Marketing Greece: Σύμπραξη για την τουριστική προβολή των Χανίων

Α Decrease font Enlarge font
Marketing Greece: Σύμπραξη για την τουριστική προβολή των Χανίων

Το πρόγραμμα δράσεων για την προβολή της ευρύτερης περιοχής των Χανίων παρουσίασε η «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά», την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του τουριστικού τομέα.

Έπειτα από τρία χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων η Marketing Greece προχώρησε στη δημιουργία της «Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά» με τις Fraport Greece, AEGEAN και Eurobank να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα της εταιρείας, αναπτύσσοντας ένα νέο δυναμικό μοντέλο συνεργασίας.

Μέσα από στοχευμένες και συντονισμένες δράσεις, το πρόγραμμα προβολής της «Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά»,έχει ως στόχο την ανάδειξη των εμπειριών που υποστηρίζουν την επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων και εκτός καλοκαιρινής σεζόν, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα δράσεων της ευρύτερης περιοχής των Χανίων, περιλαμβάνει:

Δημιουργία Περιεχομένου: αναδεικνύοντας την πληθώρα των εμπειριών που προσφέρουν τα Χανιά δημιουργήθηκαν συνολικά τέσσερα Videos, με γυρίσματα που πραγματοποιηθήκαν στον προορισμό και πρωτότυπη μουσική επένδυση που γράφτηκε αποκλειστικά για τα video. 

Προβολή εκδηλώσεων των Χανίων: στο ειδικά σχεδιασμένο eventcalendar  που φιλοξενείται στο Discovergreece.com, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς αναδεικνύοντας την πόλη των Χανίων αλλά και λιγότερο γνωστών προορισμών και χωριών.

Ψηφιακή καμπάνια: Για μια εβδομάδα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο cinematographer Μανώλης Αρμουτάκης ταξίδεψε στα Χανιά και μέσα από τα SocialMedia του Discovergreece.com «ταξίδεψε» το ταξιδιωτικό κοινό στον προορισμό και ανέδειξε τις βιωματικές εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός από την άνοιξη ως το φθινόπωρο. Παράλληλα, το δεύτερο «κύμα» ψηφιακής προβολής του προορισμού μέσα από το Discovergreece.com και το οικοσύστημα του, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020. 

Ενέργειες δημοσιότητας: έναομαδικό ταξίδι με τέσσερις bloggersκαι οκτώ (8) individualmedia&bloggersταξίδια από οκτώ(8)στοχευμένες αγορέςανέδειξαν τον τρόπο ζωής, τη γαστρονομία, το φυσικό τοπίο αλλά και τις εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η επιτυχημένη συνεργασία της Marketing Greece με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων και η δημιουργία της «Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά» με τις Fraport Greece, AEGEAN και Eurobank, δείχνει τον δρόμο. Για να πάμε μπροστά ως χώρα, ως λαός και ως κλάδος χρειάζεται συνένωση των δυνάμεών και συμπόρευση. Και αυτό αποτελεί πυλώνα της στρατηγικής μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος».

Ενώ ο Γενικός Γραμμάτεας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης σημείωσε: «Χρειαζόμαστε τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα και αγκαλιάζουμε την πρωτοβουλία της «Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά», η οποία ανταποκρίνεται στη συνολική στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε τόπου. Για εμάς είναι σημαντικό το γεγονός ότι αυτές οι προσπάθειες έχουν συγκεκριμένη στόχευση σε αυτά που αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού».

«Τα Χανιά αποτελούν έναν ώριμο τουριστικά προορισμό που προσφέρεται για την ανάπτυξη εξειδικευμένης στρατηγικής προβολής, και εν προκειμένω για τη διεύρυνση της εποχικότητας. Μια στρατηγική που ενισχύει τα αποτελέσματα της μέσα από τη «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά» όπου stakeholders του ελληνικού τουρισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και δημιουργούμε από κοινού ένα όραμα» δήλωσε σχετικά η καΙωάννα Δρέττα, CEO της MarketingGreece.

Ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων να συμμετέχει στην δημιουργία αυτού του cluster, μέσω του οποίου μπορούμε να αναδείξουμε τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας. Η MarketingGreece αποτελεί ένα ισχυρό κανάλι συνεργειών και αποδεικνύεται ότι ο τουρισμός είναι υπόθεση των πολλών και όχι των λίγων. Με την βοήθεια και τις γνώσεις των υπολοίπων εταίρων αυτής της συνεργασίας FraportGreece, AEGEAN, Eurobank και με την τεχνογνωσία της MarketingGreece, θα αναδείξουμε κατά τον καλύτερο τρόπο τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα, που όλοι μας γνωρίζουμε και αγαπάμε, ενώ παράλληλα αναδεικνύουμε τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας και της σύμπραξης δυνάμεων».

«Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συντονισμένης δράσης με στόχο την προώθηση των Χανίων μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους και αισιόδοξους για το μέλλον παρόμοιων πρωτοβουλιών. Η άριστη συνεργασία μας με την Marketing Greece και τους υπόλοιπους εταίρους της Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά, σε συνδυασμό με τα επιτευχθέντα αποτελέσματα, αποδεικνύουν την αξία των συντονισμένων ενεργειών μεταξύ φορέων που μοιράζονται το ίδιο όραμα και κοινούς στόχους. Ως Fraport Greece θα συνεχίσουμε να επενδύουμε έμπρακτα και με συνέπεια στις συνέργειες προκειμένου να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη των προορισμών που εξυπηρετούμε»δήλωσε oκ. Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της FraportGreece.

Ενώ η κα Μαρίνα Σπυριδάκη, CorporateAffairsManager της AEGEANδήλωσε «Για την AEGEAN  η «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά» εκφράζει την έμπρακτη και διαχρονική στήριξη της εταιρείας στον προορισμό, στον ξενοδοχειακό κλάδο, στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Η πρωτοβουλία αυτή, υποστηρίζει την προσπάθειά μας για αύξηση των διαθέσιμων θέσεων, της συχνότητας των δρομολογίων και των προορισμών, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και πολλαπλά οφέλη για όλους. Κάτι που μπορούμε να πετύχουμε μόνο όλοι μαζί».

Τέλος, ο επικεφαλής Διεύθυνσης Ξενοδοχείων & Τουρισμού της Eurobank, κ. Ευθύμιος Λαμπαδιάρης, τόνισε: «Η συμμετοχή της Eurobankστην πρωτοβουλία «Σύμπραξη Τουρισμού για τα Χανιά» αναδεικνύει ότι η ενίσχυση και ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος βρίσκονται σταθερά στις κορυφαίες προτεραιότητες της Τράπεζας. Η περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, ένα δύσκολο εγχείρημα, απαιτεί συνεργατικό πνεύμα και συνένωση δυνάμεων. Σε συνεργασία με τους στρατηγικούς μας εταίρους, τον ΣΕΤΕ και την MarketingGreece, βρισκόμαστε εδώ, για να στηρίξουμε έμπρακτα τον τουρισμό στα Χανιά και στην Κρήτη, να ενημερώσουμε για τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες μας αλλά, κυρίως, για να ακούσουμε και να συζητήσουμε με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες του τόπου». 

Δείτε ΕΔΩ την παρουσίαση του προγράμματος δράσεων προβολής Χανίων.

Δείτε παρακάτω τα videoτης Σύμπραξης:  

Chania | A Culinary Tour

Chania | Mountain Activities

Chania | Village Hopping

 

Chania | Sea Adventures

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

 1. 11/12 09:35

  Υπουργείο Τουρισμού: Ανάκληση διορισμού π.υπαλλήλου λόγω πλαστού τίτλου σπουδών

 2. 11/12 09:27

  Πράσινο φως για τον εκσυγχρονισμό του π. ξενοδοχείου ΟΛΥΜΠΙΑΣ στο κέντρο της Αθήνας

 3. 11/12 09:25

  Νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Κέρκυρα ιδιοκτησίας της εταιρείας ΒΟΥΛΓΑΡΗ Α.Ε.

 4. 11/12 09:23

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για 2 νέα ξενοδοχεία στα Χανιά

 5. 11/12 09:20

  Σύρος: Μετασκευή ακινήτου σε μπουτίκ ξενοδοχείο

 6. 11/12 09:18

  Πρόγραμμα 200.000 ευρώ για την τουριστική προβολή των Σπετσών

 7. 10/12 17:28

  Open Day με ξεναγήσεις στο περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας στη ΔΕΘ-Helexpo

 8. 10/12 16:29

  Λουκέτο στην πλατφόρμα δραστηριοτήτων Vayable

 9. 10/12 15:31

  Καθήκοντα Chief Financial Officer στον όμιλο Electra Hotels & Resorts

 10. 10/12 14:43

  Τουρισμός | Ποιοι μοιράστηκαν τα "ιμάτια" της Thomas Cook

 11. 10/12 14:29

  Νέα ταυτότητα για το Metaxa Hospitality Group- Η μαντινάδα της Θεανώς Μεταξά

 12. 10/12 14:17

  ΕΤΑΔ: 25 αρχιτεκτονικές προτάσεις για την ανάπλαση του Λυκαβηττού

 13. 10/12 14:02

  M. Kόνσολας: Συνεργασία των χωρών της μαύρης Θάλασσας για τον τουρισμό με επίκεντρο την Ελλάδα

 14. 10/12 13:08

  Condor: Απαιτούνται αυξημένα έσοδα για να βρεθούν επενδυτές

 15. 10/12 12:53

  M. Kόνσολας: Η τουριστική ανάπτυξη πρέπει να συναντηθεί με το εμπόριο

 16. 10/12 12:49

  Διυπουργική για την Κυκλική Οικονομία

 17. 10/12 12:47

  Αλλαγές στη διοίκηση του σπεσιαλίστα για την Ελλάδα Olympic Holidays

 18. 10/12 12:29

  Σε Πολιτεία Καινοτομίας για ερευνητικά κέντρα & startup μετατρέπεται το ακίνητο της «ΧΡΩΠΕΙ» στο Φάληρο

 19. 10/12 12:15

  Ο ΕΟΤ στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του t.o. Jet2

 20. 10/12 12:11

  US News: Η Αθήνα στους top προορισμούς για γαμήλιο τουρισμό το 2020 - Διακρίσεις για 4 ελληνικά νησιά

 21. 10/12 11:58

  TUI - Travel Star | Πού οδηγείται ο ανταγωνισμός τουριστικών γραφείων - ΟΤΑ

 22. 10/12 11:29

  Ευρωβαρόμετρο: Καταπολέμηση της ανεργίας και επενδύσεις ζητούν οι Έλληνες

 23. 10/12 11:18

  Δήμος Ορχομενού: Kάθετα αντίθετος με τη δημιουργία δομής προσφύγων-μεταναστών - Πίνακας

 24. 10/12 09:33

  5η Grecka Panorama: Η γαστρονομία και ο τουρισμός της Ελλάδας ενθουσίασαν τους Πολωνούς

 25. 10/12 09:32

  Οι επιδόσεις των ξενοδοχείων στη Μεσόγειο τον Οκτώβριο

 26. 10/12 09:18

  ΠΟΜΙΔΑ: Νόμιμες οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στις πολυκατοικίες

 27. 10/12 09:09

  Άνοιγμα των Λειψών στην πολωνική αγορά

 28. 10/12 09:07

  Αρνητική γνωμοδότηση για 5άστερο ξενοδοχείο στη Σέριφο

 29. 10/12 09:03

  Αιγυπτιακός τουρισμός: Επιστρέφουν στο Σαρμ Ελ Σέιχ ΤUI, Εasy Jet και Τurkish Airlines – Ξενοδοχειακό ντιλ 720 εκατ.

 30. 10/12 09:00

  Ψηφιακές εφαρμογές για την προβολή των γεω-μνημείων και γεωτόπων της Λήμνου

 31. 10/12 08:57

  Eκδήλωση του Condé Nast Traveller στο Λονδίνο για την Ελλάδα

 32. 10/12 08:51

  Στο Βόλο οι κ.κ. Μ. Κόνσολας και Κ.Λούλης- Συναντήσεις με Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τοπικούς φορείς

 33. 10/12 08:46

  Χ.Θεοχάρης: Πρόσκληση για επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό- Ομιλία στο Capital Link Forum

 34. 09/12 17:19

  Το πωλητήριο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου στο Χριστουγεννιάτικο Meet Market

 35. 09/12 17:14

  T+L | Ένα ελληνικό νησί στους 50 απόλυτους προορισμούς για ταξίδια το 2020

 36. 09/12 16:47

  Revival: Δυναμική παρουσία και το 2019 στην 6η Athens International Tourism Expo

 37. 09/12 16:47

  Ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας στο Ηράκλειο

 38. 09/12 16:03

  Rebrain Greece: Πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων της διασποράς

 39. 09/12 16:00

  Στη Βεργίνα, Βέροια και Αμφίπολη η υπουργός Πολιτισμού

 40. 09/12 15:32

  Μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στο αεροδρόμιο Αθήνας έως το 2025

 41. 09/12 14:21

  Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τον υπουργό Τουρισμού

 42. 09/12 14:03

  Το Film Office της Κ. Μακεδονίας στην έκθεση παραγωγών “FOCUS” στο Λονδίνο

 43. 09/12 13:44

  Αυξημένος ο τζίρος στις υπηρεσίες καταλύματος στην Ελλάδα το γ’ τρίμηνο

 44. 09/12 13:24

  InterContinental | Τι κάνει τις πόλεις εμβληματικές στα μάτια των ταξιδιωτών

 45. 09/12 13:01

  Ανάγκη δημιουργίας Φορέων Διοίκησης Τουρισμού ως εργαλεία Τουριστικής Ανάπτυξης

 46. 09/12 12:55

  Γερμανικός τουρισμός: Χαμηλοί ρυθμοί στις κρατήσεις για το 2020

 47. 09/12 12:18

  FedHATTA: Οι νέες προκλήσεις για την ακτοπλοϊα - Ποιές προοπτικές διαμορφώνουν το 2020

 48. 09/12 12:12

  Airbnb: 5 κανόνες φιλοξενίας στα σπίτια της, που πρέπει να σέβονται οι ταξιδιώτες

 49. 09/12 11:49

  Μ.Κόνσολας: Φοιτητικό πάσο στους σπουδαστές των ΑΣΤΕ, που αναβαθμίζονται

 50. 09/12 11:35

  Δράσεις ενίσχυσης των περιοχών Natura της Κ. Μακεδονίας

 51. 09/12 11:28

  ΕΟΤ: Fam trips στην Αθήνα για Ελβετούς και Αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες

 52. 09/12 10:19

  Ημερίδα στη Ρόδο: Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τεχνητή Νοημοσύνη- το παράδειγμα του Ομίλου Mitsis Hotels

 53. 09/12 10:10

  Νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, στην Μητροπόλεως, με αλλαγή χρήσης κτιρίου

 54. 09/12 10:09

  Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Διαγωνισμός για μίσθωση ξενώνα

 55. 09/12 10:07

  O EOT μαγειρεύει ελληνικά στο Λονδίνο

 56. 09/12 09:59

  Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Βίγλας - Πισοδερίου

 57. 09/12 09:55

  Τα Hostels της Αθήνας

 58. 09/12 09:53

  Ομιλητής στο Capital Link Forum ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

 59. 08/12 12:37

  Οι Γερμανοί συνεχίζουν να προτιμούν τα πακέτα διακοπών

 60. 08/12 12:17

  Επιχορηγήσεις για ξενοδοχεία στα Χανιά

 61. 08/12 12:15

  Δωρεά από Costa Navarino στο Λιμεναρχείο Πύλου

 62. 08/12 12:10

  Σε 11 εκθέσεις για την προώθηση προϊόντων το 2020 η Περιφέρεια Αττικής

 63. 07/12 16:03

  Πληρωμές εντός του μήνα ζητούν οι ξενοδόχοι του Ηρακλείου από τους t.o's

 64. 07/12 12:26

  Εκδηλώσεις προβολής από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

 65. 07/12 12:18

  Άρωμα Αλεξανδρούπολης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τα Χριστούγεννα

 66. 07/12 12:16

  O ΕΟΤ σε εκδηλώσεις προβολής στην Ιταλία και το Λουξεμβούργο

 67. 06/12 20:40

  Εγκαίνια για την έκθεση Athens International Tourism Expo

 68. 06/12 17:27

  Google: Τι δείχνουν οι online αναζητήσεις για τον ελληνικό τουρισμό

 69. 06/12 13:26

  Ελβετία: Η Ελλάδα στο 30% του προγράμματος του Hotelplan

 70. 06/12 13:18

  Θεσσαλονίκη| Σχέδιο τουριστικού μάρκετινγκ από το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού «TourLab»

 71. 06/12 12:57

  Trivago | Tουρισμός: Ποιες τεχνολογίες θα κυριαρχήσουν το 2020 στα ξενοδοχεία

 72. 06/12 12:44

  ΕΟΤ: Ο Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα σε έκθεση στη Ρωσία

 73. 06/12 12:13

  Συνάντηση Μενδώνη- Κόνσολα | Ανάδειξη και αποκατάσταση της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

 74. 06/12 11:52

  ΞΕΕ: Βραβεία στους 3 μεγάλους νικητές startup στον τουρισμό

 75. 06/12 11:43

  ΕΤΙ: 4 ξενοδοχεία της Grecotel στο πρόγραμμα του 2020- πρώτο Maxi Kids Club στην Κρήτη

 76. 06/12 11:39

  Κυπριακός τουρισμός: Προορισμός και το χειμώνα η Πάφος- Πτήσεις ανακοίνωσε η Condor

 77. 06/12 11:26

  32.000 επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας στην Xenia 2019

 78. 06/12 09:37

  Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Στα δικαστήρια εάν δεν γίνουν αλλαγές στους δασικούς χάρτες

 79. 06/12 09:35

  Πτώση στις αεροπορικές αφίξεις εξωτερικού σε Λέσβο, Σάμο και Χίο

 80. 06/12 09:33

  Ανανέωση μίσθωσης 20 διαμερισμάτων για πρόσφυγες στο Δήμο Βόλβης

 81. 06/12 09:29

  Πρόσκληση για βίντεο - ντοκιμαντέρ στους Λειψούς

 82. 06/12 09:27

  Θετική γνωμοδότηση για καταδυτικό πάρκο με τεχνητούς υφάλους στην Κρήτη

 83. 05/12 19:23

  Κ.Λούλης: Διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν και "Γαλάζια Οικονομία"

 84. 05/12 17:33

  Αλληλεγγύη των τ. γραφείων Κέρκυρας στους πληγέντες της Αλβανίας από το σεισμό

 85. 05/12 16:37

  Επιστρέφει ο Αστερόκοσμος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

 86. 05/12 16:26

  Άγονος ο διαγωνισμός για το «Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου»

 87. 05/12 16:24

  Η Ρωσική Πρεσβεία τίμησε τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη

 88. 05/12 16:14

  Οι θέσεις της Ε.Ξ. Ηρακλείου στον υπουργό Τουρισμού

 89. 05/12 16:10

  Πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Αthenaeum Palace στη Λ.Συγγρού

 90. 05/12 15:57

  Υπό πτώχευση η South African Airways – Οι πτήσεις θα συνεχιστούν

 91. 05/12 14:50

  Νέα ταυτότητα για το Amada Colossos Resort στη Ρόδο

 92. 05/12 14:27

  Μ. Κόνσολας: Πολυκεντρική τουριστική ανάπτυξη μέσα από τις θεματικές μορφές τουρισμού

 93. 05/12 14:06

  Booking.com: Προβληματισμός για τις αλλαγές που σχεδιάζει στο τμήμα Εμπειριών

 94. 05/12 14:02

  Διακεκριμένοι ομιλητές στα foroum της 6ης Athens International Tourism Expo 2019

 95. 05/12 13:54

  Χ.Θεοχάρης | Ελληνικός τουρισμός: Στροφή στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα

 96. 05/12 13:37

  ΙΝΣΕΤΕ| Η ακτινογραφία της Airbnb στην Ελλάδα- Πάνω από 1 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα από τις μισθώσεις σπιτιών

 97. 05/12 13:34

  Η Βιοχάλκο θα δημιουργήσει τον πρώτο πόλο τουρισμού και πολιτισμού της Αθήνας

 98. 05/12 13:23

  Expedia: Παραιτήθηκαν τα 2 κορυφαία στελέχη, λόγω διαφωνιών στη στρατηγική

 99. 05/12 12:50

  Εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων στη Γαλλία

 100. 05/12 12:38

  Ryanair: Κλείνει βάσεις και περιορίζει χωρητικότητες το 2020