Τουρισμός | Πώς οι Δελφοί θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών

Τουρισμός | Πώς οι Δελφοί θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών

24 διακεκριμένοι ομιλητές, από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύερου βαθμού, οργανισμών, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, με συντονιστές δημοσιογράφους εγνωσμένου κύρους ανέλυσαν τις δυνατότητες των Δελφών, της ευρύτερης περιοχής και γενικότερα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών του 21ου αιώνα στο πλαίσιο ημερίδας που διοργάνωσε το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

 Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, σε μία περιοχή στην οποία φιλοξενούνται εκπρόσωποι 42 συνολικά χωρών απ’ όλο τον κόσμο και η περιφέρεια, από κοινού, φιλοδοξούν και επιδιώκουν μέσω της βέλτιστης πρακτικής των συνεργειών, την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

 Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν στόχευαν στην ενημέρωση για τις νέες τάσεις τουριστικής ανάπτυξης, τη χρήση των νέων τεχνολογιών και κυρίως τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη δημιουργία του σύγχρονου, βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης για τους Δελφούς και τη Στερεά Ελλάδα.

 Η διαφοροποίηση της οικονομίας της περιοχής

Η ενίσχυση σε βασικά έργα υποδομής (κύριοι οδικοί άξονες, παρακαμπτήριοι οδοί, χώροι στάθμευσης, ελικοδρόμια κλπ) και άλλα που υλοποιούνται, σχεδιάζονται και μελετώνται από την τοπική αυτοδιοίκηση. Η προώθηση της γεωργικής και της τοπικής παραγωγής, καθώς και η δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών σε νέους τομείς, όπως ο πολιτιστικός τουρισμός και ο αγροτουρισμός, εφαρμογές και διαδικτυακές πλατφόρμες για την προώθηση και τη διαχείριση τουριστικών υπηρεσιών, συμβάλλουν στη διαφοροποίηση της οικονομίας της περιοχής και βελτιώνουν το επίπεδο των εμπειριών, που ενισχύουν την προσέλκυση επισκεπτών.

 Η προώθηση από την πλευρά της περιφέρειας της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στην περιοχή σε συνδυασμό με τις ειδικές μορφές τουρισμού, τη σύζευξη τοπόσημων και την προβολή στοχευμένων μεγάλων εκδηλώσεων συμβάλλουν στην ίδια κατεύθυνση.

 Νέα Χρηματοδοτικά εργαλεία και επενδύσεις

Κρίσιμο μέγεθος για τους Δελφούς και την ευρύτερη περιοχή αναδείχθηκε ο τομέας των επενδύσεων στο σκέλος της αναβάθμισης των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, γεγονός που αναλύθηκε διεξοδικά ως προς τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διατίθενται από την πολιτεία.

Eνδιαφέρουσες συζητήσεις και τοποθετήσεις έγιναν από τους ακόλουθους ομιλητές του συνεδρίου: 

Γιώργος Δελμούζος, Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών, Φανή Παπαθωμά, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Παναγιώτα Διονυσοπούλου, Διευθύντρια Τουριστικής Πολιτικής στο Υπουργείο Τουρισμού, Γιώργος Ζερβός, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ-ΤΣ Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Άγγελος Καλλίας, Γενικός Γραμματέας, ΠΟΞ, Νίκος Διαμαντόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, Ανδρέας Γκόφας, Διευθυντής του Ε.Π.κε.Δ.

Oι ομιλητές κατέληξαν ότι η ενίσχυση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των κατοίκων και των επιχειρηματιών στη χρήση των νέων τεχνολογιών είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τουρισμού.

 Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (στο οποίο προβλέπεται και η ενεργειακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως επισημάνθηκε), το ΕΣΠΑ, ο νέος Αναπτυξιακός νόμος, αλλά και ο τραπεζικός δανεισμός αποτελούν βασικές πηγές χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των τουριστικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία νέων στο χώρο του τριτογενή τομέα.

Αντίστοιχα, χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω προγραμμάτων έργων υλοποιούνται από το αρμόδιο υπουργείο τουρισμού, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται η διείσδυση σε αγορές στις οποίες η Ελλάδα δεν αποτελεί τουριστική προτεραιότητα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των αφίξεων στη χώρα για την αντιμετώπιση της εποχικότητας.

 Δελφοί «brand name»: ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ένας εκπληκτικός τουριστικός προορισμός, όπως οι Δελφοί και η ευρύτερη περιοχή, πλούσια σε πολιτιστική και φυσική κληρονομιά, προσφέρει αξεπέραστες εμπειρίες μέσω των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της. Με αρχαιολογικά αξιοθέατα, παραδοσιακά χωριά, καταπράσινα βουνά και καταπληκτικές ακτές, η ολοκληρωμένη εφαρμογή του ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να κερδίσει περισσότερους ταξιδιώτες και να απογειώσει το brand στους αντίστοιχους κλάδους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η δημιουργία ποιοτικών εμπειριών για τους επισκέπτες μέσω της προώθησης της γαστρονομίας και της ελληνικότητας των γεύσεων, με τη χρήση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία εμπειριών που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της Στερεάς Ελλάδας.

Η διατήρηση του περιβάλλοντος,  η προστασία και ανθεκτικότητα του φυσικού και πολιτιστικού κληρονομήματος στη νέα εποχή της κλιματικής κρίσης είναι βασικοί παράγοντες για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας στην ανάπτυξη που επιχειρείται μέσω των συνεργειών.

Η προστασία της μαγείας του Δελφικού τοπίου, του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών και της ανάδειξης των μνημείων της ευρύτερης περιοχής μέσω μελετών και έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα κυρίως σε παιδιά για τη γνώση της ιστορικότητας της περιοχής είναι η προστιθέμενη αξία στο brand της περιοχής. 

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι: Ευγενία Μπόζου, Διευθύντρια Κυβερνητικών Σχέσεων για την Google στην Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα, Γιώργος Τσαγκαράκης, Επικεφαλής Σχεδιασμού και Υλοποίησης Προϊόντων Αναπτυξιακών Χρηματοδοτικών Εργαλείων ALPHA BANK, Ιωάννης Παππάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Green Evolution AE, Σμαράγδα Σαρχώση, Performance Media Director, CEO Office HotelBrain, Παγώνα Κολομβότσου, Πρόεδρος Ένωση Ξενοδόχων Δελφών, Καλούσα Ναυπακτίτου, Πρόεδρος Ένωση Ξενοδόχων Αράχωβας, Έλλη Κοτσάνου-Ρομβοτσάνου, Διευθύντρια Δικτύου για τον Πολιτισμό & Τουρισμό στη Φωκίδα ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΛΦΩΝ, Ανθή Χρήστου, Account Manager, Mindhaus, Βασίλης Ζύμνης, Επικεφαλής Τμήματος Επιδοτήσεων Revival SA, Αλέξανδρος Κόσσυβας, Digital Marketing Director Sleed, Δήμητρα Κριθάρη, Γενική Διευθύντρια More Media, Γκίκας Ξενάκης, Head chef, Καθηγητής Aleria restaurant, Le Monde, Γιώργος Πίττας, Συγγραφέας, Υπεύθυνος προγράμματος "Γαστρονομικές Κοινότητες”, Ιορδανης Τσενεκλιδης, Ιδρυτής Nomade et Sauvage, Αθανασία Ψάλτη, Προϊσταμένη ΕΦΑ Φωκίδος, Μιλτιάδης Λάζογλου, Συντονιστής Περιβαλλοντικής Πολιτικής ΕΛΛΕΤ.

Κοινή πεποίθηση όλων των ομιλητών ήταν ότι στόχο αποτελεί η ενίσχυση της παρουσίας των Δελφών στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη των επισκεπτών, γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ποιότητα των εμπειριών και των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και τη συνεργασία και τον συντονισμό τοπικών αρχών, κράτους, ιδιωτών, φορέων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 17/07 18:14

  "Όχι" και από την Περιφέρεια στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για υπερδόμηση της Μαρίνας της Αρετσούς

 2. 17/07 16:16

  Ξενοδοχεία | Το The Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα στα 50 καλύτερα του National Geographic «Lakes & Mountains 2024»

 3. 17/07 16:09

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση ‘‘Η χαρά της ζωής’’ στο Ρέθυμνο με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

 4. 17/07 15:00

  Κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Σαντορίνη και τουρνουά μπάσκετ στη Λήμνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 5. 17/07 14:40

  Η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου - ADAC αγόρασε 70 ταξιδιωτικά γραφεία της Galeria

 6. 17/07 13:55

  Jet2.com: 11 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

 7. 17/07 13:09

  Άμστερνταμ εναντίον υπερτουρισμού: Τι κάνει ο δήμος για να επαναφέρει την ισορροπία

 8. 17/07 12:36

  ΥΠΑ | +11,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' εξάμηνο του 2024

 9. 17/07 12:16

  Condor: 6 νέες συνδέσεις με Ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2025

 10. 17/07 12:06

  ΔΥΠΑ: Σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στις 7 Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Τουρισμού-Φιλοξενίας

 11. 17/07 12:00

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Ακρόπολης Αθηνών λόγω υψηλών θερμοκρασιών

 12. 17/07 11:51

  Νέος ισχυρός όμιλος στον κλάδο του ελληνικού ελαιολάδου

 13. 17/07 11:43

  ECTAA: Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ για τρίτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού

 14. 17/07 11:30

  Airbnb | Συμβουλές στους ταξιδιώτες στην Ελλάδα για να κλείσουν τη διαμονή τους με ασφάλεια

 15. 17/07 11:23

  "Travel and Leisure" | Δημοφιλέστερο νησί η Μήλος - διακρίσεις και για άλλα ελληνικά νησιά

 16. 17/07 11:05

  Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου | ΘΕΑΤΡΟ: Ανέστης Αζάς -Τα σκυλιά, Πειραιώς 260- Χώρος Η 19 – 21 Ιουλίου, 21.30

 17. 17/07 10:44

  ΥΠΑ: Δυνατότητα πρακτικής άσκησης και εκπόνησης πτυχιακής εργασίας σε φοιτητές

 18. 17/07 10:25

  Μοναδικές υπαίθριες δράσεις για όλους στο Navarino Challenge 2024

 19. 17/07 07:55

  Καταδυτικός τουρισμός | Σε ποιες περιοχές της χώρας βουλιάζουν αγάλματα, αεροπλάνα και βαπόρια για καταδύσεις

 20. 17/07 07:51

  Διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στη Νέα Καλλικράτεια με σκοπό την ανέγερση ξενοδοχείου

 21. 17/07 07:41

  Δήμος Δελφών: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 22. 17/07 07:36

  Βόρεια Μακεδονία: Aυξημένη η τουριστική κίνηση στο 5μηνο

 23. 17/07 07:32

  Stefaniada Festival στην Αργιθέα Καρδίτσας

 24. 16/07 19:13

  Θετική γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του 5άστερου Knossos Royal Village

 25. 16/07 19:07

  Ηράκλειο | Προβολή από τον ΕΟΤ ως city break προορισμού όλο το χρόνο - Συναντήσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη

 26. 16/07 19:02

  Δήμος Αθήνας | Σε ισχύ η απόφαση για τα επιτρεπόμενα ύψη κτιρίων

 27. 16/07 15:54

  «loveHER | 5 Senses | 365 Days»: Παρουσιάζεται την Πέμπτη η νέα καμπάνια του Δήμου Ηρακλείου

 28. 16/07 15:26

  Αυξημένη τουριστική κίνηση διαπιστώνει η Uber στην Ελλάδα

 29. 16/07 14:02

  WWF: Για μια βιώσιμη διαχείριση αστικών αποβλήτων - στις χειρότερες θέσεις η Ελλάδα

 30. 16/07 13:58

  Γερμανικός τουρισμός: Ακριβότερα κατά 4,5% από πέρυσι τα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο

 31. 16/07 13:40

  Γερμανικός τουρισμός: “Πεθαίνουν” οι κλασικές διακοπές 2 εβδομάδων – Πώς η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα

 32. 16/07 12:25

  Aegean / Air Canada: Διευρύνεται η συνεργασία κοινού κωδικού με 9 επιπλέον δρομολόγια

 33. 16/07 11:55

  Τουρισμός | Booking.com: Οι πηγές έμπνευσης των ταξιδιωτών και πώς θα τους προσελκύσουν τα καταλύματα

 34. 16/07 11:31

  Handelsblatt | Το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο πλημμυρίζει τη νοτιοανατολική Ευρώπη

 35. 16/07 10:12

  Τουρισμός της Διασποράς: Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προσέλκυση των ομογενών

 36. 16/07 07:59

  Δημιουργία πολυλειτουργικού χώρου στην Κοινότητα Δρεπάνου

 37. 16/07 07:56

  Δήμος Αλμυρού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 38. 16/07 07:53

  Μελέτη για μετατροπή αλιευτικού καταφυγίου στο Παλούκι Αμαλιάδας σε καταφύγιο τουριστικών σκαφών

 39. 16/07 07:52

  4η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων Κηρήθρας στο Πουρί Πηλίου

 40. 16/07 07:03

  Δήμος Μετεώρων: Διαγωνισμός για εκμίσθωση 2 εκτάσεων για τουριστικούς σκοπούς

 41. 15/07 19:42

  Δεκτή η παραίτηση Φραγκάκη στον ΕΟΤ - προσωρινός γ.γ. ο Κ.Ζήκος

 42. 15/07 19:33

  Ο "υπερτουρισμός" άλλοθι για ανεπαρκείς υποδομές και υπηρεσίες;

 43. 15/07 19:29

  Η ακρίβεια στο επίκεντρο σύσκεψης των Περιφερειαρχών με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εσωτερικών

 44. 15/07 19:23

  Comédie-Française - Tiago Rodrigues Hecuba, not Hecuba 26 & 27 Ιουλίου | Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 45. 15/07 17:10

  Αποχώρηση Δημήτρη Φραγκάκη από Γ.Γ. του ΕΟΤ

 46. 15/07 14:38

  ACI Europe / Αερομεταφορές: Ρεκόρ αύξησης της διασυνδεσιμότητας Ελλάδας και Αθήνας

 47. 15/07 14:25

  ΕΟΤ Τουρκίας | Ταξίδι εξοικείωσης σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο

 48. 15/07 13:07

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | Παράσταση Ετυμολογίες στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

 49. 15/07 13:01

  Αυτή είναι η ώρα και ημέρα που όλοι κάνουν ξενοδοχειακές κρατήσεις

 50. 15/07 12:26

  Holidu: 2 Ελληνικές παραλίες στις 10 με τον περισσότερο κόσμο στην Ευρώπη

 51. 15/07 10:49

  Δήμος Αθηναίων | Διαχείριση απορριμμάτων λόγω υψηλών θερμοκρασιών για πολίτες και επιχειρήσεις

 52. 15/07 09:57

  Μόνο ο τουρισμός που υποστηρίζεται από τους ντόπιους είναι βιώσιμος - συνάντηση κορυφής στην Ισπανία

 53. 14/07 20:35

  Ειδικός Σύμβουλος τουρισμού για τον δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων

 54. 14/07 20:30

  Δήμος Ελαφονήσου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 55. 14/07 20:20

  Γιορτή Ψαράδων στα Μεσάγγαλα Λάρισας

 56. 14/07 20:10

  Ποιον ωφελεί τελικά ο (υπερ)τουρισμός;

 57. 14/07 12:02

  Νυχτερινός φωτισμός κάστρου Χώρας Σαμοθράκης

 58. 14/07 07:43

  Δήμος Σύμης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 59. 14/07 06:44

  Κως: Μείωση των ορίων ταχύτητας στα 50 χλμ. όπου υφίσταται όριο 60 και 70 χλμ.

 60. 13/07 16:42

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 61. 13/07 13:31

  Παρατεταμένο διάστημα πολύ υψηλών θερμοκρασιών τον φετινό Ιούλιο

 62. 13/07 10:18

  Συνεργασία Netflix – ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

 63. 13/07 10:15

  2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Πίτας του Πηλίου τα Ζυμώματα…της Συκής τα Ανταμώματα

 64. 13/07 10:14

  Γιορτή Πλιγουριού στους Χαλκιάδες Λάρισας

 65. 12/07 18:14

  Πτώχευση FTI | Το DRSF ξεκινά τη διαδικασία αποζημίωσης

 66. 12/07 14:43

  Hellenic Seaplanes | Πτήσεις γνωριμίας με υδροπλάνα πάνω από τις Σποράδες και τη Σκύρο

 67. 12/07 14:40

  Με ψηφιακά μέσα ο εντοπισμός της αυθαίρετης δόμησης

 68. 12/07 14:33

  Υπερψηφίστηκε το σ/ν του Υπουργείου Τουρισμού - οι βασικές διατάξεις του νέου νόμου - η ρύθμιση για τους ξεναγούς

 69. 12/07 14:06

  Συνεργασία Aegeo Spas με την [comfort zone] ως αποκλειστικός spa operator στη Σαντορίνη στο Santo Collection Resorts & Villas

 70. 12/07 12:12

  Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του ακινήτου «Σάνη Κασσάνδρας»

 71. 12/07 11:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Δημήτρης Καλαντζής | Masters’ Voice - Μάνος Χατζιδάκις - Βασίλης Τσιτσάνης

 72. 12/07 11:37

  Η Κατερίνα Ευαγγελάτου παρουσίασε στην Κίνα performance επάνω στον Ιππόλυτο

 73. 12/07 11:32

  ΕΟΤ: Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα προβάλλονται στη γαλλική αγορά

 74. 12/07 10:52

  Ευρωπαίοι πολίτες: «Δεν μισούμε τους τουρίστες, αλλά τον υπερτουρισμό»

 75. 12/07 10:34

  Ισπανικός τουρισμός | Εκρηκτική αύξηση αφίξεων παρά τις διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού

 76. 12/07 10:10

  Τουρισμός για όλους - Ο εσωτερικός τουρισμός ενισχύει τη βιωσιμότητα των προορισμών

 77. 12/07 10:07

  Αμερικανικός τουρισμός: Το 50% του χρόνου διακοπών ξοδεύεται σε κορυφαία αξιοθέατα

 78. 12/07 07:52

  Χαμηλές πτήσεις για τον τουρισμό στη Ρωσία

 79. 12/07 07:51

  Μειώθηκε η τουριστική κίνηση από το Ισραήλ

 80. 12/07 07:49

  Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων στην πόλη του Αγρινίου

 81. 12/07 07:48

  Τρεις αρνητικές γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες στην Πάρο

 82. 12/07 07:46

  Ιταλία: Ανάκαμψη με υποτονικούς ρυθμούς

 83. 11/07 21:01

  Τουρισμός | Marabu: Δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων στη Μεσόγειο το 2025 - Ελλάδα και Ισπανία οι βασικές αγορές της

 84. 11/07 20:37

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Το νομοσχέδιο ανοίγει έναν νέο κύκλο ποιοτικής ανάπτυξης του τουρισμού

 85. 11/07 16:39

  Ο ΕΟΤ στο UEFA Euro 2024 με ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια στη Γερμανία

 86. 11/07 16:36

  Η Air France εγκαινίασε την απευθείας πτήση προς την Καλαμάτα

 87. 11/07 16:01

  Τουρισμός: «Μπουμ» στις αναζητήσεις των Αράβων για καλοκαίρι στην Αθήνα – Στα αγαπημένα τους νησιά η Μύκονος

 88. 11/07 13:26

  Σε ένα πράγμα έπεσα έξω με την Ελλάδα, δηλώνει ο Νομπελίστας καθηγητής Οικονομικών

 89. 11/07 12:24

  Τουρισμός 2024 | Ανακατεύεται η τράπουλα στην Ευρώπη – Σε επιτάχυνση οι αφίξεις και οι ταξιδιωτικές δαπάνες στην Ελλάδα

 90. 11/07 12:21

  Βαλεαρίδες Νήσοι | Σχέδιο της κυβέρνησης για 3.000 σπίτια με ενοίκιο κάτω του 30% της αγοράς

 91. 11/07 11:36

  AEGEAN: Πάνω από 7,3 εκατ. επιβάτες το α' εξάμηνο, αύξηση 9% της επιβατικής κίνησης

 92. 11/07 11:30

  Έτσι είναι το One&Only Kéa Island που άνοιξε στην Τζιά

 93. 11/07 11:26

  Τουρισμός | Περισσότερα μικρής διάρκειας ταξίδια θέλουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι

 94. 11/07 11:05

  TUI Ηνωμένου Βασιλείου | Πρώτη η Ελλάδα στις αναζητήσεις για διακοπές μετά τις εκλογές

 95. 11/07 10:54

  Βρετανικός τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι θέλει το 83%- ο κακός καιρός οδηγεί σε κρατήσεις

 96. 11/07 10:36

  Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Νίκης Κεραμέως με εκπροσώπους του ΣΕΤΕ και της ΕΣΕΕ

 97. 11/07 10:04

  Το Dolce by Wyndham Versailles άνοιξε τις πύλες του στο φημισμένο Domaine Du Montcel στη Γαλλία

 98. 11/07 09:12

  Θεσπίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή “e – Ναυλοσύμφωνο” για τα επαγγελματικά πλοία αναψυχής

 99. 11/07 07:34

  Διαγωνισμός | Δράσεις προβολής του προορισμού Πελοπόννησος

 100. 11/07 07:33

  Πόσοι άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και γιατί