Τουρισμός | Πώς οι Δελφοί θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών

Τουρισμός | Πώς οι Δελφοί θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών

24 διακεκριμένοι ομιλητές, από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύερου βαθμού, οργανισμών, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, με συντονιστές δημοσιογράφους εγνωσμένου κύρους ανέλυσαν τις δυνατότητες των Δελφών, της ευρύτερης περιοχής και γενικότερα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών του 21ου αιώνα στο πλαίσιο ημερίδας που διοργάνωσε το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

 Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, σε μία περιοχή στην οποία φιλοξενούνται εκπρόσωποι 42 συνολικά χωρών απ’ όλο τον κόσμο και η περιφέρεια, από κοινού, φιλοδοξούν και επιδιώκουν μέσω της βέλτιστης πρακτικής των συνεργειών, την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

 Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν στόχευαν στην ενημέρωση για τις νέες τάσεις τουριστικής ανάπτυξης, τη χρήση των νέων τεχνολογιών και κυρίως τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη δημιουργία του σύγχρονου, βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης για τους Δελφούς και τη Στερεά Ελλάδα.

 Η διαφοροποίηση της οικονομίας της περιοχής

Η ενίσχυση σε βασικά έργα υποδομής (κύριοι οδικοί άξονες, παρακαμπτήριοι οδοί, χώροι στάθμευσης, ελικοδρόμια κλπ) και άλλα που υλοποιούνται, σχεδιάζονται και μελετώνται από την τοπική αυτοδιοίκηση. Η προώθηση της γεωργικής και της τοπικής παραγωγής, καθώς και η δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών σε νέους τομείς, όπως ο πολιτιστικός τουρισμός και ο αγροτουρισμός, εφαρμογές και διαδικτυακές πλατφόρμες για την προώθηση και τη διαχείριση τουριστικών υπηρεσιών, συμβάλλουν στη διαφοροποίηση της οικονομίας της περιοχής και βελτιώνουν το επίπεδο των εμπειριών, που ενισχύουν την προσέλκυση επισκεπτών.

 Η προώθηση από την πλευρά της περιφέρειας της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στην περιοχή σε συνδυασμό με τις ειδικές μορφές τουρισμού, τη σύζευξη τοπόσημων και την προβολή στοχευμένων μεγάλων εκδηλώσεων συμβάλλουν στην ίδια κατεύθυνση.

 Νέα Χρηματοδοτικά εργαλεία και επενδύσεις

Κρίσιμο μέγεθος για τους Δελφούς και την ευρύτερη περιοχή αναδείχθηκε ο τομέας των επενδύσεων στο σκέλος της αναβάθμισης των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, γεγονός που αναλύθηκε διεξοδικά ως προς τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διατίθενται από την πολιτεία.

Eνδιαφέρουσες συζητήσεις και τοποθετήσεις έγιναν από τους ακόλουθους ομιλητές του συνεδρίου: 

Γιώργος Δελμούζος, Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών, Φανή Παπαθωμά, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Παναγιώτα Διονυσοπούλου, Διευθύντρια Τουριστικής Πολιτικής στο Υπουργείο Τουρισμού, Γιώργος Ζερβός, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ-ΤΣ Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Άγγελος Καλλίας, Γενικός Γραμματέας, ΠΟΞ, Νίκος Διαμαντόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, Ανδρέας Γκόφας, Διευθυντής του Ε.Π.κε.Δ.

Oι ομιλητές κατέληξαν ότι η ενίσχυση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των κατοίκων και των επιχειρηματιών στη χρήση των νέων τεχνολογιών είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τουρισμού.

 Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (στο οποίο προβλέπεται και η ενεργειακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως επισημάνθηκε), το ΕΣΠΑ, ο νέος Αναπτυξιακός νόμος, αλλά και ο τραπεζικός δανεισμός αποτελούν βασικές πηγές χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των τουριστικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία νέων στο χώρο του τριτογενή τομέα.

Αντίστοιχα, χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω προγραμμάτων έργων υλοποιούνται από το αρμόδιο υπουργείο τουρισμού, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται η διείσδυση σε αγορές στις οποίες η Ελλάδα δεν αποτελεί τουριστική προτεραιότητα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των αφίξεων στη χώρα για την αντιμετώπιση της εποχικότητας.

 Δελφοί «brand name»: ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ένας εκπληκτικός τουριστικός προορισμός, όπως οι Δελφοί και η ευρύτερη περιοχή, πλούσια σε πολιτιστική και φυσική κληρονομιά, προσφέρει αξεπέραστες εμπειρίες μέσω των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της. Με αρχαιολογικά αξιοθέατα, παραδοσιακά χωριά, καταπράσινα βουνά και καταπληκτικές ακτές, η ολοκληρωμένη εφαρμογή του ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να κερδίσει περισσότερους ταξιδιώτες και να απογειώσει το brand στους αντίστοιχους κλάδους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η δημιουργία ποιοτικών εμπειριών για τους επισκέπτες μέσω της προώθησης της γαστρονομίας και της ελληνικότητας των γεύσεων, με τη χρήση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία εμπειριών που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της Στερεάς Ελλάδας.

Η διατήρηση του περιβάλλοντος,  η προστασία και ανθεκτικότητα του φυσικού και πολιτιστικού κληρονομήματος στη νέα εποχή της κλιματικής κρίσης είναι βασικοί παράγοντες για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας στην ανάπτυξη που επιχειρείται μέσω των συνεργειών.

Η προστασία της μαγείας του Δελφικού τοπίου, του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών και της ανάδειξης των μνημείων της ευρύτερης περιοχής μέσω μελετών και έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα κυρίως σε παιδιά για τη γνώση της ιστορικότητας της περιοχής είναι η προστιθέμενη αξία στο brand της περιοχής. 

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι: Ευγενία Μπόζου, Διευθύντρια Κυβερνητικών Σχέσεων για την Google στην Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα, Γιώργος Τσαγκαράκης, Επικεφαλής Σχεδιασμού και Υλοποίησης Προϊόντων Αναπτυξιακών Χρηματοδοτικών Εργαλείων ALPHA BANK, Ιωάννης Παππάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Green Evolution AE, Σμαράγδα Σαρχώση, Performance Media Director, CEO Office HotelBrain, Παγώνα Κολομβότσου, Πρόεδρος Ένωση Ξενοδόχων Δελφών, Καλούσα Ναυπακτίτου, Πρόεδρος Ένωση Ξενοδόχων Αράχωβας, Έλλη Κοτσάνου-Ρομβοτσάνου, Διευθύντρια Δικτύου για τον Πολιτισμό & Τουρισμό στη Φωκίδα ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΛΦΩΝ, Ανθή Χρήστου, Account Manager, Mindhaus, Βασίλης Ζύμνης, Επικεφαλής Τμήματος Επιδοτήσεων Revival SA, Αλέξανδρος Κόσσυβας, Digital Marketing Director Sleed, Δήμητρα Κριθάρη, Γενική Διευθύντρια More Media, Γκίκας Ξενάκης, Head chef, Καθηγητής Aleria restaurant, Le Monde, Γιώργος Πίττας, Συγγραφέας, Υπεύθυνος προγράμματος "Γαστρονομικές Κοινότητες”, Ιορδανης Τσενεκλιδης, Ιδρυτής Nomade et Sauvage, Αθανασία Ψάλτη, Προϊσταμένη ΕΦΑ Φωκίδος, Μιλτιάδης Λάζογλου, Συντονιστής Περιβαλλοντικής Πολιτικής ΕΛΛΕΤ.

Κοινή πεποίθηση όλων των ομιλητών ήταν ότι στόχο αποτελεί η ενίσχυση της παρουσίας των Δελφών στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη των επισκεπτών, γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ποιότητα των εμπειριών και των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και τη συνεργασία και τον συντονισμό τοπικών αρχών, κράτους, ιδιωτών, φορέων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 29/02 14:34

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Θετικές επιδόσεις τον Ιανουάριο- αισιοδοξία για το 2024

 2. 29/02 13:47

  Σε εκκαθάριση τελικά ο σπεσιαλίστας τουρ οπερέιτορ για Ελλάδα Attika Reisen

 3. 29/02 13:26

  Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον ένατο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου - Συμμετοχή από 52 χώρες

 4. 29/02 13:08

  Εθνική Τράπεζα | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να διεκδικήσει νέα ρεκόρ το 2024

 5. 29/02 12:37

  Υπ. Τουρισμού: Πρόσκληση στις επιχειρήσεις για την πρακτική άσκηση καταρτιζομένων στα ΙΕΚ και σπουδαστών ΑΣΤΕ

 6. 29/02 12:34

  Τεχνητή νοημοσύνη | Ο αντίκτυπος στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους

 7. 29/02 12:08

  Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση ITB Berlin 2024

 8. 29/02 11:34

  Air Serbia: Περισσότερες πτήσεις προς Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη από το Βελιγράδι

 9. 29/02 11:27

  Transavia: Νέα σύνδεση με Κω το καλοκαίρι του 2024

 10. 29/02 11:27

  Η Ryanair ανέστειλε τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ λόγω υψηλού κόστους του αεροδρομίου

 11. 29/02 11:07

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Κατάρ

 12. 29/02 10:27

  TUI Global Hotel Awards | 19 ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα στον κόσμο

 13. 29/02 10:19

  Wyndham Hotels & Resorts: Επιστρέφει ο Μήνας Μέλους του προγράμματος επιβράβευσης

 14. 29/02 07:34

  Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στη Μήλο | Νέες πισίνες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

 15. 29/02 07:33

  Δήμος Σιθωνίας: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 16. 29/02 07:26

  Υπουργείο Πολιτισμού: Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στα σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης

 17. 29/02 06:31

  Ψηφιακός Οδηγός της Ιστορίας και της Κληρονομιάς της Καλαμαριάς

 18. 29/02 06:18

  Ντουμπάι: Τα ρεκόρ του τουρισμού και οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια

 19. 28/02 15:20

  FTI: 10% επάνω τα έσοδα πέρυσι, πολλά υποσχόμενο το 2024, περίπλοκη η αποτίμηση....

 20. 28/02 15:01

  Η Χαλκιδική είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Σέρβους

 21. 28/02 14:27

  Η Hilton προσφέρει πολυτελές Glamping σε εθνικά πάρκα - Συνεργασία με την AutoCamp

 22. 28/02 13:23

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα σε εκδήλωση του τουρ οπερείτορ Dertour στη Βιέννη

 23. 28/02 12:42

  Swan Hellenic: Νέα δρομολόγια με αναχώρηση και στάση στον Πειραιά

 24. 28/02 12:23

  Ένας νέος αερομεταφορέας κοντινών αποστάσεων έρχεται τον Ιούλιο στην Ευρώπη

 25. 28/02 12:22

  Το 41% ​​των Σκωτσέζων σχεδιάζει διακοπές στην Ευρώπη φέτος

 26. 28/02 12:12

  Hard Rock Hotel Athens: Κόνσεπτ εστιατορίου με υπογραφή της Major Food Group

 27. 28/02 11:44

  Κανονικά οι πτήσεις των Aegean και Olympic Air σήμερα Τετάρτη

 28. 28/02 11:37

  ΕΕ | Η εξοικονόμηση φυσικού αερίου συνέβαλε στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

 29. 28/02 11:11

  Η Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί πια να κρατήσει τον κόσμο της

 30. 28/02 10:51

  Παραιτήθηκε η Ελληνίδα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah

 31. 28/02 10:22

  ΠΟΤΑΠ | Από τις «Ανθισμένες Διαδρομές» του ΕΟΤ στις «Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας»

 32. 28/02 10:15

  O νέος CEO της Wyndham Hotels για την αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

 33. 28/02 07:19

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κω και Κεφαλονιά

 34. 28/02 07:18

  Δήμος Φούρνων Κορσεών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 35. 28/02 07:16

  Κροατία: 108 εκατ. διανυκτερεύσεις το 2023

 36. 28/02 06:07

  Συνέδριο με θέμα Crete: Top Destination in Europe

 37. 27/02 22:11

  Το Γούρι για το 2025 στα πωλητήρια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων από το καλοκαίρι

 38. 27/02 18:06

  Ο Τουρισμός είναι ευλογία για την Ελλάδα

 39. 27/02 18:02

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Θα κάνουμε την Ελλάδα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 40. 27/02 16:15

  Τουρισμός: 9 στους 10 Γερμανούς επιλέγουν διακοπές βάσει της τιμής

 41. 27/02 15:27

  Το ιστορικό ξενοδοχείο Titania Hotel στην Αθήνα αγόρασε ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group

 42. 27/02 15:06

  ΕΕ | Σκληρές ποινές στις εταιρείες για περιβαλλοντικά εγκλήματα, όπως η ρύπανση από τα πλοία

 43. 27/02 14:44

  Αεροπορική συμφωνία Ελλάδας-Μογγολίας

 44. 27/02 14:17

  Ξεκινάει η διαδικασία για την αξιοποίηση του π. βασιλικού κτήματος Τατοΐου

 45. 27/02 13:51

  HolidayCheck | 3% φθηνότερα από πέρυσι τα πακέτα οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα – Ποιοι προορισμοί διαφοροποιούνται

 46. 27/02 12:50

  Nέα συμφωνία της Ryanair με την On the Beach

 47. 27/02 12:34

  Πρότυπο κανονισμού λειτουργίας αποκτούν τα κρατικά μουσεία

 48. 27/02 12:29

  HolidayCheck Award 2024 στο ξενοδοχείο Paralos Irini Mare

 49. 27/02 12:25

  Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στο Μόναχο

 50. 27/02 11:49

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Γαλλικά για ξενοδοχοϋπάλληλους αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως

 51. 27/02 11:17

  Παγκόσμιος τουρισμός | IPK International: +33% τα εξερχόμενα ταξίδια το 2023- κυριαρχούν ήλιος / παραλία και citybreaks

 52. 27/02 10:34

  Ο αρχαιολογικός τουρισμός στις προτεραιότητες του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης

 53. 27/02 10:31

  Ιδρύθηκε η AFEA CONGRESS

 54. 27/02 10:24

  ΕΠΟΤ | "Digital Marketing Workshop" για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

 55. 27/02 06:42

  Αειφορία: τσεκ! Βιωσιμότητα: τσεκ! Στατιστικά στοιχεία: τσουκ!

 56. 27/02 06:33

  "Ναι" υπό προϋποθέσεις στην καθημερινή προσέγγιση επιβατικών πλοίων στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου

 57. 27/02 06:30

  Δήμος Κομοτηνής: Τι θα γίνει με τις μισθώσεις των bungalows στην «Τουριστική Ακτή Φαναρίου»

 58. 27/02 06:27

  Οι τιμές στο κάμπινγκ Πλατανίτσι για το 2024

 59. 27/02 06:25

  Δήμος Λαυρεωτικής: Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 60. 26/02 22:56

  Θεσσαλονίκη | Αντιδράσεις για τη μετατροπή του εμβληματικού Κυβερνείου στην Καλαμαριά σε ξενοδοχείο ή σε χώρο αναψυχής

 61. 26/02 18:28

  Έλεγχος στατικής επάρκειας για τη πεζογέφυρα τοπόσημο της Θεσσαλονίκης

 62. 26/02 17:14

  Τουρισμός| 60 ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα την επόμενη τετραετία

 63. 26/02 16:47

  Δράσεις της ΠΟΞ για ηπειρωτική Ελλάδα και ξενοδοχεία έως 3*- Αυξημένο τέλος ανθεκτικότητας στα Airbnb

 64. 26/02 16:17

  FTI: "Καλή πρόοδος" στην αναζήτηση επενδυτών

 65. 26/02 15:30

  Aegean/ Olympic Air: Πιθανή ακύρωση πτήσεων την Τετάρτη λόγω απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

 66. 26/02 15:06

  Στην Αθήνα η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders

 67. 26/02 15:04

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: «Συνωστισμός» στην προσφορά πακέτων διακοπών από αεροπορικές εταιρίες

 68. 26/02 15:01

  Δήμος Αθηναίων | Απόκριες στην Αθήνα με 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία

 69. 26/02 14:07

  Χιλιάδες κόσμου στην τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

 70. 26/02 13:19

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2024

 71. 26/02 12:48

  Μαγεύτηκαν από τη Ρόδο διάσημοι Νοτιοκορεάτες καλλιτέχνες!

 72. 26/02 12:42

  Workshop για τη διαμόρφωση θεματικών εμπειριών στη Σύρο

 73. 26/02 12:27

  Πέμπτο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν για έξυπνες ιδέες τεχνολογίας στον τουρισμό

 74. 26/02 11:56

  Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναζητά Γενικό Διευθυντή

 75. 26/02 11:51

  Άντζελα Γκερέκου | Το ελληνικό κόσμημα πρέπει να συμβαδίζει με τον τουρισμό

 76. 26/02 11:36

  Αύξηση 10% στους ναύλους της Ryanair λόγω λιγότερων αεροσκαφών

 77. 26/02 11:19

  Ισπανία: Πρόστιμο 530 εκατ. δολαρίων στη Booking.com για αθέμιτο ανταγωνισμό

 78. 26/02 11:19

  Με τουριστική εμπειρία ο νέος πρόεδρος του Υπερταμείου

 79. 26/02 11:07

  Τουρισμός | Ευρωμεσογειακός προορισμός ο Δήμος Ηρακλείου και όχι μια απλή πύλη εισόδου

 80. 26/02 10:55

  Air Canada: Περισσότερες συνδέσεις με Αθήνα από Μόντρεαλ και Τορόντο το 2024

 81. 26/02 07:30

  Η Αλόννησος στο πρόγραμμα Toural

 82. 26/02 07:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

 83. 26/02 07:19

  Δήμος Βόλβης: Αίτηση για το πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 84. 26/02 07:17

  Δύο εγκρίσεις για συγχωνεύσεις τουριστικών εταιρειών

 85. 25/02 11:15

  Ο Δήμος Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης

 86. 24/02 17:23

  Γιώργος Πελεκανάκης | Ο FTI φέρνει χιλιάδες τουρίστες και στην Κρήτη- "Είμαστε σε αναμονή"

 87. 24/02 13:37

  Η Πιερία στα προγράμματα του Alltours | Σημαντική συμφωνία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 88. 24/02 07:34

  Εκδήλωση Following Aristotle στα αρχαία Στάγειρα

 89. 24/02 07:32

  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων Drift 2024 στο Ηράκλειο

 90. 24/02 07:27

  Η Κίνα μπορεί να συνεισφέρει το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης πολυτελών προϊόντων έως το 2030

 91. 23/02 21:42

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων

 92. 23/02 18:49

  Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων | Οι αντοχές του τουρισμού θα δοκιμαστούν και το 2024

 93. 23/02 14:50

  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μαζί στο Γερμανικό κοινό στην Βαυαρία

 94. 23/02 14:46

  Galataport | Κωνσταντινούπολη: το «Καλύτερο Νέο Αναπτυξιακό Έργο» στα Βραβεία MAPIC 2023

 95. 23/02 14:36

  7% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στο Ηράκλειο το 2024

 96. 23/02 14:01

  Έναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας

 97. 23/02 12:02

  Τι συμβαίνει με τον tour operator FTI; Ανησυχίες από τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για μη καταβολή πληρωμών

 98. 23/02 11:53

  Κρουαζιέρα | Επίσκεψη στο Celebrity Infinity - Ο Πειραιάς λιμάνι βάσης από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024

 99. 23/02 11:07

  Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

 100. 23/02 10:54

  ΥΠΑ | Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από το μεσημέρι του Σαββάτου