχυσε την περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογικών startup στον τουριστικό κλάδο και υποστήριξε το διαγωνιστικό κομμάτι του προγράμματος με την προσφορά των χρηματικών επάθλων για τους 3 νικητές, καθώς και της Aegean Airlines, χάρη στην οποία οι μετακινήσεις των ομάδων εκτός Αθηνών έγιναν πιο εύκολες.

Σημαντικοί υποστηρικτές των δράσεων του προγράμματος ήταν, επίσης, οι στρατηγικοί συνεργάτες του επιταχυντή: Το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, η Nelios, η Programize, η PwC Greece και η TÜV Austria Hellas. 

Παράλληλα, η ομάδα του CapsuleT ένωσε τις δυνάμεις της και με τις Clio Muse Tours, Ferryhopper, Triparound, Welcome Pickups, Workathlon και Woof Together, αναγνωρισμένες startups της τουριστικής αγοράς, οι οποίες εντάχθηκαν ως community partners στο πρόγραμμα. Τέλος, υποστηρικτής για την παροχή προϊόντων καφέ ήταν η Douwe Egberts/Foodrinco.

Δείτε σύντομα τα ξεχωριστά βίντεο της Τελετής Λήξης και Απονομής του 5ου κύκλου στο κανάλι του επιταχυντή στο YouTube.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/05 14:30

  Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία στη Ρόδο

 2. 28/05 08:18

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 3. 28/05 08:15

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 4. 27/05 12:30

  Πώς θα αντιμετωπιστεί ο ακτιβισμός για το περιβάλλον;

 5. 27/05 12:15

  Τουρισμός | Ανάδειξη της Κέρκυρας στην αγορά του Ισραήλ

 6. 27/05 11:45

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Λευκάδα και Σκιάθο

 7. 27/05 08:22

  Σε διεθνές φολκλορικό φεστιβάλ της Ρουμανίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεοδωριάνων Άρτας

 8. 26/05 19:16

  Ανέλαβε η Ιωάννα Δρέττα Υπουργός Τουρισμού

 9. 26/05 16:15

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Στάθης Λιβαθινός - Καζανόβα / Δον Ζουάν - Ερωτική περιπλάνηση

 10. 26/05 16:04

  Τουρισμός | Ο FTI διευρύνει τη σεζόν σε Κρήτη και Ρόδο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου – Η ζήτηση για Ελλάδα ξεπερνάει το 2019

 11. 26/05 14:24

  ΙΝΣΕΤΕ | Air Data Tracker: Σε ένα ψηφιακό κόμβο ο προγραμματισμός και η εξέλιξη κρατήσεων στις διεθνείς αεροπορικές θέσεις

 12. 26/05 14:19

  Deloitte | Περισσότεροι Αμερικανοί τουρίστες επιλέγουν φέτος Ευρώπη για τις διακοπές – Πού κυμαίνεται η μέση δαπάνη

 13. 26/05 14:18

  Γ.Δριτσάκος, Διοικητής ΥΠΑ | Αναμένουμε σημαντική αύξηση επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια έναντι του 2019

 14. 26/05 14:05

  FedHATTA: Συνάντηση με Μ. Τσακαλάκη για το συμβούλιο ECTAA στην Κρήτη - "H Kρήτη μπορεί να γίνει κορυφαίος χειμερινός προορισμός"

 15. 26/05 13:28

  Ηθικός τουρισμός: Ο ρόλος του στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας και έκφρασης

 16. 26/05 12:07

  Τουρισμός | City Destinations Alliance: Νέα στρατηγική για ποιότητα ζωής ντόπιων και τουριστών στις ευρωπαϊκές πόλεις

 17. 26/05 12:05

  Η Hyatt φέρνει την επανάσταση στο all inclusive με το νέο πολυτελές brand Impression by Secrets

 18. 26/05 11:45

  Σε ύφεση η γερμανική οικονομία

 19. 26/05 11:31

  Ελβετοί, Γερμανοί και Αυστριακοί θα δαπανήσουν περισσότερα από κάθε άλλο Ευρωπαίο για διακοπές το 2023

 20. 26/05 10:27

  Στον όμιλο Lufthansa η ιταλική αεροπορική εταιρεία ITA Airways - τι προβλέπει η συμφωνία

 21. 26/05 10:17

  Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής η Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show στον Πόρο

 22. 26/05 08:15

  17η Γιορτή Πίτας στην Τσαριτσάνη

 23. 26/05 08:05

  56 εκατ. διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2022

 24. 26/05 08:05

  Νέες τουριστικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε Κρήτη και Σαντορίνη

 25. 26/05 08:05

  Άδειες για επεκτάσεις 2 ξενοδοχείων στην Κρήτη

 26. 26/05 08:00

  Ισπανία: Πρόστιμα σε ποδηλάτες με ακουστικά, γυμνιστές και καπνιστές σε παραλίες

 27. 25/05 20:57

  AEGEAN | Ταξίδι στην έδρα της AIRBUS στην Τουλούζη για 120 ταξιδιωτικούς πράκτορες- οι εκτιμήσεις για τη χρονιά

 28. 25/05 18:30

  Υπηρεσιακή Κυβέρνηση | Η Ιωάννα Δρέττα Υπουργός Τουρισμού

 29. 25/05 17:56

  Τρεις σκύλοι έχουν τον ίδιο αντίκτυπο στο περιβάλλον... με ένα ιδιωτικό τζετ (;)

 30. 25/05 16:36

  ΕΞΑ-ΑΑ | Τι τουρισμό θέλουμε στην Αθήνα; Ποσοτικό ή ποιοτικό; - Οι επιδόσεις το α' 4μηνο

 31. 25/05 16:24

  Eurostat | Πρόοδος της ΕΕ στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης

 32. 25/05 16:05

  Alltours | Με σταθερές τιμές και 86 προορισμούς σε όλο τον κόσμο το χειμερινό πρόγραμμα

 33. 25/05 13:28

  Τουρισμός | 2.330 άτομα τη μέρα αντέχει ο Μπάλος στα Χανιά - 50% λιγότερα από όσα την αιχμή του καλοκαιριού

 34. 25/05 13:04

  Γαλλία: Tέλος στις κοντινές πτήσεις για μείωση των εκπομπών - "Μια απαγόρευση άνευ ουσίας"

 35. 25/05 12:47

  Ύμνοι Σουηδού δημοσιογράφου για τα Ιωάννινα και άλλους 9 ελληνικούς προορισμούς

 36. 25/05 12:33

  CroisiEurope: Νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2024

 37. 25/05 12:31

  Της μόδας η χρονοκράτηση στα εστιατόρια

 38. 25/05 12:26

  ΕΤΑΔ | Μίσθωση τμημάτων αιγιαλών, χαρακτηρισμένων ως Τουριστικά Δημόσια Κτήματα, σε όλη την Ελλάδα

 39. 25/05 12:16

  Η Choice Hotels ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Wyndham

 40. 25/05 12:03

  Συμφωνία ΕΔΕΜ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. για τα πνευματικά δικαιώματα

 41. 25/05 11:27

  ΥΠΠΟΑ: Εκατοντάδες αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes επαναπατρίζονται

 42. 25/05 10:37

  Παγκόσμιος Τουρισμός | 35% περισσότερες κρατήσεις στα αεροπορικά ταξίδια αυτό το καλοκαίρι

 43. 25/05 10:29

  Σύλληψη 30χρονου στη Ρόδο -Ασέλγησε σε τουρίστρια και την τράβηξε φωτογραφίες

 44. 25/05 09:59

  Μουσείο Ακρόπολης | Έργα τέχνης από γνωστούς σύγχρονους Αμερικανούς καλλιτέχνες

 45. 25/05 09:20

  Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων | Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα στον τουρισμό

 46. 25/05 08:17

  Αποφάσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ζάκυνθο

 47. 25/05 08:15

  Έρευνα: Πόσο αποτελεσματική είναι η διαφήμιση στα αεροδρόμια

 48. 25/05 08:11

  Dance Days, ημέρες χορού στα Χανιά

 49. 25/05 08:09

  55η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καρδίτσας Καραϊσκάκεια

 50. 25/05 08:07

  23ο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

 51. 24/05 16:20

  Προγράμματα επιδοτούμενης επαγγελματικής κατάρτισης στον τουρισμό - Σε ποιους απευθύνονται

 52. 24/05 15:59

  Cycladic: Συμφωνία για μετατροπή των αεροσκαφών σε ηλεκτρικά - Νέες συνδέσεις Ελληνικών προορισμών

 53. 24/05 15:51

  Πώς οι Ρώσοι tour operator επιδιώκουν να τονώσουν τις τουριστικές ροές για Ελλάδα

 54. 24/05 15:24

  Δεν χρειαζόμαστε πια ρεσεψιονίστ στον τουρισμό, χρειαζόμαστε σχεδιαστές εμπειριών

 55. 24/05 14:03

  Η γερμανική Welt για την Ελλάδα | «Η ξαφνική δύναμη του πρώην χρεωκοπημένου κράτους»

 56. 24/05 13:08

  Συνάντηση Μ. Τσακαλάκη με FedHATTA για ζητήματα του τουριστικού κλάδου - Ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 57. 24/05 12:48

  Telegraph: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες διακοπές για οικογένειες με παιδιά κάθε ηλικίας – Οι δύο σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική

 58. 24/05 12:40

  Τα Ikos Resorts ανακηρύχθηκαν καλύτερα Family Hotel παγκοσμίως

 59. 24/05 12:28

  Εγκρίθηκαν έργα εκσυγχρονισμού του πεντάστερου ξενοδοχείου Atlantica Beach στην Κω

 60. 24/05 12:02

  Η Ελληνικής καταγωγής νέα αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celebrity Cruises

 61. 24/05 11:59

  Έρευνα της Panadvert καταδεικνύει τα πιο δημοφιλή Brands της Μυκόνου

 62. 24/05 11:11

  Κρουαζιέρα | 800.000 επιβάτες το 2023 στην Κέρκυρα - Η συνέλευση της MedCruise

 63. 24/05 10:45

  Yπό την αιγίδα του ΕΟΤ η Atticα Green Expo 2023

 64. 24/05 09:52

  Τουρισμός | Απογείωση των Airbnb στην Ελλάδα το καλοκαίρι - αύξηση 42% στις κρατήσεις

 65. 24/05 09:25

  Corfu Food & Wine Festival | Γαστρονομία και όπερα - Γεύσου τη Μουσική

 66. 24/05 08:32

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέα και Λευκάδα

 67. 24/05 08:00

  Έκθεση Μικροναυπηγικής "Σαν Καλοτάξιδο Σκαρί" στη Σκόπελο

 68. 24/05 08:00

  Γιορτή Κερασιού στο Μεταξοχώρι Λάρισας

 69. 24/05 08:00

  Αποφάσεις για 2 νέες τουριστικές επενδύσεις σε Κουφονήσι και Σιδηρόκαστρο

 70. 24/05 07:23

  Αγώνας ανωμάλου δρόμου στην Ελασσόνα

 71. 23/05 18:48

  Mandarin Oriental Athens | To πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Αθήνα έρχεται στο Ελληνικό

 72. 23/05 15:37

  Τουρισμός: Πρωτοφανής στροφή των Κινέζων τουριστών στις διακοπές παραλίας

 73. 23/05 15:27

  Ελληνικός τουρισμός α' τρίμηνο | +63,8% οι εισπράξεις, +74,7% οι αφίξεις- μειώθηκε η μέση δαπάνη ανά ταξίδι

 74. 23/05 15:23

  TUI & DER Touristik: Οι Γερμανοί επιλέγουν ακριβότερες διακοπές το 2023

 75. 23/05 14:05

  Pnoé Breathing Life | Aνοίγει την 1η Ιουνίου με ένα νέο concept φιλοξενίας

 76. 23/05 13:54

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 13 Ελληνικά ξενοδοχεία που σάρωσαν στα βραβεία Travelers’ Choice Awards για το 2023

 77. 23/05 12:36

  Η Everty αγόρασε το πολυτελές Elounda Gulf Villas

 78. 23/05 12:06

  ΠΟΤ: Ο αγροτουρισμός στο επίκεντρο της τουριστικής ανάπτυξης του μέλλοντος

 79. 23/05 11:44

  HolidayCheck | Ακριβή η Ελλάδα την υψηλή σεζόν για τις κρατήσεις τελευταίας στιγμής - Τέλος οι προσφορές last minute

 80. 23/05 10:59

  Χιονοδρομικά Κέντρα: Έως τον Απρίλιο του 2024 η προσκόμιση της Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων στο υπουργείο Τουρισμού

 81. 23/05 10:56

  H γερμανική τουριστική βιομηχανία δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα - "Ήρθε η ώρα να δράσουμε!"

 82. 23/05 10:27

  Χερσόνησος: «Για τουρίστες ακούμε, αλλά τουρίστες δεν βλέπουμε» λένε οι καταστηματάρχες

 83. 23/05 09:41

  Ευρωπαϊκός τουρισμός | Ανακάμπτουν τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων - Η εικόνα στις μεγάλες αγορές

 84. 23/05 07:28

  Νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Ιωάννινα – Αλλαγή χρήσης κατοικιών και ένταξη τους σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Βόνιτσα

 85. 23/05 07:26

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ερμιόνη και Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας

 86. 23/05 07:21

  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 87. 23/05 07:18

  4ο Μαστίχαθλον στη Χίο

 88. 22/05 21:24

  Εκδήλωση Καραγκούνηδων στα Τρίκαλα

 89. 22/05 18:42

  Ξενοδοχεία | Άνοιξε το Cook's Club Kolymbia Rhodes

 90. 22/05 18:35

  The Digital Gate IV | Νέες εμπειρίες και καινοτόμες λύσεις για όσους ταξιδεύουν

 91. 22/05 13:29

  Ασφάλιση καιρού από τον Πολωνό tour operator Itaka | Αποζημίωση για κάθε βροχερή ημέρα των διακοπών

 92. 22/05 13:04

  Η Ryanair κερδίζει μερίδια αγοράς στις περισσότερες αγορές της ΕΕ

 93. 22/05 12:27

  DW | Μετά τις εκλογές είναι πριν τις εκλογές

 94. 22/05 12:10

  Άνοιξε η ψηφοφορία για τα World Spa Awards 2023

 95. 22/05 10:01

  TUI | Αποκλειστική συνεργασία με 9 ξενοδοχεία της αλυσίδας Rixos στην Τουρκία

 96. 22/05 07:45

  Αποφάσεις για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κρήτη και Κω

 97. 22/05 07:40

  Jurassic Quest: Εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Δεινοσαύρων

 98. 22/05 07:38

  Στα υψηλότερα επίπεδα του 2019 ο τουρισμός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το 2023

 99. 22/05 07:30

  Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης | Δράσεις ψηφιοποίησης του υλικού της ιστορικής βιβλιοθήκης

 100. 22/05 07:25

  Εκδηλώσεις για την 83η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης στον Χάρακα