Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες ΗΑΤΤΑ: Μια μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό - Ποιοι βραβεύθηκαν

Α Decrease font Enlarge font
Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες ΗΑΤΤΑ: Μια μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό - Ποιοι βραβεύθηκαν

Σε πανηγυρικό κλίμα για τα επιτεύγματα του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία χρόνια και την ισχυρή συμβολή σε αυτά των τουριστικών γραφείων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, η ετήσια Γενική Συνέλευση, οι αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ και για τους αντιπροσώπους του στην Ομοσπονδία, αλλά και η 30η Τελετή Βραβεύσεων Τουριστικών Εντύπων και Ιστοσελίδων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος τουριστικών γραφείων από όλη την Ελλάδα, απηύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν βραβεία ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και τομεάρχης Τουρισμού στο ΚΙΝΑΛ, κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο τομεάρχης Τουρισμού του ΜέΡΑ25, κ. Γιώργος Λογιάδης, o Πρόεδρος της Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος και μέλος του ΗΑΤΤΑ, κ. Γιώργος Βερνίκος και η λειτουργός Μάρκετινγκ και Πωλήσεων στο γραφείο Αθηνών του υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου, κ. Ιωάννα Χατζηκωστή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Στάθης Σκρέτας, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση του προέδρου της FedHATTA, κ. Λύσανδρου Τσιλίδη.

Τα τουριστικά γραφεία διακινούν τον Τουρισμό, τόνισε ο κ. Τσιλίδης, καλώντας όλους τους φορείς σε συνεργασία.

Ο Πρόεδρος της FedHATTA αναφέρθηκε στις έντονες προσπάθειες που καταβάλλει η Ομοσπονδία την τελευταία πενταετία στο άνοιγμα νέων και ανερχόμενων αγορών εισερχόμενου τουρισμού για τη χώρα μας, καθώς και στα απτά αποτελέσματά τους.

Ειδικότερα, επισήμανε οτι οι ενέργειες στην κατεύθυνση της αγοράς της Ινδίας είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής των Ινδών ταξιδιωτών στην Ελλάδα κατά 119% από το 2014 έως το 2019. Η αύξηση αυτή εκτιμάται οτι είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς τα δεδομένα βασίζονται αποκλειστικά σε στοιχεία έκδοσης visa από τα προξενεία.

Όσον αφορά την αγορά του Ισραήλ, από 900.000 ετήσιες αφίξεις το 2015, η Ομοσπονδία συνέβαλλε στην απογείωσή τους στο 1,5 εκατ. το 2019, σημειώνοντας ετήσια αύξηση της τάξης του 13%-15%.

Η συνεργασία με την TURSAB, συνεχίζεται σε πολύ καλές βάσεις, επισήμανε ο κ. Τσιλίδης.

Η πολλά υποσχόμενη αγορά των ΗΠΑ, η οποία τα προηγούμενα χρόνια είχε ατονίσει, επέστρεψε στο επίκεντρο του ελληνικού τουρισμού, με ισχυρή συμβολή σε αυτή την εξέλιξη της στενής συνεργασίας που ανέπτυξε η FedHATTA με τη μεγαλύτερη ένωση ταξιδιωτικών γραφείων των ΗΠΑ και του Καναδά, ASTA. Ως αποτέλεσμα, οι ροές των Αμερικανών τουριστών στην Ελλάδα, ήδη από το 2018, έφτασαν το 1,1 εκατ.

Επιπλέον, μέσω του μεγάλου φορέα για την τουριστική ανάπτυξη στη ΝΑ Μεσόγειο, EMTAAS, στον οποίο η FedHATTA ήταν ιδρυτικό μέλος, καθώς και με τη συμμετοχή της, με 5 θέσεις αρμοδιοτήτων, στο μεγαλύτερο οργανισμό εκπροσώπησης τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ της Ευρώπης, ECTAA, η Ομοσπονδία διατηρεί ισχυρή θέση στα διεθνή κέντρα αποφάσεων και στους κεντρικούς φορείς που διαμορφώνουν την πορεία του κλάδου και πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Ο κ. Τσιλίδης έκανε γνωστό δε οτι η Ομοσπονδία διεκδικεί ήδη τη διεξαγωγή του Biannual meeting της ECTAA για το 2021 στην Ελλάδα, ενώ παρουσίασε και το όραμα για την πλατφόρμα ΔΩΔΕΚΑ της FedHATTA, η οποία προωθεί τον δωδεκάμηνο τουρισμό σε εναλλακτικούς προορισμούς και πρόκειται να αναβαθμιστεί και να μετατραπεί σε εμπορική, προσφέροντας αποκλειστικά, οργανωμένα πακέτα διακοπών από τα μέλη του ΗΑΤΤΑ.

Ταυτόχρονα, η Ομοσπονδία, με παράλληλες δράσεις της και μέσα από τους διεθνείς φορείς στους οποίους μετέχει, επιχειρεί το άνοιγμα της αγοράς της Ιαπωνίας.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, έκανε επίσης εκτενή αναφορά στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ελληνικών τουριστικών γραφείων, και τα οποία διευθετήθηκαν ή γίνονται κινήσεις για να επιλυθούν έπειτα από παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία. Ειδκότερα, αναφέρθηκε:

-στην άδικη τιμολογιακή μεταχείριση, από το νέο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για αρχαιολογικούς χώρους, των επισκεπτών έως 25 ετών, ανάλογα από το αν προέρχονται από την ΕΕ ή όχι.

- στη μάχη κατά των παράνομων δραστηριοτήτων στον τουρισμό από ταξιδιωτικά γραφεία τρίτων χωρών, τα οποία οφείλουν να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είτε ανοίγοντας δικό τους παράρτημα είτε με συνεργασία με Ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο,

-σε ζητήματα στις ναυλώσεις σκαφών από τουριστικά γραφεία

-στην ανάγκη να επανεξεταστεί η ρύθμιση που προβλέπει την απόσυρση των τουριστικών λεωφορείων μετά το πέρας της 27ετίας

-σε ζητήματα των mini van και των ταξί για τον κλάδο.

-στην επαναφορά της δυνατότητας πραγματοποίησης σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο

-στην ανάγκη να λυθεί, με παρέμβαση από το δήμο Αθηναίων, το ζήτημα στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας για την αποβίβαση τουριστών

Τι είπαν οι υπόλοιποι ομιλητές

Ο κ. Θεοχάρης, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις θετικές προοπτικές της ινδικής αγοράς για την Ελλάδα, τις οποίες διαπίστωσε στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ινδία και τη συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση τουρισμού της χώρας και αναγνώρισε τη σημασία της δημιουργίας απευθείας αεροπορικών συνδέσεων ως καταλύτη για την αύξηση των επισκέψεων.

Για τη νέα χρονιά, υπογράμμισε οτι υπάρχει θετικός βηματισμός, οτι τα slot έχουν κλείσει χωρίς κενά, οτι η διαφημιστική καμπάνια για τη χώρα μας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι προκρατήσεις βαίνουν καλώς, ενώ για το ζήτημα του κορωνοϊού είπε οτι μπορεί να αντιμετωπισθούν τυχόν συνέπειες για την Ελλάδα με πνεύμα συνεργασίας αλλά και οτι μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για τον ελληνικό τουρισμό καθώς εξαιτίας των εξελίξεων, κρουαζιερόπλοια κάνουν homeporting στον Πειραιά. «Χρειαζόμαστε αισιοδοξία, όχι πανικό αλλά όχι και εφησυχασμό», υπογράμμισε ο υπουργός.

Από την πλευρά του, ο κ. Κόνσολας, συνεχάρη τα τουριστικά γραφεία για τη συμβολή τους στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στη χώρα αλλά και στη στροφή του ελληνικού τουρισμού στην ποιότητα, ενώ ανέδειξε και την πρόθεση του υπουργείου να αναβαθμίσει ριζικά την τουριστική εκπαίδευση.

Το στοίχημα είναι να καταστήσουμε τον κλάδο των τουριστικών γραφείων ανταγωνιστικό και να δώσουμε στον τουρισμό αυτό που του αξίζει, συμβάλλοντας μέσα από το δημόσιο διάλογο, δήλωσε η κ. Νοτοπούλου.

Ο κ. Νικητιάδης εστίασε στην ανάγκη να διευρυνθούν τα visa center σε χώρες του εξωτερικού και συνεχάρη τα τουριστικά γραφεία για τη συμβολή τους στον τουρισμό.

Τέλος, ο κ. Βερνίκος, σε παρέμβασή του, ευχαρίστησε την FedHATTA, η οποία, όπως είπε, διαχρονικά έχει παίξει σημαντικο ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Τα βραβεία

Βραβεία απονεμήθηκαν στους Argo Travel, Athens Open Tour, City  Sightseeing Tour, Cruiseway Travel, Dion Tours, Diplomat Travel, Ekdromi.gr, Electron Travel, Era Ltd, Ganymedes Tours, Greca Viajes, Grefis Travel, Grecian Travel, Heraion Tours, Heraklio Travel, Himalaya Travel, Kapco Travel, Kyvernitis Travel, La Greca, Mazi Travel, Manessis Travel, Meteora Thrones Travel & Tourism Centre, Mideast Travel, Navigator Travel, Private Tours Greece, Sights of Athens, The Travel Company, Versus Travel, Zorpidis Travel Services.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 04/07 15:52

  Άνοιξε σήμερα 4 Ιουλίου το ξενοδοχείο Athens Marriott, με αυξημένα μέτρα προστασίας

 2. 04/07 15:43

  Η προσπάθεια 5 Αμερικανών να φθάσουν στη Σαρδηνία με ιδιωτικό αεροπλάνο

 3. 04/07 15:30

  Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διεξαγωγή συνεδρίων- εάν χρειασθεί το συνέδριο θα είναι μόνο διαδικτυακό, δεν ματαιώνεται

 4. 04/07 15:22

  Πρόστιμα σε κατευθυνόμενες αγορές σε εκδρομές ή περιηγήσεις τουριστικών γραφείων

 5. 04/07 15:15

  Ο κ.Θεοχάρης στην Κρήτη: Αισιοδοξία για το άνοιγμα και της Βρετανίας και Σουηδίας

 6. 03/07 18:26

  Μπαράζ ακυρώσεων Ρουμάνων τουριστών στη Θάσο, λόγω αδυναμίας οδικής πρόσβασης

 7. 03/07 17:32

  Στην Ελλάδα από τις 10 Ιουλίου τελικά οι Βρετανοί τουρίστες- η τελική λιστα

 8. 03/07 15:52

  Βρετανικός τουρισμός: Η Ελλάδα προσπαθεί να ενταχθεί στη λίστα των χωρών, που ανοίγουν τα σύνορα

 9. 03/07 14:46

  Υπ. Τουρισμού: Παράταση της προθεσμίας αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

 10. 03/07 14:41

  Πώς υποδέχεται η βρετανική τουριστική βιομηχανία το άνοιγμα των συνόρων

 11. 03/07 13:56

  Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε περιοχές της Πελοποννήσου για κίνδυνο πυρκαγιάς

 12. 03/07 13:45

  Μ.Κόνσολας: Σχέδιο για να μπουν όλες οι Περιφέρειες στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης

 13. 03/07 13:37

  Τα GHotels προσφέρουν διακοπές στις οικογένειες του ΕΚΑΒ με αίσθημα ευγνωμοσύνης

 14. 03/07 13:34

  Στην Κρήτη τα γυρίσματα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της TUI Βρετανίας (video)

 15. 03/07 13:02

  Marketing Greece: H καμπάνια Endless Greek Summer για το ελληνικό και διεθνές κοινό (video)

 16. 03/07 12:43

  Το Porto Sani υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του 2020 - Νέα εστιατόρια, δραστηριότητες & πρωτόκολλα

 17. 03/07 12:37

  Ο πρωθυπουργός στο Ελληνικό: Ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο έργο στη Μεσόγειο

 18. 03/07 11:54

  Διάσκεψη των Ην. Εθνών: Μείωση 4% του ΑΕΠ στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού – Ποια είναι η εικόνα παγκοσμίως

 19. 03/07 11:42

  H όμορφη Παροικιά στην καρδιά του Αιγαίου

 20. 03/07 11:37

  Τα δίδυμα ελληνικά νησάκια που «βυθίζονται» και ξαναεμφανίζονται

 21. 03/07 11:36

  Κ.Μητσοτάκης: Χωρίς προκαταβολή φόρου και εργοδοτικές εισφορές οι εποχικές επιχειρήσεις- αναστολή συμβάσεων στον τουρισμό

 22. 03/07 11:32

  LOT: Περισσότερες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς

 23. 03/07 11:30

  Τουρισμός/ Γερμανία: Ψηφίστηκε το βάουτσερ στα ταξίδια - Τι προβλέπεται στο εξής για τις επιστροφές χρημάτων

 24. 03/07 11:26

  Τοrnos News Webinars: Tην Παρασκευή 3 Ιουλίου ζωντανά 4:00 μ.μ. παρουσίαση των ενεργειών στο digital marketing των τουριστικών επιχειρήσεων

 25. 03/07 10:47

  Ανοίγει τα σύνορα το Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Ιουλίου- σήμερα η λίστα των χωρών- τι θα γίνει με την Ελλάδα

 26. 03/07 10:34

  Προβολή των Λειψών στο μετρό της Αθήνας

 27. 03/07 10:26

  Δήμος Μυκόνου: Αρνητική γνωμοδότηση για τη μεγάλη τουριστική επένδυση PROJECT BLUE

 28. 03/07 10:24

  Έρευνα: Στο ναδίρ οι κλάδοι εστίασης και φιλοξενίας στη Γερμανία

 29. 03/07 10:18

  Συζήτηση για μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων 4 ξενοδοχείων σε Κω κα Ρόδο

 30. 03/07 10:16

  Προέγκριση χωροθέτησης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου σε περιοχή δίπλα στον Πλατύ Γιαλό Μυκόνου

 31. 03/07 10:15

  Δήμος Λειψών: Διαγωνισμός για διαδραστική ξενάγηση και προβολή μέσω κινητών

 32. 02/07 20:57

  Πτήση τσάρτερ από την Στοκχόλμη στη Ρόδο με ειδική άδεια

 33. 02/07 18:09

  Ryanair: Σύνδεση της Θεσσαλονίκης με 30 προορισμούς

 34. 02/07 17:54

  Γερμανικός τουρισμός/ DRV: Αυξάνονται οι κρατήσεις για διακοπές στη Μεσόγειο - Στους top προορισμούς η Ελλάδα

 35. 02/07 15:03

  Ο κ.Θεοχάρης στο Sky News: Ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα- πιθανό άνοιγμα στα μέσα Ιουλίου

 36. 02/07 14:58

  Ryanair: Ξεκινά πάλι τις πτήσεις από Αθήνα σε 30 προορισμούς

 37. 02/07 13:35

  Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα άνοιξε αλλά με… αρρυθμίες

 38. 02/07 13:23

  U.S. Travel Association: Απίστευτα απογοητευτική η απαγόρευση Αμερικανών τουριστών στην Ευρώπη

 39. 02/07 13:17

  Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, αλλά περιμένουμε ανάκαμψη το 2021

 40. 02/07 12:53

  Πρόβλημα συμπίεσης σε πτήση της EasyJet προς τη Θεσσαλονίκη

 41. 02/07 12:37

  Lufthansa: Κύμα ακυρώσεων πτήσεων στο θερινό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε

 42. 02/07 12:36

  ΟΑΕΔ: Μέχρι τις 7 Ιουλίου οι αιτήσεις καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

 43. 02/07 12:27

  Το ελληνικό πρότυπο για την είσοδο των τουριστών εφαρμόζει η Ισπανία

 44. 02/07 12:02

  Μικρές Αποδράσεις στην Κύπρο

 45. 02/07 11:58

  Όλο και περισσότεροι πεζοί και ποδηλάτες στις προσωρινές παρεμβάσεις του Μεγάλου Περιπάτου

 46. 02/07 11:47

  Ανοίγει το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού

 47. 02/07 10:58

  Deutsche Bank: Έως 16 δισ. ευρώ λιγότερα θα ξοδέψουν φέτος οι Γερμανοί τουρίστες, που θα λείψουν από τις μεσογειακές χώρες

 48. 02/07 10:47

  Alitalia: Από σήμερα επανέρχονται οι πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη

 49. 02/07 10:41

  Στην Πάτρα και την Ολυμπία ο Μάνος Κόνσολας

 50. 02/07 10:40

  Αυξάνονται κατά 25.000 οι νέες πτήσεις από την United Airlines

 51. 02/07 10:38

  Aπό ποιες χώρες εκτός ΕΕ δέχονται τουρίστες η Γερμανία και η Τσεχία

 52. 02/07 10:37

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Μυτιλήνη

 53. 02/07 10:35

  Μεγάλο το πλήγμα στον τουρισμό και στη Σιγκαπούρη

 54. 02/07 10:33

  Ατμομηχανή για την οικονομική ανάκαμψη ο κατασκευαστικός κλάδος στη Γερμανία

 55. 02/07 10:28

  ΞΕΕ: Διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform από τον CapsuleT

 56. 02/07 10:15

  Ο κ.Θεοχάρης σε 4 αεροδρόμια: Η εφετινή χρονιά εφαλτήριο για το μέλλον

 57. 02/07 09:08

  Το χωριό της Νάξου που σε πάει πίσω στο χρόνο

 58. 02/07 09:05

  Δραγονέρα: Η εξωτική παραλία στο Αγκίστρι, δίπλα στην Αθήνα

 59. 01/07 23:22

  «Και τι δεν θα ‘δινα να ήμουν εκεί!»

 60. 01/07 16:49

  Άνοιξε το Sofitel Athens Airport με ενισχυμένα υγειονομικά πρωτόκολλα

 61. 01/07 16:45

  Στην Κρήτη ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

 62. 01/07 16:18

  Περιφέρεια Κρήτης: Και άλλα τουριστικά επαγγέλματα στο πρόγραμμα επιμόρφωσης για προφύλαξη από τον ιό

 63. 01/07 16:09

  Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα αιφνιδιάζει τους τουρίστες- Η απειλή της TUI

 64. 01/07 16:01

  Από την Γερμανία, Ελβετία και Τσεχία τα πρώτα τσάρτερ της σεζόν στη Ρόδο

 65. 01/07 15:42

  Πανδημική ρήτρα ζητεί η DRV στην ευρωπαϊκή οδηγία για τα ταξίδια

 66. 01/07 14:28

  Έφθασαν οι πρώτες διεθνείς πτήσεις στα νησιά του Νότιου Αιγαίου

 67. 01/07 13:56

  Ryanair: Ισχυρή ζήτηση για τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου - Pεκόρ μείωσης τιμών το 12μηνο

 68. 01/07 13:45

  Επιστολή απελπισίας από τουριστικό γραφείο της Ουγγαρίας: Επειγόντως λύση για τη φόρμα εντοπισμού επιβατών στον οδικό τουρισμό

 69. 01/07 13:00

  TripAdvisor: Η καθαριότητα βασικό κριτήριο επιλογής καταλύματος

 70. 01/07 12:55

  Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Σχέδιο για την αναγέννηση της ιστορικής αγοράς στην Πλάκα και το Μοναστηράκι

 71. 01/07 12:27

  Ηρώδειο: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 15 και 16 Ιουλίου

 72. 01/07 12:20

  Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

 73. 01/07 11:54

  Διχασμένοι οι Γερμανοί στην πρόθεση διακοπών για το 2020

 74. 01/07 11:05

  Γ. Πλακιωτάκης: Ο εκσυγχρονισμός των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών συνεχίζεται - Ποιες νέες γραμμές εισάγονται

 75. 01/07 11:04

  Άδειες για τρία νέα 4άστερα ξενοδοχεία σε Χανιά, Κέρκυρα και Μύκονο

 76. 01/07 11:02

  Eπισκευή παλαιού κτίσματος προς τουριστική χρήση στη Σαντορίνη - Αλλαγή χρήσης οικοδομής σε ξενοδοχείο στην Κατερίνη

 77. 01/07 11:01

  Κοινωνικός Τουρισμός: Πάνω από 300.000 αιτήσεις - Άμεση αποπληρωμή φέτος για τις επιχειρήσεις

 78. 01/07 11:00

  Αναγνωρίστηκαν άλλες 2 Πηγές ως ιαματικές σε Αιδηψό και Καμένα Βούρλα

 79. 01/07 10:57

  Ματαιώθηκε οριστικά η σημαντικότερη Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία

 80. 01/07 10:56

  HΠΑ-Έρευνα: H μετάβαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα έχει μόνιμα χαρακτηριστικά

 81. 01/07 10:53

  Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις για τον Covid-19

 82. 01/07 10:45

  "Κάθε μέρα θάλασσα" στις ακτές της Θεσσαλονίκης με το Karavaki Άγιος Γεώργιος

 83. 01/07 10:41

  Το μοντέλο του μαζικού τουρισμού έφτασε στο τέλος του

 84. 01/07 10:32

  Η τελική λίστα: Σε 75 περιοχές καταλύματα καραντίνας

 85. 01/07 10:22

  Η πρώτη διεθνής πτήση στην Κέρκυρα σήμερα- Δηλώσεις Θεοχάρη

 86. 01/07 10:19

  ΥΠΑ: Μέχρι τις 15 Ιουλίου η αναστολή πτήσεων από Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία και Τουρκία

 87. 01/07 09:00

  Τηλεϊατρική: Χτίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό

 88. 01/07 08:51

  Ο Έβρος και οι παραλίες του: Μπάνιο στην άκρη του Θρακικού Πελάγους

 89. 01/07 08:49

  Παξοί: Το νησί που νομίζεις ότι κολυμπάς σε νερά πισίνας

 90. 30/06 17:19

  Ανοίγουν τον Ιούλιο δύο ξενοδοχεία της αλυσίδας Koullias στην Κω

 91. 30/06 16:47

  Το υγειονομικό πρωτόκολλο του Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa

 92. 30/06 16:39

  Επιτυχές το πιλοτικό πρότζεκτ επανεκκίνησης στις Βαλεαρίδες, λέει η TUI

 93. 30/06 16:24

  Seajets: Στις 3 Ιουλίου 2020 ξεκινούν τα δρομολόγια

 94. 30/06 16:11

  Παράταση στην κατάθεση πινακίδων από τουριστικά οχήματα

 95. 30/06 15:51

  Τα υγιή ξενοδοχεία μπορούν να αντέξουν τον δανεισμό

 96. 30/06 15:45

  Aποπληρωμή των απαιτήσεων των τουριστικών γραφείων από την πτώχευση της MALEV

 97. 30/06 15:42

  Celestyal Cruises: Αναστολή των κρουαζιέρων έως το Μάρτιο του 2021

 98. 30/06 15:23

  Ιταλία: Υποχρεωτικά κάτω από το μπροστινό κάθισμα οι χειραποσκευές στις πτήσεις

 99. 30/06 15:07

  Στρατηγική συνεργασία TUI με υπουργείο Τουρισμού, με στόχο το 50% των περυσινών αφίξεων- Οι δηλώσεις

 100. 30/06 14:59

  Στο 27% οι πτήσεις από Γερμανία τον Ιούλιο