Συνέδριο ΣΕΤΕ: Έμφαση στις νέες τεχνολογίες, city branding και destination management

Α Decrease font Enlarge font
Συνέδριο ΣΕΤΕ: Έμφαση στις νέες τεχνολογίες, city branding και destination managementΟ Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ.Γιάννης Ρέτσος

Οι νέες τεχνολογίες, το city branding, το destination management και η στρατηγική επικοινωνίας κυριαρχούν στο εφετινό συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) με τίτλο “Tourism in Transition: #someTHINKdifferent”

Το συνέδριο, με τίτλο διοργανώνεται στις 16 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων στον τομέα του visitor economy & destination marketing TOPOSOPHY και τη “weareJARVIS”, το contentstudio του φορέα καινοτομίας και ψηφιακού μετασχηματισμού “Found.ation”. 

Διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου εξηγούν πως ο τομέας μπορεί να παράγει νέες επιχειρηματικές πραγματικότητες που μεταμορφώνουν τον τρόπο του ταξιδιού στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας.

H φετινή διοργάνωση -μέσα από τις δύο σκηνές του συνεδρίου- υπόσχεται ένα εντελώς ανανεωμένο περιεχόμενο, ένα δυναμικό πρόγραμμα. Στην κεντρική σκηνή θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε keynotes, fireside chats και panels διακεκριμένων ομιλητών σε θέματα ψηφιακών δεξιοτήτων, ενώ στη δεύτερη σκηνή θα παρουσιαστούν διαδραστικά masterclasses.

Η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει με τις ομιλίες του Προέδρου του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσου και της Υπουργού Τουρισμού, Ελενας Κουντουρά.

Θα ακολουθήσει η εισαγωγική τοποθέτηση του Paul Papadimitriou, ιδρυτή της Intelligencr, ερευνητή καινοτομίας και ειδικό στις στρατηγικές του μέλλοντος, αλλά και η κεντρική ομιλία από τον Martin Boisen, Συνιδρυτή και Αντιπρόεδρο του The International Place Branding Association.

Το συνέδριο θα συνεχιστεί με panels στα οποία θα συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές. Η Geerte Udo, Διευθύντρια Στρατηγικής Μάρκετινγκ στον Οργανισμό AmsterdamMarketing από το 2013 και υπεύθυνη της διεθνώς αναγνωρισμένης καμπάνιας “I Amsterdam” μαζί με τη Signe Jungersted, Διευθύντρια Ανάπτυξης του Wonderful Copenhagen θα μιλήσουν γιαmarketingκαι brandingπόλεων.

Τη σκυτάλη θα πάρουν η Συνιδρύτρια και Πρόεδρος της Nannuka, Λέλα Δρίτσα, ο CEO της Exclusiv, Μπάμπης Κουρτζής, ο Ιδρυτής της Welcome, Αλέξανδρος Τρίμης και ο Αγαμέμνων Παπάζογλου, Συνιδρυτής του MyJobNow. Οι τέσσερις ομιλητές προτίθενται να συνδέσουν τον κλάδο του τουρισμού με τις νεοφυείς επιχειρήσεις σε μια συζήτηση που θα συντονίζει ο Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου, Συνιδρυτής και Εταίρος στο τεχνολογικό επενδυτικό σχήμα της Velocity.Partners.

Στο τρίτο και τελευταίο panel του συνεδρίου το ακροατήριο θα έχει την ευκαιρία να στοχαστεί τα «Μικρά πράγματα που κάνουν τελικά τη διαφορά» μέσα από τις εμπνευσμένες τοποθετήσεις των Kash Bhattacharya, ιδρυτή του BudgetTraveller, Valerie Pretscher, Διευθύντρια Ανάπτυξης της Zoku και τον PeterJordan, Head of Insights της TOPOSOPHY, ως moderator.

Την ίδια ημέρα, μεταξύ άλλων, θα υπάρξουν τα δύο εκρηκτικά fireside chats με πρωταγωνιστές τους Jambu Palaniappan, Expert in Residence στην επενδυτική εταιρεία Atomico Ventures με έδρα το Λονδίνο, και Iain McDonald, Υπευθύνου Δημιουργικού Περιεχομένου στην Quartz με τον Paul Papadimitriou, Ιδρυτή της Intelligencr. Ενώ οι ενδιάμεσες τοποθετήσεις των David Bizer, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Συμβούλου της Fountain και του Γιώργου Αχιλλιά, ειδικού σε θέματα στρατηγικής και καινοτομίες για εταιρείες ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία όσων παρακολουθήσουν το συνέδριο, που θα κλείσει τις εργασίες του με τις καταληκτικές τοποθετήσεις των Γιάννη Ρέτσου και Paul Papadimitriou.

Παράλληλα με το κεντρικό πρόγραμμα του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τρία masterclasses. Σε αυτά, ο Peter Jordan, Head of Insights της TOPOSOPHY, θα σας φέρει σε επαφή με τις σύγχρονες πρακτικές του destination management. Ο David Bizer, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Talent Fountain, έχει ως στόχο στο τέλος του συνεδρίου οι συμμετέχοντες να έχουν αποκομίσει απτές ιδέες και εργαλεία για recruiting που θα μπορέσουν να εφαρμόσουν άμεσα στην δική τους επιχείρηση. Στο τρίτο masterclass της ημέρας ο Χρήστος Ανδρεΐκος, Partner - Digital Transformtion Services του Found.ation και ο Μιχάλης Γεωργακόπουλος της Satori An-alytics θα συζητήσουν απτές και άμεσα εφαρμόσιμες στρατηγικές καινοτομίας και αξιοποίησης δεδομένων. 

Ι.Ρέτσος: Οι ψηφιακές τεχνολογίες επαναπροσδιορίζουν το οικονομικό περιβαλλον

Με αφορμή τη διοργάνωση του συνεδρίου ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Η παγκόσμια ανάπτυξη, μέσω της χρήσης των ψηφιακών τεχνολογιών, επαναπροσδιορίζει το οικονομικό περιβάλλον των επιχειρήσεων που παρέχουν ταξιδιωτικές υπηρεσίες, αναδιαμορφώνοντας το τουριστικό προϊόν. Φυσικά οι εξελίξεις αυτές επ’ ουδενί δεν βασίζονται στην τύχη, αλλά στον προσεκτικό σχεδιασμό, στις στρατηγικές κινήσεις και στην αξιοποίηση των ευκαιριών την κατάλληλη στιγμή. Ηγέτης στην επόμενη γενιά του εκάστοτε κλάδου του τουρισμού, αναδεικνύεται εκείνος που οι επιδόσεις του θα συνάδουν με μια σειρά από νέους τρόπους προσέγγισης της αγοράς. 

Ήδη βλέπουμε και στην Ελλάδα τεχνολογικές startups να δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, άλλες προσφέροντας νέες εμπειρίες και νέους τρόπους αναψυχής στους ταξιδιώτες και άλλες προσφέροντας λύσεις στους επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα, όπως και σε άλλους τομείς, η νέα γενιά των τουριστικών επιχειρηματιών αναζητεί νέα εργαλεία και τρόπους για να βελτιώσει και να εξελίξει την οικογενειακή επιχείρηση και να αναβαθμίσει το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα εργαλεία και λύσεις έχουν τεχνολογικό πρόσημο. Στα παραπάνω, να προστεθεί πως η ελληνική τουριστική βιομηχανία αποτελεί μια εξαιρετική αγορά εισόδου για κάθε τεχνολογική εταιρεία στον χώρο, σε επίπεδο μεγέθους αγοράς και ανταγωνισμού».

Για το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Για τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Ποιοί είναι οι ομιλητές

 Δύο λόγια για τους κύριους ομιλητές του συνεδρίου:

Paul Papadimitriou, Ιδρυτής της Intelligencr, ερευνητής καινοτομίας και ειδικός στις στρατηγικές του μέλλοντος. Ειδικός στον τρόπο που η τεχνολογία διαμορφώνει την παγκόσμια ταυτότητα, έχει γίνει απαραίτητος σε εταιρείες - κολοσσούς, όπως η Microsoft, η Conde Nast, το eBay και η Siemens.

Iain McDonald, DirectorofBrandedContentστην Quartz για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Εργάζεται με ένα φάσμα υψηλού προφίλ πελατών, ενώ πριν από την Quartz, δούλεψε για αρκετά χρόνια από το πόστο των διαφημιστικών εταιρειών. 

Martin Boisen, Συνιδρυτής και Αντιπρόεδρος του The International Place Branding Association, καθώς και Λέκτορας ανθρωπιστικής γεωγραφίας και σχεδιασμού στο University of Groningen. Διαθέτει ξεκάθαρο όραμα για τις αρχές διαχείρισης της εμπορικής ταυτότητας, το οποίο έχουν υιοθετήσει πολλές πόλεις σε Ολλανδία και ευρύτερα στην Ευρώπη. 

Geerte Udo, Διευθύντρια Στρατηγικής Μάρκετινγκ στον Οργανισμό Amsterdam Marketing από το 2013, υπεύθυνη της διεθνώς αναγνωρισμένης καμπάνιας ‘I Amsterdam’, η οποία αποτυπώνει εύγλωττα το DNΑ της πόλης. 

Signe Jungersted, Διευθύντρια Ανάπτυξης του Wonderful Copenhagen, του επίσημου οργανισμού διαχείρισης και προώθησης προορισμού στη μητροπολιτική ζώνη της πρωτεύουσας της Δανίας. 

David Bizer, Ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος του Talent Fountain, συμβουλευτικής εταιρείας που επικεντρώνεται στην απόκτηση ταλέντων, τη διαχείριση τους και της startup κουλτούρας. Υπήρξε ο πρώτος συνεργάτης της Google στην Ευρώπη. 

Peter Jordan, Εμπειρογνώμονας με διεθνή θητεία και συνεργασίες με ηγετικούς οργανισμούς της τουριστικής βιομηχανίας (π.χ. UNWTO, PATA), και επί του παρόντος σύμβουλος στρατηγικής για την ανάπτυξη και την προώθηση προορισμών ως επικεφαλής σε θέματα ανάλυσης τάσεων στην TOPOSOPHY. 

Jambu Palaniappan, Διευθύνων Σύμβουλος της Atomico, συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες χαρτοφυλακίου της Atomico για να τους βοηθήσει σε όλες τις πτυχές της κλιμάκωσης των επιχειρήσεων τους διεθνώς. Στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής της UberEats για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA). 

Valerie Pretscher, εξέχων στέλεχος της Zoku στο πεδίο της διεθνούς ανάπτυξης ακινήτων. Βασικός τομέας ευθύνης της είναι η προσέγγιση των global nomads, των επαγγελματιών που συνδυάζουν συστηματικά την εργασία εκτός γραφείου με επισκέψεις σε τουριστικούς προορισμούς, και την εδραίωση της Zoku στις αντίστοιχες αγορές των γερμανόφωνων χωρών, της Σκανδιναβίας, και της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. 

Kash Bhattacharya, ανακηρύχθηκε το 2016 Blogger of the Year απότο National Geographic Traveler, έχειιδρύσεικαιεπιμελείταιτοιστολόγιο BudgetTraveller, ενώ πρόσφατα εκδόθηκε το έργο του 'Luxury Hostels of the World' από τον εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο Gestalten. Παράλληλα, είναι blogger outreach expert της TOPOSOPHY και διευθυντής δημιουργικών ιδεών στο “Ι Ambassador”, το μεγαλύτερο δίκτυο influencer marketing διεθνώς μεταξιδιωτικό περιεχόμενο. 

Λέλα Δρίτσα, Συνιδρύτρια και Πρόεδρος της Νannuka. Το 2013 οραματίστηκε την εταιρεία μαζί μαζί με τη Νάταλι Λεβή και την Κατερίνα Λάμπρου, ανάδειξαν το Nannuka.com ως τον μεγαλύτερο online προορισμό φροντίδας στην Ελλάδα ενώ, προσφάτως, δραστηριοποιείται σε Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο, σημειώνοντας αξιόλογη  παρουσία στην αγορά. 

Γιώργος Αχιλλιάς, ειδικός σε θέματα στρατηγικής και καινοτομίας για εταιρείες. Με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και του design ως στοιχεία της επιχειρηματικής στρατηγικής. 

Αλέξανδρος Τρίμης, Ιδρυτής και CEO της Welcome (www.welcomepickups.com), ενός ταξιδιωτικού προϊόντος που προσφέρει τα πιο φιλικά και ενημερωτικά transfers αλλά και πρόσβαση σε ταξιδιωτικά προϊόντα, υπηρεσίες, ξεναγήσεις και πληροφορίες για τον εκάστοτε προορισμό. Με επαγγελματική εμπειρία στη Silicon Valley σε εταιρείες όπως η Survey Monkey και η Upwork έχει ιδρύσει ακόμα μία ταξιδιωτική start up στο παρελθόν, την "Dopios". 

Μπάμπης Κουρτζής, CEO της EXCLUSIVI,υπότροφος Fulbright, και εργάστηκε 10 χρόνια σε θέσεις brand management στην P&G. Πάθος του η άρση των εμποδίων στη διαχείριση δεδομένων στoν κλάδο της φιλοξενίας. 

Αγαμέμνων Παπάζογλου, Συνιδρυτής στο MyJobNow, λάτρης της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας με εμπειρία στη διαχείριση επενδύσεων, χρηματοοικονομική ανάλυση, πληροφορική και management consulting. 

 1. 14/12 14:23

  ΣΕΤΚΕ: Απατεώνες υπόσχονται επιδοτήσεις στα τουριστικά καταλύματα

 2. 14/12 12:47

  Μ.Κόνσολας: Το στρατηγικό σχέδιο της Ν.Δ. για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας

 3. 14/12 12:19

  Γεμάτος ελαστικά αυτοκινήτων ο βυθός στο λιμάνι Πάχης στα Μέγαρα

 4. 14/12 12:14

  Βραβείο Umwelt Champion 2019 της TUI στο Apollonia Beach Resort & Spa

 5. 14/12 11:55

  Online bookings για τα ξενοδοχεία: Ένα μεγάλο ζητούμενο του Ελληνικού τουρισμού

 6. 14/12 11:46

  Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων στη Μήλο

 7. 14/12 11:39

  Τουρκικός τουρισμός | Έσπασαν το ρεκόρ των 35 εκατ. οι αφίξεις στο 10μηνο

 8. 14/12 11:10

  Εγκαίνια του 14ου καταστήματος για τον Όμιλο Πορτοκαλίδη Istikbal

 9. 14/12 10:35

  Αμερικανικός τουρισμός: Οι καυτοί προορισμοί και οι τάσεις για το 2019

 10. 14/12 09:58

  Προβολή της Αλοννήσου στη Φινλανδία

 11. 14/12 09:54

  To πρόγραμμα τουριστικής προβολής των Χανίων για το 2019

 12. 14/12 09:48

  Δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

 13. 14/12 09:44

  Skyscanner: Εκτός η Ελλάδα, μέσα η Κύπρος στους top ηλιόλουστους προορισμούς το Χειμώνα

 14. 14/12 09:31

  Η υπερφορολόγηση ναρκοθετεί και τη διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό τομέα

 15. 13/12 21:47

  Το αεροδρόμιο της Αθήνας #Hubofstories

 16. 13/12 16:24

  Ελληνικός τουρισμός: Ποια είναι τα 4 βασικά ζητήματα στα οποία επικεντρώνεται ο ΣΕΤΕ

 17. 13/12 14:54

  ΣΕΤΕ: Συνέργειες και συγκρατημένη αισιοδοξία για το 2019

 18. 13/12 14:30

  Μ. Κόνσολας: «Νέο χωροταξικό για να έρθουν επενδύσεις στον τουρισμό»

 19. 13/12 14:24

  Ιστορικό ρεκόρ στα αεροδρόμια της χώρας στο 11μηνο- 5,6 περισσότεροι επιβάτες

 20. 13/12 12:53

  Πώς η τεχνολογία φωνητικών εντολών θα αλλάξει τον τουρισμό το 2019

 21. 13/12 12:00

  Ενιαίο αμοιβολόγιο για τα πνευματικά δικαιώματα ζητεί το ΞΕΕ με εξώδικο

 22. 13/12 11:53

  Εξαιρετική χρονιά το 2018 για την TUI- Ανάπτυξη του τουρισμού εμπειριών

 23. 13/12 11:00

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Athens International Tourism Expo

 24. 13/12 10:53

  CNT: Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στη χρυσή λίστα καταλυμάτων του 2019

 25. 13/12 10:46

  Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη -Grecotel: 7.000 εργαζόμενοι το 2019

 26. 13/12 10:41

  Στις 31 Ιανουαρίου οι προσφορές για το π.ξενοδοχείο Ambassadeur

 27. 13/12 10:28

  Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες προβάλλονται στην Daily Telegraph

 28. 13/12 10:06

  Η Ρώμη περιορίζει τα πούλμαν στο ιστορικό κέντρο- οι πράκτορες αντιδρούν

 29. 13/12 09:55

  Έρευνες για αρχαία στην Πλάτη Οροπεδίου Λασιθίου

 30. 13/12 09:50

  Νέα ξενοδοχεία στο Ναύπλιο

 31. 13/12 09:49

  To πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Άρτας το 2019

 32. 13/12 09:46

  Τουριστικό video για την Αλεξανδρούπολη- εκσυγχρονισμός της ιστοσελίδας της Σάμου

 33. 13/12 09:44

  Μελέτη αναβάθμισης του λιμένα Πλάκας Λήμνου

 34. 13/12 09:39

  Δήμος Κασσάνδρας: Καταγραφή αυθαίρετων τουριστικών καταλυμάτων

 35. 12/12 20:11

  Η Goldair Ηandling εξυπηρέτησε 128.000 πτήσεις το 2018

 36. 12/12 16:50

  Τα 8 νέα καταστήματα στη Στοά Εμπόρων

 37. 12/12 16:45

  Δείτε πώς η Aegean στηρίζει την επέκταση της τουριστικής περιόδου

 38. 12/12 15:13

  Μ. Κόνσολας: Η ΝΔ είναι δεσμευμένη σε μια πολιτική μείωσης των φόρων στον τουρισμό

 39. 12/12 14:20

  ΕΕ: Ναι στην παράταση της σύμβασης του αεροδρομίου Αθηνών

 40. 12/12 14:13

  Ο ΕΟΤ στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του t.o. Berge & Meer

 41. 12/12 14:05

  Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: Συνεργασία με τους εστιάτορες για την "Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης" το 2019

 42. 12/12 13:42

  DER Touristik: Αναδιάρθρωση στην Κ. Ευρώπη - Οι σκέψεις για τα ξενοδοχεία

 43. 12/12 12:39

  Συγκρατημένη ανησυχία στον Thomas Cook- "Η στρατηγική μας είναι σωστή παρά τις απώλειες"

 44. 12/12 12:14

  FedHATTA: Πρότυπο πιστοποίησης στα θαλάσσια σπορ

 45. 12/12 12:14

  Καμπανάκι για τον ελληνικό τουρισμό το 2019 από τη Γερμανία: Πτώση κρατήσεων για Ελλάδα- στα ύψη Τουρκία και Αίγυπτος

 46. 12/12 11:53

  Τουρισμός | 7 ψηφιακές τάσεις στα ταξίδια το 2019 (video)

 47. 12/12 11:53

  Ο τουρισμός περιπέτειας ελκύει το 50% των ταξιδιωτών

 48. 12/12 11:42

  Περιφέρεια Ηπείρου: Πρόσκληση για συμμετοχή στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού του Μονάχου

 49. 12/12 11:38

  Η Έλενα Κουντουρά «χτύπησε» το καμπανάκι της Wall Street

 50. 12/12 09:41

  Ο τουρισμός της Μακεδονίας-Θράκης στις δράσεις του υπ.Εσωτερικών

 51. 12/12 09:39

  "Πάμε Λαμία", το σλόγκαν της τουριστικής προβολής για το 2019

 52. 12/12 09:37

  Ξενώνας νέων και επέκταση κάμπινγκ στην Εύβοια

 53. 12/12 09:33

  Λεύκωμα από την Περιφέρεια Κρήτης- τουριστικοί οδηγοί από τους Δήμους Σικυωνίων και Χίου

 54. 12/12 09:17

  Δήμος Φαιστού: Διαγωνισμός για τη δημιουργία τουριστικών διαδρομών

 55. 11/12 19:23

  Καταργείται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί

 56. 11/12 17:07

  H AirDNA έρχεται στην Αθήνα και αποκαλύπτει τον χάρτη της Airbnb στην Ελλάδα

 57. 11/12 16:25

  Γ. Βερνίκος: Aνάγκη Απεξάρτησης από τα Ορυκτά Καύσιμα

 58. 11/12 14:41

  Sun Express: Ρεκόρ θέσεων για Τουρκία το 2019

 59. 11/12 13:20

  Ε. Κουντουρά: Επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό

 60. 11/12 12:54

  +7,7% οι επισκέπτες στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Αύγουστο

 61. 11/12 12:30

  FedHATTA: Επιτέλους έγκαιρη ενημέρωση από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

 62. 11/12 12:23

  Ανοίγει στις 29 Μαρτίου το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace

 63. 11/12 12:03

  Έρευνα: Πόσα είναι τα επώνυμα ξενοδοχεία στην Ελλάδα- οι επιδόσεις των 5άστερων

 64. 11/12 11:57

  Booking.com | Ποιο ελληνικό πρότζεκτ στον αειφόρο τουρισμό απέσπασε χρηματοδότηση

 65. 11/12 11:47

  Θα γίνει η Ryanair κανονική αεροπορική εταιρεία;

 66. 11/12 11:18

  Η Mindhaus αναλαμβάνει το μάρκετινγκ του Amada Colossos Resort

 67. 11/12 11:13

  Στρατηγική συνεργασία της Autohellas Hertz με την Alphabet

 68. 11/12 11:04

  U.S. News: 2 ελληνικά νησιά στους κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο

 69. 11/12 10:54

  Air Canada: Αύξηση των συνδέσεων με Αθήνα από Μόντρεαλ και Τορόντο το 2019

 70. 11/12 09:42

  Η τουριστική υπεραξία από το καρναβάλι της Πάτρας

 71. 11/12 09:41

  Ο Δήμος Ρόδου απέρριψε την ενιαία μίσθωση της Νέας Αγοράς

 72. 11/12 09:39

  Δράσεις για τον τουρισμό σε δήμους

 73. 11/12 09:32

  Εκτίμηση της μισθωτικής αξίας 2 ξενοδοχείων από την Atticabank Properties

 74. 11/12 09:28

  Τουριστική συνεργασία Ελλάδας- Λιβάνου

 75. 11/12 09:25

  Περιφέρεια Κρήτης: Προώθηση των αγροτικών προϊόντων και της κρητικής κουζινας

 76. 11/12 09:20

  «Επιβατηγός εταιρεία της χρονιάς» η SEAJETS

 77. 11/12 09:07

  Τι αλλαγές επέρχονται στα ενοικιαζόμενα δωμάτια με το νέο νόμο

 78. 10/12 22:55

  ΟΚΕ: Πρότυπη συζήτηση για τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή και την κοινωνία

 79. 10/12 16:10

  560.000 ευρώ για υδατοδρόμια σε Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά και Ιθάκη

 80. 10/12 15:52

  Δείτε πώς φτιάχνεται ένα αεροπλάνο σε 54 δευτερόλεπτα

 81. 10/12 14:42

  Ο τουρισμός παρατήρησης πουλιών στην Κρήτη

 82. 10/12 14:37

  Google Reviews: Νέα λειτουργία για άμεση απόκριση των ξενοδοχείων στα σχόλια

 83. 10/12 13:32

  Τα προβλήματα του Β. Αιγαίου στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

 84. 10/12 13:15

  Ξανά ο διαγωνισμός για το Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου

 85. 10/12 12:50

  HAPCO: Θετικά μηνύματα για την προσέλκυση παγκοσμίων συνεδρίων στην Ελλάδα

 86. 10/12 12:47

  Το καζάνισμα της Σούμας, το παραδοσιακό ποτό της Χίου

 87. 10/12 12:41

  Η Κάρπαθος στην έκθεση Grecka Panorama 2018

 88. 10/12 12:15

  Μέλος των Fine Hotel & Resorts της American Express το ξενοδοχείο Caramel

 89. 10/12 12:12

  O συνεδριακός τουρισμός της Θεσσαλονίκης στην “IBTM World 2018"

 90. 10/12 11:54

  ASTA: Πώς ταξιδεύουν οι Αμερικανοί τουρίστες

 91. 10/12 11:27

  Δείτε το νέο νόμο για τον θεματικό τουρισμό

 92. 10/12 10:02

  Κίτρινα Γιλέκα: Κύμα ακυρώσεων στα ξενοδοχεία στο Παρίσι

 93. 10/12 09:35

  Πώς θα προβληθεί ο τουρισμός της Θεσσαλίας το 2019

 94. 10/12 09:33

  Επιχορηγήσεις για ξενοδοχεία σε Ικαρία και Χαλκιδική

 95. 10/12 09:30

  Στη Χίο η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

 96. 10/12 09:29

  Η ελληνική γαστρονομία προβάλλεται στην Σουηδία

 97. 10/12 09:26

  Spots Viral Video για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες

 98. 10/12 09:20

  Ευρωπαϊκός Κανονισμός φέρνει τα πάνω - κάτω στις κρατήσεις στα ξενοδοχεία

 99. 09/12 18:50

  Έ.Κουντουρά: Πώς προωθείται ο τουρισμός υγείας στην Ελλάδα- εγκαίνια της Athens International Tourism Expo

 100. 09/12 16:02

  International Tourism Expo 2018: Ο υπερ- τουρισμός και άλλες 6 τάσεις διαμορφώνουν το μέλλον