ΣΕΤΕ | Παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό και των Σχεδίων Δράσης στην Κρήτη

ΣΕΤΕ | Παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό και των Σχεδίων Δράσης στην ΚρήτηO Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων,

Ο ΣΕΤΕ πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη στις 4 και 5 Μαΐου, στα Χανιά και στο Ηράκλειο, αντίστοιχα, ξεκινώντας έναν κύκλο επαφών στην Περιφέρεια, για την παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό με ορίζοντα το 2030, καθώς και τα εστιασμένα Σχέδια Δράσης της Κρήτης. 

Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης συνάντηση του ΣΕΤΕ στην Περιφέρεια μετά από μία διετία, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα, όπου και δόθηκε έμφαση στην Κρήτη, έναν προορισμό με παγκόσμιο αποτύπωμα και συνυφασμένο με την εικόνα της Ελλάδας διεθνώς.  

Στις εκδηλώσεις τίμησε με την ενεργό συμμετοχή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ από πλευράς του ΣΕΤΕ, συμμετείχαν οι κ.κ. Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΤΕ, Μανώλης Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ, Αγάπη Σμπώκου, Μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ, Φώτης Κοκοτός, Μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ, Μαρία Γάτσου, Γενική Διευθύντρια ΣΕΤΕ, Ιωάννα Δρέττα,  CEO της Marketing Greece, Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ και Άρης Ίκκος, Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ. 

Σε μήνυμα που απηύθυνε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, εστίασε στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του Συνδέσμου και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να γίνουν συμμέτοχοι και κοινωνοί της, τονίζοντας ότι η Κρήτη μπορεί να προσφέρει μια μοναδική διεθνώς τουριστική εμπειρία σε ένα βιώσιμο πλαίσιο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, οι δύο κύριοι άξονες της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό μέχρι το 2030, είναι η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα και η χωρική επέκταση του τουριστικού προϊόντος. Επίσης, σημείωσε ότι στόχος του ΣΕΤΕ είναι, μέσα από συζητήσεις και διάλογο με τους τοπικούς φορείς, να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ο ελληνικός τουριστικός τομέας, με την κινητοποίηση και άλλων παραγωγικών φορέων. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι η βασική φιλοσοφία των Σχεδίων Δράσης, είναι η μετεξέλιξη του τουρισμού μετά την πανδημία, ώστε να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες και τον ισχυρό ανταγωνισμό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι επενδύσεις σε υποδομές, ο εμπλουτισμός των προϊόντων, η προώθησή τους και οι συνέργειες, θα καθορίσουν το μέλλον του τουρισμού μας. 

Σε σχέση με το εργασιακό και τις ελλείψεις προσωπικού στον τουριστικό τομέα, ο κ. Ρέτσος επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό και πολυσύνθετο πρόβλημα, το οποίο δεν αφορά μόνο στον ελληνικό τουρισμό, αλλά ευρύτερα στις χώρες του ευρωπαϊκού νότο.

Oκ. Ρέτσος τόνισε: «Δε νοείται ποιοτικός, ανταγωνιστικός τουρισμός με κακές εργασιακές συνθήκες και χωρίς επαρκή έλεγχο από το κράτος. Ο ΣΕΤΕ υπερασπίζεται τους νόμιμους εργοδότες οι οποίοι διαχρονικά επενδύουν στην αναβάθμιση του Ελληνικού Τουρισμού. Τη δεκαετία της κρίσης, καταφέραμε να χτίσουμε, όλοι μαζί, εργοδότες και εργαζόμενοι, ένα σημαντικό κεκτημένο. Μια αμοιβαία συνθήκη συνεννόησης. Αυτό το κεκτημένο οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να εξελίξουμε. Ειδικά τώρα, που όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει σε μια ιδιαίτερα καλή τουριστική χρονιά. Και καλή τουριστική χρονιά σημαίνει οικονομικά αποτελέσματα για όλους. Πάνω από όλα για την ελληνική κοινωνία. Η εργασιακή και κοινωνική ειρήνη είναι όρος επιτυχίας, για να μπορέσουμε να πάμε όλοι μαζί ακόμα πιο ψηλά». 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στην ομιλία του στα Χανιά αναφέρθηκε στην ανάγκη των Περιφερειών να δημιουργήσουν ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, εστιασμένο στις αρχές της αειφορίας, ενώ στην ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης τόνισε ότι είναι μια πόλη που ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν έναν αυθεντικό τουριστικό προορισμό, με ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα.

Παράλληλα επισήμανε ότι: «Η Εθνική Στρατηγική για τον Ελληνικό Τουρισμό 2030, που καταρτίστηκε από τον ΣΕΤΕ, σε συνεργασία με φορείς του τουρισμού και με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων, αποτελεί τον Οδικό Χάρτη για τα επόμενα χρόνια. Ως Περιφέρεια Κρήτης, αξιοποιώντας τα ποιοτικά και τα ποσοτικά δεδομένα της Στρατηγικής, είναι σημαντικό να εξειδικεύσουμε και ταυτόχρονα να επικαιροποιήσουμε τους επιχειρησιακούς μας στόχους, με βάση τις ανάγκες μιας δυναμικής αγοράς.

Εστιάζοντας σε πέντε βασικούς άξονες-στόχους, όπως περιγράφονται στη Στρατηγική που παρουσιάζεται, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε για τη βελτίωση και ανάπτυξη των δημοσίων -κυρίως- υποδομών, την καινοτομία και προώθηση του τουριστικού προϊόντος, την ψηφιακή αναβάθμιση και τον μετασχηματισμό του τουριστικού οικοσυστήματος, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, και για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας». 

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης, αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται και στον τομέα του τουρισμού, επισημαίνοντας ότι «η κανονικότητα έχει αλλάξει και θα συνεχίσει να αλλάζει με ρυθμούς πολύ ταχύτερους συγκριτικά με το παρελθόν. Για τον λόγο αυτό απαιτείται έγκαιρος σχεδιασμός και πλάνα δράσεων.» Επίσης, τόνισε την ανάγκη για δημιουργικότητα στη διαμόρφωση νέων προϊόντων. «Εφόσον πράγματι φέτος είναι η πρώτη ολόκληρη σεζόν μετά την πανδημία, είναι η ώρα να συνεργαστούμε με κοινή προσπάθεια και ρίσκο για να δημιουργήσουμε προιόντα για τον χειμώνα», συμπλήρωσε. 

Η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα αναφέρθηκε στην εξέχουσα τουριστική δυναμική της Κρήτης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η επόμενη μέρα από την πανδημία φέρνει μία μεγάλη ευκαιρία για τον τουρισμό στη χώρα μας και ειδικά για την Κρήτη. Ο άνθρωπος και η αυθεντικότητα, κεντρικές έννοιες για τον τουρισμό του αύριο, είναι συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης. Όπως και η έννοια του wellness που συνδέεται ουσιαστικά με την γαστρονομία. Έχουμε μία μοναδική ευκαιρία, με συνέργειες και τεχνογνωσία να επανατοποθετήσουμε το προϊόν μας και να δημιουργήσουμε το προϊόν που οραματιζόμαστε”. 

Ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, Ηλίας Κικίλιας, ανέδειξε τις ευκαιρίες και προκλήσεις των επόμενων ετών και αναφέρθηκε στις κύριες επιδιώξεις της μελέτης «Ελληνικός Τουρισμός 2030 Ι Σχέδια Δράσης», τη χρονική διεύρυνση της τουριστικής δραστηριότητας, τη χωρική επέκταση σε όλες τις περιφέρειες και την αύξηση της μέσης δαπάνης και διάρκειας παραμονής ανά επισκέπτη. O κ. Κικίλιας σημείωσε περαιτέρω την ανάγκη για επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές, αφού μια ανταγωνιστική εμπειρία προϋποθέτει σύγχρονες αστικές και περιαστικές υποδομές. 

Στην εκδήλωση των Χανίων, ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, επισήμανε ότι αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη του τουρισμού είναι η συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στη βελτίωση των δημόσιων υποδομών, των ψηφιακών υποδομών και του μάρκετινγκ προορισμών. Παράλληλα, σημείωσε ότι αποσπασματικές ενέργειες δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό κάθε προορισμός να γνωρίζει τις δυνατότητες που έχει και να διαμορφώνει, με συνέργειες, την αλυσίδα ευκαιριών που υπάρχουν. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά», την επιτυχημένη συνεργασία που ήδη υφίσταται με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, τη FraportGreece, την AegeanAirlines, τη Eurobank και τη MarketingGreece, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου

 2. 16/06 07:56

  Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα

 3. 15/06 19:58

  Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 4. 15/06 19:48

  To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 5. 15/06 19:45

  Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

 6. 15/06 19:42

  Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος

 7. 15/06 12:02

  Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών

 8. 14/06 16:47

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260

 9. 14/06 14:50

  Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025

 10. 14/06 14:16

  Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί

 11. 14/06 14:16

  Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.

 12. 14/06 14:10

  4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο

 13. 14/06 13:56

  Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι

 14. 14/06 13:46

  Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής

 15. 14/06 12:47

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου

 16. 14/06 12:37

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest

 17. 14/06 11:48

  Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

 18. 14/06 11:13

  Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

 19. 14/06 10:52

  Ι. Χατζής: Συνάντηση με νέους ξενοδόχους για το μέλλον της φιλοξενίας

 20. 14/06 07:32

  Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 21. 14/06 07:15

  Πρώτο Αμοργιανό Φεστιβάλ

 22. 14/06 06:28

  Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

 23. 14/06 06:25

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για δύο ξενοδοχεία

 24. 14/06 06:17

  Εκδήλωση Σαμπαλιώτικα Μπλουγούρια στην Καρδίτσα

 25. 14/06 00:54

  ΣΕΤΕ | Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ξεχωριστές εμπειρίες

 26. 13/06 20:44

  ΣΕΤΕ | Κ. Μητσοτάκης: Εργαζόμενοι στον τουρισμό καλά αμειβόμενοι- τοπικά πολεοδομικά σχέδια- Αirbnb | η τοποθέτηση Παράσχη

 27. 13/06 17:14

  Τρεις προσφορές για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

 28. 13/06 16:27

  Η Ελλάδα δεν έχει υπερτουρισμό | Χρειαζόμαστε μαζικές επενδύσεις σε κρίσιμες υποδομές

 29. 13/06 16:23

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee / Ένας υπάλληλος αγνοείται | Πειραιώς 260 - 17 & 18 Ιουνίου

 30. 13/06 16:10

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee

 31. 13/06 15:40

  Πτώση της ζήτησης και των κρατήσεων στη Μύκονο το 2024 - Ανάλυση της Panadvert

 32. 13/06 15:38

  Premier Inn: 2 στους 5 Βρετανούς τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό διακοπών

 33. 13/06 15:11

  Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

 34. 13/06 14:01

  Συνήγορος του Πολίτη: Σοβαροί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι από τον τουρισμό – Καμπανάκι για επείγουσες μεταρρυθμίσεις

 35. 13/06 13:15

  Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

 36. 13/06 12:43

  Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Όχι σε νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία- 5,1 δισ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις το 2023

 37. 13/06 11:47

  WTTC | Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ επιδόσεων το 2023- αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη 10ετία

 38. 13/06 11:43

  Μνημόνιο συνεργασίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 39. 13/06 11:10

  2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ: Γεύσεις και Μελωδίες του Κόσμου στο Ηράκλειο

 40. 13/06 10:39

  Διακοπή λειτουργίας όλων των Αρχαιολογικών Χώρων ενιαίου εισιτηρίου Αθηνών

 41. 13/06 10:37

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

 42. 13/06 10:30

  Aκρόπολη | Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και σήμερα το μεσημέρι (12.00 - 17.00) - Μετά τις 17.00 όσοι έχουν εισιτήρια

 43. 13/06 10:10

  Βόμβα για τον ελληνικό τουρισμό | Γιατί tour operators απείλησαν να αποσύρουν τουρίστες από περιοχή της Ρόδου

 44. 13/06 10:03

  Εγκρίθηκε η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος Σπύρου και Ελιάνας Κοκοτού

 45. 13/06 07:53

  Δήμος Λεβαδέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 46. 13/06 07:49

  Καραγκούνικες γεύσεις στην Κυψέλη Καρδίτσας

 47. 13/06 07:47

  Φεστιβάλ Τριών Φεγγαριών 2024 στη Λέρο

 48. 13/06 07:43

  Πέμπτο Μαστίχαθλον στη Χίο

 49. 13/06 07:00

  Φιλοξενία Ιταλού δημοσιογράφου στη Σίφνο

 50. 12/06 18:35

  Αυτές είναι οι 19 νέες εγγραφές στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 51. 12/06 18:08

  Η TUI λανσάρει τη νέα ξενοδοχειακή μάρκα "The Mora" | Χαλαρή πολυτέλεια: «Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει»

 52. 12/06 16:02

  O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντάσσεται στην Pharma.Aero

 53. 12/06 14:45

  Institute of Travel & Tourism 2024: Στην Ελλάδα και την Χαλκιδική το κορυφαίο βρετανικό τουριστικό συνέδριο

 54. 12/06 14:13

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Emanuel Ax – Λεωνίδας Καβάκος – Yo-Yo Ma | 15 Ιουνίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 55. 12/06 13:45

  Η Greek Meetings Alliance στην IMEX 2024 της Φρανκφούρτης | Κορυφαίος συνεδριακός προορισμός η Ελλάδα

 56. 12/06 13:33

  Ανάδειξη της Αθήνας ως προορισμού κρουαζιέρας στην Αυστριακή αγορά

 57. 12/06 13:32

  Η Χαλκιδική «μάγεψε» τους 270 συμμετέχοντες στο συνέδριο του Institute of Travel & Tourism (IT

 58. 12/06 13:25

  King Jason Zante | Ένα ξενοδοχείο - "πλωτή όαση" ανοίγει η Louis Hotels στη Ζάκυνθο

 59. 12/06 12:48

  Προς διμερή συμφωνία με τις Φιλιππίνες μέχρι τις αρχές του 2025 για εργαζόμενους στον τουρισμό

 60. 12/06 12:35

  Τουρισμός: Ποιες ευρωπαϊκές αγορές πραγματοποίησαν τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές δαπάνες το 2023 - Οι κορυφαίοι προορισμοί

 61. 12/06 12:00

  Νέο ξενοδοχείο στο Κουφονήσι από SWOT Hospitality και Intracom Holdings

 62. 12/06 11:39

  Κοινωνικός τουρισμός | 16.000 έκαναν διακοπές το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου με voucher της ΔΥΠΑ

 63. 12/06 11:26

  Η Τουρκία στηρίζει την Ελλάδα για την επιστροφή των Μαρμάρων

 64. 12/06 10:53

  Μοναδικά supercars «πλημμυρίζουν» την Αθήνα στις 14 Ιουνίου -Έκθεση στο Ζάππειο

 65. 12/06 10:12

  ΥΠΠΟ | Κλειστός σήμερα το μεσημέρι ο αρχαιολογικός χώρος Ακροπόλεως - τι θα γίνει με όσους έχουν εισιτήριο

 66. 12/06 09:51

  Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης | Διευρυμένο Συμβούλιο στο Ρέθυμνο

 67. 12/06 07:21

  ‘Αρωμα Χίου στην «καρδιά» της Αθήνας

 68. 12/06 07:17

  Σαντορίνη- Θηρασιά | Η νέα απόφαση για την αποφυγή έκθεσης σε κατολισθητικό κίνδυνο

 69. 12/06 07:15

  Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Europride 2024 Θεσσαλονίκη

 70. 12/06 07:10

  Παραδοσιακή Στράτα 2024 στα Χανιά

 71. 11/06 22:23

  Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 72. 11/06 18:29

  ΑΑΔΕ | Χιλιάδες ευρώ και δολάρια κατασχέθηκαν από επιβάτες στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης

 73. 11/06 18:17

  Η παρέμβαση Κεφαλογιάννη στη σύνοδο του UN Tourism

 74. 11/06 18:16

  Κοινωνικός τουρισμός: Πάνω από 535.000 αιτήσεις για 900.000 voucher – Ανοικτή η πλατφόρμα για παρόχους

 75. 11/06 18:14

  SKY express | Στρατηγικές συμμαχίες με 18 κορυφαίους αερομεταφορείς

 76. 11/06 18:03

  Στην εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ τα ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ έναντι 40 εκατ. ευρώ

 77. 11/06 15:38

  Περιφέρεια Κρήτης: Φιλοξενία Γερμανών τουριστικών πρακτόρων και blogger από τη Βραζιλία

 78. 11/06 15:27

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Aυτό το Σαββατοκύριακο στην Πειραιώς 260: Hip hop battles - Βαλέρια Δημητριάδου - Γιάννης Σκουρλέτης

 79. 11/06 15:22

  Aκρόπολη | Κλειστός ο Αρχαιολογικός Χώρος από τις 12:00 έως τις 17:00 τις επόμενες ημέρες

 80. 11/06 14:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Παράσταση "Ενενήντα" της Βαλέριας Δημητριάδου

 81. 11/06 14:49

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Τραγούδια του ελληνικού λαού – Drag ορατόριο

 82. 11/06 14:46

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: AEF Urban Dance Contest στις 15 & 16 Ιουνίου

 83. 11/06 14:35

  Τουρισμός: Το 80% των Ευρωπαίων θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι – Η "παρακμή" των Workations

 84. 11/06 13:16

  FedHATTA: "Six  Women in Greek Tragedy" – Μια παράσταση κάτω από την Ακρόπολη, στα Αγγλικά!

 85. 11/06 12:59

  Booking.com: Το 60% των ταξιδιωτών LGBTQ+ έχουν βιώσει διακρίσεις στα ταξίδια – Πώς επιλέγουν διακοπές

 86. 11/06 12:09

  ΗΠΑ | Η πλειονότητα των ξενοδοχείων δεν βρίσκει προσωπικό- ελλείψεις στην καθαριότητα στο 50%

 87. 11/06 11:56

  Πτώχευση FTI: Ελεγχόμενη η κατάσταση στον Τουρκικό τουρισμό - Πώς θα αντιμετωπιστούν οι απώλειες

 88. 11/06 11:27

  ΥΠΑ: Σε επιχειρησιακή εφαρμογή οι διαδικασίες πλοήγησης αεροσκαφών μέσω Δορυφόρων

 89. 11/06 11:11

  Travel+Leisure: 2 Ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο προσιτά all in για το 2024

 90. 11/06 10:43

  Πτώχευση FTI | Με εταιρία της οικογένειας Ρίζου συνεχίζουν τα ξενοδοχεία της Meeting point στην Κέρκυρα

 91. 11/06 10:11

  Αρμένιοι τουριστικοί πράκτορες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τις πτήσεις της AEGEAN

 92. 11/06 09:46

  Πτώχευση FTI | Έφοδος δικαστικών επιμελητών σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα για ανεξόφλητα εμπορεύματα

 93. 11/06 07:21

  Δήμος Κομοτηνής: Δημοπρασία για τη μίσθωση 6 bungalows στην Τουριστική Ακτή Φαναρίου

 94. 11/06 07:16

  Εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 95. 11/06 07:14

  Η λειτουργία του Συμβουλίου Οινοτουρισμού και η διασύνδεσή του με τους φορείς

 96. 11/06 07:12

  Δήμος Χίου: Τεχνικός Σύμβουλος για τη βελτίωση των τουριστικών δομών του

 97. 11/06 07:08

  Δράμα | Μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

 98. 10/06 16:49

  Ταξίδι εξοικείωσης ΕΟΤ-Δήμου Σύρου: Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων γοητεύει Τούρκους influencers

 99. 10/06 16:45

  mAiGreece: Διαθέσιμος από σήμερα ο Ψηφιακός Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης για τις διακοπές στην Ελλάδα

 100. 10/06 16:24

  Πτώχευση FTI: Βέλη του Γερμανικού Ταμείου DRSF κατά ξενοδόχων που ζήτησαν χρήματα από τους ταξιδιώτες