Σαμιακές Γεύσεις σε νέα πλατφόρμα γαστρονομικού τουρισμού

Σαμιακές Γεύσεις σε  νέα πλατφόρμα γαστρονομικού τουρισμού

Ο Δήμος Σάμου ενέκρινε τη δράση με ειδικό τίτλο «Εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας για την Προβολή του Πολιτιστικού Πλούτου της Σάμου: Ανακαλύπτοντας Εικόνες και Γεύσεις του Νησιού», προϋπολογισμού 330.000 ευρώ, η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βόρειο Αιγαίο  «Ενίσχυση των φορέων Πολιτισμού της Περιφέρειας για ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών ηλεκτρονικής προβολής των πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας.»

Ειδικότερα, η δράση στοχεύει μεταξύ άλλων στα εξής:

-Ανάπτυξη ψηφιακής πλατφόρμας ολιστικής προσέγγισης του γαστρονομικού τουρισμού της Σάμου με την αξιοποίηση τεχνολογίας στάθμης και έξοδο σε προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα

-Επιστημονική και εξαντλητική καταγραφή καθώς και η προβολή του σύνθετου σαμιακού πολιτιστικού αποθέματος και της δημιουργικότητας της Σάμου σχετικά με την τροφή (τρόφιμα, γλυκά, κρασί).

-Διασφάλιση υψηλής ποιότητας τουριστικών «εμπειριών».

O γαστρονομικός τουρισμός στη Σάμο

Το σκεπτικό διαμόρφωσης του προγράμματος, είναι ότι σήμερα, η γαστρονομική διάσταση του τουρισμού έχει αποκτήσει σημαντικό ρόλο, ο οποίος φαίνεται ότι θα ενισχυθεί την επόμενη δεκαετία. Παράλληλα, ο μαζικός τουρισμός φαίνεται να μπαίνει σε φάση υποχώρησης. Για να απολαύσει, όμως, ο τουρίστας τον γαστρονομικό πλούτο της Σάμου, θα πρέπει να μπορεί να ξεπεράσει τα γλωσσικά εμπόδια της ελληνικής και της γραφής της, να έχει πρόσβαση στο πολιτιστικό συγκείμενο των τροφών/ποτών, να έχει πρόσβαση σε αξιόπιστες διατροφικές πληροφορίες και να εντοπίζει τα σημεία ενδιαφέροντος του εύκολα. Οι Σαμιακές Γεύσεις θα αναλάβουν αυτό το έργο για το νησί της Σάμου, δεδομένου ότι, δεν διατίθενται σχετικές εφαρμογές.

Επομένως, η πράξη «Σαμιακές Γεύσεις» θα αναπτύξει μία πλατφόρμα για τη χρηστική και επιστημονικά αξιόπιστη και ολοκληρωμένη τουριστική προβολή της γαστρονομίας της Σάμου με χρήση τεχνολογιών αιχμής. Η πλατφόρμα μέσω της οποίας θα επιτευχθεί η προβολή τοπικών και περιφερειακών διατροφικών προϊόντων και η ανάδειξη της υγιεινής και θρεπτικής τους αξίας καθώς και ης συστατικής τους σύνθεσης, θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Διαδραστική παρουσίαση τροφών και ποτών: το κινητό βλέπει έναν ΑR MARKER που αντιστοιχεί σε ένα πιάτο ή ένα ποτό και η δωρεάν εφαρμογή εμφανίζει διατροφικές και πολιτιστικές πληροφορίες για τα συστατικά από τα οποία το πιάτο ή ποτό αυτό, καθώς και τον τρόπο παρασκευής τους. Οι Markers θα μπορούν να τοποθετούνται σε καταλόγους εστιατορίων, σε φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, σε διαφημίσεις σε περιοδικά, κλπ. Τα συστατικά θα αντλούνται από μια πολυμεσική βάση δεδομένων που θα υποστηρίζει οπτικοποίηση για κάθε συστατικό και πολυγλωσσία. Οι AR markers για κάθε φαγητό διατίθενται δωρεάν από το δικτυακό τόπο του έργου σε διάφορες μορφές. Νέα φαγητά και ποτά μπορούν να προστεθούν εύκολα από τους διαχειριστές του συστήματος, κατόπιν online αίτησης από τους δημιουργούς τους.

Για τη διευκόλυνση των χρηστών, θα προσφέρεται εναλλακτικά και συμπληρωματικά προς τους ΑR MARKERs, πρόσβαση σε περιεχόμενο σχετικό με τα παραδοσιακά φαγητά και ποτά το οποίο θα καταχωρηθεί στη Wikipedia. Θα μελετηθεί ο τρόπος αναπαράστασης με λατινική γραφή των τροφών και των ποτών, όπου ο χρήστης με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα οδηγείται στη σελίδα της Wikipedia.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Δήμος Σάμου θα ενισχύσει τη θέση του στο συγκεκριμένο τομέα και θα αναγνωριστεί η προσφορά του στο νησί, καθώς θα εμφανίζεται ως ο καταχωρητής των εν λόγω άρθρων. Οι επαγγελματίες της εστίασης και της διατροφής θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λατινικές γραφές στους καταλόγους τους, στα εν γένει έντυπά τους και  στις ταμπέλες των καταστημάτων τους

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην διατροφική πληροφορία που αποτελεί κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος όπως είναι τα ωφέλιμα συστατικά, οι αλλεργίες και οι θερμίδες. Ιδιαίτερα για τα παραδοσιακά φαγητά και προϊόντα του νησιού θα δοθούν πολυμεσικές παρουσιάσεις (φωτογραφίες, βίντεο) του τρόπου μαγειρέματος και παραγωγής τους και των χαρακτηριστικών τους, πχ. ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού Σαμιακού κρασιού, του καλού λαδιού και των  φρέσκων ψαριών.

-Περιηγήσεις σε συνδυασμό με γεγονότα με γαστρονομική διάσταση, όπως για παράδειγμα η γιορτή κρασιού στην πόλη της Σάμου και σε πολλές άλλες πόλεις και χωριά, γιορτή μελιού στον Πύργο, γιορτή τηγανίτας στους Μυτιληνιούς, στον Πλάτανο και στους Σπαθαραίους, γιορτή κρεμμυδιού στον Μπάλο Κουμαίικων, γιορτή πορτοκαλιού στους Μύλους, φεστιβάλ μήλου στους Μανωλάτες, γιορτή της σούμας σε Καστανιά, Πάνδροσο, γιορτή μουσταλευριάς στα Μεσόγεια, και πληθώρα πανηγυριών όπου παρασκευάζεται η παραδοσιακή «γιορτή».

Πάνω σε διαδραστικό χάρτη θα προτείνονται περιηγήσεις σε συνδυασμό με τα γεγονότα αυτά, δηλαδή θα γίνεται σύνδεση της γαστρονομίας με πολιτιστικά αξιοθέατα και δρώμενα. Ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε πληροφορίες για αυτά τα γεγονότα μέσω του χάρτη.

- Πρόσβαση σε εφαρμογές και παιχνίδια σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Με τα παιχνίδια , οι επισκέπτες μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα τοπικά προϊόντα. Επίσης, εκπαιδεύονται στις τοπικές συνταγές και τεχνικές μαγειρέματος. Με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζεται η εμπειρία και η γνώση του επισκέπτη για το νησί.

-Ανάπτυξη σημαντικού πόρου με δομημένο πολύγλωσσο περιεχόμενο για την γαστρονομία και τον πολιτισμό της Σάμου. Οι πληροφορίες θα δίνονται στην Ελληνική, Αγγλική, Tουρκική, Ρωσική.

-Πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ταμπλετών και έξυπνων τηλεφώνων.

Τέλος, οι υπηρεσίες που θα αναπτυχθούν θα διατίθενται δωρεάν στους χρήστες,  δεν θα συνδέονται με οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα και θα στοχεύουν στην παροχή πληροφόρησης υψηλής ποιότητας.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Ερευνα
  1. 26/01 17:24

    Holidaycheck: Διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία Atrium στη Ρόδο

  2. 26/01 17:06

    Ο Δήμος Ναυπλιέων σχολιάζει την παγκόσμια διάκρισή του από την Booking.com

  3. 26/01 15:59

    Ευρωβαρόμετρο: Η κλιματική αλλαγή η μεγαλύτερη πρόκληση- Ανεργία και μεταναστευτικό "καίνε" τους Έλληνες

  4. 26/01 15:52

    Κ.Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση να ακούσει την κραυγή αγωνίας των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης

  5. 26/01 15:44

    Τα δικαιώματα των καταναλωτών στις οδικές μετακινήσεις και στις μετακινήσεις με τα μέσα σταθερής τροχιάς

  6. 26/01 13:20

    Τουρισμός | Ηνωμένο Βασίλειο: Οι κρατήσεις προσεγγίζουν τα προ πανδημίας επίπεδα

  7. 26/01 13:02

    Κύπρος | Διαδικτυακή παρουσίαση 12 σχεδίων επιχορηγήσεων

  8. 26/01 12:23

    ΕΕ | Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ αρκεί για τα ταξίδια- όχι άλλοι περιορισμοί

  9. 26/01 11:58

    Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Δυναμικό άνοιγμα στην ισπανική τουριστική αγορά

  10. 26/01 11:39

    Κύπρος | Τουρισμός: Η έλλειψη προσωπικού σε ξενοδοχεία και εστιατόρια απειλεί την ανταγωνιστικότητα

  11. 26/01 11:20

    Ενώσεις μεταφορών και τουρισμού: Έκκληση προς τα κράτη της ΕΕ να ευθυγραμμίσουν τους ταξιδιωτικούς κανόνες

  12. 26/01 11:10

    Συμβούλιο της ΕΕ: Περιορισμοί με βάση την ατομική υγεία και όχι την περιοχή προέλευσης του ταξιδιώτη

  13. 26/01 10:52

    Όμιλος Sani/Ikos: Συνεντεύξεις σε πόλεις της Β. Ελλάδος για πρόσληψη προσωπικού

  14. 26/01 10:50

    Φύση και ιστορία σε ένα ταξίδι: Απόδραση στο Κιλκίς

  15. 26/01 10:43

    ΔΝΤ: Επιβραδύνεται η οικονομική ανάπτυξη

  16. 26/01 10:34

    Θεσσαλονίκη: Εκεί που χτυπά η καρδιά της Κεντρικής Μακεδονίας

  17. 26/01 10:07

    Ο CEO της Airbnb θα ζει όλο το 2022 ως ψηφιακός νομάς για να βελτιώσει τις εμπειρίες

  18. 26/01 09:10

    Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας

  19. 26/01 09:05

    Εγκρίσεις για νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο

  20. 26/01 09:00

    Hilton: Η ανάπτυξη ως αντίδοτο στην πανδημία και εφόδιο για το μέλλον του κλάδου

  21. 26/01 08:54

    Ολλανδία: Συνεργασία πανεπιστημίων και επιχειρήσεων για δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών

  22. 26/01 08:51

    Ταξίδια στο εξωτερικό και συνάλλαγμα: Τι πρέπει να προσέξει ο ταξιδιώτης του σήμερα

  23. 25/01 20:34

    Aegean - Olympic | Περιορισμένες τροποποιήσεις πτήσεων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου - ποιες ακυρώνονται

  24. 25/01 20:14

    Οι "Γαστρονομικές Κοινότητες" του Γιώργου Πίττα παρουσιάζονται στην HORECA 2022

  25. 25/01 15:41

    MSC και Lufthansa διεκδικούν την ITA Airways

  26. 25/01 15:31

    ΤUI: Νέες συνδέσεις από το Αμβούργο προς Ηράκλειο, Κω και διεύρυνση θέσεων προς Ρόδο

  27. 25/01 14:06

    ΠΟΤ: Γιατί οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί δεν λειτουργούν

  28. 25/01 13:52

    Booking.com: Το Ναύπλιο η τέταρτη πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για τους ταξιδιώτες το 2022

  29. 25/01 12:26

    ETC: Οι αξίες των ταξιδιωτών καθορίζουν την κράτηση «πράσινων» διακοπών – Οι 4 ομάδες ταξιδιωτών

  30. 25/01 11:47

    Αργία και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

  31. 25/01 11:19

    Ε.Ε. | Προσαρμογή των ευρωπαϊκών κανόνων για τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή

  32. 25/01 10:34

    Aegean - Olympic | Ποιες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη

  33. 25/01 09:52

    Βρετανικός τουρισμός | Τέλος τα τεστ για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες- Ανοίγουν οι κρατήσεις τον Φεβρουάριο

  34. 25/01 09:26

    Επιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

  35. 25/01 09:24

    Πράσινο φως για υπομίσθωση ακινήτου του ΕΦΚΑ στο κέντρο της Αθήνας

  36. 25/01 09:23

    Ανάπτυξη 7% για την ισραηλινή οικονομία το 2021 - Συρρίκνωση του τουρισμού και της εστίασης

  37. 25/01 09:21

    Ψηφιακό Ταξίδι στη Σπιναλόγκα

  38. 25/01 09:19

    Βέλγιο: Aυξήσεις μισθών και εκτιμήσεις για καλύτερη πορεία της οικονομίας μετά το α' τρίμηνο

  39. 24/01 15:50

    Ημαθία: Ένας μοναδικός συνδυασμός των θησαυρών της φύσης και της ιστορίας

  40. 24/01 15:45

    LG και Creta Maris Beach Resort αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών στην Κρήτη

  41. 24/01 13:43

    Η «έξω από τα δόντια» άποψη του πρώην «μεγάλου αφεντικού» του T. Cook για το μέλλον του τουρισμού

  42. 24/01 12:53

    Νέο ντοκιμαντέρ από το WWF Ελλάς για τον αλιευτικό τουρισμό

  43. 24/01 12:42

    ΞΕΕ | ΙΤΕΠ: -35% ο τζίρος των ξενοδοχείων το 2021 έναντι του 2019 | Ίδιες τιμές το 2022 από την πλειονότητα

  44. 24/01 11:45

    Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη για τις υποδομές και τον τουρισμό

  45. 24/01 11:34

    Τα μνημεία UNESCO της Θεσσαλονίκης στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google

  46. 24/01 11:28

    «Με λένε Κόβιντ και δεν είμαι ιός»...

  47. 24/01 11:03

    Βρετανία: Περιορίζεται ο κίνδυνος για πτήσεις - φαντάσματα

  48. 24/01 10:44

    TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές το 2022

  49. 24/01 10:42

    Συνάντηση Ξενοδόχων Καστοριάς - Ζαχαράκη | Δύο σημαντικές δράσεις για την μετεξέλιξη του τουρισμού της Καστοριάς

  50. 24/01 10:32

    Easyjet: Nέα σύνδεση με Ηράκλειο από την Ελβετία

  51. 24/01 09:58

    Παράταση αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εξωτερικού έως τις 7 Φεβρουαρίου

  52. 24/01 08:31

    Αλλαγή χρήσης κτιρίων για τη λειτουργία ως ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

  53. 24/01 08:27

    Airbnb: Δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο στη Σαμπούκα της Σικελίας

  54. 24/01 08:25

    Ολλανδία: Μέτρα για τη στεγαστική κρίση με 100.000 νέες κατοικίες προσιτές σε κατοίκους με χαμηλά εισοδήματα

  55. 24/01 08:22

    Ριζικές μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία της Ισπανίας

  56. 24/01 08:20

    To ελληνικό γιαούρτι κατακτά την ιταλική αγορά

  57. 23/01 09:05

    Ένα μήλο την ημέρα: Καλές πρακτικές ανάπτυξης και προώθησης καλλιεργειών από το Πανεπιστήμιο Cornell

  58. 23/01 09:05

    Four Seasons: Τρία νέα πολυτελή ταξίδια Private Jet για το 2023

  59. 23/01 08:16

    Ο όμιλος Davidson Hospitality θα λειτουργήσει τη συλλογή Davenport Hotel της KSL Capital Partners

  60. 22/01 12:02

    Επιμήκυνση σεζόν: Τι δείχνει η εξέλιξη του κύκλου εργασιών σε εστίαση και τουρισμό σε νησιά των Κυκλάδων

  61. 22/01 11:55

    Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει το 2022

  62. 22/01 11:53

    Ιαπωνία: Πως επηρεάζονται τα εστιατόρια από τα νέα περιοριστικά μέτρα

  63. 22/01 11:50

    Έρευνα GBTA: Η Omicron μειώνει την ορμή των παγκόσμιων επαγγελματικών ταξιδιών

  64. 22/01 11:48

    Σε άνοδο ο τουρισμός στη Στρούγκα της Β.Μακεδονίας

  65. 22/01 11:44

    Μήλος, Κερκίνη και Πίνδος ανάμεσα στα "κρυμμένα θαύματα της Ευρώπης" του National Geographic

  66. 21/01 15:55

    Αύξηση 167% του τζίρου στα καταλύματα της χώρας το Νοέμβριο - Έσπασε τα ρεκόρ η Μύκονος

  67. 21/01 15:48

    Άδειες ίδρυσης και λειτουργίας στα υδατοδρόμια Κέρκυρας και Παξών

  68. 21/01 15:28

    Αύξηση 144,6% των ταξιδιωτικών εισπράξεων το 11μηνο του 2021

  69. 21/01 15:19

    ΕΠΟΤ | Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες για τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού

  70. 21/01 14:26

    Condor: Περισσότεροι προορισμοί στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μέσω της Sky Express

  71. 21/01 13:46

    WTTC: Απογείωση των κρατήσεων στα ενδοευρωπαϊκά ταξίδια το Πάσχα και το καλοκαίρι - Οι top προορισμοί

  72. 21/01 13:10

    Έρευνα: Μηδενική η χρησιμότητα των τεστ στη μείωση διασποράς των παραλλαγών COVID

  73. 21/01 12:54

    Κύπρος: Σχέδιο Δράσης για την ομαλή διεξαγωγή των πτήσεων από την 1η Μαρτίου

  74. 21/01 12:51

    Η Τουρκία πρωτοπόρος στην οργάνωση εθνικού σχεδίου αειφόρου τουρισμού

  75. 21/01 12:40

    Ο πλανήτης ετοιμάζεται για άρση των περιοριστικών μέτρων την Άνοιξη

  76. 21/01 12:15

    Ην. Βασίλειο: Αύξηση των διεθνών πτήσεων αυτό το Φεβρουάριο έναντι του 2021, μείωση από το 2020

  77. 21/01 12:11

    Ηλεκτρικά Ποδήλατα στο Δήμο Ναυπλιέων – Πρόβλεψη και για Ηλεκτρικά Ποδήλατα ΑμεΑ

  78. 21/01 12:05

    ΕΟΤ Κάτω Χωρών | Οnline επαγγελματική πλατφόρμα για δικτύωση με τουριστικούς πράκτορες

  79. 21/01 11:56

    Aποκατάσταση του Αρχαίου Διόλκου και διαμόρφωσή του σε οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο

  80. 21/01 10:50

    Έρευνα της ΕΕ | Αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των αξιολογήσεων και σε ιστοτόπους ταξιδιωτικών κρατήσεων

  81. 21/01 10:36

    Ε.Ξ. Ηρακλείου: Συνάντηση με την Σοφία Ζαχαράκη για την έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία και την εκπαίδευση

  82. 21/01 10:27

    Τουριστικά λεωφορεία και γραφεία | Παρέμβαση Μητσοτάκη για ένταξή τους στον αναπτυξιακό ζητεί η ΓΕΠΟΕΤ

  83. 21/01 08:45

    Marriott Bonvoy: Ο γύρος του κόσμου σε 300 ημέρες για 3 τυχερούς ταξιδιώτες

  84. 21/01 08:30

    Συνεργασία Hilton με Guild Education για τη συνεχή εκπαίδευση των ομάδων της

  85. 21/01 08:17

    Επιχορηγήσεις για 2 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

  86. 21/01 08:12

    Κυνηγοί διαμαντιών: Μία ενδιαφέρουσα τουριστική προοπτική για περιοχές με φυσικά πετρώματα

  87. 21/01 08:05

    Βόρεια Μακεδονία: Tαξιδιωτικό ενδιαφέρον από Ουκρανία και Μολδαβία

  88. 20/01 19:32

    «Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας» για τα ξενοδοχεία της Metaxa Hospitality Group

  89. 20/01 18:47

    Στην εταιρεία «Ορεινός Τουρισμός» μισθώθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια»

  90. 20/01 18:35

    Β. Κικίλιας | Υπόδειγμα βιώσιμου τουριστικού προορισμού η Ρόδος, που θα αντιγράψει όλος ο κόσμος

  91. 20/01 15:37

    Έγκριση μελέτης για ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

  92. 20/01 14:18

    Το αποτύπωμα στα social media επηρεάζει την επαγγελματική ζωή

  93. 20/01 14:09

    Παρέμβαση Λ. Τσιλίδη στη Βουλή για τον Αναπτυξιακό Νόμο και την ανάγκη ένταξης των τουριστικών γραφείων

  94. 20/01 14:06

    Marco Polo: Δεκαήμερο πακέτο διακοπών στην Ελλάδα το 2022

  95. 20/01 14:01

    H Emirates συνεχίζει κανονικά τις πτήσεις της στις ΗΠΑ

  96. 20/01 13:29

    Ο CEO της DER Touristik νέος πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Τουρισμού Γερμανίας

  97. 20/01 13:19

    Κ.Νοτοπούλου | Επιτακτική η ανάγκη στήριξης των τουριστικών γραφείων

  98. 20/01 13:12

    Μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Skippers και ναυλομεσιτών και διαχειριστών σκαφών

  99. 20/01 13:04

    «The Rhodes Co-Lab»: Συνεργασία με την TUI για την ανάδειξη της Ρόδου σε πρότυπο βιώσιμου τουρισμού

  100. 20/01 12:47

    Oλοκληρωμένη διαχείριση των βιοαποβλήτων από μεγάλες μονάδες εστίασης στο Ηράκλειο