Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της ΡόδουΜνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι Γιώργος Χατζημάρκος και Γιάννης Παπαβασιλείου

Στην υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας, στο πλαίσιο του παγκόσμιας εμβέλειας Πρότυπου Προγράμματος “The Rhodes Co–Lab.Sustainable Destination ”, για την μετατροπή της Ρόδου στον πρώτο παγκοσμίως βιώσιμο τουριστικό προορισμό, προέβησαν σήμερα, Τρίτη, στα γραφεία της ΕΞΡ, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας «Κ2 Α.Ε.», Γιώργος Χατζημάρκος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Γιάννης Παπαβασιλείου, παρόντων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Οι δύο φορείς, αναγνωρίζοντας  ότι, ιδίως στο πεδίο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται εντός της οικονομικής και παραγωγικής ζωής του τόπου, το ζήτημα της βιωσιμότητας και αρμονικής εξέλιξης του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος πρέπει να εξετάζεται ως μία αδιάσπαστη και ενιαία ενότητα που χρήζει συνεκτικής, συνδυαστικής και συμπληρωματικής εφαρμογής από τους θεσμικούς φορείς, εκτιμώντας   ότι στο πλαίσιο των αυξημένων απαιτήσεων σχετικά με την εκπλήρωση των στρατηγικών στόχων του μετασχηματισμού του νησιού της Ρόδου σε πρότυπο παγκόσμιο βιώσιμο προορισμό, διαφαίνεται πεδίο συνεργασίας με σημαντικές θετικές επιπτώσεις, σε πλήρη εναρμόνιση με τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχους κάθε φορέα και συμφωνώντας ότι ο βιώσιμος μετασχηματισμός αποτελεί ηθικό χρέος απέναντι στον πλανήτη και τις επόμενες γενιές, αλλά και οικονομικό πλεονέκτημα κάθε τοπικής επιχείρησης απέναντι στον ανταγωνισμό, προέβησαν σε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ τους με σκοπό την υλοποίηση των στόχων του Πρότυπου Προγράμματος “The Rhodes Co–Lab. Sustainable Destination”.

Στόχος της συμφωνίας είναι η από κοινού στενή συνεργασία των δύο μερών σε επιμέρους άξονες και δράσεις ώστε να μετασχηματιστεί η Ρόδος σε Πρότυπο Παγκόσμιο Τουριστικό Προορισμό και να καθιερωθεί ως Διεθνές Κέντρο ενός ολιστικού μοντέλου Βιώσιμης Ανάπτυξης και  Επιχειρηματικότητας για τουριστικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

Μέσα από την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας του Προγράμματος “The Rhodes Co–Lab. Sustainable Destination” τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου θα αποτελέσουν κήρυκες πρότυπης αειφορίας αποκτώντας και επιδεικνύοντας το μοναδικό ειδικό Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab”, το οποίο, μαζί με τον Οδηγό Εφαρμογής του, θα είναι έτοιμο και θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την υπογραφή του Μνημονίου, ευχαρίστησε την ΕΞΡ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και εξήρε τη συμβολή και την συνεισφορά της στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου, αλλά και για την ποιότητα των πρωτοβουλιών της, με ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή της στην επίτευξη της εργασιακής ειρήνης, μέσω της τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, που πρώτη πανελλαδικά εφήρμοσε.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ευχαριστώ την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη. Αυτό που σήμερα ξεκινάει μέσα από το Πρόγραμμα “The Rhodes Co-Lab”, η Ένωση το έχει ξεκινήσει χρόνια πριν. Είναι η μεγαλύτερη  Ένωση Ξενοδόχων της χώρας, όχι μόνο λόγω μεγέθους και αριθμού μελών, αλλά και για την ποιότητα των πρωτοβουλιών της. Σε αυτήν την συγκλονιστική κρίση που καλείται να αντιμετωπίσει ολόκληρος ο πλανήτης, της κλιματικής κατάρρευσης, δεν στεκόμαστε μοιρολατρικά, δεν παρακολουθούμε απαθείς. Με το “The Rhodes Co-Lab”,  είμαστε στην πρώτη γραμμή για να παραδώσουμε στα παιδιά μας κάτι καλύτερο από αυτό που εμείς παραλάβαμε. Ναι, βάζουμε τον πήχυ ψηλά, διότι δεν είμαστε λάτρεις του δόγματος της αυτοσυντήρησης αλλά του δόγματος της παραγωγής έργου. Ωστόσο, κανένα σχέδιο δεν έχει αξία, χωρίς τη συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων, χωρίς τη συμμετοχή της κοινωνίας. Στη Ρόδο δεν αρμόζει η κλάψα και η μιζέρια. Η Ρόδος είναι για να επιβεβαιώνει την ιστορία της, ως μήτρα του ελληνικού τουρισμού. Αν οι νέες συνθήκες επιβάλουν να μετασχηματιστεί, είμαστε εδώ για τον μετασχηματισμό της. Στα επόμενα χρόνια πρέπει να δουλέψουμε χωρίς ιδεοληψίες και δογματισμούς. Υπάρχει κοινό έδαφος για να πατήσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Η σημερινή υπογραφή, αποτελεί  για μας δήλωση εμπιστοσύνης από μέρους της Ένωσης και αυτήν την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Γιάννης Παπαβασιλείου, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για την στενή συνεργασία πάνω στον ευγενή στόχο του Προγράμματος,  δήλωσε σχετικά:

 «Από την πρώτη στιγμή που  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε  το project “The Rhodes Co-Lab”,  εμείς ήμαστε δίπλα της. Πάντα θέλουμε το καλό του νησιού και του τουρισμού και νομίζω ότι έχουμε βοηθήσει και θα βοηθήσουμε αρκετά στο να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, να δείξουμε ότι μπορούμε! Σε συνδυασμό με τις προτεραιότητες της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για την βιωσιμότητα που διέπουν τη λειτουργία των μονάδων των μελών της, δηλαδή  εξοικονόμηση και  Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, εξοικονόμηση νερού, ανακύκλωση κλπ,  η υιοθέτηση αειφορικών στόχων του ξενοδοχειακού κλάδου βρίσκονται  σε πλήρη εναρμόνιση με τους άξονες του Προγράμματος “The Rhodes Co-Lab”. Στόχος μας είναι η κατοχύρωση και απόκτηση Ειδικού Σήματος Πιστοποίησης με τον τίτλο “The Rhodes Co-Lab” και ήδη έχουμε εκπληρώσει το 70% των προϋποθέσεων για την απόκτησή του. Θα είμαστε έτοιμοι πιο γρήγορα από τον πενταετή ορίζοντα του Προγράμματος. Το 2030 θα είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ένα νέο νησί που θα είναι μοναδικό στον κόσμο». 

Βάσει του Μνημονίου Συνεργασίας, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου συστρατεύεται στην προώθηση και υλοποίηση όλων των ενεργειών που θα επεκτείνει την απόκτηση του Ειδικού Σήματος Πιστοποίησης στα μέλη της, επισφραγίζοντας την υιοθέτηση από την πλευρά τους μεμονωμένα και συλλογικά, των βιώσιμων στόχων του Πρότυπου Προγράμματος “The Rhodes Co–Lab.Sustainable Destination ”.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Κ2 Α.Ε. θα εξειδικεύσει την εργαλειοθήκη που θα υποστηρίξει τα μέλη της Ε.Ξ.Ρ. για την επίτευξη των βιώσιμων στόχων και την συνακόλουθη απόκτηση του Ειδικού Σήματος Πιστοποίησης με τον τίτλο “The Rhodes Co Lab”. Επίσης, θα καταρτίσει τον οδικό χάρτη των ενεργειών και των οροσήμων για την απόκτηση του Ειδικού Σήματος Πιστοποίησης, θα παρέχει και θα λειτουργεί το ψηφιακό περιβάλλον των διαδικασιών του έργου της χορήγησης και διατήρησης του Ειδικού Σήματος και θα υποστηρίζει πλήρως τα μέλη του Ε.Ξ. σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

To Πρότυπο Πρόγραμμα “The Rhodes Co-Lab. Sustainable Destination” δημιουργήθηκε από κοινού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Όμιλο TUI και το TUI Care Foundation, με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου, υλοποιείται επιχειρησιακά από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Κ2, τελεί υπό την ομπρέλα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  και περιλαμβάνει συνεργασία με την κυβέρνηση, σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, με τις διοικητικές αρχές και τις δημόσιες υπηρεσίες, με εταιρείες δημοσίων υποδομών και με επιστημονικούς  και αναπτυξιακούς φορείς σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, με στόχο να μετασχηματιστεί η Ρόδος σε Πρότυπο Παγκόσμιο Τουριστικό Προορισμό και να καθιερωθεί ως Διεθνές Κέντρο ενός ολιστικού μοντέλου Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας για τουριστικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

Αναφερόμενος στην συνεργασία με τον Όμιλο TUI, ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα είναι αδήριτη ανάγκη. «Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τους μεγαλύτερους και τους καλύτερους στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι ,  φορείς της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, συνεργαζόμενοι στο πλαίσιο του Προγράμματος, που είναι ανοιχτό σε όλους.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 22/04 16:09

  Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

 2. 22/04 15:18

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

 3. 22/04 14:58

  Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

 4. 22/04 12:39

  FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

 5. 22/04 11:53

  Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

 6. 22/04 11:45

  Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

 7. 22/04 11:17

  Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

 8. 22/04 11:11

  Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

 9. 22/04 10:51

  ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

 10. 22/04 10:31

  MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

 11. 22/04 10:03

  TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

 12. 22/04 07:26

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

 13. 22/04 07:23

  Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

 14. 22/04 07:20

  ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

 15. 22/04 07:19

  Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

 16. 22/04 07:17

  Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

 17. 21/04 11:13

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

 18. 21/04 11:03

  Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

 19. 21/04 10:52

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

 20. 21/04 07:57

  Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

 21. 20/04 12:08

  traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

 22. 20/04 11:58

  ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

 23. 20/04 11:54

  Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

 24. 20/04 11:52

  Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

 25. 19/04 17:25

  Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

 26. 19/04 16:42

  «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

 27. 19/04 16:09

  ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

 28. 19/04 16:04

  Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

 29. 19/04 15:51

  Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

 30. 19/04 15:28

  Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

 31. 19/04 14:45

  Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

 32. 19/04 13:03

  ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

 33. 19/04 12:58

  X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

 34. 19/04 12:21

  Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

 35. 19/04 11:43

  Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

 36. 19/04 11:34

  Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

 37. 19/04 11:30

  Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

 38. 19/04 11:19

  Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

 39. 19/04 10:56

  WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

 40. 19/04 10:21

  Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

 41. 19/04 07:14

  Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

 42. 19/04 07:10

  Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

 43. 19/04 07:09

  Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

 44. 19/04 07:07

  Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

 45. 19/04 07:04

  Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

 46. 18/04 16:45

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

 47. 18/04 15:55

  Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

 48. 18/04 15:13

  Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

 49. 18/04 15:09

  Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

 50. 18/04 15:03

  Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

 51. 18/04 14:22

  Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

 52. 18/04 13:53

  Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

 53. 18/04 13:05

  Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

 54. 18/04 12:33

  Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

 55. 18/04 12:19

  SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

 56. 18/04 12:17

  Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

 57. 18/04 12:03

  Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

 58. 18/04 11:57

  E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

 59. 18/04 11:45

  Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

 60. 18/04 11:29

  Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

 61. 18/04 11:22

  Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

 62. 18/04 11:18

  Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

 63. 18/04 11:17

  Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

 64. 18/04 11:06

  Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

 65. 18/04 10:30

  Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

 66. 18/04 10:25

  Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

 67. 18/04 10:12

  SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

 68. 17/04 19:57

  Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

 69. 17/04 19:16

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

 70. 17/04 16:48

  Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

 71. 17/04 16:33

  Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

 72. 17/04 15:28

  H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

 73. 17/04 14:36

  Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

 74. 17/04 14:22

  Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

 75. 17/04 13:35

  Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

 76. 17/04 13:20

  Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

 77. 17/04 11:52

  Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

 78. 17/04 11:43

  Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

 79. 17/04 11:35

  Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

 80. 17/04 11:19

  airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

 81. 17/04 11:18

  Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

 82. 17/04 10:42

  Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

 83. 17/04 10:40

  Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

 84. 17/04 10:22

  Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

 85. 17/04 09:49

  Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

 86. 16/04 19:56

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

 87. 16/04 16:00

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

 88. 16/04 15:41

  Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

 89. 16/04 13:00

  Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

 90. 16/04 12:41

  Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

 91. 16/04 11:42

  Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

 92. 16/04 11:39

  Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

 93. 16/04 11:22

  Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

 94. 16/04 10:49

  Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

 95. 16/04 10:41

  Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

 96. 16/04 10:30

  Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

 97. 16/04 06:00

  Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

 98. 15/04 19:50

  Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

 99. 15/04 19:44

  ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

 100. 15/04 17:25

  H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση