Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

Η δράση «Ανθισμένες Κερασιές» στην Πιερία, που ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των «Ανθισμένων Διαδρομών-Λευκάδιος Χερν» του ΕΟΤ, έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στην πληθώρα των επισκεπτών που βρέθηκαν στους κερασώνες του Κολινδρού και της  Ράχης Πιερίας, το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024. Οι επισκέπτες απόλαυσαν τόσο την γοητεία των χρωμάτων που αναδεικνύει το πρώτο ανθισμένο φυτό της άνοιξης, όσο και της σειράς δρώμενων με αναφορά την αειφόρο ανάπτυξη, την καλλιτεχνική και δημιουργική εκφραστικότητα, την καρποφορία της κερασιάς, τη γαστρονομία και λοιπές δημιουργικές δραστηριότητες. 

Τη δράση σχεδίασαν και υλοποίησαν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.),  σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ράχης «Ο Άγιος Λουκάς» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κολινδρού «Ο Νικόλαος Λούσης».

 Η Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κα Άντζελα Γκερέκου που πρωτοστατεί στο θεσμό των «Ανθισμένων Διαδρομών-Λευκάδιος Χερν» τίμησε με την παρουσία της την πρωτοβουλία εκφράζοντας την ευαρέσκειά της για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος, τονίζοντας:

«Είμαι ευτυχής που η πρόταση μου αυτή βρήκε αμέσως ευήκοα ώτα εδώ στην Πιερία. H  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, με την  εξαιρετική ομάδα του Π.Ο.Τ.Α.Π., τους Δήμους και όλους τους τοπικούς φορείς αγκάλιασαν αμέσως αυτή την πρόταση  και την υλοποιούν  με την αιγίδα και τη συνεργασία  του ΕΟΤ.

Και ξέρετε κάτι; αυτή τη δυναμική που κάνει τα λόγια πράξεις. Αυτή την ενέργεια που κάνει το όραμα δράση .Και να προσθέσω εδώ ότι πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το Φόρουμ "Ευρωπαϊκός Τουρισμός, Ανθεκτικότητα στην κλιματική κρίση" , εκεί ο Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, ανέφερε  ότι η επιμήκυνση της σεζόν, μέσω προσφοράς πολιτιστικών εμπειριών, η προώθηση νέων μορφών τουρισμού στην ηπειρωτική Ελλάδα και η προσέλκυση λιγότερων τουριστών, που θα δαπανούν περισσότερα, είναι οι στόχοι για τον ελληνικό τουρισμό τα επόμενα χρόνια. Aκόμη πρόσθεσε πως η Ελλάδα εξελίσσεται σε ένα Εργαστήριο βέλτιστων πρακτικών.

Να είστε βέβαιοι λοιπόν πως αυτά που πραγματοποιούνται εδώ αυτές τις μέρες, αυτά που πραγματοποιούνται σε όλη την Πιερίας, με στόχο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, αποτυπώνουν στην πράξη έναν προς έναν τους στόχους που έθεσε ο Πρωθυπουργός. Το διήμερο μας έδωσε την ευκαιρία να περιδιαβούμε στους κερασώνες δύο περιοχών της Πιερίας, όπου με κυρίαρχα το φυτό και τον καρπό του κερασιού  γίναμε κοινωνοί εμπειριών με αναφορά τις τοπικές παραδόσεις, τις γευστικές απολαύσεις και τις δημιουργικές δραστηριότητες, ενώ εντρυφήσαμε στην γοητεία των χρωμάτων του πρώτου ανθισμένου δέντρου, προπομπού της άνοιξης.

Είναι μια προσπάθεια η οποία αναμφίβολα θα αναδείξει και θα ενισχύσει την ημιορεινή τουριστικά Πιερία και κατά επέκταση την τοπική οικονομία. Ως Ε.Ο.Τ. στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές».

Ανάλογη ικανοποίηση εξέφρασε και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, η οποία ευχαρίστησε την κ. Γκερέκου, τους συνδιοργανωτές, τους εθελοντές και τους επισκέπτες για την αποδοχή και στήριξη της δράσης, επισημαίνοντας:

«Αξιοποιήσαμε θεωρώ με τον καλύτερο τρόπο τις μοναδικές ομορφιές του τόπου μας. Οι "Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας" αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου επιλογών, προτάσεων και υλοποιήσιμων δράσεων  για την τουριστική ανέλιξη του νομού μας, αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική των περιοχών της υπαίθρου. Τούτο το διήμερο απολαύσαμε τις δημιουργικές εκφράσεις της φύσης, αλλά και σειρά δρώμενων στον Κολινδρό και τη Ράχη, σε δύο από τις πολλοστές ομορφιές που διαθέτει σε κάθε γωνιά ο Πιερικός ορίζοντας. Με την ανθοφορία της φύσης, σίγουρα συμβάλλουμε στο να ανθίζει και η ίδια η Πιερία».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Π.Ο.Τ.Α.Π. κ. Γιώργος Καραλής, ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιτυχία μιας ακόμα παραγωγικής προσπάθειας τουριστικής και αναπτυξιακής κατεύθυνσης, ανέφερε:

«Λειτουργήσαμε συλλογικά και τώρα απολαμβάνουμε τους καρπούς μιας ακόμα δράσης με θετική έκβαση. Οι  "Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας" ως μέρος των "Ανθισμένων Διαδρομών-Λευκάδιος Χερν" του Ε.Ο.Τ. μας πρόσφεραν μια ρομαντική διάθεση, μια μαγευτική ατμόσφαιρα και ασφαλώς σειρά ωραίων συναισθημάτων όπως μπορεί και μας τα χαρίζει η αναγέννηση της φύσης. Πέρα βέβαια από τα υπόλοιπα οφέλη για την Πιερία.  Αποσκοπούμε και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε έτσι ώστε ο νομός μας να αποτελεί εκτός των άλλων τουριστικών δεδομένων που μπορεί και τα προσφέρει απλόχερα, ως ένας μοναδικός αειφόρος προορισμός. Από μέρους του  Οργανισμού ευχαριστούμε όλους όσοι υποστήριξαν και αυτή την πρωτοβουλία μας» .

Στο διήμερο των δράσεων παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, η Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής Πιερίας κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, οι Βουλευτές Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, κ. Σπύρος Κουλκουδίνας και κ. Κομνηνός Δελβερούδης, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, η Αναπληρώτρια Δημάρχου Κατερίνης και Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού κα Ελίνα Διαμαντοπούλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου,  Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. του ΠΟΤΑΠ, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Καθοριστική ήταν η συμβολή συλλογικών φορέων, εθελοντικών ομάδων και εθελοντών στην επιτυχή ολοκλήρωση του διημέρου. Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βεργίνας «Αιγές», τη Χορωδία Γυναικών Ενορίας Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού, τον Φιλανθρωπικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυγιάλου «Η Στέγη της Αγάπης», το Πολιτιστικό Σωματείο «Χοροστάτες», τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Μηλιάς Πιερίας «Οι Λαζαίοι», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ράχης Πιερίας «Τα Πάτρια», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λόφου Πιερίας «Ο Ζιάζιακος», το μουσικό συγκρότημα «Μανεριτζήδες», το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο «ΤΡΙΑΣ» για τη διοργάνωση της ποδηλατάδας, την Αερολέσχη Πιερίας για την αεραθλητική επίδειξη, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Πιερίας, το Κτήμα Κούρτη, το τμήμα Νοσηλευτικής και το Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών του παραρτήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους παραγωγούς κερασιών στον Κολινδρό και στη Ράχη και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση της δράσης. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/05 18:42

  Στρατηγικός σχεδιασμός με ορίζοντα 10ετίας - αυτό χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός

 2. 28/05 18:34

  Μονόδρομος ένα βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τουριστικό προϊόν

 3. 28/05 16:18

  Αμερικανικός τουρισμός: Δεύτερη υψηλότερη ταξιδιωτική δαπάνη στον κόσμο για το καλοκαίρι του 2024

 4. 28/05 16:02

  Συνεχίζεται με ελεύθερη είσοδο έως 2 Ιουνίου το 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

 5. 28/05 15:44

  Άνοιξαν οι εγγραφές για το Navarino Challenge 2024

 6. 28/05 15:08

  Κοινωνικός/ ιαματικός τουρισμός ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Επιχειρηματιών

 7. 28/05 14:34

  Eurowings: Νέα χειμερινή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

 8. 28/05 14:22

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Δελφών την Τετάρτη μετά τις 17.00

 9. 28/05 14:13

  Η Τεχνολογία συναντά την παράδοση: Drones αναδιαμορφώνουν την ορεινή κτηνοτροφία

 10. 28/05 13:47

  25 χρόνια AEGEAN | 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

 11. 28/05 13:39

  Telegraph: Οι 6 προορισμοί που υπόσχονται το ιδανικό Ελληνικό καλοκαίρι

 12. 28/05 13:32

  Celestyal: Καλοκαιρινή καμπάνια αναβάθμισης καμπίνας

 13. 28/05 12:57

  HotStats: Αυτές είναι οι σημαντικότερες προκλήσεις που θα συναντήσουν τα ξενοδοχεία το 2024

 14. 28/05 12:07

  Απευθείας πτήσεις Παρίσι-Καλαμάτα ξεκινά η Air France - εκδήλωση στο Παρίσι

 15. 28/05 11:42

  Eυρωπαϊκός τουρισμός- ForwardKeys | Ολική ανάκαμψη το 2024- αυξημένη ζήτηση για Λονδίνο, Παρίσι, οριακά μειωμένη για Αθήνα

 16. 28/05 11:04

  Ημερίδα ΠΟΤΑΠ | «Η ηλεκτροκίνηση αναγκαία στην τουριστική ανάπτυξη»

 17. 28/05 11:00

  Το διεθνές βραβείο Big SEE Architecture Award 2024 - Winner απονεμήθηκε στις Villas in Olive Grove, Navarino Residences, Costa Navarino της Potiropoulos+Partners

 18. 28/05 10:54

  Τα Aria Hotels σχεδιάζουν eVTOL Vertiports για ηλεκτρικά αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης

 19. 28/05 10:48

  Το νέο Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

 20. 28/05 10:31

  MSC Cruises | Ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά και οικογένειες στα πλοία της το καλοκαίρι

 21. 28/05 10:02

  Ξενοδοχεία | To One&Only Aesthesis εγκαινίασε 14 πολυτελείς κατοικίες

 22. 28/05 07:58

  ΕΟΤ: 50.000 ευρώ για την υποστήριξη δύο συνεδρίων σε Πάτρα και Χαλκιδική

 23. 28/05 07:55

  Δήμος Πατρέων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 24. 28/05 07:53

  Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για μεταφορά και διαμονή μελών ΚΑΠΗ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ερέτρια

 25. 28/05 07:41

  Δήμος Γορτυνίας: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κτηρίου ως ξενοδοχείο ή εστιατόριο - Κατώτατο όριο προσφοράς τα 50 ευρώ!

 26. 27/05 19:31

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας - "Στενότερη πολιτιστική και τουριστική προσέγγιση των δύο λαών"

 27. 27/05 19:03

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση φωτογραφιών του Robert McCabe

 28. 27/05 16:58

  Ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική οι πρώτοι έλεγχοι με drones για παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες

 29. 27/05 16:30

  Mabrian - Phocuswright: Ο υπερ-τουρισμός διώχνει το 61% των ταξιδιωτών

 30. 27/05 16:04

  Εξαιρετικά Επιτυχής η Πρώτη Εκδήλωση της HSMAI Europe στην Ελλάδα

 31. 27/05 14:31

  Εκδήλωση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία

 32. 27/05 14:25

  Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Διαμονής: Ρεκόρ αισιοδοξίας στα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ξενοδοχεία παρά τις προκλήσεις

 33. 27/05 13:59

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT

 34. 27/05 13:43

  ΕΟΤ | Έκθεση Φωτογραφίας του Robert Mc Cabe στο Μουσείο Ακρόπολης

 35. 27/05 12:57

  Στο Φεστιβάλ Καννών το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 36. 27/05 12:50

  ΠΟΤΑΠ | Ταξίδι γνωριμίας Γερμανών Δημοσιογράφων στην Πιερία

 37. 27/05 12:29

  Ανωμερίτες Χανίων | Η κρητική ποίηση και το λαούτο φανερώνουν την ψυχή των Χανίων

 38. 27/05 11:59

  ΥΠΑ | Βελτίωση της λειτουργικότητας του αεροδρομίου Σητείας

 39. 27/05 11:15

  Αερομεταφορές: +12,2% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' τετράμηνο του 2024

 40. 27/05 11:06

  Η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα

 41. 27/05 10:53

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες περιοχές στην Ιταλία βρίσκονται στο "κόκκινο"- οι άμεσες επιπτώσεις

 42. 27/05 10:51

  Η Κίνα στρατηγικός τουριστικός στόχος για την Αθήνα

 43. 27/05 10:35

  Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International στον Πειραιά

 44. 27/05 10:15

  Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ με τη πλατφόρμα Wego για ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική

 45. 27/05 07:51

  Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 46. 27/05 07:50

  Προβολή της Αθηναϊκής κουζίνας στην Ολλανδία

 47. 27/05 07:49

  Πανελλήνια Συνάντηση Vespa στην Καλαμάτα

 48. 27/05 07:08

  Φιλοξενία αρχαιολόγων του πανεπιστημίου Carleton Αμερικής στη Σαντορίνη

 49. 27/05 07:07

  ΕΟΤ: Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Σύρο, Σίφνο και Κίμωλο

 50. 27/05 07:04

  Εκδηλώσεις τιμής για τους σφουγγαράδες σε Ρόδο και Κάλυμνο

 51. 26/05 23:38

  Δεύτερη ζωή για θρυλικό Boeing, που αγόρασε ο Ωνάσης, στην πλατεία Ολυμπιακής Αεροπορίας

 52. 26/05 20:44

  Α. Ανδρεάδης: Άνοιξε η νέα deluxe πτέρυγα του Ikos Andalusia στην Marbella

 53. 26/05 13:02

  Εγκαίνια για το Μουσείο Κρητικής Λαογραφίας της Οικογένειας Κοκοτού

 54. 26/05 12:50

  Σαντορίνη | Περιορισμοί κυκλοφορίας λόγω του κινδύνου κατολισθήσεων τη θερινή περίοδο

 55. 26/05 12:37

  Άμεσα ξεκινά το γραφείο του ΕΟΤ στη Μελβούρνη – Ικανοποίηση εκφράζει η Ελληνική Κοινότητα

 56. 26/05 12:00

  Μαγιόρκα: Απαγόρευση αλκοόλ με «παραθυράκια»

 57. 26/05 11:33

  Δήμος Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 58. 26/05 07:29

  ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά

 59. 25/05 23:10

  To Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - Παρών στην εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης

 60. 25/05 22:59

  Ελληνική Εταιρία Ψηφιακής Ιατρικής | Tιμητική διάκριση στην Όλγα Κεφαλογιάννη

 61. 25/05 22:56

  Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού

 62. 25/05 11:15

  Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon

 63. 25/05 10:47

  Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

 64. 25/05 10:21

  Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού

 65. 25/05 10:16

  Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα

 66. 24/05 21:25

  Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή

 67. 24/05 18:53

  Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων

 68. 24/05 15:51

  RND: «Το εφετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακραίο από το 2023»

 69. 24/05 15:21

  Ηρώ Χατζηγεωργίου | Ο τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ θα μεταμορφώσει ολόκληρες περιοχές

 70. 24/05 14:10

  United Airlines | Νέα καθημερινή απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare

 71. 24/05 13:37

  Γαλάζια Σημαία 2024: 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

 72. 24/05 13:10

  Κυριαρχία της Jet2 στις αεροπορικές θέσεις με προστασία ATOL στο Ην. Βασίλειο

 73. 24/05 11:56

  Τουρισμός: Ιστορικό ρεκόρ στις δαπάνες των Αμερικανών για καλοκαιρινές διακοπές το 2024

 74. 24/05 11:24

  McAfee: Πάνω από 25% των Αμερικανών έχουν πέσει θύμα απάτης στα ταξίδια

 75. 24/05 10:49

  FΑΜ Trips: Προβολή της Χαλκιδικής σε Ιταλούς και Αρμένιους επαγγελματίες του τουρισμού

 76. 24/05 10:28

  Ο ΕΟΤ στην ΙΜΕΧ 2024: Αυξημένο ενδιαφέρον για συνέδρια στην Ελλάδα

 77. 24/05 10:13

  AEGEAN | Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 17% το α΄τρίμηνο, 11% περισσότεροι επιβάτες

 78. 24/05 10:01

  Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας | Ο Απρίλιος βελτίωσε τις επιδόσεις των ξενοδοχείων το α΄4μηνο

 79. 24/05 07:46

  Θετική γνωμοδότηση για λιμενικά έργα μπροστά από το Divani Apollon Palace & Thalasso

 80. 24/05 07:44

  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 81. 24/05 07:42

  Ισπανία: Αύξηση του πληθωρισμού στο 3,3% τον Απρίλιο

 82. 24/05 07:40

  Διεθνής Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Rock Solid 2024 στο Καστελλόριζο

 83. 24/05 07:39

  Ημερίδα «Λάρισα. Πόλη στο μέλλον»

 84. 23/05 17:24

  Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό | Ενημέρωση των μελών της Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης

 85. 23/05 17:15

  Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας

 86. 23/05 16:44

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναβαθμίζει την ψηφιακή της παρουσία

 87. 23/05 16:33

  Airbnb | Τι ζητούν Έλληνες και ξένοι το καλοκαίρι - Μαρούσι (!), Χαλάνδρι (!), παραθαλάσσιοι και βιωματικοί προορισμοί...

 88. 23/05 14:58

  Focus Bari | 1 στους 3 Έλληνες παίζουν τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

 89. 23/05 14:26

  Σε τιμές... Μονακό οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 90. 23/05 11:55

  Γερμανικός τουρισμός: Σε υψηλά πενταετίας η διάθεση για διακοπές αυτό το καλοκαίρι

 91. 23/05 11:51

  Διεθνείς εκδηλώσεις του Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 92. 23/05 11:35

  Κρήτη | Υψηλές προσδοκίες για τις τουριστικές ροές από τις Αραβικές Χώρες

 93. 23/05 11:17

  Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς

 94. 23/05 11:08

  Γιατί ο καφές ακριβαίνει συνεχώς

 95. 23/05 10:51

  HOTREC: Η πρόταση της Κομισιόν πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ευρωπαϊκών πακέτων διακοπών

 96. 23/05 10:02

  Booking.com: Αυτές είναι οι τάσεις στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές αναζητήσεις – Συμβουλές στις επιχειρήσεις

 97. 23/05 09:12

  TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

 98. 23/05 07:59

  Heraklion Swimming Challenge 2024 στο Ηράκλειο Κρήτης

 99. 23/05 07:55

  Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024

 100. 23/05 07:50

  Οι τιμές σε παραλίες του Μαλεβιζίου για το 2024