Ενιαίο πρόσωπο και φωνή στα διεθνή ΜΜΕ για τη Ρόδο και το Νότιο Αιγαίο

Α Decrease font Enlarge font
Ενιαίο πρόσωπο και φωνή στα διεθνή ΜΜΕ για τη Ρόδο και το Νότιο Αιγαίο

Σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία, που δεν έχει προηγούμενο στα τουριστικά χρονικά του τόπου, αλλά και της χώρας συνολικά, προχώρησαν σήμερα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, πλαισιωμένοι από τους τοπικούς, παραγωγικούς, επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς. 

Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, τουριστικός προορισμός αποκτά ενιαίο πρόσωπο και ενιαία φωνή στις αγορές του εξωτερικού. Μια αναγκαιότητα, που παρότι συζητείται χρόνια, σήμερα υλοποιείται, υπό τις συνθήκες  που έχει διαμορφώσει η εν εξελίξει πανδημία του Covid – 19.  Σε μια περίοδο που ο παγκόσμιος τουρισμός επανεκκινείται, είναι κρίσιμης σημασίας η προστασία του προορισμού από την διασπορά ψευδών ειδήσεων (fake news) που αφορούν την πανδημία, που ενισχύουν το φόβο και την ανασφάλεια των δυνητικών επισκεπτών και λειτουργούν καταστροφικά στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας, με ό,τι αυτό σημαίνει σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. 

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα, παρουσία εκπροσώπων των εταίρων τους που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοποριακή πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, παρουσίασαν την κα Γιοχάνα Στραντ, η οποία στο εξής θα είναι η εικόνα και η φωνή της Ρόδου και των άλλων νησιών του Νοτίου Αιγαίου, στα ΜΜΕ του εξωτερικού. 

Οι φορείς που ενώνουν τη φωνή τους σ΄ αυτήν την προσπάθεια, μαζί με τον Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ρόδου, το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου. 

Η όλη πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται από ένα υψηλότατο επίπεδο συγκρότησης και οργάνωσης, με την υποστηρικτική ομάδα που θα βρίσκεται πίσω από την κα Στραντ να αποτελείται από εκπροσώπους των παραπάνω φορέων, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ Γιάννη Φώτη. 

Αντίστοιχη εκπροσώπηση του προορισμού θα υπάρξει και για τα ελληνικά ΜΜΕ. 

Η Γιοχάνα Στραντ, με καταγωγή από την Σουηδία, έχει πίσω της μεγάλη εμπειρία στον χώρο του τουρισμού, καθώς έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο και σε πολλές χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, επί 10ετία), ενώ αξιοσημείωτη είναι η εμπειρία της στη διαχείριση κρίσεων στον τουρισμό, όπως πχ το τσουνάμι στην Ινδονησία το 2004, η έκρηξη του ηφαιστείου Εϊγιαφιατλαγιουκούλ, στη νότια Ισλανδία το 2010, που καθήλωσε τις διεθνείς πτήσεις και άλλες. 

Στην σημερινή παρουσίαση, από τους συμμετέχοντες εταίρους παρόντες ήταν ο  πρόεδρος του ΕΒΕΔ, Γιάννης Πάππου, ο πρόεδρος της Ένωσης  Ξενοδόχων Ρόδου, Μανώλης Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Πρακτόρων Ρόδου, Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κώστας Ζωγραφίδης, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, Νίκος Κωστάκης και ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Νίκος Τριπολίτης.

Παρόντες ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου, Γρηγόρης Ρουμάνης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος  Ευστρατίου  ο  Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κώστας Χρυσοχοΐδης, ο  Αντιδήμαρχος Τουρισμού,  Κώστας Ταρασλιάς, ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Γιώργος Τριάντος, ο  Αντιδήμαρχος Οικονομικών,  Τηλέμαχος Καμπούρης και ο  Πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ  και δημοτικός σύμβουλος,  Αλέξανδρος Κολιάδης.  

Τόσο ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, όσο και ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους φορείς που συμμετέχουν και στηρίζουν την πρωτοβουλία,  για την εμπιστοσύνη τους καθώς και για την διάθεση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων.

Ευχαρίστησαν επίσης την κα Στραντ  που δέχθηκε να αποτελέσει μέρος αυτής της προσπάθειας που αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό της Ρόδου και του Νοτίου Αιγαίου. 

Ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε σχετικά: 

“Ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο έκανε σήμερα μια παγκόσμια δήλωση, ότι είμαστε εδώ, με σοβαρότητα, σε αυτήν την τόσο κρίσιμη, για ολόκληρο τον πλανήτη, συγκυρία.  Σήμερα, βρισκόμαστε όλοι εδώ για ένα τοπικό συμβόλαιο επιτυχίας.  

Είμαστε αισιόδοξοι. Τα μέχρι σήμερα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχεια. Το διάστημα που προηγήθηκε και ο επιτυχημένος τρόπος διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης στη χώρα μας και στον τόπο μας, είναι η εγγύηση για όσα θα ακολουθήσουν. Τα πρώτα μηνύματα που θα φύγουν στο εξωτερικό τις ημέρες αυτές, θα καθορίσουν την επόμενη χρονιά. 

Όλοι μαζί πρέπει να επικεντρωθούμε στην προστασία της δημόσιας υγείας, διασφαλίζοντας έτσι εισόδημα για την κάθε οικογένεια. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι αυτόν εργαζόμαστε αθόρυβα και σοβαρά , βάζοντας τον τόπο μας πάνω από τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. 

Οι προσωπική μας ευθύνη είναι πολύ σημαντική. Έχει μεγάλη σημασία, τί εκπέμπουμε όσον αφορά την εικόνα της Ρόδου και του Νοτίου Αιγαίου. Η εικόνα πρέπει να είναι ενιαία προς όλους. Μια εικόνα σοβαρού και ασφαλούς τουριστικού προορισμού που σέβεται πρωτόκολλα και προδιαγραφές”. 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

“Η σημερινή εικόνα της Ρόδου, είναι μια εικόνα αισιοδοξίας. Σήμερα κάνουμε ένα βήμα που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της Ρόδου αλλά ούτε και σε επίπεδο χώρας. 

Να βγαίνει ο τουριστικός προορισμός με ενιαίο πρόσωπο και ενιαία φωνή  στο εξωτερικό, στις χώρες και στις αγορές από όπου αντλεί επισκέπτες. 

Το μήνυμα που φεύγει σήμερα από τη Ρόδο, από το Νότιο Αιγαίο, προς όλα τα ΜΜΕ της Ευρώπης είναι το πιο υπέροχο, το πιο αισιόδοξο μήνυμα αυτού του τόπου και των εκπροσώπων αυτού του κομματιού της κοινωνίας , που με απόλυτο αίσθημα ευθύνης λέει ότι είμαστε εδώ, σοβαροί, οργανωμένοι, συγκροτημένοι και παραμερίζοντας εγωισμούς και διαφορές, εργαζόμαστε  για τον κοινό στόχο, προτάσσουμε το κοινό μας μέλλον, το καλύτερο αύριο που αξίζουμε και που μπορούμε να το κερδίσουμε μόνο με σκληρή δουλειά.

Κάνουμε τις επιλογές μας, που αυτήν την περίοδο είναι δύσκολες και σκληρές και προχωράμε μπροστά με όσους μπορούν, με όσους έχουν αντίληψη των καταστάσεων, με όσους έχουν αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού. 

Είναι πρώτη φορά που άνθρωποι με αξίωμα, με δημόσιες θέσεις, περιορίζουν τη δική τους παρουσία σε επίπεδο δηλώσεων   - και πρώτοι από όλους εμείς οι ίδιοι - και να παραχωρήσουμε χώρο σε μια κοινή εκπροσώπηση που θα γίνει με όρους επαγγελματικούς και επιστημονικούς. 

Χαίρομαι παρά πολύ που επιτέλους σήμερα, μετά από δεκαετίες συζήτησης, αυτό γίνεται πραγματικότητα. Όλοι εμείς θα φροντίσουμε να μην είμαστε παραφωνία σε αυτό και ζητώ και από εκείνους που δεν βρίσκονται σήμερα εδώ και έχουν δημόσιο αξίωμα, να αγκαλιάσουν αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια, την πρωτοφανή για την ιστορία του τόπου”.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 13/08 16:19

  Ε.Ξ. Ρόδου: Προτάσεις για την πιστωτική πολιτική των ξενοδοχείων το 2021

 2. 13/08 15:40

  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Καραντίνα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

 3. 13/08 15:38

  Alltours: Ελλάδα και Ισπανία θα συνεχίσουν να ανακάμπτουν τουριστικά

 4. 13/08 15:25

  Ιταλία: Υποχρεωτικό το τεστ για ταξιδιώτες από Ισπανία, Ελλάδα, Κροατία και Μάλτα

 5. 13/08 14:52

  Περιφέρεια Αττικής: Αναστέλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έως 31 Αυγούστου

 6. 13/08 14:51

  Το λιμάνι του Ηρακλείου ετοιμάζεται να υποδεχθεί κρουαζιέρες- Πρεμιέρα αρχές Σεπτεμβρίου από την TUI

 7. 13/08 14:40

  Ασφαλείς οι παραλίες της Αττικής - Γ. Πατούλης: Να κάνουμε την Αθήνα καλοκαιρινό προορισμό για Έλληνες & ξένους

 8. 13/08 14:26

  Τουρισμός: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός των Βρετανών στις αναζητήσεις για διακοπές τον Αύγουστο

 9. 13/08 14:06

  ΕΤΑΔ: Νέα υπηρεσία Web-Ticket στα Σπήλαια Διρού και στο Αχίλλειο Κέρκυρας

 10. 13/08 13:28

  Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας: Άδικα τα μέτρα, εξαιρέθηκε η Αττική και περιελήφθησαν οι προβεβλημένες τουριστικές περιοχές

 11. 13/08 13:13

  Αστερίς: Το ομηρικό και εκθαμβωτικό νησί του Ιονίου

 12. 13/08 13:11

  Οι παραλίες της Αττικής με γαλαζοπράσινα νερά

 13. 13/08 13:10

  MSC Cruises: Ασφαλιστική κάλυψη για κρούσματα κορωνοϊού στις κρουαζιέρες

 14. 13/08 12:59

  Τι ξέρουμε και τι δεν ξέρουμε για το Ρωσικό εμβόλιο COVID-19

 15. 13/08 11:51

  TUI: Ενισχύει τη ρευστότητα με νέο δάνειο 1 δισ. ευρώ- Θεαματική αύξηση των κρατήσεων για το 2021

 16. 13/08 11:24

  Πράσινο φως για ανέγερση ξενοδοχείου σε οικόπεδο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Ρέθυμνο

 17. 13/08 11:22

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Ίο και Μύκονο

 18. 13/08 11:16

  Δήμος Βέροιας: Διαγωνισμός για καινοτόμες υπηρεσίες τουριστικής προβολής

 19. 13/08 11:15

  Δήμος Αριστοτέλη: Άνοιγμα στην τουριστική αγορά του Καζακστάν

 20. 13/08 11:10

  Νέες άδειες για 4 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 21. 12/08 20:16

  ΥΠΑ: Νέες αεροπορικές οδηγίες (notams) που θα ισχύουν έως 31 Αυγούστου

 22. 12/08 20:09

  ΥΠΑ: Πτώση 74,3% στην επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 7μηνο

 23. 12/08 15:05

  Ανάπτυξη πρωτοβουλιών Κύπρου - Ιταλίας στον τουρισμό και τη φιλοξενία

 24. 12/08 15:02

  Πρωτοβουλία για διευκόλυνση των επενδύσεων μεταξύ Ελλάδας–Βουλγαρίας - Ο Τουρισμός στο επίκεντρο

 25. 12/08 13:57

  FedHATTA: Μέτρα στήριξης των τουριστικών γραφείων με ορίζοντα τον Μάρτιο

 26. 12/08 13:06

  Όμιλος Μουζενίδη: Νέα ξενοδοχεία Bomo στη Ρωσία – Πλάνο για προσθήκη περισσότερων στη χώρα

 27. 12/08 12:49

  Αυτό είναι το ορεινότερο χωριό των Κυκλάδων

 28. 12/08 12:47

  Η κρυφή παραλία της Αττικής που πας… κολυμπώντας

 29. 12/08 12:42

  Τουρκικός τουρισμός: 23.000 Ρώσοι τουρίστες έφτασαν τη Δευτέρα στην Αττάλεια

 30. 12/08 12:32

  Volotea: Ποιες πτήσεις με Ελλάδα αναβάλλονται για το καλοκαίρι του 2021

 31. 12/08 12:08

  LOT: Όλες οι συνδέσεις Πολωνίας - Ελλάδας τον Σεπτέμβριο

 32. 12/08 11:49

  Παραμένει ασφαλής προορισμός η Πάρος

 33. 12/08 11:38

  Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων στις Βαλεαρίδες - Φόβοι για κήρυξή τους σε περιοχή υψηλού κινδύνου

 34. 12/08 11:31

  Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ καλούν τους πολίτες και επαγγελματίες να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης - Δείτε τα

 35. 12/08 11:30

  Αχ, αυτή η μάσκα!

 36. 12/08 11:25

  Νέα μελέτη για την τουριστική προβολή του Νοτίου Πηλίου

 37. 12/08 11:24

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λέρο

 38. 12/08 11:23

  Άδειες για επέκταση και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων σε Κω και Ζάκυνθο

 39. 12/08 11:18

  Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Δράμας

 40. 12/08 11:14

  Νέες άδειες για ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη

 41. 12/08 11:13

  Συμφωνία ΞΕΕ- Αυτοδιαχείρισης: Εξορθολογίζεται το τοπίο για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

 42. 12/08 10:58

  Απόφαση: Αναστολές συμβάσεων εργασίας στον τουρισμό, μεταφορές και επισιτισμό τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο

 43. 12/08 10:37

  Η θερινή σεζόν στη Μαγιόρκα θα ολοκληρωθεί νωρίς εάν δεν αρθούν τα μέτρα για τους Βρετανούς τουρίστες

 44. 11/08 15:44

  Βρέθηκε το εμβόλιο από τη Ρωσία - Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η μαζική παραγωγή

 45. 11/08 14:30

  Πολιτικο-οικονομικό φόρουμ από τη ΔΕΘ-Helexpo τις ημέρες της 85ης ΔΕΘ

 46. 11/08 14:25

  Τουριστικά λεωφορεία: Παρατείνεται η περίοδος ακινησίας και κατάθεσης αδειών και πινακίδων

 47. 11/08 13:53

  Οι Ρώσοι τουρίστες επιστρέφουν στην Τουρκία

 48. 11/08 13:53

  Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 49. 11/08 12:57

  Costa Cruises: Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο - Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια

 50. 11/08 12:44

  Cyprus Airways: Τέσσερα δρομολόγια προς Ελλάδα για το υπόλοιπο της θερινής σεζόν

 51. 11/08 12:37

  Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη- το μήνυμα μέσα από την ψυχική δύναμη δύο παιδιών

 52. 11/08 12:37

  Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020, από 21 έως 23 Οκτωβρίου

 53. 11/08 12:19

  Εγγραφή 16 νέων στοιχείων στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 54. 11/08 12:11

  Κλειστό για 14 ημέρες το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, λόγω κρούσματος κορωνοϊού

 55. 11/08 11:58

  Ελεύθερη κατάδυση στο αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας Αλοννήσου

 56. 11/08 11:49

  ΕΟΤ: Ψηφιακή καμπάνια στο Bloomberg | «Greek Summer Feeling»

 57. 11/08 11:32

  Βρετανία: Ιστορική αλυσίδα τουριστικών γραφείων κήρυξε πτώχευση

 58. 11/08 11:22

  FTI: Κέντρα για τεστ κορωνοϊού σε ξενοδοχεία του στην Τουρκία

 59. 11/08 11:21

  Αναστέλλονται οι οικοδομικές άδειες για τουριστικά καταλύματα σε Μύκονο και Σαντορίνη

 60. 11/08 11:18

  Το ελληνικό νησί Γάιδαρος και η ιδιαίτερη ιστορία του

 61. 11/08 11:16

  Νησί Ντούνη: Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

 62. 11/08 11:15

  ΙΝΣΕΤΕ: Κατάρτιση εργαζόμενων στην ειδικότητα της εξυπηρέτησης πελατών και ανάδειξης τουριστικής εμπειρίας

 63. 11/08 11:09

  Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης κορωνοϊού στις πτήσεις

 64. 11/08 10:56

  Πώς ο κορωνοϊός «εξαφάνισε» ένα πριγκιπάτο

 65. 11/08 10:53

  Γερμανία: Σοκαριστική εκτίμηση από τουριστικές επιχειρήσεις για διατήρηση των περιοριστικών μέτρων άλλους 13 μήνες

 66. 11/08 10:50

  Εικονικό κυνήγι Γιγάντων στη Μύκονο

 67. 11/08 10:49

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Χαλκιδική

 68. 10/08 16:56

  Νέα μέτρα: Με αρνητικό τεστ οι επιβάτες από Σουηδία, Τσεχία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία και τα χερσαία σύνορα- Ακυρώνεται η ΔΕΘ

 69. 10/08 16:00

  TripAdvisor: Στα 25 καλύτερα "Small Hotel" στην Ελλάδα το Celestia Grand

 70. 10/08 15:36

  EOT: «Greek 4: Για Σένα», η καμπάνια προβολής για Λέσβο, Σάμο, Χίο και Λέρο

 71. 10/08 15:28

  Το ρεκόρ των κρουσμάτων στην Ελλάδα δημιουργεί αβεβαιότητα στους Βρετανούς τουρίστες

 72. 10/08 15:14

  Προληπτικούς ελέγχους για COVID-19 στους υπαλλήλους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ζητεί η ΠΕΥΦΑ

 73. 10/08 14:25

  Νάξος: Η παραλία παράδεισος μέσα στο κεδροδάσος

 74. 10/08 14:21

  Κύθηρα: Η μαγευτική και φημισμένη παραλία Καλαδί

 75. 10/08 14:15

  Ο ιδανικός τρόπος απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία με όχημα ή ρομπότ Αποστειρωτή – απολυμαντή Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC

 76. 10/08 13:47

  Πώς η Αττάλεια υποδέχθηκε τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ Ρώσων

 77. 10/08 12:49

  Τέλος τα ταξίδια των Γερμανών στη Βουλγαρία; Ταξιδιωτική προειδοποίηση του Γερμανικού ΥΠΕΞ

 78. 10/08 12:27

  Το νέο ΔΣ του ΣΙΤΕΣΑΠ

 79. 10/08 12:26

  Μόνο σε δύο χώρες της Ευρώπης επιτρέπονται Αμερικανοί ταξιδιώτες

 80. 10/08 12:12

  TUI Γερμανίας: Άνοιξε το πρόγραμμα για Τουρκία με προσφορές και 500 ξενοδοχεία

 81. 10/08 12:02

  Ο υπουργός Ανάπτυξης σε ΣΕΤΚΕ: Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα μικρά καταλύματα και χρηματοδότηση μέσω του ΤΕΠΙΧ

 82. 10/08 11:43

  Υπ.Τουρισμού: Η μαρίνα «Elounda Hills» θα αναβαθμίσει τον τουρισμό της Κρήτης

 83. 10/08 11:36

  Έρευνα: Μόνο το 45% των Ευρωπαίων ξενοδόχων βλέπει πλήρη ανάκαμψη το 2021

 84. 10/08 11:25

  Η TUI θα συνεχίσει την προσφορά διαδικτυακών κουπονιών και το 2021

 85. 10/08 10:50

  AIDA Cruises: Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα μείνει παγωμένη η σεζόν κρουαζιέρας, με εξαιρέσεις

 86. 10/08 10:37

  Προωθητικό βίντεο για τη Λευκάδα στο πλαίσιο της καμπάνιας του Επιμελητηρίου με τη Μarketing Greece

 87. 10/08 10:33

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Καρδαμύλη και Αντίπαρο

 88. 10/08 10:31

  Ολλανδία: Tα σενάρια για την πορεία της οικονομίας από ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού

 89. 10/08 10:28

  Το «σύνδρομο» της ουράς στην εποχή του κορωνοϊού

 90. 10/08 10:27

  Στρατηγική συμφωνία Air Serbia με Turkish Airlines

 91. 10/08 10:26

  Πράσινο φως για μετατροπή ξενοδοχείου σε κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας

 92. 09/08 16:04

  Οι νέοι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης

 93. 09/08 15:01

  Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από ιταλικά λιμάνια για Aida, Costa και MSC- Στις 29 Αυγούστου Κέρκυρα, Κατάκολο και Πειραιάς από την MSC

 94. 09/08 14:49

  Νέα στρατηγική του Ην. Βασιλείου κατά της παχυσαρκίας – Πως επηρεάζει τις ελληνικές εξαγωγές

 95. 09/08 14:48

  Δήμος Σιθωνίας: Έγκριση πλάνου τουριστικής προβολής

 96. 09/08 14:45

  Αλλαγή χρήσης πολυώροφου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας για μετατροπή του σε 4άστερο ξενοδοχείο

 97. 09/08 14:21

  Οι εντυπωσιακοί φάροι της Ελλάδας και η ιστορία τους

 98. 09/08 14:19

  Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

 99. 09/08 14:03

  Απόφαση: Έως 100% η μείωση προκαταβολής φόρου

 100. 09/08 13:56

  Δύσκολο το ταξίδι για όσους επιλέγουν φέτος Ελλάδα - Τα προβλήματα από την διαδικτυακή φόρμα