Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σταυροδρόμι της ελληνικής Ιστορίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού αποτελεί το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα που λειτουργεί από το 1960 στην Κω, γενέτειρα του Ιπποκράτη. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ιατρικό ερευνητικό κέντρο με στόχο  τις Ιπποκρατικές  Θεραπευτικές μεθόδους και την εφαρμογή τους στη σύγχρονη ιατρική. Συνεργάζεται με όλες τις Ιατρικές Σχολές της Ελλάδος, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, και ικανό αριθμό Ιατρικών Σχολών και Συλλόγων από όλη την υφήλιο, όπως το Πανεπιστήμιο Παραδοσιακής Ιατρικής της Κίνας. Έχει στενή συνεργασία επίσης  με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, το Παγκόσμιο Ιπποκρατικό Ινστιτούτο Ιατρών  και την Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκράτειου Πνεύματος.  Ταυτόχρονα είναι το σημαντικότερο νεώτερο  Πολιτιστικό Κέντρο της Κω, όπου οι πρωτεύσαντες αριστούχοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν κάθε χρόνο τον Όρκο του Ιπποκράτη του Κώου.         

Η  κορυφαία αυτή ετήσια Πολιτιστική εκδήλωση διοργανώνεται  το 1ο Σαββατοκύριακο μετά τις 15 Οκτωβρίου , στη διάρκεια της Ιπποκρατικής Εβδομάδος.  Απώτερος στόχος είναι η Διεθνοποίηση της Τελετής και δια μέσου αυτής η Παγκοσμιοποίηση των Ιπποκρατικών ιδεωδών και φιλοσοφίας. Η Ιπποκρατική Εβδομάδα περιλαμβάνει Συμπόσιο Ιπποκρατικής Ιατρικής και Φιλοσοφίας και "summer school"  Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής για φοιτητές Ιατρικής και άλλων συναφών επιστημών. Εφέτος, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και θα αποτελέσουν για μια ακόμα χρονιά ένα ουσιαστικό γεγονός παγκόσμιας προβολής της Κω. 

Το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω (ΔΙΙΚ ) είναι Κοινωφελές Ίδρυμα με Διεθνή χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1960, προς τιμήν του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη, ύστερα από πρωτοβουλία του αείμνηστου καθηγητή Ουρολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών Σπυρίδωνα Οικονόμου, ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος πρόεδρος του. Σημερινός Πρόεδρος είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Νικόλαος Ε. Παπαντωνίου, ενώ το υπόλοιπο Δ.Σ. απαρτίζουν:  

 • Αντιπρόεδρος A: Στέφανος Ι. Γερουλάνος, Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μιου Ζυρίχης και Ιστορίας της Ιατρικής Παν/μιου Ιωάννινων, τ. Προέδρος Δ.Ι.Ι.Κ. 
 • Αντιπρόεδρος B: Νικόλαος Μανούσης, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Επιτ. Επιστημονικός Διευθυντής Κλινικής «Γαλήνη»
 • Γενικός Γραμματέας: Δρ Γεώργιος Τάλλαρος , π. Προέδρος Ιατρικού Συλλόγου Κω
 • Ταμίας: Φίλιππος Μ. Καλλούδης, πρώην Διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος
 • Επίτιμος Πρόεδρος είναι ο Χρήστος Μόσχος, Ομότιμος Καθηγητής ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Νιου Τζέρσεϋ, Δωρητής της Ιπποκρατικής Βιβλιοθήκης.

Στα 170.000 τετραγωνικά μέτρα της έκτασης του Ιδρύματος περιλαμβάνονται το Ιπποκράτειο Μέλαθρο, στο οποίο στεγάζονται  το Ιπποκρατικό Μουσείο, το Ιατρείο, το Φαρμακείο, η Βιβλιοθήκη του Ιπποκράτη και ο Θεραπευτικός Βοτανικός κήπος του Ιπποκράτη . Το Μέλαθρο περιβάλλεται από σε πεύκα, κυπαρίσσια, δάφνες, διάφορα είδη θάμνων και δεκάδες είδη αγριολούλουδων, που κάθε άνοιξη μετατρέπουν τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος σ’ ένα πανέμορφο πολύχρωμο μωσαϊκό.

Στο Ιπποκράτειο Μουσείο υπάρχουν αρκετά αντίγραφα γλυπτών με αρχαία ιατρικά θέματα, μεταξύ των οποίων και τρεις προτομές του Ιπποκράτη, μια σε μικρή και δύο σε μεγάλη ηλικία. Το Μουσείο φιλοξενεί 50 πάνελ [2μΧ1μ] που πραγματεύονται σχεδόν όλα τα θέματα της αρχαίας Ελληνικής και ιδιαίτερα Ιπποκρατικής Ιατρικής [Ελληνικά/Αγγλικά]. Υπάρχουν επίσης σημαντικά αυθεντικά έγγραφα της Ιπποκρατικής συλλογής του 17ου αιώνα, καθώς και χάλκινα & αργυρά μετάλλια, που απεικονίζουν τον Ιπποκράτη. Το Ιπποκράτειο Ιατρείο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές και κατασκευαστεί από τεχνίτες στην Κω, δωρεά των ΛΙΟΝΣ         

Το Ιπποκράτειο Φαρμακείο περιλαμβάνει πάνω από 200 θεραπευτικά βότανα σε ειδικά διαφανή φιαλίδια, με  ετικέτες που περιγράφουν τις ιδιότητες τους. Στον Βοτανικό Ιπποκράτειο Κήπο έχουν φυτευτεί 240 είδη φυτών και βοτάνων που αναφέρονται στην Ιπποκρατική Συλλογή.  Πρόκειται για πολύτιμα φυτά αλλά και βότανα της ελληνικής χλωρίδας που για τον Ιπποκράτη αποτελούσαν το φάρμακο για κάθε ασθένεια και παίρνουν ζωή σε έναν φυσικό χώρο γύρω από το Ίδρυμα σε μια πλαγιά με μοναδική θέα στην γύρω περιοχή.

Μετά την αναμόρφωση του χώρου που πραγματοποιήθηκε το 2022 και για να βοηθηθούν περισσότερο οι επισκέπτες του Ιδρύματος, έχουν τοποθετηθεί τα πρώτα 100 QR codes, που παραπέμπουν στις θεραπευτικές ιδιότητές καθώς και σε φωτογραφικό υλικό κάθε είδους βοτάνου. Στην διαδρομή του μέσα στον κήπο, ο επισκέπτης θα βρει πολλά αυτοφυή βότανα όπως ​λεβάντα, ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, υπέρικο, μάραθο, μαντζουράνα, δάφνη, μυρτιά, ιεροβότανο, μανδραγόρα, ρείκι κ.α. άγριους κέδρους, αμπέλια και οπωροφόρα δέντρα που βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους.

Τέλος, η Βιβλιοθήκη έχει σκοπό να καλύψει, να στηρίξει και να προωθήσει εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες της ιατρικής και ακαδημαϊκής κοινότητας σε όλο τον κόσμο και, για το λόγο αυτό, έχει αυτοματοποιήσει τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες της και αναπτύσσει εκτυπώσεις, ηλεκτρονικές και ψηφιακές συλλογές καθώς και εφαρμογές Διαδικτύου, ενώ, τα τελευταία χρόνια, χάρη στις χορηγίες, άρχισαν διαδικασίες αναδιοργάνωσης, εκσυγχρονισμού και ψηφιοποίησής της.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΕΙΣ: 

Το Ίδρυμα φιλοξενεί τρία Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών και δυο Σχολεία αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής με έμφαση την Ιπποκρατική Ιατρική και Φιλοσοφία. Στο Ίδρυμα γίνονται διάφορες Πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και μουσικές εκδηλώσεις μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου. 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ

Ο Όρκος του Ιπποκράτη, είτε στην πρωταρχική του μορφή παραμένει ακόμα και σήμερα για δεοντολογικούς λόγους απαραίτητος και λίαν επίκαιρος, δοθείσης της Ολιστικής Θεραπευτικής προσέγγισης των ασθενών που επιβάλλει. Ο Όρκος έχει το προτέρημα ότι δένει τον ορκιζόμενο ιατρό με ορισμένες ηθικές αρχές, όπως το «ωφελέειν ή μη βλάπτειν», που καλείται να μην παραβεί και ο οποίος ορκίζεται, παίρνει αν τις παραβεί με την αυτοαρά του, την ευθύνη επάνω του.

Βασική εκδήλωση του Δ.Ι.Ι.Κ. τα τελευταία 10 χρόνια είναι η Τελετή Απόδοσης του Ιπποκρατικού Όρκου, στον ιερό χώρο του αρχαίου Ασκληπιείου της Κω, από τους Πρωτεύσαντες Αποφοίτους, νέους  Ιατρούς πλέον των 7 Ελληνικών Ιατρικών Σχολών, παρουσία των Πρυτάνεων και Προέδρων. Επίσης  τιμούν την τελετή με την παρουσία τους Προέδροι Ιατρικών Συλλόγων από την Ελλάδα  και τις 5 Ηπείρους και  όλες  οι  Τοπικές Αρχές. Είναι αντιληπτό τι σημασία μπορεί να έχει αυτό για την Κω, καθότι ο Ιπποκράτης είναι ένα Παγκόσμιο Κεφάλαιο, σχεδόν ανεκμετάλλευτο μέχρι σήμερα.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 2. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 3. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 4. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 5. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 6. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 7. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 8. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 9. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 10. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 11. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 12. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 13. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 14. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 15. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 16. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 17. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 18. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 19. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 20. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 21. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας VISION Greece που θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο

 22. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 23. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 24. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 25. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 26. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 27. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 28. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 29. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 30. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 31. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 32. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 33. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 34. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 35. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 36. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 37. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 38. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 39. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 40. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete

 41. 17/06 15:01

  Κυπριακός τουρισμός | Οριακή αύξηση αφίξεων το α' πεντάμηνο- Αυξημένα τα ταξίδια Κυπρίων στην Ελλάδα τον Μάιο

 42. 17/06 14:41

  Ξενοδοχείο St. George Lycabettus | Διαχείριση Εσόδων μέσω της ενσωμάτωσης Τεχνητής Νοημοσύνης

 43. 17/06 13:34

  Lamda Development | Σε εταιρεία της οικογένειας του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου το 2% των μετοχών

 44. 17/06 13:19

  13 Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες μυήθηκαν στα μυστικά της Χαλκιδικής

 45. 17/06 12:40

  Ελλάδα: Θα αποδώσει η εξαήμερη εργασία;

 46. 17/06 11:45

  Πτώχευση FTI | Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία Meeting Point Hotels στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα

 47. 17/06 10:49

  Lonely Planet: Ένα Ελληνικό νησί στα 12 καλύτερα στην Ευρώπη για ονειρικές διακοπές το 2024

 48. 17/06 10:10

  ΕΕ | Προς έγκριση η εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa

 49. 17/06 09:45

  Δράση ΕΟΤ Γερμανίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

 50. 17/06 07:18

  Δήμος Κιμώλου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 51. 17/06 07:17

  Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

 52. 17/06 07:13

  Μουσικά Μαϊστράλια στην Πρέβεζα

 53. 17/06 07:10

  Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Στόμιο Λάρισας

 54. 17/06 07:07

  17ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Αλοννήσου Alonissos Challenge 2024

 55. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου

 56. 16/06 07:56

  Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα

 57. 15/06 19:58

  Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 58. 15/06 19:48

  To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 59. 15/06 19:45

  Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

 60. 15/06 19:42

  Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος

 61. 15/06 12:02

  Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών

 62. 14/06 16:47

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260

 63. 14/06 14:50

  Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025- Σαντορίνη και Μύκονος στο επίκεντρο

 64. 14/06 14:16

  Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί

 65. 14/06 14:16

  Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.

 66. 14/06 14:10

  4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο

 67. 14/06 13:56

  Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι

 68. 14/06 13:46

  Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής

 69. 14/06 12:47

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου

 70. 14/06 12:37

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest

 71. 14/06 11:48

  Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

 72. 14/06 11:13

  Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

 73. 14/06 10:52

  Ι. Χατζής: Συνάντηση με νέους ξενοδόχους για το μέλλον της φιλοξενίας

 74. 14/06 07:32

  Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 75. 14/06 07:15

  Πρώτο Αμοργιανό Φεστιβάλ

 76. 14/06 06:28

  Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

 77. 14/06 06:25

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για δύο ξενοδοχεία

 78. 14/06 06:17

  Εκδήλωση Σαμπαλιώτικα Μπλουγούρια στην Καρδίτσα

 79. 14/06 00:54

  ΣΕΤΕ | Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ξεχωριστές εμπειρίες

 80. 13/06 20:44

  ΣΕΤΕ | Κ. Μητσοτάκης: Εργαζόμενοι στον τουρισμό καλά αμειβόμενοι- τοπικά πολεοδομικά σχέδια- Αirbnb | η τοποθέτηση Παράσχη

 81. 13/06 17:14

  Τρεις προσφορές για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

 82. 13/06 16:27

  Η Ελλάδα δεν έχει υπερτουρισμό | Χρειαζόμαστε μαζικές επενδύσεις σε κρίσιμες υποδομές

 83. 13/06 16:23

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee / Ένας υπάλληλος αγνοείται | Πειραιώς 260 - 17 & 18 Ιουνίου

 84. 13/06 16:10

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee

 85. 13/06 15:40

  Πτώση της ζήτησης και των κρατήσεων στη Μύκονο το 2024 - Ανάλυση της Panadvert

 86. 13/06 15:38

  Premier Inn: 2 στους 5 Βρετανούς τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό διακοπών

 87. 13/06 15:11

  Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

 88. 13/06 14:01

  Συνήγορος του Πολίτη: Σοβαροί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι από τον τουρισμό – Καμπανάκι για επείγουσες μεταρρυθμίσεις

 89. 13/06 13:15

  Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

 90. 13/06 12:43

  Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Όχι σε νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία- 5,1 δισ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις το 2023

 91. 13/06 11:47

  WTTC | Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ επιδόσεων το 2023- αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη 10ετία

 92. 13/06 11:43

  Μνημόνιο συνεργασίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 93. 13/06 11:10

  2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ: Γεύσεις και Μελωδίες του Κόσμου στο Ηράκλειο

 94. 13/06 10:39

  Διακοπή λειτουργίας όλων των Αρχαιολογικών Χώρων ενιαίου εισιτηρίου Αθηνών

 95. 13/06 10:37

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

 96. 13/06 10:30

  Aκρόπολη | Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και σήμερα το μεσημέρι (12.00 - 17.00) - Μετά τις 17.00 όσοι έχουν εισιτήρια

 97. 13/06 10:10

  Βόμβα για τον ελληνικό τουρισμό | Γιατί tour operators απείλησαν να αποσύρουν τουρίστες από περιοχή της Ρόδου

 98. 13/06 10:03

  Εγκρίθηκε η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος Σπύρου και Ελιάνας Κοκοτού

 99. 13/06 07:53

  Δήμος Λεβαδέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 100. 13/06 07:49

  Καραγκούνικες γεύσεις στην Κυψέλη Καρδίτσας