Επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία»: Εμβολιασμός όλων των νησιωτών με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

Επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία»: Εμβολιασμός όλων των νησιωτών με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

Σε τηλεδιάσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε σήμερα,  Τρίτη, με θέμα τον εμβολιασμό των μονίμων κατοίκων των νησιών, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την επιχείρηση επιτάχυνσης των εμβολιασμών των κατοίκων άνω των 18 ετών, σε όλα τα νησιά (εκτός της Κρήτης) με τον τίτλο «Γαλάζια Ελευθερία». Η επιχείρηση έχει στόχο  τόσο τη θωράκιση των νησιών έναντι του κορωνοϊού, αλλά και την ομαλή εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, που επισήμως ξεκινά εντός των επομένων ημερών, με τη βεβαιότητα ότι θα προσδώσει θετικό πρόσημο στην συνολική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, σε μια περίοδο κατά την οποία η υγειονομική κατάσταση των τουριστικών προορισμών παρακολουθείται στενά από όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς.  

Αξίζει να τονιστεί ότι όλες οι προτάσεις και οι εισηγήσεις που κατατέθηκαν από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ώστε η όλη διαδικασία των εμβολιασμών να τρέξει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, έγιναν δεκτές από τον Πρωθυπουργό και το αρμόδιο κυβερνητικό επιτελείο. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, την προσεχή Πέμπτη πρόκειται να ψηφιστεί νομοθετική ρύθμιση που θα δίνει τη δυνατότητα στην Αυτοδιοίκηση να κάνει προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου, που θα συνδράμει στην μεγάλη εκστρατεία του εμβολιασμού στα νησιά, με στόχο αυτή να ολοκληρωθεί πριν από τα τέλη Ιουνίου. 

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι: Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας, Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού,  Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό,  Άκης Σκέρτσος, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Mάριος Θεμιστοκλέους, ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και η Αριστοτελία Πελώνη, Κυβερνητική Εκπρόσωπος. 

Εκτός από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , Γιώργο Χατζημάρκο, συμμετείχαν οι: Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και Ρόδη Κράτσα, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Συμμετείχαν επίσης δήμαρχοι από όλη τη νησιωτική Ελλάδα και ειδικότερα από το Νότιο Αιγαίο οι:  Αντώνης Καμπουράκης Δήμαρχος Ρόδου,  Θεοδόσης Νικηταράς, Δήμαρχος Κω, Δημήτρης Διακομιχάλης, Δήμαρχος Καλύμνου, Αντώνιος Σιγάλας, Δήμαρχος Σαντορίνης,  Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου,  Νικόλαος Λειβαδάρας, Δήμαρχος Σύρου,  Δημήτρης Λιανός, Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μάρκος Κωβαίος, Δήμαρχος Πάρου.

Ο στόχος της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία»

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα από τον Πρωθυπουργό, στόχος της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» είναι ο καθολικός εμβολιασμός των κατοίκων όλων των νησιών της Ελλάδας έως τέλος Ιουνίου. 

Μέχρι σήμερα:

 • Ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί σε 32 μικρά νησιά με καθολικό εμβολιασμό
 • Ολοκληρώνονται οι εμβολιασμοί σε 36 νησιά έως 10.000 κατοίκους με καθολικό εμβολιασμό έως το τέλος Μαΐου
 • Ξεκινά ο καθολικός εμβολιασμός σε 19 μεγάλα νησιά, έως τέλος Ιουνίου (εκτός της Κρήτης που εντάσσεται στον εθνικό σχεδιασμό)
 • Για την επιτάχυνση του εμβολιασμού στα νησιά θα δημιουργηθούν νέα εμβολιαστικά κέντρα από τις δυνάμεις του ΕΣΥ, κινητά συνεργεία εμβολιασμού, κινητές ιατρικές μονάδες με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με ΜΚΟ, ενώ η όλη επιχείρηση θα ενισχυθεί από εθελοντικές οργανώσεις. 

Στην επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» θα ενταχθούν εμβολιαστικά κέντρα ιδιωτικών μονάδων, ενώ το άνοιγμα επόμενων ηλικιακών ομάδων θα γίνει ταχύτερα από την ηπειρωτική Ελλάδα. 

Σημειωτέον ότι ο εμβολιασμός θα γίνει με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson. 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για μια πολυσύνθετη διαδικασία, με επιχειρησιακές δυσκολίες λόγω των ιδιαιτεροτήτων του νησιωτικού χώρου. Επισημαίνοντας τον υγειονομικό, κοινωνικό οικονομικό και γεωστρατηγικό χαρακτήρα της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την συνδρομή όλων των συμμετεχόντων στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, Περιφερειαρχών και Δημάρχων, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που θα προκύψουν, αλλά κυρίως για να πεισθούν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες ότι πρέπει να εμβολιαστούν.

«Σκοπός μας, το πρόσφατο κύμα εμβολιασμού να απλωθεί και στις θάλασσες, ώστε να έχουμε το πρώτο μαζικό τείχος ανοσίας πριν από το τέλος Ιουνίου», τόνισε ο Πρωθυπουργός και σημείωσε ότι με τον τρόπο αυτό η χώρα θα εκπέμψει ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα στο εξωτερικό. Τέλος, συνέστησε σε όλους αυξημένη προσοχή από εδώ και στο εξής, με το σταδιακό άνοιγμα μετακινήσεων και δραστηριοτήτων, για αποφευχθούν τοπικές εξάρσεις της πανδημίας και η λήψη τοπικών περιοριστικών μέτρων. 

Ο κ.Χατζημάρκος
Λαμβάνοντας τον λόγο ο Γιώργος Χατζημάρκος, ως Περιφερειάρχης της μεγαλύτερης πολυνησιακής Περιφέρειας της χώρας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και ζήτησε να ψηφιστούν το συντομότερο νομοθετικές ρυθμίσεις που θα δίνουν στην Αυτοδιοίκηση τη δυνατότητα να συνδράμει στο έργο του εμβολιασμού:

«Δίνουμε αυτή τη μάχη συνεργαζόμενοι και συντεταγμένοι πάνω σε ένα καλό σχέδιο. Σήμερα με τις ανακοινώσεις σας μας δίνετε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά στο να διεκδικήσουμε όχι μόνο την απόλυτη θωράκιση των μονίμων κατοίκων των νησιών μας αλλά και μια πολύ καλή τουριστική χρονιά, για την οποία θα δώσουμε τη μάχη να είναι πολύ καλύτερη από την περυσινή. Ήδη, το σχέδιο «Ελευθερία» που βρίσκεται σε εξέλιξη, αντιμετώπισε με προνομιακό τρόπο τα μικρά νησιά. Ήρθε η σειρά και των μεγαλύτερων νησιών. Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί σε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει, τόσο εσείς όσο και οι συνεργάτες σας ήσασταν πάντα, άμεσα, πάνω από όλα τα ζητήματα.

Αυτό που εμείς ζητάμε σήμερα, στην εμπόλεμη κατάσταση που ζούμε, είναι να μας δώσετε την δυνατότητα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι στην τιτάνιο αγώνα, το σχέδιο να είναι απολύτως επιτυχές το συντομότερο δυνατόν. Έχουμε ζητήσει νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν μόνο τη δυνατότητά μας να συνδράμουμε στο έργο των εμβολιασμών και τίποτα άλλο, διότι καταλαβαίνουμε όλοι πόσο μεγάλο στοίχημα είναι για την τοπική κοινωνία, την τοπική οικονομία αλλά για την οικονομία της χώρας συνολικά. Σε αυτόν τον πολύ δύσκολο δρόμο δεν είστε μόνος σας, έχετε συμμάχους όλους όσοι εργάζονται με υπευθυνότητα  και ωριμότητα και θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, γιατί μέχρι στιγμής μας έχετε πείσει από τα αποτελέσματα που έχετε φέρει». 

Μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης, ο Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

 «Όλο το προηγούμενο διάστημα εργαστήκαμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για την θωράκιση των νησιών μας απέναντι στην πανδημία. Για να το πετύχουμε, ξεπεράσαμε όρια διοικητικά, οικονομικά, πολιτικά. Σήμερα, στην τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, με χαρά πήραμε το σχέδιο εμβολιασμών αποκλειστικά για τη νησιωτική Ελλάδα, για την υλοποίηση και επιτυχία του οποίου θα είμαστε αρωγοί με όλες μας τις δυνάμεις. Σε μια περίοδο που δίνουμε τη μάχη ενάντια στην παγκόσμια, πρωτοφανή απειλή της Covid-19, το διπλό μέτωπο – γιατί εκτός αυτού του κορωνοϊού έχουμε και τους πάσης φύσεως τσαρλατάνους, αρνητές της σοβαρότητας και υπονομευτές του τιτάνιου αγώνα – καταφέρνουμε να κρατάμε το βλέμμα μας αταλάντευτα στραμμένο στο στόχο της υγειονομικής ασφάλειας των νησιωτών μας και της διαφύλαξης της βασικής παραγωγικής μηχανής της οικονομίας μας, του τουρισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, μέχρι η πρωτοφανής απειλή της πανδημίας να αποτελέσει παρελθόν». 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 24/06 22:26

  Βρετανία: Εκτός των πράσινων προορισμών η Ελλάδα – Διαβεβαιώσεις Τζόνσον για ελεύθερα ταξίδια των εμβολιασμένων

 2. 24/06 15:46

  Βρετανία: «Ο Αύγουστος θα ακυρωθεί εάν δεν προστεθούν χώρες στην πράσινη λίστα»

 3. 24/06 15:18

  Kύπρος: 570 Βιωματικά Εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού

 4. 24/06 14:17

  Στη Zeus International το πρώην Philippion Hotel & Apartments στην Κω

 5. 24/06 14:06

  Αρκεί το τεστ αντιγόνου για τα ταξίδια των Αυστριακών στην Ελλάδα

 6. 24/06 13:48

  Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Μέχρι την Τρίτη οι αιτήσεις συμμετοχής τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων

 7. 24/06 13:42

  Στις 29 Ιουνίου το Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)

 8. 24/06 13:11

  Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής

 9. 24/06 13:09

  Αύξηση 211% των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Απρίλιο

 10. 24/06 12:58

  Ρωσικός τουρισμός: Ποιες πτήσεις προς Ελλάδα ανοίγουν στις 28 Ιουνίου- το πρόγραμμα του TEZ TOUR

 11. 24/06 12:55

  Έκρηξη των διακοπών μεγάλης διάρκειας μετά την πανδημία - Ποιοι παράγοντες οδηγούν τους ταξιδιώτες σε πολυήμερες διακοπές

 12. 24/06 12:23

  Βρετανία: Για το Δεκέμβριο και το 2022 μετατέθηκαν οι περισσότερες κρατήσεις διακοπών – Η Ελλάδα στους top προορισμούς

 13. 24/06 11:44

  Αποδόθηκε στο κοινό το πρώτο από τα 18 κτίρια του Μουσείου Νεότερου Πολιτισμού

 14. 24/06 11:41

  Βρετανία: «Η κυβέρνηση θέλει να στηρίξει τα διεθνή ταξίδια» - Μέρκελ: Καραντίνα στους Βρετανούς

 15. 24/06 10:58

  Πρόταση Κόνσολα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη των αεροδρομίων των μικρών νησιών

 16. 24/06 10:48

  Euronews: Ιδανικός προορισμός η Τήνος

 17. 24/06 10:34

  2 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του κέντρου της Σητείας

 18. 24/06 10:27

  Τριήμερο με επιδόσεις 2019 και πρωτότυπη καμπάνια για τον Δήμο Άνδρου

 19. 24/06 10:09

  Digital Marketing: Το πλέον απαραίτητο εργαλείο ανάπτυξης για τα ξενοδοχεία

 20. 24/06 10:03

  Σύννεφα για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

 21. 24/06 09:45

  Ισπανία: Η αξιοποίηση των 72 δισ. ευρώ από την Ευρώπη για την ανάκαμψη της οικονομίας

 22. 24/06 09:35

  Oυκρανία: Στο σφυρί το ξενοδοχείο President στο Κίεβο έναντι 12 εκατ. δολ.

 23. 24/06 09:10

  Διερεύνηση περιβαλλοντικής επιβάρυνσης του νότιου παραλιακού μετώπου της Μυκόνου

 24. 24/06 09:01

  Δήμος Κόνιτσας: Πράσινο φως για 12ετή παράταση μίσθωσης ξενοδοχειακής επιχείρησης

 25. 23/06 20:03

  Στο Costa Navarino το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course

 26. 23/06 19:45

  Χωρίς μάσκα στους εξωτερικούς χώρους- παύει η απαγόρευση κυκλοφορίας- προβληματισμός για 4 νησιά

 27. 23/06 19:16

  Ο Πρωθυπουργός στη Συνέλευση του ΣΕΤΕ | Έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι για τον τουρισμό το ερχόμενο εξάμηνο

 28. 23/06 19:10

  Ψηφίζουμε Αθήνα και This is Athens - Convention & Visitors Bureau στα World Travel Awards 2021!

 29. 23/06 18:34

  Συνέλευση ΣΕΤΕ | Οι 7 προκλήσεις στον ελληνικό τουρισμό που δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες

 30. 23/06 17:03

  Κρουαζιέρα: Παγκόσμιο ντεμπούτο για το πολυαναμενόμενο Celebrity Apex στον Πειραιά

 31. 23/06 16:43

  ΕΤΑΔ: Το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού του ακινήτου της στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

 32. 23/06 14:27

  Μέχρι πότε ζήτησε αναστολή εκπλήρωσης των υποχρεώσεων στους πελάτες το Mouzenidis Travel Greece

 33. 23/06 13:39

  39 πτήσεις από τη Ρωσία προς ελληνικούς προορισμούς από τις 28 Ιουνίου

 34. 23/06 13:13

  Απόφαση: Τι προβλέπεται για τους ναυαγοσώστες κολυμβητικής δεξαμενής σε καταλύματα

 35. 23/06 12:48

  Σε προσωρινή αναστολή εργασιών στην Ελλάδα το Mouzenidis Travel- τι φοβάται η αγορά

 36. 23/06 12:39

  Κύπρος: Τι απαιτείται για τα ταξίδια από πορτοκαλί χώρες

 37. 23/06 12:29

  Βρετανία: Χωρίς καραντίνα οι πλήρως εμβολιασμένοι

 38. 23/06 11:39

  Οργή TUI κατά της βρετανικής κυβέρνησης για τη διαχείριση των ταξιδιών κατά την πανδημία

 39. 23/06 11:15

  Βρετανία: Διαδηλώσεις του τουριστικού κλάδου για άνοιγμα του τουρισμού – Στο «πράσινο» πιθανόν Μάλτα και Βαλεαρίδες

 40. 23/06 10:58

  Αμερικανικός τουρισμός | Ελλάδα και Ιταλία οι πρώτες επιλογές στην Ευρώπη αυτή την εποχή

 41. 23/06 10:55

  Η παραλλαγή Delta απειλεί να τινάξει στον αέρα την τουριστική σεζόν ορισμένων χωρών

 42. 23/06 10:26

  Από την Αθήνα ξεκίνησε η πρώτη καλοκαιρινή σεζόν του Celebrity Apex

 43. 23/06 10:14

  Νέο πληροφοριακό σύστημα στο αεροδρόμιο Σητείας - Αναβάθμιση σε Χανιά Ηράκλειο

 44. 23/06 10:00

  Δήμος Πρέβεζας: Παράταση μίσθωσης για κάμπινγκ

 45. 23/06 09:51

  Το Αμπού Ντάμπι προσφέρει στους τουρίστες δωρεάν εμβόλια

 46. 23/06 09:45

  Νέα Υόρκη: Ο τουρισμός στις υπηρεσίες του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού

 47. 23/06 09:35

  Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στα σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης

 48. 23/06 09:15

  Κάποιοι προορισμοί κλείνουν για τους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες

 49. 22/06 20:06

  ΣΥΡΙΖΑ | Τουριστικοί Συνοδοί: Άλλη μία περίπτωση που οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης δεν έγιναν πράξη

 50. 22/06 16:53

  Mεσσηνία: Ενθαρρυντικό crash test το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία

 51. 22/06 16:45

  SKY express: Νέος στρατηγικός κόμβος το Ηράκλειο – Συνδέσεις με 4 ελληνικούς και 7 ευρωπαϊκούς προορισμούς

 52. 22/06 16:36

  Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Joost Brantjes παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη 

 53. 22/06 14:21

  Λήγει η υποβολή αιτήσεων για τον 4ο κύκλο του CapsuleT

 54. 22/06 14:08

  Μεγάλη δυσαρέσκεια και νομικές διαδικασίες κατά της Βρετανίας για την πολιτική στα ταξίδια - Τι ζητούν ΑΒΤΑ, ΤUI και αερομεταφορείς

 55. 22/06 13:49

  Ε.Ξ. Ηρακλείου: Συλλυπητήρια και δωρεά στη μνήμη του Ορέστη Μανούσου

 56. 22/06 12:52

  Ισπανία: Τέλος στα υποχρεωτικά τεστ για τους περισσότερους Γερμανούς τουρίστες

 57. 22/06 12:25

  Εξαιρετικό value προσφέρει η Ελλάδα στους Γερμανούς τουρίστες το 2021

 58. 22/06 12:20

  Άνοιξαν οι πτήσεις από Ρωσία στην Τουρκία- 1 εκατ. Ρώσους περιμένουν φέτος οι Τούρκοι

 59. 22/06 12:02

  Κύπρος: Στις 28 Ιουνίου ανοίγουν οι πτήσεις τσάρτερ από τη Ρωσία

 60. 22/06 11:45

  Τρία σημαντικά έργα Πολιτισμού, σε πορεία υλοποίησης, στη Σκιάθο

 61. 22/06 11:38

  Βρετανία: Τον Αύγουστο η άρση καραντίνας για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες στις πορτοκαλί χώρες

 62. 22/06 10:54

  ETC| Έρευνα: 7 στους 10 Ευρωπαίους θέλουν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι

 63. 22/06 10:44

  Ουκρανία: 3.850 επιχειρήσεις εστίασης έκλεισαν λόγω της πανδημίας

 64. 22/06 10:29

  Το ελληνικό chapter της ASTA ανάμεσα στα 5 καλύτερα αναπτυσσόμενα chapters παγκοσμίως

 65. 22/06 09:53

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 66. 22/06 09:40

  Κρήτη: Συγκρότηση δικτύων μοναστηριών στην Κρήτη με έμφαση στις βενετσιάνικες μονές

 67. 22/06 09:25

  Αποφάσεις για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε τουριστικά καταλύματα σε Ναύπλιο και Ηράκλειο

 68. 22/06 08:51

  Δήμος Χίου: Προσπάθεια αναβάθμισης του υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων

 69. 21/06 10:25

  Εννέα δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού στα Σπάτα και την Λούτσα

 70. 21/06 10:10

  ΗΠΑ: Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας στον κλάδο τροφίμων και ποτών

 71. 21/06 09:07

  Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 72. 20/06 12:24

  Ήλιος, ζέστη, ανεμελιά – προς τέταρτο κύμα πανδημίας;

 73. 20/06 12:12

  Ειδικά μέτρα στήριξης και προβολής ζητούν οι ξενοδόχοι της ηπειρωτικής Ελλάδας

 74. 20/06 10:20

  Ουγγαρία: To πλήγμα στον τουρισμό και η κρατική ενίσχυση των επιχειρήσεων με 2,2 δισ. ευρώ

 75. 20/06 10:01

  Γαλλία: H πιο ελκυστική ευρωπαϊκή χώρα για τους διεθνείς επενδυτές και το 2020

 76. 20/06 09:40

  Άνεμος Λευτεριάς στον Βόλο

 77. 19/06 21:06

  Παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα -Δεκτό και το rapid test 48 ωρών

 78. 19/06 10:45

  Μερικός επαναπατρισμός ναυτιλιακών εταιρειών από τη Βρετανία

 79. 19/06 10:20

  Μουσική εκδήλωση «Βουνό και Θάλασσα» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

 80. 19/06 09:55

  Οι εμβληματικές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας

 81. 18/06 17:10

  Βράβευση της Hotelwize στα Tourism Awards 2021

 82. 18/06 15:17

  Μείωση 59,2% στο τζίρο των καταλυμάτων το α’ τρίμηνο του 2021

 83. 18/06 14:37

  Ανοίγουν οι ιαματικές πηγές της ΕΤΑΔ Α.Ε. για το φετινό καλοκαίρι

 84. 18/06 14:03

  Αλλαγές στις προϋποθέσεις εισόδου ξένων τουριστών στην Ελλάδα

 85. 18/06 13:25

  Πώς μπορούν οι Έλληνες να αποκτήσουν το διαβατήριο εμβολιασμού για ταξίδια

 86. 18/06 13:17

  Συλλυπητήρια επιστολή AOCTA για τον Κωνσταντίνο Βλασερό

 87. 18/06 12:52

  ΤUI: Προς νέα αύξηση κεφαλαίου

 88. 18/06 12:30

  Γερμανία: Τα ρεστοράν άνοιξαν, αλλά δε βρίσκουν προσωπικό

 89. 18/06 11:55

  Βρετανία: Εξετάζεται το άνοιγμα των ταξιδιών στους πορτοκαλί προορισμούς για τους εμβολιασμένους Βρετανούς

 90. 18/06 11:50

  28K απευθείας κρατήσεις το αποτέλεσμα της ψηφιακής καμπάνιας 2020 για την Aegean Airlines σε συνεργασία με τον ΕΟΤ

 91. 18/06 11:09

  Πώς θα έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα- επαναλειτουργούν οι Ιαματικές Πηγές

 92. 18/06 10:57

  Τουρίστες μιλούν για το τσιμέντο στην Ακρόπολη

 93. 18/06 10:27

  Πώς αισθάνονται οι εργαζόμενοι για την επιστροφή στο γραφείο

 94. 18/06 10:26

  Αποφάσεις για ξενοδοχεία σε Μύκονο και Πάργα

 95. 18/06 10:23

  Η κρουαζιέρα επιστρέφει στην Ισπανία

 96. 18/06 10:22

  Εντυπωσιακή αύξηση των γερμανικών εξαγωγών τον Απρίλιο

 97. 18/06 09:37

  Iσπανία: Mείωση της ανεργίας λόγω ανάκαμψης του τουρισμού

 98. 17/06 21:59

  H Costa Navarino παρουσιάζει το Division 16

 99. 17/06 21:57

  Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino: Γκολφ & Ναυτιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

 100. 17/06 15:41

  Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός των Βρετανών για το... 2022