Ετήσια Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ: Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία πρωτοπόροι στη νέα εποχή στον ελληνικό τουρισμό

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ: Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία πρωτοπόροι στη νέα εποχή στον ελληνικό τουρισμό

Η νέα εποχή στην οποία περνάει ο ελληνικός τουρισμός, τα αισιόδοξα δεδομένα για τη σεζόν του 2022, το rebranding της Ελλάδας που εγγυάται επιτυχίες στον τουρισμό καθώς και η ανανεωμένη στρατηγική του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων για τον κλάδο των Ελληνικών τουριστικών γραφείων, τέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 11 Μαϊου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τη γενική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή, δια ζώσης και διαδικτυακά, παρακολούθησε πλήθος εκπροσώπων ελληνικών τουριστικών γραφείων από όλη την Ελλάδα, και τις εργασίες άνοιξε ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλας Κελαϊδίτης.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Δήμου Αθηναίων, κ. Βαγγέλης Βλάχος και η Γενική Διευθύντρια Λιανικής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Χριστίνα Θεοφιλίδη.

Τη γενική συνέλευση παρακολούθησαν επίσης, ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Βερνίκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, κ. Στέλος Μάντζαρης, η κα Σίσσυ Λυγνού, πρόεδρος HAPCO, και η κα Ειρήνη Τόλη, επίτιμη πρόεδρος του HAPCO - καθώς και εκπρόσωποι φορέων οργανωμένου τουρισμού από την ECTAA, την Ολλανδία, τη Δανία, τη Γαλλία και την Πολωνία, οι οποίοι στη συνέχεια μετείχαν στην ημερίδα του ΗΑΤΤΑ «Re-Ally Tourism. The Hellenic and European Travel Agents Initiative» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης.

Ανοίγοντας τη γενική συνέλευση, ο κ. Κελαϊδίτης παρουσίασε το ανανεωμένο λογότυπο του ΗΑΤΤΑ όπου συμβολικά απεικονίζεται μια κολώνα στήριξης για ολόκληρο τον κλάδο των τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα, την οποία αντιπροσωπεύει ο Σύνδεσμος, ενώ προστέθηκε και η χρονολογία ίδρυσής του (1927) υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους Συνδέσμους στον ελληνικό τουρισμό.

Επιπλέον, έγινε απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, δόθηκε έμφαση στη διευρυμένη συμμετοχή μελών στο δίκτυο του ΗΑΤΤΑ και παρουσιάστηκε η νέα, χρηστική ιστοσελίδα του Συνδέσμου που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες ενημέρωσης των ταξιδιωτικών γραφείων-μελών του.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ αποκάλυψε ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών για την περαιτέρω ανάτυξη του Αθηναϊκού τουρισμού, τις προηγούμενες ημέρες υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καθώς και τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί αντίστοιχο μνημόνιο με τον δήμο Αθηναίων.

Β. Κικίλιας: «Μόνο οι επαγγελματίες του τουρισμού μπορούν να φέρουν αποτελέσματα στον τουρισμό»

Το επιτυχημένο rebranding και διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την Ελλάδα, αποτελούν την εγγύηση ότι ο ελληνικός τουρισμός βαδίζει σε ανοδική πορεία, δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας ότι ο ΗΑΤΤΑ αποτελεί ισχυρό συνεργάτη του υπουργείου.

Ο υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε ότι τα τουριστικά γραφεία είναι η κύρια δύναμη που μπορεί να φέρει αποτελέσματα στον ελληνικό τουρισμό. Πρόθεση του υπουργείου είναι η στρατηγική για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, την προσφορά μοναδικών εμπειριών, την επέκταση της σεζόν και «όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς εσάς», τόνισε ο κ. Κικίλιας, καθώς μόνο οι επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού φέρνουν τους επισκέπτες και πάλι στην Ελλάδα.

Για τη σεζόν του 2022 ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι υπάρχουν ισχυρά σημάδια για θετική πορεία του ελληνικού τουρισμού και η προσπάθεια θα είναι συλλογική ώστε να αντιμετωπισθούν οι αβεβαιότητες και οι προκλήσεις. «Υπάρχουν πολλοί προορισμοί; Ναι. Σαν την Ελλάδα; Όχι», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών φορέων οργανωμένου τουρισμού που παρακολούθησαν τη γενική συνέλευση να φέρνουν τουρίστες στην Ελλάδα όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και το Φθινόπωρο και την Άνοιξη καθώς η χώρα μας διαθέτει πλούτο προορισμών και εμπειριών.

Ο τουρισμός είναι ομαδικό σπορ και σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, με ισχυρές συνέργειες με τον κλάδο, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Άλλωστε αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος για την Ελλάδα. «Ετοιμαστείτε για το 2023, γιατί θα έχουμε πολύ δουλειά», τόνισε ο υπουργός.

Πιστεύουμε ότι το 2022 θα είναι μια από τις καλύτερες τουριστικές σεζόν που είχαμε ποτέ, παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης. Η κυβέρνηση, τόνισε, έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τουριστικά γραφεία γιατί «χωρίς εσάς ο τουρισμός παραμένει ένα μικρό κομμάτι της οικονομίας, το οποίο μόνο εσείς οι επαγγελματίες μπορείτε να το μεγεθύνετε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στα ειδικά χρηματοδοτικά εργαλεία και την Αναπτυξιακή Τράπεζα που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των τουριστικών γραφείων, ενώ η κυβέρνηση διερευνά τρόπους αντιμετώπισης της ζημιάς που προκλήθηκε στα τουριστικά γραφεία που δραστηριοποιούνταν στις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην προσέλκυση πολλών μεγάλων αλυσίδων ξενοδοχείων στην Ελλάδα οι οποίες ανοίγουν δυνατότητες για προσέλκυση πιο ποιοτικού τουρισμού και, όπως είπε, «αν προσελκύσουμε επισκέπτες υψηλότερου εισοδήματος και διευρύνουμε την τουριστική περίοδο, θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τα εμπρός».

Για αισιόδοξες ενδείξεις στον ελληνικό τουρισμό μίλησε και η κ. Αναστασοπούλου. Όπως είπε, στα ελληνικά αεροδρόμια έχουν προστεθεί 43 νέα δρομολόγια, 6 νέες αεροπορικές εταιρίες και 8 νέοι προορισμοί για αυτό το καλοκαίρι, ενώ η Ελλάδα προετοιμάζεται για πτήσεις-ρεκόρ από τις ΗΠΑ μέχρι και τον Οκτώβριο. «Στις κρίσεις, υπάρχουν σπόροι ευκαιριών, και οι πρόσφατες κρίσεις μας βοήθησαν να προβούμε σε διεθνείς συμμαχίες, να κάνουμε τον τουρισμό υπεύθυνο, ανθεκτικό και βιώσιμο για την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βλάχος ευχαρίστησε τον ΗΑΤΤΑ για την αποτελεσματική συνεργασία του με την ΕΑΤΑ και ανέδειξε την ανάγκη η Αθήνα να κτίσει νέες συνέργειες και να επανεκκινήσει στον τουρισμό της με διαφορετικό τρόπο, προσελκύοντας επισκέπτες οι οποίοι θα μπορούν να ανακαλύψουν περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος σε αυτήν.

Επιπλέον, η κ. Θεοφιλίδη αποκάλυψε ότι η Εθνική Τράπεζα ανανεώνει για άλλη μια χρονιά το ειδικό προϊόν–συνεργασία της Ομοσπονδίας και της Εθνικής Τράπεζας, για τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (FedHATTA – National Bank Pack) για τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 27/05 17:15

  Την Κυριακή η Σαντορίνη θα κατακλυστεί από Σαουδάραβες

 2. 27/05 14:55

  Πάνω από τα επίπεδα 2019 η ζήτηση για βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 3. 27/05 14:01

  Συνάντηση Σ. Ζαχαράκη και Ο. Αναστασοπούλου με μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Νοτίου Κορέας

 4. 27/05 13:35

  ForwardKeys | Ανεβαίνει ο Ισπανικός τουρισμός για την Ελλάδα – Στο +23% των επιπέδων 2019 αυτό το καλοκαίρι

 5. 27/05 13:11

  Το οικολογικό παραμύθι της Ελένης Ανδρεάδη συμπυκνώνει το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

 6. 27/05 12:55

  Γ. Αμυράς: Το σύνθημα του νέου κλιματικού νόμου είναι ‘’Ηλεκτροκίνηση παντού»

 7. 27/05 12:00

  Βενετία: Αναβάλλεται για το 2023 η επιβολή χρέωσης εισόδου για τους τουρίστες χωρίς διανυκτέρευση

 8. 27/05 11:44

  Αμερικανικός τουρισμός | Το δολάριο επιστρέφει δυναμικά - Ξεπερνά το 2019 η ζήτηση για Ελλάδα

 9. 27/05 11:44

  Τουρισμός | O ποιοτικός χρόνος με τους δικούς τους και όχι ο προορισμός το ζητούμενο φέτος στις διακοπές των Αμερικανών

 10. 27/05 11:15

  Jet2: Νέες συνδέσεις από το Εδιμβούργο με Σαντορίνη, Σκιάθο, Πρέβεζα - «Ισχυρή ζήτηση για Ελλάδα»

 11. 27/05 10:56

  Lufthansa: Νέα θυγατρική για να μειωθεί το κόστος προσωπικού

 12. 27/05 10:31

  Δήμος Πάρου: 3 νέα video παρουσιάζoυν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του νησιού σε Ελλάδα και εξωτερικό

 13. 27/05 10:01

  Μπαμπινιώτης: Μείγμα παραφροσύνης και επαίσχυντης προπαγάνδας το τουριστικό video της Τουρκίας «Turkaegean»

 14. 27/05 10:00

  Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο ΚOSTA PALACE 820 κλινών στην Κω

 15. 27/05 09:42

  To νέο video τουριστικής προβολής του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου

 16. 27/05 09:35

  Οι Moderat στη σκιά της Ακρόπολης! | ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

 17. 27/05 09:23

  Reactivate Music στην Πειραιώς 260 (Η) | 6 & 7 Ιουνίου, 20:00

 18. 27/05 09:14

  Μέτρα προστασίας των ακτών από πιθανή διάβρωση λόγω κατασκευής νέων υποδομών

 19. 27/05 09:05

  Φεστιβάλ Κερασιού στον ‘Ιασμο Ροδόπης

 20. 27/05 09:03

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Μύκονο

 21. 27/05 09:02

  40.000 οι αφίξεις στην Αθήνα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2021

 22. 26/05 18:09

  Επιμελητήριο Ελληνο – Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας | Η Κίνα παραμένει ένας ισχυρός εταίρος για την Ελλάδα

 23. 26/05 17:40

  EasyJet: Πάνω από 200 πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω βλάβης ΙΤ - Επηρεάστηκαν δρομολόγια προς Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο

 24. 26/05 17:25

  Εγκαίνια για το Porto Myrina Palace στη Λήμνο | Δεύτερο ξενοδοχείο του Apollo στην Ελλάδα για αθλητικό τουρισμό

 25. 26/05 15:30

  ΕΟΤ: Fam trip για προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου στο κοινό της Ρουμανίας

 26. 26/05 14:43

  Θαλάσσιος τουρισμός/ ΣΙΤΕΣΑΠ: Ανάγκη για επενδύσεις σε πλωτούς τουριστικούς λιμένες - Στο 90% των επιπέδων 2019 η ζήτηση το 2022

 27. 26/05 14:14

  FedHATTA | Πολύτιμες αγορές για τον ελληνικό τουρισμό χάνονται... στο δρόμο για τις visa

 28. 26/05 13:27

  Μπορεί ακόμη να σωθεί η παγκοσμιοποίηση;

 29. 26/05 12:37

  Ισπανία: Η ευλογιά των πιθήκων απειλή για τον τουρισμό; Τι δήλωσε η υπουργός Τουρισμού

 30. 26/05 12:31

  Aπόφαση | Τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα τουριστικά καταλύματα, πλην κάμπινγκ

 31. 26/05 12:09

  Tαξίδια με το τρένο | Σύντομα Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 20 λεπτά

 32. 26/05 11:42

  Hilton - Έρευνα: Πώς επιλέγουν διακοπές οι Βρετανικές οικογένειες το 2022

 33. 26/05 11:27

  Δ. Φραγκάκης: «Στόχος να διευρύνουμε τα οφέλη του βιώσιμου τουρισμού για τις τοπικές κοινωνίες»

 34. 26/05 11:26

  Κικίλιας | «342% αυξημένα τα έσοδα από τον τουρισμό σε σχέση με πέρυσι»

 35. 26/05 11:02

  ΕΞΑ-ΑΑ | Μακριά από τις επιδόσεις του 2019 η απόδοση των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' 4μηνο

 36. 26/05 10:40

  DW | Να γιατί η Ελλάδα είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες

 37. 26/05 10:00

  Περιφέρεια Πελοποννήσου: Eπιχορηγήσεις για ξενοδοχείο και οινοποιείο σε Ναύπλιο και Ζευγολατιό

 38. 26/05 09:39

  Οι Οινοποιοί της Κρήτης στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Κρασιού - με την στήριξη της Περιφέρειας

 39. 26/05 09:30

  Ε.Ξ. Ηρακλείου | Πρώτο Φόρουμ βιώσιμης φιλοξενίας

 40. 26/05 09:21

  Οι δρόμοι του κρασιού στην Ηλεία

 41. 26/05 09:19

  Δήμος Κομοτηνής: Δημοπρασία για επανεκμίσθωση 5 μπάνγκαλόους στην Τουριστική Ακτή Φαναρίου

 42. 26/05 09:17

  Φυλάκιο στην ελληνοβουλγαρική Μεθόριο μετατρέπεται σε χώρος φιλοξενίας

 43. 26/05 09:15

  Στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων 40 ετών ο πληθωρισμός στη Βρετανία

 44. 25/05 17:58

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για την μίσθωση του εμβληματικού τουριστικού ακινήτου «Ωκεανίδα» στην Ακτή Βουλιαγμένης

 45. 25/05 17:31

  Γιάννης Χουβαρδάς | Η άλλη πλευρά της Καταιγίδας | 1 - 7 Ιουνίου 2022

 46. 25/05 16:55

  Γιατί η Airbnb αποχωρεί από την Κίνα

 47. 25/05 15:58

  Fam trip ΕΟΤ | Απευθείας πτήσεις charter Σεούλ-Αθήνα το φθινόπωρο

 48. 25/05 15:35

  Άλλαξε ριζικά η εικόνα της Βαρβακείου - Νέοι σύγχρονοι χώροι πώλησης παραδίδονται σε επαγγελματίες και καταναλωτές 

 49. 25/05 15:32

  Η Uber επεκτείνεται στη Σαντορίνη - Προοπτικές και για άλλα ελληνικά νησιά

 50. 25/05 15:20

  Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου "έπνιξε" στον καπνό την Πάλμα – Έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων

 51. 25/05 14:10

  TUI: 12 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κάρπαθο και Κέρκυρα από το Linz

 52. 25/05 13:42

  Air France-KLM | Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,26 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή της κρατικής βοήθειας

 53. 25/05 13:23

  Η Ρόδος μέσα από το φακό της τηλεόρασης της Τουρκίας

 54. 25/05 13:16

  Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Το 2023 εφαρμογή και στον Τουρισμό

 55. 25/05 13:14

  Το Hyatt Regency Thessaloniki βραβεύεται με το Travelers’ Choice Award για το 2022 από το Tripadvisor

 56. 25/05 13:09

  ΤUI: Διευρύνεται το τμήμα tour και δραστηριοτήτων – «Είναι για εμάς βασικός πυλώνας ανάπτυξης»

 57. 25/05 13:04

  Ναύπλιο | Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 η μεγάλη γιορτή της αγκινάρας Ιρίων

 58. 25/05 12:52

  Sabre: Οι 5 τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε μετά την πανδημία

 59. 25/05 12:50

  Ανοιχτές Πόρτες στα Οινοποιεία της Κρήτης | Ένα διήμερο γεμάτο Κρητικό κρασί (28 & 29 Μαΐου 2022)

 60. 25/05 12:35

  Επίσημη πρώτη από ΕΡΤ και ERTFLIX για το τουριστικό video της Σαντορίνης

 61. 25/05 12:21

  ETC/ Τουρισμός: Πώς σκοράρει η Eυρώπη και η Ελλάδα στις μακρινές αγορές το καλοκαίρι του 2022

 62. 25/05 11:35

  Jet2 | Αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2023 | Πτήσεις για Αθήνα από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου

 63. 25/05 11:21

  H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο τουριστικό εργαστήριο στη Ντόχα του Κατάρ

 64. 25/05 10:52

  Κάλεσμα Κικίλια στην Emirates για απευθείας πτήση από Ντουμπάι και Νέα Υόρκη προς Θεσσαλονίκη

 65. 25/05 10:49

  Τουρισμός | 390.000 εργαζόμενους αναζητεί η βιομηχανία φιλοξενίας στην Ιταλία

 66. 25/05 10:28

  Schauinsland Travel Partner | Ελλάδα και ισπανικά νησιά στο επίκεντρο της ζήτησης

 67. 25/05 10:00

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για νέο ξενοδοχείο στην Κορώνη και επέκταση οινοποιείου στη Νεμέα

 68. 25/05 08:13

  Nobu Hospitality: Συνέχεια στη στρατηγική ευρωπαϊκή επέκταση με το Nobu Hotel Madrid

 69. 25/05 08:11

  20.000 ξενοδοχεία συνδυάζονται για να υπολογίσουν το αποτύπωμα άνθρακα των διαμονών

 70. 25/05 08:05

  Ξενοδοχεία | Συνεργασία του EverΕden Βeach Resort με την ισπανική αλυσίδα Vincci Hotels

 71. 25/05 08:00

  To 25o Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών στα Τρίκαλα

 72. 24/05 20:33

  Διαφορετικές ταχύτητες μέχρι τώρα στις αφίξεις σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα

 73. 24/05 19:53

  Β.Κικίλιας | Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το brand “Ελλάδα”

 74. 24/05 17:16

  Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Δεν υπάρχει ένδειξη μαζικού εμβολιασμού για την ευλογιά των πιθήκων

 75. 24/05 16:37

  Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο διάσημο γυναικείο περιοδικό Vrouw

 76. 24/05 16:26

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | «Έξω από το κάδρο»

 77. 24/05 15:52

  TUI fly: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2023 – Πάνω από 1,5 εκατ. θέσεις στα ελληνικά νησιά

 78. 24/05 15:11

  Βαλεαρίδες | Σε απόγνωση για εργαζομένους τα ξενοδοχεία: Φέρτε έναν φίλο σας να εργασθεί και κερδίστε 200 ευρώ!

 79. 24/05 14:50

  Βρετανικός τουρισμός: Η Ελλάδα τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός για ταξίδια κατά την εθνική εορτή Platinum Jubilee

 80. 24/05 13:45

  Fedhatta: Ώθηση στην εξοικείωση των φοιτητών τουριστικών επαγγελμάτων με το πραγματικό τουριστικό περιβάλλον

 81. 24/05 13:37

  Πόλεμος ταλέντων: Το 1/3 των νέων αναζητά την επόμενη επαγγελματική «στέγη»

 82. 24/05 13:09

  Lufthansa και MSC ενδιαφέρονται για την εξαγορά του διαδόχου της Alitalia

 83. 24/05 12:34

  ACI Europe: Πιο κοντά στο "καλό σενάριο" η επιβατική κίνηση στις Ευρωπαϊκές αερομεταφορές το 2022

 84. 24/05 12:08

  Το WTTC παρουσιάζει ένα ενιαίο Ψηφιακό Ταξιδιωτικό Πόρταλ για τη διευκόλυνση των ταξιδιών

 85. 24/05 11:35

  Ταξιδιωτικό Ισοζύγιο α' τριμήνου | Θεαματική αύξηση σε αφίξεις και έσοδα

 86. 24/05 11:26

  ΕΤΑΔ | Ικανοποίηση για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

 87. 24/05 10:42

  Ο τουρισμός πολυτελείας στην Ευρώπη μπορεί να ξεπεράσει σε αξία τα 500 δισ.ευρώ ετησίως

 88. 24/05 09:59

  Ο Τουρισμός επέστρεψε στην Αθήνα και δίνει μεγάλη ανάσα στη μικρομεσαία επιχείρηση

 89. 24/05 09:34

  Κομισιόν| Συμφωνία για την αναγνώριση της COVID-19 ως επαγγελματικής ασθένειας

 90. 24/05 09:22

  Τουρισμός | Γερμανία: Εξαιρετικό καλοκαίρι, αλλά χωρίς προσφορές

 91. 24/05 09:12

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε Νεμέα και Πολύγυρο

 92. 24/05 09:09

  Εγκρίσεις για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και νέο ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

 93. 24/05 09:06

  Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Τρίπολη και Γύθειο

 94. 24/05 09:00

  Το 72% των Αμερικανών αφαιρεί χρήματα από τις αποταμιεύσεις διακοπών για να τα βγάλει πέρα

 95. 24/05 08:57

  Γιατί τα άτομα άνω των 50 ετών δεν προσλαμβάνονται στα ξενοδοχεία

 96. 24/05 08:53

  Παράταση αεροπορικών οδηγιών με απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

 97. 23/05 16:56

  5ος κύκλος επιτάχυνσης του CapsuleT | Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

 98. 23/05 16:24

  Συνάντηση Κικίλια - Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

 99. 23/05 15:56

  Aυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian που θα προσεγγίσει Ελλάδα αυτή τη σεζόν (video)

 100. 23/05 14:48

  Η δέσμευση του κλάδου του travel retail στη βιωσιμότητα | workshop στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών