Σύμπραξη Τουρισμού Κεφαλονιάς: Το νησί του Ιονίου ενώνει δυνάμεις

Σύμπραξη Τουρισμού Κεφαλονιάς: Το νησί του Ιονίου ενώνει δυνάμεις
 • Έχοντας αναπτύξει συνεργασία με τους Δήμους Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης στην Κεφαλονιά από το 2020 η Marketing Greece δημιουργεί μια νέα Σύμπραξη Τουρισμού, συνθέτοντας ένα δυναμικό σχήμα με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, του ΕΟΤ, της AEGEAN και της Fraport Greece. 


Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος» στο Αργοστόλι, οι partners της Σύμπραξης Τουρισμού Κεφαλονιάς μοιράστηκαν με τους προσκεκλημένους το κοινό τους όραμα για την ενίσχυση και περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του προορισμού. 

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, υπογράμμισε τη σημασία της Σύμπραξης Τουρισμού Κεφαλονιάς τονίζοντας το γεγονός πως «Η Σύμπραξη είναι αποτέλεσμα της διάθεσης της τοπικής κοινωνίας να αναδείξει την τουριστική ταυτότητα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προορισμού, επιλέγοντας να ενώσει τις δυνάμεις της με τον ιδιωτικό τομέα. H Κεφαλονιά είναι ένας προορισμός με μεγάλη δυναμική και πολλές ευκαιρίες να αναπτύξει ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο, και αυτή είναι η πρόκληση για όλους μας. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα υπερήφανοι που οι partners συνεχίζουν να υποστηρίζουν το έργο και το όραμα μας για τον ελληνικό τουρισμό».

Ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, δήλωσε «Οι μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τουρισμού οφείλονται στη συνεργασία όλων των φορέων που εμπλέκονται με τη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας. Ο ΕΟΤ έχει επιλέξει από την πρώτη στιγμή αυτό το δρόμο και για το σκοπό αυτό συμμετέχουμε και στη σύμπραξη φορέων μαζί με την Marketing Greece, την AEGEAN, την Fraport Greece, τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, Δήμους και Επιμελητήρια. Αυτή η συνεργασία επέφερε καρπούς το 2023 και αντίστοιχα έχει προετοιμάσει μία πολύ καλή χρονιά και για το 2024. Ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει και στην αντίστοιχη σύμπραξη για την Κεφαλονιά. Θεωρούμε ότι η Κεφαλονιά έχει εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον. Είναι ένας προορισμός που έχει να δώσει ξεχωριστές εμπειρίες στον επισκέπτη και μέσα από αυτή τη συνεργασία θα μπορέσουμε να προβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εξωτερικό, τον τόπο και τους ανθρώπους του.»

Ο Νικόλαος Κουρκουμέλης, Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου επισήμανε «Μια επιτυχημένη προσπάθεια των τελευταίων τεσσάρων ετών μεταξύ των δήμων, των τοπικών φορέων και της Marketing Greece μεγάλωσε ακόμα περισσότερα σήμερα με τη συμμετοχή της Fraport Greece, της AEGEAN και του ΕΟΤ. Η Κεφαλονιά είναι ένα νησί με μοναδικά χαρακτηριστικά και τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, βιώσιμης με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανάγκες τόσο των  κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Η Σύμπραξή αυτή με την συμμετοχή των κυριότερων διαμορφωτών της τουριστικής στρατηγικής στην Ελλάδα εγγυάται την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.»

Η Ελένη Λουκέρη, Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Ληξουρίου, δήλωσε: «Ως Δήμος Ληξουρίου συμμετέχουμε από το 2020 στις κοινές δράσεις των Δήμων σε συνεργασία με την Marketing Greece για την προώθηση της Κεφαλονιάς ως τουριστικού προορισμού. Θεωρούμε ότι η νέα αυτή συνεργασία θα δώσει επιπλέον ώθηση στην κοινή προσπάθεια των Δήμων μας. Μέσα από αυτή τη σύμπραξη πιστεύουμε ότι θα αναδειχθούν τα ιδιαίτερα τουριστικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας, θα προβληθεί εντατικότερα ο προορισμός και θα τεθούν σωστές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη».

Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας, Δήμαρχος Σάμης, δήλωσε «Με τη Σύμπραξη Τουρισμού ενισχύεται σημαντικά η προσπάθεια για την επιτυχή προβολή της Κεφαλονιάς μέσω της συνεργασίας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε ένα διευρυμένο σχήμα συνεργασίας. Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Σάμης στηρίζει αυτή τη δράση και στοχεύει σε μια μελλοντική αναβάθμιση του τουριστικού brand Κεφαλονιά που θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του νησιού».

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ανέφερε:  «Είναι μια σημαντική στιγμή στην προσπάθεια, που γίνεται τα τελευταία χρόνια, για την προβολή της Κεφαλονιάς. Με τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς σε 3 Δήμους δεν ήταν σε καμία περίπτωση βέβαιο ότι θα επιλέξουμε τον κοινό βηματισμό στην προβολή της Κεφαλονιάς. Ήταν η μεγάλη μας αγωνία ! Τα παραδείγματα άλλωστε πολλά. Με επικεφαλής το Δήμο Αργοστολίου και άξιους συμπαραστάτες τους Δήμους Ληξουρίου και Σάμης, την ενεργή συμμετοχή της Ένωσης μας, η Marketing Greece ήταν η πρώτη επιλογή στην προσπάθεια μας να ακουστεί και να γίνει περισσότερο γνωστό το όνομα της Κεφαλονιάς. Η συνέπεια και η συνέχεια που δείξαμε όλα αυτά τα χρόνια στο πλάνο μας, αναγνωρίζεται από κορυφαίες εταιρείες όπως είναι η Fraport Greece και η AEGEAN που μαζί με τον ΕΟΤ ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας με κοινό όραμα την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος μας. Από το 2020 έγιναν πολλά, ήρθε η ώρα να γίνουν περισσότερα!».

Ο Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, δήλωσε σχετικά «Είμαστε αισιόδοξοι ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί την αρχή μιας νέας περιόδου για την εξέλιξη του τουρισμού στα νησιά μας. Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης αποτελούσε πάντα αρωγό κάθε ενέργειας και πρωτοβουλίας που είχε ως σκοπό την τουριστική ανάπτυξη. Η τουριστική ανάπτυξη αναπόφευκτα συνδέεται και οδηγεί στην οικονομική ευημερία των επιχειρήσεών μας. Συμμετέχουμε στη Σύμπραξη για τον Τουρισμό, μεθοδικά, συντεταγμένα και με αποφασιστικότητα, διότι όπως λέει και ο σοφός λαός μόνος κανείς πάει γρήγορα, μαζί όμως πάμε πολύ μακριά».

Η Μαρίνα Βάλβη, Marketing Director AEGEAN, τόνισε «Οι συνέργειες είναι στο DNA της AEGEAN, από τη δημιουργία της 25 χρόνια πριν, για αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι για όσα έχουμε πετύχει και συνεχίζουμε να πετυχαίνουμε με την Marketing Greece και ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία αυτής της νέας σύμπραξης για το νησί της Κεφαλονιάς. Όταν οι φορείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί, ενώνουν δυνάμεις και όραμα, το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο άμεσο, ουσιαστικό και πολλαπλασιαστικό. Συνεπώς, η δημιουργία της Σύμπραξης έρχεται ίσως την καταλληλότερη στιγμή, ώστε να δράσουμε στοχευμένα, να αναδείξουμε αυθεντικές εμπειρίες και να εδραιώσουμε τον προορισμό σε αυτή την τόσο καλή συγκυρία ανάπτυξης του τουρισμού στην χώρα μας. Από πλευράς μας, στηρίζουμε την Κεφαλονιά καθόλη τη διάρκεια του έτους, συνδέοντάς την με την πόλη της Αθήνας και από εκεί με όλους τους προορισμούς του δικτύου εξωτερικού και εσωτερικού. Επιδίωξή μας είναι να διευρύνουμε την τουριστική περίοδο, γι’ αυτό καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρήσουμε την υψηλή συχνότητα πτήσεων περισσότερους μήνες, κυρίως στα άκρα της σεζόν, πριν την έναρξη και μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.»

«Συνεπείς στη στρατηγική των Συμπράξεων, καλωσορίζουμε ως συνιδρυτές τη νεοσύστατη Σύμπραξη Τουρισμού για την προώθηση της Κεφαλονιάς. Η συγκεκριμένη, 5η στη σειρά Σύμπραξη Τουρισμού, έχει ως όραμα την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς μέσω της υλοποίησης ενός ενιαίου προγράμματος προώθησης του προορισμού σε συγκεκριμένες αγορές-στόχους. Η εμπειρία μας μέχρι τώρα υποδεικνύει ότι μέσω της συνεργασίας των φορέων τουρισμού και το συντονισμό των δράσεων τους ωφελείται τα μέγιστα ένας προορισμός στην προσπάθεια διαμόρφωσης ενός βιώσιμου, καινοτόμου και ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος. Η Κεφαλονιά είναι ένας πανέμορφος και ξεχωριστός τουριστικός προορισμός και είμαι αισιόδοξος ότι μέσω της Σύμπραξης Τουρισμού θα καταφέρουμε να υποστηρίξουμε την τουριστική ανάπτυξή του με συνέπεια και αποτελεσματικότητα», σχολίασε o Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 30/05 20:58

  Welt | Εύβοια, ένα νησί που αξίζει να ανακαλύψει κανείς

 2. 30/05 19:16

  H Κρήτη υποψήφια για «Ευρωπαϊκή Γαστρονομική Περιφέρεια 2026»

 3. 30/05 16:55

  Ρεκόρ συμμετοχών στα Ποσειδώνια 2024 | Πάνω από 2.000 εταιρείες και οργανισμοί από 82 χώρες

 4. 30/05 16:44

  ΙΑΤΑ: 11% επάνω η συνολική ζήτηση στις αερομεταφορές τον Απρίλιο – Στο +10% στην Ευρώπη

 5. 30/05 16:15

  H Norse Atlantic Airways γιόρτασε την πρώτη απευθείας πτήση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη JFK

 6. 30/05 16:07

  Μνημόνιο Συνεργασίας ΥΠΠΟ με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

 7. 30/05 15:58

  Tουρισμός | Πολύ ικανοποιημένοι δηλώνουν οι διεθνείς επισκέπτες της Ισπανίας

 8. 30/05 15:37

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Βράβευση νέου λογότυπου στα ΕΒΓΕ Awards 202

 9. 30/05 15:32

  Να μπει ψηλά ο τουρισμός στην ευρωπαϊκή ατζέντα – Η φιλοξενία είναι συμπερίληψη και Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής

 10. 30/05 13:30

  Βραβείο πολιτιστικής κληρονομιάς Europa Nostra στην Ελλάδα

 11. 30/05 12:54

  Όμιλος Calilo: Περιβαλλοντικό Σχέδιο Δράσης και σύσταση Περιβαλλοντικού Παρατηρητηρίου στην Ίο

 12. 30/05 12:52

  Μαγιόρκα: Πιο αυστηρά μέτρα κατά του υπερτουρισμού – Περιορισμός στην κρουαζιέρα και τα ενοικιαζόμενα

 13. 30/05 12:29

  Ολλανδία: Έρευνα στη Booking.com μετά από καταγγελίες για «ξέπλυμα χρήματος από εγκλήματα πολέμου»

 14. 30/05 12:28

  Εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης, μία από τις κορυφαίες home-port μαρίνες στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

 15. 30/05 11:18

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Μήδεια του Σάιμον Στόουν Βασισμένο στον Ευριπίδη στο Θέατρο Παλλάς - 9, 10, 11 Ιουλίου 2024

 16. 30/05 11:11

  Oι προϋποθέσεις επιδότησης των τουριστικών καταλυμάτων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

 17. 30/05 11:09

  Oι προϋποθέσεις επιδότησης των επιχειρηματιών τουριστικών γραφείων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

 18. 30/05 10:58

  Τουρισμός | + 8% τα αεροπορικά εισιτήρια από Γερμανία προς 30 προορισμούς - 14% φτηνότερη η Αθήνα (!)

 19. 30/05 10:53

  Να μπει ψηλά ο τουρισμός στην ευρωπαϊκή ατζέντα | Εκδήλωση – συζήτηση του ΞΕΕ ενόψει των ευρωεκλογών

 20. 30/05 10:23

  ΕΟΤ και Mastercard | Kαμπάνια προβολής της Ελλάδας στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο

 21. 30/05 09:51

  Υπερ-τουρισμός | Οι διαδηλωτές απειλούν να αποκλείσουν το αεροδρόμιο της Μαγιόρκα

 22. 30/05 09:23

  Τουρισμός | Η TUI επεκτείνει τη σεζόν στην Κρήτη, Ρόδο και Κω- Πτήσεις μέχρι το Νοέμβριο και από τον Μάρτιο

 23. 30/05 06:16

  Δεύτερη επίσκεψη στελεχών της ΑΒΤΑ στην Καλαμάτα ενόψει του συνεδρίου της στην Costa Navarino

 24. 30/05 06:07

  Στη Σαντορίνη η 1η Διεθνής Μπιενάλε Σύγχρονης Κεραμικής στην Ελλάδα

 25. 30/05 05:26

  "Olympic Day Run" στην Αρχαία Ολυμπία | Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας

 26. 30/05 05:12

  Δήμος Αντιπάρου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 27. 30/05 01:19

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στην Κέρκυρα

 28. 30/05 01:00

  Κυριάκος Μητσοτάκης | Χρονικός περιορισμός στις μισθώσεις Airbnb

 29. 29/05 19:00

  Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κέρκυρα

 30. 29/05 18:41

  Προοπτικές και ελπίδες για νέα ιστορικά στην κρουαζιέρα παγκοσμίως

 31. 29/05 16:38

  ΠΕΥΦΑ: "Τραγική εικόνα στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών για εργαζόμενους και επισκέπτες"

 32. 29/05 16:23

  Marietton: Η Ελλάδα τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Γάλλους ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι

 33. 29/05 15:31

  Odera Tinos, Autograph Collection | Άνοιξε το πρώτο υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο στην Τήνο

 34. 29/05 15:16

  Εγκαινιάστηκε το μουσείο Κρητικής Λαογραφίας της οικογένειας Κοκοτού

 35. 29/05 14:22

  Yπερτουρισμός | Γερμανικός Τύπος: Ρεκόρ σε Σαντορίνη και Μύκονο- 110 διανυκτερεύσεις ανά κάτοικο

 36. 29/05 14:21

  AdventureSmith Explorations: Τέσσερις νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024-2025

 37. 29/05 13:55

  China Today: «Η Μητροπολιτική Αττική θα σας εκπλήξει ευχάριστα»

 38. 29/05 13:19

  «Ταξίδι προς την ελευθερία, 1821» | Mόνιμη έκθεση στο Πολεμικό Μουσείο - η συμβολή της Πελοποννήσου στην Ελληνική Επανάσταση

 39. 29/05 13:04

  CV Villas: Πακέτα άνευ πτήσης σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς – Ανάμεσά τους και ένα Ελληνικό νησί

 40. 29/05 12:57

  Εξαιρετικής ποιότητας τα ύδατα κολύμβησης στην Ελλάδα

 41. 29/05 12:54

  Δημόσια διαβούλευση για τη Στρατηγική Χαρτογράφηση Θορύβου του αεροδρομίου Ηρακλείου

 42. 29/05 11:43

  Τουρισμός: Αυτά είναι τα 10 φθηνότερα Ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς το καλοκαίρι του 2024

 43. 29/05 11:38

  ΕΟΤ ΗΠΑ | Προωθητική εκδήλωση για τη νέα πτήση Σικάγο-Αθήνα της United Airlines

 44. 29/05 11:15

  Ξενοδοχεία/ Έκθεση Εμπειρίας Επισκέπτη 2024 | Μεγαλύτερη άνοδος ικανοποίησης στα τριάστερα από τα πεντάστερα ξενοδοχεία

 45. 29/05 10:50

  «Clean up the MED 2024»: Η δράση που έγινε θεσμός για το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

 46. 29/05 10:18

  Τουρκικός τουρισμός | Στόχος να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο- άνοιγμα στις αγορές της Ασίας

 47. 29/05 10:16

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Μάνος Καρατζογιάννης - 50 χρόνια, μια νύχτα

 48. 29/05 09:53

  Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο | Στο επίκεντρο η εξεύρεση εργαζομένων στον τουρισμό

 49. 29/05 09:32

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στους Παξούς

 50. 29/05 09:29

  Ημερίδα με τίτλο «Εναλλακτικός Τουρισμός – Καινοτόμες Προσεγγίσεις»

 51. 29/05 09:27

  Δήμος Ρόδου: Διαγωνισμός για εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τους τουρίστες στα γραφεία πληροφοριών

 52. 29/05 09:25

  Δήμος Κορίνθου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση Τουριστικού Περιπτέρου – Αναψυκτηρίου - Ξενώνα

 53. 29/05 09:23

  Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 54. 29/05 09:22

  Δήμος Αγίου Νικολάου: Παράταση ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων τη θερινή περίοδο

 55. 28/05 18:42

  Στρατηγικός σχεδιασμός με ορίζοντα 10ετίας - αυτό χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός

 56. 28/05 18:34

  Μονόδρομος ένα βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τουριστικό προϊόν

 57. 28/05 16:18

  Αμερικανικός τουρισμός: Δεύτερη υψηλότερη ταξιδιωτική δαπάνη στον κόσμο για το καλοκαίρι του 2024

 58. 28/05 16:02

  Συνεχίζεται με ελεύθερη είσοδο έως 2 Ιουνίου το 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

 59. 28/05 15:44

  Άνοιξαν οι εγγραφές για το Navarino Challenge 2024

 60. 28/05 15:08

  Κοινωνικός/ ιαματικός τουρισμός ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Επιχειρηματιών

 61. 28/05 14:34

  Eurowings: Νέα χειμερινή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

 62. 28/05 14:22

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Δελφών την Τετάρτη μετά τις 17.00

 63. 28/05 14:13

  Η Τεχνολογία συναντά την παράδοση: Drones αναδιαμορφώνουν την ορεινή κτηνοτροφία

 64. 28/05 13:47

  25 χρόνια AEGEAN | 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

 65. 28/05 13:39

  Telegraph: Οι 6 προορισμοί που υπόσχονται το ιδανικό Ελληνικό καλοκαίρι

 66. 28/05 13:32

  Celestyal: Καλοκαιρινή καμπάνια αναβάθμισης καμπίνας

 67. 28/05 12:57

  HotStats: Αυτές είναι οι σημαντικότερες προκλήσεις που θα συναντήσουν τα ξενοδοχεία το 2024

 68. 28/05 12:07

  Απευθείας πτήσεις Παρίσι-Καλαμάτα ξεκινά η Air France - εκδήλωση στο Παρίσι

 69. 28/05 11:42

  Eυρωπαϊκός τουρισμός- ForwardKeys | Ολική ανάκαμψη το 2024- αυξημένη ζήτηση για Λονδίνο, Παρίσι, οριακά μειωμένη για Αθήνα

 70. 28/05 11:04

  Ημερίδα ΠΟΤΑΠ | «Η ηλεκτροκίνηση αναγκαία στην τουριστική ανάπτυξη»

 71. 28/05 11:00

  Το διεθνές βραβείο Big SEE Architecture Award 2024 - Winner απονεμήθηκε στις Villas in Olive Grove, Navarino Residences, Costa Navarino της Potiropoulos+Partners

 72. 28/05 10:54

  Τα Aria Hotels σχεδιάζουν eVTOL Vertiports για ηλεκτρικά αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης

 73. 28/05 10:48

  Το νέο Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

 74. 28/05 10:31

  MSC Cruises | Ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά και οικογένειες στα πλοία της το καλοκαίρι

 75. 28/05 10:02

  Ξενοδοχεία | To One&Only Aesthesis εγκαινίασε 14 πολυτελείς κατοικίες

 76. 28/05 07:58

  ΕΟΤ: 50.000 ευρώ για την υποστήριξη δύο συνεδρίων σε Πάτρα και Χαλκιδική

 77. 28/05 07:55

  Δήμος Πατρέων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 78. 28/05 07:53

  Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για μεταφορά και διαμονή μελών ΚΑΠΗ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ερέτρια

 79. 28/05 07:41

  Δήμος Γορτυνίας: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κτηρίου ως ξενοδοχείο ή εστιατόριο - Κατώτατο όριο προσφοράς τα 50 ευρώ!

 80. 27/05 19:31

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας - "Στενότερη πολιτιστική και τουριστική προσέγγιση των δύο λαών"

 81. 27/05 19:03

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση φωτογραφιών του Robert McCabe

 82. 27/05 16:58

  Ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική οι πρώτοι έλεγχοι με drones για παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες

 83. 27/05 16:30

  Mabrian - Phocuswright: Ο υπερ-τουρισμός διώχνει το 61% των ταξιδιωτών

 84. 27/05 16:04

  Εξαιρετικά Επιτυχής η Πρώτη Εκδήλωση της HSMAI Europe στην Ελλάδα

 85. 27/05 14:31

  Εκδήλωση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία

 86. 27/05 14:25

  Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Διαμονής: Ρεκόρ αισιοδοξίας στα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ξενοδοχεία παρά τις προκλήσεις

 87. 27/05 13:59

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT

 88. 27/05 13:43

  ΕΟΤ | Έκθεση Φωτογραφίας του Robert Mc Cabe στο Μουσείο Ακρόπολης

 89. 27/05 12:57

  Στο Φεστιβάλ Καννών το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 90. 27/05 12:50

  ΠΟΤΑΠ | Ταξίδι γνωριμίας Γερμανών Δημοσιογράφων στην Πιερία

 91. 27/05 12:29

  Ανωμερίτες Χανίων | Η κρητική ποίηση και το λαούτο φανερώνουν την ψυχή των Χανίων

 92. 27/05 11:59

  ΥΠΑ | Βελτίωση της λειτουργικότητας του αεροδρομίου Σητείας

 93. 27/05 11:15

  Αερομεταφορές: +12,2% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' τετράμηνο του 2024

 94. 27/05 11:06

  Η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα

 95. 27/05 10:53

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες περιοχές στην Ιταλία βρίσκονται στο "κόκκινο"- οι άμεσες επιπτώσεις

 96. 27/05 10:51

  Η Κίνα στρατηγικός τουριστικός στόχος για την Αθήνα

 97. 27/05 10:35

  Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International στον Πειραιά

 98. 27/05 10:15

  Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ με τη πλατφόρμα Wego για ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική

 99. 27/05 07:51

  Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 100. 27/05 07:50

  Προβολή της Αθηναϊκής κουζίνας στην Ολλανδία