Marketing Greece: Σύμπραξη για την τουριστική προβολή των Χανίων

Α Decrease font Enlarge font
Marketing Greece: Σύμπραξη για την τουριστική προβολή των Χανίων

Το πρόγραμμα δράσεων για την προβολή της ευρύτερης περιοχής των Χανίων παρουσίασε η «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά», την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του τουριστικού τομέα.

Έπειτα από τρία χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων η Marketing Greece προχώρησε στη δημιουργία της «Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά» με τις Fraport Greece, AEGEAN και Eurobank να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα της εταιρείας, αναπτύσσοντας ένα νέο δυναμικό μοντέλο συνεργασίας.

Μέσα από στοχευμένες και συντονισμένες δράσεις, το πρόγραμμα προβολής της «Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά»,έχει ως στόχο την ανάδειξη των εμπειριών που υποστηρίζουν την επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων και εκτός καλοκαιρινής σεζόν, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα δράσεων της ευρύτερης περιοχής των Χανίων, περιλαμβάνει:

Δημιουργία Περιεχομένου: αναδεικνύοντας την πληθώρα των εμπειριών που προσφέρουν τα Χανιά δημιουργήθηκαν συνολικά τέσσερα Videos, με γυρίσματα που πραγματοποιηθήκαν στον προορισμό και πρωτότυπη μουσική επένδυση που γράφτηκε αποκλειστικά για τα video. 

Προβολή εκδηλώσεων των Χανίων: στο ειδικά σχεδιασμένο eventcalendar  που φιλοξενείται στο Discovergreece.com, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς αναδεικνύοντας την πόλη των Χανίων αλλά και λιγότερο γνωστών προορισμών και χωριών.

Ψηφιακή καμπάνια: Για μια εβδομάδα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο cinematographer Μανώλης Αρμουτάκης ταξίδεψε στα Χανιά και μέσα από τα SocialMedia του Discovergreece.com «ταξίδεψε» το ταξιδιωτικό κοινό στον προορισμό και ανέδειξε τις βιωματικές εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός από την άνοιξη ως το φθινόπωρο. Παράλληλα, το δεύτερο «κύμα» ψηφιακής προβολής του προορισμού μέσα από το Discovergreece.com και το οικοσύστημα του, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020. 

Ενέργειες δημοσιότητας: έναομαδικό ταξίδι με τέσσερις bloggersκαι οκτώ (8) individualmedia&bloggersταξίδια από οκτώ(8)στοχευμένες αγορέςανέδειξαν τον τρόπο ζωής, τη γαστρονομία, το φυσικό τοπίο αλλά και τις εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η επιτυχημένη συνεργασία της Marketing Greece με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων και η δημιουργία της «Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά» με τις Fraport Greece, AEGEAN και Eurobank, δείχνει τον δρόμο. Για να πάμε μπροστά ως χώρα, ως λαός και ως κλάδος χρειάζεται συνένωση των δυνάμεών και συμπόρευση. Και αυτό αποτελεί πυλώνα της στρατηγικής μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος».

Ενώ ο Γενικός Γραμμάτεας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης σημείωσε: «Χρειαζόμαστε τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα και αγκαλιάζουμε την πρωτοβουλία της «Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά», η οποία ανταποκρίνεται στη συνολική στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε τόπου. Για εμάς είναι σημαντικό το γεγονός ότι αυτές οι προσπάθειες έχουν συγκεκριμένη στόχευση σε αυτά που αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού».

«Τα Χανιά αποτελούν έναν ώριμο τουριστικά προορισμό που προσφέρεται για την ανάπτυξη εξειδικευμένης στρατηγικής προβολής, και εν προκειμένω για τη διεύρυνση της εποχικότητας. Μια στρατηγική που ενισχύει τα αποτελέσματα της μέσα από τη «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά» όπου stakeholders του ελληνικού τουρισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και δημιουργούμε από κοινού ένα όραμα» δήλωσε σχετικά η καΙωάννα Δρέττα, CEO της MarketingGreece.

Ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων να συμμετέχει στην δημιουργία αυτού του cluster, μέσω του οποίου μπορούμε να αναδείξουμε τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας. Η MarketingGreece αποτελεί ένα ισχυρό κανάλι συνεργειών και αποδεικνύεται ότι ο τουρισμός είναι υπόθεση των πολλών και όχι των λίγων. Με την βοήθεια και τις γνώσεις των υπολοίπων εταίρων αυτής της συνεργασίας FraportGreece, AEGEAN, Eurobank και με την τεχνογνωσία της MarketingGreece, θα αναδείξουμε κατά τον καλύτερο τρόπο τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα, που όλοι μας γνωρίζουμε και αγαπάμε, ενώ παράλληλα αναδεικνύουμε τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας και της σύμπραξης δυνάμεων».

«Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συντονισμένης δράσης με στόχο την προώθηση των Χανίων μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους και αισιόδοξους για το μέλλον παρόμοιων πρωτοβουλιών. Η άριστη συνεργασία μας με την Marketing Greece και τους υπόλοιπους εταίρους της Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά, σε συνδυασμό με τα επιτευχθέντα αποτελέσματα, αποδεικνύουν την αξία των συντονισμένων ενεργειών μεταξύ φορέων που μοιράζονται το ίδιο όραμα και κοινούς στόχους. Ως Fraport Greece θα συνεχίσουμε να επενδύουμε έμπρακτα και με συνέπεια στις συνέργειες προκειμένου να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη των προορισμών που εξυπηρετούμε»δήλωσε oκ. Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της FraportGreece.

Ενώ η κα Μαρίνα Σπυριδάκη, CorporateAffairsManager της AEGEANδήλωσε «Για την AEGEAN  η «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά» εκφράζει την έμπρακτη και διαχρονική στήριξη της εταιρείας στον προορισμό, στον ξενοδοχειακό κλάδο, στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Η πρωτοβουλία αυτή, υποστηρίζει την προσπάθειά μας για αύξηση των διαθέσιμων θέσεων, της συχνότητας των δρομολογίων και των προορισμών, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και πολλαπλά οφέλη για όλους. Κάτι που μπορούμε να πετύχουμε μόνο όλοι μαζί».

Τέλος, ο επικεφαλής Διεύθυνσης Ξενοδοχείων & Τουρισμού της Eurobank, κ. Ευθύμιος Λαμπαδιάρης, τόνισε: «Η συμμετοχή της Eurobankστην πρωτοβουλία «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά» αναδεικνύει ότι η ενίσχυση και ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος βρίσκονται σταθερά στις κορυφαίες προτεραιότητες της Τράπεζας. Η περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, ένα δύσκολο εγχείρημα, απαιτεί συνεργατικό πνεύμα και συνένωση δυνάμεων. Σε συνεργασία με τους στρατηγικούς μας εταίρους, τον ΣΕΤΕ και την MarketingGreece, βρισκόμαστε εδώ, για να στηρίξουμε έμπρακτα τον τουρισμό στα Χανιά και στην Κρήτη, να ενημερώσουμε για τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες μας αλλά, κυρίως, για να ακούσουμε και να συζητήσουμε με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες του τόπου». 

Δείτε ΕΔΩ την παρουσίαση του προγράμματος δράσεων προβολής Χανίων.

Δείτε παρακάτω τα videoτης Σύμπραξης:  

Chania | A Culinary Tour

Chania | Mountain Activities

Chania | Village Hopping

 

Chania | Sea Adventures

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

 1. 29/01 17:54

  Χάρης Θεοχάρης: Επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό

 2. 29/01 16:41

  Πρωτοβουλία Μάνου Κόνσολα για την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων του δημοσίου

 3. 29/01 16:00

  Δήλωση προθέσεων σε υπουργικό επίπεδο για περισσότερες γαλλικές επενδύσεις στην Ελλάδα

 4. 29/01 15:39

  Evening Standard: Κάρπαθος και Κρήτη στους top προορισμούς για ηλιόλουστες χειμερινές διακοπές

 5. 29/01 14:50

  Booking.com: Χρηματοδότηση για τη στήριξη της αειφόρου διαμονής το 2020

 6. 29/01 13:49

  ΕΟΤ: O ελληνικός καταδυτικός τουρισμός στην έκθεση ΒΟΟΤ του Ντίσελντορφ

 7. 29/01 13:44

  Βραβεία «Κύπρια Φιλοξενία» στη Λεμεσό

 8. 29/01 12:50

  Ryanair: Νέες συνδέσεις με Σαντορίνη, Κέρκυρα και Μύκονο από την Ιταλία

 9. 29/01 12:39

  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: 6,3 εκατ. επισκέπτες το 2019

 10. 29/01 12:34

  Το παλιό γαλλικό προξενείο στα Χανιά μετατρέπεται σε ξενοδοχείο – Νέα μονάδα και στη Ζάκυνθο

 11. 29/01 12:24

  Κοροναϊός: Οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για ξενοδοχεία και καταλύματα

 12. 29/01 12:17

  Γερμανικός τουρισμός: Ποιοί είναι οι top προορισμοί και οι τάσεις στις κρατήσεις για το 2020

 13. 29/01 12:16

  Τουρκικός τουρισμός: 75 εκατ. αφίξεις και 65 δισ.δολ. ο στόχος για το 2023- νέα ξενοδοχεία Radisson φέτος

 14. 29/01 12:13

  Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΕΣΤ

 15. 29/01 11:30

  Mkg: Αύξηση των εσόδων στα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία το 2019

 16. 29/01 10:36

  Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

 17. 29/01 10:13

  To ετήσιο συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων

 18. 29/01 09:58

  Αποφάσεις για επενδύσεις σε 3 ξενοδοχεία στην Αθήνα

 19. 29/01 09:55

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Ρεθύμνου για το 2020

 20. 29/01 09:52

  Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Διαγωνισμός 2,5 εκατ.ευρώ για ενέργειες τουριστικής προβολής

 21. 29/01 09:49

  Βόρεια Μακεδονία: +5% οι αφίξεις στο 11μηνο

 22. 29/01 09:46

  Χάρης Θεοχάρης: Επενδυτικό ενδιαφέρον από Γάλλους επιχειρηματίες

 23. 29/01 09:43

  Πρόγραμμα προβολής της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

 24. 29/01 09:40

  Έναρξη εκπαιδευτικού έτους των Σχολών Ξεναγών Αθήνας και Θεσσαλονίκης

 25. 28/01 17:48

  Αεροδρόμιο Αθήνας: Διαγωνισμός The Digital Gate III - Οι 3 νικητές

 26. 28/01 17:45

  Πρόγραμμα Σπουδών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Μάθησης MindUP στη Σκιάθο

 27. 28/01 16:35

  trivago | Κορυφαίες συμβουλές για να προωθήσετε το ξενοδοχείο σας του Αγίου Βαλεντίνου

 28. 28/01 15:00

  Σε ποια νοσοκομεία θα αντιμετωπισθούν τυχόν περιστατικά κοροναϊού στην Ελλάδα

 29. 28/01 14:45

  Βρετανικός τουρισμός: Έκρηξη της ζήτησης για βραχυχρόνιες μισθώσεις το 2020 – Οι 3 μεγάλες τάσεις

 30. 28/01 13:39

  Αναστέλλονται τα οργανωμένα ταξίδια των Κινέζων και στο εξωτερικό

 31. 28/01 13:34

  Cronwell Resorts: Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με μηδενική κατανάλωση ενέργειας

 32. 28/01 13:11

  Trip.com| Κινεζικός τουρισμός: Δυνατότητα ακύρωσης κρατήσεων στα ξενοδοχεία λόγω του κοροναϊού

 33. 28/01 12:40

  Υδατοδρόμια και από μαρίνες, ΠΟΤΑ και σύνθετα καταλύματα

 34. 28/01 12:35

  Ο κοροναϊός απειλεί τον τουρισμό της Ασίας- Ήπιες επιπτώσεις αυτήν την εποχή στην Ευρώπη

 35. 28/01 11:57

  TripAdvisor: To Viator γίνεται ανεξάρτητο - Αλλαγές στη διοίκηση

 36. 28/01 11:51

  Το Funky Gourmet μετακομίζει στο Hilton της Αθήνας

 37. 28/01 11:36

  Jet2holidays: Νέα ξενοδοχεία στη Μύκονο το 2020

 38. 28/01 11:32

  Παραλίες πολυτελείας στην Κύπρο εξετάζει το υφυπουργείο Τουρισμού

 39. 28/01 11:17

  Corendon Airlines: Νέα δρομολόγια προς Ελλάδα το 2020

 40. 28/01 09:46

  Αλλαγή χρήσης κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας για ενοικιαζόμενα δωμάτια

 41. 28/01 09:44

  Συγχωνεύσεις ξενοδοχειακών εταιρειών

 42. 28/01 09:40

  Ισπανικός τουρισμός: Οι 7 άξονες της στρατηγικής μέχρι το 2030

 43. 28/01 09:37

  Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης: Διαγωνισμός για την οργάνωση συμμετοχής σε εκθέσεις

 44. 28/01 09:30

  Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας: Πρόσκληση στους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαμονής

 45. 27/01 21:45

  Το ΙΝΣΕΤΕ συζητάει με επιτυχημένους ανθρώπους του τουρισμού

 46. 27/01 17:41

  Norwegian: Δύο νέες συνδέσεις με Πρέβεζα και Ρόδο

 47. 27/01 16:26

  Χάρης Θεοχάρης | Ελληνικός τουρισμός: +10% τα έσοδα και +5% οι αφίξεις ο στόχος για το 2020

 48. 27/01 15:42

  Συστάσεις στα αεροδρόμια για τον κοροναϊό

 49. 27/01 14:59

  Καθαρίζεται όλο το παραλιακό μέτωπο στο Μαλεβίζι από την Αμμουδάρα ως το Φόδελε

 50. 27/01 14:33

  Και το 2020 η συνεργασία FedHATTA – Εθνικής Τράπεζας – ΒΕΛΜΑΡ

 51. 27/01 14:19

  Η Lamda αποκτά πλήρως τη μαρίνα Φλοίσβου

 52. 27/01 13:24

  Δήμος Ρόδου: Πρόσκληση για συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

 53. 27/01 12:27

  Ποιοι εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

 54. 27/01 12:07

  Τρία κορυφαία βραβεία της TUI στο Anemos Luxury Grand Resort

 55. 27/01 11:24

  Έρευνα Google: Η ικανοποίηση του ταξιδιώτη και όχι η καλύτερη τιμή φέρνει ποιοτικές κρατήσεις

 56. 27/01 11:23

  Κυπριακός τουρισμός: Συναντήσεις με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς για προσέλκυση επενδύσεων

 57. 27/01 11:14

  Το Ελληνικό Πρωινό στην έκθεση HORECA

 58. 27/01 10:54

  Δωρεάν ξεναγήσεις στη Θεσσαλονίκη από το Σύνδεσμο Ξεναγών

 59. 27/01 10:50

  Τουρισμός: Διψήφια μείωση κρατήσεων από Γερμανούς και Σκανδιναβούς για Μαγιόρκα

 60. 27/01 10:41

  Αφιέρωμα Ισπανία (6): Η ανάπτυξη του οινοτουρισμού – Οι 30 διαδρομές κρασιού

 61. 27/01 10:39

  Αφιέρωμα Ισπανία (5): Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τουριστικών επιχειρήσεων

 62. 27/01 10:37

  Αφιέρωμα Ισπανία (4): Έσοδα 30 δισ. ευρώ από τον θρησκευτικό τουρισμό

 63. 27/01 10:34

  Αφιέρωμα Ισπανία (3): 10 εκατ. αφίξεις για αθλητικό τουρισμό

 64. 27/01 10:31

  Αφιέρωμα Ισπανία (2): Πως ενισχύει την παρουσία της στον συνεδριακό και εκθεσιακό τουρισμό

 65. 27/01 10:30

  Αφιέρωμα Ισπανία (1): Η ηγέτιδα δύναμη στον τουρισμό

 66. 27/01 10:23

  Χάρης Θεοχάρης: Μονόδρομος το βιώσιμο τουριστικό μοντέλο

 67. 27/01 09:57

  Έρευνα: Επενδυτικό κύμα με άδειες για 346 νέα ξενοδοχεία το 2019 | 28 στην Αθήνα, 69 στην Κρήτη - Όλα τα ονόματα

 68. 26/01 13:33

  Ο Λάνθιμος γυρίζει ταινία μικρού μήκους στην Τήνο

 69. 26/01 13:20

  Επιχορηγήσεις για νέα ξενοδοχεία στα Χανιά

 70. 26/01 13:16

  ΕΦΚΑ: Διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου για ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Αθήνα

 71. 26/01 13:05

  6 Κεντρικές Τράπεζες εξετάζουν τη κυκλοφορία ψηφιακού νομίσματος

 72. 25/01 14:28

  Περιφέρεια Κρήτης: Πρόγραμμα προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων

 73. 25/01 14:26

  Νέα σήμανση στο πεζοπορικό δίκτυο της Αμοργού

 74. 25/01 14:20

  Oι Ιταλοί λένε ναι στο ελληνικό γιαούρτι

 75. 24/01 16:41

  180 εκατ. από την ΕΤΕπ για το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Διπλασιάζεται η δυναμικότητα

 76. 24/01 16:30

  Αιτήματα παραχώρησης του Ηρωδείου για το φθινόπωρο 2020

 77. 24/01 15:58

  Η διαχείριση του πανικού το ίδιο σημαντική για τον τουρισμό με τον περιορισμό του κοροναϊού

 78. 24/01 15:37

  Νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην Κέα από την Elixos Hotels, μετά το Porto Kea Suites

 79. 24/01 15:33

  Μ.Κόνσολας: Έναρξη μαθημάτων στη Σχολή Ξεναγών Θεσσαλονίκης

 80. 24/01 14:42

  Διψήφια αύξηση εσόδων και μονοψήφια στις αφίξεις ο στόχος για το 2020

 81. 24/01 14:27

  Θα αποζημιώνουν το Δημόσιο όσοι διασώζονται σε κακοκαιρία κάνοντας θαλάσσια σπορ

 82. 24/01 14:19

  Υπογράφηκε η συμφωνία για το Brexit από την ΕΕ

 83. 24/01 14:07

  Αναθεώρηση του Ειδικού Χωροταξικού των ΑΠΕ ζητεί η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και η Τήνος

 84. 24/01 13:45

  Eurostat: Μειωμένες οι διανυκτερεύσεις στα καταλύματα της Ελλάδας το 2019

 85. 24/01 12:55

  Ryanair: Νέα σύνδεση με Κεφαλονιά το 2020

 86. 24/01 12:32

  Συμβαίνει τώρα| Τουρισμός: Στην πολωνική LOT η Condor (!)- Ποια είναι τα σχέδια του επενδυτή

 87. 24/01 12:26

  Έρευνα | Tουρισμός: Οι Βρετανοί αναβάλλουν τις διακοπές στην Ευρώπη λόγω Brexit

 88. 24/01 11:58

  Hotels.com/ Τουρισμός: Ο νέος τύπος ταξιδιώτη- Τα ευρήματα της παγκόσμιας μελέτης "Generation Travel"

 89. 24/01 11:12

  Τουρισμός | Αισιόδοξα μηνύματα για την Κρήτη από την Φινλανδική αγορά

 90. 24/01 11:06

  Δείτε το νέο σποτάκι για το Φεστιβάλ «Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας»

 91. 24/01 10:51

  Δρομολογείται η επαναλειτουργία του τρένου στη γραμμή Κόρινθος – Ναύπλιο

 92. 24/01 10:37

  Condor: Σήμερα ανακοινώνεται ο επενδυτής

 93. 24/01 10:24

  Ισπανία: Παρέμεινε υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού η Ρέγιες Μαρότο

 94. 24/01 09:43

  Προσθήκες σε υφιστάμενα ξενοδοχεία της Ζακύνθου και της Σαντορίνης

 95. 24/01 09:41

  Δράσεις τουριστικής προβολής στο Αίγιο

 96. 24/01 09:36

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ρόδου το 2020

 97. 24/01 09:33

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Δημιουργία θεματικών τουριστικών εμπειριών

 98. 23/01 16:08

  Βusiness plan για τη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων

 99. 23/01 15:37

  Στην Reuben Brothers το πολυτελές ξενοδοχείο La Residence στη Μύκονο

 100. 23/01 14:46

  Σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού για τις εργασίες στο κτήμα Τατοΐου