Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Συμμετοχή σε 25 κλαδικές εκθέσεις το 2020

Α Decrease font Enlarge font
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Συμμετοχή σε 25 κλαδικές εκθέσεις το 2020

Στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των τοπικών παραγωγών, υλοποιείται ένα πρόγραμμα συμμετοχής σε κλαδικές εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Στόχος είναι η οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων και του συνόλου του παραγωγικού κεφαλαίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Για το 2020 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε να συμμετέχει σε 25 εκθέσεις οι οποίες έχουν ως εξής:

1) Η «7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition» είναι εγχώρια έκθεση τροφίμων και ποτών για τους Έλληνες παραγωγούς, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 24 έως και 26 Ιανουαρίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι.

Το 2019 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσε δυναμικά το παρόν με 24 επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή της προβλέπει την ενοικίαση και κατασκευή περιπτέρου 174 τ.μ., στο οποίο δύναται να φιλοξενηθούν 27 παραγωγοί.

2) Η «AGROTICA» η 28η Διεθνής Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων, είναι η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου της αγροτικής οικονομίας των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από 30 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου 2020.

3) Η «HORECA» είναι έκθεση παγκοσμίου επιπέδου και θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Φεβρουαρίου 2020 , στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα στον κλάδο της τροφοδοσίας και του εξοπλισμού των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης και σύμφωνα και με την άποψη πολλών Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της, είναι μία έκθεση που ξεπερνά τα standards πολλών άλλων διεθνών εκθέσεων του είδους της.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα επιχειρήσει για πρώτη φορά να οργανώσει τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη έκθεση στον τομέα της τροφοδοσίας- ειδών διατροφής και έτοιμων γευμάτων, με δικό της περίπτερο, σε συνεργασία με τη δομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ( Κ.Υ.Ε. ) και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη. Με ένα άρτια εξοπλισμένο περίπτερο, παρέχεται η διαδραστικότητα με το κοινό μέσω tablets, apps & TV spots όπου θα προβάλλονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Περιφέρειας, θα προάγεται ο αγροτουρισμός και η γαστρονομία του τόπου μας. Προβλέπεται όλα αυτά να γίνουν σε ένα περίπτερο εμβαδού 20 τ.μ.

4) Η «GULFOOD» είναι η πιο σημαντική εμπορική έκθεση τροφίμων στη Μέση Ανατολή, που διοργανώνεται στο Ντουμπάι στο Dubai World Center, και προσελκύει επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν εμπορικά στην Μέση Ανατολή, Νότια Ασία και Αφρική. Φέτος, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα επιχειρήσει για δεύτερη φορά να οργανώσει τη συμμετοχή για τις επιχειρήσεις της στη συγκεκριμένη έκθεση , με στόχο να προσεγγίσει μια νέα αγορά- στόχο για εξαγωγές, αυτή της Μέσης Ανατολής. Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από τις δυναμικές εξαγωγικές επιχειρήσεις και έχει φτάσει σε τριπλάσιο αριθμό σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση.

5) Έκθεση «DETROP - OENOS». Η 29η Διεθνής Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας, η οποία διοργανώνεται από τη HELEXPO, από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την 9η ARTOZYMA, τη Διεθνή Έκθεση αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής μηχανημάτων, πρώτων υλών, εξοπλισμού και έτοιμων προϊόντων και την Έκθεση Αρωματικών - Φαρμακευτικών Φυτών και υπερτροφών “ΗΕRBAL EXPO” (21-23/2).

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βασιζόμενη στην αυξητική τάση συμμετοχής στην συγκεκριμένη έκθεση, θα συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά, με περίπτερο συνολικού εμβαδού 148 τ.μ. όπου δύναται να εκθέσουν τα προϊόντα τους 30 παραγωγοί - εταιρείες.

6) Η «FOOD EXPO Greece» είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Μαρτίου 2020, στο Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo, στα Σπάτα. Παράλληλα με την FOOD EXPO, διεξάγεται και η Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων “Oenotelia”.

7) Η «ProWein 2019» είναι μια έκθεση Οίνων & Ποτών η οποία θα λάβει μέρος στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία και αποτελεί την σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στην Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά. Σ’ αυτήν συγκεντρώνονται κάθε χρόνο όλοι οι Γερμανοί επαγγελματίες του κρασιού, από το εμπόριο και τον Τύπο αλλά και εκπρόσωποι του οινικού εμπορίου και του Τύπου όλων των γειτονικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Σκανδιναβίας. Η Περιφέρεια στηρίζει την συμμετοχή των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, κρίνοντάς τη επιβεβλημένη από τα στοιχεία που δείχνουν ότι η αγορά της Γερμανίας απορροφά έως και το 50% των ελληνικών εξαγωγών οίνου.

Μετά από αίτημα των οινοπαραγωγών της οργανώνει ξανά τη συμμετοχή της στη διοργάνωση του 2020, με στόχο να ενισχύσει την προβολή των μοναδικών κρασιών που παράγονται στη Στερεά Ελλάδα και να υποστηρίξει τους παραγωγούς που προσπαθούν κερδίσουν μερίδιο στην ευρωπαϊκή αγορά οίνου. Οι συμμετοχές προβλέπεται να είναι 6 εταιρείες οίνου, περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

8) Η «ΧΤΙΖΩ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ / ΔΙΑΚΟΣΜΩ»  είναι μια έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο HELEXPO Μαρούσι, από 20 έως 22 Μαρτίου 2020 στο Helexpo Μαρούσι. Πρόκειται για μια έκθεση για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την συμμετοχή της στην έκθεση αυτή, φιλοδοξεί να αναδείξει και να υποστηρίξει όλες τις εξελίξεις στους κλάδους που αφορούν την οικοδομή, τις κατασκευές, την ανακαίνιση, την εξοικονόμηση ενέργειας, την επίπλωση και τη διακόσμηση. Κατόπιν πολλαπλών αιτημάτων από επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, κρίνεται απαραίτητη η παρουσία της Περιφέρειας στην συγκεκριμένη έκθεση. Γίνεται σχεδιασμός για την συμμετοχή 12-14 εταιρειών που θα μπορούσαν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

9) Η «CONSTRUCTIONS CYPRUS 2020» είναι μια έκθεση του κλάδου Κατασκευών, η οποία θα λάβει μέρος στην Κύπρο στον Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Λευκωσίας, στην Κύπρο. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη έκθεση. Κατόπιν έρευνας, διαπιστώθηκε πως ο κλάδος των κατασκευών και της οικοδομής κρίνει απαραίτητο το άνοιγμα προς την κυπριακή αγορά και τέθηκαν αρκετά αιτήματα ώστε να καταρτισθεί το πλάνο συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εν λόγω έκθεση. Υπάρχει η πεποίθηση ότι 10-12 δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου κατασκευών και οικοδομής θα εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα και δη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

10) Η «FOOD & DRINK» είναι μια Διεθνής έκθεση Τροφίμων & Ποτών, που θα πραγματοποιηθεί στο Μπέρμινγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2020. Πρόκειται για την παλαιότερη και μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση της βιομηχανίας των τροφίμων για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σκοπεύει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, στην πιο καινοτόμο αγορά της Ευρώπης στον τομέα της πώλησης τροφίμων, ποτών και catering.  Γίνεται σχεδιασμός για την συμμετοχή στην έκθεση 8-10 καλά προετοιμασμένων εταιρειών που δρουν εντός της Περιφέρειας.

11) Η έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» διοργανώνεται για 6η φορά από το 2007 και θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 5 Απριλίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα. Η συγκεκριμένη έκθεση έχει καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης. Μέσα από τη διοργάνωση της Έκθεσης αναδεικνύεται το γνήσιο λαϊκό πνεύμα, η λαϊκή δημιουργία, η τέχνη και η κληρονομιά, ενώ παράλληλα αποτυπώνεται το μέλλον της τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της χώρας μας. Ο σχεδιασμός της συμμετοχής στην έκθεση αφορά για 14-16 εκθέτες.

12) Η «NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE» αποτελεί την μοναδική επαγγελματική έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου για τη αγορά των Delicatessen, Supermarket με premium προϊόντα, Καταστημάτων Βιολογικών προϊόντων, HORECA και Health store chains και προσφέρει μοναδική δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να γνωρίσουν τους μεγαλύτερους διανομείς και χονδρεμπόρους του κλάδου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα μετέχει στο εθνικό περίπτερο της χώρας και υπολογίζεται ότι ο αριθμός των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για την εν λόγω αγορά και θα θέλουν να λάβουν συμμετοχή με την Περιφέρεια μας, θα είναι 8 έως 10.

13) Η έκθεση «ALIMENTARIA» είναι Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία, από 20 έως 23 Απριλίου 2020. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί την σημαντικότερη συνάντηση για τους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, τόσο για την Ισπανία, όσο και για την ευρύτερη περιοχή. Διαδραματίζει υψηλό ρόλο στις εμπορικές συναλλαγές των χωρών της Βορειας Αφρικής και των χωρών της Λατινικής Αμερικής. Γίνεται σχεδιασμός για 8-10 εταιρείες που θα μπορούσαν να συμμετέχουν με το περίπτερο της Περιφέρειας.

14) Η «ΒΙΟ FESTIVAL» πρόκειται για ένα εγχώριο φεστιβάλ στοχευμένο στα βιολογικά προϊόντα, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 10 Μαΐου 2020 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Ο σχεδιασμός γίνεται για 20-24 εταιρείες που θα επωγεληθούν από τη συμμετοχή στην έκθεση.

15) Η «LONDON WINE FAIR» διοργανώνεται για 40η χρονιά στο Λονδίνο, είναι η παλαιότερη έκθεση κρασιού στο κόσμο και είναι η μοναδική επαγγελματική έκθεση για όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Μεγάλη Βρετανία είναι η Νο2 αγορά στις εισαγωγές κρασιού στον κόσμο, και συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό την παγκόσμια αγορά κρασιού.

16) Η «SUMMER FANCY FOOD SHOW» είναι μια έκθεση αναγνωρισμένη ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς διεθνείς εκθέσεις τροφίμων – ποτών στις ΗΠΑ και είναι το σημείο συνάντησης αγοραστών και εξαγωγέων. Διεξάγεται στον εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center στη Ν. Υόρκη, από 28 έως 30 Ιουνίου 2020. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των εκθετών θα αυξηθεί σε σχέση με πέρυσι, και θα είναι έως 10.

17) Η έκθεση «ΚΡΑΣΙ-ΜΕΛΙ-ΛΑΔΙ & ΕΛΙΑ» αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Περιστερίου και πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο στο Άλσος Περιστερίου, στην Αθήνα. Σχεδιάζεται να συμμετέχουν 24-28 εκθέτες με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

18) Η Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO» είναι η μεγαλύτερη εγχώρια εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση για τον κατασκευαστικό κλάδο και θα πραγματοποιηθεί από 16 Οκτωβρίου έως και 18 Οκτωβρίου του 2020, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα. Ο σχεδιασμός αφορά για 14-16 εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας.

19) Η «SIAL PARIS 2020» διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και είναι μια από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές εκθέσεις στον χώρο των τροφίμων και ποτών και πρόκειται να γίνει 18-22 Οκτωβρίου 2020, στο Παρίσι. Είναι μια παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει στο εθνικό περίπτερο της χώρας και υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν 15-20 επιχειρήσεις.

20) Η «ECOLIFE SCANDINAVIA» είναι η μοναδική έκθεση για όλη την Σκανδιναβία (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον κόσμο για τον λόγο ότι η Σκανδιναβία είναι η Νο1 στην Ευρώπη στην αγορά και κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 11 έως 12 Νοεμβρίου 2020, στο Μάλμο, στη Σουηδία. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα επιχειρήσει για τρίτη συνεχή χρονιά να συμμετέχει με το εθνικό περίπτερο της χώρας μας.

21) Η «FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2020» (https://foodpanoramaexpo.com/) είναι η μεγαλύτερη και μοναδική Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Κύπρο και διοργανώνεται κάθε χρόνο. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 7 έως 8 Νοεμβρίου 2020 στη Λευκωσία στην Κύπρο. 

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της FoodPanorama & Cyprus HoReCa Expo 2020 θα διεξαχθεί Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Παρουσίαση και Προώθηση του Ελληνικού Αγροδιατροφικού Τομέα» για την προβολή και διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων στους κλάδους τροφίμων και ποτών σε ξένες αγορές.

22) Η «THE BIG 5 EXHIBITION» είναι Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών και θα λάβει χώρα από 23 έως 26 Νοεμβρίου 2020 και θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου στη Μ. Ανατολή. Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών και αποτελεί σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και εμπορικής συναλλαγής του τομέα. Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει στο εθνικό περίπτερο της χώρας και υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν 10-12 επιχειρήσεις.

23) Η «FOOD & LIFE» αποτελεί τη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας, στην οποία λαμβάνουν μέρος παραγωγοί και εταιρείες με βιολογικά και gourmet προϊόντα, μη βιομηχανοποιημένα και μη μεταλλαγμένα. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον τελικό καταναλωτή, αλλά και σε εμπορικές εταιρείες χονδρικής, μικρές αλυσίδες, εστιατόρια, delicatessen κ.α. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι παραγωγοί και οι εταιρίες που συμμετέχουν μπορούν να πωλούν απ’ ευθείας τα προϊόντα τους στους επισκέπτες. Η έκθεση πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 25 έως 29 Νοεμβρίου 2020, στο Μόναχο της Γερμανίας. Για το 2020 γίνεται σχεδιασμός για 14-16 εκθέτες με μια νέα δομή περιπτέρου κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές για ακόμη καλύτερη προβολή των προϊόντων της και ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του Brand Name της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

24) Το «Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας» θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2020 , στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα. Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου και απευθύνεται σε μελισσοκόμους, μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς ή εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, σε επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας και σε εταιρείες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης μελισσοκομικού εξοπλισμού.

25) Το Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις», που διοργανώνεται από το «ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ», είναι ένα γαστρονομικό φεστιβάλ που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο, και συμμετέχουν εταιρείες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα προσβάσιμα στον καταναλωτή. Το φεστιβάλ, ξεφεύγει από τη λογική των τυποποιημένων εκθέσεων τροφίμων και ποτών που έχουν διοργανωθεί μέχρι σήμερα, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα και απευθύνεται μόνο σε παραγωγούς μικρής παραγωγικής κλίμακας, με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο τη συνέχεια στις δράσεις της, προτίθεται να συμμετέχει και στο επόμενο Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα σε έναν αισθητά πιο αναβαθμισμένο χώρο όπως είναι το Ζάππειο Μέγαρο, προσδοκώντας μια πιο επιτυχημένη παρουσία από την προηγούμενη.

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

 1. 21/01 17:13

  Συνάντηση ΟΛΠ με Γ. Πατούλη για την επέκταση του σταθμού κρουαζιέρας

 2. 21/01 17:00

  Ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης σε χώρους του υπουργείου Τουρισμού

 3. 21/01 15:09

  PwC: Το 52% των Ελλήνων CEO προβλέπουν επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης το 2020

 4. 21/01 15:00

  Τουρισμός | Οι 6 κορυφαίες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα δεκαετία

 5. 21/01 14:57

  Ελληνικός τουρισμός 2019: Η αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 8,7% έφερε 2 δισ. παραπάνω έσοδα

 6. 21/01 14:49

  5 βραβεία της TUI στον όμιλο H Hotels Collection – Hatzilazarou Group

 7. 21/01 14:34

  Κόνσολας-Βλαστός: Επιτάχυνση της αξιοποίησης των τουριστικών ακινήτων

 8. 21/01 14:21

  Juneyao Airlines: Πτήσεις από Κίνα προς Αθήνα το καλοκαίρι

 9. 21/01 14:04

  Λέσχες Καπνιστών: Ποιες είναι νόμιμες - Πότε κινδυνεύετε με πρόστιμο

 10. 21/01 12:46

  FedHATTA: Η εταιρική κοινωνική ευθύνη βασικός παράγοντας για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη

 11. 21/01 12:45

  Η κατάρρευση του Thomas Cook απογείωσε τις κρατήσεις στην easyJet

 12. 21/01 12:17

  ΞΕΕ: Παράταση έως 26/1 για την υποβολή αιτήσεων στον CapsuleT

 13. 21/01 12:05

  Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας σε συνεργασία με την Ε.Ξ. Ηρακλείου

 14. 21/01 11:51

  Αυξημένες προκρατήσεις Ολλανδών τουριστών προς Ελλάδα το 2020

 15. 21/01 11:48

  TUI: Εκτόξευση της ζήτησης για Ελλάδα από τους Αυστριακούς

 16. 21/01 09:13

  20 καινούργια δωμάτια και σουίτες στο Avaton Luxury Hotel & Villas

 17. 21/01 08:55

  Δυο προσφορές από κινεζικές εταιρείες για την ανέλκυση του Sea Diamond στη Σαντορίνη

 18. 21/01 08:44

  Kινεζικός τουρισμός: Άραγε, είμαστε έτοιμοι; -Γράφει ο Κων/νος Παπαγεωργίου

 19. 21/01 08:39

  Καταβολή επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις

 20. 21/01 08:37

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του ξενοδοχείου ΝΗΡΕΥΣ στη Σύμη

 21. 21/01 08:32

  Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Eιδικά χωρικά σχέδια για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη στην παράκτια ζώνη

 22. 21/01 08:28

  Σουηδία: Επενδυτικό Ταμείο για κοινωνικές δράσεις στην Ευρώπη με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη

 23. 21/01 08:25

  Χ.Θεοχάρης: Διευθύνουσα Επιτροπή για το στρατηγικό σχέδιο Τουρισμού

 24. 20/01 15:46

  Ελληνικός τουρισμός 2019: 2 δισ. ευρώ περισσότερα έσοδα στο 11μηνο

 25. 20/01 15:12

  Βαλεαρίδες: Τέλος στην απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ στα ξενοδοχεία

 26. 20/01 14:40

  ΠΟΤ: Ο παγκόσμιος τουρισμός συνεχίζει ανοδικά και το 2020

 27. 20/01 13:19

  Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ αφίξεων στη Σμύρνη το 2019 (πίνακας)

 28. 20/01 13:01

  H Fosun επαναφέρει το brand Thomas Cook ως ηλεκτρονική ταξιδιωτική εταιρεία

 29. 20/01 12:38

  Αξιοποίηση ακινήτου στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου

 30. 20/01 12:32

  Τουρισμός πολυτελείας: Αυξητική τάση και το 2020- Ποιοι είναι οι πιο "καυτοί" προορισμοί της χρονιάς

 31. 20/01 12:16

  Ξεπέρασε την οικονομική κρίση η Ελλάδα;- Οι επενδύσεις στον τουρισμό

 32. 20/01 11:47

  16.300 ευρώ πρόστιμα το Σαββατοκύριακο για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου

 33. 20/01 11:42

  Έτσι θα είναι το ταξιδιωτικό γραφείο του μέλλοντος

 34. 20/01 11:30

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων: Ποια θέματα συζητήθηκαν στην μηνιαία ολομέλεια

 35. 20/01 10:15

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση - workshop για το μοντέλο Consumeless στην Αίγινα

 36. 20/01 10:15

  Ψηφιακή Διπλωματία: Ποιες ευρωπαϊκές χώρες έχουν παρουσία στην Silicon Valley

 37. 20/01 10:07

  Η ιδέα πίσω από το Σχολείο Τουρισμού OnTour Next Gen- Γράφει η Λία Ζαμπέτογλου

 38. 20/01 10:02

  Yπ.Τουρισμού: Aνάθεση έργου υποστήριξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού

 39. 20/01 10:00

  ΕΦΚΑ: Διαγωνισμός μίσθωσης κτιρίου για ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της Αθήνας

 40. 20/01 09:58

  Αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχεία στον Πειραιά και στην Πάτρα

 41. 20/01 09:53

  Διαγωνισμός για εξοπλισμό και προβολή του Μουσείου Ολοκαυτώματος Καντάνου

 42. 20/01 09:48

  Μ.Κόνσολας: Να ενταχθεί η Διπλή Νησιωτικότητα στην πολιτική κρατικών ενισχύσεων

 43. 20/01 09:45

  Πώς πρέπει να είναι η ιδανική σήμανση στα ξενοδοχεία: Η περίπτωση του EverEden Resort

 44. 19/01 12:39

  Δήμος Ρόδου: Θετικές γνωμοδοτήσεις για 3 ξενοδοχειακές επενδύσεις

 45. 19/01 12:37

  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Δίκτυο για τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών

 46. 19/01 12:33

  ΕΟΤ: Διαφημιστικό πρόγραμμα 248.000 ευρώ στο CNBC για το 2020

 47. 18/01 13:26

  Νέο ψηφιακό Πολιτιστικό Μουσείο στο Μαλεβίζι

 48. 18/01 13:24

  Έμφαση στις νέες τεχνολογίες στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ελαφονήσου

 49. 18/01 13:17

  Τήνος: Παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος μείωσης της παραλίας των Κιονίων

 50. 18/01 13:12

  Μ.Κόνσολας: 8 προτάσεις για μια νέα και ισχυρή τουριστική ταυτότητα της Κω

 51. 18/01 12:59

  Χάρης Θεοχάρης: Θετικές οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για το Brexit

 52. 17/01 17:00

  Στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού συμμετέχουν τα ΧΚ Παρνασσού & Βόρα-Καϊμακτσαλάν

 53. 17/01 16:12

  «Your Cretan Family»: Η νέα ταυτότητα και καμπάνια της ένωσης δωματίων «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» του Ηρακλείου

 54. 17/01 15:33

  Νέα αύξηση των αφίξεων από την Αυστρία το 2020

 55. 17/01 15:26

  Dertour/ Έρευνα: Η επιλογή προορισμού το συχνότερο θέμα διαφωνίας για τα ζευγάρια

 56. 17/01 14:27

  Hotels.com: Δωμάτιο για... καλοφαγάδες σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης

 57. 17/01 14:24

  Στο green και στο smart το νέο ΕΣΠΑ

 58. 17/01 13:55

  Χοροεσπερίδα για την κοπή πίτας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

 59. 17/01 13:47

  Η Ελλάδα μπορεί να λάβει 21 δισ. ευρώ για το ΕΣΠΑ 2021-2027

 60. 17/01 13:36

  5 προτάσεις για το νέο ΕΣΠΑ από τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ.Τζιτζικώστα

 61. 17/01 13:22

  Conde Nast Traveller | Τουρισμός: Αυτά είναι τα καλύτερα ελληνικά νησιά για το 2020

 62. 17/01 12:45

  Fraport Greece: Συμφωνία με την Hill International για την αναβάθμιση των 14 αεροδρομίων

 63. 17/01 12:30

  Οι στόχοι του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027

 64. 17/01 12:28

  Η Λευκάδα τιμώμενος προορισμός στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης

 65. 17/01 12:15

  H νονός του νέου κρουαζιερόπλοιου της Celebrity Cruises, Celebrity Apex

 66. 17/01 12:14

  ΑΒΤΑ: Το Brexit δεν θα επηρεάσει φέτος τις διακοπές των Βρετανών

 67. 17/01 11:42

  Το μοναδικό απολιθωμένο φοινικόδασος της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα

 68. 17/01 11:36

  Schauinsland: Fam Trip τουριστικών πρακτόρων στη Χαλκιδική

 69. 17/01 11:26

  Τουρισμός | Η Booking.com εισέρχεται στους ψηφιακούς οδηγούς πόλης

 70. 17/01 11:19

  Condor: Ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι επενδυτές, σύμφωνα με το Spiegel

 71. 17/01 10:55

  Οι πέτρινες γλάστρες στην διακόσμηση του κήπου σας

 72. 17/01 10:44

  Πληρωμές επιχορηγήσεων σε ξενοδοχεία στη Χαλκιδική και Χερσόνησο Κρήτης

 73. 17/01 10:39

  Περιφέρεια Ηπείρου: 35 δράσεις τουριστικής προβολής το 2020

 74. 17/01 10:28

  Ισπανικός τουρισμός: Πόλος έλξης τουριστών οι υπαίθριες αγορές

 75. 17/01 10:25

  Ιατρικός τουρισμός: 20 δισ.δολάρια προσδοκά η Τουρκία έως το 2023

 76. 17/01 10:20

  Στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Φιλοτελικό Φόρουμ της PostEurop

 77. 17/01 10:13

  Μ.Κόνσολας: Ειδικό πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Σάμου

 78. 17/01 10:07

  Θεοχάρης-Μηταράκης: Τουριστική προβολή των νησιών, που σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού

 79. 16/01 17:54

  «Δυτικά της Ακρόπολης» | Έκθεση από το Μουσείο Ηρακλειδών για το αεροδρόμιο της Αθήνας

 80. 16/01 17:22

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Άμεση σύνδεση της Ελλάδας με τον δυτικό άξονα των Βαλκανίων

 81. 16/01 16:14

  Ατενίζουμε το 2020 με αισιοδοξία

 82. 16/01 16:11

  Aegean: 1 εκατ. περισσότεροι επιβάτες το 2019, με νέο ρεκόρ 15 εκατ. επιβατών

 83. 16/01 15:54

  Ελληνικός τουρισμός 2019: Αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 61 ευρώ- Στοιχεία ανά περιφέρεια

 84. 16/01 15:52

  Marketing Greece: Προβολή των ελληνικών προορισμών με έμφαση στις εμπειρίες το 2020

 85. 16/01 14:42

  Emirates: «Open Day» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Πλήρωμα Θαλάμου

 86. 16/01 14:32

  Άντζελα Γκερέκου: Συνεργασία του Μουσείου Schönbrunn της Βιέννης με το Αχίλλειο

 87. 16/01 13:46

  Επτά αναδυόμενες τάσεις διαμορφώνουν το επιχειρείν στη νέα δεκαετία

 88. 16/01 13:39

  Σύρος, το νησί των φεστιβάλ

 89. 16/01 13:16

  ΣΕΤΚΕ: H Airbnb παίρνει πελάτες από τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα- Αρνητικές επιδόσεις το 2019

 90. 16/01 12:42

  IPK International | Τουρισμός: Η Ευρώπη δημοφιλέστερος προορισμός των Αμερικανών το 2019- Αύξηση και το 2020

 91. 16/01 12:03

  Ι. Ρέτσος | Thomas Cook: Δικαίωση των προσπαθειών μας η έκπτωση επισφαλών απαιτήσεων από το φόρο εισοδήματος

 92. 16/01 11:47

  Πάρος: Επαφές του δημάρχου στην Αθήνα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας

 93. 16/01 11:40

  Επέστρεψε η αισιοδοξία των Ελλήνων επιχειρηματιών στο δεύτερο εξάμηνο του 2019

 94. 16/01 11:28

  Το πρώτο μη κρατικό μουσείο με σήμα αναγνώρισης από το υπουργείο Πολιτισμού

 95. 16/01 10:28

  Condor: Στα τέλη Ιανουαρίου η ενημέρωση για τις συζητήσεις με τους επενδυτές

 96. 16/01 10:16

  Filming Trip Ισπανικού καναλιού σε Μαγνησία και Μετέωρα

 97. 16/01 10:05

  Νέες εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία της Κω και της Ρόδου

 98. 16/01 10:02

  Εκσυγχρονίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

 99. 16/01 09:59

  Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Διαγωνισμός για την παρουσίαση του προορισμού εντός και εκτός Ελλάδας

 100. 16/01 09:56

  Δήμος Κυθήρων: Συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις το 2020