Συνεργασία της Greek Meetings Alliance με την IFES φέρνει διεθνή συνέδρια στην Αθήνα

Συνεργασία της Greek Meetings Alliance με την IFES φέρνει διεθνή συνέδρια στην Αθήνα

Τη δημιουργία μιας νέας στρατηγικής συνεργασίας με την International Federation of Exhibition and Event Services -IFES (Διεθνή Ομοσπονδία Εκθέσεων και Υπηρεσιών Διοργάνωσης Εκδηλώσεων) ανακοίνωσαν τα μέλη της Greek Meetings Alliance (GMA), της σύμπραξης των επαγγελματιών του κλάδου συνεδρίων και συναντήσεων σε εθνικό επίπεδο.
 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αναμένεται να φέρει νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, σημαντικές εκδηλώσεις και περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης στον κλάδο των συνεδρίων και των συναντήσεων στη χώρα μας.

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της GMA και της IFES ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Philoxenia Ηelexpo 2023, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου. Την ανακοίνωση έκανε η Εκτελεστική Διευθύντρια της IFES, Uta Goretzky, μαζί με τους εκπροσώπους των σημαντικών φορέων του ελληνικού κλάδου των συνεδρίων και συναντήσεων, τον Κυριάκο Ποζρικίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TIF-Helexpo, τον Πρόδρομο Μοναστηρίδη, Πρόεδρο του Τhessaloniki Conventions Bureau και τη Σίσσυ Λυγνού, Πρόεδρο του Hellenic Association of Professional Congress Organizers and Destination Event Specialists, ΗAPCO& DES, κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης την οποία συντόνισε η Τίνα Τορίμπαμπα, στέλεχος του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, η IFES και η GMA θα συνδιοργανώσουν στην Αθήνα το φθινόπωρο του 2024, μια μεγάλη ετήσια εκδήλωση, το IFES Masterclasses Europe. Η εκδήλωση θα προωθήσει τις συνεργασίες στον κλάδο των συνεδρίων και των συναντήσεων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε διεθνείς οργανισμούς να προχωρήσουν σε συνεργασίες με αναπτυσσόμενους ελληνικούς κλάδους, όπως ο οπτικοακουστικός που γνώρισε σημαντική άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο οργανισμοί συμφώνησαν επίσης να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κορυφαίες εκδηλώσεις, όπως στο IFES World Summit 2024 και στις ετήσιες Συναντήσεις της GMA, αλλά και να συνδιοργανώσουν εκπαιδευτικά εργαστήρια σε διεθνείς εκδηλώσεις, όπως η IMEX Frankfurt 2024.

Η IFES αποτελεί ένα δίκτυο εθνικών ενώσεων, αλλά και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, τη σύλληψη, την παραγωγή και τις υπηρεσίες για προσωρινές κατασκευές που χρησιμοποιούνται σε εμπορικές εκθέσεις. Είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος οργανισμός παροχής αυτού του είδους των υπηρεσιών.

Η Greek Meetings Alliance είναι ένας εθνικός συνασπισμός επαγγελματιών του κλάδου συνεδρίων και συναντήσεων που αναπτύσσει μια κοινή εθνική στρατηγική. H GMA αποτελεί σύμπραξη του Τhis is Athens Convention & Visitors Bureau (Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων), του Hellenic Association of Professional Congress Organizers andDestination Event Specialists, ΗAPCO& DES και του Thessaloniki Convention Bureau, και έχει ως στόχο την ενίσχυση του κλάδου των συνεδρίων και συναντήσεων μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης.

Οι τρεις οργανισμοί αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να αναπτύξουν στρατηγικές δράσεις γύρω από την προώθηση και ανάπτυξη της εθνικής βιομηχανίας MICE, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τις δυνατότητες της Ελλάδας ως κορυφαίου συνεδριακού προορισμού μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας. Πρόσφατα, η GMA υπέγραψε την πρωτοβουλία Net Zero Carbon Events Pledge που επιβεβαιώνει τη δέσμευση των εμπλεκόμενων οργανισμών να υποστηρίξουν τον στόχο των καθαρών μηδενικών εκπομπών αερίων θερμοκηπίου (GHG) έως το 2050 και να προωθήσουν ενεργά την προσαρμογή της βιομηχανίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Σε δήλωσή της, η Εκτελεστική Διευθύντρια της IFES, Uta Goretsky, τόνισε: «Τόσο η IFES όσο και εγώ προσωπικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπογράφουμε αυτό το μνημόνιο συνεργασίας με την GMA. Μαζί θα ευαισθητοποιήσουμε τον κλάδο των εκθέσεων και των εκδηλώσεων μέσω μιας επιπλέον ισχυρής φωνής. Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων και ανυπομονούμε για το τι θα φέρει αυτή η συνεργασία και πώς θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο. Από την προώθηση της βιωσιμότητας και την προσέλκυση του εργατικού δυναμικού της επόμενης γενιάς μέχρι την απρόσκοπτη διεξαγωγή του πανευρωπαϊκού εμπορίου και των ταξιδιών, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των επιχειρηματικών εκδηλώσεων είναι παγκόσμιας κλίμακας και θα χρειαστούν παγκόσμιες λύσεις».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του HAPCO & DES Σίσσυ Λιγνού, ανέφερε:

«Με υπερηφάνεια συμμετέχουμε ως HAPCO & DES, αλλά και ως ενεργό μέλος της Greek Meetings Alliance στην επισημοποίηση του μνημονίου συνεργασίας με την IFES. Αυτή η στρατηγική συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό βήμα προς τα εμπρός για τη βιομηχανία MICE συνολικά και έρχεται να αναδείξει έναν από τους ήδη βασικούς άξονες και στόχους της συνέργειας: την εξωστρέφεια. Η IFES είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την αφοσίωσή της στην προώθηση της αριστείας, της καινοτομίας και της βιωσιμότητας στον τομέα της υποστήριξης εκδηλώσεων, συνεδρίων και κυρίως εκθέσεων.

H τεχνογνωσία και η δέσμευσή τους στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, τούς καθιστούν ιδανικό συνεργάτη και εταίρο, καθώς εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση του κοινού μας οράματος για την προώθηση και την ανάδειξη της βιομηχανίας MICE παγκοσμίως. Ανυπομονούμε για τις πολλαπλές ευκαιρίες που θα φέρει αυτή η συνεργασία, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να δημιουργήσουμε μια ενιαία φωνή για τον κλάδο μας, να προωθήσουμε τη βιωσιμότητα, να ενισχύσουμε την εκπαίδευση και να μοιραστούμε βέλτιστες πρακτικές που ωφελούν όλα τα μέλη και τους συνεργάτες μας».

Εκ μέρους του This is Athens-Convention and Visitors Bureau, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), Επαμεινώνδας Μούσιος, σημείωσε:

«Η ανοδική πορεία που σημειώνει η ελληνική βιομηχανία συναντήσεων και εκδηλώσεων οφείλεται περισσότερο από ποτέ στη στενή συνεργασία και συνεννόηση ανάμεσα σε οργανώσεις και φορείς. Ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Greek Meetings Alliance, ο Δήμος Αθηναίων συνδιαμορφώνει την ατζέντα σε έναν κλάδο που γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη, πετυχαίνοντας ένα πολύ υψηλό επίπεδο διεθνούς προβολής κι έχοντας τη δυνατότητα να ηγηθεί στην τουριστική βιομηχανία. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τα έως τώρα αποτελέσματα και καλωσορίζουμε τη νέα συνεργασία».

Ο Πρόεδρος του ΤCB Πρόδρομος Μοναστηρίδης, επισήμανε: «Η υπογραφή του πρώτου Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στην Greek Meetings Alliance και έναν διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα, την IFES, τη Διεθνή Ομοσπονδία Εκθέσεων και Υπηρεσιών Διοργάνωσης Εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, έχει μεγάλη σημασία για τη σύμπραξη μεταξύ του Thessaloniki Convention Bureau, του This is Athens - Conventions & Visitors Bureau και του HAPCO & DES. Η διεύρυνση της συνεργασίας αποδεικνύει την ισχυρή δυναμική του κλάδου, δημιουργεί ένα ευρύτερο πεδίο για κοινές δράσεις και μάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε στενά τις διεθνείς πρακτικές και τις πιο σύγχρονες τάσεις που χαρακτηρίζουν σήμερα τη Βιομηχανία των Συναντήσεων. Εμείς βλέπουμε με την πρωτοβουλία αυτή μόνο θετικές ευκαιρίες ανάπτυξης για τα μέλη του Thessaloniki Convention Bureau και για τον ίδιο τον προορισμό».

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 07/12 19:01

  Πώς επηρεάζει ο Πληθωρισμός την Αγοραστική Δύναμη & τις Συνήθειες των Καταναλωτών

 2. 07/12 16:52

  H easyJet άνοιξε τις κρατήσεις για το φθινόπωρο του 2024

 3. 07/12 16:28

  Κοινή Διακήρυξη Συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας για τον τουρισμό

 4. 07/12 15:08

  Amex GBT | Σταθεροποίηση των αεροπορικών ναύλων το 2024

 5. 07/12 14:33

  Ακριβότερος καφές λόγω κλιματικής αλλαγής;

 6. 07/12 14:20

  Το 36% όσων αναζητούν εργασία στην Ελλάδα θεωρεί χρήσιμο το ChatGPT

 7. 07/12 14:12

  Συνέδριο ΑΙΤ'23 | Πώς οι τουριστικές επιχειρήσεις θα προσελκύσουν ικανούς εργαζομένους

 8. 07/12 13:48

  ΕΟΤ Ην.Βασίλείου: Η Ελλάδα προσελκύει τον τουρισμό πολυτελείας

 9. 07/12 13:06

  Τουρισμός | Βίζα στους Τούρκους για διακοπές σε 10 ελληνικά νησιά

 10. 07/12 12:38

  Ένταξη του Ηρακλείου στο διεθνές Δίκτυο Creative Cities της UNESCO- σήμερα η επίσημη τελετή

 11. 07/12 10:18

  IATA | Ιστορικό ρεκόρ 4,7 δισ. επιβατών το 2024 - Μόλις 5,45 δολ. το καθαρό κέρδος ανά επιβάτη (!)

 12. 07/12 10:01

  Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

 13. 07/12 09:43

  Τουρισμός | 14 εκατ. Βρετανοί έχουν κάνει ήδη κράτηση για διακοπές το 2024- το 10% στην Ελλάδα

 14. 07/12 08:09

  Η Καστοριά στην εκδήλωση Διπλωματία Πόλεων Εξωτερικού στο Παρίσι

 15. 07/12 07:21

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο

 16. 07/12 07:16

  Προβολή της Λέσβου στη Σμύρνη

 17. 07/12 07:14

  Παράταση παραχώρησης για καταφύγιο τουριστικών σκαφών στην Λήμνο

 18. 07/12 07:01

  Kempinski Hotels: Νέο ski resort 5 αστέρων στην Poiana Brasov της Ρουμανίας

 19. 06/12 17:56

  Ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης ξεναγών (και) από το Ιόνιο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

 20. 06/12 17:50

  Volotea: Νέα πτήση από Αθήνα προς Ανκόνα - 24 δρομολόγια από Αθήνα το 2024

 21. 06/12 15:11

  Ryanair: Κατακεραυνώνει με νέα έρευνα για το Δεκέμβριο τους "πειρατές ΟΤΑ"

 22. 06/12 14:00

  Sani Resort | Παγκόσμια πρωτιά στον Οικογενειακό & Βιώσιμο τουρισμό - 4 βραβεία στα World Travel Awards'23

 23. 06/12 13:56

  Costa Navarino: Μείωση 80% των λειτουργικών εκπομπών ρύπων από το 2019

 24. 06/12 13:08

  Στο συντελεστή ΦΠΑ 24% τα σερβιριζόμενα μη αλκοολούχα ποτά στην εστίαση

 25. 06/12 13:00

  Νέα ΚΥΑ με τροποποιήσεις στον κανονισμό λειτουργίας των Σχολών Ξεναγών Υπουργείου Τουρισμού

 26. 06/12 12:40

  Τουρισμός: Οι 4 μεγάλες τάσεις στα ταξίδια το 2024

 27. 06/12 12:36

  Πόλεμος Ισραήλ- Χαμάς | Η απειλή τρομοκρατικής επίθεσης ανησυχεί τους Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες

 28. 06/12 12:11

  Ryanair: Νέα σύνδεση Βουδαπέστη – Σκιάθος το 2024

 29. 06/12 12:01

  SeaDream Yacht Club: 4 νέα Ελληνικά λιμάνια στο πρόγραμμα του 2026

 30. 06/12 11:41

  Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παγκόσμιος πρωταγωνιστής στον αλιευτικό τουρισμό

 31. 06/12 11:40

  Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις από την πλατφόρμα OCG360 στην Xenia 2023

 32. 06/12 11:27

  LOT Polish Airlines: Δύο νέες συνδέσεις με Πρέβεζα και Σαντορίνη

 33. 06/12 11:23

  Cyprus Airways: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με Ισπανία

 34. 06/12 10:45

  Τουρισμός | TUI: Έσοδα ρεκόρ το 2023 - Ισχυρή σεζόν προδιαγράφουν οι κρατήσεις για το 2024

 35. 06/12 10:41

  'Το Αθηνοκεντρικό κράτος αποκλείει την Ελληνική περιφέρεια από τους οδηγούς Michelin"

 36. 06/12 09:40

  Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat

 37. 06/12 07:38

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

 38. 06/12 07:34

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία στην Κρήτη

 39. 06/12 07:31

  Μυτιλήνη: Μητρώα για ξενοδοχεία και εστίαση ως μέτρο προστασίας για πληγέντες από καταστροφές

 40. 06/12 07:28

  Σέρρες: Διαμόρφωση επικοινωνιακής στρατηγικής για τουριστική προβολή

 41. 06/12 07:27

  Απλησίαστες οι τιμές του ελαιόλαδου και στην Ιταλία

 42. 05/12 17:00

  Ανοίγει το Χ.Κ. Παρνασσού - Επενδύσεις επέκτασης και εκσυγχρονισμού τα επόμενα χρόνια

 43. 05/12 14:38

  Αεροδρόμιο Αθήνας | 8,7% περισσότεροι ξένοι επιβάτες από το 2019 στο 11μηνο του 2023

 44. 05/12 14:03

  Πώς οι χάκερ εξαπατούν τους πελάτες ξενοδοχείων από την εφαρμογή της Booking.com

 45. 05/12 13:53

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Ξενία Πλαταμώνα

 46. 05/12 13:12

  Η Panadvert παρουσιάζει τις κορυφαίες ψηφιακές τάσεις που θα καθορίσουν τον κλάδο της φιλοξενίας το 2024

 47. 05/12 12:43

  Booking.com και ΠΟΤ λανσάρουν σειρά εκπαιδευτικών βίντεο για πιο βιώσιμα ξενοδοχεία

 48. 05/12 12:43

  Ουραγός ανάπτυξης στην Ευρωζώνη η Γερμανία | Eγκρατείς στις δαπάνες τους οι Γερμανοί

 49. 05/12 12:17

  Νέο ξενοδοχείο στην Πάρο από τα Andronis Hotels

 50. 05/12 11:59

  TUI: Λεπτομερής καταγραφή των υποδομών προσβάσιμου τουρισμού σε 200 ξενοδοχεία

 51. 05/12 10:50

  Παγκόσμιος Τουρισμός | Στο 90% των επιπέδων του 2019 η ανάκαμψη το 2023 - οι επιδόσεις στην Ευρώπη

 52. 05/12 07:19

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

 53. 05/12 07:16

  Είδος πολυτελείας το λάδι και στην Ισπανία

 54. 05/12 07:09

  Ποια είδη πολυτελείας θα κυριαρχήσουν στην παγκόσμια αγορά το 2024

 55. 05/12 07:07

  Η κυριαρχία της Αιγύπτου στις εξαγωγές φρέσκου πορτοκαλιού και ο ανταγωνισμός με Ελλάδα και Τουρκία

 56. 05/12 07:01

  Το Αρχαίο Δέντρο του ‘Εβρου αναδεικνύει τους διαχρονικούς ελαιώνες

 57. 04/12 18:55

  Ειδικά σήματα προσβάσιμων τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων

 58. 04/12 17:07

  Smartwings: Νέο δρομολόγιο Πράγα-Αθήνα το καλοκαίρι του 2024

 59. 04/12 16:53

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του τουριστικού περιπτέρου Λούρου Ιωαννίνων

 60. 04/12 15:00

  World Travel Awards | H Aθήνα καλύτερος προορισμός πολιτιστικής πόλης στον κόσμο το 2023 - Οκτώ βραβεία για την Ελλάδα

 61. 04/12 13:57

  Airtours: Στροφή σε αποκλειστικά πολυτελείς διακοπές - Προσωπικός σοφέρ και lounge αεροδρομίων

 62. 04/12 13:34

  FedHATTA: Συνάντηση με τον Γ.Γ. του υπουργείου Μεταφορών Ι. Ξιφαρά για ζητήματα των ταξιδιωτικών γραφείων

 63. 04/12 13:15

  LOT Polish Airlines | Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Βαρσοβίας και Αθήνας

 64. 04/12 13:12

  Γερμανία: Στον "αέρα" τα 66 ταξιδιωτικά γραφεία της Galeria Reisen μετά την πτώχευση της μητρικής Signa

 65. 04/12 12:48

  BCD Travel: Πώς διαμορφώνεται το χρηματιστήριο τιμών στα ταξίδια το 2024 – Γιατί οι ξενοδόχοι δεν δίνουν πλέον έμφαση στις πληρότητες

 66. 04/12 12:31

  Αεροδρόμιο Μονάχου | Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων μετά το χάος που προκάλεσε η χιονοθύελλα

 67. 04/12 12:15

  Ξενοδοχεία | Bραβείο Commercial Star Award 2023 στο Athens Capital Hotel - MGallery Collection

 68. 04/12 11:56

  Που πηγαίνουν τα χρήματα που πετούν οι τουρίστες στη Φοντάνα ντι Τρέβι;

 69. 04/12 11:42

  Ξενοδοχεία | Η Σαουδική Αραβία αγόρασε το 49% της πολυτελούς αλυσίδας Rocco Forte Hotels

 70. 04/12 11:04

  Τουρισμός | Η Jet2holidays αναδεικνύει τα βιώσιμα ξενοδοχεία - Βολές κατά της εξάπλωσης της Airbnb

 71. 04/12 10:35

  Σχεδιάζεται η αποκατάσταση της νότιας πρόσβασης στην Ακρόπολη και της συντήρησης του Ηρώδειου

 72. 04/12 07:36

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στο Ναύπλιο

 73. 04/12 07:31

  Άγιος Νικόλαος - Ελούντα | Ο τουρισμός κινδυνεύει από τα Υπεράκτια Αιολικά Πάρκα

 74. 04/12 07:24

  Ισπανία | Πτώση του πληθωρισμού λόγω και της μείωσης των τιμών στα τουριστικά πακέτα

 75. 04/12 07:22

  ΕΟΤ Γερμανίας | Εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Φρανκφούρτη

 76. 04/12 07:18

  Εγκατάσταση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας

 77. 03/12 07:21

  Η Αίγυπτος εγκαινιάζει την ηλεκτρονική πύλη χορήγησης «Golden License»

 78. 03/12 07:16

  Σουηδία: 26% ακριβότερα τα τρόφιμα σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021

 79. 02/12 07:16

  Η Λευκάδα στους εορτασμούς του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας-Ιαπωνίας 2024

 80. 02/12 06:18

  Κύπρος: Ο τουρισμός αυξάνει τις πωλήσεις εμφιαλωμένων νερών

 81. 01/12 21:23

  "Πράσινο" νησί ο Πόρος με χρηματοδότηση από τα Εμιράτα

 82. 01/12 21:11

  Τα γερμανικά εστιατόρια σε υπαρξιακή κρίση

 83. 01/12 21:00

  Ε.Ξ. Χανίων | Ημέρα Καριέρας στις 11 Δεκεμβρίου

 84. 01/12 15:34

  Το σκάνδαλο των μαϊμού εξαρτημάτων άγγιξε και τη Ryanair

 85. 01/12 14:38

  ECTAA | Η πρόταση της Κομισιόν θα αυξήσει την τιμή των ταξιδιωτικών πακέτων

 86. 01/12 14:22

  Η Γαλλία βάζει τέλος στο κάπνισμα σε όλες τις παραλίες, τα δημόσια πάρκα και τα δάση

 87. 01/12 14:13

  Τουρκία: "Είμαστε υπερδύναμη στον τουρισμό και ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους στον κόσμο"

 88. 01/12 13:49

  VisitEngland: Νέα εργαλειοθήκη για τις επιχειρήσεις στον προσβάσιμο τουρισμό

 89. 01/12 13:09

  Μνημόνιο συνεργασίας των Υπουργείων Πολιτισμού-Κλιματικής Κρίσης για τη θωράκιση των αρχαιολογικών χώρων από πυρκαγιά

 90. 01/12 12:03

  FedHATTA: Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Μ. Σενετάκη για επίλυση ζητημάτων λειτουργίας των τουριστικών γραφείων

 91. 01/12 11:54

  Τι απαντά η Kiwi.com στην έρευνα της Ryanair περί πειρατών-ΟΤΑ

 92. 01/12 11:53

  ΕΟΤ | Στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο της Βρετανικής Ένωσης Ανεξάρτητων Tour Operators

 93. 01/12 11:48

  ΙΝΣΕΤΕ: «Tαξίδια χωρίς αποκλεισμούς» στην Ελλάδα μέσα από 5 βασικές προτάσεις

 94. 01/12 11:44

  Eurowings: Δύο νέες συνδέσεις με Ζάκυνθο και Κάρπαθο το καλοκαίρι του 2024

 95. 01/12 11:12

  Mabrian | Κερδίζει έδαφος ο βιωματικός τουρισμός - το top 10 των προορισμών στην Ευρώπη γι αυτήν την τάση

 96. 01/12 10:51

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Ξενία Κοζάνης

 97. 01/12 10:40

  Λιμάνι Ηρακλείου | 27% περισσότεροι επιβάτες κρουαζιέρας στο 10μηνο- επιπλέον κρουαζιερόπλοια λόγω Ισραήλ

 98. 01/12 10:25

  ΕΕ | Απαγόρευση στη Fly Baghdad για πτήσεις στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο

 99. 01/12 07:42

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στη Ρόδο

 100. 01/12 07:39

  Εργασίες ανακαίνισης και άλλων διαμορφώσεων σε ξενοδοχεία στην Κρήτη και στη Ρόδο