FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

H ECTAA (European Travel Agents' and Tour Operators' Associations), η FedHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού) και ο ΗATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και ταξιδιωτικών Γραφείων), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), συγκάλεσαν μία κρίσιμης σημασίας σύσκεψη στις 28 Σεπτεμβρίου 2023, στo ξενοδοχείο PLAZA HOTEL RESORT, προκειμένου να συζητήσουν για την πιεστική ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές στον τουρισμό, υπό το φως των ακραίων κλιματικών φαινομένων που σημειώθηκαν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Η σύσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της διεξαγωγής του διήμερου εξαμηνιαίου συνεδρίου της ECTAA στην Παλαιά Φώκαια, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν ήδη και ολοκληρώνονται στις 29 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από τους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού κλάδου ταξιδιωτικών γραφείων, το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Άντζελα Γκερέκου, και ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

«Η βιωσιμότητα αντιπροσωπεύει την ευκαιρία, για έναν προορισμό όπως η Ελλάδα, να εξελιχθεί και να ευδοκιμήσει σε αρμονία με τον πλανήτη. Απαιτεί φιλοδοξία, προνοητικότητα και επένδυση. Οι ελληνικές αρχές έχουν δεσμευθεί και ήδη εργάζονται ενεργά για να καταστήσουν τη χώρα μας ηγέτη στον αειφόρο τουρισμό στη Λεκάνη της Μεσογείου», υπογράμμισε σε εισήγησή της η κ. Γκερέκου.

Από την πλευρά του ο κ. Φραγκάκης αναφέρθηκε στην στρατηγική εξωστρέφειας που ακολουθεί ο ελληνικός τουρισμός, ιδιαίτερα την τελευταία τετραετία σε συνεργασία με την ECTAA, αποκομίζοντας οφέλη σε κάθε άποψη του τουριστικού προϊόντος του, και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και αναγνώριση στα τουριστικά γραφεία και τους διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών, οι οποίοι είναι αυτοί που διακινούν τον οργανωμένο τουρισμό παγκοσμίως. Όπως είπε ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, η ECTAA αποτελεί σταθερά στρατηγικό εταίρο του Ελληνικού τουρισμού.
 
ECTAA: Βαθιά ευθύνη απέναντι στους προορισμούς και το περιβάλλον
 
Γενικό συμπέρασμα των εργασιών του συνεδρίου είναι ότι, με το προνόμιο των μεταμορφωτικών εμπειριών που προσφέρουν τα ταξίδια στους ανθρώπους, έρχεται και μια βαθιά ευθύνη απέναντι στους προορισμούς και το περιβάλλον. Σε μια εποχή που ορίζεται από την κλιματική αλλαγή και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η ταξιδιωτική βιομηχανία πρέπει να υιοθετήσει τη βιωσιμότητα ως επιτακτική ανάγκη.

Ο Frank Oostdam, πρόεδρος της ECTAA, δήλωσε: «Η ταξιδιωτική βιομηχανία συμβάλλει στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Ωστόσο, υπάρχει μία σαφής πορεία προς τα εμπρός μέσω της προώθησης και της διάδοσης βιώσιμων πρακτικών, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, των ενεργειακά αποδοτικών μεταφορών και των προγραμμάτων αντιστάθμισης άνθρακα, για τη μείωση των εκπομπών και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

Οι πρακτικές αειφόρου τουρισμού πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν την ετοιμότητα για καταστροφές και τη διαχείριση κινδύνου, προκειμένου να κάνουν τους προορισμούς πιο ανθεκτικούς απέναντι σε κρίσεις, είτε του φυσικού περιβάλλοντος είτε υγειονομικές. Οι ταξιδιώτες επιλέγουν ολοένα και περισσότερο προορισμούς και επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στη βιωσιμότητα. Υιοθετώντας πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, η ταξιδιωτική βιομηχανία μπορεί να ενισχύσει τη φήμη της, να προσελκύσει υπεύθυνους ταξιδιώτες και να παραμείνει ανταγωνιστική σε μία μεταβαλλόμενη αγορά. Οι ταξιδιώτες δεν είναι απλώς καταναλωτές, είναι πιθανοί υποστηρικτές της βιωσιμότητας. Όταν βιώνουν αειφόρες πρακτικές από πρώτο χέρι, γίνονται πρεσβευτές αλλαγής, διαδίδοντας την ευαισθητοποίηση και εμπνέοντας άλλους να κάνουν συνειδητές επιλογές.

Οι εκπρόσωποι της FedHATTA, του HATTA και της ECTAA δεσμεύτηκαν να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις σχετικά με τον αειφόρο τουρισμό. Αυτή η συλλογική δέσμευση στοχεύει στην οικοδόμηση ενός φωτεινότερου, περισσότερο υπεύθυνου και πιο εμπνευσμένου μέλλοντος για την ταξιδιωτική βιομηχανία και τον κόσμο.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν επίσης στην πρόταση Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τους Πράσινους Ισχυρισμούς (Green Claims proposal), που εγκρίθηκε από την Επιτροπή τον Μάρτιο του 2023, η οποία στοχεύει στην αντιμετώπιση του greenwashing, στην προστασία των καταναλωτών και στην προώθηση της περιβαλλοντικής ευθύνης στις εμπορικές πρακτικές μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών. Ανάλογη προσοχή δόθηκε στην νομοθετική πρόταση που εγκρίθηκε τον Ιούλιο του 2023, η οποία επιδιώκει να υπερνικηθούν τα εμπόδια στην εναρμόνιση της μέτρησης και του υπολογισμού των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου στον τομέα των μεταφορών. Αν και αυτός ο Κανονισμός δεν επιβάλλει την υποβολή εκθέσεων για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ανοίγει το δρόμο για κίνητρα και μεγαλύτερη υπευθυνότητα, οδηγώντας τελικά την τουριστική βιομηχανία προς ένα πιο αποτελεσματικό και βιώσιμο μέλλον.
Η ECTAA, η FedHATTA και ο HATTA, παραμένουν προσηλωμένοι σε αυτές τις πρωτοβουλίες και συνεχίζουν να εργάζονται συλλογικά για να διασφαλίσουν την υπεύθυνη εξέλιξη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και την ευθυγράμμισή της με τους παγκόσμιους στόχους βιωσιμότητας.
 
Στη συνέχεια, ο κ. Γρηγόρης Τούλιας από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing του Ν. Θεσσαλονίκης, σε μία σύντομη παρουσίαση, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη αποτελούσε μέχρι  σήμερα απλώς έναν κόμβο μετάβασης σε άλλους προορισμούς, μέσω του αεροδρομίου, του λιμανιού και του σιδηροδρομικού σταθμού της. Τώρα όμως, με δεδομένα τα 2300 χρόνια ιστορίας της και τα κάθε είδους σημαντικά μνημεία που οφείλει να προστατέψει, αρχίζει να τοποθετεί δυναμικά την βιωσιμότητα στον τουρισμό ψηλά στην ατζέντα της.
 
Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία της και η Διευθύντρια του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Κυριακή Μπουλασίδου.
 
Ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που για τέταρτη συνεχή χρονιά η ECTAA, μέσω του θεσμού του Preferred Destination, επισκέπτεται πολλές περιοχές της χώρας μας, αναδεικνύοντάς τις μέσα από τον μηχανισμό 80.000 τουριστικών γραφείων-μελών της και αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά περίτρανα ότι τα τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία και οι διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών συνιστούν τον κλάδο της τουριστικής αγοράς που διακινεί τον παγκόσμιο τουρισμό».

Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ – Κώστας Μπακογιάννης», κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, δήλωσε: «Μετά την επί 45 χρόνια συμμετοχή του ΗΑΤΤΑ στην ECTAA διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία, και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουμε στις αποφάσεις του ευρωπαϊκού μας οργάνου για την ευημερία της χώρας μας».
 
Στη συνέχεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε στενότερο κύκλο μεταξύ εκπροσώπων της ECTAA, της FedHATTA, του ΗΑΤΤΑ και του EGFATT, του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ταμείων Εγγυήσεων για τα Ταξίδια και τον Τουρισμό, κατά την οποία συζητήθηκαν τα συστήματα εγγυήσεων που διαθέτουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες για τις ανάγκες των οργανωμένων ταξιδιών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σχετικής ευρωπαϊκής νομοθεσίας, και αναζητήθηκαν τρόποι να ιδρυθεί ένα αντίστοιχο ταμείο εγγυήσεων για τον σκοπό αυτόν και στην Ελλάδα. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος και εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 22/06 07:53

  Ισπανία: Στα 570 ευρώ από 480 ευρώ το επίδομα ανεργίας

 2. 22/06 07:36

  Γυναικολιχουδιές στη Γλαύκη της Λάρισας

 3. 21/06 20:09

  Στα 1,8 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' 4μηνο | +36% από τις ΗΠΑ, +31% από Γερμανία

 4. 21/06 19:57

  2η Γιορτή Μπύρας στον Πύργο Ηλείας

 5. 21/06 17:42

  CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

 6. 21/06 16:28

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Roger Bernat The Rite of Spring / Η ιεροτελεστία της άνοιξης | Πειραιώς 260 / 28-30 Ιουνίου

 7. 21/06 13:25

  Εταιρεία του Δ.Μελισσανίδη μεταξύ των 3 ενδιαφερομένων για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονική

 8. 21/06 13:23

  Η Turespaña προωθεί τον LGBTQI+ τουρισμό στο Europride 2024 της Θεσσαλονίκης

 9. 21/06 12:50

  TUI: Άνευ προηγουμένου επέκταση της σεζόν σε Κρήτη, Ρόδο, Κω

 10. 21/06 12:04

  Στην Ευρώπη οι μεγαλύτερες δυνατότητες στρατηγικών επενδύσεων στον τουρισμο στον κόσμο

 11. 21/06 11:43

  Expedia: Οι Αμερικανοί παίρνουν τις λιγότερες ημέρες διακοπών στον κόσμο

 12. 21/06 11:23

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι δεν αντέχουν 20 εκατ. τουρίστες- χρειάζονται όρια, με απόφαση και των κατοίκων

 13. 21/06 10:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Chamber Orchestra of Europe – Simon Rattle – Magdalena Kožená | Ηρώδειο - 30 Ιουνίου 2024

 14. 21/06 10:44

  Booking.com | Καθοριστικός ο ρόλος των καταλυμάτων στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων

 15. 21/06 10:36

  flydubai: Νέες συνδέσεις με τρία Ελληνικά νησιά

 16. 21/06 09:52

  «The Ilisian» | Η αναγέννηση του Hilton διαμορφώνει ένα νέο τοπόσημο για την Αθήνα του αύριο

 17. 21/06 08:43

  Δήμος Χανίων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 18. 21/06 08:39

  Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο

 19. 21/06 07:36

  1η φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη λίμνη Παμβώτιδα

 20. 21/06 07:33

  Γιορτή της Καραγκούνικης Πίτας στο Μασχολούρι Καρδίτσας

 21. 21/06 07:29

  Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2024 Νόστος στο Λεωνίδιο

 22. 20/06 21:26

  Αρνητική γνωμοδότηση σε ΜΠΕ ξενοδοχείου στην περιοχή Ιεράπετρας

 23. 20/06 18:35

  Focus Bari | Δύο στους τρεις Έλληνες χαζεύουν άσκοπα μέσα στα social....

 24. 20/06 18:31

  Ημερίδα Κινηματογραφικός Τουρισμός

 25. 20/06 13:53

  Το Hilton της Αθήνας γίνεται «The Ilisian» - Επένδυση 340 εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2025

 26. 20/06 13:50

  Οι hackers μπορούν να “σπάσουν” το 45% των κωδικών σε μόλις ένα λεπτό (!)

 27. 20/06 13:10

  Τουρισμός | Mastercard: Μετατόπιση της ζήτησης στους εκτός αιχμής μήνες στη Μεσόγειο- και στην Ελλάδα

 28. 20/06 13:08

  Άνοιξαν οι Ιαματικές Πηγές της ΕΤΑΔ για το φετινό καλοκαίρι

 29. 20/06 12:09

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | + 22% τα έσοδα και +20% οι αφίξεις στο α' τετράμηνο

 30. 20/06 11:59

  FTI: Αίτηση πτώχευσης από θυγατρική με αντικείμενο τα αεροπορικά εισιτήρια

 31. 20/06 11:48

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Signal to noise - Forced Entertainment | 26-27 Ιουνίου Πειραιώς 260 Χώρος Δ

 32. 20/06 10:46

  Αμερικανικός τουρισμός | 71 εκατ. ταξίδια την εβδομάδα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας - 5,7 εκατ. αεροπορικώς

 33. 20/06 10:07

  ΥΠΑ | +13% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' πεντάμηνο

 34. 20/06 10:01

  Β. Μακεδονία: Ακυρώσεις και χάος λόγω... διαβατηρίων

 35. 20/06 09:52

  Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ μόνιμα σε ταξί και στην παράδοση καφέ | Συνεισφορά Αλληλεγγύης 33% στις εταιρίες διύλισης

 36. 20/06 09:40

  Λαμπρά εγκαίνια στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 37. 20/06 09:34

  Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό

 38. 20/06 07:13

  Νέα δωρεά του Σταύρου Ανδρεάδη στη Θεσσαλονίκη

 39. 20/06 07:10

  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 4 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 40. 20/06 07:06

  Εκδήλωση Συρράκο και Λέρος – Αιγαίο και Τζουμέρκα. Μια Ελλάδα Πολιτισμός

 41. 20/06 07:02

  Γεύσεις Αμβρακικού στην Αμφιλοχία

 42. 20/06 07:00

  Σε ποιο σημείο θα σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία στην Αθήνα τους επόμενους μήνες

 43. 19/06 17:33

  Foreign Office | "Κόκκινος συναγερμός" για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία

 44. 19/06 17:20

  HAPCO & DES: Εκτόξευση του τζίρου στον τουρισμό MICE στην Ελλάδα εάν ο κλάδος στηριχθεί – Χάνονται πάνω από 120 εκδηλώσεις το χρόνο

 45. 19/06 16:06

  FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 46. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 47. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 48. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 49. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 50. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 51. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 52. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 53. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 54. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 55. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 56. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 57. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 58. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 59. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 60. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 61. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 62. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 63. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 64. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 65. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 66. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το εστιατοριο BENEDICT

 67. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 68. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 69. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 70. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 71. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 72. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 73. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 74. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 75. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 76. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 77. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 78. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 79. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 80. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 81. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 82. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 83. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 84. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 85. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete

 86. 17/06 15:01

  Κυπριακός τουρισμός | Οριακή αύξηση αφίξεων το α' πεντάμηνο- Αυξημένα τα ταξίδια Κυπρίων στην Ελλάδα τον Μάιο

 87. 17/06 14:41

  Ξενοδοχείο St. George Lycabettus | Διαχείριση Εσόδων μέσω της ενσωμάτωσης Τεχνητής Νοημοσύνης

 88. 17/06 13:34

  Lamda Development | Σε εταιρεία της οικογένειας του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου το 2% των μετοχών

 89. 17/06 13:19

  13 Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες μυήθηκαν στα μυστικά της Χαλκιδικής

 90. 17/06 12:40

  Ελλάδα: Θα αποδώσει η εξαήμερη εργασία;

 91. 17/06 11:45

  Πτώχευση FTI | Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία Meeting Point Hotels στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα

 92. 17/06 10:49

  Lonely Planet: Ένα Ελληνικό νησί στα 12 καλύτερα στην Ευρώπη για ονειρικές διακοπές το 2024

 93. 17/06 10:10

  ΕΕ | Προς έγκριση η εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa

 94. 17/06 09:45

  Δράση ΕΟΤ Γερμανίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

 95. 17/06 07:18

  Δήμος Κιμώλου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 96. 17/06 07:17

  Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

 97. 17/06 07:13

  Μουσικά Μαϊστράλια στην Πρέβεζα

 98. 17/06 07:10

  Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Στόμιο Λάρισας

 99. 17/06 07:07

  17ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Αλοννήσου Alonissos Challenge 2024

 100. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου