Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2024 | «Έλα μαζί μας και γίνε παρέα μας για πάντα»

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2024 | «Έλα μαζί μας και γίνε παρέα μας για πάντα»

«Έλα μαζί μας και γίνε παρέα μας για πάντα»! Αυτό είναι το μήνυμα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2024! Και με αυτή την πρόσκληση το Καρναβάλι της Κρήτης απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα ανοίγοντας την αυλαία για τρεις γεμάτες εβδομάδες γιορτής και φαντασίας! 

Το πρόγραμμα του φετινού Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού  παρουσιάστηκε σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης από την οργανωτική επιτροπή, παρουσία του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη. 

Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μάνος Τσάκωνας, ο Πρόεδρος του φορέα των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (ΟΡΚ) κ. Μιχάλης Πετρακάκης και ο υπεύθυνος της τελετής έναρξης που θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 κ. Νίκος Μαρκαντώνης. 

Παραβρέθηκαν επίσης και τα λοιπά μέλη της επιτροπής, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Γασπαράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου κ. Νίκος Δερεδάκης, και οι κ. κ. Μανούσος Κλάδος και Κώστας Φετοκάκης.


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ

«Με αφορμή το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2024 ξαναγινόμαστε όλοι μας μια παρέα. Όχι μόνο οι Ρεθεμνιώτες, αλλά από όλες τις γωνιές της Κρήτης και της Ελλάδας, που έρχονται και συμμετέχουν. Πρόκειται για ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτό τον θεσμό, που έχουν ενσωματωθεί και έχουν διασκεδάσει μαζί μας και ξανάρχονται. Γιατί το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι εκφράζει ακριβώς αυτό που είναι το Ρέθυμνο! Είναι η πόλη που επιστρέφεις, είναι ο τόπος της παράδοσης, του πολιτισμού, της συλλογικότητας, της αρμονίας αλλά και της οικολογίας, καθώς φέτος επιτυγχάνεται μείωση 80% στην σπατάλη του χαρτιού. Ο θεσμός αυτός εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο. Ακουμπά ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, γεγονός, που μαρτυρεί και η συμμετοχή του «Χαμόγελου του Παιδιού» στέλνοντας έτσι το μήνυμα μας ότι διασκεδάζουμε μεν, αλλά έχουμε την σκέψη και την μέριμνα στραμμένη σε όλα τα δύσκολα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας και προς όλους τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη, ειδικά στα παιδιά. 

Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή, κυρίως, τις ομάδες, τους καρναβαλιστές και τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσοι εργάζονται για την φετινή διοργάνωση και όλα αυτά τα χρόνια κρατούν ζωντανό αυτό τον μεγάλο θεσμό του νησιού μας που έχει κατακτήσει δίκαια μια από τις πρώτες θέσεις σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να χαρούμε όλοι, να διασκεδάσουμε με ασφάλεια χωρίς κρούσματα μέθης και να υλοποιήσουμε αυτό το θαυμάσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που αποτυπώνει την ευαισθησία, την συμμετοχικότητα, την φαντασία και την διάθεση των Ρεθεμνιωτών και των φίλων μας να δώσουμε μια νότα χαράς σε όσους την έχουν ανάγκη».

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 • Οτιδήποτε αφορά στην φετινή διοργάνωση θα υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://rethymnocarnival.gr/
 • Φέτος μειώνεται κατά 80% το χαρτί και το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι προβάλλεται κατά κύριο λόγο ψηφιακά μέσω ενός QR που θα υπάρχει στην αφίσα της διοργάνωσης και αναρτημένο σε όλα τα σημεία της πόλης του Ρεθύμνου. Η αφίσα, δημιουργία του Στέλιου Καλογεράκη, και τα αυτοκόλλητα με το QR είναι τα μοναδικά τυπωμένα σε χαρτί στοιχεία της φετινής διοργάνωσης!
 • Στο φετινό καρναβάλι συμμετέχουν 27 ομάδες με 23 άρματα. Ο Δήμος Ρεθύμνης διαθέτει υλικά ύψους 300 ευρώ για κάθε άρμα.
 • Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι συνεργάζεται επίσης για πρώτη φορά με την οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδικό κυνήγι θησαυρού και την παιδική καρναβαλική παρέλαση. 


«ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ»

Το μήνυμα που το Ρέθυμνο στέλνει σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα, είναι να γίνουμε… ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!

«Η συνεργασία, η συντροφικότητα, το ομαδικό πνεύμα, ανέκαθεν υπήρξαν κινητήριες δυνάμεις για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Ο θεματικός πυρήνας του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού για το 2024 είναι οι Παρέες ως μέσο δημιουργίας και ως πηγή θετικών συναισθημάτων. 

Το Ρέθυμνο υπήρξε κομβικό σημείο μεταξύ Ανατολής και Δύσης, καθώς και σταυροδρόμι πολιτισμών της Μεσογείου, κάνοντας τους Ρεθεμνιώτες ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Αυτή η εξωστρέφεια, που αναμειγνύει τη δημιουργική δύναμη με το αστείρευτο κέφι, προσέφερε πάντα γόνιμο έδαφος για να ανθίσουν οι παρέες δημιουργικών ανθρώπων. Το Καρναβάλι αποτέλεσε και αυτό ένα σταυροδρόμι, όπου η ευρηματικότητα και η δημιουργική διάθεση συναντάει το κέφι και την ψυχαγωγία. 

Παρέες αποτέλεσαν και τη βασική αιτία για τις σύγχρονες αναβιώσεις του Καρναβαλιού. Η πόλη μας αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να απλωθούν τα χρώματα των διαπροσωπικών σχέσεων, όπου όλες οι ομάδες γίνονται μία παρέα με έναν κοινό στόχο. Οι επισκέπτες που θα αποφασίσουν να έρθουν στις δεκάδες εκδηλώσεις του Τριωδίου, γίνονται βασικά και ισότιμα μέλη αυτής της παρέας και ζουν τη μοναδική εμπειρία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Η εικονογράφηση των εντύπων του φετινού Καρναβαλιού βασίζεται στην εκστατική ορμή της παρέας, και προσπαθεί να αποτυπώσει την καθοριστική στιγμή που η δημιουργικότητα μετουσιώνεται σε κέφι και χορό. Το βασικό θέμα εμπνέεται από τον διάσημο πίνακα Henri Matisse “Ο Χορός” (1910), από Μινωικά ειδώλια κυκλωτικών χορών που χρονολογούνται από το 1650 έως το 1400 π.Χ., από τις Μινωικές τοιχογραφίες αλλά και από παραδοσιακά μοτίβα κεντήματος και χειροτεχνίας. Η πόλη του Ρεθύμνου, με την ιδιάζουσα πολυπολιτισμική αρχιτεκτονική της, είναι στο προσκήνιο. Η σύγχρονη εποχή συναντάει το μακρινό παρελθόν, όπου βρίσκονται οι ρίζες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. Από τις Μινωικές τελετές και τα Ενετικά δρώμενα μέχρι τις πιο σύγχρονες αναβιώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, κοινός παρονομαστής είναι οι παρέες και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Η παρέα ανυψώνει το πνεύμα, το ηθικό, την ποιότητα ζωής. 

Σήμερα το μήνυμά μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Το αντίδοτο στην αποξένωση και τη μοναξιά, ανθρώπων κολλημένων σε μικρές ή μεγάλες οθόνες, είναι η παρέα! Μόνο η παρέα! 

Έλα μαζί μας και γίνε παρέα μας για πάντα»!


Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Βασίλισσα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2024 θα είναι η Μις Κρήτης 2022, γέννημα θρέμμα του Ρεθύμνου και καρναβαλίστρια η ίδια, κυρ'ια Δάφνη Λαζίδου. 

Το μήνυμα της για την φετινή διοργάνωση είναι: «Κάθε κορίτσι όταν είναι μικρό  ντύνεται πριγκίπισσα και  ονειρεύεται να γίνει βασίλισσα!

Έτσι και εγώ σήμερα νιώθω ότι ένα παιδικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα .

Μετά από τόσα χρόνια  γίνομαι η βασίλισσα στο πιο όμορφο καρναβαλικό βασίλειο της Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω την καρναβαλική επιτροπή για την τιμή και την χαρά που μου έκανε.

Οι πιο όμορφες αναμνήσεις μου είναι από το καρναβάλι αλλά και ένας από τους βασικούς λόγους για την επαγγελματική πορεία που ακολούθησα ήταν ο κόσμος των χρωμάτων τις μεταμόρφωσης και τις ομορφιάς που γνώρισα μέσα από την παρέα  του καρναβαλιού»!

ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Λαμπερά καλλιτεχνικά ονόματα θα δώσουν το παρόν στο φετινό Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. 

Η τελετή έναρξης την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 θα κορυφωθεί με συναυλία της δημοφιλούς Αναστασίας στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη που ξεσηκώνει με την εκπληκτική φωνή της και τα τραγούδια της. 

Επίσης αμέσως μετά την νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2024, η ερμηνεύτρια Γεωργία Νταγάκη, αναμένεται να μαγέψει το κοινό της στην πλατεία Μικρασιατών στην παλιά πόλη. 

Την ίδια ημέρα η παιδική παρέλαση θα καταλήξει με τους εκπληκτικούς «mazoo and the zoo» που αποτελούν λατρεμένο μουσικό συγκρότημα για τους μικρούς μας φίλους. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 22/04 11:45

  Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

 2. 22/04 11:17

  Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

 3. 22/04 11:11

  Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

 4. 22/04 10:51

  ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

 5. 22/04 10:31

  MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

 6. 22/04 10:03

  TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

 7. 22/04 07:26

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

 8. 22/04 07:23

  Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

 9. 22/04 07:20

  ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

 10. 22/04 07:19

  Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

 11. 22/04 07:17

  Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

 12. 21/04 11:13

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

 13. 21/04 11:03

  Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

 14. 21/04 10:52

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

 15. 21/04 07:57

  Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

 16. 20/04 12:08

  traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

 17. 20/04 11:58

  ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

 18. 20/04 11:54

  Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

 19. 20/04 11:52

  Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

 20. 19/04 17:25

  Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

 21. 19/04 16:42

  «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

 22. 19/04 16:09

  ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

 23. 19/04 16:04

  Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

 24. 19/04 15:51

  Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

 25. 19/04 15:28

  Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

 26. 19/04 14:45

  Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

 27. 19/04 13:03

  ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

 28. 19/04 12:58

  X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

 29. 19/04 12:21

  Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

 30. 19/04 11:43

  Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

 31. 19/04 11:34

  Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

 32. 19/04 11:30

  Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

 33. 19/04 11:19

  Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

 34. 19/04 10:56

  WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

 35. 19/04 10:21

  Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

 36. 19/04 07:14

  Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

 37. 19/04 07:10

  Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

 38. 19/04 07:09

  Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

 39. 19/04 07:07

  Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

 40. 19/04 07:04

  Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

 41. 18/04 16:45

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

 42. 18/04 15:55

  Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

 43. 18/04 15:13

  Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

 44. 18/04 15:09

  Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

 45. 18/04 15:03

  Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

 46. 18/04 14:22

  Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

 47. 18/04 13:53

  Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

 48. 18/04 13:05

  Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

 49. 18/04 12:33

  Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

 50. 18/04 12:19

  SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

 51. 18/04 12:17

  Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

 52. 18/04 12:03

  Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

 53. 18/04 11:57

  E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

 54. 18/04 11:45

  Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

 55. 18/04 11:29

  Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

 56. 18/04 11:22

  Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

 57. 18/04 11:18

  Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

 58. 18/04 11:17

  Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

 59. 18/04 11:06

  Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

 60. 18/04 10:30

  Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

 61. 18/04 10:25

  Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

 62. 18/04 10:12

  SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

 63. 17/04 19:57

  Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

 64. 17/04 19:16

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

 65. 17/04 16:48

  Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

 66. 17/04 16:33

  Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

 67. 17/04 15:28

  H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

 68. 17/04 14:36

  Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

 69. 17/04 14:22

  Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

 70. 17/04 13:35

  Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

 71. 17/04 13:20

  Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

 72. 17/04 11:52

  Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

 73. 17/04 11:43

  Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

 74. 17/04 11:35

  Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

 75. 17/04 11:19

  airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

 76. 17/04 11:18

  Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

 77. 17/04 10:42

  Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

 78. 17/04 10:40

  Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

 79. 17/04 10:22

  Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

 80. 17/04 09:49

  Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

 81. 16/04 19:56

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

 82. 16/04 16:00

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

 83. 16/04 15:41

  Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

 84. 16/04 13:00

  Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

 85. 16/04 12:41

  Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

 86. 16/04 11:42

  Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

 87. 16/04 11:39

  Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

 88. 16/04 11:22

  Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

 89. 16/04 10:49

  Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

 90. 16/04 10:41

  Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

 91. 16/04 10:30

  Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

 92. 16/04 06:00

  Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

 93. 15/04 19:50

  Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

 94. 15/04 19:44

  ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

 95. 15/04 17:25

  H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

 96. 15/04 14:59

  Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

 97. 15/04 14:27

  Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

 98. 15/04 13:34

  Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

 99. 15/04 13:03

  Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

 100. 15/04 12:45

  Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή