ΣΕΤΕ | Παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό και των Σχεδίων Δράσης στην Κρήτη

ΣΕΤΕ | Παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό και των Σχεδίων Δράσης στην ΚρήτηO Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων,

Ο ΣΕΤΕ πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη στις 4 και 5 Μαΐου, στα Χανιά και στο Ηράκλειο, αντίστοιχα, ξεκινώντας έναν κύκλο επαφών στην Περιφέρεια, για την παρουσίαση της στρατηγικής για τον Ελληνικό Τουρισμό με ορίζοντα το 2030, καθώς και τα εστιασμένα Σχέδια Δράσης της Κρήτης. 

Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης συνάντηση του ΣΕΤΕ στην Περιφέρεια μετά από μία διετία, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα, όπου και δόθηκε έμφαση στην Κρήτη, έναν προορισμό με παγκόσμιο αποτύπωμα και συνυφασμένο με την εικόνα της Ελλάδας διεθνώς.  

Στις εκδηλώσεις τίμησε με την ενεργό συμμετοχή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ από πλευράς του ΣΕΤΕ, συμμετείχαν οι κ.κ. Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΤΕ, Μανώλης Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ, Αγάπη Σμπώκου, Μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ, Φώτης Κοκοτός, Μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ, Μαρία Γάτσου, Γενική Διευθύντρια ΣΕΤΕ, Ιωάννα Δρέττα,  CEO της Marketing Greece, Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ και Άρης Ίκκος, Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ. 

Σε μήνυμα που απηύθυνε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, εστίασε στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του Συνδέσμου και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να γίνουν συμμέτοχοι και κοινωνοί της, τονίζοντας ότι η Κρήτη μπορεί να προσφέρει μια μοναδική διεθνώς τουριστική εμπειρία σε ένα βιώσιμο πλαίσιο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, οι δύο κύριοι άξονες της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό μέχρι το 2030, είναι η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα και η χωρική επέκταση του τουριστικού προϊόντος. Επίσης, σημείωσε ότι στόχος του ΣΕΤΕ είναι, μέσα από συζητήσεις και διάλογο με τους τοπικούς φορείς, να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ο ελληνικός τουριστικός τομέας, με την κινητοποίηση και άλλων παραγωγικών φορέων. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι η βασική φιλοσοφία των Σχεδίων Δράσης, είναι η μετεξέλιξη του τουρισμού μετά την πανδημία, ώστε να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες και τον ισχυρό ανταγωνισμό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι επενδύσεις σε υποδομές, ο εμπλουτισμός των προϊόντων, η προώθησή τους και οι συνέργειες, θα καθορίσουν το μέλλον του τουρισμού μας. 

Σε σχέση με το εργασιακό και τις ελλείψεις προσωπικού στον τουριστικό τομέα, ο κ. Ρέτσος επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό και πολυσύνθετο πρόβλημα, το οποίο δεν αφορά μόνο στον ελληνικό τουρισμό, αλλά ευρύτερα στις χώρες του ευρωπαϊκού νότο.

Oκ. Ρέτσος τόνισε: «Δε νοείται ποιοτικός, ανταγωνιστικός τουρισμός με κακές εργασιακές συνθήκες και χωρίς επαρκή έλεγχο από το κράτος. Ο ΣΕΤΕ υπερασπίζεται τους νόμιμους εργοδότες οι οποίοι διαχρονικά επενδύουν στην αναβάθμιση του Ελληνικού Τουρισμού. Τη δεκαετία της κρίσης, καταφέραμε να χτίσουμε, όλοι μαζί, εργοδότες και εργαζόμενοι, ένα σημαντικό κεκτημένο. Μια αμοιβαία συνθήκη συνεννόησης. Αυτό το κεκτημένο οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να εξελίξουμε. Ειδικά τώρα, που όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει σε μια ιδιαίτερα καλή τουριστική χρονιά. Και καλή τουριστική χρονιά σημαίνει οικονομικά αποτελέσματα για όλους. Πάνω από όλα για την ελληνική κοινωνία. Η εργασιακή και κοινωνική ειρήνη είναι όρος επιτυχίας, για να μπορέσουμε να πάμε όλοι μαζί ακόμα πιο ψηλά». 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στην ομιλία του στα Χανιά αναφέρθηκε στην ανάγκη των Περιφερειών να δημιουργήσουν ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, εστιασμένο στις αρχές της αειφορίας, ενώ στην ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης τόνισε ότι είναι μια πόλη που ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν έναν αυθεντικό τουριστικό προορισμό, με ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα.

Παράλληλα επισήμανε ότι: «Η Εθνική Στρατηγική για τον Ελληνικό Τουρισμό 2030, που καταρτίστηκε από τον ΣΕΤΕ, σε συνεργασία με φορείς του τουρισμού και με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων, αποτελεί τον Οδικό Χάρτη για τα επόμενα χρόνια. Ως Περιφέρεια Κρήτης, αξιοποιώντας τα ποιοτικά και τα ποσοτικά δεδομένα της Στρατηγικής, είναι σημαντικό να εξειδικεύσουμε και ταυτόχρονα να επικαιροποιήσουμε τους επιχειρησιακούς μας στόχους, με βάση τις ανάγκες μιας δυναμικής αγοράς.

Εστιάζοντας σε πέντε βασικούς άξονες-στόχους, όπως περιγράφονται στη Στρατηγική που παρουσιάζεται, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε για τη βελτίωση και ανάπτυξη των δημοσίων -κυρίως- υποδομών, την καινοτομία και προώθηση του τουριστικού προϊόντος, την ψηφιακή αναβάθμιση και τον μετασχηματισμό του τουριστικού οικοσυστήματος, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, και για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας». 

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ευτύχιος Βασιλάκης, αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται και στον τομέα του τουρισμού, επισημαίνοντας ότι «η κανονικότητα έχει αλλάξει και θα συνεχίσει να αλλάζει με ρυθμούς πολύ ταχύτερους συγκριτικά με το παρελθόν. Για τον λόγο αυτό απαιτείται έγκαιρος σχεδιασμός και πλάνα δράσεων.» Επίσης, τόνισε την ανάγκη για δημιουργικότητα στη διαμόρφωση νέων προϊόντων. «Εφόσον πράγματι φέτος είναι η πρώτη ολόκληρη σεζόν μετά την πανδημία, είναι η ώρα να συνεργαστούμε με κοινή προσπάθεια και ρίσκο για να δημιουργήσουμε προιόντα για τον χειμώνα», συμπλήρωσε. 

Η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα αναφέρθηκε στην εξέχουσα τουριστική δυναμική της Κρήτης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η επόμενη μέρα από την πανδημία φέρνει μία μεγάλη ευκαιρία για τον τουρισμό στη χώρα μας και ειδικά για την Κρήτη. Ο άνθρωπος και η αυθεντικότητα, κεντρικές έννοιες για τον τουρισμό του αύριο, είναι συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης. Όπως και η έννοια του wellness που συνδέεται ουσιαστικά με την γαστρονομία. Έχουμε μία μοναδική ευκαιρία, με συνέργειες και τεχνογνωσία να επανατοποθετήσουμε το προϊόν μας και να δημιουργήσουμε το προϊόν που οραματιζόμαστε”. 

Ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, Ηλίας Κικίλιας, ανέδειξε τις ευκαιρίες και προκλήσεις των επόμενων ετών και αναφέρθηκε στις κύριες επιδιώξεις της μελέτης «Ελληνικός Τουρισμός 2030 Ι Σχέδια Δράσης», τη χρονική διεύρυνση της τουριστικής δραστηριότητας, τη χωρική επέκταση σε όλες τις περιφέρειες και την αύξηση της μέσης δαπάνης και διάρκειας παραμονής ανά επισκέπτη. O κ. Κικίλιας σημείωσε περαιτέρω την ανάγκη για επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές, αφού μια ανταγωνιστική εμπειρία προϋποθέτει σύγχρονες αστικές και περιαστικές υποδομές. 

Στην εκδήλωση των Χανίων, ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, επισήμανε ότι αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη του τουρισμού είναι η συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στη βελτίωση των δημόσιων υποδομών, των ψηφιακών υποδομών και του μάρκετινγκ προορισμών. Παράλληλα, σημείωσε ότι αποσπασματικές ενέργειες δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό κάθε προορισμός να γνωρίζει τις δυνατότητες που έχει και να διαμορφώνει, με συνέργειες, την αλυσίδα ευκαιριών που υπάρχουν. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά», την επιτυχημένη συνεργασία που ήδη υφίσταται με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, τη FraportGreece, την AegeanAirlines, τη Eurobank και τη MarketingGreece, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 27/11 17:34

  Τα επόμενα βήματα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

 2. 27/11 17:23

  Κρήτη | Οι Γερμανοί μετατρέπουν τη Μεσσαρά σε… πλατφόρμα Airbnb

 3. 27/11 17:16

  Οι Περιφερειάρχες της χώρας στην ακριτική Ρω και στο Καστελόριζo

 4. 27/11 17:09

  ΣΕΤΚΕ | Η «νέα πρόταση στη διαμονή» με 3 Δράσεις και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία στα μικρά καταλύματα

 5. 27/11 12:48

  Κύπρος | Κλειδί για το 2023 η προσέλκυση τουρισμού από ευρωπαϊκές χώρες και χώρες της Μέσης Ανατολής

 6. 27/11 11:59

  10η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ | Κοινό αίτημα για λύσεις στα προβλήματα της ξενοδοχίας - Η αποχώρηση από τα κοινά του κ.Ρέτσου

 7. 27/11 10:56

  Απελευθερώστε τις δυνατότητες των ξενοδοχείων για να μεγαλώσουμε την πίτα της ανάπτυξης

 8. 27/11 10:54

  Βασίλης Κικίλιας: Επέκταση της σεζόν από το Καστελόριζο μέχρι την Αθήνα

 9. 27/11 10:43

  Μείωση μισθώματος για το 2023 σε δημοτικό ακίνητο που λειτουργεί ως Ξενώνας στην Κοινότητα Ελατούς

 10. 27/11 10:39

  Επιδείνωση του Δείκτη Επιχειρηματικής Εμπιστοσύνης στο Βέλγιο

 11. 26/11 10:50

  Αστροτουρισμός στην Κρήτη | Αστεροσχολείο στη Σητεία - ψηφιακή εφαρμογή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

 12. 26/11 10:46

  Β.Κικίλιας | Ο βιώσιμος τουρισμός στο επίκεντρο της επόμενης καμπάνιας

 13. 26/11 10:43

  Eπενδύσεις ανακαίνισης και αναβάθμισης κατηγορίας σε ξενοδοχείο του Πειραιά

 14. 26/11 10:41

  Αεροδρόμια Βρετανίας: Τέλος η απαγόρευση υγρών στις χειραποσκευές το 2024

 15. 25/11 16:57

  ECTAA - HATTA - FEDHATTA: Σύσσωμος ο ευρωπαϊκός οργανωμένος τουρισμός στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ECTAA

 16. 25/11 16:08

  Εγκαίνια του νέου Παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα

 17. 25/11 16:06

  Έρευνα Wyndham: Οι Γερμανοί διψούν για διακοπές, όμως αλλάζουν ταξιδιωτικές συνήθειες λόγω πληθωρισμού

 18. 25/11 15:55

  Η AEGEAN έχει σχεδόν ανακτήσει τα επίπεδα του 2019 | 12,3 ή 12,5 εκατομμύρια επιβάτες φέτος

 19. 25/11 15:31

  TAP Air Portugal: Διήμερη απεργία στις 8 & 9 Δεκεμβρίου – Οι μισές πτήσεις ακυρώνονται

 20. 25/11 15:18

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στο Ισραήλ με έμφαση στη γαστρονομία

 21. 25/11 15:14

  Αξέχαστη εμπειρία στους ταξιδιώτες η προσφορά δωρεάν Κυπριακού Προγεύματος στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

 22. 25/11 15:06

  Σύλλογος Κρήτης | Ο ρόλος του Διευθυντή Ξενοδοχείων: παρελθόν-παρόν-μέλλον

 23. 25/11 13:42

  Studiosus: Οι Κυκλάδες στον νέο κατάλογο smart & small για το 2023

 24. 25/11 13:31

  Προσβάσιμη σε άτομα με οπτική αναπηρία η Ακρόπολη

 25. 25/11 13:15

  Θαλάσσιος τουρισμός: Στις 4-6 Μαΐου το 19ο ΕAST MED YACHT SHOW

 26. 25/11 13:05

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Ρεκόρ τριετίας τον Οκτώβριο στην Ευρώπη – Εκτινάχθηκαν οι κρατήσεις για Ελλάδα έναντι του 2019

 27. 25/11 12:38

  Τουρισμός: Οι Βρετανοί μειώνουν τις δαπάνες για διακοπές το 2023 – Ποιες αλλαγές στα ταξίδια φέρνει η ακρίβεια

 28. 25/11 12:21

  Τουρισμός | Virtuoso: Τα ταξίδια εκτός σεζόν γίνονται "μόδα"

 29. 25/11 11:56

  Ευρωπαϊκός τουρισμός πόλης: Επιταχύνεται η ανάκαμψη στις αφίξεις - Γιατί η Κωνσταντινούπολη "ξέφυγε" από τα επίπεδα του 2019

 30. 25/11 10:31

  550 Γάλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στο συνέδριο της Selectour στην Αθήνα- Ο χαιρετισμός Κικίλια

 31. 25/11 08:41

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Κάρπαθο

 32. 25/11 08:39

  Νέες τουριστικές κατοικίες σε Κρήτη, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

 33. 25/11 08:34

  Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA: Η αύξηση των εξαγωγών καυσίμων οδηγεί την οικονομία του Κατάρ στο 4,6%

 34. 25/11 00:05

  Πράσινο φως για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πειραιά και Μαρκόπουλο

 35. 24/11 19:19

  ΕΕ: Tεχνολογία 5G στις αεροπορικές πτήσεις και Wi-Fi στους δρόμους

 36. 24/11 19:06

  Black Friday | 2 στα 10 κακόβουλα αρχεία τον Νοέμβριο συνδέονται με παραγγελίες

 37. 24/11 18:42

  Αθηναϊκά ξενοδοχεία | Για πρώτη φορά το 2022 θετικό πρόσημο στις πληρότητες τον Οκτώβριο (έναντι του 2019)

 38. 24/11 15:49

  Τέλος στους τηλεφωνικούς θαλάμους στη Γερμανία

 39. 24/11 15:45

  Βασίλης Κικίλιας: Τα ταξιδιωτικά έσοδα φέτος θα ξεπεράσουν κατά 3 δισ. ευρώ το στόχο του προύπολογισμού

 40. 24/11 13:45

  Handelsblatt | Γιατί τα ελληνικά ακίνητα είναι τόσο περιζήτητα στους ξένους

 41. 24/11 13:14

  Ε.Ξ. Ρόδου | Τι συζητήθηκε στη γενική συνέλευση- Σταθερή "πυξίδα" η ποιότητα για τα ξενοδοχεία της Ρόδου

 42. 24/11 12:53

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ξυλόκαστρο και Μύκονο

 43. 24/11 12:47

  Ryanair | Πτήσεις προς Κέρκυρα από το Memmingen της Βαυαρίας

 44. 24/11 12:23

  Αναγνώριση ιαματικών πόρων Λισβορίου Λέσβου και Λουτρών Παντελίδη Νισύρου

 45. 24/11 11:50

  Κερδίζουν έδαφος τα ταξίδια που συνδυάζουν δουλειά και αναψυχή | Τι δείχνει έρευνα της Google

 46. 24/11 11:23

  Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πωλείται «χρυσάφι» στο ebay η άμμος της νήσου Χρυσής

 47. 24/11 09:44

  Νέος τουριστικός κολοσσός η Uber | Απευθείας κρατήσεις σε εστιατόρια και περιηγήσεις, μετά τα ξενοδοχεία και τις πτήσεις

 48. 24/11 08:30

  Νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα επί της οδού Καλλιρόης - Επισκευή ξενοδοχείου στα Χανιά

 49. 24/11 08:15

  Θετική γνωμοδότηση για ξενοδοχείο στα Σύβοτα

 50. 24/11 08:00

  Οινοτουρισμός | Η στρατηγική ανάπτυξης του Λιβάνου με 15 διαδρομές και 150 ειδικά καταλύματα

 51. 24/11 07:53

  Ισπανία: Στο ιστορικό υψηλό επίπεδο του 1,5 τρισ. ευρώ ανέβηκε το δημόσιο χρέος

 52. 24/11 07:48

  Bέλγιο: Αύξηση μόλις 0,2% του ΑΕΠ - η πρόβλεψη για το 2023

 53. 23/11 15:45

  Workfromgreece.gr Summit | Το φαινόμενο των digital nomads και οι προοπτικές ανάπτυξης στην Ελλάδα

 54. 23/11 15:27

  Το 2024 η πλήρης ανάκαμψη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα

 55. 23/11 15:08

  Επισκέψιμα ζυθοποιεία: Nέα ΚΥΑ για τις προδιαγραφές των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων

 56. 23/11 14:44

  Aποκατάσταση του παραθαλάσσιου τμήματος των Ενετικών Τειχών Ηρακλείου

 57. 23/11 14:09

  Sharing is Caring - Η μεγαλύτερη αθλητική δημοπρασία από 22 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022

 58. 23/11 13:29

  Σάλος με αμφιλεγόμενη διαφήμιση του Balenciaga: Κοριτσάκια κρατούν αρκουδάκια με περιλαίμια και λουριά του σεξ

 59. 23/11 13:28

  Baglioni Hotels & Resorts: Σε αναζήτηση νέων ξενοδοχείων σε Ιταλία και Ευρώπη

 60. 23/11 13:25

  Φρούτα, λαχανικά, τσάι και κρασί βοηθούν στη μνήμη των ηλικιωμένων

 61. 23/11 13:22

  Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης νίκησε τους ανθρώπους στο παιχνίδι στρατηγικής Diplomacy

 62. 23/11 13:03

  ΕΤΑΔ | Διευκρινίσεις για σ/ν σχετικά με τις καταπατημένες εκτάσεις του Δημοσίου

 63. 23/11 12:41

  Τουρισμός: "Η ποιότητα σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων πρέπει να είναι ο στόχος για το 2023" - Γιατί η Τουρκία έχει πλεονέκτημα

 64. 23/11 12:37

  Κρήτη | Ξενοδόχοι σε απόγνωση ψάχνουν προσωπικό νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά

 65. 23/11 12:13

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία σε Κω και Τσεπέλοβο Ζαγορίου

 66. 23/11 12:05

  Η Selected Hideaways συμμετέχει στην Xenia 26-28/11

 67. 23/11 11:19

  UNWTO | Παγκόσμιος Τουρισμός: Στο 65% του 2019 οι αφίξεις το 2022- στο 86% η Μεσόγειος- ποιες χώρες καταγράφουν νέα ρεκόρ

 68. 23/11 10:52

  Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση Philoxenia

 69. 23/11 10:14

  Ξενοδοχεία | 5 φθηνοί τρόποι για να ομορφύνετε τα δωμάτιά σας

 70. 23/11 09:26

  Η 10η Επετειακή Διοργάνωση του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία!

 71. 23/11 08:59

  Ο αργός θάνατος των ρωσικών αερομεταφορών

 72. 23/11 08:35

  Ο Ντόναλντ Τραμπ ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο, βίλες και γήπεδο γκολφ στο Ομάν

 73. 23/11 08:32

  Ξενοδοχειακή απόβαση των Ισπανών στην Αλβανία

 74. 23/11 08:28

  Θετική γνωμοδότηση για το Καταφύγιο εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής και ναυταθλητισµού στη θέση Ποσειδώνιο στη Θεσσαλονίκη

 75. 23/11 08:25

  Τουρισμός: Ούτε πληθωρισμός, ούτε κόστος ζωής - Ακλόνητη η διάθεση για διακοπές την εορταστική περίοδο

 76. 22/11 16:55

  Επιχορηγήσεις για 3 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Γερολιμένα, Χερσόνησο και Ηγουμενίτσα

 77. 22/11 16:28

  Δυναμική παρουσία του Δήμου Ηρακλείου στην έκθεση Philoxenia 2022

 78. 22/11 16:04

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | Οι υψηλότερες επιδόσεις στο 9μηνο ήρθαν από τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς

 79. 22/11 14:26

  ΟΙ δράσεις της ΣΕΤΚΕ στη Philoxenia

 80. 22/11 14:20

  Ενισχύσεις για 12 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Σαντορίνη, Λασίθι, Χανιά, Κω, Σέριφο, Άνδρο, Μάτι Μεσσηνίας, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

 81. 22/11 14:05

  Τουρισμός: 40 εκατ. διεθνείς αφίξεις στην Τουρκία το 10μηνο του 2022

 82. 22/11 13:28

  Air Transat: Νέες απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα από Μόντρεαλ και Τορόντο το καλοκαίρι του 2023

 83. 22/11 13:08

  Η Ρόδος στη Philoxenia |Καθοριστικής σημασίας η προβολή και στους Έλληνες τουρίστες

 84. 22/11 13:03

  Αυξημένος ο τζίρος σε καταλύματα και εστίαση το γ’ τρίμηνο του 2022

 85. 22/11 11:36

  Η Ελλάδα «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα κορυφαία βρετανικά βραβεία κοινού

 86. 22/11 10:05

  Τουρισμός | Η ακρίβεια δεν πτοεί τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες - ποιο είναι το πορτρέτο τους για το 2023

 87. 22/11 09:44

  Το «Κατσικάκι Λήμνου» γίνεται προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης

 88. 22/11 09:37

  Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής (1982 – 2022): 40 χρόνια φιλοξενίας, από την ίδρυση έως την καταξίωση

 89. 22/11 09:16

  «Σχέδιο του εισβολέα»: Οργή των Τούρκων για την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

 90. 22/11 09:13

  Μουντιάλ 2022: Το Ιράν έχασε, η Μαχσά Αμινί κέρδισε

 91. 22/11 08:40

  Ένα ιδιαίτερο κατάλυμα για τους λάτρεις των αθλητικών παπουτσιών

 92. 22/11 08:39

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 πολυτελή ξενοδοχεία σε Πάρο και Σαντορίνη

 93. 22/11 08:37

  Η ολλανδική οικονομία απειλείται με ύφεση

 94. 22/11 08:35

  Επιχορήγηση σε νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κεφαλονιά

 95. 22/11 08:33

  Ξενοδοχεία | Στρατηγική συμφωνία InterContinental και Iberostar στα ξενοδοχεία all-inclusive

 96. 21/11 21:16

  Η Airbnb διευκολύνει τις βραχυχρόνιες μισθώσεις σε νέους ιδιοκτήτες σπιτιών

 97. 21/11 19:24

  Στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της γαλλικής Selectour με την υποστήριξη του ΕΟΤ

 98. 21/11 19:17

  O ελληνικός τουρισμός με το βλέμμα στο 2030 - Εκδήλωση του ΣΕΤΕ στη Philoxenia

 99. 21/11 16:04

  Νομοθετική πρωτοβουλία για την Εκτός Σχεδίου Δόμηση

 100. 21/11 15:17

  ΗΑΤΤΑ: Νέα πρωτοβουλία για ενίσχυση των τουριστικών ροών μεταξύ Ελλάδας και Παλαιστίνης