Κινηματογραφικός τουρισμός: Παραγωγές του Hollywood στην Κεντρική Μακεδονία

Κινηματογραφικός τουρισμός: Παραγωγές του Hollywood στην Κεντρική Μακεδονία

Εξαιρετικά θετική υποδοχή από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς στο Hollywood είχε η αποστολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και στόχο την προώθηση της περιοχής για κινηματογραφικές παραγωγές μέσω του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε αρχικά τη διαδικτυακή πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης Netflix, είχε στη συνέχεια συνάντηση με στελέχη των μεγαλύτερων εταιριών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, μελών της Ένωσης Εταιριών Κινηματογράφου Αμερικής και τέλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Millennium Films Jeffrey Greenstein, με τον οποίο συμφώνησαν στη δημιουργία στούντιο της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη.

Στα κεντρικά γραφεία της Netflix, στο Λος Άντζελες, ο Περιφερειάρχης και τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας στις ΗΠΑ έγιναν δεκτοί από τον Sr. Systems Engineer της εταιρίας Alex Athanasiadis και τη Stage Manager Natascha Dimitrijevitc, οι οποίοι τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και τα στούντιο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα ορισμένων από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές του κόσμου.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με την Production Policy Coordinator του Netflix Meredith Brace Sloss, με την οποία συζήτησαν την πολιτική της εταιρίας για την επιλογή χώρων εξωτερικών γυρισμάτων ανά τον κόσμο, για τα οικονομικά δεδομένα της διαδικτυακής συνδρομητικής πλατφόρμας και για τις καινοτομίες που εφαρμόζονται στην τηλεοπτική και κινηματογραφική βιομηχανία. Ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε την κ. Sloss για την ίδρυση και λειτουργία του πρώτου οργανωμένου Film Office της Ελλάδας, στην Κεντρική Μακεδονία και παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή, αλλά και η χώρα για οπτικοακουστικές παραγωγές.

«Το Netflix είναι από μόνο του μια καινοτομία, που έχει φέρει επανάσταση στην ψυχαγωγία, διαθέτοντας σήμερα εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο. Η Κεντρική Μακεδονία είναι η καλύτερη επιλογή για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές και θέλουμε εταιρίες – κολοσσούς, όπως η Netflix, να έρθουν στον τόπο μας και να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά ελκυστικό προϊόν για τους θεατές ανά τον κόσμο», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η κ. Sloss έκανε λόγο για μια περιοχή που πράγματι διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα για την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και μπαίνει ως κάτι φρέσκο στην ατζέντα των παραγωγών, οι οποίοι ψάχνουν διαρκώς για νέα τοπία, νέες εικόνες, επενδύοντας στον φυσικό πλούτο και την ποικιλομορφία της περιοχής των γυρισμάτων, είτε πρόκειται για κινηματογραφικές, είτε για τηλεοπτικές παραγωγές.

Στη συνέχεια η αποστολή της Περιφέρειας επισκέφτηκε τα γραφεία της Ένωσης Εταιριών Κινηματογράφου Αμερικής (Motion Picture Association of America), στο Hollywood, όπου ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με εκπροσώπους των μεγαλύτερων κινηματογραφικών εταιριών, όπως οι HBO, Walt Disney Studios, Paramount Pictures, Universal Pictures, Warner Bros. κ.ά.

Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης παρουσίασε το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συνομίλησε με τους εκπροσώπους των εταιριών κινηματογράφου για τους λόγους, που κάνουν ελκυστική την Κεντρική Μακεδονία για γυρίσματα παραγωγών, καλώντας τους να επιλέξουν την περιοχή για την παραγωγή των ταινιών τους.

«Η Κεντρική Μακεδονία έχει μοναδικά χαρακτηριστικά για τα γυρίσματα ταινιών. Οι εναλλαγές του τοπίου, τα υπέροχα μέρη, το ιδανικό κλίμα, η σταθερότητα και ασφάλεια στην περιοχή μας, η δυνατότητα 12ωρων γυρισμάτων ημερησίως, αλλά και ένα σύνολο σύγχρονων υποδομών είναι τα δικά μας συγκριτικά πλεονεκτήματα για να πάρετε την απόφαση να γυρίσετε πολλές και σπουδαίες ταινίες στην Κεντρική Μακεδονία. Με τη σύσταση του Film Office αποκτήσαμε ακόμη ένα πλεονέκτημα. Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε κάθε είδους βοήθεια στις παραγωγές σας, ξεπερνώντας γρήγορα κάθε γραφειοκρατικό εμπόδιο. Είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε, να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματά σας και να ανοίξουμε τελικά το δρόμο για να δουλέψουν οι εταιρίες σας στη χώρα μας, στην περιοχή μας. Άλλωστε, τα οικονομικά και φορολογικά κίνητρα που δίνει πλέον η χώρα σε εταιρίες παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών ταινιών και σειρών είναι τέτοια, που καθιστούν την Ελλάδα ιδιαίτερα ελκυστική για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές», υπογράμμισε κατά την παρουσίασή του ο κ. Τζιτζικώστας.

Οι επικεφαλής της Ένωσης και οι εκπρόσωποι των εταιριών εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τις δυνατότητες της περιοχής να φιλοξενήσει παραγωγές τους, ενώ τόνισαν ότι θα διατηρήσουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για την εξέλιξη της συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Hollywood.

Ο κ. Τζιτζικώστας επαίνεσε μάλιστα το ρόλο που έχει διαδραματίσει και την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνος Κουάνης, για την έναρξη αυτής της συνεργασίας και για το άνοιγμα νέων δρόμων και της προοπτικής, ώστε να μπει η Ελλάδα δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών, αλλά και ειδικά για τη νέα σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Hollywood.

Τέλος ο Περιφερειάρχης και τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας επισκέφτηκαν τα γραφεία της Millennium Films, όπου ο κ. Τζιτζικώστας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της εταιρίας Jeffrey Greenstein.

Ο κ. Greenstein με τον κ. Τζιτζικώστα συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού για να γίνει το συντομότερο πράξη ο σχεδιασμός της εταιρίας να κατασκευάσει και να λειτουργήσει στούντιο της Millennium στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε την ικανοποίησή του, που μια εταιρία με αμέτρητες επιτυχημένες παραγωγές και με απίστευτα πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες παγκοσμίως, σκοπεύει να χτίσει τα δικά της στούντιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα κατέστησε σαφές πως θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να βρεθεί άμεσα ο κατάλληλος χώρος για να προχωρήσει η υλοποίηση του συγκεκριμένου κινηματογραφικού πρότζεκτ. Από την πλευρά του ο κ. Greenstein ανέπτυξε στον Περιφερειάρχη το σχεδιασμό της εταιρίας για το συγκεκριμένο εγχείρημα και τις παραμέτρους του εγχειρήματος, που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου το συντομότερο να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις και να αρχίσουν τα γυρίσματα ταινιών.

«Θέλω να μας θεωρείτε τους μεγαλύτερους συμμάχους σας στην προσπάθεια αυτή. Για εσάς η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία είναι ο ιδανικός χώρος για μεγάλες παραγωγές. Για εμάς είναι η πόρτα για να μπει η περιοχή μας στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη και γι’ αυτό θα είμαστε αρωγοί στην υλοποίηση του σχεδιασμού σας. Να υπολογίζετε σε εμάς και είμαι σίγουρος ότι μόνο επιτυχημένη θα είναι η παρουσία της Millennium στη Θεσσαλονίκη. Εκτιμούμε πολύ τη στήριξή σας και δεν σας κρύβω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί σας τα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει ως χαρακτηριστικό της την αποτελεσματικότητα και την εξεύρεση λύσεων για την αντιμετώπιση ζητημάτων. Στο τέλος θα δείτε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας», είπε ο Περιφερειάρχης.

Απευθυνόμενος στον κ. Τζιτζικώστα,  ο κ. Greenstein επισήμανε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ένθερμη προσωπική υποστήριξή σας στο νέο μας αυτό εγχείρημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και εκτιμούμε απεριόριστα την προσήλωσή σας στο εγχείρημά μας, που θα αποτελέσει την απαρχή για μια μακρόχρονη συνεργασία το επόμενο διάστημα. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα μαζί θα κατασκευάσουμε το στούντιο της Θεσσαλονίκης και θα αρχίσουμε να δημιουργούμε πολλές ταινίες».

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 26/05 07:29

    ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά

  2. 25/05 23:10

    To Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - Παρών στην εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης

  3. 25/05 22:59

    Ελληνική Εταιρία Ψηφιακής Ιατρικής | Tιμητική διάκριση στην Όλγα Κεφαλογιάννη

  4. 25/05 22:56

    Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού

  5. 25/05 11:15

    Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon

  6. 25/05 10:47

    Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

  7. 25/05 10:21

    Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού

  8. 25/05 10:16

    Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα

  9. 24/05 21:25

    Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή

  10. 24/05 18:53

    Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων

  11. 24/05 15:51

    RND: «Το εφετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακραίο από το 2023»

  12. 24/05 15:21

    Ηρώ Χατζηγεωργίου | Ο τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ θα μεταμορφώσει ολόκληρες περιοχές

  13. 24/05 14:10

    United Airlines | Νέα καθημερινή απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare

  14. 24/05 13:37

    Γαλάζια Σημαία 2024: 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

  15. 24/05 13:10

    Κυριαρχία της Jet2 στις αεροπορικές θέσεις με προστασία ATOL στο Ην. Βασίλειο

  16. 24/05 11:56

    Τουρισμός: Ιστορικό ρεκόρ στις δαπάνες των Αμερικανών για καλοκαιρινές διακοπές το 2024

  17. 24/05 11:24

    McAfee: Πάνω από 25% των Αμερικανών έχουν πέσει θύμα απάτης στα ταξίδια

  18. 24/05 10:49

    FΑΜ Trips: Προβολή της Χαλκιδικής σε Ιταλούς και Αρμένιους επαγγελματίες του τουρισμού

  19. 24/05 10:28

    Ο ΕΟΤ στην ΙΜΕΧ 2024: Αυξημένο ενδιαφέρον για συνέδρια στην Ελλάδα

  20. 24/05 10:13

    AEGEAN | Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 17% το α΄τρίμηνο, 11% περισσότεροι επιβάτες

  21. 24/05 10:01

    Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας | Ο Απρίλιος βελτίωσε τις επιδόσεις των ξενοδοχείων το α΄4μηνο

  22. 24/05 07:46

    Θετική γνωμοδότηση για λιμενικά έργα μπροστά από το Divani Apollon Palace & Thalasso

  23. 24/05 07:44

    Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  24. 24/05 07:42

    Ισπανία: Αύξηση του πληθωρισμού στο 3,3% τον Απρίλιο

  25. 24/05 07:40

    Διεθνής Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Rock Solid 2024 στο Καστελλόριζο

  26. 24/05 07:39

    Ημερίδα «Λάρισα. Πόλη στο μέλλον»

  27. 23/05 17:24

    Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό | Ενημέρωση των μελών της Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης

  28. 23/05 17:15

    Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας

  29. 23/05 16:44

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναβαθμίζει την ψηφιακή της παρουσία

  30. 23/05 16:33

    Airbnb | Τι ζητούν Έλληνες και ξένοι το καλοκαίρι - Μαρούσι (!), Χαλάνδρι (!), παραθαλάσσιοι και βιωματικοί προορισμοί...

  31. 23/05 14:58

    Focus Bari | 1 στους 3 Έλληνες παίζουν τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

  32. 23/05 14:26

    Σε τιμές... Μονακό οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

  33. 23/05 11:55

    Γερμανικός τουρισμός: Σε υψηλά πενταετίας η διάθεση για διακοπές αυτό το καλοκαίρι

  34. 23/05 11:51

    Διεθνείς εκδηλώσεις του Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

  35. 23/05 11:35

    Κρήτη | Υψηλές προσδοκίες για τις τουριστικές ροές από τις Αραβικές Χώρες

  36. 23/05 11:17

    Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς

  37. 23/05 11:08

    Γιατί ο καφές ακριβαίνει συνεχώς

  38. 23/05 10:51

    HOTREC: Η πρόταση της Κομισιόν πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ευρωπαϊκών πακέτων διακοπών

  39. 23/05 10:02

    Booking.com: Αυτές είναι οι τάσεις στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές αναζητήσεις – Συμβουλές στις επιχειρήσεις

  40. 23/05 09:12

    TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

  41. 23/05 07:59

    Heraklion Swimming Challenge 2024 στο Ηράκλειο Κρήτης

  42. 23/05 07:55

    Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024

  43. 23/05 07:50

    Οι τιμές σε παραλίες του Μαλεβιζίου για το 2024

  44. 23/05 07:40

    Γαστρονομία Χωρίς Σύνορα στην Τσαγκαράδα Πηλίου

  45. 23/05 07:35

    Δήμος Πάργας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  46. 22/05 19:25

    Βράβευση του ιδρυτή και προέδρου της Grecotel Νίκου Δασκαλαντωνάκη

  47. 22/05 18:12

    H δωρεά οργάνων σώζει ζωές | Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο Μαρούσι

  48. 22/05 17:41

    ΣΕΤΚΕ | Προβληματίζουν οι χαμηλές πληρότητες στα μικρά τουριστικά καταλύματα

  49. 22/05 16:36

    NJV Athens Plaza | 33 πλήρως ανακαινισμένα Classic Business δωμάτια

  50. 22/05 16:32

    Oι πολιτιστικές εμπειρίες συνεχίζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Επόμενος προορισμός: Κίνα!

  51. 22/05 15:48

    Deloitte: Αυξημένος ο προϋπολογισμός διακοπών των Αμερικανών αυτό το καλοκαίρι

  52. 22/05 14:08

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | 942 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις, 2,3 εκατ. οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  53. 22/05 14:03

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ΙΜΕΧ 2024 - Η θέση της Θεσσαλονίκης στον συνεδριακό τουρισμό

  54. 22/05 13:51

    Αναβιώνει το ιστορικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου Mediterranean

  55. 22/05 13:23

    Αμερικανικός τουρισμός: Το 61% θα ταξιδέψει για αναψυχή μέσα στο ερχόμενο 4μηνο - Πόσοι επιλέγουν διαμονή σε ξενοδοχείο

  56. 22/05 12:08

    Booking.com: Το 54% των Αυστραλών θεωρούν σημαντικά τα αειφόρα ταξίδια αλλά όχι προτεραιότητα στην κράτηση

  57. 22/05 11:45

    Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour με συμμετοχές από 12 χώρες

  58. 22/05 11:10

    Τουρισμός | 15% πάνω από τον πληθωρισμό οι αεροπορικοί ναύλοι - γιατί θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν

  59. 22/05 10:33

    Ισπανικός τουρισμός | +13,6% οι αφίξεις το α' 4μηνο - Μεγάλη αύξηση από τις μακρινές αγορές

  60. 22/05 10:15

    Πιερία | Εύσημα από την τουριστική ηγεσία για τις δράσεις τουριστικής προβολής

  61. 22/05 10:10

    Προβολή της Κρήτης και της Χίου στη Νότια Ιταλία - εκδήλωση στη Νάπολη

  62. 22/05 07:20

    ΕΟΤ | Πρόσκληση για Προϊστάμενο στο Γραφείο Αυστραλίας

  63. 22/05 07:16

    Συνέδριο Πάρος-Αντίπαρος-Δεσποτικό στην Πάρο

  64. 22/05 07:13

    «Φόρουμ Εθελοντών 2024: Ενωμένες Καρδιές, Δυναμική Δράση» στην Πάτρα

  65. 22/05 07:03

    Υπ. Τουρισμού | Έκθεση φωτογραφίας με υλικό του Φιλέλληνα Αμερικανού φωτογράφου Robert McCabe

  66. 21/05 22:18

    Δήμος Ρεθύμνης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  67. 21/05 18:46

    Η Ryannair δεν ενδιαφέρεται για τα πακέτα διακοπών - Κοντά σε συμφωνία με 10 από τους 11 μεγαλύτερους OTAs

  68. 21/05 15:42

    Παράταση έως 25 Ιουνίου στα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού για τους δικαιούχους του ΛΑΕ

  69. 21/05 14:45

    ΕΛΣΤΑΤ: +5% οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία, κάμπινγκ και ενοικιαζόμενα δωμάτια το Μάρτιο

  70. 21/05 14:26

    UN Tourism: Στο 97% του 2019 ο παγκόσμιος τουρισμός το α’ τρίμηνο του 2024, +1% οι διεθνείς αφίξεις στη Μεσόγειο

  71. 21/05 14:11

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Πόλος έλξης οι περιοχές πολιτιστικής δραστηριότητας

  72. 21/05 14:03

    Μαθητές Λυκείου της Λιέγης ήρθαν για 15η φορά στη Ρόδο!

  73. 21/05 13:56

    ΕΟΤ: Προβολή της ελληνικής γαστρονομίας και της Αττικής σε Ρουμανία και Σερβία

  74. 21/05 12:54

    Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: 21η η Ελλάδα στον παγκόσμιο τουριστικό δείκτη του 2024 – Σε επίπεδα 2019 ο παγκόσμιος τουρισμός

  75. 21/05 12:11

    RND | Μία ακόμη χρονιά κλειστό το Ναυάγιο της Ζακύνθου

  76. 21/05 11:52

    Ευρωπαϊκό Δικαστήριο | Αμφισβητείται η αποζημίωση για καθυστέρηση πτήσης λόγω έλλειψης προσωπικού στο αεροδρόμιο

  77. 21/05 11:46

    Συναντήσεις Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη του Ιράκ και την Πρέσβη της Σλοβακίας

  78. 21/05 11:33

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +28,2% οι εισπράξεις, +24,5% οι αφίξεις το α΄τρίμηνο

  79. 21/05 10:39

    Μεσογειακός τουρισμός | Ελλάδα και Πορτογαλία οι πιο ανθεκτικοί προορισμοί στην κλιματική αλλαγή - η αντίληψη των τουριστών

  80. 21/05 09:50

    ΣΕΒΤ | Η βιομηχανία τροφίμων δεν τροφοδοτεί τον πληθωρισμό

  81. 21/05 09:42

    Domus Blanc Boutique Hotel | Το Γαλλικό Προξενείο των Χανίων έγινε 5αστερο ξενοδοχείο

  82. 21/05 09:38

    Η Όλ. Κεφαλογιάννη κεντρική ομιλήτρια στην τιμητική εκδήλωση για τον ιδρυτή της Grecotel Νίκο Δασκαλαντωνάκη

  83. 21/05 07:40

    Ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα προσφέρουν 2 μεγάλα τουριστικά γραφεία στην Ιαπωνία

  84. 21/05 07:38

    Τουριστική προβολή | Βρετανοί αρθρογράφοι στην Ήπειρο - Σέρβοι δημοσιογράφοι σε Πρέβεζα και Μετέωρα

  85. 21/05 07:37

    Δήμος Δυτικής Λέσβου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  86. 21/05 07:29

    Συναυλία Έντεχνου Ωδείου και String Demons στο Ηράκλειο

  87. 20/05 19:44

    «Ημέρες Θάλασσας 2024» στον Πειραιά | 100 δωρεάν εκδηλώσεις από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου

  88. 20/05 19:33

    Δημοπρασία για την μίσθωση του κάμπινγκ Καψαλίου Κυθήρων

  89. 20/05 19:21

    Στα Χανιά, για πρώτη φορά, η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

  90. 20/05 19:15

    Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ποια θέματα συζητήθηκαν με τη νέα Γενική Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα

  91. 20/05 16:03

    Έτσι θα είναι το νέο 91 Athens Riviera στη Βούλα - Το υβριδικό μοντέλο Private Members Club και Glamping

  92. 20/05 15:53

    SKY express: Στρατηγική συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες British Airways και Etihad

  93. 20/05 15:50

    UN Tourism: Νέο πρωτοποριακό εργαλείο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών

  94. 20/05 14:56

    Μαγιόρκα: Αναβρασμός για τον υπερτουρισμό – Τοπικές οργανώσεις απειλούν με κατάληψη του αεροδρομίου

  95. 20/05 14:08

    Οι δημοτικές αρχές πρέπει να αποφασίζουν για την πόλη που θέλουν

  96. 20/05 13:27

    Corendon: 3 εκατ. θέσεις προς Τουρκία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο και Αίγυπτο αυτό το καλοκαίρι

  97. 20/05 12:37

    Μεγάλη ανταπόκριση στο JOBmatch της ΔΥΠΑ για εργασία σε τουρισμό και εστίαση

  98. 20/05 12:08

    H Aegean γιορτάζει τα 25α γενέθλια της - Σε επίπεδα 2019 η συχνότητα κρατήσεων

  99. 20/05 11:51

    ΕΟΤ Σκανδιναβίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Ελλάδα

  100. 20/05 11:27

    Βρετανικός τουρισμός/ ΑΒΤΑ: Αύξηση των δαπανών στα ταξίδια στο εξωτερικό