Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του CapsuleT | Οι νικητές, οι μεγάλοι χορηγοί και οι ξεχωριστές δράσεις του κύκλου

Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του CapsuleT | Οι νικητές, οι μεγάλοι χορηγοί και οι ξεχωριστές δράσεις του κύκλου

Σε μια ολοζώντανη βραδιά γεμάτη καινοτομίες, τεχνολογικές ιδέες, έξυπνες λύσεις τουρισμού και 4 συνολικά νικητές ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Χρήστος Ταραντίλης. 

Οι startups που κατέκτησαν Κριτική Επιτροπή & Κοινό

Οι 3 νεοφυείς επιχειρήσεις του 5ου κύκλου, οι οποίες ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο του CapsuleT ήταν η DELIVERBACK, η ORBITO TRAVEL και η CELLARHOPPING.

Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ κατέκτησε η DELIVERBACK, στη 2η θέση βρέθηκε η ORBITO TRAVEL, λαμβάνοντας το ποσό των 5.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 3.000 ευρώ πήρε η ομάδα της CELLARHOPPING. 

Ωστόσο, τα έπαθλα των τριών επικρατέστερων ομάδων, μια ευγενική χορηγία της The People’s Trust, δεν περιορίζονται σε μετρητά. 

Συγκεκριμένα: 

 • Η εταιρία Programize προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα product development στους 3 νικητές, ενώ παράλληλα οι νικητές θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες development με προνομιακές τιμές.
 • Η εταιρία Nelios προσφέρει στον πρώτο νικητή δωρεάν υπηρεσίες digital marketing.

Οι startups αξιολογήθηκαν μετά την τελική τους παρουσίαση με τη βαθμολογία να υποβάλλεται από την Κριτική Αξιολόγησης και Καθοδήγησης του CapsuleT. Βασικοί παράμετροι για την αξιολόγηση των νεοφυών επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν ήταν η ιδέα ως προς την καινοτομία της, η επιχειρηματική ωριμότητα και η προοπτική που προσφέρει η εκάστοτε υπηρεσία/προϊόν, η πληρότητα των ειδικών κριτηρίων αναφορικά με την εξέλιξη της κάθε ομάδας κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Επιτάχυνσης και,  τέλος, τα τυπικά της χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα με βάση την παρουσίαση που έγινε ζωντανά, απονέμοντας το «Βραβείο Κοινού». Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε και πάλι η CELLARHOPPING , η οποία κέρδισε μια 4ήμερη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Triton Boutique Hotel στη Κω για 4 άτομα.

Σημαντικό μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσε, τέλος, και η κεντρική ομιλία του κ. Χρήστου Ταραντίλη, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής με θέμα: «Τεχνολογία, καινοτομία και τουρισμός στην Ελλάδα». Ο κ. Ταραντίλης κατά την ομιλία του, ανέφερε: «Το οικοσύστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα έχει ξυπνήσει. Δουλειά όλων μας είναι να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους, ο καθένας από τη θέση του, και να προσπαθούμε συνεχώς αυτό να το ανοίξουμε. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία μας».

«Όλη η εμπειρία και οι πρακτικές όταν ξεκινούν από έναν επιταχυντή τόσο στοχευμένο, ο χρόνος ο οποίος χρειάζεται για να γίνει το validation και το proof of concept είναι τουλάχιστον ο μισός. Ο CapsuleT είναι χρήσιμος γιατί εξειδικεύεται σε έναν συγκεκριμένο τομέα», τόνισε ο ίδιος αναφορικά με το έργο του επιταχυντή τουρισμού του ΞΕΕ.

Αλέξανδρος Βασιλικός: «Ξενοδόχοι και startups μαζί θα δείξουμε τον δρόμο»

Τον πρώτο χαιρετισμό της βραδιάς απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος. Αλέξανδρος Βασιλικός προς τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, τους κριτές & μέντορες και φυσικά τις ομάδες του 5ου κύκλου. Ο κ. Βασιλικός, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τόσο την πολιτεία, τους χορηγούς και τους κριτές/μέντορες του Προγράμματος Επιτάχυνσης για την πολύτιμη στήριξή και τον χρόνο τους όσο και τις startup ομάδες που συμμετείχαν στον κύκλο κάνοντας άλματα, τόνισε - μεταξύ άλλων - πως «πρέπει να πετύχουμε να ανοίξουμε τους ορίζοντες, να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Είναι εξίσου σημαντικό να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους που θέλουν να δημιουργήσουν και ταυτόχρονα να εκπαιδεύσουμε τους ξενοδόχους να αλλάξουν τον τρόπο που έχουν μάθει να δουλεύουν. Μέσα από αυτό δημιουργείται υπεραξία. Ξενοδόχοι και startups μαζί θα δείξουμε τον δρόμο».

Σχετικά με τον επιταχυντή και τις επόμενες δράσεις του ο κ. Βασιλικός ανέφερε: «Σε λίγες μέρες ξεκινάει και το επόμενο Idea Platform για να ξεκινήσουμε και σε επίπεδο ιδεών. Είναι σημαντικό να έχουμε μια συνολική πορεία των νέων, οι οποίοι ξεκινούν από μια ιδέα, εξελίσσουν ένα προϊόν και μέσα από αυτό να βγαίνουν στην τουριστική αγορά».

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος δήλωσε: «Σήμερα, στέκομαι στο γεγονός ότι μάς δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε τη ζωή κάποιων νέων, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να δώσουμε χώρο και τρόπο έκφρασης στη δημιουργικότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Μαζί με τον κ. Φραγκάκη έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε σε τουριστικές εκθέσεις ένα πρόσωπο της Ελλάδας που δεν υπήρχε ως τώρα, το πρόσωπο της Ελλάδας που καινοτομεί».

Κατερίνα Σαριδάκη: «Η Κριτική Επιτροπή είναι 7 υπέροχοι άνθρωποι»

Η Διευθύντρια του CapsuleT συνεχάρη όλες τις ομάδες για τις παρουσιάσεις και την πορεία του στο 5μηνο αυτό ταξίδι του επιταχυντή, ευχαρίστησε από καρδιάς στρατηγικούς συνεργάτες και χορηγούς, τονίζοντας ταυτόχρονα τη σημαντικότητα της παρουσίας της 7μελούς Κριτικής Επιτροπής & Αξιολόγησης του Προγράμματος. «Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους υποστηρικτές μας. Τους στρατηγικούς συνεργάτες, τους μέντορες, τους χορηγούς που αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο σε όλο αυτό, αλλά και την Κριτική Επιτροπή. Είναι 7 υπέροχοι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

Χρίστος Δήμας: «Ο CapsuleT είναι ένας θεσμός, ο οποίος μονιμοποιείται και θέλουμε να τον δούμε να μεγαλώνει όλο και περισσότερο».

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κος. Χρίστος Δήμας, συνεχάρη το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για το έργο του CapsuleT, λέγοντας: «Είναι μια ξεχωριστή πρωτοβουλία στον κλάδο της φιλοξενίας την οποία από πλευράς κυβέρνησης την στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Είναι ένας θεσμός, ο οποίος μονιμοποιείται, και θέλουμε να τον δούμε να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Συγχαίρω τον CapsuleΤ, όπως και όλη την Επιτροπή των ειδικών που αξιολογούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις και φυσικά όλες τις startups που συμμετέχουν και πιστεύομε ότι θα έχουν κι άλλα πράγματα να ανακοινώσουν στο μέλλον».

Ο κ. Δήμας αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων “Elevate Greece”, του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, το οποίο έχει θέσει συγκεκριμένα κριτήρια για το ποιες επιχειρήσεις έχουν τα χαρακτηριστικά για να εγγραφούν στο μητρώο νεοφυών επιχειρήσεων και κατάφερε να χαρτογραφήσει το οικοσύστημα καινοτομίας. 

«Πλέον, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε το μητρώο, ώστε να θεσπίσουμε κάποια πολύτιμα εργαλεία για τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτά είναι κίνητρα για επενδυτικούς Αγγέλους, για την απόκτηση μετοχών προαίρεσης, για δράσεις μέσω ΕΣΠΑ. Εκτός, όμως, από δημόσια εργαλεία ήταν σημαντικό να συμπεριλάβουμε στο Elevate Greece τόσο φορείς από τον ιδιωτικό φορέα όσο και θεσμικούς φορείς όπως είναι το ΞΕΕ, το οποίο στο πλαίσιο της συνεργασία μας προσφέρει το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή στην κατηγορία Φιλοξενία στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας. Το ΞΕΕ φέρνει την τεχνογνωσία του και το φιλόξενο περιβάλλον του, ώστε να μπορέσουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τις επιχειρήσεις τους σε μια παγκόσμια αγορά, όπως είναι η ελληνική φιλοξενία», ανέφερε ο ίδιος.

Δημήτρης Φραγκάκης: «Οι εξειδικευμένες λύσεις των startup τουρισμού δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε σε έναν τομέα που δεν μας ανήκε»

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κος. Δημήτρης Φραγκάκης, παίρνοντας τη σκυτάλη, δήλωσε: «Αν η βιωσιμότητα, περιβαλλοντική και κοινωνική, είναι ο ένας άξονας του μέλλοντος ελληνικού τουρισμού, ο άλλος είναι η καινοτομία και η ψηφιοποίηση. Είχα μια πολύ σημαντική εμπειρία με αυτόν τον τομέα της καινοτομίας μέσα από τον CapsuleT, όταν το 2021, στο Λονδίνο, για πρώτη φορά ο ΕΟΤ φιλοξένησε στο περίπτερο του startup επιχειρήσεις. Θυμάμαι πόσο τεράστια προσέλευση κόσμου είχε και πόσο ενθουσιασμό από τους ξένους. Δεν είναι μόνο ότι παρουσιάζουμε κάποιες νεοφυείς επιχειρήσεις στο εξωτερικό, είναι κυρίως γιατί αλλάζουμε πίστα σαν χώρα συνολικά με αυτή την προσπάθεια. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες μας στον τουρισμό, οι εξειδικευμένες startups, όμως, του τουρισμού δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε ακόμα και σε έναν τομέα που δεν μας ανήκε και πάρα πολύ».

Μαρία Φουντά: «Χαιρόμαστε για την εξαιρετική διαδρομή και την εξέλιξη»

Κλείνοντας το πρόγραμμα των χαιρετισμών, στο βήμα ανέβηκε η Διευθύντρια Marketing της Google για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη κα. Μαρία Φουντά, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συνεργαζόμαστε στενά με τον CapsuleT από το 2019 όχι μόνο ως χορηγός αλλά παρέχοντας συμβουλευτική, τεχνογνωσία, mentoring και χαιρόμαστε για την εξαιρετική διαδρομή και όλη την εξέλιξη. Είναι χαρά μας που είμαστε μέρος όλου αυτού».

Οι μεγάλοι – έμπρακτοι - υποστηρικτές του 5ου κύκλου, οι χορηγοί και οι στρατηγικοί συνεργάτες μας

Η ολοκλήρωση του 5ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με την πολύτιμη συνδρομή και χορηγία της Google ως μέγας χορηγός, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού The People’s Trust, ο οποίος ενίσχυσε την περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογικών startup στον τουριστικό κλάδο και υποστήριξε το διαγωνιστικό κομμάτι του προγράμματος με την προσφορά των χρηματικών επάθλων για τους 3 νικητές, καθώς και της Aegean Airlines, χάρη στην οποία οι μετακινήσεις των ομάδων εκτός Αθηνών έγιναν πιο εύκολες.

Σημαντικοί υποστηρικτές των δράσεων του προγράμματος ήταν, επίσης, οι στρατηγικοί συνεργάτες του επιταχυντή: Το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, η Nelios, η Programize, η PwC Greece και η TÜV Austria Hellas. 

Παράλληλα, η ομάδα του CapsuleT ένωσε τις δυνάμεις της και με τις Clio Muse Tours, Ferryhopper, Triparound, Welcome Pickups, Workathlon και Woof Together, αναγνωρισμένες startups της τουριστικής αγοράς, οι οποίες εντάχθηκαν ως community partners στο πρόγραμμα. Τέλος, υποστηρικτής για την παροχή προϊόντων καφέ ήταν η Douwe Egberts/Foodrinco.

Δείτε σύντομα τα ξεχωριστά βίντεο της Τελετής Λήξης και Απονομής του 5ου κύκλου στο κανάλι του επιταχυντή στο YouTube.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 2. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 3. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 4. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 5. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 6. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 7. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 8. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 9. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 10. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 11. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 12. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 13. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας VISION Greece που θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο

 14. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 15. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 16. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 17. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 18. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 19. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 20. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 21. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 22. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 23. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 24. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 25. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 26. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 27. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 28. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 29. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 30. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 31. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 32. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete

 33. 17/06 15:01

  Κυπριακός τουρισμός | Οριακή αύξηση αφίξεων το α' πεντάμηνο- Αυξημένα τα ταξίδια Κυπρίων στην Ελλάδα τον Μάιο

 34. 17/06 14:41

  Ξενοδοχείο St. George Lycabettus | Διαχείριση Εσόδων μέσω της ενσωμάτωσης Τεχνητής Νοημοσύνης

 35. 17/06 13:34

  Lamda Development | Σε εταιρεία της οικογένειας του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου το 2% των μετοχών

 36. 17/06 13:19

  13 Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες μυήθηκαν στα μυστικά της Χαλκιδικής

 37. 17/06 12:40

  Ελλάδα: Θα αποδώσει η εξαήμερη εργασία;

 38. 17/06 11:45

  Πτώχευση FTI | Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία Meeting Point Hotels στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα

 39. 17/06 10:49

  Lonely Planet: Ένα Ελληνικό νησί στα 12 καλύτερα στην Ευρώπη για ονειρικές διακοπές το 2024

 40. 17/06 10:10

  ΕΕ | Προς έγκριση η εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa

 41. 17/06 09:45

  Δράση ΕΟΤ Γερμανίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

 42. 17/06 07:18

  Δήμος Κιμώλου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 43. 17/06 07:17

  Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

 44. 17/06 07:13

  Μουσικά Μαϊστράλια στην Πρέβεζα

 45. 17/06 07:10

  Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Στόμιο Λάρισας

 46. 17/06 07:07

  17ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Αλοννήσου Alonissos Challenge 2024

 47. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου

 48. 16/06 07:56

  Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα

 49. 15/06 19:58

  Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 50. 15/06 19:48

  To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 51. 15/06 19:45

  Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

 52. 15/06 19:42

  Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος

 53. 15/06 12:02

  Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών

 54. 14/06 16:47

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260

 55. 14/06 14:50

  Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025- Σαντορίνη και Μύκονος στο επίκεντρο

 56. 14/06 14:16

  Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί

 57. 14/06 14:16

  Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.

 58. 14/06 14:10

  4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο

 59. 14/06 13:56

  Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι

 60. 14/06 13:46

  Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής

 61. 14/06 12:47

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου

 62. 14/06 12:37

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest

 63. 14/06 11:48

  Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

 64. 14/06 11:13

  Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

 65. 14/06 10:52

  Ι. Χατζής: Συνάντηση με νέους ξενοδόχους για το μέλλον της φιλοξενίας

 66. 14/06 07:32

  Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 67. 14/06 07:15

  Πρώτο Αμοργιανό Φεστιβάλ

 68. 14/06 06:28

  Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

 69. 14/06 06:25

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για δύο ξενοδοχεία

 70. 14/06 06:17

  Εκδήλωση Σαμπαλιώτικα Μπλουγούρια στην Καρδίτσα

 71. 14/06 00:54

  ΣΕΤΕ | Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ξεχωριστές εμπειρίες

 72. 13/06 20:44

  ΣΕΤΕ | Κ. Μητσοτάκης: Εργαζόμενοι στον τουρισμό καλά αμειβόμενοι- τοπικά πολεοδομικά σχέδια- Αirbnb | η τοποθέτηση Παράσχη

 73. 13/06 17:14

  Τρεις προσφορές για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

 74. 13/06 16:27

  Η Ελλάδα δεν έχει υπερτουρισμό | Χρειαζόμαστε μαζικές επενδύσεις σε κρίσιμες υποδομές

 75. 13/06 16:23

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee / Ένας υπάλληλος αγνοείται | Πειραιώς 260 - 17 & 18 Ιουνίου

 76. 13/06 16:10

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee

 77. 13/06 15:40

  Πτώση της ζήτησης και των κρατήσεων στη Μύκονο το 2024 - Ανάλυση της Panadvert

 78. 13/06 15:38

  Premier Inn: 2 στους 5 Βρετανούς τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό διακοπών

 79. 13/06 15:11

  Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

 80. 13/06 14:01

  Συνήγορος του Πολίτη: Σοβαροί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι από τον τουρισμό – Καμπανάκι για επείγουσες μεταρρυθμίσεις

 81. 13/06 13:15

  Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

 82. 13/06 12:43

  Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Όχι σε νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία- 5,1 δισ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις το 2023

 83. 13/06 11:47

  WTTC | Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ επιδόσεων το 2023- αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη 10ετία

 84. 13/06 11:43

  Μνημόνιο συνεργασίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 85. 13/06 11:10

  2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ: Γεύσεις και Μελωδίες του Κόσμου στο Ηράκλειο

 86. 13/06 10:39

  Διακοπή λειτουργίας όλων των Αρχαιολογικών Χώρων ενιαίου εισιτηρίου Αθηνών

 87. 13/06 10:37

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

 88. 13/06 10:30

  Aκρόπολη | Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και σήμερα το μεσημέρι (12.00 - 17.00) - Μετά τις 17.00 όσοι έχουν εισιτήρια

 89. 13/06 10:10

  Βόμβα για τον ελληνικό τουρισμό | Γιατί tour operators απείλησαν να αποσύρουν τουρίστες από περιοχή της Ρόδου

 90. 13/06 10:03

  Εγκρίθηκε η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος Σπύρου και Ελιάνας Κοκοτού

 91. 13/06 07:53

  Δήμος Λεβαδέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 92. 13/06 07:49

  Καραγκούνικες γεύσεις στην Κυψέλη Καρδίτσας

 93. 13/06 07:47

  Φεστιβάλ Τριών Φεγγαριών 2024 στη Λέρο

 94. 13/06 07:43

  Πέμπτο Μαστίχαθλον στη Χίο

 95. 13/06 07:00

  Φιλοξενία Ιταλού δημοσιογράφου στη Σίφνο

 96. 12/06 18:35

  Αυτές είναι οι 19 νέες εγγραφές στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 97. 12/06 18:08

  Η TUI λανσάρει τη νέα ξενοδοχειακή μάρκα "The Mora" | Χαλαρή πολυτέλεια: «Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει»

 98. 12/06 16:02

  O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντάσσεται στην Pharma.Aero

 99. 12/06 14:45

  Institute of Travel & Tourism 2024: Στην Ελλάδα και την Χαλκιδική το κορυφαίο βρετανικό τουριστικό συνέδριο

 100. 12/06 14:13

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Emanuel Ax – Λεωνίδας Καβάκος – Yo-Yo Ma | 15 Ιουνίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού