ΣΕΤΕ | Παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό και των Σχεδίων Δράσης στην Κρήτη

ΣΕΤΕ | Παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό και των Σχεδίων Δράσης στην ΚρήτηO Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων,

Ο ΣΕΤΕ πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη στις 4 και 5 Μαΐου, στα Χανιά και στο Ηράκλειο, αντίστοιχα, ξεκινώντας έναν κύκλο επαφών στην Περιφέρεια, για την παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό με ορίζοντα το 2030, καθώς και τα εστιασμένα Σχέδια Δράσης της Κρήτης. 

Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης συνάντηση του ΣΕΤΕ στην Περιφέρεια μετά από μία διετία, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα, όπου και δόθηκε έμφαση στην Κρήτη, έναν προορισμό με παγκόσμιο αποτύπωμα και συνυφασμένο με την εικόνα της Ελλάδας διεθνώς.  

Στις εκδηλώσεις τίμησε με την ενεργό συμμετοχή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ από πλευράς του ΣΕΤΕ, συμμετείχαν οι κ.κ. Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΤΕ, Μανώλης Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ, Αγάπη Σμπώκου, Μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ, Φώτης Κοκοτός, Μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ, Μαρία Γάτσου, Γενική Διευθύντρια ΣΕΤΕ, Ιωάννα Δρέττα,  CEO της Marketing Greece, Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ και Άρης Ίκκος, Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ. 

Σε μήνυμα που απηύθυνε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, εστίασε στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του Συνδέσμου και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να γίνουν συμμέτοχοι και κοινωνοί της, τονίζοντας ότι η Κρήτη μπορεί να προσφέρει μια μοναδική διεθνώς τουριστική εμπειρία σε ένα βιώσιμο πλαίσιο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, οι δύο κύριοι άξονες της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό μέχρι το 2030, είναι η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα και η χωρική επέκταση του τουριστικού προϊόντος. Επίσης, σημείωσε ότι στόχος του ΣΕΤΕ είναι, μέσα από συζητήσεις και διάλογο με τους τοπικούς φορείς, να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ο ελληνικός τουριστικός τομέας, με την κινητοποίηση και άλλων παραγωγικών φορέων. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι η βασική φιλοσοφία των Σχεδίων Δράσης, είναι η μετεξέλιξη του τουρισμού μετά την πανδημία, ώστε να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες και τον ισχυρό ανταγωνισμό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι επενδύσεις σε υποδομές, ο εμπλουτισμός των προϊόντων, η προώθησή τους και οι συνέργειες, θα καθορίσουν το μέλλον του τουρισμού μας. 

Σε σχέση με το εργασιακό και τις ελλείψεις προσωπικού στον τουριστικό τομέα, ο κ. Ρέτσος επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό και πολυσύνθετο πρόβλημα, το οποίο δεν αφορά μόνο στον ελληνικό τουρισμό, αλλά ευρύτερα στις χώρες του ευρωπαϊκού νότο.

Oκ. Ρέτσος τόνισε: «Δε νοείται ποιοτικός, ανταγωνιστικός τουρισμός με κακές εργασιακές συνθήκες και χωρίς επαρκή έλεγχο από το κράτος. Ο ΣΕΤΕ υπερασπίζεται τους νόμιμους εργοδότες οι οποίοι διαχρονικά επενδύουν στην αναβάθμιση του Ελληνικού Τουρισμού. Τη δεκαετία της κρίσης, καταφέραμε να χτίσουμε, όλοι μαζί, εργοδότες και εργαζόμενοι, ένα σημαντικό κεκτημένο. Μια αμοιβαία συνθήκη συνεννόησης. Αυτό το κεκτημένο οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να εξελίξουμε. Ειδικά τώρα, που όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει σε μια ιδιαίτερα καλή τουριστική χρονιά. Και καλή τουριστική χρονιά σημαίνει οικονομικά αποτελέσματα για όλους. Πάνω από όλα για την ελληνική κοινωνία. Η εργασιακή και κοινωνική ειρήνη είναι όρος επιτυχίας, για να μπορέσουμε να πάμε όλοι μαζί ακόμα πιο ψηλά». 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στην ομιλία του στα Χανιά αναφέρθηκε στην ανάγκη των Περιφερειών να δημιουργήσουν ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, εστιασμένο στις αρχές της αειφορίας, ενώ στην ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης τόνισε ότι είναι μια πόλη που ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν έναν αυθεντικό τουριστικό προορισμό, με ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα.

Παράλληλα επισήμανε ότι: «Η Εθνική Στρατηγική για τον Ελληνικό Τουρισμό 2030, που καταρτίστηκε από τον ΣΕΤΕ, σε συνεργασία με φορείς του τουρισμού και με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων, αποτελεί τον Οδικό Χάρτη για τα επόμενα χρόνια. Ως Περιφέρεια Κρήτης, αξιοποιώντας τα ποιοτικά και τα ποσοτικά δεδομένα της Στρατηγικής, είναι σημαντικό να εξειδικεύσουμε και ταυτόχρονα να επικαιροποιήσουμε τους επιχειρησιακούς μας στόχους, με βάση τις ανάγκες μιας δυναμικής αγοράς.

Εστιάζοντας σε πέντε βασικούς άξονες-στόχους, όπως περιγράφονται στη Στρατηγική που παρουσιάζεται, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε για τη βελτίωση και ανάπτυξη των δημοσίων -κυρίως- υποδομών, την καινοτομία και προώθηση του τουριστικού προϊόντος, την ψηφιακή αναβάθμιση και τον μετασχηματισμό του τουριστικού οικοσυστήματος, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, και για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας». 

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης, αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται και στον τομέα του τουρισμού, επισημαίνοντας ότι «η κανονικότητα έχει αλλάξει και θα συνεχίσει να αλλάζει με ρυθμούς πολύ ταχύτερους συγκριτικά με το παρελθόν. Για τον λόγο αυτό απαιτείται έγκαιρος σχεδιασμός και πλάνα δράσεων.» Επίσης, τόνισε την ανάγκη για δημιουργικότητα στη διαμόρφωση νέων προϊόντων. «Εφόσον πράγματι φέτος είναι η πρώτη ολόκληρη σεζόν μετά την πανδημία, είναι η ώρα να συνεργαστούμε με κοινή προσπάθεια και ρίσκο για να δημιουργήσουμε προιόντα για τον χειμώνα», συμπλήρωσε. 

Η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα αναφέρθηκε στην εξέχουσα τουριστική δυναμική της Κρήτης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η επόμενη μέρα από την πανδημία φέρνει μία μεγάλη ευκαιρία για τον τουρισμό στη χώρα μας και ειδικά για την Κρήτη. Ο άνθρωπος και η αυθεντικότητα, κεντρικές έννοιες για τον τουρισμό του αύριο, είναι συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης. Όπως και η έννοια του wellness που συνδέεται ουσιαστικά με την γαστρονομία. Έχουμε μία μοναδική ευκαιρία, με συνέργειες και τεχνογνωσία να επανατοποθετήσουμε το προϊόν μας και να δημιουργήσουμε το προϊόν που οραματιζόμαστε”. 

Ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, Ηλίας Κικίλιας, ανέδειξε τις ευκαιρίες και προκλήσεις των επόμενων ετών και αναφέρθηκε στις κύριες επιδιώξεις της μελέτης «Ελληνικός Τουρισμός 2030 Ι Σχέδια Δράσης», τη χρονική διεύρυνση της τουριστικής δραστηριότητας, τη χωρική επέκταση σε όλες τις περιφέρειες και την αύξηση της μέσης δαπάνης και διάρκειας παραμονής ανά επισκέπτη. O κ. Κικίλιας σημείωσε περαιτέρω την ανάγκη για επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές, αφού μια ανταγωνιστική εμπειρία προϋποθέτει σύγχρονες αστικές και περιαστικές υποδομές. 

Στην εκδήλωση των Χανίων, ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, επισήμανε ότι αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη του τουρισμού είναι η συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στη βελτίωση των δημόσιων υποδομών, των ψηφιακών υποδομών και του μάρκετινγκ προορισμών. Παράλληλα, σημείωσε ότι αποσπασματικές ενέργειες δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό κάθε προορισμός να γνωρίζει τις δυνατότητες που έχει και να διαμορφώνει, με συνέργειες, την αλυσίδα ευκαιριών που υπάρχουν. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά», την επιτυχημένη συνεργασία που ήδη υφίσταται με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, τη FraportGreece, την AegeanAirlines, τη Eurobank και τη MarketingGreece, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 23/09 22:15

  Καλλιτεχνική δράση Εκεί που Ζω στη Χίο

 2. 23/09 22:09

  Διεθνές Φεστιβάλ Κινούμενων Σχεδίων Animasyros στη Σύρο

 3. 23/09 22:05

  Mουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην ελληνική ιστορία και στη σημασία του Φωτός στη Δήλο

 4. 23/09 12:43

  Καταστροφική η αύξηση του Φόρου Διαμονής - Ναι σε ένα τοπικό "Πράσινο Τέλος" επί του τζίρου

 5. 22/09 17:15

  ΞΕΕ | Το Ελληνικό Πρωινό της Αττικής στο Φεστιβάλ Γαίας Αττικής Νέα Θεσμοφόρια

 6. 22/09 17:10

  «Στοίχημα για εμάς το πρώτο πλωτό αιολικό πάρκο να είναι έτοιμο το 2030»

 7. 22/09 17:05

  Τουρισμός: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης

 8. 22/09 16:00

  Dusit International: Σε αναζήτηση ξενοδοχείων στην Ευρώπη και τον κόσμο για τα 2 νέα brand Dusit Collection & Devarana

 9. 22/09 15:16

  1,3 εκατ. οι επισκέπτες της Ακρόπολης το α’ 5μηνο – Αύξηση 54,5% στα Μουσεία της χώρας

 10. 22/09 14:51

  Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Διαχρονικού Μουσείου Τρικάλων στη Θεσσαλία

 11. 22/09 14:20

  KAYAK: Αυτοί είναι οι Ελληνικοί προορισμοί με τα φθηνότερα πεντάστερα ξενοδοχεία για το φθινόπωρο

 12. 22/09 13:34

  HATTA - FedHATTA: Νέα ψηφιακή έκδοση iGreece για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα

 13. 22/09 13:23

  Η Marketing Greece και τα Ikos Resorts αναδεικνύουν την πολιτιστική ταυτότητα της Κέρκυρας

 14. 22/09 13:06

  Κυριαρχία της Booking.com στις online ταξιδιωτικές κριτικές, αλλά χάνει έδαφος από τη Google

 15. 22/09 12:47

  Ανανεωμένη η ΙΤΒ 2024: Αλλαγές στην αισθητική των περιπτέρων – Επιμένει στο κόνσεπτ b2b

 16. 22/09 12:47

  ΕΞΑΑΑ | «Οι Πέτρες Μιλούν 2023» στην Ακαδημία Πλάτωνος

 17. 22/09 12:35

  Ομοσπονδία φοροτεχνικών | Προσοχή: Απάτες εις βάρος πελατών λογιστικών γραφείων

 18. 22/09 12:23

  Επενδύσεις | Σε διαβούλευση η ΣΜΠΕ για το ακίνητο Ακτή και Camping Ποσειδίου Καλάνδρας

 19. 22/09 12:20

  Ευρωκοινοβούλιο: Πρόταση για δωρεάν χειραποσκευή σε όλες τις Ευρωπαϊκές πτήσεις

 20. 22/09 12:07

  Τουρισμός | Η EasyJet προσθέτει τη Σκιάθο στο πρόγραμμα διακοπών στην Ελλάδα το 2024

 21. 22/09 11:22

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Ποιες αγορές πρωτοστάτησαν το 7μηνο - εντυπωσιακές οι επιδόσεις των Αμερικανών

 22. 22/09 11:10

  Accor | Η Julie White Chief Commercial Officer για την Ευρώπη και Β.Αφρική

 23. 22/09 11:03

  Μύκονος | Πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης για καταλύματα, εστιατόρια και δραστηριότητες

 24. 22/09 10:54

  Το Four Seasons Astir Palace στην 35η θέση των 50 καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο

 25. 22/09 10:40

  Ρόδος | Την παρέμβαση των τοπικών βουλευτών ζητούν οι φορείς για τον Φόρο Διαμονής

 26. 22/09 10:34

  Αλιευτικός Τουρισμός | Πρότυπο ανάπτυξης η Ιταλία

 27. 22/09 10:30

  Kοινές δράσεις μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και ΕΣΕΕ για την προβολή των τοπικών αγορών

 28. 21/09 17:13

  Η Selected Hideaways συμμετέχει στην IFTM Διεθνής & Γαλλική αγορά

 29. 21/09 17:05

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με τον ειδικό σύμβουλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

 30. 21/09 16:13

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Πρόσθετος φόρος διαμονής: νομοθέτηση στο πόδι ή συνειδητή επιλογή;

 31. 21/09 16:10

  ΙΝΣΕΤΕ: 9η Σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού

 32. 21/09 16:04

  Έλενα Ράπτη | Νέο θεσμικό πλαίσιο για τον ιατρικό τουρισμό

 33. 21/09 15:16

  Η Google αυξάνει της λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης στα ταξίδια

 34. 21/09 14:27

  Απειλή για τον Ελληνικό τουρισμό το «πράσινο» τέλος στα καταλύματα

 35. 21/09 13:42

  Γερμανικός τουρισμός: Κυριαρχία του all inclusive στις διαδικτυακές κρατήσεις διακοπών

 36. 21/09 13:28

  Τουρκικός τουρισμός | Τα ξενοδοχεία στην Αλικαρνασσό μείωσαν τις τιμές και αύξησαν τις πληρότητες

 37. 21/09 12:37

  Τουρισμός | Παρουσίαση ελληνικών προορισμών στην αγορά της Νότιας Αφρικής

 38. 21/09 12:22

  ΠΟΤ | Παγκόσμιο πρότυπο για τη μέτρηση της βιωσιμότητας του τουρισμού

 39. 21/09 12:08

  ΣΔΟΕ: Παράνομες επιχορηγήσεις ύψους 2,6 εκατ. ευρώ σε 3 ξενοδοχεία στην Κω, τη Ρόδο και τα Τρίκαλα

 40. 21/09 11:23

  EasyJet holidays: Για πρώτη φορά επέκταση της σεζόν μέχρι το Νοέμβριο

 41. 21/09 11:11

  Transavia: Νέα καλοκαιρινή σύνδεση με Θεσσαλονίκη από τις Βρυξέλλες το 2024

 42. 21/09 10:54

  Εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μέχρι το 2050 εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

 43. 21/09 10:50

  ΠΟΤ: Ανάκαμψη στο 80% έως 95% των επιπέδων 2019 στον παγκόσμιο τουρισμό το 2023

 44. 21/09 10:40

  Να μην χαθεί η ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων | Μανώλης Γιαννούλης

 45. 21/09 10:26

  Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας

 46. 21/09 10:14

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εγκρίθηκαν οι νέοι κανόνες στην ΕΕ- Χαιρετίζει η Airbnb

 47. 21/09 09:53

  Κανονικά σήμερα οι πτήσεις - "Δεμένα" τα πλοία στον Πειραιά

 48. 20/09 17:03

  Διαχείριση Βιοαποβλήτων στα ξενοδοχεία του Δήμου Αθηναίων

 49. 20/09 15:26

  Η Μαγιόρκα θα εντοπίζει τις παράνομες μισθώσεις μέσω του οικολογικού φόρου

 50. 20/09 14:24

  Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου | Ζημιογόνα τα περισσότερα ξενοδοχεία - δεν αντέχουν άλλα βάρη!

 51. 20/09 13:41

  Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023 – Ένα είναι Ελληνικό!

 52. 20/09 13:06

  IPK / ITB | Κινεζικός τουρισμός: Ανάκαμψη των εξερχόμενων ταξιδιών το 2024

 53. 20/09 12:41

  «Πολιτισμός - Τουρισμός: Ένα βήμα πιο κοντά» | Συζήτηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και την Marketing Greece

 54. 20/09 12:34

  Cunard: Νέα κρουαζιέρα στα Ελληνικά νησιά το 2025

 55. 20/09 12:29

  Το Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

 56. 20/09 12:17

  Contiki: Νέα προγράμματα διακοπών στην Ελλάδα το 2024 για νέους και LGBTQIA+

 57. 20/09 12:02

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Στα 10,3 δισ. ευρώ οι εισπράξεις το 7μηνο, +13,2% έναντι του 2019

 58. 20/09 11:38

  Ηράκλειο: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ οι «Μέρες Γαστρονομίας 2023

 59. 20/09 11:19

  ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ακινήτων σε Ιεράπετρα και Θεσσαλονίκη

 60. 20/09 10:52

  JG Travel Group | Χειμερινές διακοπές 15, 22 και 29 ημερών σε ελκυστικές τιμές σε Κύπρο και Τουρκία

 61. 20/09 10:49

  Το Skiathos Palace Hotel φιλοξενεί το 6o Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας ACTC2023

 62. 20/09 10:32

  TUI | Προειδοποίηση για αλλαγές στα ταξίδια στην Ευρώπη λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

 63. 19/09 19:54

  Η οριζόντια αύξηση του φόρου διαμονής υπονομεύει την Εθνική Στρατηγική για τον τουρισμό

 64. 19/09 19:41

  Κυβέρνηση | Ποια μέτρα οικονομικής και φορολογικής πολιτικής αποφασίστηκαν

 65. 19/09 19:16

  Ελληνικός Τουρισμός | Εξειδικεύτηκαν τα μέτρα: Τι πληρώνουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα και Airbnb

 66. 19/09 19:04

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Βρετανό πρέσβη - Δρομολογείται η υπογραφή συμφωνίας

 67. 19/09 15:46

  ΥΠΑ | Ρεκόρ επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια τον Αύγουστο και το 8μηνο

 68. 19/09 14:49

  Hotelising: Απολογισμός της τουριστικής περιόδου 2023

 69. 19/09 13:49

  DERTOUR: Η Ελλάδα στους πιο TOP προορισμούς διακοπών για οικογένειες & πολυτέλεια – Ανεβαίνει η ζήτηση για Φθινόπωρο

 70. 19/09 12:25

  Real Estate | έρευνα RE/MAX: Πού και τι αγοράζουν οι ξένοι στην Ελλάδα - στην πρώτη θέση οι Ισραηλινοί

 71. 19/09 12:08

  Βρετανικός τουρισμός | Υψηλότερες επιδόσεις από το 2019 φέτος - WTTC: Ανάκτηση των θέσεων εργασίας στην Ευρώπη το 2024

 72. 19/09 12:05

  Νέα τάση late summer bookings: Στροφή των Βρετανών στις διακοπές τον Σεπτέμβριο & Οκτώβριο – Ποιο Ελληνικό νησί κερδίζει

 73. 19/09 12:00

  Διθυραμβικά σχόλια για τη Ρόδο σε ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης

 74. 19/09 11:42

  Τα Αρχαιολογικά Μουσεία Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου στον πολιτισμό της αμπέλου και του κρασιού

 75. 19/09 11:40

  Τουρισμός: Πάνω από το 2019 οι ταξιδιωτικές δαπάνες των Αμερικανών – Ποιους μήνες ταξίδεψαν περισσότερο

 76. 19/09 11:32

  Παρουσιάζεται το Ψηφιακό Αποθετήριο Τουριστικού και Πολιτισμικού Περιεχομένου Δήμου Ηρακλείου

 77. 19/09 11:22

  Φεστιβάλ Φωτομετρίας στα Ιωάννινα

 78. 19/09 10:20

  TUI: Στο 95% του 2019 κλείνει το φετινό καλοκαίρι - Επέκταση σεζόν για Ελλάδα και Τουρκία

 79. 19/09 09:58

  Πρώτο βήμα για ίσους όρους ανταγωνισμού οι εξαγγελίες για τα Airbnb | Όχι οριζόντια το Πράσινο Τέλος

 80. 18/09 21:24

  10 Urban Roof @ Radisson Blu Park | Η νέα all day φυσική επιλογή του αθηναϊκού lifestyle 

 81. 18/09 19:04

  Το νέο Θέατρο του Λυκαβηττού αποκαλύπτεται μέσα από ένα ατμοσφαιρικό Timelapse 80 δευτερολέπτων

 82. 18/09 18:53

  Ρυθμίσεις για Airbnb και φόρο διαμονής | Το ΞΕΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις σε διάλογο με την κυβέρνηση

 83. 18/09 18:44

  ΑΑΔΕ | Tι προβλέπει η νέα συμφωνία συνεργασίας με τις πλατφόρμες Airbnb, Booking και Expedia Group/VRBO

 84. 18/09 16:03

  «Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino, στo πλαίσιo του Athens Democracy Forum      

 85. 18/09 14:19

  FedHATTA: Συνάντηση με Γ. Αποστολόπουλο και Ν.Κελαϊδίτη για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας

 86. 18/09 14:09

  Δ.Καραλής | Τουρισμός: Η Πελοπόννησος και η Μεσσηνία πληρώνουν την έλλειψη ενός σύγχρονου αεροδρομίου

 87. 18/09 12:38

  ForwardKeys | Ελληνικός τουρισμός 2023: Καλύτερες επιδόσεις το καλοκαίρι από το 2019 και το 2022

 88. 18/09 12:25

  Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Ενώσεων Μαρινών Ελλάδας και Λιμένων Ελλάδας

 89. 18/09 12:11

  Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου | Ενημερωτική εκδήλωση για την πυροπροστασία στα ξενοδοχεία

 90. 18/09 11:58

  Τουρίστες νοσηλεύονται μετά από κατανάλωση μολυσμένων ψαριών στη Γαλλία - η ασθένεια αλλαντίαση

 91. 18/09 11:48

  Πληγέντες: Παράταση και αναστολή καταβολής φορολογικών οφειλών για πολίτες και επιχειρήσεις

 92. 18/09 11:22

  Έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα στη φιλοξενία: Πιο ακριβά τα Airbnb από τα ξενοδοχεία! Τιμές-φωτιά στη Σαντορίνη

 93. 18/09 11:18

  ΕΕ | Ρεκόρ διανυκτερεύσεων στα τουριστικά καταλύματα το α΄εξάμηνο του 2023

 94. 18/09 10:46

  Μητσοτάκης | Δεν θα "σκοτώσουμε" την αγορά Airbnb - Κανένα πρόβλημα ανταγωνισμού με την αύξηση του φόρου διαμονής

 95. 18/09 10:14

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Άμεσα μέτρα στήριξης των ξενοδοχείων- εκατοντάδες ακυρώσεις πολύ μεγάλων ποσών

 96. 18/09 10:09

  Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων | Συναντήσεις στην Αθήνα με ΞΕΕ και Κεφαλογιάννη

 97. 18/09 10:00

  Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ξενώνα Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης

 98. 18/09 07:57

  Αγροτουριστική Έκθεση Βαρθολομιού Ηλείας

 99. 18/09 07:54

  17ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων Ioannina Lake Run

 100. 17/09 14:03

  ΠΟΜΙΔΑ | Το σχόλιο για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη σχετικά με τα ακίνητα και τα Airbnb