Νίκος Χαρδαλιάς | “Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στρατηγικός σύμμαχος στον τουρισμό και την ανάπτυξη”

Νίκος Χαρδαλιάς | “Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στρατηγικός σύμμαχος στον τουρισμό και την ανάπτυξη”

Οι μεγάλες επαγγελματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργούνται από το ισχυρό τουριστικό προϊόν της Αττικής και τα πιστοποιημένα αγροδιατροφικά προϊόντα της, αλλά και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα πολιτικής προστασίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στο Ντουμπάι για τη διεθνή έκθεση Arabian Travel Market 2024.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Χαρδαλιά, παρουσία του Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη. Η ιδιαίτερα δυναμική παρουσία της Περιφέρειας ανέδειξε τα θετικά αποτελέσματα της τουριστικής πολιτικής της διοίκησης, η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε μεθοδικά όλους τους προηγούμενους μήνες, με στόχο να καταστήσει την Αττική ως έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς διεθνώς και για τους 12 μήνες του χρόνου. Ενδεικτικό του υψηλού ενδιαφέροντος της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για την Αττική, είναι το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 40 B2B συναντήσεις με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του κλάδου από διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων τα ΗΑΕ, την Κίνα, το Ομάν,  την Ινδία,  τη Σαουδική  Αραβία κ.α.

“Επενδύουμε στην εξωστρέφεια. Αναδιοργανώνουμε και ισχυροποιούμε περαιτέρω το τουριστικό μας brand. Φέρνουμε τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της Ελλάδας, την Μητροπολιτική Αττική, στο επίκεντρο” τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Χαρδαλιάς, παρουσιάζοντας το τρίπτυχο της τουριστικής πολιτικής της Περιφέρειας, και πρόσθεσε: “Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για εμας είναι ένας στρατηγικός σύμμαχος και φίλος, σε πάρα πολύ σημαντικά θέματα. Βρισκόμαστε στο Ντουμπάι, για να παρουσιάσουμε στην παγκόσμια αγορά τον στρατηγικό σχεδιασμό μας για τον τουρισμό, βασισμένοι στις μεγάλες επενδύσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή στην Αττική, αλλά και στα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα, που αποτελούν πόλο έλξης για τον διεθνή επισκέπτη, τον επενδυτή και τον επιχειρηματία”

Μετά τα εγκαίνια του περιπτέρου, ο Περιφερειάρχης Αττικής παρακάθισε σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο ΕΟΤ, με τη συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων, 50 επιχειρηματιών, tour operators και εκπροσώπους ΜΜΕ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ανάπτυξη του τουρισμού πολυτελείας, με ιδιαίτερη έμφαση στο yachting. Από την πλευρά των Εμιρατινών επιχειρηματιών εκφράστηκε η δυναμική τάση της αγοράς της ευρύτερης Μέσης Ανατολής για επενδύσεις στον τουριστικό κλάδο,  ιδιαίτερα στο προνομιακό κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας. “Μπροστά μας ανοίγεται ένα ευρύ πεδίο συνεργειών, επωφελές και για τις δύο πλευρές” δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι “αυτή τη στιγμή προχωρά με γοργούς ρυθμούς η επένδυση στο Ελληνικό, που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Αθηναϊκής Ριβιέρας”. ‘Οπως είπε χαρκατηριστικά, “το παράλιο μέτωπο και τα νησιά της Αττικής αποτελούν βασικές προτεραιότητες της διοίκησής μας. Παράλληλα, προχωράμε συστηματικά στην ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας για την αναβάθμιση των μεγάλων λιμανιών της Αττικής και των νησιών της, αλλά και των μαρίνων ελλιμενισμού yacht και προβλητών για κρουαζιερόπλοια”.

Στη διάρκεια του γεύματος, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου της Emirates στην Ελλάδα Ibrahim Ghanim και τον Ανώτατο Διευθυντή Πωλήσεων της Εταιρείας στα ΗΑΕ Rajeev S. Patil, ενώ ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τα αγροδιατροφικά προϊόντα της Αττικής από επιχειρηματίες του κλάδου. “Είμαστε ανοικτοί σε γόνιμες συνέργειες στον τομέα της αγροδιατροφής” είπε ο κ. Χαρδαλιάς “καθώς τα αγνά, πιστοποιημένα προϊόντα της Αττικής αποτελούν τη βάση της σύγχρονης υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μοναδικές απολαύσεις στον επισκέπτη, ενώ παράλληλα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για επικερδείς επιχειρηματικές δραστηριότητες”.

Ισχυρή, μητροπολιτική Αττική, με διεθνή εμβέλεια

 

Η δυναμική εικόνα της Αττικής, ως Μητροπολιτική Περιφέρεια με παγκόσμιο κύρος, επιβεβαιώθηκε και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του Περιφερειάρχη με ανώτατους αξιωματούχους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στη διάρκεια των οποίων εξετάστηκαν οι δυνατότητες ευρύτατων συνεργειών σε μείζονα ζητήματα.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με την  Α’ Αντιπρόεδρο των Διεθνών Επιχειρήσεων του Εμιράτου Hoor Al Khaja, καθώς και με στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού και Εμπορίου του Ντουμπάι, όπου, μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε η συγκρότηση κοινής ομάδας εργασίας, η οποία θα προετοιμάσει μέχρι τα τέλη του έτους έναν οδικό χάρτη για την ανάπτυξη των κατάλληλων πολιτικών για τη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού .

Ζητήματα αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής κρίσης και προστασίας του περιβάλλοντος ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο του Ντουμπάι Dawood Abdul Rahman Al Hajri. Στο επίκεντρο, βρέθηκε η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για θέματα πολιτικής προστασίας, με αφορμή την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε το Εμιράτο. Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε τη βούλησή του να εκκινήσει άμεσα η συστηματική συνεργασία της Περιφέρειας με τον Δήμο του Ντουμπάι για την ανταλλαγή καλών πρακτικών, πρωτοκόλλων ασφαλείας και καινοτόμων μεθόδων στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, καφαλαιοποιώντας την εμπειρία και των δύο πλευρών, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν στην “πράσινη” διαχείριση των απορριμμάτων, δεδομένου του γεγονότος ότι το Ντουμπάι αποτελεί μια από τις πιο καθαρές πόλεις του κόσμου, με τα ανακυκλωμένα αστικά απόβλητα να χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καθαρής ενέργειας. “Μοιραζόμαστε την κοινή ανησυχία για την προστασία του περιβάλλοντος και της ασφάλειας των πολιτών μας” δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: “Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για πράσινες περιφέρειες, φιλικές στον πολίτη, με υψηλή ποιότητα ζωής για όλους”. Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση επιβεβαίωσε και ο κ. Hajri, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Οι λαοί μας έχουν πολλά κοινά. Είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με την Ελλάδα”

Ο Περιφερειάρχης Αττικής συναντήθηκε επίσης και με εκπροσώπους του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου των ΗΑΕ, από 43 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων με έδρα το Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι, τη Φουτζέιρα και τη Σάρζα. Ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε τον στρατηγικό σχεδιασμό για τη Μητροπολιτική Αττική και το αναπτυξιακό πλάνο της επόμενης πενταετίας, ενώ διαβεβαίωσε τους Έλληνες επιχειρηματίες ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει το έργο τους με κάθε δυνατό τρόπο. “Είστε οι εκπρόσωποι της Ελλάδας σε ένα από τα πιο κομβικά κέντρα της παγκόσμιας οικονομίας. Είμαστε δίπλα σας και είστε μαζί μας, στη μεγάλη εθνική προσπάθεια για τη δημιουργία αναπτυξιακών προοπτικών για την πατρίδα” είπε χαρακτηριστικά.

Η Arabian Travel Market (ATM) είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκθέσεις για τα ταξίδια και τον τουρισμό που διοργανώνεται στο Ντουμπάι από το 1994. Η θεματική της φετινής διοργάνωσης – της μεγαλύτερης στη ιστορία του θεσμού, με 2.300 εκθέτες από 165 χώρες – είναι: “Ενίσχυση της καινοτομίας: Μεταμορφώνοντας τα ταξίδια μέσω της επιχειρηματικότητας”, προβάλλοντας τις κορυφαίες επιχειρήσεις στις αερομεταφορές, τα ξενοδοχεία, τη φιλοξενία και τα δημόσια αξιοθέατα, με έμφαση στον μετασχηματιστικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν για το μέλλον του κλάδου.

Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευσαν η Ειδική Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Έλενα Ράπτη,ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου Περιφερειάρχη Δημήτρης Ταραζώνας, η Διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Περιφέρειας Μαρίνα Παπαδάκη και η σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων του Περιφερειάρχη Βάλια Κακαρούκα.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Αττικής συμμετείχαν  η Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Εβίνα Γιακουμάτου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αθηνά Κωνσταντέλλου, Νίκος Χιωτάκης, Μαρία Καζάκου και Γαβριήλ Αβραμίδης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 25/05 11:15

  Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon

 2. 25/05 10:47

  Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

 3. 25/05 10:21

  Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού

 4. 25/05 10:16

  Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα

 5. 24/05 21:25

  Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή

 6. 24/05 18:53

  Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων

 7. 24/05 15:51

  RND: «Το εφετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακραίο από το 2023»

 8. 24/05 15:21

  Ηρώ Χατζηγεωργίου | Ο τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ θα μεταμορφώσει ολόκληρες περιοχές

 9. 24/05 14:10

  United Airlines | Νέα καθημερινή απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare

 10. 24/05 13:37

  Γαλάζια Σημαία 2024: 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

 11. 24/05 13:10

  Κυριαρχία της Jet2 στις αεροπορικές θέσεις με προστασία ATOL στο Ην. Βασίλειο

 12. 24/05 11:56

  Τουρισμός: Ιστορικό ρεκόρ στις δαπάνες των Αμερικανών για καλοκαιρινές διακοπές το 2024

 13. 24/05 11:24

  McAfee: Πάνω από 25% των Αμερικανών έχουν πέσει θύμα απάτης στα ταξίδια

 14. 24/05 10:49

  FΑΜ Trips: Προβολή της Χαλκιδικής σε Ιταλούς και Αρμένιους επαγγελματίες του τουρισμού

 15. 24/05 10:28

  Ο ΕΟΤ στην ΙΜΕΧ 2024: Αυξημένο ενδιαφέρον για συνέδρια στην Ελλάδα

 16. 24/05 10:13

  AEGEAN | Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 17% το α΄τρίμηνο, 11% περισσότεροι επιβάτες

 17. 24/05 10:01

  Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας | Ο Απρίλιος βελτίωσε τις επιδόσεις των ξενοδοχείων το α΄4μηνο

 18. 24/05 07:46

  Θετική γνωμοδότηση για λιμενικά έργα μπροστά από το Divani Apollon Palace & Thalasso

 19. 24/05 07:44

  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 20. 24/05 07:42

  Ισπανία: Αύξηση του πληθωρισμού στο 3,3% τον Απρίλιο

 21. 24/05 07:40

  Διεθνής Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Rock Solid 2024 στο Καστελλόριζο

 22. 24/05 07:39

  Ημερίδα «Λάρισα. Πόλη στο μέλλον»

 23. 23/05 17:24

  Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό | Ενημέρωση των μελών της Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης

 24. 23/05 17:15

  Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας

 25. 23/05 16:44

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναβαθμίζει την ψηφιακή της παρουσία

 26. 23/05 16:33

  Airbnb | Τι ζητούν Έλληνες και ξένοι το καλοκαίρι - Μαρούσι (!), Χαλάνδρι (!), παραθαλάσσιοι και βιωματικοί προορισμοί...

 27. 23/05 14:58

  Focus Bari | 1 στους 3 Έλληνες παίζουν τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

 28. 23/05 14:26

  Σε τιμές... Μονακό οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 29. 23/05 11:55

  Γερμανικός τουρισμός: Σε υψηλά πενταετίας η διάθεση για διακοπές αυτό το καλοκαίρι

 30. 23/05 11:51

  Διεθνείς εκδηλώσεις του Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 31. 23/05 11:35

  Κρήτη | Υψηλές προσδοκίες για τις τουριστικές ροές από τις Αραβικές Χώρες

 32. 23/05 11:17

  Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς

 33. 23/05 11:08

  Γιατί ο καφές ακριβαίνει συνεχώς

 34. 23/05 10:51

  HOTREC: Η πρόταση της Κομισιόν πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ευρωπαϊκών πακέτων διακοπών

 35. 23/05 10:02

  Booking.com: Αυτές είναι οι τάσεις στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές αναζητήσεις – Συμβουλές στις επιχειρήσεις

 36. 23/05 09:12

  TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

 37. 23/05 07:59

  Heraklion Swimming Challenge 2024 στο Ηράκλειο Κρήτης

 38. 23/05 07:55

  Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024

 39. 23/05 07:50

  Οι τιμές σε παραλίες του Μαλεβιζίου για το 2024

 40. 23/05 07:40

  Γαστρονομία Χωρίς Σύνορα στην Τσαγκαράδα Πηλίου

 41. 23/05 07:35

  Δήμος Πάργας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 42. 22/05 19:25

  Βράβευση του ιδρυτή και προέδρου της Grecotel Νίκου Δασκαλαντωνάκη

 43. 22/05 18:12

  H δωρεά οργάνων σώζει ζωές | Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο Μαρούσι

 44. 22/05 17:41

  ΣΕΤΚΕ | Προβληματίζουν οι χαμηλές πληρότητες στα μικρά τουριστικά καταλύματα

 45. 22/05 16:36

  NJV Athens Plaza | 33 πλήρως ανακαινισμένα Classic Business δωμάτια

 46. 22/05 16:32

  Oι πολιτιστικές εμπειρίες συνεχίζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Επόμενος προορισμός: Κίνα!

 47. 22/05 15:48

  Deloitte: Αυξημένος ο προϋπολογισμός διακοπών των Αμερικανών αυτό το καλοκαίρι

 48. 22/05 14:08

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | 942 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις, 2,3 εκατ. οι αφίξεις το α' τρίμηνο

 49. 22/05 14:03

  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ΙΜΕΧ 2024 - Η θέση της Θεσσαλονίκης στον συνεδριακό τουρισμό

 50. 22/05 13:51

  Αναβιώνει το ιστορικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου Mediterranean

 51. 22/05 13:23

  Αμερικανικός τουρισμός: Το 61% θα ταξιδέψει για αναψυχή μέσα στο ερχόμενο 4μηνο - Πόσοι επιλέγουν διαμονή σε ξενοδοχείο

 52. 22/05 12:08

  Booking.com: Το 54% των Αυστραλών θεωρούν σημαντικά τα αειφόρα ταξίδια αλλά όχι προτεραιότητα στην κράτηση

 53. 22/05 11:45

  Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour με συμμετοχές από 12 χώρες

 54. 22/05 11:10

  Τουρισμός | 15% πάνω από τον πληθωρισμό οι αεροπορικοί ναύλοι - γιατί θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν

 55. 22/05 10:33

  Ισπανικός τουρισμός | +13,6% οι αφίξεις το α' 4μηνο - Μεγάλη αύξηση από τις μακρινές αγορές

 56. 22/05 10:15

  Πιερία | Εύσημα από την τουριστική ηγεσία για τις δράσεις τουριστικής προβολής

 57. 22/05 10:10

  Προβολή της Κρήτης και της Χίου στη Νότια Ιταλία - εκδήλωση στη Νάπολη

 58. 22/05 07:20

  ΕΟΤ | Πρόσκληση για Προϊστάμενο στο Γραφείο Αυστραλίας

 59. 22/05 07:16

  Συνέδριο Πάρος-Αντίπαρος-Δεσποτικό στην Πάρο

 60. 22/05 07:13

  «Φόρουμ Εθελοντών 2024: Ενωμένες Καρδιές, Δυναμική Δράση» στην Πάτρα

 61. 22/05 07:03

  Υπ. Τουρισμού | Έκθεση φωτογραφίας με υλικό του Φιλέλληνα Αμερικανού φωτογράφου Robert McCabe

 62. 21/05 22:18

  Δήμος Ρεθύμνης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 63. 21/05 18:46

  Η Ryannair δεν ενδιαφέρεται για τα πακέτα διακοπών - Κοντά σε συμφωνία με 10 από τους 11 μεγαλύτερους OTAs

 64. 21/05 15:42

  Παράταση έως 25 Ιουνίου στα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού για τους δικαιούχους του ΛΑΕ

 65. 21/05 14:45

  ΕΛΣΤΑΤ: +5% οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία, κάμπινγκ και ενοικιαζόμενα δωμάτια το Μάρτιο

 66. 21/05 14:26

  UN Tourism: Στο 97% του 2019 ο παγκόσμιος τουρισμός το α’ τρίμηνο του 2024, +1% οι διεθνείς αφίξεις στη Μεσόγειο

 67. 21/05 14:11

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Πόλος έλξης οι περιοχές πολιτιστικής δραστηριότητας

 68. 21/05 14:03

  Μαθητές Λυκείου της Λιέγης ήρθαν για 15η φορά στη Ρόδο!

 69. 21/05 13:56

  ΕΟΤ: Προβολή της ελληνικής γαστρονομίας και της Αττικής σε Ρουμανία και Σερβία

 70. 21/05 12:54

  Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: 21η η Ελλάδα στον παγκόσμιο τουριστικό δείκτη του 2024 – Σε επίπεδα 2019 ο παγκόσμιος τουρισμός

 71. 21/05 12:11

  RND | Μία ακόμη χρονιά κλειστό το Ναυάγιο της Ζακύνθου

 72. 21/05 11:52

  Ευρωπαϊκό Δικαστήριο | Αμφισβητείται η αποζημίωση για καθυστέρηση πτήσης λόγω έλλειψης προσωπικού στο αεροδρόμιο

 73. 21/05 11:46

  Συναντήσεις Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη του Ιράκ και την Πρέσβη της Σλοβακίας

 74. 21/05 11:33

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | +28,2% οι εισπράξεις, +24,5% οι αφίξεις το α΄τρίμηνο

 75. 21/05 10:39

  Μεσογειακός τουρισμός | Ελλάδα και Πορτογαλία οι πιο ανθεκτικοί προορισμοί στην κλιματική αλλαγή - η αντίληψη των τουριστών

 76. 21/05 09:50

  ΣΕΒΤ | Η βιομηχανία τροφίμων δεν τροφοδοτεί τον πληθωρισμό

 77. 21/05 09:42

  Domus Blanc Boutique Hotel | Το Γαλλικό Προξενείο των Χανίων έγινε 5αστερο ξενοδοχείο

 78. 21/05 09:38

  Η Όλ. Κεφαλογιάννη κεντρική ομιλήτρια στην τιμητική εκδήλωση για τον ιδρυτή της Grecotel Νίκο Δασκαλαντωνάκη

 79. 21/05 07:40

  Ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα προσφέρουν 2 μεγάλα τουριστικά γραφεία στην Ιαπωνία

 80. 21/05 07:38

  Τουριστική προβολή | Βρετανοί αρθρογράφοι στην Ήπειρο - Σέρβοι δημοσιογράφοι σε Πρέβεζα και Μετέωρα

 81. 21/05 07:37

  Δήμος Δυτικής Λέσβου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 82. 21/05 07:29

  Συναυλία Έντεχνου Ωδείου και String Demons στο Ηράκλειο

 83. 20/05 19:44

  «Ημέρες Θάλασσας 2024» στον Πειραιά | 100 δωρεάν εκδηλώσεις από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου

 84. 20/05 19:33

  Δημοπρασία για την μίσθωση του κάμπινγκ Καψαλίου Κυθήρων

 85. 20/05 19:21

  Στα Χανιά, για πρώτη φορά, η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

 86. 20/05 19:15

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ποια θέματα συζητήθηκαν με τη νέα Γενική Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα

 87. 20/05 16:03

  Έτσι θα είναι το νέο 91 Athens Riviera στη Βούλα - Το υβριδικό μοντέλο Private Members Club και Glamping

 88. 20/05 15:53

  SKY express: Στρατηγική συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες British Airways και Etihad

 89. 20/05 15:50

  UN Tourism: Νέο πρωτοποριακό εργαλείο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών

 90. 20/05 14:56

  Μαγιόρκα: Αναβρασμός για τον υπερτουρισμό – Τοπικές οργανώσεις απειλούν με κατάληψη του αεροδρομίου

 91. 20/05 14:08

  Οι δημοτικές αρχές πρέπει να αποφασίζουν για την πόλη που θέλουν

 92. 20/05 13:27

  Corendon: 3 εκατ. θέσεις προς Τουρκία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο και Αίγυπτο αυτό το καλοκαίρι

 93. 20/05 12:37

  Μεγάλη ανταπόκριση στο JOBmatch της ΔΥΠΑ για εργασία σε τουρισμό και εστίαση

 94. 20/05 12:08

  H Aegean γιορτάζει τα 25α γενέθλια της - Σε επίπεδα 2019 η συχνότητα κρατήσεων

 95. 20/05 11:51

  ΕΟΤ Σκανδιναβίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Ελλάδα

 96. 20/05 11:27

  Βρετανικός τουρισμός/ ΑΒΤΑ: Αύξηση των δαπανών στα ταξίδια στο εξωτερικό

 97. 20/05 11:19

  21 Μαΐου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000 - 446 περιοχές Νatura στην Ελλάδα

 98. 20/05 10:21

  260 χωριά από 60 χώρες υπέβαλαν αίτηση για τα Best Tourism Villages 2024

 99. 20/05 09:46

  Ταξίδι εξοικείωσης με Βέλγους και Ολλανδούς τουριστικούς πράκτορες στην Αρκαδία

 100. 20/05 07:16

  Διαδικασίες ένταξης του Ζαγορίου στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO