Η Greek Meetings Alliance στην IMEX 2024 της Φρανκφούρτης | Κορυφαίος συνεδριακός προορισμός η Ελλάδα

Η Greek Meetings Alliance στην IMEX 2024 της Φρανκφούρτης | Κορυφαίος συνεδριακός προορισμός η Ελλάδα

Τη δυναμική της παρουσία στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού, την IMEX στη Φρανκφούρτη «δήλωσε» φέτος η Greek Meetings Alliance (GMA), η σύμπραξη ανάμεσα στο Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (This is Athens - CVB), το Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Convention Bureau) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Εκδηλώσεων και Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO & DES), συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο αποφασιστικά στις προσπάθειες για την ανάδειξη της χώρας ως κορυφαίου συνεδριακού προορισμού.

 Η GMA είχε παρουσία μέσω των τριών φορέων της σε σημαντικά φόρουμ που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ΙΜΕΧ 2024, συμμετέχοντας παράλληλα και σε επιμέρους συναντήσεις στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Οι φετινές θέσεις του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού στους πίνακες της ICCA

Στο πλαίσιο της ΙΜΕΧ, η International Congress and Convention Association (ICCA) ανακοίνωσε, όπως κάθε χρόνο, τη διεθνή κατάταξη πόλεων και χωρών στον συνεδριακό τουρισμό μέσω της οποίας προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για την πορεία του κλάδου διεθνώς, όσο και για τον οδικό χάρτη που συνίσταται να ακολουθήσει η πολιτεία, προκειμένου η χώρα μας να ωφεληθεί περαιτέρω από την ανάπτυξή του συνεισφέροντας ταυτόχρονα με σημαντικά έσοδα στην ελληνική οικονομία.

 Όπως καταγράφεται στα αποτελέσματα της ICCA, η Αθήνα διατηρεί τη δυναμική της μεταξύ των σημαντικότερων συνεδριακών πόλεων, ενώ η Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε εντυπωσιακή άνοδο.

Ειδικότερα, η Ελλάδα βρίσκεται για το 2023 στη 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης από τη 13η το 2022 και αντίστοιχα στην 11η θέση στην Ευρώπη το 2023 από τη 10η το 2022. Η Αθήνα κατέχει την 15η θέση για το 2023 από την 8η θέση το 2022 και αντίστοιχα στην 11η θέση στην Ευρώπη το 2023 από 8η το 2022. Τέλος, η Θεσσαλονίκη ανέβηκε στην 42η θέση στον κόσμο το 2023 από 78η το 2022 και αντίστοιχα στην 26η στην Ευρώπη το 2023, από 51η το 2022.

Από τα φετινά αποτελέσματα προκύπτει ότι με την επαναφορά της κανονικότητας μετά την κρίση της πανδημίας, επανήλθαν ψηλά στην κατάταξη οι ασιατικές πόλεις, εντείνοντας τον διεθνή ανταγωνισμό μεταξύ των προορισμών. Παράλληλα, παρατηρείται άνοδος στην κατάταξη μικρότερων πόλεων, γεγονός που καταδεικνύει ότι με τον κατάλληλο εθνικό σχεδιασμό και στρατηγική θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ανάπτυξη του κλάδου περισσότεροι προορισμοί εντός Ελλάδας.

 Ταυτόχρονα, οι δύο βασικοί συνεδριακοί προορισμοί, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χάρη στην αποτελεσματική λειτουργία των δυο μοναδικών Γραφείων Συνεδρίων στην Ελλάδα έχουν επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα ως τώρα. Παράλληλα, ο HAPCO & DES παράγει σημαντικό έργο για την προώθηση και ανάπτυξη του κλάδου σε εθνικό επίπεδο. Ωστόσο για την περαιτέρω ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού, απαιτούνται σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, όπως νέοι συνεδριακοί χώροι, εθνική στρατηγική και δημιουργία περισσότερων περιφερειακών DMO με απώτερο στόχο τη δημιουργία Εθνικού Convention Bureau.

 Επίσης, σημειώνεται ότι διεθνώς είναι πλέον ψηλά στην ατζέντα η ανάπτυξη του συνεδριακού κλάδου με βιώσιμους όρους, γεγονός που ενισχύει την ανάγκη για ύπαρξη εθνικού σχεδίου, κατάλληλη ενημέρωση και εκπαίδευση της αγοράς.

  Οι εκπρόσωποι των τριών φορέων του GMA, σε δηλώσεις τους, υπογράμμισαν τη δυναμική παρουσία που διατηρεί η χώρα μας στον Συνεδριακό Τουρισμό, η οποία αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της ICCA.

 Η  Πρόεδρος του HAPCO & DES (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Εκδηλώσεων και Οργανωτών Συνεδρίων), Σίσσυ Λυγνού, τόνισε:

 «Η φετινή έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού IMEX, ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη δυναμική της παγκόσμιας συνεδριακής βιομηχανίας και της αποδοχής της αξίας της και της συμβολής της στην ανάπτυξη από κορυφαίους προορισμούς, που εντυπωσίασαν με τη σύγχρονη παρουσία τους. Το politicians forum της έκθεσης έδωσε συμπεράσματα συνένωσης δυνάμεων σημαντικών policy makers, κυβερνητικών φορέων και οργανισμών για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου διεθνώς. Είχα τη χαρά και τιμή να εκπροσωπώ την IAPCO, τον εθνικό σύνδεσμο Hellenic Association of Professional Congress Organizers – HAPCO & DES και την εθνική συνέργεια Greek Meetings Alliance και να είμαι μέρος των συζητήσεων. Μέσω αυτών των οργανισμών παράγεται σημαντικό έργο για την ανάδειξη της χώρας ως #MeetingsDestination. Η συνέργεια Greek Meetings Alliance έχει επιδείξει σημαντικό έργο στην προώθηση της χώρας ως κορυφαίου συνεδριακού προορισμού και έχει υποβάλει αναλυτικό σχέδιο δράσης στην πολιτεία για την ανάπτυξή του. Εύχομαι στην επόμενη IMEX η παρουσία της χώρας μας να είναι πιο δυναμική σε αυτές τις σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις. Με στρατηγική και προβολή σε εθνικό επίπεδο».

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), Ιωάννης Γεώργιζας, σημείωσε:

«Η θέση της Αθήνας ανάμεσα στους κορυφαίους συνεδριακούς προορισμούς -11η στην ευρωπαϊκή κατάταξη και 15η στη διεθνή- είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται από το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (This is Athens – CVB) σε επίπεδο προβολής και δικτύωσης. Ως ιδρυτικό μέλος της σύμπραξης Greek Meetings Alliance, συνεχίζουμε μεθοδικά και οργανωμένα τις δράσεις μας για την περαιτέρω ενίσχυση της πόλης μας στη διεθνή συνεδριακή αγορά».

  O Πρόεδρος Δ.Σ. του Thessaloniki Convention Bureau, Πρόδρομος Μοναστηρίδης, υπογράμμισε:

 «Η εντυπωσιακή άνοδος της Θεσσαλονίκης και η σταθεροποίηση της Αθήνας μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών παγκοσμίως είναι πρωτίστως μια αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της απρόσκοπτης και αποτελεσματικής προσπάθειας που καταβάλλουν, αντίστοιχα, το Thessaloniki Convention Bureau και το This is Athens Convention & Visitors Bureau για την ανάδειξη και την καθιέρωση των δύο πόλεων στην παγκόσμια συνεδριακή και τουριστική αγορά. Η θεαματική επίδοση της Θεσσαλονίκης είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού με πρόγραμμα και δράσεις, οι οποίες υλοποιούνται με τεχνογνωσία και επαγγελματισμό. Η αξιοσημείωτη αυτή επιτυχία είναι καθοριστική και επιβάλλει περαιτέρω επένδυση στις δυνατότητες και προοπτικές του προορισμού με στόχο να αξιοποιήσουμε το ευνοϊκό momentum, να εξελιχθούμε και να αναρριχηθούμε ακόμη ψηλότερα στον παγκόσμιο συνεδριακό χάρτη».

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από την GMA στη σύμπραξη των εθνικών CVBS.

Σε επιμέρους συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η Business Development Manager του This is Athens – CVB, Μαρία Παπαδοπούλου και ο Managing Director του TCB, Δημήτρης Γανίτης συμμετείχαν στο 2ο Global Forum of National Convention Bureaux για τη βιωσιμότητα στον συνεδριακό κλάδο, που διοργανώθηκε από το Strategic Alliance of the National Convention Bureaux of Europe, τη σύμπραξη των εθνικών CVBs. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη σύμπραξη, η Ελλάδα έχει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να εκπροσωπείται μέσω της GMA.

 Εκ μέρους του HAPCO & DES η επικεφαλής Σίσσυ Λυγνού και President Elect της IAPCO, συμμετείχε στο IMEX Politicians Forum που πλέον αποτελεί θεσμό, φέρνοντας στο ίδιο τραπέζι decision και policy makers, κυβερνητικούς φορείς και οργανισμούς για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου διεθνώς.

 Στο πλαίσιο της IMEX 2024, η Greek Meetings Alliance συνδιοργάνωσε με τον ΕΟΤ, ένα Greek cocktail party που αποτέλεσε ξεχωριστό γεγονός για την Έκθεση προσελκύοντας στο ελληνικό περίπτερο πολλούς συμμετέχοντες buyers – διοργανωτές συνεδρίων, εκπροσώπους associations, κ.ά. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν σημαντικοί παράγοντες του κλάδου από όλο τον κόσμο, σε μία εκδήλωση που αποτέλεσε ευκαιρία για δικτύωση.

 Η IMEX 2024 σε αριθμούς

 Σημειώνεται ότι σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές, στην IMEX 2024 συμμετείχαν περισσότεροι από 12.000 επαγγελματίες εκθέσεων -4.000 εκ των οποίων ήταν buyers- ενώ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 60.000 συναντήσεις, καθώς και χιλιάδες επιπλέον στις αίθουσες της Έκθεσης.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 21/07 12:39

  Τουρισμός | Ποιες εθνικότητες "καίει" περισσότερο ο καύσωνας - τι δείχνουν οι δαπάνες με πιστωτικές κάρτες στην Ισπανία

 2. 21/07 12:16

  +14,8% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Μάιο - μεγαλύτερη αύξηση στο Ηράκλειο και μείωση στην Αχαΐα

 3. 21/07 11:56

  Δήμος Επιδαύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 4. 21/07 11:55

  ‘Εκθεση Τοπικών Προϊόντων στη Μακρυρράχη Πηλίου

 5. 20/07 22:18

  Ε. Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση- “Στρατηγικός Σχεδιασμός” και χωροταξικό- νέο λιμάνι στο Μονόλιθο

 6. 20/07 13:16

  Κυπριακός τουρισμός | «Έξυπνος» προορισμός η Πάφος με την τοποθέτηση ψηφιακών πινακίδων

 7. 20/07 13:03

  Ο πλανήτης αιχμάλωτος ενός μικρού ψηφιακού λάθους

 8. 20/07 12:58

  Μ. Κόνσολας | «Νέα δέσμη κινήτρων για τους γιατρούς που θα υπηρετούν στα νοσοκομεία των νησιών»

 9. 20/07 12:50

  O Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης καταδικάζει περιστατικό ξυλοδαρμού τουριστών - προσφορά δωρεάν διακοπών

 10. 20/07 12:39

  Ε.Ξ. Ρόδου | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων Φαληρακίου & Καλλιθέας

 11. 20/07 12:36

  Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό Κοζάνης

 12. 20/07 12:34

  Ισπανία: Η αύξηση των τουριστικών μεγεθών αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης

 13. 19/07 17:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | grape - Greek Agora of Performance, 21 – 25 Ιουλίου

 14. 19/07 16:05

  LoveHER | Τουριστική προβολή του Ηρακλείου: Επίσημη προβολή του σποτ, εμπνευσμένο από τα γράμματα HER της λέξης HERAKLION

 15. 19/07 14:48

  Έτοιμη η μελέτη για το rebranding της Ρόδου από τον Δήμο Ρόδου

 16. 19/07 14:42

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Αναψυκτήριο, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 – ΧΩΡΟΣ Δ | 23 Ιουλίου - 21:00, 24 & 25 Ιουλίου - 21:30

 17. 19/07 11:14

  Χάος σε όλο τον κόσμο από τεχνικό πρόβλημα | Παρέλυσαν πτήσεις- τι λένε Aegean Airlines και ΔΑΑ

 18. 19/07 10:26

  Σύσταση Οργανισμού Διαχείρισης και Προβολής Προορισμών στο Ρέθυμνο | Συνάντηση Κεφαλογιάννη- Δημάρχου

 19. 19/07 10:14

  Βρετανικός τουρισμός | Σήμερα Παρασκευή ήταν προγραμματισμένες οι περισσότερες πτήσεις από τον Οκτώβριο του 2019

 20. 19/07 07:33

  Δήμος Βιάννου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 21. 19/07 07:32

  Δράσεις αναβάθμισης υποδομών Δικταίου Άντρου

 22. 19/07 07:29

  Φεστιβάλ Χορωδιών στα Τζουμέρκα

 23. 19/07 07:00

  Στρατηγικός σχεδιασμός Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στην Ερέτρια

 24. 19/07 07:00

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Δράση ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού

 25. 18/07 22:40

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες δράσεις προτείνει το WTTC για τη συνύπαρξη ντόπιων και τουριστών

 26. 18/07 21:55

  Υπερτουρισμός | Νέα διαδήλωση στη Μαγιόρκα την Κυριακή- έκκληση της τοπικής κυβέρνησης για ειρηνική διαμαρτυρία

 27. 18/07 14:20

  Γ. Χατζημάρκος | Αύξηση του προϋπολογισμού για την ενίσχυση των τουριστικών επενδύσεων μέσω του Αναπτυξιακού

 28. 18/07 14:11

  Focus Bari | Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της Ελληνικής ναυτιλίας- Μόνο 1% των νέων...

 29. 18/07 13:46

  Οι επιδόσεις των ελληνικών καταλυμάτων το 2023 με τα ...μάτια της ΕΛΣΤΑΤ | Ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ενοικιαζόμενα

 30. 18/07 13:33

  ΕΕ | 7 δισ. ευρώ σε υποδομές βιώσιμων, ασφαλών και έξυπνων μεταφορών- ενισχύονται λιμένες στην Ελλάδα

 31. 18/07 13:22

  Έκρηξη παρουσιάζουν οι ταξιδιωτικές απάτες | 12 συμβουλές στις κρατήσεις μέσω Booking

 32. 18/07 11:29

  Ισχυρή άνοδος στις συναλλαγές πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα στο α' εξάμηνο του 2024

 33. 18/07 11:19

  Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με τον όμιλο Expedia

 34. 18/07 10:42

  Υπερ-τουρισμός | "Και όμως οι διαδηλώσεις θα πετύχουν τον στόχο για μείωση των αφίξεων σε αυτές τις περιοχές"

 35. 18/07 07:00

  Τήλος: Παγκόσμια πρωτιά ως πιστοποιημένο νησί μηδενικών αποβλήτων ενεργειακής αυτονομίας

 36. 18/07 07:00

  Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: 2 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 37. 18/07 07:00

  Αλγερία: Σχέδιο δράσης για τουριστική ανάπτυξη

 38. 18/07 07:00

  Τσεχία: Συνεχώς αυξανόμενα τα έσοδα από τον τουρισμό

 39. 18/07 07:00

  Το Σινεμά στον Κήπο του Φεστιβάλ στο Χόρτο Πηλίου

 40. 17/07 18:14

  "Όχι" και από την Περιφέρεια στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για υπερδόμηση της Μαρίνας της Αρετσούς

 41. 17/07 16:16

  Ξενοδοχεία | Το The Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα στα 50 καλύτερα του National Geographic «Lakes & Mountains 2024»

 42. 17/07 16:09

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση ‘‘Η χαρά της ζωής’’ στο Ρέθυμνο με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

 43. 17/07 15:00

  Κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Σαντορίνη και τουρνουά μπάσκετ στη Λήμνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 44. 17/07 14:40

  Η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου - ADAC αγόρασε 70 ταξιδιωτικά γραφεία της Galeria

 45. 17/07 13:55

  Jet2.com: 11 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

 46. 17/07 13:09

  Άμστερνταμ εναντίον υπερτουρισμού: Τι κάνει ο δήμος για να επαναφέρει την ισορροπία

 47. 17/07 12:36

  ΥΠΑ | +11,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' εξάμηνο του 2024

 48. 17/07 12:16

  Condor: 6 νέες συνδέσεις με Ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2025

 49. 17/07 12:06

  ΔΥΠΑ: Σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στις 7 Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Τουρισμού-Φιλοξενίας

 50. 17/07 12:00

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Ακρόπολης Αθηνών λόγω υψηλών θερμοκρασιών

 51. 17/07 11:51

  Νέος ισχυρός όμιλος στον κλάδο του ελληνικού ελαιολάδου

 52. 17/07 11:43

  ECTAA: Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ για τρίτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού

 53. 17/07 11:30

  Airbnb | Συμβουλές στους ταξιδιώτες στην Ελλάδα για να κλείσουν τη διαμονή τους με ασφάλεια

 54. 17/07 11:23

  "Travel and Leisure" | Δημοφιλέστερο νησί η Μήλος - διακρίσεις και για άλλα ελληνικά νησιά

 55. 17/07 11:05

  Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου | ΘΕΑΤΡΟ: Ανέστης Αζάς -Τα σκυλιά, Πειραιώς 260- Χώρος Η 19 – 21 Ιουλίου, 21.30

 56. 17/07 10:44

  ΥΠΑ: Δυνατότητα πρακτικής άσκησης και εκπόνησης πτυχιακής εργασίας σε φοιτητές

 57. 17/07 10:25

  Μοναδικές υπαίθριες δράσεις για όλους στο Navarino Challenge 2024

 58. 17/07 07:55

  Καταδυτικός τουρισμός | Σε ποιες περιοχές της χώρας βουλιάζουν αγάλματα, αεροπλάνα και βαπόρια για καταδύσεις

 59. 17/07 07:51

  Διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στη Νέα Καλλικράτεια με σκοπό την ανέγερση ξενοδοχείου

 60. 17/07 07:41

  Δήμος Δελφών: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 61. 17/07 07:36

  Βόρεια Μακεδονία: Aυξημένη η τουριστική κίνηση στο 5μηνο

 62. 17/07 07:32

  Stefaniada Festival στην Αργιθέα Καρδίτσας

 63. 16/07 19:13

  Θετική γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του 5άστερου Knossos Royal Village

 64. 16/07 19:07

  Ηράκλειο | Προβολή από τον ΕΟΤ ως city break προορισμού όλο το χρόνο - Συναντήσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη

 65. 16/07 19:02

  Δήμος Αθήνας | Σε ισχύ η απόφαση για τα επιτρεπόμενα ύψη κτιρίων

 66. 16/07 15:54

  «loveHER | 5 Senses | 365 Days»: Παρουσιάζεται την Πέμπτη η νέα καμπάνια του Δήμου Ηρακλείου

 67. 16/07 15:26

  Αυξημένη τουριστική κίνηση διαπιστώνει η Uber στην Ελλάδα

 68. 16/07 14:02

  WWF: Για μια βιώσιμη διαχείριση αστικών αποβλήτων - στις χειρότερες θέσεις η Ελλάδα

 69. 16/07 13:58

  Γερμανικός τουρισμός: Ακριβότερα κατά 4,5% από πέρυσι τα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο

 70. 16/07 13:40

  Γερμανικός τουρισμός: “Πεθαίνουν” οι κλασικές διακοπές 2 εβδομάδων – Πώς η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα

 71. 16/07 12:25

  Aegean / Air Canada: Διευρύνεται η συνεργασία κοινού κωδικού με 9 επιπλέον δρομολόγια

 72. 16/07 11:55

  Τουρισμός | Booking.com: Οι πηγές έμπνευσης των ταξιδιωτών και πώς θα τους προσελκύσουν τα καταλύματα

 73. 16/07 11:31

  Handelsblatt | Το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο πλημμυρίζει τη νοτιοανατολική Ευρώπη

 74. 16/07 10:12

  Τουρισμός της Διασποράς: Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προσέλκυση των ομογενών

 75. 16/07 07:59

  Δημιουργία πολυλειτουργικού χώρου στην Κοινότητα Δρεπάνου

 76. 16/07 07:56

  Δήμος Αλμυρού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 77. 16/07 07:53

  Μελέτη για μετατροπή αλιευτικού καταφυγίου στο Παλούκι Αμαλιάδας σε καταφύγιο τουριστικών σκαφών

 78. 16/07 07:52

  4η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων Κηρήθρας στο Πουρί Πηλίου

 79. 16/07 07:03

  Δήμος Μετεώρων: Διαγωνισμός για εκμίσθωση 2 εκτάσεων για τουριστικούς σκοπούς

 80. 15/07 19:42

  Δεκτή η παραίτηση Φραγκάκη στον ΕΟΤ - προσωρινός γ.γ. ο Κ.Ζήκος

 81. 15/07 19:33

  Ο "υπερτουρισμός" άλλοθι για ανεπαρκείς υποδομές και υπηρεσίες;

 82. 15/07 19:29

  Η ακρίβεια στο επίκεντρο σύσκεψης των Περιφερειαρχών με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εσωτερικών

 83. 15/07 19:23

  Comédie-Française - Tiago Rodrigues Hecuba, not Hecuba 26 & 27 Ιουλίου | Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 84. 15/07 17:10

  Αποχώρηση Δημήτρη Φραγκάκη από Γ.Γ. του ΕΟΤ

 85. 15/07 14:38

  ACI Europe / Αερομεταφορές: Ρεκόρ αύξησης της διασυνδεσιμότητας Ελλάδας και Αθήνας

 86. 15/07 14:25

  ΕΟΤ Τουρκίας | Ταξίδι εξοικείωσης σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο

 87. 15/07 13:07

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | Παράσταση Ετυμολογίες στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

 88. 15/07 13:01

  Αυτή είναι η ώρα και ημέρα που όλοι κάνουν ξενοδοχειακές κρατήσεις

 89. 15/07 12:26

  Holidu: 2 Ελληνικές παραλίες στις 10 με τον περισσότερο κόσμο στην Ευρώπη

 90. 15/07 10:49

  Δήμος Αθηναίων | Διαχείριση απορριμμάτων λόγω υψηλών θερμοκρασιών για πολίτες και επιχειρήσεις

 91. 15/07 09:57

  Μόνο ο τουρισμός που υποστηρίζεται από τους ντόπιους είναι βιώσιμος - συνάντηση κορυφής στην Ισπανία

 92. 14/07 20:35

  Ειδικός Σύμβουλος τουρισμού για τον δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων

 93. 14/07 20:30

  Δήμος Ελαφονήσου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 94. 14/07 20:20

  Γιορτή Ψαράδων στα Μεσάγγαλα Λάρισας

 95. 14/07 20:10

  Ποιον ωφελεί τελικά ο (υπερ)τουρισμός;

 96. 14/07 12:02

  Νυχτερινός φωτισμός κάστρου Χώρας Σαμοθράκης

 97. 14/07 07:43

  Δήμος Σύμης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 98. 14/07 06:44

  Κως: Μείωση των ορίων ταχύτητας στα 50 χλμ. όπου υφίσταται όριο 60 και 70 χλμ.

 99. 13/07 16:42

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 100. 13/07 13:31

  Παρατεταμένο διάστημα πολύ υψηλών θερμοκρασιών τον φετινό Ιούλιο