Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του CapsuleT | Οι νικητές, οι μεγάλοι χορηγοί και οι ξεχωριστές δράσεις του κύκλου

Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του CapsuleT | Οι νικητές, οι μεγάλοι χορηγοί και οι ξεχωριστές δράσεις του κύκλου

Σε μια ολοζώντανη βραδιά γεμάτη καινοτομίες, τεχνολογικές ιδέες, έξυπνες λύσεις τουρισμού και 4 συνολικά νικητές ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Χρήστος Ταραντίλης. 

Οι startups που κατέκτησαν Κριτική Επιτροπή & Κοινό

Οι 3 νεοφυείς επιχειρήσεις του 5ου κύκλου, οι οποίες ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο του CapsuleT ήταν η DELIVERBACK, η ORBITO TRAVEL και η CELLARHOPPING.

Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ κατέκτησε η DELIVERBACK, στη 2η θέση βρέθηκε η ORBITO TRAVEL, λαμβάνοντας το ποσό των 5.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 3.000 ευρώ πήρε η ομάδα της CELLARHOPPING. 

Ωστόσο, τα έπαθλα των τριών επικρατέστερων ομάδων, μια ευγενική χορηγία της The People’s Trust, δεν περιορίζονται σε μετρητά. 

Συγκεκριμένα: 

  • Η εταιρία Programize προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα product development στους 3 νικητές, ενώ παράλληλα οι νικητές θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες development με προνομιακές τιμές.
  • Η εταιρία Nelios προσφέρει στον πρώτο νικητή δωρεάν υπηρεσίες digital marketing.

Οι startups αξιολογήθηκαν μετά την τελική τους παρουσίαση με τη βαθμολογία να υποβάλλεται από την Κριτική Αξιολόγησης και Καθοδήγησης του CapsuleT. Βασικοί παράμετροι για την αξιολόγηση των νεοφυών επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν ήταν η ιδέα ως προς την καινοτομία της, η επιχειρηματική ωριμότητα και η προοπτική που προσφέρει η εκάστοτε υπηρεσία/προϊόν, η πληρότητα των ειδικών κριτηρίων αναφορικά με την εξέλιξη της κάθε ομάδας κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Επιτάχυνσης και,  τέλος, τα τυπικά της χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα με βάση την παρουσίαση που έγινε ζωντανά, απονέμοντας το «Βραβείο Κοινού». Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε και πάλι η CELLARHOPPING , η οποία κέρδισε μια 4ήμερη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Triton Boutique Hotel στη Κω για 4 άτομα.

Σημαντικό μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσε, τέλος, και η κεντρική ομιλία του κ. Χρήστου Ταραντίλη, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής με θέμα: «Τεχνολογία, καινοτομία και τουρισμός στην Ελλάδα». Ο κ. Ταραντίλης κατά την ομιλία του, ανέφερε: «Το οικοσύστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα έχει ξυπνήσει. Δουλειά όλων μας είναι να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους, ο καθένας από τη θέση του, και να προσπαθούμε συνεχώς αυτό να το ανοίξουμε. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία μας».

«Όλη η εμπειρία και οι πρακτικές όταν ξεκινούν από έναν επιταχυντή τόσο στοχευμένο, ο χρόνος ο οποίος χρειάζεται για να γίνει το validation και το proof of concept είναι τουλάχιστον ο μισός. Ο CapsuleT είναι χρήσιμος γιατί εξειδικεύεται σε έναν συγκεκριμένο τομέα», τόνισε ο ίδιος αναφορικά με το έργο του επιταχυντή τουρισμού του ΞΕΕ.

Αλέξανδρος Βασιλικός: «Ξενοδόχοι και startups μαζί θα δείξουμε τον δρόμο»

Τον πρώτο χαιρετισμό της βραδιάς απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος. Αλέξανδρος Βασιλικός προς τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, τους κριτές & μέντορες και φυσικά τις ομάδες του 5ου κύκλου. Ο κ. Βασιλικός, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τόσο την πολιτεία, τους χορηγούς και τους κριτές/μέντορες του Προγράμματος Επιτάχυνσης για την πολύτιμη στήριξή και τον χρόνο τους όσο και τις startup ομάδες που συμμετείχαν στον κύκλο κάνοντας άλματα, τόνισε - μεταξύ άλλων - πως «πρέπει να πετύχουμε να ανοίξουμε τους ορίζοντες, να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Είναι εξίσου σημαντικό να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους που θέλουν να δημιουργήσουν και ταυτόχρονα να εκπαιδεύσουμε τους ξενοδόχους να αλλάξουν τον τρόπο που έχουν μάθει να δουλεύουν. Μέσα από αυτό δημιουργείται υπεραξία. Ξενοδόχοι και startups μαζί θα δείξουμε τον δρόμο».

Σχετικά με τον επιταχυντή και τις επόμενες δράσεις του ο κ. Βασιλικός ανέφερε: «Σε λίγες μέρες ξεκινάει και το επόμενο Idea Platform για να ξεκινήσουμε και σε επίπεδο ιδεών. Είναι σημαντικό να έχουμε μια συνολική πορεία των νέων, οι οποίοι ξεκινούν από μια ιδέα, εξελίσσουν ένα προϊόν και μέσα από αυτό να βγαίνουν στην τουριστική αγορά».

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος δήλωσε: «Σήμερα, στέκομαι στο γεγονός ότι μάς δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε τη ζωή κάποιων νέων, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να δώσουμε χώρο και τρόπο έκφρασης στη δημιουργικότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Μαζί με τον κ. Φραγκάκη έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε σε τουριστικές εκθέσεις ένα πρόσωπο της Ελλάδας που δεν υπήρχε ως τώρα, το πρόσωπο της Ελλάδας που καινοτομεί».

Κατερίνα Σαριδάκη: «Η Κριτική Επιτροπή είναι 7 υπέροχοι άνθρωποι»

Η Διευθύντρια του CapsuleT συνεχάρη όλες τις ομάδες για τις παρουσιάσεις και την πορεία του στο 5μηνο αυτό ταξίδι του επιταχυντή, ευχαρίστησε από καρδιάς στρατηγικούς συνεργάτες και χορηγούς, τονίζοντας ταυτόχρονα τη σημαντικότητα της παρουσίας της 7μελούς Κριτικής Επιτροπής & Αξιολόγησης του Προγράμματος. «Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους υποστηρικτές μας. Τους στρατηγικούς συνεργάτες, τους μέντορες, τους χορηγούς που αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο σε όλο αυτό, αλλά και την Κριτική Επιτροπή. Είναι 7 υπέροχοι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

Χρίστος Δήμας: «Ο CapsuleT είναι ένας θεσμός, ο οποίος μονιμοποιείται και θέλουμε να τον δούμε να μεγαλώνει όλο και περισσότερο».

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κος. Χρίστος Δήμας, συνεχάρη το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για το έργο του CapsuleT, λέγοντας: «Είναι μια ξεχωριστή πρωτοβουλία στον κλάδο της φιλοξενίας την οποία από πλευράς κυβέρνησης την στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Είναι ένας θεσμός, ο οποίος μονιμοποιείται, και θέλουμε να τον δούμε να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Συγχαίρω τον CapsuleΤ, όπως και όλη την Επιτροπή των ειδικών που αξιολογούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις και φυσικά όλες τις startups που συμμετέχουν και πιστεύομε ότι θα έχουν κι άλλα πράγματα να ανακοινώσουν στο μέλλον».

Ο κ. Δήμας αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων “Elevate Greece”, του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, το οποίο έχει θέσει συγκεκριμένα κριτήρια για το ποιες επιχειρήσεις έχουν τα χαρακτηριστικά για να εγγραφούν στο μητρώο νεοφυών επιχειρήσεων και κατάφερε να χαρτογραφήσει το οικοσύστημα καινοτομίας. 

«Πλέον, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε το μητρώο, ώστε να θεσπίσουμε κάποια πολύτιμα εργαλεία για τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτά είναι κίνητρα για επενδυτικούς Αγγέλους, για την απόκτηση μετοχών προαίρεσης, για δράσεις μέσω ΕΣΠΑ. Εκτός, όμως, από δημόσια εργαλεία ήταν σημαντικό να συμπεριλάβουμε στο Elevate Greece τόσο φορείς από τον ιδιωτικό φορέα όσο και θεσμικούς φορείς όπως είναι το ΞΕΕ, το οποίο στο πλαίσιο της συνεργασία μας προσφέρει το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή στην κατηγορία Φιλοξενία στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας. Το ΞΕΕ φέρνει την τεχνογνωσία του και το φιλόξενο περιβάλλον του, ώστε να μπορέσουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τις επιχειρήσεις τους σε μια παγκόσμια αγορά, όπως είναι η ελληνική φιλοξενία», ανέφερε ο ίδιος.

Δημήτρης Φραγκάκης: «Οι εξειδικευμένες λύσεις των startup τουρισμού δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε σε έναν τομέα που δεν μας ανήκε»

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κος. Δημήτρης Φραγκάκης, παίρνοντας τη σκυτάλη, δήλωσε: «Αν η βιωσιμότητα, περιβαλλοντική και κοινωνική, είναι ο ένας άξονας του μέλλοντος ελληνικού τουρισμού, ο άλλος είναι η καινοτομία και η ψηφιοποίηση. Είχα μια πολύ σημαντική εμπειρία με αυτόν τον τομέα της καινοτομίας μέσα από τον CapsuleT, όταν το 2021, στο Λονδίνο, για πρώτη φορά ο ΕΟΤ φιλοξένησε στο περίπτερο του startup επιχειρήσεις. Θυμάμαι πόσο τεράστια προσέλευση κόσμου είχε και πόσο ενθουσιασμό από τους ξένους. Δεν είναι μόνο ότι παρουσιάζουμε κάποιες νεοφυείς επιχειρήσεις στο εξωτερικό, είναι κυρίως γιατί αλλάζουμε πίστα σαν χώρα συνολικά με αυτή την προσπάθεια. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες μας στον τουρισμό, οι εξειδικευμένες startups, όμως, του τουρισμού δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε ακόμα και σε έναν τομέα που δεν μας ανήκε και πάρα πολύ».

Μαρία Φουντά: «Χαιρόμαστε για την εξαιρετική διαδρομή και την εξέλιξη»

Κλείνοντας το πρόγραμμα των χαιρετισμών, στο βήμα ανέβηκε η Διευθύντρια Marketing της Google για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη κα. Μαρία Φουντά, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συνεργαζόμαστε στενά με τον CapsuleT από το 2019 όχι μόνο ως χορηγός αλλά παρέχοντας συμβουλευτική, τεχνογνωσία, mentoring και χαιρόμαστε για την εξαιρετική διαδρομή και όλη την εξέλιξη. Είναι χαρά μας που είμαστε μέρος όλου αυτού».

Οι μεγάλοι – έμπρακτοι - υποστηρικτές του 5ου κύκλου, οι χορηγοί και οι στρατηγικοί συνεργάτες μας

Η ολοκλήρωση του 5ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με την πολύτιμη συνδρομή και χορηγία της Google ως μέγας χορηγός, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού The People’s Trust, ο οποίος ενίσχυσε την περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογικών startup στον τουριστικό κλάδο και υποστήριξε το διαγωνιστικό κομμάτι του προγράμματος με την προσφορά των χρηματικών επάθλων για τους 3 νικητές, καθώς και της Aegean Airlines, χάρη στην οποία οι μετακινήσεις των ομάδων εκτός Αθηνών έγιναν πιο εύκολες.

Σημαντικοί υποστηρικτές των δράσεων του προγράμματος ήταν, επίσης, οι στρατηγικοί συνεργάτες του επιταχυντή: Το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, η Nelios, η Programize, η PwC Greece και η TÜV Austria Hellas. 

Παράλληλα, η ομάδα του CapsuleT ένωσε τις δυνάμεις της και με τις Clio Muse Tours, Ferryhopper, Triparound, Welcome Pickups, Workathlon και Woof Together, αναγνωρισμένες startups της τουριστικής αγοράς, οι οποίες εντάχθηκαν ως community partners στο πρόγραμμα. Τέλος, υποστηρικτής για την παροχή προϊόντων καφέ ήταν η Douwe Egberts/Foodrinco.

Δείτε σύντομα τα ξεχωριστά βίντεο της Τελετής Λήξης και Απονομής του 5ου κύκλου στο κανάλι του επιταχυντή στο YouTube.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 03/10 16:28

    CNT: Αυτά είναι τα 4 Ελληνικά ξενοδοχεία που αναδείχθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2023

  2. 03/10 15:56

    Χωρίς ETIAS τα ταξίδια των Αμερικανών στην Ευρώπη και το 2024

  3. 03/10 15:03

    Resonance: Η Αθήνα στην 48η θέση της παγκόσμιας κατάταξης καλύτερων πόλεων για το 2024

  4. 03/10 15:00

    Προς απαγόρευση των κινητών στα βρετανικά σχολεία

  5. 03/10 14:11

    FedHATTA: Συνάντηση με την Μελίνα Δασκαλάκη - "Μόνο οι συνέργειες μπορούν να εγγυηθούν το αύριο"

  6. 03/10 14:03

    Σε διαβούλευση το σ/ν Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης | Νέες προθεσμίες κατάταξης των ξενοδοχείων - Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

  7. 03/10 12:46

    CNT: 9 στα 20 καλύτερα Ευρωπαϊκά νησιά για το 2023 είναι Ελληνικά! Πώς τα αξιολόγησαν οι ταξιδιώτες

  8. 03/10 12:38

    Ζευγάρι συνταξιούχων Αυστραλών επέλεξε τις κρουαζιέρες από τον οίκο ευγηρίας

  9. 03/10 12:11

    Αεροδρόμιο Αθήνας | Η επιβατική κίνηση ξεπέρασε το 2019 τόσο τον Σεπτέμβριο, όσο και στο 9μηνο

  10. 03/10 11:32

    Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

  11. 03/10 10:34

    Τουρισμός | Διεθνή ταξίδια επιλέγει 1 στους 2 καταναλωτές από 12 χώρες - oι 4 τύποι ταξιδιωτών

  12. 03/10 10:10

    AEGEAN | Το νέο χειμερινό πρόγραμμα 2023/ 2024

  13. 03/10 07:49

    Ενδιαφέρον για απευθείας αεροπορική σύνδεση Μπάνια Λούκα – Αθήνας

  14. 03/10 07:46

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Καναδών για διακοπές στην Ελλάδα

  15. 03/10 07:45

    ΕΑΤΑ: Διεκδίκηση του ετήσιου συνεδρίου του ΙAPCO και του ICCA για το 2027

  16. 03/10 07:42

    Μουσικός Λαβύρινθος στο Σπίτι των Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών

  17. 03/10 07:39

    Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

  18. 02/10 17:34

    Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. της ΠΟΞ

  19. 02/10 15:05

    Aurinkomatkat: Καθαρισμός του βορειοδυτικού τμήματος της ακτής της Ρόδου με τη βοήθεια τουριστών

  20. 02/10 14:53

    ΕΛΚΕΘΕ | Έκτακτες δειγματοληψίες στην περιοχή του Παγασητικού και του Θερμαϊκού Κόλπου

  21. 02/10 14:48

    Στο Επιμελητήριο Χανίων ο Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα

  22. 02/10 14:43

    Τουρισμός | Η Ελλάδα σάρωσε στα World Travel Awards - Διακρίσεις για Αθήνα, Μάνη, τουριστικές εταιρίες και ξενοδοχεία

  23. 02/10 12:59

    CHECK24 | Κρήτη, Ρόδος, Κως στο top-10 για διακοπές το φθινόπωρο – Ακριβότερα από πέρυσι τα πακέτα

  24. 02/10 12:00

    Ελληνίδα η νέα διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ του ξενοδοχείου The Ben West Palm

  25. 02/10 11:14

    Ε.Ξ. Μαγνησίας | Συλλυπητήριο μήνυμα για το Νίκο Σκουλά

  26. 02/10 10:58

    Έρευνα | Οι μισοί ξενοδοχοϋπάλληλοι στα ξενοδοχεία της Κρήτης έχουν σκεφτεί να αλλάξουν δουλειά

  27. 02/10 10:46

    Η συμβολή των 10.000 ξενοδοχείων στην επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού | Μανώλης Γιαννούλης

  28. 02/10 10:23

    Τουρισμός | Booking.com και Statista: Πώς βλέπει ο κλάδος των καταλυμάτων στην Ευρώπη το θέμα της βιωσιμότητας- ανέτοιμοι οι Έλληνες

  29. 02/10 10:00

    Στο Παρίσι για επαφές με τουριστικούς παράγοντες ο Δ. Φραγκάκης

  30. 02/10 07:48

    Πάρος: Διαγωνισμός για την 25ετή εκμίσθωση του ξενώνα Μάρπησσας

  31. 02/10 07:46

    Διαγωνισμός για marketing support σε αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το εξωτερικό

  32. 02/10 07:45

    Βόρεια Μακεδονία: Αύξηση 44% στις αφίξεις ξένων τουριστών στο επτάμηνο

  33. 02/10 07:43

    Ισπανία: Στο 3,5 % ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Σεπτέμβριο

  34. 02/10 07:35

    Μνημόνιο συνεργασίας για το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

  35. 01/10 16:33

    H οδική γέφυρα Κήποι – Ύψαλα θα ανοίξει νέα εποχή για τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

  36. 01/10 07:48

    Διαγωνισμός για ψηφιακό ξεναγό στην Παροικιά Πάρου

  37. 01/10 07:43

    Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation 2023 στη Ρόδο

  38. 30/09 18:58

    Tο βιολί του Μότσαρτ μάγεψε τους επισκέπτες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο

  39. 30/09 07:43

    Summer School του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών στην Αθήνα

  40. 29/09 22:47

    Το Digital Nomad Couple στη Μεσσηνία

  41. 29/09 18:32

    Στο Δήμο Χανίων παραχωρεί η ΕΤΑΔ το Φρούριο Ιτζεδίν

  42. 29/09 16:32

    Ντρισμπιώτη & Μουρούτσος στη φετινή γιορτή του Navarino Challenge

  43. 29/09 15:13

    Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Αποχαιρετιστήριο στο Νίκο Σκουλά

  44. 29/09 13:56

    Βαλεαρίδες: Οι παράνομες μισθώσεις θα σφραγίζονται

  45. 29/09 13:40

    ΕΟΤ: Επιδιώκουμε ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο με έμφαση στην αειφορία - Ομιλίες Α. Γκερέκου και Δ. Φραγκάκη στο συνέδριο της ECTAA

  46. 29/09 13:30

    ΤΑΙΠΕΔ: Προσφορά για την «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

  47. 29/09 13:13

    Τουρισμός: Το 40% αγγίζουν οι αυξήσεις στις τιμές διακοπών στη Μεσόγειο το φθινόπωρο - Οι τιμές σε Κρήτη, Ρόδο και Κω

  48. 29/09 12:00

    Τουρισμός | Expedia: Αυτό το μονοπάτι ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες πριν προβούν σε κράτηση

  49. 29/09 11:39

    BeachBound Vacations: Η Κέρκυρα νέος προορισμός στα πακέτα all inclusive

  50. 29/09 11:14

    FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

  51. 29/09 10:44

    Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat | Νέο ξενοδοχείο στα Εμιράτα εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη

  52. 29/09 10:34

    ΕΟΤ | Προώθηση της Δυτικής Πελοποννήσου στην Αυστρία και Σλοβακία

  53. 29/09 07:40

    Αριστοτέλειο | Στο Ζορπίδης Τράβελ φοιτητικές μετακινήσεις

  54. 29/09 07:37

    Αλβανία: Ραγδαία αύξηση ξένων επενδύσεων σε ακίνητα

  55. 29/09 07:33

    Η μεγάλη επιστροφή των τουριστών στη Γαλλία

  56. 29/09 07:29

    Η καλή πορεία του τουρισμού στον Λίβανο

  57. 29/09 07:27

    Ελληνική συμμετοχή σε Φεστιβάλ κρασιού στη Βουδαπέστη

  58. 28/09 23:44

    Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κραυγή απόγνωσης: SOS

  59. 28/09 19:02

    ΕΞΑΑΑ | Χαμηλότερες επιδόσεις από το 2019 τόσο τον Αύγουστο όσο και το 8μηνο για τα ξενοδοχεία της Αθήνας

  60. 28/09 15:50

    ΤΑΙΠΕΔ: Ο ΟΛΘ προτιμητέος επενδυτής για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

  61. 28/09 14:33

    Η πόλη της Αθήνας υποδέχεται τον ευρωπαϊκό τουρισμό – Συνάντηση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη με την ECTAA

  62. 28/09 14:31

    Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση από πέρυσι για ξενοδοχεία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

  63. 28/09 14:05

    Με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου γιόρτασε η Ρόδος την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023

  64. 28/09 12:27

    Η Ελλάδα είχε τις ακριβότερες βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη το καλοκαίρι - Τιμές... Ελβετίας και Βρετανίας!

  65. 28/09 12:02

    Τουρισμός | Πώς διαμορφώνεται ο φόρος διαμονής στην Ιταλία- τα έσοδα των Δήμων

  66. 28/09 11:44

    Απαγόρευση κυκλοφορίας σε χωριά της Εύβοιας - Χιλιάδες τόνοι νερού έπεσαν από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία

  67. 28/09 11:41

    Εικόνες καταστροφής στο Βόλο: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

  68. 28/09 11:31

    Meteo | Βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα

  69. 28/09 11:17

    ΙNSETE Intelligence | Μείωση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων στις Κυκλάδες το 8μηνο

  70. 28/09 11:06

    Uber | Έρευνα: Ποια προβλήματα δημιουργούν άγχος στους ταξιδιώτες

  71. 28/09 10:39

    Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σκουλάς, πρώτος υπουργός Τουρισμού και επί σειρά ετών ΓΓ του ΕΟΤ

  72. 28/09 10:25

    Ρομπότ μπαρίστας στη Νέα Υόρκη

  73. 28/09 07:47

    Εκμισθώθηκε ο Ξενώνας Οινοχωρίου με 51 ευρώ το μήνα

  74. 28/09 07:39

    Συμπεριληπτικά, ελκυστικά και βιώσιμα μουσεία

  75. 28/09 07:34

    Η οικονομία της Ισπανίας παραμένει σε θετική πορεία

  76. 28/09 07:31

    Ηνωμένο Βασίλειο: Ελαφρά κάμψη του πληθωρισμού

  77. 27/09 19:17

    Θεσμοθετείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού - Συνάντηση της ηγεσίας του τουρισμού με τον κ.Χαρδαλιά

  78. 27/09 16:54

    Τεχνητή νοημοσύνη: 2 στους 3 ταξιδιώτες θέλουν να τη δοκιμάσουν – Πιο ικανοποιημένοι από τις διακοπές όσοι τη χρησιμοποιούν

  79. 27/09 16:08

    Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

  80. 27/09 16:07

    Πολιτιστικός τουρισμός: "Να ανησυχούμε περισσότερο για την τεχνητή νοημοσύνη παρά για την κλιματική αλλαγή"

  81. 27/09 14:12

    Χιλιάδες Βρετανοί χάνουν τις πτήσεις τους μέχρι την Κυριακή - Ακυρώσεις 160 πτήσεων στο Γκάτουικ λόγω έξαρσης COVID

  82. 27/09 14:04

    Συνάντηση Ράπτη- Πατουλίδου | H στρατηγική τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο

  83. 27/09 13:33

    Γερμανικός τουρισμός 2024: Το 90% θα ταξιδέψει τουλάχιστον το ίδιο με φέτος – Ισχυροποιείται η τάση για διεθνή ταξίδια

  84. 27/09 13:04

    Independent: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα 20 καλύτερα της Ευρώπης για το 2023

  85. 27/09 12:57

    Γρ. Τάσιος | Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

  86. 27/09 12:17

    Ε.Ξ. Μαγνησίας | Η βιωσιμότητα καθίσταται το πρόβλημα του παρόντος και του μέλλοντος

  87. 27/09 11:50

    Ομοσπονδία καταλυμάτων «ΚΝΩΣΣΟΣ» | "Πράσινα" κίνητρα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων

  88. 27/09 11:33

    Ξενοδοχείο στην Πάρο αγόρασε η αραβική Vivium Holding - σχέδια και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

  89. 27/09 11:24

    Balkan Holidays | Τα κατεχόμενα στην Κύπρο νέος προορισμός στην Αγγλία

  90. 27/09 11:10

    Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

  91. 27/09 10:54

    Τουρισμός | Τι θέλουν οι Ολλανδοί κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα

  92. 27/09 10:43

    Ανάδειξη της πόλης του Πειραιά ως διεθνούς γαστρονομικού προορισμού | «Piraeus Taste Festival: Sea Food and More»

  93. 27/09 10:38

    Aegean: Νέα σύνδεση Μπρατισλάβα - Αθήνα

  94. 27/09 10:15

    Τουρισμός: Ρεκόρ ζήτησης των Δανών για διακοπές το φθινόπωρο – Κρήτη και Ρόδος στους top προορισμούς

  95. 27/09 09:45

    Κ.Μαρινάκος | Ο ρόλος του τουρισμού στην περιφερειακή ανάπτυξη

  96. 27/09 09:36

    Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023 | Η Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη της υψηλής γαστρονομίας

  97. 27/09 07:20

    Διαγωνισμός για την ανέγερση πολυτελούς κάμπινγκ στο Λιτόχωρο

  98. 27/09 07:13

    Άγιοι Θεόδωροι: Διαγωνισμός για τη μίσθωση του αλσυλίου ΛΙΑΝΤΡΟ

  99. 27/09 07:11

    Υπ.Τουρισμού | Σύμβουλος για την «επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του τουρισμού»

  100. 27/09 07:09

    Το τουριστικό θαύμα της Αλβανίας