Οι θέσεις και τα αιτήματα της FedHATTA για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού

Α Decrease font Enlarge font
Οι θέσεις και τα αιτήματα της FedHATTA για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού

Δεδομένης της δύσκολης και πρωτοφανούς κατάστασης που όλοι βιώνουμε, η Ομοσπονδία FedHATTA, για λογαριασμό ολόκληρου του κλάδου μας, παρακολουθεί το θέμα της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού COVID-19 και συντονίζει την ενημέρωση των τουριστικών γραφείων. 

Παράλληλα, ο Σύνδεσμός μας ΗΑΤΤΑ συνεργάζεται στενά με την ECTAA, το Ευρωπαϊκό μας όργανο, και με τα μέλη της σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να υπάρξει στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να προκύψουν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Η FedHATTA, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους-μέλη της, αφουγκράζεται και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ξεχωριστά τα τουριστικά γραφεία σε όλη τη χώρα και έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες θέσεις για το όλο ζήτημα και σε αιτήματα για λύσεις ανακούφισης των επαγγελματιών του τουρισμού, που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Στο μεταξύ, ζητάμε από όλους σας να μας στείλετε εντός 48 ωρών τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και τις ανάγκες που έχετε λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τα μέτρα πρόληψης της περαιτέρω διασποράς του COVID-19, έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπισή τους την επόμενη ημέρα.

Σας ζητάμε δε να επιδείξετε την απαιτούμενη σύνεση και ψυχραιμία και να συμβάλετε με κάθε τρόπο στη μείωση του χρόνου κατά τον οποίο θα υπάρχει το πρόβλημα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για αυτοπεριορισμό και προσαρμογή του τρόπου εργασίας στις ασυνήθιστες συνθήκες.

Οι προτάσεις FedHATTA

"Η αρχική αναστολή από την Πολιτεία της πραγματοποίησης σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό, και μετά και στο εσωτερικό, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (που θα επαναξιολογούνταν πριν τη λήξη του), καθώς και η ματαίωση για προληπτικούς λόγους των περισσότερων εκδηλώσεων και η προσωρινή αναστολή οποιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης σε όλη την επικράτεια, επέφεραν ήδη σοβαρό πρόβλημα και σημαντική οικονομική επιβάρυνση στις τουριστικές επιχειρήσεις, και ιδιαίτερα στα τουριστικά γραφεία, τα οποία καλούνταν να επιστρέψουν τα καταβληθέντα ποσά στα σχολεία που δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν, χωρίς όμως να τα έχουν πια, αφού είχαν ήδη πληρώσει τους συνεργάτες τους (αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία κλπ.) προκειμένου να οργανώσουν τις αντίστοιχες εκδρομές.

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, ολόκληρη η χώρα τέθηκε σε κατάσταση «απαγόρευσης», αφού όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις και τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία κλπ.) έκλεισαν υποχρεωτικά για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του COVID-19, ενώ και οι άλλες χώρες εξαγγέλλουν καθημερινά παρόμοιες απαγορεύσεις, έως και το κλείσιμο των συνόρων τους προς και από συγκεκριμένα κράτη. Είναι σαφές ότι, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν ταξίδια (ούτε από ούτε προς τη χώρα μας), με συνέπεια απανωτά αιτήματα για ακυρώσεις πακέτων από την πλευρά των καταναλωτών. Ακόμη και αν, λόγω της ασυνήθιστης ιδιαιτερότητας της κατάστασης, οι ακυρώσεις αυτές γίνουν με την παρακράτηση κάποιας μορφής ακυρωτικών, και πάλι τα τουριστικά γραφεία αδυνατούν να πραγματοποιήσουν επιστροφές ποσών που έχουν ήδη καταβάλει στους προμηθευτές τους, αν πρώτα δεν τα πάρουν πίσω από αυτούς.

Όσον αφορά δε ειδικά τα συνέδρια, η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή τους για 4 -προς το παρόν- εβδομάδες θα έχει συνέπειες και επιπλέον αναβολές σε βάθος εξαμήνου τουλάχιστον, γεγονός που συνιστά ένα ακόμη πλήγμα για τον κλάδο των τουριστικών γραφείων.

Ως συνέπεια της όλης κατάστασης, τα τουριστικά γραφεία αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα και στη συνολική λειτουργία των επιχειρήσεών τους (τα οποία αναμένεται να χειροτερέψουν κι άλλο, καθώς είναι άγνωστο πότε θα επανέλθει η ομαλότητα στο μέτωπο του COVID-19 και, κατά συνέπεια, στην ταξιδιωτική αγορά), αφού δυσκολεύονται ήδη να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδά τους (μισθοδοσίες, ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων, φορολογικές υποχρεώσεις κλπ.).

Ενόψει των παραπάνω, θεωρούμε ότι είναι ανάγκη να προβλεφθούν συγκεκριμένα μέτρα από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης, έτσι ώστε τα τουριστικά γραφεία να μπορέσουν να συνεχίσουν να υπάρχουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τουρισμό και μετά την οριστική καταπολέμηση του COVID-19, και να μην πέσουν κι εκείνα θύματά του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ας σημειωθεί ότι η αναγγελθείσα αναστολή πληρωμής του ΦΠΑ και των φορολογικών υποχρεώσεων για 4 μήνες δεν επαρκεί ως μέτρο ανακούφισης, καθώς δεν θα καταστήσει εφικτό -από μόνη της- για τα τουριστικά γραφεία να επανέλθουν στην προηγούμενη κατάσταση.

Τα οικονομικά βάρη από την έκτακτη κατάσταση στην οποία όλοι βρισκόμαστε θα πρέπει να τα επωμιστούν, αναλογικά, όλοι οι επαγγελματίες, και όχι μόνο τα τουριστικά γραφεία, με κίνδυνο να πάψουν τελικά να υπάρχουν. Κάθε ποσό που έχει εισπραχθεί για εκδρομές που δεν μπορούν αντικειμενικά να εκτελεστούν και για υπηρεσίες που δεν θα παρασχεθούν, θα πρέπει να επιστρέφεται από όλους τους προμηθευτές στο τουριστικό γραφείο, προκειμένου αυτό να το επιστρέφει τελικά στον καταναλωτή. Ακυρωτικά μπορούν να παρακρατούνται μόνο στις περιπτώσεις ακυρώσεων με πρωτοβουλία του καταναλωτή, ενώ δεν υπάρχει σχετική απαγόρευση για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδρομής ή του ταξιδιωτικού πακέτου. Αυτή η εκδοχή, την δεδομένη στιγμή, είναι πλέον πρακτικά αδύνατη. Ομοίως θα πρέπει να υπάρχει ευελιξία όσον αφορά τις πληρωμές και την ακυρωτική πολιτική για συνέδρια που αναβάλλονται ή ακυρώνονται λόγω της απαγόρευσης διεξαγωγής τους, καθώς και να μην παρακρατούνται γι’ αυτά ακυρωτικά. 

Θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε προσπάθεια από όλους τους ενδιαφερόμενους ώστε να αναζητείται τρόπος να μετατίθενται χρονικά οι σχολικές εκδρομές, τα ταξιδιωτικά πακέτα και τα συνέδρια, αντί να ακυρώνονται, και οι τουριστικοί επαγγελματίες-προμηθευτές θα πρέπει να διευκολύνουν τη διαδικασία αυτή και όχι να θέτουν επιπρόσθετα εμπόδια.

Τα τουριστικά γραφεία χρειάζεται να τύχουν μιας έκτακτης επιχορήγησης από την Πολιτεία (π.χ. χορήγηση άτοκου δανείου με κρατική εγγύηση). 

Να τους χορηγείται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για 4 μήνες. Να μην υπάρχει δε παρακράτηση για τη χορήγηση φορολογικής / ασφαλιστικής ενημερότητας κατά τη διάρκεια αυτών των 4 μηνών. 

Να μην ισχύσει γι’ αυτά η προκαταβολή φόρου εισοδήματος για την παρούσα χρονιά. 

Να υπάρξει αναστολή καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των τουριστικών γραφείων για 4 μήνες ή οικονομική υποστήριξη του κλάδου, με επιδοτήσεις μισθοδοσίας, ασφαλιστικών εισφορών και άλλων υποχρεώσεων, προκειμένου να παραμείνουν στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και να μη βρεθεί η ελληνική οικονομία και πάλι στην προηγούμενη κατάσταση της οικονομικής κρίσης, με αύξηση της ανεργίας.  

Να υπάρξει αναστολή καταβολής του ΦΠΑ για 4 μήνες.

Να δοθεί η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών που υπάρχουν και αυτών που θα προκύψουν ως το τέλος του προβλήματος, τόσο για τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές όσο και για τις τραπεζικές υποχρεώσεις. 

Όσον αφορά ειδικά τα συνέδρια, είναι απαραίτητο:

Να αρθούν οι περιορισμοί στις ημερομηνίες διεξαγωγής και τους προορισμούς που ισχύουν σε ΕΟΦ και ΣΦΕΕ για τα επιστημονικά/ιατρικά συνέδρια, μέχρι την οριστική άρση των μέτρων που αφορούν στον COVD-19 διεθνώς. Και

Να υποστηριχθούν οι προμηθευτές του κλάδου (συνεδριακά κέντρα και ξενοδοχεία, δορυφορικά ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρίες), ώστε να μπορούν να λειτουργούν ευέλικτα όσον αφορά την αναβολή των υπηρεσιών τους για συνέδρια που αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν.

Οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση για τα παραπάνω θα έχει αποτέλεσμα για τη βιωσιμότητα των τουριστικών γραφείων αν είναι άμεση και αν αφορά όλες τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την έκτακτη κατάσταση."

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 09/07 18:15

  Δείτε τώρα LIVE τη συζήτηση για το άνοιγμα του τουρισμού στα νησιά

 2. 09/07 17:02

  Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ειδικά μέτρα για την ασφάλεια των θεατών λόγω της πανδημίας (video)

 3. 09/07 16:55

  G Adventures: Ταξίδια και στην Ελλάδα από Σεπτέμβριο

 4. 09/07 16:52

  Μελέτη της GWI για το ΙΝΣΕΤΕ: Καθοριστικός παράγοντας για ταξίδια η «αίσθηση ασφάλειας» και έπειτα η «χαλάρωση»

 5. 09/07 16:10

  Ξεκινούν τον Ιούλιο, με σύντομα ταξίδια, κρουαζιέρες των Aida, TUI Cruises και Hapag-Lloyd Cruises

 6. 09/07 14:53

  Συνεργασία ΕΟΤ - Travel Channel για τη διαφημιστική καμπάνια 2020 του ελληνικού τουρισμού

 7. 09/07 14:51

  Expedia | Αμερικανικός τουρισμός: Η ασφάλεια και η αποφυγή συνωστισμού πιο σημαντικά από το κόστος των διακοπών

 8. 09/07 14:33

  Υπ.Τουρισμού: Τρία προγράμματα συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης ανέργων

 9. 09/07 14:26

  Μόνο 100 τα θετικά σε 31.169 τεστ σε όλες τις πύλες εισόδου από 1-6 Ιουλίου

 10. 09/07 13:46

  Η Austrian Airlines αυξάνει τα δρομολόγιά της κατά 40% μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

 11. 09/07 13:14

  ΠΟΕΕΤ: Λύσεις σε προβλήματα των εργαζομένων στον τουρισμό

 12. 09/07 13:03

  Studiosus: Από τα μέσα Αυγούστου τα ταξίδια στην Ελλάδα

 13. 09/07 12:44

  Άνοιξε το Domotel Agios Nikolaos με αυξημένα μέτρα προστασίας

 14. 09/07 10:43

  Βέλγιο: Στην "πορτοκαλί" λίστα η Ελλάδα- Δηλώσεις για άμεση ανανέωση της λίστας

 15. 09/07 10:36

  Η άγνωστη Παραλία 50 λεπτά από την Αθήνα

 16. 09/07 10:34

  Διακοπές στο ελληνικό νησί με τις 100 παραλίες

 17. 09/07 10:25

  Καταλυτικός ο ρόλος των περιφερειών για την οικοδόμηση της επόμενης ημέρας

 18. 09/07 10:21

  Σύμβαση παραχώρησης λειτουργίας υδατοδρομίου στο Λιμένα Πατρών

 19. 08/07 19:12

  Γ.Ρέτσος: Όσα περισσότερα έσοδα προκύψουν, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, τόσο χαμηλότερη θα είναι η ύφεση

 20. 08/07 19:06

  T+L: Ελληνικά ξενοδοχεία και νησιά στην κορυφή των παγκόσμιων βραβείων World’s Best 2020 - Δείτε τα

 21. 08/07 19:03

  Στ.Αρναουτάκης: Να δοθεί η απαιτούμενη ευελιξία στις Περιφέρειες για να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και δράσεις

 22. 08/07 18:58

  Το επιχειρησιακό πλάνο και οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου της χώρας αποδίδουν

 23. 08/07 17:55

  Γ. Χατζημάρκος: Η φετινή σαιζόν θα κριθεί από την εμπειρία που θα αποκομίσει ο επισκέπτης μας από τις διακοπές του

 24. 08/07 17:43

  Π.Αντωνίου: Εξαιρετικό το νομοσχέδιο για τουριστική ανάπτυξη σε όλες τις περιφέρειες

 25. 08/07 15:57

  ΣΕΤΚΕ: Τα καταλύματα κλείνουν ως υγιείς επιχειρήσεις και ανοίγουν ως "κόκκινες"

 26. 08/07 15:37

  M. Κόνσολας: Είναι ώρα για μια Ευρωπαϊκή Νησιωτική Πολιτική

 27. 08/07 13:20

  ΙΑΤΑ: Τι προβληματίζει τους ταξιδιώτες στις πτήσεις

 28. 08/07 13:11

  Σήμα κινδύνου από τον τουρισμό κρουαζιέρας

 29. 08/07 13:09

  Επιστρεπτέα προκαταβολή: Λύση ζητούν οι επιχειρήσεις λόγω παραπλάνησης του συστήματος

 30. 08/07 12:26

  Όμιλος Sani/Ikos: Συνεχίζεται η συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος

 31. 08/07 12:02

  Πιο ασφαλείς οι κρουαζιέρες από τις διακοπές πόλης; Τι λένε οι ειδικοί

 32. 08/07 11:40

  Tornos News Live: Την Πέμπτη 9 Ιουλίου ζωντανά 6:00 μ.μ. συζήτηση για το άνοιγμα του τουρισμού στα νησιά

 33. 08/07 11:22

  Ryanair: 500 διεθνή δρομολόγια από το Ην. Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι

 34. 08/07 11:04

  Τράπεζες: Αναστολή δόσεων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

 35. 08/07 10:24

  Το τραίνο της Πελοποννήσου – Τουρισμός 5.0

 36. 08/07 09:46

  Πεντακάθαρα νερά, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο που φτάνει ως τη θάλασσα

 37. 08/07 09:45

  Η παραλία στην Αττική με τα δέντρα που συνήθως δεν έχει κόσμο

 38. 07/07 20:31

  Κρήτη: Συνάντηση Αρναουτάκη- Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης

 39. 07/07 20:19

  Οι Βρετανοί specialists tour operators προετοιμάζουν την επανεκκίνηση του τουρισμού με την Ελλάδα

 40. 07/07 20:09

  Ευτυχώς... προλάβαμε! H εν ζωή απόδοση τιμής στον Ένιο Μορικόνε από την Κεφαλονιά

 41. 07/07 18:16

  FedHATTA: Οι Βρετανοί σπεσιαλίστες t.o's προετοιμάζουν την επανεκκίνηση του τουρισμού με την Ελλάδα

 42. 07/07 17:52

  Ενιαίο πρόσωπο και φωνή στα διεθνή ΜΜΕ για τη Ρόδο και το Νότιο Αιγαίο

 43. 07/07 16:34

  Lufthansa: Δεύτερο πακέτο μέτρων του προγράμματος αναδιάρθρωσης

 44. 07/07 15:56

  Ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη στους φορείς τουρισμού της πόλης

 45. 07/07 15:54

  Α. Γκερέκου: Ανάδειξη του Λαυρίου μέσω του πολιτιστικού-γεωγραφικού πλούτου και της αειφορίας

 46. 07/07 15:43

  Aurinkomatkat: Αυξημένες πτήσεις για Χανιά τον Ιούλιο

 47. 07/07 15:30

  Metaxa Hospitality Group: Πρεμιέρα με επίσκεψη Γερμανών t.o's, πρακτόρων και δημοσιογράφων στο Creta Maris

 48. 07/07 14:12

  Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: 70.000 επιπλέον επιταγές - Παράταση συμμετοχής καταλυμάτων & ακτοπλοϊκών εταιριών

 49. 07/07 14:04

  MSC Cruises: Σχέδια για έναρξη κρουαζιέρων στη Μεσόγειο τον Αύγουστο

 50. 07/07 13:45

  Wizz Air: Πτήσεις από Λονδίνο σε 6 ελληνικούς προορισμούς

 51. 07/07 13:42

  Yπ. Τουρισμού: Συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο - νέες δομές εκπαίδευσης στην Αρχαία Ολυμπία και στην Κω

 52. 07/07 13:24

  H εμπειρία στα ξενοδοχεία στην εποχή του κορωνοϊού – Πρωινό σε πακέτο, τέλος το μίνι-μπαρ & γυμναστική στο δωμάτιο

 53. 07/07 13:21

  Ύφεση 8,7% στην ΕΕ το 2020- 9% στην Ελλάδα

 54. 07/07 11:41

  Τουρισμός: Τουλάχιστον 80 ξενοδοχεία στην Αθήνα έχουν ανοίξει- Δείτε ποια

 55. 07/07 11:27

  Ανοιχτά σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, όταν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα

 56. 07/07 10:38

  Χαλκιδική: Οι καλύτερες παραλίες της Σιθωνίας

 57. 07/07 10:37

  Τα Κουφονήσια και οι εξωτικές παραλίες τους

 58. 07/07 10:33

  Άμεσο άνοιγμα του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας ζητούν οι δήμαρχοι της Αν.Μακεδονίας-Θράκης

 59. 07/07 09:44

  Μέχρι τις 11 Ιουλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους

 60. 06/07 19:46

  ΥΠΑ: Ανοίγουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο- 24 ώρες πριν το check in η φόρμα

 61. 06/07 17:02

  Ανοίγουν τα ξενοδοχεία Aldiana στη Μεσόγειο – Άνοιξε το Kreta Club

 62. 06/07 16:45

  FedHATTA: Να επιλυθούν άμεσα οι εκκρεμότητες που χρονίζουν

 63. 06/07 16:41

  Αυτή είναι η νέα καμπάνια για την Ελλάδα | Στηρίζει την κρίσιμη απόφαση για διακοπές και προορισμό

 64. 06/07 16:39

  Γ. Φραγγίδης: Να ανοίξουν όλοι οι συνοριακοί σταθμοί

 65. 06/07 15:40

  Η φημισμένη και εντυπωσιακή Χύτρα της Ελλάδας

 66. 06/07 15:38

  Αμοργός: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοναστήρια των Κυκλάδων

 67. 06/07 15:25

  Παξοί: Διαμαρτυρίες για την απαγόρευση επιβίβασης - αποβίβασης στις παραλίες Βρήκα και Βουτούμι

 68. 06/07 15:00

  Οι προτάσεις της ΕΕ για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας – Τα βασικά σημεία

 69. 06/07 14:41

  HAPCO, ACVB, TCB | Η πρώτη έρευνα στην Ελλάδα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον Συνεδριακό Τουρισμό

 70. 06/07 14:20

  Την 1η Σεπτεμβρίου ανοίγει το Athens Capital Hotel - MGallery

 71. 06/07 14:10

  GlobalData: Οι Gen Z και Millennials κλειδί στην τουριστική ανάκαμψη- Πρότυπο μάρκετινγκ η Visit Greece

 72. 06/07 14:03

  Πλήρως ανακατασκευασμένο άνοιξε το EverEden Beach Resort Hotel & Spa

 73. 06/07 13:38

  SOS από τις υγιείς μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Δεν ξέρουμε εάν και πότε θα λάβουμε χορήγηση ρευστότητας!

 74. 06/07 13:36

  Ο κ.Τάσιος για το κλείσιμο της Σερβίας: Με το άνοιξε - κλείσε, δεν γίνεται επιχειρείν

 75. 06/07 12:54

  O τουρισμός στα Χανιά: Τα 11 αιτήματα του δημάρχου στον κ.Θεοχάρη και τον κ.Φραγκάκη

 76. 06/07 12:36

  Grant Thornton | Μελέτη επίδρασης του Covid-19 στις ελληνικές επιχειρήσεις και την οικονομία

 77. 06/07 12:19

  Ε.Ξ. Μαγνησίας: Τρίτο σεμινάριο επιμόρφωσης για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα ξενοδοχεία

 78. 06/07 12:08

  -88% η επιβατική κίνηση τον Ιούνιο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

 79. 06/07 10:35

  Ο Δήμος Σιθωνίας προβάλλεται στη Ρουμανία

 80. 06/07 10:13

  Ε.Ξ. Μαγνησίας: Συζήτηση για τα μέτρα στήριξης των ξενοδοχείων με τον κ.Τριαντόπουλο

 81. 06/07 10:04

  Αλλαγές χρήσης κτιρίων γραφείων σε ξενοδοχεία στην Αθήνα και στον Πειραιά

 82. 06/07 10:02

  Το νέο υβριδικό μοντέλο για συμμετοχή σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις

 83. 06/07 09:58

  Ο δεκάλογος των ισπανικών επιχειρήσεων για την έξοδο από την κρίση

 84. 06/07 09:57

  Πάτμος: Στις 28 Αυγούστου ξεκινά το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής

 85. 06/07 09:55

  Γαλλία: Νέες αναβολές μεγάλων εκθέσεων που επρόκειτο να διοργανωθούν τον Σεπτέμβριο

 86. 06/07 09:47

  Αναστέλλεται η είσοδος Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα μέχρι τις 15 Ιουλίου

 87. 04/07 15:52

  Άνοιξε στις 4 Ιουλίου το ξενοδοχείο Athens Marriott, με αυξημένα μέτρα προστασίας

 88. 04/07 15:43

  Η προσπάθεια 5 Αμερικανών να φθάσουν στη Σαρδηνία με ιδιωτικό αεροπλάνο

 89. 04/07 15:30

  Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διεξαγωγή συνεδρίων- εάν χρειασθεί το συνέδριο θα είναι μόνο διαδικτυακό, δεν ματαιώνεται

 90. 04/07 15:22

  Πρόστιμα σε κατευθυνόμενες αγορές σε εκδρομές ή περιηγήσεις τουριστικών γραφείων

 91. 04/07 15:15

  Ο κ.Θεοχάρης στην Κρήτη: Αισιοδοξία για το άνοιγμα και της Βρετανίας και Σουηδίας

 92. 03/07 18:26

  Μπαράζ ακυρώσεων Ρουμάνων τουριστών στη Θάσο, λόγω αδυναμίας οδικής πρόσβασης

 93. 03/07 17:32

  Στην Ελλάδα από τις 10 Ιουλίου τελικά οι Βρετανοί τουρίστες- η τελική λιστα

 94. 03/07 15:52

  Βρετανικός τουρισμός: Η Ελλάδα προσπαθεί να ενταχθεί στη λίστα των χωρών, που ανοίγουν τα σύνορα

 95. 03/07 14:46

  Υπ. Τουρισμού: Παράταση της προθεσμίας αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

 96. 03/07 14:41

  Πώς υποδέχεται η βρετανική τουριστική βιομηχανία το άνοιγμα των συνόρων

 97. 03/07 13:56

  Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε περιοχές της Πελοποννήσου για κίνδυνο πυρκαγιάς

 98. 03/07 13:45

  Μ.Κόνσολας: Σχέδιο για να μπουν όλες οι Περιφέρειες στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης

 99. 03/07 13:37

  Τα GHotels προσφέρουν διακοπές στις οικογένειες του ΕΚΑΒ με αίσθημα ευγνωμοσύνης

 100. 03/07 13:34

  Στην Κρήτη τα γυρίσματα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της TUI Βρετανίας (video)