Παρέμβαση FedHATTA στα υπουργεία Μεταφορών & Τουρισμού για χρονίζοντα προβλήματα των τουριστικών γραφείων

Α Decrease font Enlarge font
Παρέμβαση FedHATTA στα υπουργεία Μεταφορών & Τουρισμού για χρονίζοντα προβλήματα των τουριστικών γραφείων

Με νέα επιστολή της προς τα Υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών και Τουρισμού, η FedHATTA επανέρχεται, για πολλοστή φορά, σε σοβαρά ζητήματα του κλάδου των τουριστικών γραφείων που χρονίζουν ζητώντας την άμεση επιλυσή τους.

Πρόκειται για προβλήματα τα οποία επηρεάζουν προς το χειρότερο την καθημερινότητα και το έργο ενός ολόκληρου κλάδου, του οργανωμένου τουρισμού στην Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα, το αδικαιολόγητο καθεστώς δυσμενούς διάκρισης που παρατηρείται από την πλευρά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έναντι των τουριστικών γραφείων δεν έχει επιτρέψει την εξάλειψή τους, ενώ δεν βοηθά ούτε στην εκτέλεση του έργου των τελευταίων με ηρεμία, αλλά ούτε και στην ίδια την επιβίωσή τους.

Συγκεκριμένα διεκδικούμε παγίως, εδώ και χρόνια:
 
1. Πλήρη διαχωρισμό, με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, του έργου των ΚΤΕΛ και των τουριστικών λεωφορείων

Η νομοθεσία διαχωρίζει ήδη γενικά το έργο των δύο αυτών κατηγοριών οδικών μεταφορέων, όμως η πραγματικότητα, με τα αμφισβητούμενα σημεία και τις δυνατότητες που παρέχει για καταστρατήγηση, στην οποία προβαίνουν τα ΚΤΕΛ συστηματικά σε κάθε ευκαιρία που μπορούν να εντοπίσουν, είναι πολύ διαφορετική και άδικα εξουθενωτική για τον κλάδο μας.

Τα ΚΤΕΛ δεν θα πρέπει πλέον να μπορούν να εκτελούν κατ’ εξαίρεση εκδρομές μαθητών «όταν εκτελούνται χωρίς διανυκτέρευση των εκδρομέων και με αφετηρία το νομό της έδρας τους». Από τη στιγμή που χορηγήθηκε στις ΚΤΕΛ ΑΕ το δικαίωμα να ιδρύουν τουριστικά γραφεία, με τα οποία μπορούν να εκτελούν και αυτές και οποιεσδήποτε άλλες εκδρομές, , η -ίσως κάποτε αιτιολογημένη- ανάγκη για την ύπαρξη της συγκεκριμένης εξαίρεσης έχει πλέον εκλείψει.

Τα τουριστικά γραφεία των ΚΤΕΛ ΑΕ δεν θα πρέπει να μπορούν να εκτελούν οποιοδήποτε έργο τους με μισθωμένα υπεραστικά («πράσινα») λεωφορεία του ΚΤΕΛ, ενώ απαγορεύεται, και τα ΚΤΕΛ δεν θα πρέπει να μπορούν να μεταφέρουν προσωπικό κάθε είδους, μαθητές και άλλα πρόσωπα βάσει συμφωνίας, ενώ δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, επιβιβάζοντας μάλιστα και επιβάτες στη διαδρομή, κάτι που επίσης απαγορεύεται.

Ο μόνος τρόπος για να προστατευτούν επιτέλους με πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο τα τουριστικά γραφεία ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, και ιδιαίτερα εκείνα της περιφέρειας, που δεν έχουν την ευχέρεια να επεκτείνουν το έργο τους πέρα από τους έξι μήνες στην καλύτερη περίπτωση, είναι η αυστηρή νομοθέτηση, σε συνδυασμό με τους αυστηρούς ελέγχους και την αυστηρή καταστολή, που μπορούν να έχουν αποτέλεσμα μόνο αν τα όρια είναι πραγματικά αεροστεγώς καθορισμένα.

Σε διαφορετική περίπτωση, η μόνη ισόνομη λύση είναι η πλήρης πραγματική απελευθέρωση του μεταφορικού έργου για όλους τους εμπλεκόμενους.

2. Κατάργηση του ηλικιακού κριτηρίου για την υποχρεωτική απόσυρση των τουριστικών λεωφορείων

Είναι απαράδεκτο και πέρα από κάθε λογική και σύγχρονη πρακτική να είναι η χώρα μας η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που επιμένει να διατηρεί την υποχρέωση απόσυρσης των τουριστικών λεωφορείων με βάση την ηλικία τους. Μόνο το πόρισμα των απαιτούμενων θεσμοθετημένων ελέγχων από τα ΚΤΕΟ πρέπει να καθορίζει αν τα λεωφορεία είναι ή όχι κατάλληλα να συνεχίζουν να κυκλοφορούν.

Άλλωστε το γεγονός ότι, μετά τα 27 έτη, τα  ίδια τουριστικά λεωφορεία ταξινομούνται ως ΙΧ σε ξενοδοχεία, σε εργοστάσια, γενικά σε επιχειρήσεις που απασχολούν ανθρώπινο δυναμικό και μεταφέρουν το προσωπικό τους, συνηγορεί υπέρ της πραγματικότητας ότι αυτά μπορούν να είναι απόλυτα κατάλληλα για χρήση από τα τουριστικά γραφεία, είτε για αμιγώς τουριστικό είτε και για άλλο έργο.

3. Αφαίρεση των τουριστικών γραφείων από την περίπτωση 1 της υποπαραγράφου Η.2 του Ν. 4093/2012

Πρόκειται για το πιο λογικό αίτημα, βασισμένο στην ίδια τη νομοθεσία για την ίδρυση και τη λειτουργία των τουριστικών γραφείων (Ν. 393/1976), η οποία δεν προβλέπει τη δυνατότητα αυτά να εκμισθώνουν οχήματα. Γι’ αυτό ζητάμε την αφαίρεση των τουριστικών γραφείων από την συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη και μόνο αυτήν.

Τα ΕΙΧ αυτοκίνητα με οδηγό των τουριστικών γραφείων είναι εκείνα της περίπτωσης 5Α της ίδιας υποπαραγράφου Η.2 του Ν. 4093/2012, τα οποία λειτουργούν με τη λογική των ΕΙΧ των καταλυμάτων (περίπτωση 5 της ίδιας διάταξης). Έργο τους είναι η μεταφορά των πελατών του τουριστικού γραφείου στο πλαίσιο των οργανωμένων ταξιδιών (πακέτων) του, με voucher, δηλαδή με εντολή, όχι με εκμίσθωση και την αντίστοιχη σύμβαση.

Τα τουριστικά γραφεία είχαν ανέκαθεν τη δυνατότητα να μισθώνουν οχήματα για λογαριασμό των πελατών τους και να παραχωρούν τη χρήση τους σε αυτούς, και αυτό είναι αρκετό. Η δυνατότητα να εκμισθώνουν οχήματα με οδηγό, από την στιγμή που δόθηκε -άγνωστο γιατί- μόνο προβλήματα έχει επιφέρει στον κλάδο.

Εννοείται δε ότι, όπως ακριβώς και τα αντίστοιχα οχήματα των τουριστικών καταλυμάτων, τα ΕΙΧ οχήματα με οδηγό των τουριστικών γραφείων δεν νοείται να έχουν ηλικιακό κριτήριο για πιθανή υποχρεωτική απόσυρσή τους από την κυκλοφορία. Πρόκειται για ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, με τα οποία συμβαίνει να γίνονται μεταφορές πελατών, και ο μόνος που μπορεί να αποφανθεί αν είναι ή όχι κατάλληλα για να κυκλοφορούν είναι το ΚΤΕΟ.
 
Επιπλέον, επαναφέραμε την πρότασή μας να χρησιμοποιηθούν, έστω τώρα, και τα τουριστικά λεωφορεία για την αποσυμφόρηση των αστικών συγκοινωνιών, για όσο χρονικό διάστημα αυτό θα είναι απαραίτητο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του Covid-19, σε μία συνεργασία που θα είναι επωφελής για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ζητήσαμε πλήρη απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων για το 2021, καθώς οι επιχειρήσεις του τουρισμού δυσκολεύονται πολύ πλέον, λόγω των καταλυτικών επιπτώσεων της πανδημίας του Covid-19, με όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθούν. Ζητήσαμε, επίσης, την περικοπή κατά 50% του ποσού των τελών κυκλοφορίας στο εξής για τα τουριστικά λεωφορεία, έτσι ώστε να εξισωθεί αυτό με εκείνο των άλλων κατηγοριών λεωφορείων.
 
Τονίσαμε, τέλος, για μία ακόμη φορά το τεράστιο κακό που θεωρούμε ότι έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν κάποιες Υπηρεσίες στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, οι οποίες, χωρίς λογική και προφανέστατα χωρίς εξειδικευμένη γνώση, και για άγνωστους λόγους, μπλοκάρουν συστηματικά όλες τις λύσεις που ζητάμε στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, ακόμη και όταν η ηγεσία του Υπουργείου μπορεί να διάκειται θετικά ή να μην έχει αντίρρηση (ή σοβαρή αντίρρηση) γι’ αυτές.

Σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν επιτέλους οι λύσεις και να διευκολυνθεί η εφαρμογή τους, ζητήσαμε κοινή συνάντηση με τους αρμόδιους των δύο Υπουργείων και βρισκόμαστε εν αναμονή για την πραγματοποίησή της.

Ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Θα εξακολουθήσουμε να διεκδικούμε την αποκατάσταση όλων αυτών των εκκρεμοτήτων για τα τουριστικά γραφεία, καθώς οι λύσεις που ζητούνται είναι απλές και εύκολες. Αρνούμαστε να κατανοήσουμε ότι δεν γίνεται κατανοητή η ανάγκη ανταπόκρισης στα αιτήματα αυτά, που τεκμηριωμένα είναι δίκαια και θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του κλάδου σε μία περίοδο αυξημένων προκλήσεων για τον ελληνικό και διεθνή τουρισμό». 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 13/05 18:40

  Η πώληση των εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου ξεκινά στις 14 Μαΐου

 2. 13/05 18:18

  Covid-19: Θεραπεύεται η παροσμία;

 3. 13/05 18:08

  To Ταμείο Ανάκαμψης θα είναι ένα διαφανές πρόγραμμα τόνωσης των επενδύσεων στην Ελλάδα

 4. 13/05 18:05

  Η ΑΑΔΕ εξοπλίζεται άμεσα με 5.000 laptop για τους επιτόπιους ελέγχους

 5. 13/05 17:19

  Η Eurobank προσφέρει δωρεάν σε πελάτες της 65.000 αεροπορικά εισιτήρια της Aegean

 6. 13/05 16:32

  Η Ισπανία στοχεύει φέτος να ανακτήσει το 50% των τουριστών του 2019

 7. 13/05 15:58

  Επανέναρξη προγράμματος της TUI Cruises στην Ελλάδα

 8. 13/05 15:52

  TUI: Η ζήτηση μετατοπίζεται στις χειμερινές διακοπές

 9. 13/05 15:40

  Από τις 11 έως 19 Σεπτεμβρίου η 85η ΔΕΘ με τιμώμενη Χώρα την Ελλάδα

 10. 13/05 15:37

  ΕΤΑΔ: Στοχεύουμε σε αειφόρες επενδύσεις και είμαστε δεκτικοί σε προτάσεις επενδυτών από όλες τις αγορές

 11. 13/05 14:36

  On The Beach: Σταματούν όλες οι πωλήσεις διακοπών μέχρι και τον Αύγουστο λόγω "υπερβολικής αβεβαιότητας"

 12. 13/05 14:18

  Springer Reisen: Εβδομαδιαίες πτήσεις προς Πάρο, Σκιάθο και Νάξο από το Γκρατς

 13. 13/05 13:54

  Αφίξεις 15 διεθνών πτήσεων με το «καλημέρα» στο άνοιγμα του τουρισμού για το Ν. Αιγαίο

 14. 13/05 13:47

  Η British Airways δοκιμάζει τεστ που βγάζει αποτελέσματα σε 25 δευτερόλεπτα

 15. 13/05 13:22

  Αυτή είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια της Ισπανίας

 16. 13/05 12:50

  Η Google στη μάχη για την τουριστική ανάκαμψη στην Ευρώπη – Συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών

 17. 13/05 12:28

  Επαναλειτουργία των ξενοδοχείων της Caldera Collection

 18. 13/05 12:24

  "Διπλοκρατήσεις" των Βρετανών για διακοπές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό - Φόβοι μαζικών last minute ακυρώσεων

 19. 13/05 12:02

  Μόλις το 11% των Βρετανών πιστεύουν ότι θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό το 2021

 20. 13/05 11:36

  Ρόδος: «Ποδαρικό» στη σεζόν σήμερα με πτήσεις από το Ισραήλ

 21. 13/05 10:52

  Γερμανία: Η κυβέρνηση διευκολύνει τα ταξίδια στην Ευρώπη- Πιστοποιητικά εμβολιασμού και τεστ αντί καραντίνας

 22. 13/05 10:27

  Προβολή της Μήλου σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης

 23. 13/05 10:16

  Ανοίγουν τις επόμενες ημέρες ανανεωμένα τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

 24. 13/05 10:00

  HAPCO: Να ανακοινωθούν άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα συνέδρια

 25. 13/05 09:57

  Wyndham Hotels & Resorts: 50 και πλέον νέα ξενοδοχεία για το brand το α’ τρίμηνο του 2021

 26. 13/05 09:55

  Επιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο

 27. 13/05 09:54

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Μεσσηνία και Ζάκυνθο

 28. 13/05 09:52

  Δωρεάν διαδρομές Uber και Lyft στα εμβολιαστικά κέντρα των ΗΠΑ

 29. 13/05 09:49

  Βέλγιο: Πακέτο μέτρων στήριξης για τη βιομηχανία φιλοξενίας ύψους 835 εκατ. ευρώ

 30. 12/05 23:09

  Στήριξη των ξεναγών από το Τμήμα Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ

 31. 12/05 19:00

  Ποιοι περιορισμοί αίρονται- πώς θα γίνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις στα νησιά

 32. 12/05 18:32

  Κομισιόν: Βελτιωμένες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία το 2021 και 2022

 33. 12/05 18:28

  Πράσινο φως για το Ελληνικό τις επόμενες τρεις εβδομάδες από το Υπουργείο Οικονομικών

 34. 12/05 18:20

  Ε.Ξ. Θεσσαλονικης και Thessaloniki Convention Bureau: Επιτακτική ανάγκη η επανεκκίνηση της συνεδριακής δραστηριότητας

 35. 12/05 17:41

  Οι δέκα σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο για την "προστασία της εργασίας"

 36. 12/05 14:58

  Κατερίνα Νοτοπούλου | Η κυβέρνηση να ακούσει την κραυγή αγωνίας των Ξεναγών

 37. 12/05 14:41

  Σχεδιάζοντας μια βιώσιμη πόλη

 38. 12/05 14:28

  Ανοίγει τις πύλες του στις 28 Μαΐου το ανανεωμένο ELIVI SKIATHOS

 39. 12/05 14:23

  Αισιοδοξία ότι σύντομα η Ελλάδα θα είναι στην πράσινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου

 40. 12/05 13:33

  Μ.Κόνσολας: Το άνοιγμα του τουρισμού δεν είναι εύκολη υπόθεση - Χρειάζεται σχεδιασμός και προετοιμασία

 41. 12/05 13:25

  Δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών του Δήμου Καντάνου - Σελίνου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 42. 12/05 13:23

  Ά. Γκερέκου: Η ελληνική θάλασσα είναι ένα απέραντο μουσείο

 43. 12/05 13:07

  TUI | Ζημιές 1,3 δισ.ευρώ στο εξάμηνο- Προσδοκίες για κερδοφόρο θερινό τρίμηνο

 44. 12/05 13:00

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι αναπτύσσουν πακέτο ασφαλείας για καλοκαιρινές διακοπές

 45. 12/05 12:49

  Η RAI προβάλλει την Πάρο και τη Σαντορίνη σε εκατομμύρια Ιταλούς τηλεθεατές

 46. 12/05 12:24

  Ολιγωρία Βρυξελλών για το πράσινο πιστοποιητικό

 47. 12/05 12:12

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2021

 48. 12/05 12:02

  Tripadvisor: Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 10 καλύτερα στον κόσμο για το 2021

 49. 12/05 11:25

  Ομοσπονδία "Κυκλος": Παραμένουν οι περυσινές οδηγίες για τις τουριστικές επιχειρήσεις στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ

 50. 12/05 11:20

  TUI για κόκκινους και πορτοκαλί προορισμούς: Πότε γίνεται ακύρωση και πότε αλλαγή κράτησης

 51. 12/05 11:04

  Πού ποντάρει η Ισπανία για να ανοίξει τα ταξίδια των Βρετανών από τις 20 Μαΐου

 52. 12/05 11:03

  Το ελληνικό χωριό που το αποκαλούσαν «Μικρή Κωνσταντινούπολη»

 53. 12/05 11:00

  Η σούπερ παραλία για τους λάτρεις της περιπέτειας

 54. 12/05 10:57

  Γερμανία: Σε απόγνωση ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων

 55. 12/05 10:48

  Κ.Νοτοπούλου: Να αποσυρθεί η ΣΜΠΕ για τη Μαρίνα της Αρετσούς και η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 56. 12/05 10:30

  Hyatt Loves Local: Παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργασίας με πάνω από 160 μικρές επιχειρήσεις

 57. 12/05 10:28

  Πληρωμές μέρους των επιχορηγήσεων για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις

 58. 12/05 10:25

  Αθήνα: Πάνω από τα 100 ευρώ σταθεροποιείται η μέση on line τιμή διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία

 59. 12/05 10:19

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 60. 12/05 10:09

  Conde Nast Traveller: Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στα 69 αγαπημένα νέα ξενοδοχεία του 2021 στον κόσμο

 61. 11/05 19:38

  Aegean και Olympic Air: 100.000 θέσεις εσωτερικού από 19 ευρώ

 62. 11/05 19:32

  ΚΙΝΑΛ: Ανάγκη άμεσης έκδοσης αναλυτικών και επικαιροποιημένων πρωτοκόλλων για τον τουρισμό και τα ταξίδια

 63. 11/05 19:27

  Οι αποφάσεις για το διαβατήριο εμβολιασμού πρέπει να ευθυγραμμίζονται με το Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

 64. 11/05 19:10

  Η Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης και το άνοιγμα του τουρισμού το Σάββατο

 65. 11/05 19:07

  "Αθώες" οι επιφάνειες από χαρτί στη μετάδοση του κορωνοϊού

 66. 11/05 19:05

  "Πράσινος” τουρισμός: Η πανδημία μας έχει κάνει όλους σοφότερους ταξιδιώτες

 67. 11/05 16:42

  ΚΑΥΑΚ: Η Αθήνα στις κορυφαίες αναζητήσεις των Αμερικανών για διεθνή ταξίδια το 2021

 68. 11/05 16:11

  Φόρουμ των Δελφών | Ιστορική ευκαιρία για τον ελληνικό τουρισμό το Ταμείο Ανάκαμψης- Πώς προχωρούν επενδύσεις

 69. 11/05 14:50

  Χάρης Θεοχάρης στο Sky News: Έχουμε ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό σχέδιο για το άνοιγμα του τουρισμού

 70. 11/05 14:46

  Ψηφιακές απάτες γύρω από τον εμβολιασμό για την covid-19

 71. 11/05 14:46

  Tripadvisor: Οι Αμερικανοί επιθυμούν να δαπανήσουν περισσότερα για πολυτελή ταξίδια το 2021

 72. 11/05 14:02

  Helvetic Airways: Νέες καλοκαιρινές πτήσεις τσάρτερ προς Κω και Ηράκλειο

 73. 11/05 13:35

  Novaturas: Από τα μέσα Μαΐου πτήσεις για Ελλάδα από τις Βαλτικές χώρες

 74. 11/05 13:29

  Επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία»: Εμβολιασμός όλων των νησιωτών με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

 75. 11/05 13:18

  «Sunshine Discount»: Η νέα δυναμική καμπάνια ΕΟΤ & Aegean που επιδιώκει να φέρει ξανά τους Ευρωπαίους στην Ελλάδα (βιντεο)

 76. 11/05 13:13

  Δ. Καραλής: Οι Έλληνες ξενοδόχοι θα κρατήσουν ψηλά τη σημαία του ελληνικού τουρισμού

 77. 11/05 13:09

  Βήμα ολοκλήρωσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ναυπλίου

 78. 11/05 13:00

  7 λόγοι που κάνουν τα έντυπα σημαντικά το 2021

 79. 11/05 12:58

  Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021

 80. 11/05 12:47

  Η καρδιά της Θεσσαλονίκης «χτυπά» στον Δήμο Θερμαϊκού

 81. 11/05 11:24

  TUI Aυστρίας: Γεμάτες πτήσεις προς Κρήτη τον Ιούνιο – Πρώτη σε ζήτηση η Ελλάδα για το καλοκαίρι

 82. 11/05 09:34

  Ο "μυστικός κήπος" του ξενοδοχείου Μ.Βρετανία- THE ATRIUM of Alexander’s Lounge

 83. 11/05 09:28

  Στόχος του πράσινου πιστοποιητικού η διευκόλυνση των ταξιδιών

 84. 11/05 09:26

  Ισπανία: Mείωση κατά 89% στα τουριστικά έσοδα για το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου

 85. 11/05 09:24

  Tουρκία: Αύξηση κατά 26% στις αφίξεις ξένων τουριστών τον Μάρτιο

 86. 11/05 09:22

  "Τουρίστες εμβολίων" από τη Λατινική Αμερική στις ΗΠΑ

 87. 11/05 09:21

  Let’s Do London: Η νέα τουριστική καμπάνια του Λονδίνου

 88. 11/05 09:19

  Βαλεαρίδες Νήσοι: Κάλυψη των εξόδων των θετικών στον κορωνοϊό τουριστών

 89. 10/05 18:24

  Ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Μαΐου το “Αγγέλων Καταφύγιο” στα Ζαγοροχώρια

 90. 10/05 17:59

  Στη Σαντορίνη και σε ξενοδοχείο της Caldera Collection ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay

 91. 10/05 16:16

  Νέα Επενδυτικά Δάνεια Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 92. 10/05 16:00

  FedHATTA: Επιτακτική ανάγκη η χρηματοδότηση των τουριστικών γραφείων για ομαλή εκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

 93. 10/05 15:54

  Ανοίγει στις 14 Μαΐου το ξενοδοχείο COLORS Hotel Athens

 94. 10/05 15:47

  Ένταξη του κλάδου των Ναυτικών Πρακτόρων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα των 100.000 θέσεων εργασίας

 95. 10/05 14:03

  Sunvil: Δύο δωρεάν PCR τεστ για διακοπές στην Πορτογαλία

 96. 10/05 13:51

  Βρετανία: Κατακραυγή για το «πορτοκαλί» σε Ελλάδα και Ισπανία

 97. 10/05 13:15

  Στη Μεγάλη Βρετανία ο κ.Θεοχάρης

 98. 10/05 13:12

  Σουηδία: Ξεκινούν οι πτήσεις της TUI προς Ελλάδα - Οι Σουηδοί χρησιμοποιούν τις οικονομίες τους για διακοπές

 99. 10/05 12:40

  Ποιες «πράσινες» χώρες της Ευρώπης θα είναι οι δημοφιλέστερες για τους Βρετανούς τουρίστες

 100. 10/05 12:35

  Ευθύμιος Μουντράκης | Το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν!