Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου: Σύνθεση δυνάμεων για την επόμενη ημέρα του τουρισμού

Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου: Σύνθεση δυνάμεων για την επόμενη ημέρα του τουρισμού

Μετρώντας ήδη 4 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας η Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, παρουσίαση του έργου της στο ξενοδοχείο Lucy Hotel στην Καβάλα, παρουσία πλήθους κόσμου. 

Σήμερα η Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου ενισχύεται σημαντικά με την ένταξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στο σχήμα της. Έτσι, αποτελούμενη πλέον από επτά (7) συμμάχους - Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας, Ένωση Ξενοδόχων Θάσου, Επιμελητήριο Καβάλας, Fraport Greece, AEGEAN, Marketing Greece και Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) - η Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου ενώνει δυνάμεις και πόρους και θέτει την ανάδειξη και προώθηση της τουριστικής ταυτότητας των δύο προορισμών στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της.

Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και ελκυστικότητας των δύο προορισμών, την ανάδειξη των αυθεντικών εμπειριών που προσφέρουν, την προβολή της διαφορετικότητας των προορισμών, αλλά και της μεταξύ τους εγγύτητα, η Σύμπραξη Τουρισμού σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που απευθύνονται στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό. Για το 2023, η Σύμπραξη συνεχίζει να χτίζει περαιτέρω στον αυθεντικό χαρακτήρα των προορισμών, εμβαθύνοντας και αποκαλύπτοντας τις λιγότερο γνωστές εμπειρίες που εμπλουτίζουν και διαμορφώνουν ένα πολυθεματικό τουριστικό προϊόν.

Όπως η κοντινή απόδραση από την Καβάλα στο ανεξερεύνητο Παγγαίο Όρος και μια σειρά ξεχωριστών εμπειριών, πεζοπορία μέσα στη φύση, παραδοσιακά χωριά, αμπελώνες, τοπικά προϊόντα. Ενώ παράλληλα ο πλούτος των χειροτεχνιών (crafts), τα δημοφιλή τοπικά προϊόντα της Θάσου και η παράδοση και κουλτούρα των κατοίκων του νησιού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αποτυπώνοντας το έντονο στοιχείο αυθεντικότητας του προορισμού και αναδεικνύοντας την πολιτιστική του αξία. 

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί 11 travel video, περισσότερες από 150 φωτογραφίες,  11 ταξιδιωτικά αφιερώματα στο discovergreece.com και προώθηση του συνολικού περιεχομένου με  ψηφιακές καμπάνιες προβολής. Αξιοσημείωτο είναι το ψηφιακό αποτύπωμα των δράσεων με reach 10 εκατ. και 1.5 εκατ. video views. Επιπλέον, έχουν υλοποιηθεί 15 δημοσιογραφικά ταξίδια από τις αγορές – στόχο των προορισμών με εκπροσώπους από διεθνή ΜΜΕ, έχοντας επιτύχει περισσότερα από 40 δημοσιεύματα.

Ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, δήλωσε πως «Οι προκλήσεις της επόμενης μέρας για τον τουρισμό είναι ήδη εδώ. Βασική προϋπόθεση για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος που διαμορφώνεται είναι η συνεργασία. Για αυτό ο ΕΟΤ ενώνει δυνάμεις με την Marketing Greece και τον ιδιωτικό τομέα και στην Καβάλα - Θάσο, συμβάλλοντας έμπρακτα στην κοινή προσπάθεια προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Η επόμενη μέρα του τουρισμού μας χρειάζεται όλους και ευελπιστώ αυτή η κοινή πρωτοβουλία μας να αποτελέσει οδηγό για όλους».

Η Ιωάννα Δρέττα, CEO Marketing Greece, υπογράμμισε τη σημασία της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου λέγοντας πως «Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως η Καβάλα και η Θάσος στέκονται δυναμικά και με αφοσίωση στη δημιουργία, διατήρηση και ενίσχυση της Σύμπραξης Τουρισμού, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση», ενώ παρουσιάζοντας το έργο που έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα τόνισε ότι «Η ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας των δυο προορισμών εστιάζει σε μια βαθύτερη προσέγγιση του τουριστικού προϊόντος, φέρνοντας στην πρώτη γραμμή την αυθεντικότητα, την παράδοση, αλλά και τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους. Η βαθύτερη κατανόηση από όλους της ταυτότητας των προορισμών είναι προϋπόθεση για το χτίσιμο του brand τους».

Ο Αντώνης Μιτζάλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας, δήλωσε πως: «Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε σήμερα τις δράσεις ανάδειξης και προβολής της ευρύτερης περιοχής Καβάλας – Θάσου. Με πίστη στο κοινό μας όραμα συνεχίζουμε την άρτια συνεργασία των τοπικών φορέων ξενοδόχων και επαγγελματιών με την Marketing Greece και ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να ενδυναμώνεται χρόνο με το χρόνο».

Ο Πάρις Παρασχούδης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, δήλωσε πως «Η αρχή «Η ισχύς εν τη ενώσει», είναι ακόμα πιο σημαντική για τον κλάδο του Τουρισμού, όπου οι εμπλεκόμενοι είναι πολλοί, και η παραδοχή για το «κοινώς αποδεκτό» μη δεδομένη. Η Marketing Greece συνέβαλε καθοριστικά, στο να προσεγγίσουμε το τουριστικό μας προϊόν με Ανθρωποκεντρικό - Βιωματικό τρόπο, και να το συνδέσουμε με ότι εκφράζει την «Ελληνικότητά» μας. Χωρίς να αρνούμαστε ως προορισμός τον «ήλιο και τη θάλασσα» που είναι εκ των πραγμάτων η  κύρια μορφή τουρισμού στη Θάσο, η στρατηγική μας είναι, να τη συμπληρώσουμε με περισσότερες εκδοχές του τι σημαίνει Θάσος, οι οποίες μπορούν να μεταφραστούν σε τουριστικές εμπειρίες. Προσβλέπω, στην συνέχιση της μέχρι τώρα  γόνιμης συνεργασίας μας, για την περαιτέρω ανάδειξη της τουριστικής μας ταυτότητας».

Ο Μάρκος Δέμπας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας, συμπλήρωσε πως: «Η κοινή προσπάθεια των Φορέων μας, για προβολή της περιοχής Καβάλας και Θάσου, έχει ως σκοπό να αναδείξει τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής μας, να προβάλει τις προοπτικές ανάπτυξης τουριστικών σημείων και να προσελκύσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, επιμήκυνσης ως τουριστικού προορισμού, σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Μέσα από τα επικοινωνιακά δίκτυα, μεγάλης προσβασιμότητας, που στοχεύσαμε, έρχεται η περιοχή μας, να προβληθεί ακόμη πιο έντονα,  να γίνει περισσότερο γνωστή και να ωφελήσει τις επιχειρήσεις του τουρισμού και την επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας τις συνθήκες ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης και διείσδυσης σε χώρες του εξωτερικού».

Ο Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece, σχολίασε: «Συνεχίζοντας με συνέπεια και όραμα τη συμμετοχή μας στη Σύμπραξη Τουρισμού για την προώθηση της Καβάλας και της Θάσου, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες φορείς που συνέβαλαν μέσω της κοινής αυτής προσπάθειας στην προώθηση της Καβάλας και της Θάσου τη χρονιά που πέρασε.

Η στοχευμένη και καθ’ όλα άρτια στρατηγική επικοινωνίας που υλοποιήθηκε από την Σύμπραξή μας, έδωσε την ευκαιρία στους δύο προορισμούς να προβάλουν  τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη μοναδικότητά τους με τον πλέον ελκυστικό, συνεπή και σύγχρονο τρόπο. Τέλος, θα ήθελα να καλωσορίσω τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, όπου ως νέο μέλος της Σύμπραξής μας θα συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του ρόλου και του έργου μας, και να υπογραμμίσω ταυτόχρονα την αξία της κοινής προσπάθειας ως μονόδρομο για την επιτυχή τουριστική ανάπτυξη ενός προορισμού». 

Η Μαρίνα Βάλβη, Marketing Director AEGEAN δήλωσε πως «Είναι ιδιαίτερη η χαρά της ΑEGEAN να συμμετέχει στη Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας-Θάσου, καθώς μόνο μέσα από συνέργειες μεγιστοποιούμε την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας για την προώθηση του τόπου. Πόσο μάλλον όταν αυτές περιλαμβάνουν όλους τους φορείς που καθορίζουν το τουριστικό μέλλον του προορισμού.

Με κύριο συντονιστή μας τη Marketing Greece, προχωρήσαμε σε παραγωγή υλικού που αναδεικνύει τον χαρακτήρα της περιοχής, ενώ από την πλευρά της AEGEAN χρησιμοποιούμε όλα τα διαθέσιμα μέσα και κανάλια επικοινωνίας για να προβάλουμε δυνατά τις ομορφιές του τόπου. Ταυτόχρονα ενισχύουμε τη διασυνδεσιμότητα του προορισμού, όπως έγινε φέτος με τις πρόσθετες πτήσεις της Καβάλας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την κοινή προσπάθεια για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών και γιατί όχι, να μεγαλώσουμε κι άλλο αυτή τη Σύμπραξη, για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον!»

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 26/04 07:23

    Δεν εγκρίθηκε η μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου Κυκλαδικόν στην Ερμούπολη - Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος

  2. 26/04 07:22

    10 δράσεις για τη διαχείριση του πολιτιστικού τοπίου του Ζαγορίου

  3. 26/04 07:18

    Κως: 50% έκπτωση στις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για εργαζόμενους στον τουρισμό και καταστήματα

  4. 26/04 07:14

    Mουσείο εναλίων αρχαιοτήτων στον Πειραιά -Κοπή 7 δέντρων σε περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο

  5. 26/04 07:10

    Great Transfiguration: ‘Εργο τουριστικής μεταμόρφωσης της Αγίας Αικατερίνης στην Αίγυπτο

  6. 25/04 22:42

    Τουρισμός | FTI: Συζητήσεις με το νέο επενδυτή για τα χρέη, με ενδεχόμενο κουρέματος

  7. 25/04 22:20

    Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί την εύκολη λύση για βάρη που δεν του αναλογούν

  8. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης

  9. 25/04 15:25

    Η Hilton ανοίγει 10 νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – ανάμεσά τους και η Ελλάδα

  10. 25/04 14:36

    HOTREC | Οι πολιτικές προτεραιότητες του κλάδου της φιλοξενίας ενόψει των ευρωεκλογών

  11. 25/04 14:28

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια κατηγοριοποίησης σε αστέρια

  12. 25/04 14:10

    Τουρισμός | To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

  13. 25/04 13:42

    Θεσσαλονίκη | Οι πτήσεις της Aegean στη Γεωργία ανοίγουν μια νέα αγορά

  14. 25/04 13:36

    Η νέα υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας

  15. 25/04 13:18

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα και το 2024

  16. 25/04 12:31

    Η Ολυμπιακή Φλόγα συναντά την Σαντορίνη στο ταξίδι της

  17. 25/04 12:11

    Ραντεβού το φθινόπωρο για το νέο πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

  18. 25/04 12:00

    Μακροζωία: Η Personal Wellness σκιαγραφεί την επόμενη μέρα του τουρισμού ευεξίας

  19. 25/04 10:55

    APT Travelmarvel: Διευρύνεται το πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2025

  20. 25/04 10:44

    Ανέπαφη πληρωμή με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Αερολιμένα Αθηνών

  21. 25/04 09:17

    Τουρισμός | 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

  22. 25/04 07:59

    13ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Υπεραπόστασης Δόλιχος Δελφοί –Ολυμπία

  23. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  24. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  25. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  26. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  27. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  28. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική

  29. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  30. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  31. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  32. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  33. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  34. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  35. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  36. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  37. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  38. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  39. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  40. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  41. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  42. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  43. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  44. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  45. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  46. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  47. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  48. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  49. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  50. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  51. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  52. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  53. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  54. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  55. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  56. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  57. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  58. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  59. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  60. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  61. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  62. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  63. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  64. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  65. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  66. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  67. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  68. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  69. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  70. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  71. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  72. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  73. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  74. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  75. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  76. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  77. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  78. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  79. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  80. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  81. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  82. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  83. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  84. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  85. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  86. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  87. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  88. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  89. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  90. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  91. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  92. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  93. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  94. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  95. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  96. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  97. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  98. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  99. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  100. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό