Αισιοδοξία μηνύματα για την Αττική από την έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας

Αισιοδοξία μηνύματα για την Αττική από την έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας

Η Αττική αποκτά σταθερή θέση στις ταξιδιωτικές προτιμήσεις των Ρώσων, οι οποίοι ενημερώνονται λεπτομερώς την τελευταία τριετία για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει ως προορισμός.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ σε ξεχωριστό χώρο (stand), στην σημαντική αυτή διεθνή έκθεση τουρισμού για την Ρωσία και τις χώρες ΚΑΚ, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου 2018.

Σε όλη την διάρκεια της έκθεσης ήταν εμφανές το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού και του κοινού, για τις θεματικές εμπειρίες που προσφέρει η Αττική, σχετικές με τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τη διοργάνωση κρουαζιέρας στα νησιά, τη διοργάνωση επαγγελματικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, κ.ά.

Οι επισκέπτες της Αττικής από Ρωσία που γνωρίζουν καλά τον πολιτισμό και την γαστρονομία μας, συνήθως κατευθύνονται σε θέρετρα των νοτίων προαστίων, ή επιλέγουν πολυτελή σκάφη για κρουαζιέρες στα νησιά, επισκέπτονται ορθόδοξες μονές και εκκλησίες, ενώ έχουν αυξημένες καταναλωτικές συνήθειες σε είδη πολυτελείας.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της Π.Α. πραγματοποίησαν σε πολύ φιλικό κλίμα πολυάριθμες επαγγελματικές συναντήσεις με την συνδρομή των στελεχών των γραφείου ΕΟΤ Μόσχας και στόχο την προσέλκυση ταξιδιωτών υψηλού μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου που δεν επιλέγουν μαζική μετακίνηση και allinclusive παροχές και την διεύρυνση των επιλογών τους με συμπληρωματικές προτάσεις- εμπειρίες για μεμονωμένους ταξιδιώτες (individualtravelers). 

Ενδεικτικά, παρατίθενται ορισμένες από τις σημαντικότερες επαφές:

Με το περιοδικό γάμου “Wedding”, για την φιλοξενία γάμων και δεξιώσεων. Οι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες επιλογών γαμήλιων δεξιώσεων σε πολυτελή ξενοδοχεία και σε κτήματα, επισκέψιμα οινοποιεία κ.λπ.

Με το τουριστικό γραφείο “MoMAG”, για την φιλοξενία, αλλά και παρακολούθηση πολιτιστικών παραστάσεων και φεστιβάλ στην Αθήνα, καθώς και στα νησιά του Σαρωνικού. Ειδικότερο ενδιαφέρον έδειξαν για την Ύδρα και την καλλιτεχνική κληρονομιά της με στόχο την άμεση πραγματοποίηση ταξιδιού σπουδαστών καλλιτεχνών και ζωγράφων. Επίσης, προτάθηκε μεταξύ άλλων και η Ελευσίνα -«Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021», ως σπουδαίος πολιτιστικός προορισμός για τα επόμενα έτη, το φεστιβάλ των Αισχυλείων, καθώς και άλλες μεγάλες διοργανώσεις (π.χ αυθεντικός Μαραθώνιος).

Με τους επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στίβου για πιθανή συνεργασία και φιλοξενία προπονήσεων στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αττική. Αναμένονται συνέργειες με την πολιτική ηγεσία της Γ.Γ. Αθλητισμού, όπου θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις για τη φιλοξενία σε σταθερή βάση περίπου 1.500 αθλητών και των συνοδών τους.

Συναντήσεις έγιναν επίσης με την εταιρεία TEZ Τ Ελλάδος, ActiTourRussia, FlyVoyage, Solvex, κ.ά. Με bloggers όπως: TravelQ, κ.ά.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι αιρετοί εκπρόσωποι της Π.Α.,  η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για τον Τουρισμό, κα Ελένη Δημοπούλου και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Καλλιόπη Βέττα, είχαν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κο Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας κο Αλέξανδρο Θάνο, για θέματα Διαπεριφερειακών συνεργειών σχετικά με την διοργάνωση από κοινού θεματικών ταξιδιών εξοικείωσης (famtrips), όπου θα συμμετέχουν Ρώσοι επαγγελματίες και τα οποία προγραμματίζονται να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ανάλογες συναντήσεις έγιναν και με το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, που στηρίζει την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού. Ειδικότερα, παρόντες ήταν: ο Πρόεδρος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, και ο Γραμματέας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος. Στις συναντήσεις μετείχε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ’, ενώ βασικό θέμα των συζητήσεων ήταν οι από κοινού δράσεις για την τόνωση του εισερχομένου προσκυνηματικού τουρισμού από την Ρωσία.

Το περίπτερο της Π.Α. επισκέφτηκαν επίσης: Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κος Χαράλαμπος Καρίμαλης, ο προϊστάμενος του Γραφείου εξωτερικού ΕΟΤ Ρωσίας, κος Πολύκαρπος Ευσταθίου, ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Μόσχα, κος Ανδρέας Φρυγανάς, και η Επικεφαλής του Γενικού Προξενείου Μόσχας, κα Ελένη Βακάλη. Ειδικότερα, με την κα Βακάλη συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αναγκαιότητα συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων των Ρώσων τουριστών στην Αττική.

Στο περιθώριο της έκθεσης αρκετοί τουριστικοί επαγγελματίες και δημοσιογράφοι, που έχουν φιλοξενηθεί από την Π.Α. στο πλαίσιο των press-famtripsεπισκέφτηκαν το standκαι ενημέρωσαν για τα σχετικά δημοσιεύματα που προέκυψαν. Το περιοδικό μάλιστα «ΒΟΚΡΥΓ CBETA» στο τεύχος Φεβρουαρίου 2018, έχει ήδη ένθετο για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας του Νοεμβρίου 2017, εκθειάζοντας αυτήν την εμπειρία.

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για τον Τουρισμό της Π.Α., κα Ελένη Δημοπούλου δήλωσε: «Παρά το σχετικά ασαφές εμπορικό κλίμα της έκθεσης, είμαι ικανοποιημένη από τις συναντήσεις που είχαμε με τους Ρώσους τουριστικούς επαγγελματίες. Ενώ διαπιστώνεται δηλαδή κάποια συνολική διστακτικότητα στις προκρατήσεις τους, οφειλόμενη κυρίως σε οικονομικούς και πολιτικούς λόγους, έχουμε αισιοδοξία για την παρούσα τουριστική χρονιά στην Αττική, που προέρχεται κυρίως από την δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια προκειμένου να προσελκύσουμε συγκεκριμένο τμήμα της ρωσικής αγοράς. Γνωρίζοντας πλέον τις ιδιαιτερότητες των Ρώσων ταξιδιωτών, που μοιάζουν πολύ με των Ελλήνων, καθώς είναι πελάτες που προβαίνουν σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής, εργαζόμαστε προς την στοχευμένη τουριστική προβολή της Π.Α. με κάθε διαθέσιμο επικοινωνιακό εργαλείο, ώστε να τονωθεί περαιτέρω η τουριστική ζήτηση για τον προορισμό μας, επενδύοντας σε στοχευμένα ταξίδια εξοικείωσης των τουριστικών γραφείων και κυρίως των ΜΜΕ.

Τέλος, η επιμονή μας και η μεθοδική σχέση με τους διαμορφωτές κοινής γνώμης (keyplayers) της ρωσικής αγοράς, καθώς και η άμεση επικοινωνία της συναδέλφου κας Καλλιόπης Βέττα στην ρωσική γλώσσα, για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, δημιούργησε κλίμα εμπιστοσύνης και φιλίας και εξέπληξε ευχάριστα όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού».

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 30/06 17:44

  ΣΕΤΚΕ | Άλυτο το πρόβλημα της κατοχύρωσης του διακριτικού τίτλου στα μη κύρια καταλύματα

 2. 30/06 17:39

  Πράσινοι σταθμοί φόρτισης EV Loader στα ξενοδοχεία Skiathos Palace και Alkyon

 3. 30/06 17:34

  Λάμψα | Έκτακτη επιβράβευση ύψους 1 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων της

 4. 30/06 15:17

  B.Κικίλιας: Πολύ έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για τη Ναύπακτο

 5. 30/06 15:12

  «Crete, Sense the authentic culture» | Το νέο σποτ για τον πολιτισμό της Κρήτης στο History Channel και το National Geographic

 6. 30/06 14:57

  Διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις του Ιουλίου υπό την αιγίδα του ΕΟT

 7. 30/06 14:51

  Ξενοδοχεία | Partnership Circle Award για το 2021 στην Domes Resorts από τη Marriott International

 8. 30/06 14:46

  Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των φετινών Επιδαυρίων!

 9. 30/06 13:05

  Ελληνικές διακρίσεις στα βραβεία Europa Nostra για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά

 10. 30/06 12:52

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για τη μίσθωση παραθαλάσσιου ακινήτου (έκταση και κατάστημα) στις Αλυκές Αναβύσσου

 11. 30/06 12:29

  Tα τουριστικά έσοδα μπορεί να φτάσουν φέτος τα 20 δισ.ευρώ- Οι λύσεις στα προβλήματα των ξενοδοχείων

 12. 30/06 11:57

  H Xenia 2022 ετοιμάζει την πιο εντυπωσιακή της διοργάνωση

 13. 30/06 11:53

  Νοσταλγία! Οι διακοπές περνούν σε εποχή... πουριτανισμού;

 14. 30/06 11:14

  Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο καλεί τους επιβάτες να φτάνουν 4 ώρες πριν την πτήση

 15. 30/06 11:00

  Τουρισμός | Πόσο η ακρίβεια θα επηρεάσει τις πτήσεις στην Ευρώπη; - προβληματισμός στο συνέδριο του ACI Europe

 16. 30/06 10:46

  Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ πτήσεων στο αεροδρόμιο της Αττάλειας - πάνω από 4 εκατ. τουρίστες το α' εξάμηνο

 17. 30/06 10:22

  Στο έλεος του χάους στα γερμανικά αεροδρόμια | Αναμένονται εργαζόμενοι από την Τουρκία και άλλες χώρες

 18. 30/06 10:06

  Η Κομισιόν προτείνει την απαγόρευση των θερμαινόμενων προϊόντων αρωματισμένου καπνού

 19. 30/06 10:05

  Holiday Extras | Η μεγάλη πλειονότητα των ταξιδιών από το Ην. Βασίλειο διεξάγονται κανονικά παρά το «χάος»

 20. 30/06 09:40

  Τουρισμός | Χωρίς ουρές πλέον η είσοδος των Βρετανών στα ισπανικά αεροδρόμια

 21. 30/06 08:59

  Οικισμός παραθεριστικής κατοικίας, με δυναμικότητα 330 ατόμων, στον Δήμο Μεσσήνης

 22. 30/06 08:30

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Μύκονο

 23. 29/06 16:37

  Γερμανικός Τύπος | «Απλησίαστες οι διακοπές στην Ελλάδα»- Πόσο ακρίβυναν τα ξενοδοχεία

 24. 29/06 16:27

  Ελληνο-Κινεζική εκδήλωση για τον πολιτιστικό τουρισμό σε δημοφιλείς αρχαίες πόλεις - Το παράδειγμα της Πλάκας

 25. 29/06 14:23

  Όμιλος Sani/Ikos | Tα Sani Dunes και Ikos Aria παράδειγμα στην έκθεση της Deloitte για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος

 26. 29/06 13:53

  Ά. Γκερέκου για Δήμο Φυλής: Μπορεί να αναδειχθεί σε εναλλακτικό προορισμό της Αττικής

 27. 29/06 13:26

  Η Lufthansa δεν είναι πλέον πεντάστερη

 28. 29/06 13:17

  Οι «Αντιγονισμοί» συνεχίζονται στην Πειραιώς 260

 29. 29/06 12:55

  Γ,Τάσιος | Υπερηφάνεια για την Αρναία, που επελέγη στον διαγωνισμό “Best Tourism Villages”

 30. 29/06 12:52

  Γιούλα Μπούνταλη Άνοιξη | Τέσσερις μαθήτριες στο κυνήγι της δικής τους Άνοιξης

 31. 29/06 12:45

  Β. Κικίλιας: Εντυπωσιακές οι αφίξεις και οι δαπάνες, αν και δεν έχουμε τις αγορές της Κίνας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας

 32. 29/06 12:32

  Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ραπτοτάσιου

 33. 29/06 12:18

  Στήριξη του τουρισμού της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου | Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

 34. 29/06 12:02

  Η Σαρδηνία επιβάλλει ποινές στους τουρίστες που κλέβουν άμμο από τις παραλίες

 35. 29/06 11:46

  Η Airbnb απαγορεύει μόνιμα όλα τα πάρτι σε όλα τα σπίτια της

 36. 29/06 11:42

  700 ακυρώσεις πτήσεων και από την Swiss στο θερινό πρόγραμμα

 37. 29/06 11:11

  The Port Square Hotel | Το νέο ξενοδοχείο, που άνοιξε δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά

 38. 29/06 10:52

  Κατεπείγουσα ερώτηση Βόζεμπεργκ για την προκλητική τουριστική εκστρατεία της Τουρκίας

 39. 29/06 10:39

  ΕΟΤ | Ταξίδι γνωριμίας Γερμανών πρακτόρων με τη Θεσσαλονίκη και την Πιερία

 40. 29/06 09:58

  Παράταση για τη συμμετοχή Καταλυμάτων και Ακτοπλοϊκών Εταιριών στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

 41. 29/06 09:08

  Πληρωμές μέρους επιχορηγήσεων για 3 νέα ξενοδοχεία

 42. 29/06 08:56

  Φεστιβάλ τσακώνικης μελιτζάνας Μελιτζάzz στο Λεωνίδιο

 43. 28/06 20:42

  Στρατηγική συνεργασία Emirates και SKY express

 44. 28/06 16:16

  Ά Γκερέκου: Η Μάνη μοναδικός προορισμός στο είδος του

 45. 28/06 15:22

  TUI Bελγίου: "Μεγάλη επιστροφή στην κανονικότητα" - Η Ελλάδα στους 3 κορυφαίους προορισμούς, εκτόξευση για Κρήτη και Ρόδο

 46. 28/06 13:22

  Metaxa Hospitality Group: Βιώσιμη φιλοξενία στην πράξη μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες

 47. 28/06 12:56

  TUI: Σε αναζήτηση επιπλέον χωρητικότητας στην Ελλάδα – "Γεμίζουν Κως και Ρόδος, τα last minute ακριβαίνουν"

 48. 28/06 12:41

  Η Ελληνική Κυβέρνηση κινείται νομικά ενάντια στη χρήση του όρου Turkaegean

 49. 28/06 12:40

  Κρατική Ορχήστρα Αθηνών – Lionel Bringuier – Mischa Maisky Έργα Ευαγγελάτου, Ντβόρζακ, Ραχμάνινοφ

 50. 28/06 12:26

  Airbnb: Οι 5 νέες τάσεις που αλλάζουν τις βραχυχρόνιες μισθώσεις το 2022

 51. 28/06 12:09

  Ένα σπουδαίο θεατρικό γεγονός θα ανοίξει τα φετινά Επιδαύρια!

 52. 28/06 11:51

  Προβολή της Τήνου στην κρατική τηλεόραση της Ρουμανίας

 53. 28/06 11:44

  Διεθνής διαγωνισμός για το ακίνητο στη Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων - Περιλαμβάνει το ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ

 54. 28/06 11:42

  EF Go Ahead Tours: Εκπτωτικά προγράμματα για Ελλάδα μέχρι το 2024

 55. 28/06 11:37

  Γερμανία | Γυμνισμός μεταξύ αποδοχής και ...ντροπής

 56. 28/06 11:22

  Αγροτουρισμός | Ζαχαράκη: Η Ελλάδα, στον διεθνή διαγωνισμό “Best Tourism Village”, με τρεις υποψηφιότητες»

 57. 28/06 11:17

  Εκδήλωση ΕΟΤ στο Λονδίνο: Οι «Γεύσεις της Ελλάδας» στο βρετανικό κοινοβούλιο

 58. 28/06 10:24

  Τουρισμός | Έρευνα: Η τεχνολογία ανέπαφων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία θα μειώσει δραστικά το προσωπικό

 59. 28/06 10:13

  Μια μουσική περιπλάνηση στις μουσικές του τόπου μας

 60. 28/06 10:01

  Φεύγει από τη Ρωσία και η αλυσίδα Intercontinental

 61. 28/06 09:52

  Μια γκροτέσκα δίκη εξετάζει όλες τις μορφές του κακού

 62. 28/06 09:27

  Μια διήμερη «μάχη» με πολύ χορό και ελεύθερη είσοδο

 63. 28/06 08:22

  Επενδύσεις | Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου στο Πήλιο και για ίδρυση νέου στο Ηράκλειο

 64. 28/06 08:15

  Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα

 65. 27/06 18:29

  Β. Κικίλιας: Μέσα στο καλοκαίρι νέες αμερικανικές επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό

 66. 27/06 16:26

  Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έγκριση συγκέντρωσης Fairfax/ Grivalia

 67. 27/06 16:14

  Ethiopian Airlines | Addis Ababa - Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα

 68. 27/06 16:00

  Ξενοδοχεία Αθήνας- α' 5μηνο | Παρέμεινε η υστέρηση των επιδόσεων έναντι του 2019

 69. 27/06 15:31

  FedHATTA: Επαναληπτική συνάντηση φορέων με την Aegean Air

 70. 27/06 14:47

  ΗΠΑ: Εταιρίες-κολοσσοί θα καλύπτουν το κόστος ταξιδιών των εργαζομένων τους για αμβλώσεις

 71. 27/06 14:20

  H Celebrity Cruises γιορτάζει την επιστροφή όλου του στόλου της στις κρουαζιέρες ανά τον κόσμο

 72. 27/06 13:29

  Φέτος πάμε (και ξαναπάμε) Επίδαυρο! | Επέκταση των εκπτωτικών εισιτηρίων και προσφορών μέχρι 30 Ιουνίου!

 73. 27/06 13:28

  Το hyper-connectivity μεταμορφώνει τον ταξιδιωτικό κλάδο

 74. 27/06 13:14

  Ξενοδοχεία: Παρκόμετρο... στις ξαπλώστρες για να σταματήσουν τον πόλεμο της πετσέτας!

 75. 27/06 12:16

  Οι ταξιδιώτες Gen Z αναζητούν στις διακοπές τους καλό περιεχόμενο για τα social media

 76. 27/06 11:33

  Απεργιακή «ομίχλη» στις πτήσεις: Τουλάχιστον 1,8 εκατ. Βρετανοί θα ταλαιπωρηθούν τον Ιούλιο

 77. 27/06 10:50

  Η Ελλάδα πρώτη σε ζήτηση αεροπορικών πακέτων ταξιδιών στην Ουγγαρία

 78. 27/06 10:48

  Ισπανικά ξενοδοχεία: Εφοδιαστική αλυσίδα και ενέργεια εκτοξεύουν το κόστος κατά 30%

 79. 27/06 10:10

  Τουρισμός | Το κόστος διαμονής καθορίζει τον προορισμό διακοπών των Βρετανών- πρώτη επιλογή τo all-inclusive

 80. 27/06 09:42

  Τυπολογίες απάτης στις ηλεκτρονικές πληρωμές και επενδύσεις | Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 81. 27/06 09:22

  Αεροπορία μηδενικών εκπομπών | Η Κομισιόν δρομολογεί νέα συμμαχία για υδρογονοκίνητα και ηλεκτρικά αεροσκάφη

 82. 27/06 07:22

  13η Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο

 83. 26/06 11:44

  Δεμένα στο έδαφος τα περισσότερα βρετανικά αεροπλάνα;

 84. 26/06 11:25

  Eγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία σε Σκιάθο και Σπάρτη

 85. 26/06 11:18

  Β.Κικίλιας | Αυξημένη κατά 3,2%, σε σχέση με τον Μάιο του 2019, η τουριστική κίνηση

 86. 26/06 11:16

  Ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Αφάντου προς όφελος του τουρισμού και των κατοίκων

 87. 25/06 12:26

  Καταργείται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας- οι μειώσεις στα τιμολόγια

 88. 25/06 11:40

  Στις Σπέτσες η πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία "H Χαμένη Κόρη|, παρουσία της σκηνοθέτιδας Maggie Gyllenhaal

 89. 25/06 11:30

  Η Airbnb χρηματοδοτεί τη δημιουργία παράξενων καταλυμάτων

 90. 25/06 11:28

  Έρευνα GBTA | Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός που δυσκολεύει την ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδιών

 91. 25/06 11:26

  Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα»

 92. 24/06 16:31

  Νέες παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

 93. 24/06 16:18

  Ανακοινώσεις για τα τουριστικά λεωφορεία υποσχέθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μ. Παπαδόπουλος

 94. 24/06 16:08

  Deloitte | Το ξενοδοχείο του μέλλοντος - Πώς διαμορφώνονται οι τάσεις στον σχεδιασμό των resorts στη Μεσόγειο

 95. 24/06 15:19

  Η Alva Yachts Ελλάς αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο της Alva Yachts

 96. 24/06 14:33

  ACI: Η Ελλάδα η μοναδική χώρα στην ΕΕ που επανέφερε τις πτήσεις σε επίπεδα 2019

 97. 24/06 13:26

  Ποια ελληνικά νησιά είναι ευάλωτα στις ακυρώσεις πτήσεων - Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος και Ζάκυνθος τα πιο ανθεκτικά

 98. 24/06 12:39

  Από ακύρωση σε ακύρωση οι ευρωπαϊκές πτήσεις λόγω απεργιών του προσωπικού

 99. 24/06 12:25

  Β. Κικίλιας | Αυξάνονται τα ποσά που δαπανούν οι ταξιδιώτες στα duty free σε σχέση με το 2019

 100. 24/06 12:07

  Νέος CEO στην TUI ο οικονομικός διευθυντής Sebastian Ebel