FedHATTA/ τ. γραφεία: Τηλεδιάσκεψη με τις τοπικές Ενώσεις-μέλη για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού

Α Decrease font Enlarge font
FedHATTA/ τ. γραφεία: Τηλεδιάσκεψη με τις τοπικές Ενώσεις-μέλη για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, μεταξύ του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού FedHATTA και των Προεδρείων των Ενώσεων Μελών της Ομοσπονδίας, για μία απαραίτητη και εποικοδομητική συζήτηση όσον αφορά την κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα τουριστικά γραφεία από τις συνέπειες της πανδημίας του Covid-19, τις ενέργειες και τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την αντιμετώπισή της και τις επόμενες κινήσεις του κλάδου στον μακρύ δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ.: Λύσανδρος Τσιλίδης (Πρόεδρο FedHATTA), Νικόλαος Κελαϊδίτης (Πρόεδρος ΗΑΤΤΑ), ο οποίος συντόνισε τη συζήτηση, Μάρκος Σπυρομήλιος (Αντιπρόεδρος ΗΑΤΤΑ), Μάριος Καμμένος (Αντιπρόεδρος HATTA και Ταμίας ECTAA), Αριστείδης Τσαλδάρης (Γενικός Γραμματέας ΗΑΤΤΑ), Παναγιώτης Χατζηκυριάκος (Πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Ταξιδιωτικών & Ναυτικών Πρακτορείων Λέσβου - ULTTSA), Σπύρος Χαλικιόπουλος (Πρόεδρος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Λέσβου – AOCTA), Στράτος Μπερέτης (Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνης - RATTA), Μάριος Μπακόπουλος (Πρόεδρος Συνδέσμου Ναυτιλιακών & Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου- ASSTA), Αντώνης Γελασάκης (Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης – WCTAA), Γιώργος Μαρούτσος (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών – ΠΕΤΑΓΑ), Κώστας Κατσίβας και Σάββας Παγωνάκης (Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου – URTA), Νίκος Βασιλικός (Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κυκλάδων – CATTA), Βύρων Θεολόγης (Πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης – ΕΤΓΜ-Θ) και η κα Ειρήνη Τόλη (Πρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO).

Οι συνομιλητές ενημερώθηκαν αναλυτικά για το πλήθος των ενεργειών στις οποίες έχει προβεί η Ομοσπονδία από την αρχή της κρίσης του Covid-19 και για τις πολλαπλές παρεμβάσεις της στα συναρμόδια Υπουργεία προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι ο κλάδος των τουριστικών γραφείων, ο αντικειμενικά σημαντικότερος κλάδος του τουρισμού (καθώς είναι αυτός που διακινεί το 85% του οργανωμένου τουρισμού της χώρας, απασχολώντας περίπου 30.000 εργαζόμενους), αλλά και ο πλέον σοβαρά πληττόμενος από την παρούσα πρωτοφανή συγκυρία μαζί με τον κλάδο της υγείας, θα έχει όλη την απαιτούμενη στήριξη από την Πολιτεία για να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος του προβλήματος, έτσι ώστε να μπορέσει να επανεκκινήσει τον ελληνικό τουρισμό, κάτι που όμως, όπως συμφώνησαν όλοι, δεν είναι εφικτό να συμβεί στο σύνολό του πριν από τα μέσα του επόμενου χρόνου.

Διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά ότι ο κλάδος των τουριστικών γραφείων, διοργανωτών οργανωμένων ταξιδιών και ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων δεν έχει την προσοχή που θα έπρεπε από τα όργανα της Πολιτείας, με αποτέλεσμα να πρέπει να ασκεί μεγαλύτερες πιέσεις για να ακουστεί και να εισακουστεί.

Έγινε δε από όλους δεκτό, ότι η FedHATTA καλύπτει άξια αυτή την ανάγκη.

Όλοι ήταν σύμφωνοι ότι τα οριζόντια μέτρα στήριξης, που ανακοινώθηκαν και εφαρμόστηκαν ως τώρα, ήταν σωστά όπως εφαρμόστηκαν, όμως δεν θα βοηθήσουν τα τουριστικά γραφεία, τα οποία είναι τα τελευταία που θα επιστρέψουν στην κανονικότητα, σε βάθος χρόνου. Είναι απόλυτη ανάγκη να εξειδικευτούν.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βγουν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά και τα πρωτόκολλα για τις μεταφορές, έτσι ώστε να γίνει γνωστό πλέον πώς ακριβώς θα ταξιδεύουν τα αεροπλάνα, τα πλοία, τα τουριστικά λεωφορεία και τα κάθε είδους οχήματα, αλλά και τι αντίκτυπο θα έχει ο τρόπος που θα προκριθεί στην τιμολόγηση των σχετικών υπηρεσιών, καθώς και τα πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία. Από αυτά θα εξαρτηθούν πολλά για τη συνέχεια στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Ανάμεσα στα άλλα ζητήματα που επείγουν, κύριο είναι το εργασιακό θέμα για τις επιχειρήσεις των τουριστικών γραφείων, οι οποίες, όσο και αν θα το ήθελαν, δεν μπορούν να επωμισθούν χωρίς σοβαρή στήριξη το κόστος τους προσωπικού τους μέχρι το άδηλο τέλος της συγκεκριμένης κρίσης. Έτσι, είναι ανάγκη να υπάρξει παράταση της επιδοτούμενης αναστολής εργασίας και για τους δικούς τους εργαζόμενους ή επιδοτούμενη εργασία ή/και ευέλικτη εργασία. Είναι επίσης τώρα η στιγμή να επανέλθουν στη συζήτηση προτεινόμενες από την Ομοσπονδία ευέλικτες μορφές εργασίας, την επάνοδο των οποίων ζητούν επιτακτικά εδώ και πολλά χρόνια τα τουριστικά γραφεία, και να διεκδικηθούν ακόμη πιο δυναμικά, επειδή πραγματικά είναι απαραίτητες για να καλύψουν τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς τους.

Άλλο σοβαρό θέμα είναι εκείνο των τραπεζών και των δανείων που θα δοθούν στα τουριστικά γραφεία για τη στήριξή τους στη δύσκολη αυτή περίοδο, του ύψους και των όρων των τελευταίων, των πιθανών εγγυήσεων που θα ζητηθούν και των επιτοκίων. Δεν θα πρέπει δε να εξαιρεθεί κανένα τουριστικό γραφείο από την δυνατότητα να λάβει αυτή τη στήριξη, ούτε κάποιο που μπορεί να πέρασε κάποια δυσκολία στο παρελθόν, και σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει η FedHATTA, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα cluster μικρότερων επιχειρήσεων, για να μπορέσουν και αυτές να διεκδικήσουν την όποια βοήθεια πρόκειται να δοθεί.

Το ενοίκιο των τουριστικών γραφείων είναι επίσης ένα ζήτημα που τα απασχολεί πολύ, διότι δεν είναι δυνατόν, με μηδενικό εισόδημα, να εξακολουθήσουν να καταβάλλουν υπέρογκα ενοίκια για το χρονικό διάστημα που δεν θα έχουν πραγματικό αντικείμενο εργασίας.

Επιπλέον, τα voucher μεταξύ επιχειρήσεων, και ο αντιεπαγγελματικός τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται από πολλές τουριστικές επιχειρήσεις και στη χώρα μας και στο εξωτερικό, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Πολιτεία, αλλά και με κεντρικό τρόπο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι ώστε το έκτακτο αυτό μέτρο του voucher, αντί για την άμεση επιστροφή μετρητών, να εφαρμοστεί με τρόπο ανάλογο σε όλη την ΕΕ και να μη γίνεται εκμετάλλευσή του από κακόπιστους επαγγελματίες.

Οι συμμετέχοντες στη σημερινή συζήτηση υπογράμμισαν την ανάγκη της μεταξύ τους συσπείρωσης και δήλωσαν ότι θα παραμείνουν ενωμένοι πίσω από την FedHATTA και θα προσπαθήσουν να την ενδυναμώσουν κι άλλο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία και αποτελεσματικότητα η δύσκολη αυτή κατάσταση. Υποσχέθηκαν δε να ενισχύσουν την Ομοσπονδία με έγκυρη πληροφόρηση, έτσι ώστε να είναι σε θέση να διεκδικεί, με επιχειρήματα, μέτρα και στήριξη για όλους.

Κατέληξαν δε, ότι είναι επιτακτική ανάγκη να συμμετέχουν στο εξής τα τουριστικά γραφεία, με εκπροσώπους τους, σε κάθε συμβουλευτικό/γνωμοδοτικό όργανο που επηρεάζει το μέλλον του ελληνικού τουρισμού, διότι δεν είναι αποδεκτό να λαμβάνονται αποφάσεις που αφορούν άμεσα και τον κλάδο χωρίς τη συμμετοχή αυτών που γνωρίζουν πραγματικά το αντικείμενο.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 06/07 12:36

  Grant Thornton | Μελέτη επίδρασης του Covid-19 στις ελληνικές επιχειρήσεις και την οικονομία

 2. 06/07 12:19

  Ε.Ξ. Μαγνησίας: Τρίτο σεμινάριο επιμόρφωσης για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα ξενοδοχεία

 3. 06/07 12:08

  -88% η επιβατική κίνηση τον Ιούνιο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

 4. 06/07 10:35

  Ο Δήμος Σιθωνίας προβάλλεται στη Ρουμανία

 5. 06/07 10:13

  Ε.Ξ. Μαγνησίας: Συζήτηση για τα μέτρα στήριξης των ξενοδοχείων με τον κ.Τριαντόπουλο

 6. 06/07 10:04

  Αλλαγές χρήσης κτιρίων γραφείων σε ξενοδοχεία στην Αθήνα και στον Πειραιά

 7. 06/07 10:02

  Το νέο υβριδικό μοντέλο για συμμετοχή σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις

 8. 06/07 09:58

  Ο δεκάλογος των ισπανικών επιχειρήσεων για την έξοδο από την κρίση

 9. 06/07 09:57

  Πάτμος: Στις 28 Αυγούστου ξεκινά το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής

 10. 06/07 09:55

  Γαλλία: Νέες αναβολές μεγάλων εκθέσεων που επρόκειτο να διοργανωθούν τον Σεπτέμβριο

 11. 06/07 09:47

  Αναστέλλεται η είσοδος Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα μέχρι τις 15 Ιουλίου

 12. 04/07 15:52

  Άνοιξε σήμερα 4 Ιουλίου το ξενοδοχείο Athens Marriott, με αυξημένα μέτρα προστασίας

 13. 04/07 15:43

  Η προσπάθεια 5 Αμερικανών να φθάσουν στη Σαρδηνία με ιδιωτικό αεροπλάνο

 14. 04/07 15:30

  Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διεξαγωγή συνεδρίων- εάν χρειασθεί το συνέδριο θα είναι μόνο διαδικτυακό, δεν ματαιώνεται

 15. 04/07 15:22

  Πρόστιμα σε κατευθυνόμενες αγορές σε εκδρομές ή περιηγήσεις τουριστικών γραφείων

 16. 04/07 15:15

  Ο κ.Θεοχάρης στην Κρήτη: Αισιοδοξία για το άνοιγμα και της Βρετανίας και Σουηδίας

 17. 03/07 18:26

  Μπαράζ ακυρώσεων Ρουμάνων τουριστών στη Θάσο, λόγω αδυναμίας οδικής πρόσβασης

 18. 03/07 17:32

  Στην Ελλάδα από τις 10 Ιουλίου τελικά οι Βρετανοί τουρίστες- η τελική λιστα

 19. 03/07 15:52

  Βρετανικός τουρισμός: Η Ελλάδα προσπαθεί να ενταχθεί στη λίστα των χωρών, που ανοίγουν τα σύνορα

 20. 03/07 14:46

  Υπ. Τουρισμού: Παράταση της προθεσμίας αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

 21. 03/07 14:41

  Πώς υποδέχεται η βρετανική τουριστική βιομηχανία το άνοιγμα των συνόρων

 22. 03/07 13:56

  Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε περιοχές της Πελοποννήσου για κίνδυνο πυρκαγιάς

 23. 03/07 13:45

  Μ.Κόνσολας: Σχέδιο για να μπουν όλες οι Περιφέρειες στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης

 24. 03/07 13:37

  Τα GHotels προσφέρουν διακοπές στις οικογένειες του ΕΚΑΒ με αίσθημα ευγνωμοσύνης

 25. 03/07 13:34

  Στην Κρήτη τα γυρίσματα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της TUI Βρετανίας (video)

 26. 03/07 13:02

  Marketing Greece: H καμπάνια Endless Greek Summer για το ελληνικό και διεθνές κοινό (video)

 27. 03/07 12:43

  Το Porto Sani υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του 2020 - Νέα εστιατόρια, δραστηριότητες & πρωτόκολλα

 28. 03/07 12:37

  Ο πρωθυπουργός στο Ελληνικό: Ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο έργο στη Μεσόγειο

 29. 03/07 11:54

  Διάσκεψη των Ην. Εθνών: Μείωση 4% του ΑΕΠ στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού – Ποια είναι η εικόνα παγκοσμίως

 30. 03/07 11:42

  H όμορφη Παροικιά στην καρδιά του Αιγαίου

 31. 03/07 11:37

  Τα δίδυμα ελληνικά νησάκια που «βυθίζονται» και ξαναεμφανίζονται

 32. 03/07 11:36

  Κ.Μητσοτάκης: Χωρίς προκαταβολή φόρου και εργοδοτικές εισφορές οι εποχικές επιχειρήσεις- αναστολή συμβάσεων στον τουρισμό

 33. 03/07 11:32

  LOT: Περισσότερες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς

 34. 03/07 11:30

  Τουρισμός/ Γερμανία: Ψηφίστηκε το βάουτσερ στα ταξίδια - Τι προβλέπεται στο εξής για τις επιστροφές χρημάτων

 35. 03/07 11:26

  Τοrnos News Webinars: Tην Παρασκευή 3 Ιουλίου ζωντανά 4:00 μ.μ. παρουσίαση των ενεργειών στο digital marketing των τουριστικών επιχειρήσεων

 36. 03/07 10:47

  Ανοίγει τα σύνορα το Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Ιουλίου- σήμερα η λίστα των χωρών- τι θα γίνει με την Ελλάδα

 37. 03/07 10:34

  Προβολή των Λειψών στο μετρό της Αθήνας

 38. 03/07 10:26

  Δήμος Μυκόνου: Αρνητική γνωμοδότηση για τη μεγάλη τουριστική επένδυση PROJECT BLUE

 39. 03/07 10:24

  Έρευνα: Στο ναδίρ οι κλάδοι εστίασης και φιλοξενίας στη Γερμανία

 40. 03/07 10:18

  Συζήτηση για μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων 4 ξενοδοχείων σε Κω κα Ρόδο

 41. 03/07 10:15

  Δήμος Λειψών: Διαγωνισμός για διαδραστική ξενάγηση και προβολή μέσω κινητών

 42. 02/07 20:57

  Πτήση τσάρτερ από την Στοκχόλμη στη Ρόδο με ειδική άδεια

 43. 02/07 18:09

  Ryanair: Σύνδεση της Θεσσαλονίκης με 30 προορισμούς

 44. 02/07 17:54

  Γερμανικός τουρισμός/ DRV: Αυξάνονται οι κρατήσεις για διακοπές στη Μεσόγειο - Στους top προορισμούς η Ελλάδα

 45. 02/07 15:03

  Ο κ.Θεοχάρης στο Sky News: Ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα- πιθανό άνοιγμα στα μέσα Ιουλίου

 46. 02/07 14:58

  Ryanair: Ξεκινά πάλι τις πτήσεις από Αθήνα σε 30 προορισμούς

 47. 02/07 13:35

  Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα άνοιξε αλλά με… αρρυθμίες

 48. 02/07 13:23

  U.S. Travel Association: Απίστευτα απογοητευτική η απαγόρευση Αμερικανών τουριστών στην Ευρώπη

 49. 02/07 13:17

  Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, αλλά περιμένουμε ανάκαμψη το 2021

 50. 02/07 12:53

  Πρόβλημα συμπίεσης σε πτήση της EasyJet προς τη Θεσσαλονίκη

 51. 02/07 12:37

  Lufthansa: Κύμα ακυρώσεων πτήσεων στο θερινό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε

 52. 02/07 12:36

  ΟΑΕΔ: Μέχρι τις 7 Ιουλίου οι αιτήσεις καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

 53. 02/07 12:27

  Το ελληνικό πρότυπο για την είσοδο των τουριστών εφαρμόζει η Ισπανία

 54. 02/07 12:02

  Μικρές Αποδράσεις στην Κύπρο

 55. 02/07 11:58

  Όλο και περισσότεροι πεζοί και ποδηλάτες στις προσωρινές παρεμβάσεις του Μεγάλου Περιπάτου

 56. 02/07 11:47

  Ανοίγει το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού

 57. 02/07 10:58

  Deutsche Bank: Έως 16 δισ. ευρώ λιγότερα θα ξοδέψουν φέτος οι Γερμανοί τουρίστες, που θα λείψουν από τις μεσογειακές χώρες

 58. 02/07 10:47

  Alitalia: Από σήμερα επανέρχονται οι πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη

 59. 02/07 10:41

  Στην Πάτρα και την Ολυμπία ο Μάνος Κόνσολας

 60. 02/07 10:40

  Αυξάνονται κατά 25.000 οι νέες πτήσεις από την United Airlines

 61. 02/07 10:38

  Aπό ποιες χώρες εκτός ΕΕ δέχονται τουρίστες η Γερμανία και η Τσεχία

 62. 02/07 10:37

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Μυτιλήνη

 63. 02/07 10:35

  Μεγάλο το πλήγμα στον τουρισμό και στη Σιγκαπούρη

 64. 02/07 10:33

  Ατμομηχανή για την οικονομική ανάκαμψη ο κατασκευαστικός κλάδος στη Γερμανία

 65. 02/07 10:28

  ΞΕΕ: Διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform από τον CapsuleT

 66. 02/07 10:15

  Ο κ.Θεοχάρης σε 4 αεροδρόμια: Η εφετινή χρονιά εφαλτήριο για το μέλλον

 67. 02/07 09:08

  Το χωριό της Νάξου που σε πάει πίσω στο χρόνο

 68. 02/07 09:05

  Δραγονέρα: Η εξωτική παραλία στο Αγκίστρι, δίπλα στην Αθήνα

 69. 01/07 23:22

  «Και τι δεν θα ‘δινα να ήμουν εκεί!»

 70. 01/07 16:49

  Άνοιξε το Sofitel Athens Airport με ενισχυμένα υγειονομικά πρωτόκολλα

 71. 01/07 16:45

  Στην Κρήτη ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

 72. 01/07 16:18

  Περιφέρεια Κρήτης: Και άλλα τουριστικά επαγγέλματα στο πρόγραμμα επιμόρφωσης για προφύλαξη από τον ιό

 73. 01/07 16:09

  Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα αιφνιδιάζει τους τουρίστες- Η απειλή της TUI

 74. 01/07 16:01

  Από την Γερμανία, Ελβετία και Τσεχία τα πρώτα τσάρτερ της σεζόν στη Ρόδο

 75. 01/07 15:42

  Πανδημική ρήτρα ζητεί η DRV στην ευρωπαϊκή οδηγία για τα ταξίδια

 76. 01/07 14:28

  Έφθασαν οι πρώτες διεθνείς πτήσεις στα νησιά του Νότιου Αιγαίου

 77. 01/07 13:56

  Ryanair: Ισχυρή ζήτηση για τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου - Pεκόρ μείωσης τιμών το 12μηνο

 78. 01/07 13:45

  Επιστολή απελπισίας από τουριστικό γραφείο της Ουγγαρίας: Επειγόντως λύση για τη φόρμα εντοπισμού επιβατών στον οδικό τουρισμό

 79. 01/07 13:00

  TripAdvisor: Η καθαριότητα βασικό κριτήριο επιλογής καταλύματος

 80. 01/07 12:55

  Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Σχέδιο για την αναγέννηση της ιστορικής αγοράς στην Πλάκα και το Μοναστηράκι

 81. 01/07 12:27

  Ηρώδειο: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 15 και 16 Ιουλίου

 82. 01/07 12:20

  Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

 83. 01/07 11:54

  Διχασμένοι οι Γερμανοί στην πρόθεση διακοπών για το 2020

 84. 01/07 11:05

  Γ. Πλακιωτάκης: Ο εκσυγχρονισμός των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών συνεχίζεται - Ποιες νέες γραμμές εισάγονται

 85. 01/07 11:04

  Άδειες για τρία νέα 4άστερα ξενοδοχεία σε Χανιά, Κέρκυρα και Μύκονο

 86. 01/07 11:02

  Eπισκευή παλαιού κτίσματος προς τουριστική χρήση στη Σαντορίνη - Αλλαγή χρήσης οικοδομής σε ξενοδοχείο στην Κατερίνη

 87. 01/07 11:01

  Κοινωνικός Τουρισμός: Πάνω από 300.000 αιτήσεις - Άμεση αποπληρωμή φέτος για τις επιχειρήσεις

 88. 01/07 11:00

  Αναγνωρίστηκαν άλλες 2 Πηγές ως ιαματικές σε Αιδηψό και Καμένα Βούρλα

 89. 01/07 10:57

  Ματαιώθηκε οριστικά η σημαντικότερη Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία

 90. 01/07 10:56

  HΠΑ-Έρευνα: H μετάβαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα έχει μόνιμα χαρακτηριστικά

 91. 01/07 10:53

  Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις για τον Covid-19

 92. 01/07 10:45

  "Κάθε μέρα θάλασσα" στις ακτές της Θεσσαλονίκης με το Karavaki Άγιος Γεώργιος

 93. 01/07 10:41

  Το μοντέλο του μαζικού τουρισμού έφτασε στο τέλος του

 94. 01/07 10:32

  Η τελική λίστα: Σε 75 περιοχές καταλύματα καραντίνας

 95. 01/07 10:22

  Η πρώτη διεθνής πτήση στην Κέρκυρα σήμερα- Δηλώσεις Θεοχάρη

 96. 01/07 10:19

  ΥΠΑ: Μέχρι τις 15 Ιουλίου η αναστολή πτήσεων από Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία και Τουρκία

 97. 01/07 09:00

  Τηλεϊατρική: Χτίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό

 98. 01/07 08:51

  Ο Έβρος και οι παραλίες του: Μπάνιο στην άκρη του Θρακικού Πελάγους

 99. 01/07 08:49

  Παξοί: Το νησί που νομίζεις ότι κολυμπάς σε νερά πισίνας

 100. 30/06 17:19

  Ανοίγουν τον Ιούλιο δύο ξενοδοχεία της αλυσίδας Koullias στην Κω