Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες ΗΑΤΤΑ: Μια μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό - Ποιοι βραβεύθηκαν

Α Decrease font Enlarge font
Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες ΗΑΤΤΑ: Μια μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό - Ποιοι βραβεύθηκαν

Σε πανηγυρικό κλίμα για τα επιτεύγματα του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία χρόνια και την ισχυρή συμβολή σε αυτά των τουριστικών γραφείων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, η ετήσια Γενική Συνέλευση, οι αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ και για τους αντιπροσώπους του στην Ομοσπονδία, αλλά και η 30η Τελετή Βραβεύσεων Τουριστικών Εντύπων και Ιστοσελίδων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος τουριστικών γραφείων από όλη την Ελλάδα, απηύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν βραβεία ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και τομεάρχης Τουρισμού στο ΚΙΝΑΛ, κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο τομεάρχης Τουρισμού του ΜέΡΑ25, κ. Γιώργος Λογιάδης, o Πρόεδρος της Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος και μέλος του ΗΑΤΤΑ, κ. Γιώργος Βερνίκος και η λειτουργός Μάρκετινγκ και Πωλήσεων στο γραφείο Αθηνών του υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου, κ. Ιωάννα Χατζηκωστή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Στάθης Σκρέτας, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση του προέδρου της FedHATTA, κ. Λύσανδρου Τσιλίδη.

Τα τουριστικά γραφεία διακινούν τον Τουρισμό, τόνισε ο κ. Τσιλίδης, καλώντας όλους τους φορείς σε συνεργασία.

Ο Πρόεδρος της FedHATTA αναφέρθηκε στις έντονες προσπάθειες που καταβάλλει η Ομοσπονδία την τελευταία πενταετία στο άνοιγμα νέων και ανερχόμενων αγορών εισερχόμενου τουρισμού για τη χώρα μας, καθώς και στα απτά αποτελέσματά τους.

Ειδικότερα, επισήμανε οτι οι ενέργειες στην κατεύθυνση της αγοράς της Ινδίας είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής των Ινδών ταξιδιωτών στην Ελλάδα κατά 119% από το 2014 έως το 2019. Η αύξηση αυτή εκτιμάται οτι είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς τα δεδομένα βασίζονται αποκλειστικά σε στοιχεία έκδοσης visa από τα προξενεία.

Όσον αφορά την αγορά του Ισραήλ, από 900.000 ετήσιες αφίξεις το 2015, η Ομοσπονδία συνέβαλλε στην απογείωσή τους στο 1,5 εκατ. το 2019, σημειώνοντας ετήσια αύξηση της τάξης του 13%-15%.

Η συνεργασία με την TURSAB, συνεχίζεται σε πολύ καλές βάσεις, επισήμανε ο κ. Τσιλίδης.

Η πολλά υποσχόμενη αγορά των ΗΠΑ, η οποία τα προηγούμενα χρόνια είχε ατονίσει, επέστρεψε στο επίκεντρο του ελληνικού τουρισμού, με ισχυρή συμβολή σε αυτή την εξέλιξη της στενής συνεργασίας που ανέπτυξε η FedHATTA με τη μεγαλύτερη ένωση ταξιδιωτικών γραφείων των ΗΠΑ και του Καναδά, ASTA. Ως αποτέλεσμα, οι ροές των Αμερικανών τουριστών στην Ελλάδα, ήδη από το 2018, έφτασαν το 1,1 εκατ.

Επιπλέον, μέσω του μεγάλου φορέα για την τουριστική ανάπτυξη στη ΝΑ Μεσόγειο, EMTAAS, στον οποίο η FedHATTA ήταν ιδρυτικό μέλος, καθώς και με τη συμμετοχή της, με 5 θέσεις αρμοδιοτήτων, στο μεγαλύτερο οργανισμό εκπροσώπησης τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ της Ευρώπης, ECTAA, η Ομοσπονδία διατηρεί ισχυρή θέση στα διεθνή κέντρα αποφάσεων και στους κεντρικούς φορείς που διαμορφώνουν την πορεία του κλάδου και πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Ο κ. Τσιλίδης έκανε γνωστό δε οτι η Ομοσπονδία διεκδικεί ήδη τη διεξαγωγή του Biannual meeting της ECTAA για το 2021 στην Ελλάδα, ενώ παρουσίασε και το όραμα για την πλατφόρμα ΔΩΔΕΚΑ της FedHATTA, η οποία προωθεί τον δωδεκάμηνο τουρισμό σε εναλλακτικούς προορισμούς και πρόκειται να αναβαθμιστεί και να μετατραπεί σε εμπορική, προσφέροντας αποκλειστικά, οργανωμένα πακέτα διακοπών από τα μέλη του ΗΑΤΤΑ.

Ταυτόχρονα, η Ομοσπονδία, με παράλληλες δράσεις της και μέσα από τους διεθνείς φορείς στους οποίους μετέχει, επιχειρεί το άνοιγμα της αγοράς της Ιαπωνίας.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, έκανε επίσης εκτενή αναφορά στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ελληνικών τουριστικών γραφείων, και τα οποία διευθετήθηκαν ή γίνονται κινήσεις για να επιλυθούν έπειτα από παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία. Ειδκότερα, αναφέρθηκε:

-στην άδικη τιμολογιακή μεταχείριση, από το νέο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για αρχαιολογικούς χώρους, των επισκεπτών έως 25 ετών, ανάλογα από το αν προέρχονται από την ΕΕ ή όχι.

- στη μάχη κατά των παράνομων δραστηριοτήτων στον τουρισμό από ταξιδιωτικά γραφεία τρίτων χωρών, τα οποία οφείλουν να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είτε ανοίγοντας δικό τους παράρτημα είτε με συνεργασία με Ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο,

-σε ζητήματα στις ναυλώσεις σκαφών από τουριστικά γραφεία

-στην ανάγκη να επανεξεταστεί η ρύθμιση που προβλέπει την απόσυρση των τουριστικών λεωφορείων μετά το πέρας της 27ετίας

-σε ζητήματα των mini van και των ταξί για τον κλάδο.

-στην επαναφορά της δυνατότητας πραγματοποίησης σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο

-στην ανάγκη να λυθεί, με παρέμβαση από το δήμο Αθηναίων, το ζήτημα στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας για την αποβίβαση τουριστών

Τι είπαν οι υπόλοιποι ομιλητές

Ο κ. Θεοχάρης, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις θετικές προοπτικές της ινδικής αγοράς για την Ελλάδα, τις οποίες διαπίστωσε στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ινδία και τη συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση τουρισμού της χώρας και αναγνώρισε τη σημασία της δημιουργίας απευθείας αεροπορικών συνδέσεων ως καταλύτη για την αύξηση των επισκέψεων.

Για τη νέα χρονιά, υπογράμμισε οτι υπάρχει θετικός βηματισμός, οτι τα slot έχουν κλείσει χωρίς κενά, οτι η διαφημιστική καμπάνια για τη χώρα μας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι προκρατήσεις βαίνουν καλώς, ενώ για το ζήτημα του κορωνοϊού είπε οτι μπορεί να αντιμετωπισθούν τυχόν συνέπειες για την Ελλάδα με πνεύμα συνεργασίας αλλά και οτι μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για τον ελληνικό τουρισμό καθώς εξαιτίας των εξελίξεων, κρουαζιερόπλοια κάνουν homeporting στον Πειραιά. «Χρειαζόμαστε αισιοδοξία, όχι πανικό αλλά όχι και εφησυχασμό», υπογράμμισε ο υπουργός.

Από την πλευρά του, ο κ. Κόνσολας, συνεχάρη τα τουριστικά γραφεία για τη συμβολή τους στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στη χώρα αλλά και στη στροφή του ελληνικού τουρισμού στην ποιότητα, ενώ ανέδειξε και την πρόθεση του υπουργείου να αναβαθμίσει ριζικά την τουριστική εκπαίδευση.

Το στοίχημα είναι να καταστήσουμε τον κλάδο των τουριστικών γραφείων ανταγωνιστικό και να δώσουμε στον τουρισμό αυτό που του αξίζει, συμβάλλοντας μέσα από το δημόσιο διάλογο, δήλωσε η κ. Νοτοπούλου.

Ο κ. Νικητιάδης εστίασε στην ανάγκη να διευρυνθούν τα visa center σε χώρες του εξωτερικού και συνεχάρη τα τουριστικά γραφεία για τη συμβολή τους στον τουρισμό.

Τέλος, ο κ. Βερνίκος, σε παρέμβασή του, ευχαρίστησε την FedHATTA, η οποία, όπως είπε, διαχρονικά έχει παίξει σημαντικο ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Τα βραβεία

Βραβεία απονεμήθηκαν στους Argo Travel, Athens Open Tour, City  Sightseeing Tour, Cruiseway Travel, Dion Tours, Diplomat Travel, Ekdromi.gr, Electron Travel, Era Ltd, Ganymedes Tours, Greca Viajes, Grefis Travel, Grecian Travel, Heraion Tours, Heraklio Travel, Himalaya Travel, Kapco Travel, Kyvernitis Travel, La Greca, Mazi Travel, Manessis Travel, Meteora Thrones Travel & Tourism Centre, Mideast Travel, Navigator Travel, Private Tours Greece, Sights of Athens, The Travel Company, Versus Travel, Zorpidis Travel Services.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 07/04 17:38

  Προσοχή στην πανδημία της καταστροφολογίας!

 2. 07/04 17:07

  Οι Γερμανοί ονειρεύονται διακοπές - Κρήτη και Ρόδος στις πρώτες επιλογές

 3. 07/04 15:58

  Ο Αιγύπτιος επενδυτής που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον FTI

 4. 07/04 15:34

  Κορωνοϊός: Χρηματοδότηση 900 εκατ. ευρώ στην Airbnb

 5. 07/04 15:16

  Νεραϊδόκηπος: Ένα μέρος γεμάτο θρύλους και ιστορίες

 6. 07/04 15:15

  Αθήνα: Τα ιστορικά γλυπτά που ξεχωρίζουν στην πόλη

 7. 07/04 14:27

  Γ. Ρέτσος: 1,5 - 2 δισ. ευρώ θα χρειαστούν για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

 8. 07/04 14:09

  Ε.Ξ. Ηρακλείου: Παράταση ισχύος τοπικής ΣΣΕ για τους ξενοδοχοϋπάλληλους

 9. 07/04 13:36

  Ε.Ξ. Κέρκυρας: Αίτημα για απαλλαγή των ξενοδοχείων από τα δημοτικά τέλη

 10. 07/04 12:31

  WWF: Έρευνα στην Ασία για τη σύνδεση των πανδημιών με τις παράνομες αγορές άγριας ζωής

 11. 07/04 12:20

  Γερμανία: Δάνεια εξπρές στις μεσαίες επιχειρήσεις

 12. 07/04 11:39

  Κορωνοϊός: Απαραίτητο πιστοποιητικό για όλα τα ταξίδια προς Γαλλία

 13. 07/04 10:43

  Deutsche Bank: Πώς οι τουριστικοί προορισμοί θα έχουν τουρίστες το καλοκαίρι

 14. 07/04 10:29

  Ο Alltours επιστρέφει τα χρήματα για τις ακυρωμένες αναχωρήσεις μέχρι τις 30 Απριλίου

 15. 07/04 09:44

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κύκλος": Να κλείσουν και τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης

 16. 07/04 09:38

  Ξενοδοχεία: Οι αλλαγές σε προγράμματα επιβράβευσης διεθνών αλυσίδων (Accor, Hilton, IHG, Marriott, κ.ά.)

 17. 07/04 09:36

  Ο τουρισμός κατακλύζει και πάλι την Κίνα - προειδοποιήσεις για νέα κρούσματα

 18. 07/04 09:33

  Πρεσβεία: Αυτόματη ανανέωση αδειών παραμονής για Αμερικανούς πολίτες

 19. 07/04 09:32

  Κορωνοϊός: Πώς η αεροπορική εταιρεία BRA της Σουηδίας προσπαθεί να αποφύγει την πρώχευση

 20. 07/04 09:30

  Tυνησία: Δωρεά 250 εκατ. από την Ε.Ε. για την μάχη έναντι του κορωνοϊού

 21. 07/04 09:19

  Η αρχή μιας νέας εποχής- Γράφει ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (*)

 22. 06/04 20:13

  Κορωνοϊός: Η FedHATTA σε τηλεδιάσκεψη με Τσίπρα, Νοτοπούλου & τουριστικούς φορείς για τις επιπτώσεις στον τουρισμό

 23. 06/04 19:43

  Μήπως "υγειονομική βίζα" στον τουρισμό; - Γράφει ο Νότης Μαρτάκης (*)

 24. 06/04 18:19

  Πυκνώνουν οι «αναταράξεις» στην εξαγορά της Condor

 25. 06/04 17:56

  Τηλεδιάσκεψη Α. Τζιτζικώστα με φορείς του τουρισμού της Κ. Μακεδονίας

 26. 06/04 17:36

  Οριστική ματαίωση για τη FOOD EXPO 2020

 27. 06/04 17:19

  Γερμανία: Το 40% των τουριστικών επιχειρήσεων απειλούνται με κλείσιμο

 28. 06/04 16:42

  Μήνυμα του προέδρου της ΟΚΕ για την επόμενη ημέρα

 29. 06/04 16:32

  Το αναβαθμισμένο Discovergreece.com σε πρώτη επίσημη παρουσίαση μέσα από το #GreeceFromHome

 30. 06/04 16:11

  Ρωσικός τουρισμός: Το 2020 οι επιστροφές χρημάτων για ακυρώσεις ζητεί η ATOR

 31. 06/04 15:54

  Χ.Θεοχάρης: voucher 18μηνης διάρκειας ως αποζημίωση για ακυρώσεις και για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις

 32. 06/04 15:17

  Fraport Greece: Βουτιά της επιβατικής κίνησης το Μάρτιο

 33. 06/04 15:00

  ΟΑΕΔ: Παράταση ημερομηνίας λήξης για 113.000 Επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού

 34. 06/04 14:36

  Μαγιόρκα & Τενερίφη: Διαφημιστικά βίντεο για προσέλκυση Γερμανών τουριστών μετά την κρίση (video)

 35. 06/04 13:32

  Το άγνωστο σπήλαιο με τα ανάγλυφα μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας

 36. 06/04 13:30

  Τσίου: Ένα άγνωστο διαμάντι κρυμμένο στο Λαύριο

 37. 06/04 12:22

  Βρετανικός τουρισμός: H επέκταση της ταξιδιωτικής σύστασης προκαλεί ανησυχίες για ακυρώσεις

 38. 06/04 12:09

  Κορωνοϊός: Κραυγή αγωνίας του κλάδου των αερομεταφορών – Καλούν την ΕΕ για άμεση στήριξη

 39. 06/04 11:46

  Τουρκικός τουρισμός: Οι ξενοδόχοι προσδοκούν ότι η σεζόν θα ανοίξει στα τέλη Μαΐου- αρχές Ιουνίου

 40. 06/04 10:29

  Κορωνοϊός: Μείωση στα επαγγελματικά ταξίδια και μετά την κρίση

 41. 06/04 10:27

  Η διάδοση του κορωνοϊού: 250.000 Ιταλοί επισκέφθηκαν την Ισπανία τον Φεβρουάριο

 42. 06/04 10:17

  90 ξενοδοχεία προς πώληση εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού - Πίνακας

 43. 06/04 10:14

  Κορωνοϊός: Oι επιπτώσεις στον τουρισμό και σε άλλους κλάδους της γερμανικής οικονομίας

 44. 06/04 10:06

  Κορωνοϊός: Πως επηρεάζει Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, YouTube, WhatsApp και Messenger

 45. 06/04 10:01

  Πρωτοβουλία των Athens Walking Tours για την υποστήριξη των ξεναγών

 46. 05/04 13:40

  Στήριξη των εποχικά εργαζόμενων στον τουρισμό από Ιούνιο και μετά

 47. 05/04 13:19

  Πόσο απέχουμε από την επιστροφή στην κανονικότητα;

 48. 05/04 13:15

  Κορωνοϊός: Έκκληση στους Αμερικανούς από το Υπουργείο Εξωτερικών να επιστρέψουν στις ΗΠΑ

 49. 05/04 13:12

  Κορωνοϊός: Mεγάλη η ζημιά και στην οικονομία της Ρουμανίας

 50. 05/04 13:10

  Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες και δωμάτια σε Κεφαλονιά, Κάρυστο, Σκύρο, Λήμνο, Σπέτσες και Πάργα

 51. 05/04 13:08

  Στον ΣΕΤΕ κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να μπορέσουμε σύντομα να ξαναχτίσουμε ό,τι έχει γκρεμιστεί

 52. 05/04 12:54

  Εντυπωσιακές εικόνες από τον Παρθενώνα όταν ήταν χρωματιστός

 53. 05/04 12:51

  Πώς είναι σήμερα τα μέρη που γυρίστηκε η κλασική ταινία «Κορίτσια στον Ήλιο»

 54. 04/04 19:27

  Υμηττός: Το άγνωστο Δρακόσπιτο, η αρχαιότερη κατοικία στην Αττική

 55. 04/04 18:29

  Αττική: Το άγνωστο κάστρο μια ώρα μακριά από την Αθήνα

 56. 04/04 17:12

  Γερμανία: 1 στις 5 επιχειρήσεις θεωρεί ότι απειλείται με πτώχευση

 57. 04/04 17:11

  Κορωνοϊός-Σερβία: Mέτρα στήριξης της οικονομίας με καταβολή μισθών από το κράτος

 58. 04/04 17:08

  Μη δασικές εκτάσεις σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά κατόπιν εξέτασης αιτημάτων 2 εταιρειών

 59. 03/04 19:51

  Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα στον τουριστικό κλάδο στη Μαγνησία

 60. 03/04 17:53

  Δωρεές Goldair για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

 61. 03/04 17:23

  Γερμανία: Διχάζει η "λύση βάουτσερ" – Τι φοβούνται τα τουριστικά γραφεία

 62. 03/04 16:18

  The Telegraph: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός διακοπών μετά τον κορωνοϊό

 63. 03/04 15:23

  Έναρξη εργασιών στο Ελληνικό

 64. 03/04 15:19

  Εκτεταμένο πλάνο δράσεων της Accor για τον Covid-19

 65. 03/04 14:53

  Η Marketing Greece υποστηρίζει την πλατφόρμα Greece From Home με πρωτότυπο περιεχόμενο

 66. 03/04 14:05

  Το καλό και το κακό σενάριο στον τουρισμό

 67. 03/04 13:58

  Πέντε ελληνικές παραλίες στη στεριά αλλά σαν σε νησί

 68. 03/04 13:56

  Περιοχές της Αθήνας που άλλαξαν όνομα μέσα στα χρόνια

 69. 03/04 13:50

  ΕΟΔΥ: Οδηγίες για κρούσματα κορωνοϊού στην κρουαζιέρα

 70. 03/04 13:41

  FTI: Αισιοδοξία μετά το πακέτο χρηματοδότησης

 71. 03/04 13:36

  ΕΕ: 100 δις κατά της ανεργίας αντί για ευρωομόλογο;

 72. 03/04 13:17

  “Πανδημία” online παραπλανητικών πληροφοριών για τον κορωνοϊό

 73. 03/04 13:08

  Σε διαδικασία πτώχευσης η Thomas Cook Aviation, που λειτουργούσε για την Condor

 74. 03/04 12:46

  Γερμανικός τουρισμός | Ρύθμιση: Voucher από τις αεροπορικές εταιρίες και t.o's - Τι ισχύει για εταιρίες και ταξιδιώτες

 75. 03/04 12:28

  Ryanair: Περιορισμένη επιβατική κίνηση τον Απρίλιο και Μάιο

 76. 03/04 12:09

  10 κρουαζιερόπλοια ταξιδεύουν ακόμα στη θάλασσα - Δείτε ποια είναι

 77. 03/04 11:58

  Μαγιόρκα: Έναρξη τουριστικής σεζόν χωρίς τουρίστες

 78. 03/04 11:48

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "Κύκλος": Σύσταση προς καταλυματίες για τις ακυρώσεις κρατήσεων

 79. 03/04 11:12

  Κύπρος: Διαγωνισμός για υπηρεσίες ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Πάφο

 80. 03/04 11:01

  Κορωνοϊός: Εφιαλτικά σενάρια για τη γερμανική οικονομία - Ζημιά 729 δισ. αν η κρίση διαρκέσει 3 μήνες

 81. 03/04 10:54

  Κορωνοϊός- Intercontinental: Πολιτικές ακύρωσης και ευέλικτες κρατήσεις

 82. 03/04 10:51

  Κορωνοϊός: Η πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων της Radisson Hotels

 83. 03/04 10:49

  Κορωνοϊός - Oλλανδία: Στο χειρότερο σενάριο, περιοριστικά μέτρα για 1 χρόνο

 84. 03/04 10:44

  Κορωνοϊός - Ισραήλ: 1,24 δισ. δολ. το μήνα η ζημιά στην οικονομία

 85. 03/04 10:42

  Πρόεδρος Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου Ν. Υόρκης: Τα πεντάλεπτα τεστ κορωνοϊού θα σώσουν και τον ελληνικό τουρισμό

 86. 03/04 10:38

  Κ.Νοτοπούλου: Αναγκαία η λήψη μέτρων στήριξης διπλωματούχων ξεναγών- ερώτηση στη Βουλή

 87. 02/04 17:00

  Δυνατότητα κατάθεσης πινακίδων για τα τουριστικά λεωφορεία

 88. 02/04 16:57

  Υπ. Ναυτιλίας: Απαγορεύονται προσωρινά το κολύμπι, τα θαλάσσια μέσα αναψυχής και η υποβρύχια αλιεία

 89. 02/04 16:26

  ΕΤΑΔ: Μέτρα προστασίας για τον Κορωνοϊό Covid-19

 90. 02/04 16:25

  Η ΔΕΘ-Helexpo στο πλευρό της κοινωνίας και της Πολιτείας στη «μάχη» με τον κορωνοϊό

 91. 02/04 14:56

  Γερμανία: 3,5 δισ. ευρώ οι επιστροφές χρημάτων από τους t.o’s – Σε σενάριο T. Cook η αγορά αν δεν γίνουν πιστώσεις

 92. 02/04 14:18

  Έρευνα: Πόσο επιβραδύνει ο κορωνοϊός τα ταξίδια των Γερμανών

 93. 02/04 14:00

  Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού: Δέσμη προτάσεων για τη στήριξη του τουρισμού

 94. 02/04 13:11

  Greece from home: Η καινοτόμα πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού για να παραμείνει η Ελλάδα στο επίκεντρο

 95. 02/04 13:08

  Κίνδυνος επιθετικής εξαγοράς τουριστικών ομίλων, καθώς η τιμή των μετοχών κατέρρευσε

 96. 02/04 12:11

  Condor: Η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της προσωρινής κρατικοποίησης

 97. 02/04 11:52

  Πτώση 61,3% στην επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας τον Μάρτιο

 98. 02/04 11:32

  Η μικρή Καραϊβική που βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα

 99. 02/04 11:28

  Το μυστικό που κρύβει στους πρόποδές της η Ακρόπολη

 100. 02/04 11:20

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κνωσσός": Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη