Στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της ETC

Στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της ETC
 • Με πρωτοβουλία του ΕΟΤ, το Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (ETC– 9th MIG and MKG Annual Meeting) διοργανώθηκε φέτος στην Αθήνα (7-9 Φεβρουαρίου), στρέφοντας το ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής τουριστικής κοινότητας  στην Ελλάδα και την Αττική.

Οι συμμετέχοντες-εκπρόσωποι από 28 οργανισμούς τουρισμού ευρωπαϊκών χωρών και για πρώτη φορά από την Τουρκία, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο οποίος είναι ένα από τα 19 ιδρυτικά μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (European Travel Commission -ETC).

Το θέμα του 9ου συνεδρίου της ETC «Πρωτοπόροι, προσβάσιμοι και οικοφιλικοί προορισμοί» («PIONEERING ACCESSIBLE AND CLIMATE-FRIENDLY DESTINATIONS»), απασχόλησε δύο συνεδριάσεις των τμημάτων Marketing Intelligence Group και Marketing Group της Επιτροπής, με αυξημένη συμμετοχή 103 μελών,  που αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την ελληνική διοργάνωση.

 Οι σύνεδροι εκπροσώπησαν τους εθνικούς οργανισμούς των χωρών:

Αυστρία, Άγιος Μαρίνος, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ελλάδα,  Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία, Τσεχία, Τουρκία, Φιλανδία.

Χαιρετισμούς στο συνέδριο απηύθυναν, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου και ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε ότι το Υπουργείο Τουρισμού υποστηρίζει  σθεναρά τη στρατηγική για την ουσιαστική δικτύωση μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ στον τομέα του τουρισμού, με βάση ένα σταθερό σύνολο αρχών.

Τόνισε επίσης ότι η ψηφιοποίηση και οι  ισχυρές συνεργασίες βοηθούν την ανταγωνιστικότητα και συντελούν στην επιτυχία της ευρωπαϊκής τουριστικής βιομηχανίας. Η συνεργασία είναι κρίσιμη για την προσαρμογή των πολιτικών που αποσκοπούν στην ανάπτυξη βιώσιμου τουρισμού στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στις θαλάσσιες ζώνες. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κα Κεφαλογιάννη στην κλιματική κρίση, λέγοντας  ότι «κυρίαρχος στόχος είναι να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπιση της». Πρόσθεσε μάλιστα ότι  «υπάρχουν  τα μέσα και η στρατηγική να ξεπεραστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το φυσικό και πολιτιστικό τοπίο της Ευρώπης».

Ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει ηγετικό και πρωτοπόρο ρόλο στην ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία. Ο ΕΟΤ έχει άριστη και πολυετή συνεργασία με την ETC, έναν από τους σημαντικότερους φορείς για τον τουρισμό στην  Ευρωπαϊκή Ένωση και στήριξε από την πρώτη στιγμή το σπουδαίο αυτό γεγονός, το οποίο είναι και μια καλή ευκαιρία για την προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό.

Συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα του Τουρισμού μεταξύ αυτών και η κλιματική κρίση. Η ελληνική κυβέρνηση έχει βάλει ψηλά στην ατζέντα της την προσαρμογή μας στο φαινόμενο και την αντιμετώπιση των αρνητικών του συνεπειών σε όλους τους τομείς.

Είμαστε υπερήφανοι που με πρωτοβουλία του ΕΟΤ,  η ετήσια συνάντηση της ETC  πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία, καθώς σημείωσε τη μεγαλύτερη έως τώρα συμμετοχή από τις προηγούμενες διοργανώσεις».

Η κα Άντζελα Γκερέκου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι:

«Η βιωσιμότητα για εμάς δεν είναι απλώς ένα σύνθημα. Είναι βασική αξία που καθοδηγεί τις πολιτικές και πρακτικές της ελληνικής κυβέρνησης. Εργαζόμαστε ακούραστα για να πετύχουμε μια ισορροπία μεταξύ της προώθησης του τουρισμού και της διατήρησης της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σήμερα δεσμευόμαστε να ενσωματώσουμε περαιτέρω την τεχνολογία και τις βιώσιμες πρακτικές, ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο τουρισμός μας παραμένει τόσο πρωτοποριακός όσο και περιβαλλοντικά υπεύθυνος. Από τα αρχαία θαύματα που συνεχίζουν να γοητεύουν τον κόσμο μέχρι τις σύγχρονες υποδομές φιλοξενίας μας, εστιάζουμε στην προσφορά μίας διαφορετικής και εμπλουτισμένης εμπειρία σε κάθε ταξιδιώτη.

Καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί στην Αθήνα, η κοινή μας δέσμευση για την προώθηση της Ευρώπης ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού μας οδηγεί να αδράξουμε την ευκαιρία να χτίσουμε γέφυρες, να προωθήσουμε τη συνεργασία και να εμπνεύσουμε θετικές αλλαγές.

Και κατέληξε: «Η Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από ένας προορισμός. Είναι μια απόδειξη του διαχρονικού πνεύματος συνεργασίας που εξυψώνει τον κλάδο στο σύνολό του».

Τις ευχαριστίες του για την ελληνική διοργάνωση απέστειλε στον ΕΟΤ, ο κ. Eduardo Santander, εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων (ETC) "Εκτιμούμε τη φιλοξενία της Ετήσιας Συνάντησης 2024 της ETC από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Η Αθήνα παρείχε ένα φανταστικό σκηνικό για να εμβαθύνουμε στην ατζέντα της έρευνας και του μάρκετινγκ για το 2024, με αποφασιστική εστίαση στη βιωσιμότητα και την προσβασιμότητα για όλους. Ασχοληθήκαμε επίσης με τις πιεστικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον τουρισμό στην Ευρώπη και την προώθηση υπεύθυνων ταξιδιωτικών πρακτικών, αντλώντας έμπνευση από επιτυχημένες στρατηγικές σε ολόκληρη την ήπειρο".

Εργασίες-Θέματα

Η ετήσια συνάντηση της ETC στην Αθήνα διακρίθηκε για  την μεγαλύτερη έως τώρα συμμετοχή συνέδρων συγκριτικά με τις προηγούμενες διοργανώσεις. Στις ανοιχτές για το κοινό συνεδριάσεις, παρουσιάσθηκαν - παρουσία προσκεκλημένων του ΕΟΤ από φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού  τομέα- καλές τουριστικές πρακτικές από χώρες- μέλη της ETC αλλά και associated members όπως είναι η Mastercard. 

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Ισπανίας παρουσίασε τα αποτελέσματα στοχευμένης καμπάνιας σε διεθνή μέσα του εξωτερικού, η A Tout france την πρόκληση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ενώ με παρουσιάσεις για τη βιωσιμότητα συμμετείχαν οι Οργανισμοί  Τουρισμού της Αυστρίας και της Σλοβενίας. Ο ΕΟΤ παρουσίασε την βραβευμένη καμπάνια Greekend για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη  και το σχετικό case study από τη συνεργασία του με την Amadeus. 

Τέλος, τη 2η ημέρα, πραγματοποιήθηκε ειδικό workshop για τα ζητήματα προσβασιμότητας στον τουρισμό από την ΕΝΑΤ (European Network for Accessible Tourism) όπου οι χώρες - μέλη της ETC είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  την έννοια και τις προϋποθέσεις του προσβάσιμου τουρισμού και να ανταλλάξουν τεχνογνωσία πάνω σ' ένα θέμα το οποίο έχει τεθεί σε προτεραιότητα από όλες τις χώρες-μέλη.

Μετά τη λήξη των εργασιών του Συνεδρίου ο ΕΟΤ επεφύλαξε στους καλεσμένους του, μια ξενάγηση-τεχνική επίσκεψη (technical visit) στα Μεσόγεια και στο Βοτανικό Πάρκο Αττικής , όπου απόλαυσαν την μαγεία της φύσης και τις αυθεντικές γεύσεις της Αττικής γης, υπό το λαμπρό φως του Αττικού ουρανού.

Info:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού (European Travel Commission -ETC) ιδρύθηκε το 1948  και ο  Ε.Ο.Τ. είναι ένα από τα 19 ιδρυτικά μέλη της. Αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό Οργανισμό με μέλη Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού, που αποσκοπεί στην  αύξηση του τουριστικού ρεύματος από άλλες χώρες προς την Ευρώπη, ως αποτέλεσμα ενεργειών marketing και ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών  προς όφελος κάθε μέλους χωριστά αλλά και του συνόλου της ομάδας.

Η Αθήνα ανέλαβε, με πρωτοβουλία του ΕΟΤ, τη  διοργάνωση (από 7-9/2/2024) του 9th MARKET INTELLIGENCE GROUP (MIG) and MARKETIN GGROUP (MKG) ANNUAL MEETING της ETC με θέμα «PIONEERING ACCESIBLE AND CLIMATE –FRIENDLY DESTINATIONS», που αποτελεί βασική κατεύθυνση της στρατηγικής επικοινωνίας του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό με στόχο την ανάδειξη της χώρας, ως οικοφιλικού και βιώσιμου προορισμού με προτάσεις για αυθεντικές εμπειρίες που ξεφεύγουν από την πεπατημένη (off the beaten track).

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 29/02 14:34

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Θετικές επιδόσεις τον Ιανουάριο- αισιοδοξία για το 2024

 2. 29/02 13:47

  Σε εκκαθάριση τελικά ο σπεσιαλίστας τουρ οπερέιτορ για Ελλάδα Attika Reisen

 3. 29/02 13:26

  Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον ένατο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου - Συμμετοχή από 52 χώρες

 4. 29/02 13:08

  Εθνική Τράπεζα | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να διεκδικήσει νέα ρεκόρ το 2024

 5. 29/02 12:37

  Υπ. Τουρισμού: Πρόσκληση στις επιχειρήσεις για την πρακτική άσκηση καταρτιζομένων στα ΙΕΚ και σπουδαστών ΑΣΤΕ

 6. 29/02 12:34

  Τεχνητή νοημοσύνη | Ο αντίκτυπος στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους

 7. 29/02 12:08

  Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση ITB Berlin 2024

 8. 29/02 11:34

  Air Serbia: Περισσότερες πτήσεις προς Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη από το Βελιγράδι

 9. 29/02 11:27

  Transavia: Νέα σύνδεση με Κω το καλοκαίρι του 2024

 10. 29/02 11:27

  Η Ryanair ανέστειλε τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ λόγω υψηλού κόστους του αεροδρομίου

 11. 29/02 11:07

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Κατάρ

 12. 29/02 10:27

  TUI Global Hotel Awards | 19 ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα στον κόσμο

 13. 29/02 10:19

  Wyndham Hotels & Resorts: Επιστρέφει ο Μήνας Μέλους του προγράμματος επιβράβευσης

 14. 29/02 07:34

  Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στη Μήλο | Νέες πισίνες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

 15. 29/02 07:33

  Δήμος Σιθωνίας: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 16. 29/02 07:26

  Υπουργείο Πολιτισμού: Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στα σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης

 17. 29/02 06:31

  Ψηφιακός Οδηγός της Ιστορίας και της Κληρονομιάς της Καλαμαριάς

 18. 29/02 06:18

  Ντουμπάι: Τα ρεκόρ του τουρισμού και οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια

 19. 28/02 15:20

  FTI: 10% επάνω τα έσοδα πέρυσι, πολλά υποσχόμενο το 2024, περίπλοκη η αποτίμηση....

 20. 28/02 15:01

  Η Χαλκιδική είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Σέρβους

 21. 28/02 14:27

  Η Hilton προσφέρει πολυτελές Glamping σε εθνικά πάρκα - Συνεργασία με την AutoCamp

 22. 28/02 13:23

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα σε εκδήλωση του τουρ οπερείτορ Dertour στη Βιέννη

 23. 28/02 12:42

  Swan Hellenic: Νέα δρομολόγια με αναχώρηση και στάση στον Πειραιά

 24. 28/02 12:23

  Ένας νέος αερομεταφορέας κοντινών αποστάσεων έρχεται τον Ιούλιο στην Ευρώπη

 25. 28/02 12:22

  Το 41% ​​των Σκωτσέζων σχεδιάζει διακοπές στην Ευρώπη φέτος

 26. 28/02 12:12

  Hard Rock Hotel Athens: Κόνσεπτ εστιατορίου με υπογραφή της Major Food Group

 27. 28/02 11:44

  Κανονικά οι πτήσεις των Aegean και Olympic Air σήμερα Τετάρτη

 28. 28/02 11:37

  ΕΕ | Η εξοικονόμηση φυσικού αερίου συνέβαλε στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

 29. 28/02 11:11

  Η Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί πια να κρατήσει τον κόσμο της

 30. 28/02 10:51

  Παραιτήθηκε η Ελληνίδα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah

 31. 28/02 10:22

  ΠΟΤΑΠ | Από τις «Ανθισμένες Διαδρομές» του ΕΟΤ στις «Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας»

 32. 28/02 10:15

  O νέος CEO της Wyndham Hotels για την αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

 33. 28/02 07:19

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κω και Κεφαλονιά

 34. 28/02 07:18

  Δήμος Φούρνων Κορσεών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 35. 28/02 07:16

  Κροατία: 108 εκατ. διανυκτερεύσεις το 2023

 36. 28/02 06:07

  Συνέδριο με θέμα Crete: Top Destination in Europe

 37. 27/02 22:11

  Το Γούρι για το 2025 στα πωλητήρια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων από το καλοκαίρι

 38. 27/02 18:06

  Ο Τουρισμός είναι ευλογία για την Ελλάδα

 39. 27/02 18:02

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Θα κάνουμε την Ελλάδα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 40. 27/02 16:15

  Τουρισμός: 9 στους 10 Γερμανούς επιλέγουν διακοπές βάσει της τιμής

 41. 27/02 15:27

  Το ιστορικό ξενοδοχείο Titania Hotel στην Αθήνα αγόρασε ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group

 42. 27/02 15:06

  ΕΕ | Σκληρές ποινές στις εταιρείες για περιβαλλοντικά εγκλήματα, όπως η ρύπανση από τα πλοία

 43. 27/02 14:44

  Αεροπορική συμφωνία Ελλάδας-Μογγολίας

 44. 27/02 14:17

  Ξεκινάει η διαδικασία για την αξιοποίηση του π. βασιλικού κτήματος Τατοΐου

 45. 27/02 13:51

  HolidayCheck | 3% φθηνότερα από πέρυσι τα πακέτα οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα – Ποιοι προορισμοί διαφοροποιούνται

 46. 27/02 12:50

  Nέα συμφωνία της Ryanair με την On the Beach

 47. 27/02 12:34

  Πρότυπο κανονισμού λειτουργίας αποκτούν τα κρατικά μουσεία

 48. 27/02 12:29

  HolidayCheck Award 2024 στο ξενοδοχείο Paralos Irini Mare

 49. 27/02 12:25

  Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στο Μόναχο

 50. 27/02 11:49

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Γαλλικά για ξενοδοχοϋπάλληλους αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως

 51. 27/02 11:17

  Παγκόσμιος τουρισμός | IPK International: +33% τα εξερχόμενα ταξίδια το 2023- κυριαρχούν ήλιος / παραλία και citybreaks

 52. 27/02 10:34

  Ο αρχαιολογικός τουρισμός στις προτεραιότητες του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης

 53. 27/02 10:31

  Ιδρύθηκε η AFEA CONGRESS

 54. 27/02 10:24

  ΕΠΟΤ | "Digital Marketing Workshop" για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

 55. 27/02 06:42

  Αειφορία: τσεκ! Βιωσιμότητα: τσεκ! Στατιστικά στοιχεία: τσουκ!

 56. 27/02 06:33

  "Ναι" υπό προϋποθέσεις στην καθημερινή προσέγγιση επιβατικών πλοίων στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου

 57. 27/02 06:30

  Δήμος Κομοτηνής: Τι θα γίνει με τις μισθώσεις των bungalows στην «Τουριστική Ακτή Φαναρίου»

 58. 27/02 06:27

  Οι τιμές στο κάμπινγκ Πλατανίτσι για το 2024

 59. 27/02 06:25

  Δήμος Λαυρεωτικής: Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 60. 26/02 22:56

  Θεσσαλονίκη | Αντιδράσεις για τη μετατροπή του εμβληματικού Κυβερνείου στην Καλαμαριά σε ξενοδοχείο ή σε χώρο αναψυχής

 61. 26/02 18:28

  Έλεγχος στατικής επάρκειας για τη πεζογέφυρα τοπόσημο της Θεσσαλονίκης

 62. 26/02 17:14

  Τουρισμός| 60 ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα την επόμενη τετραετία

 63. 26/02 16:47

  Δράσεις της ΠΟΞ για ηπειρωτική Ελλάδα και ξενοδοχεία έως 3*- Αυξημένο τέλος ανθεκτικότητας στα Airbnb

 64. 26/02 16:17

  FTI: "Καλή πρόοδος" στην αναζήτηση επενδυτών

 65. 26/02 15:30

  Aegean/ Olympic Air: Πιθανή ακύρωση πτήσεων την Τετάρτη λόγω απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

 66. 26/02 15:06

  Στην Αθήνα η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders

 67. 26/02 15:04

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: «Συνωστισμός» στην προσφορά πακέτων διακοπών από αεροπορικές εταιρίες

 68. 26/02 15:01

  Δήμος Αθηναίων | Απόκριες στην Αθήνα με 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία

 69. 26/02 14:07

  Χιλιάδες κόσμου στην τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

 70. 26/02 13:19

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2024

 71. 26/02 12:48

  Μαγεύτηκαν από τη Ρόδο διάσημοι Νοτιοκορεάτες καλλιτέχνες!

 72. 26/02 12:42

  Workshop για τη διαμόρφωση θεματικών εμπειριών στη Σύρο

 73. 26/02 12:27

  Πέμπτο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν για έξυπνες ιδέες τεχνολογίας στον τουρισμό

 74. 26/02 11:56

  Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναζητά Γενικό Διευθυντή

 75. 26/02 11:51

  Άντζελα Γκερέκου | Το ελληνικό κόσμημα πρέπει να συμβαδίζει με τον τουρισμό

 76. 26/02 11:36

  Αύξηση 10% στους ναύλους της Ryanair λόγω λιγότερων αεροσκαφών

 77. 26/02 11:19

  Ισπανία: Πρόστιμο 530 εκατ. δολαρίων στη Booking.com για αθέμιτο ανταγωνισμό

 78. 26/02 11:19

  Με τουριστική εμπειρία ο νέος πρόεδρος του Υπερταμείου

 79. 26/02 11:07

  Τουρισμός | Ευρωμεσογειακός προορισμός ο Δήμος Ηρακλείου και όχι μια απλή πύλη εισόδου

 80. 26/02 10:55

  Air Canada: Περισσότερες συνδέσεις με Αθήνα από Μόντρεαλ και Τορόντο το 2024

 81. 26/02 07:30

  Η Αλόννησος στο πρόγραμμα Toural

 82. 26/02 07:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

 83. 26/02 07:19

  Δήμος Βόλβης: Αίτηση για το πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 84. 26/02 07:17

  Δύο εγκρίσεις για συγχωνεύσεις τουριστικών εταιρειών

 85. 25/02 11:15

  Ο Δήμος Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης

 86. 24/02 17:23

  Γιώργος Πελεκανάκης | Ο FTI φέρνει χιλιάδες τουρίστες και στην Κρήτη- "Είμαστε σε αναμονή"

 87. 24/02 13:37

  Η Πιερία στα προγράμματα του Alltours | Σημαντική συμφωνία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 88. 24/02 07:34

  Εκδήλωση Following Aristotle στα αρχαία Στάγειρα

 89. 24/02 07:32

  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων Drift 2024 στο Ηράκλειο

 90. 24/02 07:27

  Η Κίνα μπορεί να συνεισφέρει το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης πολυτελών προϊόντων έως το 2030

 91. 23/02 21:42

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων

 92. 23/02 18:49

  Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων | Οι αντοχές του τουρισμού θα δοκιμαστούν και το 2024

 93. 23/02 14:50

  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μαζί στο Γερμανικό κοινό στην Βαυαρία

 94. 23/02 14:46

  Galataport | Κωνσταντινούπολη: το «Καλύτερο Νέο Αναπτυξιακό Έργο» στα Βραβεία MAPIC 2023

 95. 23/02 14:36

  7% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στο Ηράκλειο το 2024

 96. 23/02 14:01

  Έναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας

 97. 23/02 12:02

  Τι συμβαίνει με τον tour operator FTI; Ανησυχίες από τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για μη καταβολή πληρωμών

 98. 23/02 11:53

  Κρουαζιέρα | Επίσκεψη στο Celebrity Infinity - Ο Πειραιάς λιμάνι βάσης από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024

 99. 23/02 11:07

  Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

 100. 23/02 10:54

  ΥΠΑ | Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από το μεσημέρι του Σαββάτου