Τουρισμός | Ευρωμεσογειακός προορισμός ο Δήμος Ηρακλείου και όχι μια απλή πύλη εισόδου

Τουρισμός | Ευρωμεσογειακός προορισμός ο Δήμος Ηρακλείου και όχι μια απλή πύλη εισόδου

Με κεντρικό στόχο το Ηράκλειο να καταστεί Ευρωμεσογειακός προορισμός, το σύνολο των φορέων του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας του Ηρακλείου, συμμετείχε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείου με την νέα της σύνθεση, δίνοντας έτσι το στίγμα της αξίας  των συνεργειών και της χάραξης κοινής στρατηγικής στον βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας, τον τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Αλέξης Καλοκαιρινός άνοιξε τις εργασίες της συνάντησης προτάσσοντας στον χαιρετισμό του την αναγκαιότητα της συστράτευσης φορέων και επιχειρηματιών για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στο Ηράκλειο, αναφέροντας ότι  έχει χαρακτηριστικά προορισμού αστικού τουρισμού. Τόνισε επίσης ότι έχει και μια υπέροχη ενδοχώρα την ανάδειξη της οποίας θα  βοηθήσει ο δήμος, ενώ το πολιτιστικό απόθεμα είναι πάρα πολύ μεγάλο και είναι εν μέρει ενεργό το οποίο μπορεί να αποδώσει και τουριστικά. Επίσης απέδωσε τα εύσημα  στον σημερινό Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σισαμάκη για τη δουλειά που έκανε στην προηγούμενη θητεία του στον τομέα του Τουρισμού που είχε ως αποτέλεσμα την αναγνώριση του Ηρακλείου ως Διεθνής Γαστρονομικός Προορισμός

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στη συμβολή που θα έχει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός ο οποίος, όπως επεσήμανε, λειτουργούσε και θα εξακολουθήσει σε συνδυασμό με την Αντιδημαρχία Οικονομικών και με ένα σύνολο φορέων θα μπορούσε να είναι αποδοτικός στον τομέα του τουρισμού. «Στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού εντάσσεται και το Δημοσκόπιο το οποίο θα μετεξελιχθεί σε Κέντρο Αστικού Μετασχηματισμού Ηρακλείου στο οποίο θα συναντώνται παράγοντες κυρίως της οικονομικής ζωής έτσι ώστε να γεννιούνται ιδέες και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση τους» ανέφερε ο Αλέξης Καλοκαιρινός.

 Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηρακλείου ανέφερε: «Θέλουμε ο Δήμος να ωφεληθεί από τις τουριστικές ροές και αυτό να γίνει με ένα τρόπο που να συνδυάζει την ανάπτυξη με μια συνολικά αναβαθμισμένη καθημερινότητα. Έχουμε ήδη κάνει δρόμο, έχουμε αξιόλογο δυναμικό στον τομέα του Τουρισμού. Το Ηράκλειο έχει επιτύχει διακρίσεις και έχει καταστεί διεθνής γαστρονομικός προορισμός. Έχει ένα τεράστιο δυναμικό: πολιτιστικό πλούτο και φυσική ομορφιά. Είναι προφανές ότι μας ενδιαφέρει η οικονομική απόδοση και ο ποιοτικός τουρισμός, ωστόσο είναι όλοι ευπρόσδεκτοι φυσικά».

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης της Τοπικής Οικονομίας κ. Γιώργος Αγριμανάκης αφού αναφέρθηκε στην σημαντική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα, από το τμήμα τουρισμού και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σισαμάκη με κορωνίδα την ένταξη μας στην Unesco ως δημιουργική πόλη γαστρονομίας έδωσε έμφαση στο όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής: «Έχουμε ένα μοναδικό μνημειακό απόθεμα αλλά και αξιόλογη πολιτιστική κληρονομιά, έχουμε τοπικά προϊόντα και γαστρονομία, έχουμε την κρητική φιλοξενία και μια ενδοχώρα με κρυμμένους θησαυρούς και καλούμαστε όλοι μαζί να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας αυτά πλεονεκτήματα  για ένα Ηράκλειο Ευρωμεσογειακό προορισμό και όχι μια απλή πύλη εισόδου» τόνισε ο Αντιδήμαρχος.

«Ο στόχος της  συνάντησης ήταν η επικαιροποίηση και ο επαναπροσδιορισμός της Επιτροπής Τουρισμού, με σκοπό να διοργανώσουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό 2024-20230 του Δήμου Ηρακλείου μέσω του συμμετοχικού διαλόγου ώστε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό ευρωμεσογειακό προορισμό με έδρα το Ηράκλειο το οποίο θα είναι ελκυστικό για όλο τον κόσμο που δεν θα επισκέπτεται την πόλη μόνο για την πολιτιστική μας κληρονομιά που είναι σημαντική φυσικά και πρέπει να αναδειχθεί αλλά και για όλα τα υπόλοιπα όπως είναι η γαστρονομία, η φιλοξενία και οι φυσικές ομορφιές του Δήμου» δήλωσε ο κ. Αγριμανάκης, προσθέτοντας ότι ήδη δημιουργείται μια τράπεζα ιδεών ενώ οι συμμετέχοντες στην Επιτροπή θα χωριστούν σε 3 ομάδες-εργαστήρια του τουρισμού (εργαστήριο αειφορίας-γαστρονομίας, εργαστήρι έξυπνου τουρισμού, εργαστήρι ειδικού τουρισμού όπως είναι ο αγροτικός, συνεδριακός, ιατρικός τουρισμός).

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν από το σύνολο των φορέων, σημαντικές τοποθετήσεις και επισημάνσεις για την τουριστική στρατηγική του Ηρακλείου. Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις η αναγκαιότητα της βελτίωσης της εικόνας της πόλης και καλύτερου συντονισμού μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων. Οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας αναφέρθηκαν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού, την σκοπιμότητα δημιουργίας πολιτιστικών, αθλητικών και γαστρονομικών δρώμενων έτσι ώστε η πόλη να καταστεί προορισμός για όλο το χρόνο αλλά και επιλογή “City Break” διακοπών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Επίσης έγινε αναφορά για την  θέσπιση ανοικτής γραμμής επικοινωνίας των φορέων του τουρισμού για την συλλογή πληροφοριών και την αντιμετώπιση ζητημάτων καθημερινότητας ενόψει της τουριστικής περιόδου με τον ορισμό του τμήματος τουρισμού ως την αρμόδια υπηρεσία.

Στην Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και συμμετέχουν οι Αντιδημαρχίες Καθαρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτικής Προστασίας, Τεχνικών Έργων, Αθλητισμού, Δημοτικής Αστυνομίας, Αποκέντρωσης & Ανάπτυξης Υπαίθρου, Εθελοντισμού. Επίσης εκπρόσωποι από την  Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς,  τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ηράκλειο ΑΟΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μ.Α.Ε, την ΔΕΠΑΝΑΛ, την Περιφέρεια Κρήτης, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, το Κεντρικό Αερολιμένα Ηρακλείου, την Τουριστική Αστυνομία, το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος- Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, το Οικονομικό Επιμελητήριο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος- Παράρτημα Κρήτης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, την Υπηρεσία Νεότερων μνημείων και Τεχνικών έργων Κρήτης, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, το Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κρήτης, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου,  το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών, τις Μινωικές Γραμμές, την ΑΝΕΚ lines, τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Ηρακλείου, τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενια», τις δημοτικές παρατάξεις "Ηράκλειο για σένα" και "Ηράκλειο η πόλη μας", την Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων, τον Σύνδεσμο Εξαγωγών Κρήτης, τις αεροπορικές εταιρείες   ‘’AEGEAN’’ και ‘’SKY EXPRESS’’, τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, το Δίκτυο Οινοποιών Νομού Ηρακλείου «Wines of Crete», την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, τον Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙΟ. ΠΑ Φοινικιάς – Μαλάδων και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γραφείων εκμισθώσεως επιβατηγών αυτοκινήτων και δίκυκλων Ηρακλείου- Λασιθίου «Ηνίοχος».

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 24/04 17:24

  Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

 2. 24/04 17:06

  ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα

 3. 24/04 16:56

  Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

 4. 24/04 15:00

  EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

 5. 24/04 14:43

  The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

 6. 24/04 14:10

  Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

 7. 24/04 13:30

  Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

 8. 24/04 13:04

  Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

 9. 24/04 12:49

  CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

 10. 24/04 12:01

  Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

 11. 24/04 11:53

  Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

 12. 24/04 11:14

  Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

 13. 24/04 10:41

  ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

 14. 24/04 07:31

  Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

 15. 24/04 07:27

  Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

 16. 24/04 07:24

  Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

 17. 24/04 07:22

  Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

 18. 24/04 07:19

  6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

 19. 23/04 16:44

  ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

 20. 23/04 16:23

  +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

 21. 23/04 16:05

  FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

 22. 23/04 15:56

  ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

 23. 23/04 15:24

  Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

 24. 23/04 15:08

  Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

 25. 23/04 13:50

  Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

 26. 23/04 13:43

  Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

 27. 23/04 13:43

  Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

 28. 23/04 12:36

  Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

 29. 23/04 12:19

  RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

 30. 23/04 11:58

  Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

 31. 23/04 11:28

  Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

 32. 23/04 11:28

  Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

 33. 23/04 11:07

  EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

 34. 23/04 10:33

  Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

 35. 23/04 07:05

  Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

 36. 23/04 07:03

  Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

 37. 23/04 07:02

  Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

 38. 23/04 06:55

  4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

 39. 23/04 06:52

  Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

 40. 22/04 18:46

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

 41. 22/04 18:38

  Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

 42. 22/04 16:09

  Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

 43. 22/04 15:18

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

 44. 22/04 14:58

  Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

 45. 22/04 12:39

  FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

 46. 22/04 11:53

  Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

 47. 22/04 11:45

  Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

 48. 22/04 11:17

  Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

 49. 22/04 11:11

  Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

 50. 22/04 10:51

  ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

 51. 22/04 10:31

  MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

 52. 22/04 10:03

  TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

 53. 22/04 07:26

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

 54. 22/04 07:23

  Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

 55. 22/04 07:20

  ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

 56. 22/04 07:19

  Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

 57. 22/04 07:17

  Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

 58. 21/04 11:13

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

 59. 21/04 11:03

  Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

 60. 21/04 10:52

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

 61. 21/04 07:57

  Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

 62. 20/04 12:08

  traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

 63. 20/04 11:58

  ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

 64. 20/04 11:54

  Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

 65. 20/04 11:52

  Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

 66. 19/04 17:25

  Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

 67. 19/04 16:42

  «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

 68. 19/04 16:09

  ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

 69. 19/04 16:04

  Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

 70. 19/04 15:51

  Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

 71. 19/04 15:28

  Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

 72. 19/04 14:45

  Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

 73. 19/04 13:03

  ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

 74. 19/04 12:58

  X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

 75. 19/04 12:21

  Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

 76. 19/04 11:43

  Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

 77. 19/04 11:34

  Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

 78. 19/04 11:30

  Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

 79. 19/04 11:19

  Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

 80. 19/04 10:56

  WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

 81. 19/04 10:21

  Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

 82. 19/04 07:14

  Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

 83. 19/04 07:10

  Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

 84. 19/04 07:09

  Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

 85. 19/04 07:07

  Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

 86. 19/04 07:04

  Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

 87. 18/04 16:45

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

 88. 18/04 15:55

  Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

 89. 18/04 15:13

  Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

 90. 18/04 15:09

  Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

 91. 18/04 15:03

  Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

 92. 18/04 14:22

  Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

 93. 18/04 13:53

  Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

 94. 18/04 13:05

  Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

 95. 18/04 12:33

  Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

 96. 18/04 12:19

  SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

 97. 18/04 12:17

  Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

 98. 18/04 12:03

  Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

 99. 18/04 11:57

  E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

 100. 18/04 11:45

  Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου