Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop

Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop

Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop που οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κέρκυρα 8-12/05/22. Διπλά επετειακή η 50η διοργάνωση και 10η για την Ελλάδα εορτάστηκε με δεξίωση που προσέφερε το Grecotel Corfu Imperial. Έγινε αναδρομή στο μεγάλο έργο που έχει επιτευχθεί και θα μείνει αξέχαστη.

Γνωριμία και διείσδυση στη Γερμανική αγορά, brand awareness, εκτίμηση των πλεονεκτημάτων, προοπτικές για ανάπτυξη και επέκταση της συνεργασίας σε κάθε νησί ξεχωριστά, ενημέρωση για τις επιλογές των καταναλωτών από τους travel agents, πτητικό πρόγραμμα και συνέργειες από τις αεροπορικές εταιρείες, στρατηγική των tour operators, πληροφόρηση για τα Ιόνια νησιά τόσο από την Περιφέρεια όσο και από εκπροσώπους, οι προτεραιότητες του ΕΟΤ, είναι μερικά από τα θέματα στην ατζέντα του fvw workshop που πραγματοποιήθηκε στις 11/05/22 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Angsana. 

Προηγήθηκαν δύο ημέρες φιλοξενίας γεμάτες με εμπειρίες από την Κέρκυρα που κέρδισαν την καρδιά των Γερμανών επισκεπτών τόσο για τον πολιτιστικό πλούτο (Ασιατικό μουσείο, Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος, Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος κ.α.), την ιστορία, την αρχιτεκτονική της πόλης όσο και για το φυσικό περιβάλλον, τις ομορφιές της ενδοχώρας και της θαλασσινής εμπειρίας. Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε ξενοδοχεία επιβεβαιώνοντας τις άρτιες και υψηλού επιπέδου υποδομές υπηρεσιών που προσφέρει το νησί.

Καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες από την πρόεδρο του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου άνοιξε τη συνεδριακή ημέρα. Η κυρία Γκερέκου παρουσίασε τους στόχους του οργανισμού και προσκάλεσε στις εμπειρίες που περιλαμβάνονται στην καμπάνια του ΕΟΤ «All you want is Greece». Το συνέδριο συντόνισε ο αρχισυντάκτης του FVW Travel Talk, κ. Klaus Hildebrandt. Η αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας κυρία Αρετή Πρίνου, παρουσίασε τη στρατηγική του οργανισμού που καλύπτει τις ανάγκες «ευ ζην» του σύγχρονου ταξιδιώτη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κύριος Αλέξανδρος Αλεξάκης παρουσίασε το τουριστικό profile και τις προκλήσεις ανάπτυξης. Η αντιπρόεδρος ΞΕΕ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ζακύνθου, κυρία Χριστίνα Τετράδη, παρουσίασε τα πρόσφατα έργα και υπηρεσίες του ΞΕΕ με καινοτομία και στόχο τον μετασχηματισμό των ξενοδοχείων σε σύγχρονες, ανταγωνιστικές εμπειρίες διαμονής. 

Με την παρουσία εκ μέρους της Κεφαλλονιάς του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων κυρίου Γεράσιμου Τιμοθεάτου, του πρώην προέδρου κυρίου Σπύρου Γαλιατσάτου, του κυρίου Ίωνος Λιναρδάτου και εκ μέρους της Λευκάδας του προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων κυρίου Μανώλη Θερμού, αναλύθηκαν διεξοδικά οι ιδιαιτερότητες των νησιών, τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και το ενδιαφέρον τους για τη γερμανική αγορά. 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συζήτηση με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και την υπεύθυνη μάρκετινγκ και ανάπτυξης της Fraport, κυρία Κατερίνα Πολλάτου.  Αναφέρθηκαν στις τάσεις και τις επενδύσεις σε νέου τύπου αεροπλάνα που θέτουν σε προτεραιότητα τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.  Συμμετείχαν ο κ. Heiko Brix από Eurowings, ο κ. Paul Schwaiger από την Condor  και ο κ. Benjamin Weidmann από τη νεώτερη εταιρεία Εurowings Discover. Πολύς λόγος έγινε για την αύξηση πτητικού προγράμματος και για την επέκταση της σαιζόν στα άκρα.

Όπως επιβεβαίωσαν στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των tour operators, η κυρία Doreen Schwebe Product Management Sun & Beach, TUI, η κυρία Halina Strzyzewska, Group Head of Destination Greece and Cyprus, FTI Group και ο κ. Alexander Trenks, Head of Flight, Ferien Touristik/Coral, ο προορισμός είναι αυτός που παρακινεί τον Τ.Ο. Στη συνέχεια εκείνος απευθύνεται στην αεροπορική για να αυξήσει θέσεις, πτήσεις, τύπο αεροπλάνου σε συνεργασία με τις θέσεις στάθμευσης και το πρόγραμμα στο αεροδρόμιο. Δηλώσεις από την TUI για την πρόθεση προώθησης της Κέρκυρας και των άλλων νησιών στα θεματικά προϊόντα που αναφέρθηκαν, ήταν αποτέλεσμα των παραπάνω συζητήσεων. 

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στο πόσο ευέλικτα και επαγγελματικά αντιμετώπισαν οι ξενοδόχοι την πανδημία. Αυτό μέτρησε το 2021 και αποδίδει στο 2022. Αναλύθηκε δε με τα δεδομένα κρατήσεων από τον κ. Roland Gassner, Director Business Development, Travel Data + Analytics δίνοντας έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη ως προτεραιότητα στις επιλογές των καταναλωτών. 

To θέμα της αύξησης των τιμών λόγω της ενεργειακής κρίσης, του πληθωρισμού, του πολέμου Ουκρανίας, ήταν στο επίκεντρο συζήτησης με κατανόηση από όλα τα μέρη αλλά και με ανησυχία για την ισορροπία που θα διατηρήσει υψηλά το επίπεδο των πωλήσεων και θα είναι ελκυστική για τον καταναλωτή. Στο τέλος είναι αυτός ο οποίος θα ενημερωθεί, θα συγκρίνει και θα λάβει την τελική απόφαση για τις διακοπές του. 

Η κυρία Αλεξάνδρα Ανδριώτη εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του νησιού με τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές επενδύσεις και ο κύριος Σπύρος Χαλικιόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, αναφέρθηκε στις προτάσεις θαλάσσιου τουρισμού με 1.700 θέσεις ελλιμενισμού στις μαρίνες της Κέρκυρας, επενδύσεις σε mega yachts, το καλεντάρι εκδηλώσεων και την πολιτιστική ποδηλασία. Οι προτάσεις θεματικού τουρισμού θα ανακοινωθούν στον επόμενο μήνα. 

Με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων, στο πάνελ με τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες, η Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ στη Γερμανία, κυρία Νικολέττα Λεκανίδη, ως συνέχεια των εντυπώσεων που αποκόμιισαν οι επισκέπτες από το νησί, συζήτησε μαζί τους, πως θα παρακινηθεί αποτελεσματικά η ζήτηση για τα νησιά του Ιονίου και την Ελλάδα εν γένει. Μετά από κάθε διοργάνωση, οι ανθρώπινες σχέσεις και οι Β2Β συνεργασίες που αναπτύσσονται ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις, τον προορισμό, τις πωλήσεις. 

Η επιτυχία της διοργάνωσης βασίστηκε στην απαράμιλλη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, τις μοναδικές εικόνες που έδωσε η Κέρκυρα και κυρίως τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην εγκάρδια γνωριμία με τον τόπο. Μεγάλη η συμβολή της προέδρου του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών κυρίας Σίσσυ Σαββάτη στην ουσιαστική γνωριμία και εξοικείωση με το νησί όσο και των προέδρων της Ένωσης Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, κυρίων Μπάμπη Βούλγαρη και Σπύρου Χαλικιόπουλου αντίστοιχα. Οι προτάσεις τους στη σύνθεση του προγράμματος και η φροντίδα στην υλοποίηση, έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα και την μέγιστη ικανοποίηση στους επισκέπτες. Επί πλέον, ήταν συνδιοργανωτές με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, τον ΕΟΤ και το FVW | Travel Talk. Το workshop είχε την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. 

Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για το επόμενο fvw workshop με στρατηγική στόχευση σε άλλη περιοχή της χώρας για την περαιτέρω διείσδυση στη Γερμανική αγορά και τη γνωριμία με τα ιδιαίτερα και θεματικά προϊόντα που κάθε τόπος διαθέτει. 

Κάθε διοργάνωση, ολοκληρώνει ένα κύκλο ενεργειών και συνεργιών με κοινό στόχο και όραμα. Τα αποτελέσματα στα 10 fvw workshops που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, δικαιώνουν την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που συνοδεύουν τις υπερβάλλουσες προσπάθειες για στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανέλαβαν ρόλο ουσιαστικό στο fvw | Travel Talk workshop Κέρκυρα 2022.

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά: Klaus Hildebrandt – αρχισυντάκτης, Αρετή Πρίνου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, Νικολέττα Λεκανίδη - Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, Χαρά Προκάκη – Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων ΕΟΤ, Άντα Καραγιάννη – Praxis Plus – project manager fvw workshop Greece, Ira Lanz – συντάκτης fvw, Kim Soltau – event organizer fvw, Soenke Graumann – International markets fvw

Project management των FVW | Travel Talk worksh στην Ελλάδα είναι η κυρία Άντα Καραγιάννη του Praxis Plus.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 26/06 11:44

  Δεμένα στο έδαφος τα περισσότερα βρετανικά αεροπλάνα;

 2. 26/06 11:25

  Eγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία σε Σκιάθο και Σπάρτη

 3. 26/06 11:18

  Β.Κικίλιας | Αυξημένη κατά 3,2%, σε σχέση με τον Μάιο του 2019, η τουριστική κίνηση

 4. 26/06 11:16

  Ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Αφάντου προς όφελος του τουρισμού και των κατοίκων

 5. 25/06 12:26

  Καταργείται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας- οι μειώσεις στα τιμολόγια

 6. 25/06 11:40

  Στις Σπέτσες η πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία "H Χαμένη Κόρη|, παρουσία της σκηνοθέτιδας Maggie Gyllenhaal

 7. 25/06 11:30

  Η Airbnb χρηματοδοτεί τη δημιουργία παράξενων καταλυμάτων

 8. 25/06 11:28

  Έρευνα GBTA | Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός που δυσκολεύει την ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδιών

 9. 25/06 11:26

  Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα»

 10. 24/06 16:31

  Νέες παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

 11. 24/06 16:18

  Ανακοινώσεις για τα τουριστικά λεωφορεία υποσχέθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μ. Παπαδόπουλος

 12. 24/06 16:08

  Deloitte | Το ξενοδοχείο του μέλλοντος - Πώς διαμορφώνονται οι τάσεις στον σχεδιασμό των resorts στη Μεσόγειο

 13. 24/06 15:19

  Η Alva Yachts Ελλάς αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο της Alva Yachts

 14. 24/06 14:33

  ACI: Η Ελλάδα η μοναδική χώρα στην ΕΕ που επανέφερε τις πτήσεις σε επίπεδα 2019 - Σχεδόν ολική επαναφορά και στην Αθήνα

 15. 24/06 13:26

  Ποια ελληνικά νησιά είναι ευάλωτα στις ακυρώσεις πτήσεων - Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος και Ζάκυνθος τα πιο ανθεκτικά

 16. 24/06 12:39

  Από ακύρωση σε ακύρωση οι ευρωπαϊκές πτήσεις λόγω απεργιών του προσωπικού

 17. 24/06 12:25

  Β. Κικίλιας | Αυξάνονται τα ποσά που δαπανούν οι ταξιδιώτες στα duty free σε σχέση με το 2019

 18. 24/06 12:07

  Νέος CEO στην TUI ο οικονομικός διευθυντής Sebastian Ebel

 19. 24/06 11:46

  Βρετανοί τουρίστες μηνύουν την TUI για γαστρικές διαταραχές σε ξενοδοχείο της Αιγύπτου

 20. 24/06 11:25

  Ακρόπολη, καύσωνας και ξαφνικό κλείσιμο: Απαραίτητη η έγκαιρη ενημέρωση

 21. 24/06 11:21

  ΕΟΤ: Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της 6ης Ψηφιακής Τουριστικής Συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου

 22. 24/06 11:10

  Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου

 23. 24/06 10:32

  British Airways | Καλοκαιρινή απεργία στο Χίθροου ψήφισαν οι εργαζόμενοι

 24. 24/06 09:39

  5ος κύκλος CapsuleT | Παράταση αιτήσεων μέχρι 26 Ιουνίου

 25. 24/06 09:21

  Η Lufthansa ακυρώνει άλλες 2.200 πτήσεις για Ιούλιο και Αύγουστο- Εξυπηρετούνται οι κλασικοί προορισμοί διακοπών

 26. 24/06 08:22

  Επιχορηγήσεις για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πήλιο και Σκιάθο

 27. 24/06 08:20

  Ενισχύονται τα εγχώρια ταξίδια στην Ισπανία με προτίμηση για διαμονή σε ξενοδοχεία

 28. 24/06 08:17

  Έρευνα Virtuoso: Οι ταξιδιώτες πολυτελείας είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για βιώσιμες εμπειρίες

 29. 24/06 08:10

  Δέκατο Patras Motor Show στην Πάτρα

 30. 24/06 07:26

  EasyJet | Κίνδυνος για ακυρώσεις πτήσεων όλο το καλοκαίρι για Ελλάδα και άλλους προορισμούς

 31. 23/06 19:03

  Στ. Βλαστός | Η ΕΤΑΔ έχει καταφέρει να δώσει λύσεις σε θέματα ακινήτων που λίμναζαν επί δεκαετίες

 32. 23/06 16:35

  Air Albania | Αθήνα-Τίρανα 4 πτήσεις την εβδομάδα

 33. 23/06 16:28

  Β.Κικίλιας | Η Αίγινα εξελίσσεται σε δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό

 34. 23/06 15:29

  «Ξενοδοχείο Μηδέν Αστέρων» με μπάτλερ για... άυπνους – «Μην κοιμηθείτε, σκεφτείτε τις κρίσεις στον κόσμο»

 35. 23/06 14:11

  Γαλλικός τουρισμός: Η Ελλάδα γίνεται η επιτυχία του καλοκαιριού για τους t.o’s και τα τουριστικά γραφεία

 36. 23/06 13:32

  Εκμετάλλευση τουριστών στη Σαντορίνη | Αντιδήμαρχος Θήρας: Κανένας δεν έχει δικαίωμα να αμαυρώνει τη φήμη του νησιού

 37. 23/06 12:55

  Επιταχύνεται η διαδικασία έκδοσης visa των Ινδών για Ελλάδα – 4.000 visa μέχρι στιγμής

 38. 23/06 12:31

  Σύγχρονα μέσα ασφαλείας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

 39. 23/06 12:20

  Ν.Καπραβέλος | Η Όμικρον 5 είναι σχεδόν νέος ιός - μάσκα στους κλειστούς χώρους

 40. 23/06 12:19

  ΓΣΕΕ: Σε επαγρύπνηση για καταγγελίες εργαζομένων για θερμική καταπόνηση

 41. 23/06 11:48

  «Explore Your Happy Place» | Η νέα κοινή διαφημιστική καμπάνια από τον ΕΟΤ και την AEGEAN

 42. 23/06 11:30

  Τουρνουά Τένις «ΦΗΜΗ – ΖΑΡΟΣ» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 43. 23/06 11:26

  Hard Rock/ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ | Το 2026 θα ανοίξει τις πόρτες του το Hard Rock Hotel & Casino Athens στο Ελληνικό

 44. 23/06 11:11

  Μεγάλη τουριστική επένδυση 840 εκατ. ευρώ στη Σαρωνίδα

 45. 23/06 09:10

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Βόλο και Σκιάθο

 46. 23/06 09:08

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 47. 23/06 09:03

  "Ανοιχτοί 'Ανθρωποι" στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

 48. 23/06 09:00

  Ολλανδία: Αυξήσεις μισθών και ελλείψεις προσωπικού

 49. 23/06 08:59

  Σημάδια επιβράδυνσης της ισπανικής οικονομίας

 50. 22/06 18:19

  Γενική συνέλευση ΣΕΤΕ | Καθοριστική η τεχνολογία στην ενίσχυση του τουριστικού brand name της χώρας

 51. 22/06 18:08

  Επιβεβλημένη πλέον η επιμήκυνση της σεζόν

 52. 22/06 16:38

  Πόσο ακριβαίνουν τα ταξί

 53. 22/06 16:17

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία με ταξίδι εξοικείωσης πρακτόρων του RTK Group

 54. 22/06 15:42

  Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο στο metaverse, και ανήκει στην TUI!

 55. 22/06 14:26

  Προς νέο ρεκόρ οι παγκόσμιες ξενοδοχειακές κρατήσεις το καλοκαίρι του 2022

 56. 22/06 13:56

  Ο τουρισμός πρέπει να είναι ελκυστικός όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στους εργαζομένους του

 57. 22/06 13:11

  Αποδόθηκε στο κοινό το αποκατεστημένο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης

 58. 22/06 13:11

  Συνέλευση ΣΕΤΕ | Ανοιχτός διάλογος για μια νέα στρατηγική για την εργασία στον τουρισμό

 59. 22/06 13:02

  Τραγικές εικόνες με θάλασσα από βαλίτσες στο αεροδρόμιο του Χίθροου το Σαββατοκύριακο

 60. 22/06 12:48

  Αλ. Τσίπρας | Συνέλευση ΣΕΤΕ: Τα καθαρά έσοδα θα κρίνουν τη χρονιά - ο τουρισμός χρειάζεται εργαζόμενους με χαμόγελο

 61. 22/06 12:33

  Eurowings | Νέες last minute ακυρώσεις πτήσεων «για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση» - Μεγάλο τεστ το επόμενο Σ/Κ

 62. 22/06 11:20

  Μετατροπή των μικρών νησιών της χώρας σε πρότυπα πράσινης οικονομίας, ενεργειακής αυτονομίας και ψηφιακής καινοτομίας

 63. 22/06 10:55

  Μήλο επιλέγουν για τις διακοπές τους οι συντάκτες του Conde Nast Traveller

 64. 22/06 10:39

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών| Ένσημα 3 χρόνων ακόμη δεν έχουν καταμετρηθεί!

 65. 22/06 10:21

  Πολύμηνη αναταραχή στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια από τις απεργίες των πληρωμάτων καμπίνας

 66. 22/06 09:56

  Κύπρος: Πρόγραμμα για την αναβίωση περιοχών της υπαίθρου

 67. 22/06 09:44

  Η Ryanair προσθέτει πτήσεις προς Ισπανία για επιβάτες, που πλήττονται από τις ακυρώσεις

 68. 22/06 08:05

  Γερμανία: Aύξηση του κατώτατου ωρομισθίου στα 12 ευρώ την ώρα

 69. 22/06 07:13

  Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Βόλο και Λάρισα

 70. 22/06 07:10

  Η Ισπανία επιβάλει πρόστιμο 740 ευρώ στους τουρίστες που ουρούν στη θάλασσα

 71. 21/06 20:09

  Ανοίγει νέο Nobu Hotel στην Punta Cana

 72. 21/06 16:35

  ΚΕΠΕ: Στο 4,3% ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης του ΑΕΠ το 2022 με ισχυρό μοχλό τον τουρισμό

 73. 21/06 15:40

  Γιατί ακριβαίνουν οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων αυτό το καλοκαίρι - "Τσουχτερές" τιμές στην Ελλάδα με άλμα 92% έναντι του 2019

 74. 21/06 14:29

  Συνέργειες υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού σε διεθνείς εκδηλώσεις

 75. 21/06 13:56

  Σε διαβούλευση η ΜΠΕ της επένδυσης Λεπτού στα Χανιά, ύψους 300 εκατ. ευρώ

 76. 21/06 13:48

  ΠΟΕΕ: Γενικώς υποχρεωτική η ΣΣΕ σε εστιατόρια, μπαρ, ταβέρνες

 77. 21/06 13:24

  Ελληνικός τουρισμός: + 19% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Απρίλιο, έναντι του 2019 | -13,4% στο α' 4μηνο

 78. 21/06 12:59

  Βρετανικός τουρισμός | Ορατές οι πρώτες συνέπειες της ακρίβειας: Το 44% περιορίζει τις διακοπές

 79. 21/06 12:49

  Συνεργασία ΕΛΙΤΟΥΡ και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας

 80. 21/06 12:43

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου στο Ηράκλειο Κρήτης –περιοχή Λιοντάρια

 81. 21/06 12:24

  Jet2.com/ Jet2CityBreaks: Περισσότερα city break στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2023

 82. 21/06 11:54

  Lufthansa: 700 ακυρώσεις πτήσεων τον Ιούλιο – "Αβέβαιος ο Αύγουστος"

 83. 21/06 11:31

  H Περιφέρεια Αττικής σε δράση της ΕΕ για ανάπτυξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας με την Κίνα

 84. 21/06 11:20

  Ευρωπαϊκός τουρισμός | Κάτω από το 2019 ο προϋπολογισμός διακοπών φέτος - 1 στους 2 βλέπει κανονικότητα το 2024

 85. 21/06 11:08

  "Αρχιπέλαγος": Μέδουσες, χταπόδια, καρχαρίες και η άγνοια που εκπέμπει η θαλασσινή μας χώρα...

 86. 21/06 10:45

  Το νέο αειφορικό συγκρότημα διαμερισμάτων και κατοικιών «Cube-2» στον Άλιμο σχεδίασε η Potiropoulos+Partners

 87. 21/06 10:42

  Καινοτόμα δράση αγροτουρισμού στον Έβρο εγκαινίασε η Άντζελα Γκερέκου

 88. 21/06 10:13

  E.Ξ. Θεσσαλονίκης | Το νέο Δ.Σ.- επανεξελέγη πρόεδρος ο Ανδρέας Μανδρίνος

 89. 21/06 09:26

  Αμερικανικός τουρισμός | Ανοίγει ο εμβολιασμός στα παιδιά, που θα αυξήσει τα οικογενειακά ταξίδια

 90. 21/06 08:56

  O ΣΙΤΕΣΑΠ τακτικό μέλος της European Boating Industry - EBI

 91. 21/06 08:51

  Eπιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Σκιάθο και Πήλιο

 92. 21/06 08:49

  Σχέδια για μεγάλη επένδυση στα Λουτρά Θέρμης στη Θεσσαλονίκη

 93. 21/06 08:48

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Λαιμό Βουλιαγμένης και Λευκάδα

 94. 21/06 08:46

  Ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ στην Ισπανία απέχει 50 ευρώ από το 60% του μέσου μισθού

 95. 21/06 08:41

  Αγώνες ποδηλάτου, τρεξίματος και βουνού στην Ξάνθη

 96. 21/06 08:20

  Στερεότυπα τουριστών: Ποια είναι τα δημοφιλέστερα κλισέ και πόσο αληθεύουν;

 97. 20/06 18:17

  Κραυγή αγωνίας από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης: Ακινητοποιούμε τα οχήματα!

 98. 20/06 17:33

  Ένωση Λιμένων Ελλάδος: Νέα μέλη τα Λιμενικά Ταμεία Καλαμάτας, Τήνου-Άνδρου και Ίου

 99. 20/06 17:22

  Handelsblatt: 79 ευρώ η μερίδα καλαμαράκια | Η Ελλάδα η πιο ακριβή χώρα στη Μεσόγειο

 100. 20/06 17:12

  Ιταλίδα δημοσιογράφος ανακαλύπτει την ρομαντική και … άγνωστη Ρόδο!