FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

H ECTAA (European Travel Agents' and Tour Operators' Associations), η FedHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού) και ο ΗATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και ταξιδιωτικών Γραφείων), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), συγκάλεσαν μία κρίσιμης σημασίας σύσκεψη στις 28 Σεπτεμβρίου 2023, στo ξενοδοχείο PLAZA HOTEL RESORT, προκειμένου να συζητήσουν για την πιεστική ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές στον τουρισμό, υπό το φως των ακραίων κλιματικών φαινομένων που σημειώθηκαν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Η σύσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της διεξαγωγής του διήμερου εξαμηνιαίου συνεδρίου της ECTAA στην Παλαιά Φώκαια, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν ήδη και ολοκληρώνονται στις 29 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από τους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού κλάδου ταξιδιωτικών γραφείων, το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Άντζελα Γκερέκου, και ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

«Η βιωσιμότητα αντιπροσωπεύει την ευκαιρία, για έναν προορισμό όπως η Ελλάδα, να εξελιχθεί και να ευδοκιμήσει σε αρμονία με τον πλανήτη. Απαιτεί φιλοδοξία, προνοητικότητα και επένδυση. Οι ελληνικές αρχές έχουν δεσμευθεί και ήδη εργάζονται ενεργά για να καταστήσουν τη χώρα μας ηγέτη στον αειφόρο τουρισμό στη Λεκάνη της Μεσογείου», υπογράμμισε σε εισήγησή της η κ. Γκερέκου.

Από την πλευρά του ο κ. Φραγκάκης αναφέρθηκε στην στρατηγική εξωστρέφειας που ακολουθεί ο ελληνικός τουρισμός, ιδιαίτερα την τελευταία τετραετία σε συνεργασία με την ECTAA, αποκομίζοντας οφέλη σε κάθε άποψη του τουριστικού προϊόντος του, και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και αναγνώριση στα τουριστικά γραφεία και τους διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών, οι οποίοι είναι αυτοί που διακινούν τον οργανωμένο τουρισμό παγκοσμίως. Όπως είπε ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, η ECTAA αποτελεί σταθερά στρατηγικό εταίρο του Ελληνικού τουρισμού.
 
ECTAA: Βαθιά ευθύνη απέναντι στους προορισμούς και το περιβάλλον
 
Γενικό συμπέρασμα των εργασιών του συνεδρίου είναι ότι, με το προνόμιο των μεταμορφωτικών εμπειριών που προσφέρουν τα ταξίδια στους ανθρώπους, έρχεται και μια βαθιά ευθύνη απέναντι στους προορισμούς και το περιβάλλον. Σε μια εποχή που ορίζεται από την κλιματική αλλαγή και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η ταξιδιωτική βιομηχανία πρέπει να υιοθετήσει τη βιωσιμότητα ως επιτακτική ανάγκη.

Ο Frank Oostdam, πρόεδρος της ECTAA, δήλωσε: «Η ταξιδιωτική βιομηχανία συμβάλλει στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Ωστόσο, υπάρχει μία σαφής πορεία προς τα εμπρός μέσω της προώθησης και της διάδοσης βιώσιμων πρακτικών, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, των ενεργειακά αποδοτικών μεταφορών και των προγραμμάτων αντιστάθμισης άνθρακα, για τη μείωση των εκπομπών και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

Οι πρακτικές αειφόρου τουρισμού πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν την ετοιμότητα για καταστροφές και τη διαχείριση κινδύνου, προκειμένου να κάνουν τους προορισμούς πιο ανθεκτικούς απέναντι σε κρίσεις, είτε του φυσικού περιβάλλοντος είτε υγειονομικές. Οι ταξιδιώτες επιλέγουν ολοένα και περισσότερο προορισμούς και επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στη βιωσιμότητα. Υιοθετώντας πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, η ταξιδιωτική βιομηχανία μπορεί να ενισχύσει τη φήμη της, να προσελκύσει υπεύθυνους ταξιδιώτες και να παραμείνει ανταγωνιστική σε μία μεταβαλλόμενη αγορά. Οι ταξιδιώτες δεν είναι απλώς καταναλωτές, είναι πιθανοί υποστηρικτές της βιωσιμότητας. Όταν βιώνουν αειφόρες πρακτικές από πρώτο χέρι, γίνονται πρεσβευτές αλλαγής, διαδίδοντας την ευαισθητοποίηση και εμπνέοντας άλλους να κάνουν συνειδητές επιλογές.

Οι εκπρόσωποι της FedHATTA, του HATTA και της ECTAA δεσμεύτηκαν να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις σχετικά με τον αειφόρο τουρισμό. Αυτή η συλλογική δέσμευση στοχεύει στην οικοδόμηση ενός φωτεινότερου, περισσότερο υπεύθυνου και πιο εμπνευσμένου μέλλοντος για την ταξιδιωτική βιομηχανία και τον κόσμο.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν επίσης στην πρόταση Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τους Πράσινους Ισχυρισμούς (Green Claims proposal), που εγκρίθηκε από την Επιτροπή τον Μάρτιο του 2023, η οποία στοχεύει στην αντιμετώπιση του greenwashing, στην προστασία των καταναλωτών και στην προώθηση της περιβαλλοντικής ευθύνης στις εμπορικές πρακτικές μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών. Ανάλογη προσοχή δόθηκε στην νομοθετική πρόταση που εγκρίθηκε τον Ιούλιο του 2023, η οποία επιδιώκει να υπερνικηθούν τα εμπόδια στην εναρμόνιση της μέτρησης και του υπολογισμού των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου στον τομέα των μεταφορών. Αν και αυτός ο Κανονισμός δεν επιβάλλει την υποβολή εκθέσεων για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ανοίγει το δρόμο για κίνητρα και μεγαλύτερη υπευθυνότητα, οδηγώντας τελικά την τουριστική βιομηχανία προς ένα πιο αποτελεσματικό και βιώσιμο μέλλον.
Η ECTAA, η FedHATTA και ο HATTA, παραμένουν προσηλωμένοι σε αυτές τις πρωτοβουλίες και συνεχίζουν να εργάζονται συλλογικά για να διασφαλίσουν την υπεύθυνη εξέλιξη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και την ευθυγράμμισή της με τους παγκόσμιους στόχους βιωσιμότητας.
 
Στη συνέχεια, ο κ. Γρηγόρης Τούλιας από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing του Ν. Θεσσαλονίκης, σε μία σύντομη παρουσίαση, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη αποτελούσε μέχρι  σήμερα απλώς έναν κόμβο μετάβασης σε άλλους προορισμούς, μέσω του αεροδρομίου, του λιμανιού και του σιδηροδρομικού σταθμού της. Τώρα όμως, με δεδομένα τα 2300 χρόνια ιστορίας της και τα κάθε είδους σημαντικά μνημεία που οφείλει να προστατέψει, αρχίζει να τοποθετεί δυναμικά την βιωσιμότητα στον τουρισμό ψηλά στην ατζέντα της.
 
Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία της και η Διευθύντρια του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Κυριακή Μπουλασίδου.
 
Ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που για τέταρτη συνεχή χρονιά η ECTAA, μέσω του θεσμού του Preferred Destination, επισκέπτεται πολλές περιοχές της χώρας μας, αναδεικνύοντάς τις μέσα από τον μηχανισμό 80.000 τουριστικών γραφείων-μελών της και αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά περίτρανα ότι τα τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία και οι διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών συνιστούν τον κλάδο της τουριστικής αγοράς που διακινεί τον παγκόσμιο τουρισμό».

Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ – Κώστας Μπακογιάννης», κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, δήλωσε: «Μετά την επί 45 χρόνια συμμετοχή του ΗΑΤΤΑ στην ECTAA διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία, και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουμε στις αποφάσεις του ευρωπαϊκού μας οργάνου για την ευημερία της χώρας μας».
 
Στη συνέχεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε στενότερο κύκλο μεταξύ εκπροσώπων της ECTAA, της FedHATTA, του ΗΑΤΤΑ και του EGFATT, του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ταμείων Εγγυήσεων για τα Ταξίδια και τον Τουρισμό, κατά την οποία συζητήθηκαν τα συστήματα εγγυήσεων που διαθέτουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες για τις ανάγκες των οργανωμένων ταξιδιών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σχετικής ευρωπαϊκής νομοθεσίας, και αναζητήθηκαν τρόποι να ιδρυθεί ένα αντίστοιχο ταμείο εγγυήσεων για τον σκοπό αυτόν και στην Ελλάδα. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος και εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 04/12 07:31

  Άγιος Νικόλαος - Ελούντα | Ο τουρισμός κινδυνεύει από τα Υπεράκτια Αιολικά Πάρκα

 2. 04/12 07:24

  Ισπανία | Πτώση του πληθωρισμού λόγω και της μείωσης των τιμών στα τουριστικά πακέτα

 3. 04/12 07:22

  ΕΟΤ Γερμανίας | Εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Φρανκφούρτη

 4. 04/12 07:18

  Εγκατάσταση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας

 5. 03/12 07:21

  Η Αίγυπτος εγκαινιάζει την ηλεκτρονική πύλη χορήγησης «Golden License»

 6. 03/12 07:16

  Σουηδία: 26% ακριβότερα τα τρόφιμα σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021

 7. 02/12 07:16

  Η Λευκάδα στους εορτασμούς του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας-Ιαπωνίας 2024

 8. 02/12 06:18

  Κύπρος: Ο τουρισμός αυξάνει τις πωλήσεις εμφιαλωμένων νερών

 9. 01/12 21:23

  "Πράσινο" νησί ο Πόρος με χρηματοδότηση από τα Εμιράτα

 10. 01/12 21:11

  Τα γερμανικά εστιατόρια σε υπαρξιακή κρίση

 11. 01/12 21:00

  Ε.Ξ. Χανίων | Ημέρα Καριέρας στις 11 Δεκεμβρίου

 12. 01/12 15:34

  Το σκάνδαλο των μαϊμού εξαρτημάτων άγγιξε και τη Ryanair

 13. 01/12 14:38

  ECTAA | Η πρόταση της Κομισιόν θα αυξήσει την τιμή των ταξιδιωτικών πακέτων

 14. 01/12 14:22

  Η Γαλλία βάζει τέλος στο κάπνισμα σε όλες τις παραλίες, τα δημόσια πάρκα και τα δάση

 15. 01/12 14:13

  Τουρκία: "Είμαστε υπερδύναμη στον τουρισμό και ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους στον κόσμο"

 16. 01/12 13:49

  VisitEngland: Νέα εργαλειοθήκη για τις επιχειρήσεις στον προσβάσιμο τουρισμό

 17. 01/12 13:09

  Μνημόνιο συνεργασίας των Υπουργείων Πολιτισμού-Κλιματικής Κρίσης για τη θωράκιση των αρχαιολογικών χώρων από πυρκαγιά

 18. 01/12 12:03

  FedHATTA: Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Μ. Σενετάκη για επίλυση ζητημάτων λειτουργίας των τουριστικών γραφείων

 19. 01/12 11:54

  Τι απαντά η Kiwi.com στην έρευνα της Ryanair περί πειρατών-ΟΤΑ

 20. 01/12 11:53

  ΕΟΤ | Στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο της Βρετανικής Ένωσης Ανεξάρτητων Tour Operators

 21. 01/12 11:48

  ΙΝΣΕΤΕ: «Tαξίδια χωρίς αποκλεισμούς» στην Ελλάδα μέσα από 5 βασικές προτάσεις

 22. 01/12 11:44

  Eurowings: Δύο νέες συνδέσεις με Ζάκυνθο και Κάρπαθο το καλοκαίρι του 2024

 23. 01/12 11:12

  Mabrian | Κερδίζει έδαφος ο βιωματικός τουρισμός - το top 10 των προορισμών στην Ευρώπη γι αυτήν την τάση

 24. 01/12 10:51

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Ξενία Κοζάνης

 25. 01/12 10:40

  Λιμάνι Ηρακλείου | 27% περισσότεροι επιβάτες κρουαζιέρας στο 10μηνο- επιπλέον κρουαζιερόπλοια λόγω Ισραήλ

 26. 01/12 10:25

  ΕΕ | Απαγόρευση στη Fly Baghdad για πτήσεις στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο

 27. 01/12 07:42

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στη Ρόδο

 28. 01/12 07:39

  Εργασίες ανακαίνισης και άλλων διαμορφώσεων σε ξενοδοχεία στην Κρήτη και στη Ρόδο

 29. 01/12 07:35

  Καταδυτικό Πάρκο στο Ρέθυμνο

 30. 01/12 07:29

  1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αερομοντελισμού κλειστού χώρου στο Ηράκλειο

 31. 01/12 07:28

  Δημοσιονομικό περιθώριο στην Ισπανία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

 32. 30/11 17:25

  Περισσότεροι δικαιούχοι στον Β' κύκλο του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

 33. 30/11 16:28

  ΑΒΤΑ | Οι 4 εντελώς νέες τάσεις στα ταξίδια του 2024: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της νέας φουρνιάς ταξιδιωτών Generation T

 34. 30/11 15:08

  Airbnb | +47,1% έναντι του 2019 η ζήτηση για την Ελλάδα τον Οκτώβριο

 35. 30/11 14:02

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Να αποσυρθούν οι διατάξεις για Airbnb και πρόσθετους φόρους στα ξενοδοχεία

 36. 30/11 13:58

  ΞΕΕ | Το Πρόγραμμα Boutique Hotel στην έκθεση XENIA 2023

 37. 30/11 13:49

  Σε εταιρεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μισθώθηκε η Ακτή Βάρκιζας

 38. 30/11 13:30

  Scoot: Αυξημένη συχνότητα στις συνδέσεις Σιγκαπούρη – Αθήνα – Βερολίνο το 2024

 39. 30/11 13:08

  Τι συνέβη πραγματικά με τον Attika Reisen; Οι λόγοι που οδήγησαν στο αδιέξοδο

 40. 30/11 13:01

  Συνέδριο ΣΕΤΕ | Επαναπροσδιορίζοντας τον ρόλο του τουρισμού προς ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό μέλλον

 41. 30/11 12:37

  Η TUI ανοίγει νέο κανάλι ταξιδιωτικής έμπνευσης στο WhatsApp

 42. 30/11 12:21

  FedHATTA: Ο Βόλος και το Πήλιο επανήλθαν στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας  

 43. 30/11 12:10

  Ένας στους 2 Βρετανούς συνάντησε βρώμικες παραλίες στις διακοπές το 2023 - Οι δυο χώρες με τη μεγαλύτερη ρύπανση

 44. 30/11 11:49

  Τουρισμός | Global Hotel Alliance: Οι hotspot προορισμοί για το 2024- τι παρακινεί τους ταξιδιώτες να τους επισκεφτούν

 45. 30/11 11:19

  Τουρισμός | Ο Bentour Reisen επεκτείνει το πρόγραμμά του για Ελλάδα το 2024

 46. 30/11 10:26

  Τουρισμός | Ποια μέτρα προωθεί η Κομισιόν για την προστασία και τα δικαιώματα των ταξιδιωτών

 47. 30/11 10:06

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Δράσεις προβολής στην αμερικανική αγορά

 48. 30/11 07:59

  Αθλητική εκδήλωση 1ος Δρόμος Αμνισσού

 49. 30/11 07:14

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στην Αμαλιάδα

 50. 30/11 07:09

  Κατεδάφιση κτηρίου σε ξενοδοχείο στην Κω - Αναβάθμιση κτιριακών υποδομών στα ιαματικά νερά στη Μυτιλήνη

 51. 30/11 07:04

  Η Σαουδική Αραβία αγοράζει μερίδιο στο αεροδρόμιο του Χίθροου

 52. 30/11 07:02

  Les Roches: Καθολική μεταμόρφωση της πανεπιστημιούπολης στις Ελβετικές ‘Άλπεις

 53. 29/11 16:24

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του ΞΕΝΙΑ Καλεντζίου

 54. 29/11 15:23

  Ryanair: «Πειρατές-ΟΤΑ χρεώνουν μέχρι και 344% ακριβότερα τις υπηρεσίες μας!» - Όλα τα ονόματα

 55. 29/11 14:46

  Uber | Νέα υπηρεσία για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα και σε άλλες 7 ευρωπαϊκές χώρες

 56. 29/11 14:43

  Το "Work From Greece" στους ελληνικούς προορισμούς

 57. 29/11 14:24

  Solmar: Νέες βίλες προς ενοικίαση στη νότια Πελοπόννησο το 2024

 58. 29/11 14:05

  Το Δουβλίνο Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα του 2024 | Το Γκροσσέτο (Ιταλία) ο Πράσινος Πρωτοπόρος του Έξυπνου Τουρισμού

 59. 29/11 13:47

  Ryanair: 5,8 εκατ. αεροπορικές θέσεις στους Έλληνες ταξιδιώτες το καλοκαίρι του 2024

 60. 29/11 13:46

  Η FREENOW και η Karhoo συνεργάζονται στις υπηρεσίες μετακίνησης για ταξιδιώτες σε όλη την Ευρώπη

 61. 29/11 13:17

  7+1 στρατηγικές για να αποφύγετε τα δίχτυα των χάκερ

 62. 29/11 12:38

  Τουρισμός: Ένας στους 3 Αμερικανούς ταξίδεψε περισσότερο φέτος έναντι του 2019

 63. 29/11 12:07

  FedHATTA: Σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας – Ιράν στον τουρισμό

 64. 29/11 12:05

  ΦΠΑ στις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις ενέκρινε η Γερουσία στη Γαλλία

 65. 29/11 11:54

  Jet2holidays | "Athens Coast" και Σύμη νέοι προορισμοί το καλοκαίρι

 66. 29/11 10:48

  Ο Όμιλος Anex αυξάνει την παρουσία του στην Ελλάδα το 2024- επιπλέον ξενοδοχεία σε Κρήτη και Κέρκυρα

 67. 29/11 10:35

  Γερμανία: Ο Σολτς προειδοποιεί για δύσκολες μέρες | Bild: «Χρεωκοπημένοι Γερμανοί πουλήστε τα νησιά σας»

 68. 29/11 10:22

  Η ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ στην εκδήλωση του ΞΕΕ στο πλαίσιο της 11ης Γενικής Συνέλευσης

 69. 29/11 10:10

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Κυκλάδες και Πελοπόννησος οι μόνες περιοχές με μείωση αεροπορικών αφίξεων στο 10μηνο

 70. 29/11 07:58

  Σε Σύρο και Αθήνα γυρίσματα ταξιδιωτικής εκπομπής καναλιού της Εσθονίας

 71. 29/11 07:12

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στο Μέτσοβο

 72. 29/11 07:09

  Σε ποια εταιρεία μισθώνεται ο ξενώνας Μάρπησσας στην Πάρο

 73. 29/11 07:07

  Απόρριψη ένταξης στον Αναπτυξιακό Νόμο ξενοδοχειακής επένδυσης στην Κρήτη

 74. 29/11 07:06

  Ryanair: Εκπτώσεις 10% στη Cyber Week

 75. 28/11 20:21

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Σύβοτα και Σέριφο

 76. 28/11 19:10

  Attika Reisen | Κήρυξε πτώχευση ο σπεσιαλίστας των διακοπών για Ελλάδα στη Γερμανία

 77. 28/11 16:43

  To Ρέθυμνο τίμησε την τηλεοπτική σειρά "Σασμός"

 78. 28/11 16:25

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Ξενία Καστανιάς στην Κορινθία

 79. 28/11 16:21

  EOT Κάτω Χωρών: Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο Β2Β roadshow «Around the World»

 80. 28/11 15:51

  Από ζόμπι... ξενοδοχείο: Πώς τα άδεια κτίρια γραφείων μετατρέπονται σε πολυτελή καταλύματα

 81. 28/11 14:40

  Η CLIA παρουσιάζει στην Κυβέρνηση το 5ετές Σχέδιο Δράσης του κλάδου της κρουαζιέρας για την Ελλάδα

 82. 28/11 13:16

  Τουρισμός: Ο Γερμανός t.o. Sitalia γίνεται Spica Travel με πακέτα διακοπών στη Μεσόγειο (και Ελλάδα)

 83. 28/11 12:58

  Το 100% Hotel Show μεταμόρφωσε για 3 ημέρες το MEC Παιανίας, σε σημείο αναφοράς νέων ιδεών και καινοτομίας

 84. 28/11 12:27

  Telegraph: Μία Ελληνική πόλη στις 10 καλύτερες της Ευρώπης για χειμερινές αποδράσεις

 85. 28/11 12:15

  XENIA '23 | Χιλιάδες στελέχη είδαν από κοντά τα hospitality megatrends

 86. 28/11 12:01

  Αντικατάσταση των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης Ταξί με επιβατηγά οχήματα από 6 έως εννέα 9 θέσεων

 87. 28/11 11:38

  ΠΟΞ | Οργισμένη αντίδραση για τις ρυθμίσεις στη βραχυχρόνια μίσθωση και το τέλος ανθεκτικότητας

 88. 28/11 11:31

  LOT Polish Airlines: Νέα καθημερινή σύνδεση με την Αθήνα από τον Απρίλιο του 2024

 89. 28/11 10:58

  AJet | Ξεκινά τον Μάρτιο η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Turkish Airlines

 90. 28/11 10:52

  Rhomberg Reisen: Νέα τσάρτερ προς 4 Ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2024

 91. 28/11 10:22

  Γαλλία | Γιατί ακυρώνονται 16.500 πτήσεις μεταξύ 9 Ιανουαρίου και 14 Φεβρουαρίου 2024

 92. 28/11 07:23

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στους Δελφούς

 93. 28/11 07:19

  Μη έγκριση αιτήματος ανέγερσης ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Νάξο

 94. 28/11 07:16

  Η ιστορία του πρώην METROPOLITAN CAPSIS στη Ρόδο

 95. 28/11 07:09

  Έγκριση μερικής διάσπασης της «AFEA Ανώνυμη Εμπορική Τουριστική και Ξενοδοχειακή Εταιρία», με σύσταση νέας ΑΕ

 96. 27/11 19:59

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Ζαχάρως

 97. 27/11 16:21

  ITA Airways: Νέες συνδέσεις με Ρόδο, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά το καλοκαίρι του 2024

 98. 27/11 16:05

  "Αδύναμη" η ρύθμιση για τη βραχυχρόνια μίσθωση | "Φέρτε τα ένσημα" να δούμε την προσφορά της στην απασχόληση

 99. 27/11 15:41

  Ecole hôtelière de Lausanne: 7 επιτυχημένες στρατηγικές για προσέλκυση εργαζομένων στα πολυτελή ξενοδοχεία

 100. 27/11 13:16

  Ισπανία: 100.000 κενές θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία – «Χρειαζόμαστε μορφωμένους ανθρώπους από όλο τον κόσμο»