Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop

Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop

Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop που οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κέρκυρα 8-12/05/22. Διπλά επετειακή η 50η διοργάνωση και 10η για την Ελλάδα εορτάστηκε με δεξίωση που προσέφερε το Grecotel Corfu Imperial. Έγινε αναδρομή στο μεγάλο έργο που έχει επιτευχθεί και θα μείνει αξέχαστη.

Γνωριμία και διείσδυση στη Γερμανική αγορά, brand awareness, εκτίμηση των πλεονεκτημάτων, προοπτικές για ανάπτυξη και επέκταση της συνεργασίας σε κάθε νησί ξεχωριστά, ενημέρωση για τις επιλογές των καταναλωτών από τους travel agents, πτητικό πρόγραμμα και συνέργειες από τις αεροπορικές εταιρείες, στρατηγική των tour operators, πληροφόρηση για τα Ιόνια νησιά τόσο από την Περιφέρεια όσο και από εκπροσώπους, οι προτεραιότητες του ΕΟΤ, είναι μερικά από τα θέματα στην ατζέντα του fvw workshop που πραγματοποιήθηκε στις 11/05/22 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Angsana. 

Προηγήθηκαν δύο ημέρες φιλοξενίας γεμάτες με εμπειρίες από την Κέρκυρα που κέρδισαν την καρδιά των Γερμανών επισκεπτών τόσο για τον πολιτιστικό πλούτο (Ασιατικό μουσείο, Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος, Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος κ.α.), την ιστορία, την αρχιτεκτονική της πόλης όσο και για το φυσικό περιβάλλον, τις ομορφιές της ενδοχώρας και της θαλασσινής εμπειρίας. Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε ξενοδοχεία επιβεβαιώνοντας τις άρτιες και υψηλού επιπέδου υποδομές υπηρεσιών που προσφέρει το νησί.

Καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες από την πρόεδρο του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου άνοιξε τη συνεδριακή ημέρα. Η κυρία Γκερέκου παρουσίασε τους στόχους του οργανισμού και προσκάλεσε στις εμπειρίες που περιλαμβάνονται στην καμπάνια του ΕΟΤ «All you want is Greece». Το συνέδριο συντόνισε ο αρχισυντάκτης του FVW Travel Talk, κ. Klaus Hildebrandt. Η αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας κυρία Αρετή Πρίνου, παρουσίασε τη στρατηγική του οργανισμού που καλύπτει τις ανάγκες «ευ ζην» του σύγχρονου ταξιδιώτη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κύριος Αλέξανδρος Αλεξάκης παρουσίασε το τουριστικό profile και τις προκλήσεις ανάπτυξης. Η αντιπρόεδρος ΞΕΕ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ζακύνθου, κυρία Χριστίνα Τετράδη, παρουσίασε τα πρόσφατα έργα και υπηρεσίες του ΞΕΕ με καινοτομία και στόχο τον μετασχηματισμό των ξενοδοχείων σε σύγχρονες, ανταγωνιστικές εμπειρίες διαμονής. 

Με την παρουσία εκ μέρους της Κεφαλλονιάς του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων κυρίου Γεράσιμου Τιμοθεάτου, του πρώην προέδρου κυρίου Σπύρου Γαλιατσάτου, του κυρίου Ίωνος Λιναρδάτου και εκ μέρους της Λευκάδας του προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων κυρίου Μανώλη Θερμού, αναλύθηκαν διεξοδικά οι ιδιαιτερότητες των νησιών, τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και το ενδιαφέρον τους για τη γερμανική αγορά. 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συζήτηση με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και την υπεύθυνη μάρκετινγκ και ανάπτυξης της Fraport, κυρία Κατερίνα Πολλάτου.  Αναφέρθηκαν στις τάσεις και τις επενδύσεις σε νέου τύπου αεροπλάνα που θέτουν σε προτεραιότητα τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.  Συμμετείχαν ο κ. Heiko Brix από Eurowings, ο κ. Paul Schwaiger από την Condor  και ο κ. Benjamin Weidmann από τη νεώτερη εταιρεία Εurowings Discover. Πολύς λόγος έγινε για την αύξηση πτητικού προγράμματος και για την επέκταση της σαιζόν στα άκρα.

Όπως επιβεβαίωσαν στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των tour operators, η κυρία Doreen Schwebe Product Management Sun & Beach, TUI, η κυρία Halina Strzyzewska, Group Head of Destination Greece and Cyprus, FTI Group και ο κ. Alexander Trenks, Head of Flight, Ferien Touristik/Coral, ο προορισμός είναι αυτός που παρακινεί τον Τ.Ο. Στη συνέχεια εκείνος απευθύνεται στην αεροπορική για να αυξήσει θέσεις, πτήσεις, τύπο αεροπλάνου σε συνεργασία με τις θέσεις στάθμευσης και το πρόγραμμα στο αεροδρόμιο. Δηλώσεις από την TUI για την πρόθεση προώθησης της Κέρκυρας και των άλλων νησιών στα θεματικά προϊόντα που αναφέρθηκαν, ήταν αποτέλεσμα των παραπάνω συζητήσεων. 

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στο πόσο ευέλικτα και επαγγελματικά αντιμετώπισαν οι ξενοδόχοι την πανδημία. Αυτό μέτρησε το 2021 και αποδίδει στο 2022. Αναλύθηκε δε με τα δεδομένα κρατήσεων από τον κ. Roland Gassner, Director Business Development, Travel Data + Analytics δίνοντας έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη ως προτεραιότητα στις επιλογές των καταναλωτών. 

To θέμα της αύξησης των τιμών λόγω της ενεργειακής κρίσης, του πληθωρισμού, του πολέμου Ουκρανίας, ήταν στο επίκεντρο συζήτησης με κατανόηση από όλα τα μέρη αλλά και με ανησυχία για την ισορροπία που θα διατηρήσει υψηλά το επίπεδο των πωλήσεων και θα είναι ελκυστική για τον καταναλωτή. Στο τέλος είναι αυτός ο οποίος θα ενημερωθεί, θα συγκρίνει και θα λάβει την τελική απόφαση για τις διακοπές του. 

Η κυρία Αλεξάνδρα Ανδριώτη εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του νησιού με τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές επενδύσεις και ο κύριος Σπύρος Χαλικιόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, αναφέρθηκε στις προτάσεις θαλάσσιου τουρισμού με 1.700 θέσεις ελλιμενισμού στις μαρίνες της Κέρκυρας, επενδύσεις σε mega yachts, το καλεντάρι εκδηλώσεων και την πολιτιστική ποδηλασία. Οι προτάσεις θεματικού τουρισμού θα ανακοινωθούν στον επόμενο μήνα. 

Με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων, στο πάνελ με τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες, η Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ στη Γερμανία, κυρία Νικολέττα Λεκανίδη, ως συνέχεια των εντυπώσεων που αποκόμιισαν οι επισκέπτες από το νησί, συζήτησε μαζί τους, πως θα παρακινηθεί αποτελεσματικά η ζήτηση για τα νησιά του Ιονίου και την Ελλάδα εν γένει. Μετά από κάθε διοργάνωση, οι ανθρώπινες σχέσεις και οι Β2Β συνεργασίες που αναπτύσσονται ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις, τον προορισμό, τις πωλήσεις. 

Η επιτυχία της διοργάνωσης βασίστηκε στην απαράμιλλη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, τις μοναδικές εικόνες που έδωσε η Κέρκυρα και κυρίως τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην εγκάρδια γνωριμία με τον τόπο. Μεγάλη η συμβολή της προέδρου του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών κυρίας Σίσσυ Σαββάτη στην ουσιαστική γνωριμία και εξοικείωση με το νησί όσο και των προέδρων της Ένωσης Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, κυρίων Μπάμπη Βούλγαρη και Σπύρου Χαλικιόπουλου αντίστοιχα. Οι προτάσεις τους στη σύνθεση του προγράμματος και η φροντίδα στην υλοποίηση, έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα και την μέγιστη ικανοποίηση στους επισκέπτες. Επί πλέον, ήταν συνδιοργανωτές με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, τον ΕΟΤ και το FVW | Travel Talk. Το workshop είχε την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για το επόμενο fvw workshop με στρατηγική στόχευση σε άλλη περιοχή της χώρας για την περαιτέρω διείσδυση στη Γερμανική αγορά και τη γνωριμία με τα ιδιαίτερα και θεματικά προϊόντα που κάθε τόπος διαθέτει. 

Κάθε διοργάνωση, ολοκληρώνει ένα κύκλο ενεργειών και συνεργιών με κοινό στόχο και όραμα. Τα αποτελέσματα στα 10 fvw workshops που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, δικαιώνουν την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που συνοδεύουν τις υπερβάλλουσες προσπάθειες για στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανέλαβαν ρόλο ουσιαστικό στο fvw | Travel Talk workshop Κέρκυρα 2022.

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά: Klaus Hildebrandt – αρχισυντάκτης, Αρετή Πρίνου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, Νικολέττα Λεκανίδη - Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, Χαρά Προκάκη – Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων ΕΟΤ, Άντα Καραγιάννη – Praxis Plus – project manager fvw workshop Greece, Ira Lanz – συντάκτης fvw, Kim Soltau – event organizer fvw, Soenke Graumann – International markets fvw

Project management των FVW | Travel Talk worksh στην Ελλάδα είναι η κυρία Άντα Καραγιάννη του Praxis Plus.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 04/10 18:35

  Η Travelotopos συμμετέχει ως έταιρος υλοποίησης για το Project Smart Island

 2. 04/10 17:05

  Autohellas: Ολοκλήρωση εξαγοράς της «HR Automóveis» (Hertz Franchisee)

 3. 04/10 16:58

  Γυναίκα έπεσε από τον βράχο της Ακρόπολης και έχασε τη ζωή της

 4. 04/10 15:42

  Conde Nast Traveller: Σάρωσαν η Ελλάδα και τα ξενοδοχεία της στα Readers' Choice Awards 2022 - Ποια βραβεύθηκαν

 5. 04/10 15:23

  Ισπανικός τουρισμός: Σχεδόν σε επίπεδα 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Αύγουστο, αλλά με λιγότερους τουρίστες

 6. 04/10 14:48

  Αεροδρόμιο Αθήνας | -16,3% οι διεθνείς επιβάτες έναντι του 2019 στο 9μηνο

 7. 04/10 14:42

  ΕΟΤ | Προβολή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης στην Κύπρο

 8. 04/10 14:41

  Υποψήφιο για καλύτερο τουριστικό φιλμ στον κόσμο το βίντεο του ΕΟΤ για τον χειμερινό τουρισμό - Πώς να ψηφίσετε

 9. 04/10 14:38

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: Οι πλούσιοι Αμερικανοί τουρίστες απογειώνουν και την αγορά tax free προϊόντων το 2022

 10. 04/10 13:36

  Τουρκία | Η νέα εταιρία κρουαζιέρας που φιλοδοξεί να φέρει ευρωπαϊκό τουρισμό στα ελληνικά νησιά

 11. 04/10 12:46

  Τουρισμός: Με ρυθμούς χελώνας η ανάκαμψη των διεθνών αφίξεων στην Αίγυπτο - 5 εκατ. αφίξεις το α' 6μηνο

 12. 04/10 12:33

  ΑirBaltic: Νέες συνδέσεις με Ηράκλειο και Ρόδο το καλοκαίρι του 2023

 13. 04/10 12:20

  5.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο - Ξανά «πρωταθλήτρια» η Εύβοια

 14. 04/10 11:59

  Ισπανία: "Τρύπα" 11 εκατ. τουριστών ετησίως ανοίγουν οι πράσινες πτήσεις - "Ολέθριες συνέπειες στον τουρισμό"

 15. 04/10 11:33

  Επίσημη έναρξη λειτουργίας του Sandbox για πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης από τις επιχειρήσεις

 16. 04/10 11:20

  Club Med: Στροφή στη Γερμανική αγορά - Ποιες αλλαγές εξετάζονται για τα ξενοδοχεία

 17. 04/10 11:15

  ΕΟΤ | Δράσεις για την ενίσχυση της τουριστικής ροής από Βέλγιο και Λουξεμβούργο

 18. 04/10 10:42

  To Αρνάκι Λήμνου γίνεται προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

 19. 04/10 10:35

  Ε.Ε. | Κατευθυντήριες γραμμές για βίζες και ελέγχους των Ρώσων στα σύνορα

 20. 04/10 09:29

  Τουρισμός Υγείας | Σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

 21. 04/10 09:09

  Ξενοδοχεία | Επενδύσεις για επέκταση και αναβάθμιση κατηγορίας του Santa Marina Beach στο Μαλεβίζι Ηρακλείου

 22. 04/10 09:07

  Άδειες και εγκρίσεις για νέες τουριστικές κατοικίες σε Κρήτη, Πάργα και Ανατολική Μάνη

 23. 04/10 09:05

  Άδειες για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχεία στον Πειραιά και στη Χαλκίδα

 24. 04/10 09:04

  Aποκατάσταση παραδοσιακού κτίσματος στη Χάλκη για τη στέγαση του Αρχαιολογικού Μουσείου

 25. 04/10 09:01

  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος | Προώθηση και προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομής «Οιδίπους»

 26. 04/10 08:56

  Τα ιαματικά λουτρά Αιδηψού και Καϊάφα θα λειτουργούν καθημερινά και τον Οκτώβριο

 27. 03/10 15:31

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία σε Σκιάθο και Τέμπη

 28. 03/10 15:31

  Τουρισμός: Το 76% των Βρετανών δεν αλλάζει τα σχέδια διακοπών του 2023 - Η Μεσόγειος στους top προορισμούς

 29. 03/10 15:00

  Διώρυγα της Κορίνθου: Αύξηση 26% των διελεύσεων κρουαζιερόπλοιων έναντι του 2019 - Στη δεύτερη φάση τα έργα αποκατάστασης

 30. 03/10 14:57

  To αφεντικό της EasyJet προειδοποιεί: Έρχονται λουκέτα το χειμώνα στις αερομεταφορές

 31. 03/10 14:13

  Η Ρόδος βραβεύει φίλους επισκέπτες από Ιταλία, Δανία και Αγγλία 

 32. 03/10 14:02

  ΤΑΙΠΕΔ: Εκκίνηση της διαδικασίας για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

 33. 03/10 13:50

  Τουρισμός: Αθήνα, Ακρόπολη και ελληνικά νησιά στη λίστα των ονειρικών διακοπών των Βρετανών

 34. 03/10 13:26

  Η εποχή Ebel στην TUI ξεκινά...

 35. 03/10 12:50

  3 στις 4 ευρωπαϊκές εταιρείες έχουν επενδύσει σε AI για την εξυπηρέτηση πελατών

 36. 03/10 12:35

  Γερμανικός τουρισμός: Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για το φθινόπωρο

 37. 03/10 12:12

  World Tourism Awards 2022: Τα διαμάντια του Ελληνικού τουρισμού στα καλύτερα Ευρωπαϊκά brand - Αθήνα, Χαλκιδική και Κυκλάδες κορυφαίοι προορισμοί

 38. 03/10 12:04

  Η Αττική αναδείχθηκε «Europe's Leading Sustainable Tourism Destination 2022» στα World Travel Awards

 39. 03/10 11:28

  Η Άντζελα Γκερέκου στο Διεθνές Συνέδριο Αρχαίου Δράματος στην Σαλαμίνα

 40. 03/10 10:50

  Στην Panadvert η προώθηση της Κύπρου για λογαριασμό της Hermes Airports

 41. 03/10 10:36

  Τουρισμός | Έρευνα: Γιατί οι Ευρωπαίοι επιλέγουν την Ισπανία για διακοπές - Ποιες είναι οι "ανομίες" τους στα ξενοδοχεία

 42. 03/10 10:16

  Blue Air | Άγνωστο πότε θα επανέλθουν οι πτήσεις- συζητήσεις για κεφαλαιακή αναδιάρθρωση

 43. 03/10 09:34

  Ισπανικό προσκλητήριο για χειμώνα χωρίς θέρμανση- Εκστρατεία για προσέλκυση συνταξιούχων και ψηφιακών νομάδων

 44. 03/10 08:55

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Σέριφο

 45. 03/10 08:53

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Τήνο και Αριστοτέλη Χαλκιδικής

 46. 03/10 08:50

  O δήμος Χαλκίδας αδελφοποιείται με το Ρέτζιο Καλαβρίας μετά τη Γιουχάν της Κίνας

 47. 03/10 08:47

  Η νέα επιτροπή τουριστικής προβολής Τεμπών

 48. 03/10 08:43

  Ταξίδι στην Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι

 49. 02/10 11:31

  H Κρήτη είναι ένα ακλόνητο ελκυστικό, πανευρωπαϊκό και διεθνές brand

 50. 02/10 11:28

  Κάτω από 10% ο πληθωρισμός στην Ισπανία

 51. 02/10 11:27

  Το 2023 η Γαλλία θα πρέπει να δανειστεί 270 δισ. ευρώ στις διεθνείς αγορές

 52. 01/10 12:01

  Δημοσκόπηση | Η κυβέρνηση έχει την υψηλότερη επίδοση στον τουρισμό- Κικίλιας: Μπράβο στους ανθρώπους του τουρισμού

 53. 01/10 11:59

  1,2 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν τον Λίβανο τη θερινή περίοδο

 54. 01/10 11:52

  Ισπανία: Αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος εργασίας από 18.000 σε 21.000 ευρώ

 55. 01/10 11:48

  Ο Γιώργος Βερνίκος στην Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες

 56. 30/09 18:21

  Ανοίγουν οι αιτήσεις στα δημόσια ΙΕΚ Τουρισμού | Ζαχαράκη: Δεύτερη ευκαιρία για δωρεάν σπουδές στους ειδικούς

 57. 30/09 15:52

  Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

 58. 30/09 14:54

  Ολομέλεια Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων | Το 2023 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό

 59. 30/09 14:49

  Κύπρος: Αναστέλλεται το πρόγραμμα κινήτρων σε αεροπορικές εταιρίες έως το 2030 - Ανησυχία στα τουριστικά γραφεία

 60. 30/09 14:39

  O τουρισμός στο "Ελλάδα 2.0" - Δεύτερο αίτημα για συνολικά 3,56 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης

 61. 30/09 14:07

  Condor: Θα χρεώνει την αποθήκευση χειραποσκευής στο χώρο επάνω από τα καθίσματα

 62. 30/09 13:17

  Τουρισμός: Βάλτε τους χρήστες των social media στο παιχνίδι του μάρκετινγκ της επιχείρησης - Τα σημαντικά οφέλη για τα brand

 63. 30/09 12:50

  E.E. | Χωρίς πλαφόν για την τιμή του φυσικού αερίου - συμφωνία για 3 μέτρα

 64. 30/09 12:38

  Ο e-EFKA ενέκρινε την ονομασία του π.Εσπέρια σε NYX Esperia Palace Hotel

 65. 30/09 12:19

  Ταξίδια εξοικείωσης από ΕΟΤ Γερμανίας και Ρουμανίας σε Κάρπαθο και Κεφαλονιά

 66. 30/09 12:03

  Κωνσταντινούπολη | Τουριστική έκρηξη με 10,2 εκατ. τουρίστες στο 8μηνο- στο 90% οι πληρότητες

 67. 30/09 11:40

  Kλονίζεται η γερμανική συνταγή της επιτυχίας- στο 10% ο πληθωρισμός

 68. 30/09 10:56

  Να δοθεί άμεση λύση | Ζητείται από τουριστικά γραφεία η επιστροφή σχεδόν του συνόλου της επιδότησης κεφαλαίου κίνησης

 69. 30/09 10:31

  ΑΒΤΑ | Ο εξερχόμενος τουρισμός από το Ηνωμένο Βασίλειο θα αυξηθεί 15% την επόμενη 5ετία

 70. 30/09 09:17

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Σκιάθο και Δημητσάνα

 71. 30/09 09:16

  Πράσινο φως για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Σαντορίνη και Ρέθυμνο

 72. 30/09 09:14

  Τρεις άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Άνδρο, Κρήτη και Σαντορίνη

 73. 30/09 09:11

  GReco Islands: Το 100% των τουριστικών καταλυμάτων θα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για ζεστό νερό μέχρι το 2027

 74. 30/09 09:08

  Υπουργείο Τουρισμού: Έναρξη έτους κατάρτισης 2022-2023 των ΙΕΚ Τουρισμού

 75. 29/09 18:06

  Ξεκινά το δεύτερο Φεστιβάλ Τρύγου Νάουσας

 76. 29/09 16:12

  Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Εθνική αρμόδια αρχή μπορεί να υποχρεώσει τους αερομεταφορείς να αποζημιώσουν τους επιβάτες

 77. 29/09 15:31

  Τουρισμός: Ισχυρότερη από τον πληθωρισμό η διάθεση για ταξίδια το 2023 – Οι 5 κορυφαίες τάσεις

 78. 29/09 15:29

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ το 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου

 79. 29/09 14:54

  Κ.Μητσοτάκης | Η επένδυση της Google μπορεί να εισφέρει 2 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ και 20.000 νέες θέσεις εργασίας

 80. 29/09 14:22

  HOTREC | Τα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία απειλούνται με λουκέτα λόγω του υψηλού ενεργειακού κόστους

 81. 29/09 13:20

  Cycladic: Νέα αεροπορική εταιρία ιδρύεται στην Ελλάδα, για πτήσεις στα νησιά του Αιγαίου

 82. 29/09 12:43

  Ε.Ξ. Ρόδου | Βραβεία σε εργαζόμενους στα ξενοδοχεία επί σχεδόν μισό αιώνα

 83. 29/09 11:49

  Διάκριση του Γραφείου ΕΟΤ στην Κίνα

 84. 29/09 10:34

  Η εντυπωσιακή διεθνής καριέρα στα ξενοδοχεία της Κατερίνας Γιαννούκα - Αναλαμβάνει τώρα CEO της Jumeirah Group

 85. 29/09 10:02

  Τουρισμός | Έρευνα: Οι Γερμανοί δεν θέλουν "τσιγκουνιές" στις διακοπές τους - το 59% δεν θα περιορίσει τις δαπάνες

 86. 29/09 09:27

  CEO Jet2: Τα σχέδια επέκτασης στην Κρήτη από το 2023

 87. 29/09 08:23

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω

 88. 29/09 08:21

  Τρεις άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Κάρπαθο, Κρήτη και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε Θάσο

 89. 29/09 08:19

  Η Περιφέρεια Κρήτης για τον βιώσιμο τουρισμό

 90. 29/09 08:14

  Η νέα επιτροπή τουριστικής προβολής Θήβας

 91. 29/09 02:07

  «Φλόριντα της Ευρώπης»  με την Τουρκία απέναντι;

 92. 28/09 20:25

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σκόπελο και Κρήτη

 93. 28/09 15:28

  Ξενοδοχεία: 4 αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις

 94. 28/09 15:19

  Ά. Γκερέκου: Αναγεννητικός, ηθικός και «έξυπνος» τουρισμός

 95. 28/09 15:10

  Λάμψη Αστέρων στα 10 χρόνια του Navarino Challenge 2022 και με Πετρούνια, Τεντόγλου, Ντούσκο, Μιλλούση, Βλάχο, Διαμαντίδη, Πρίντεζη, Βολικάκη, Πρεβολαράκη, Γκολομέεβ

 96. 28/09 15:04

  Η Goldair επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

 97. 28/09 14:33

  FedHATTA: Παρέμβαση Λ. Τσιλίδη στη Βουλή για τη διάκριση του έργου των τουριστικών λεωφορείων από τα ΚΤΕΛ

 98. 28/09 14:23

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Καταδυτικά πάρκα στους Δήμους Μαλεβιζίου και Χερσονήσου

 99. 28/09 14:14

  Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός ενισχύει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

 100. 28/09 14:05

  Τουρισμός: Τιμές-φωτιά στις πτήσεις των Βρετανών για διακοπές το φθινόπωρο – Ποιοι προορισμοί είναι οι ακριβότεροι