Συνεργασία της Greek Meetings Alliance με την IFES φέρνει διεθνή συνέδρια στην Αθήνα

Συνεργασία της Greek Meetings Alliance με την IFES φέρνει διεθνή συνέδρια στην Αθήνα

Τη δημιουργία μιας νέας στρατηγικής συνεργασίας με την International Federation of Exhibition and Event Services -IFES (Διεθνή Ομοσπονδία Εκθέσεων και Υπηρεσιών Διοργάνωσης Εκδηλώσεων) ανακοίνωσαν τα μέλη της Greek Meetings Alliance (GMA), της σύμπραξης των επαγγελματιών του κλάδου συνεδρίων και συναντήσεων σε εθνικό επίπεδο.
 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αναμένεται να φέρει νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, σημαντικές εκδηλώσεις και περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης στον κλάδο των συνεδρίων και των συναντήσεων στη χώρα μας.

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της GMA και της IFES ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Philoxenia Ηelexpo 2023, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου. Την ανακοίνωση έκανε η Εκτελεστική Διευθύντρια της IFES, Uta Goretzky, μαζί με τους εκπροσώπους των σημαντικών φορέων του ελληνικού κλάδου των συνεδρίων και συναντήσεων, τον Κυριάκο Ποζρικίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της TIF-Helexpo, τον Πρόδρομο Μοναστηρίδη, Πρόεδρο του Τhessaloniki Conventions Bureau και τη Σίσσυ Λυγνού, Πρόεδρο του Hellenic Association of Professional Congress Organizers and Destination Event Specialists, ΗAPCO& DES, κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης την οποία συντόνισε η Τίνα Τορίμπαμπα, στέλεχος του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, η IFES και η GMA θα συνδιοργανώσουν στην Αθήνα το φθινόπωρο του 2024, μια μεγάλη ετήσια εκδήλωση, το IFES Masterclasses Europe. Η εκδήλωση θα προωθήσει τις συνεργασίες στον κλάδο των συνεδρίων και των συναντήσεων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε διεθνείς οργανισμούς να προχωρήσουν σε συνεργασίες με αναπτυσσόμενους ελληνικούς κλάδους, όπως ο οπτικοακουστικός που γνώρισε σημαντική άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο οργανισμοί συμφώνησαν επίσης να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κορυφαίες εκδηλώσεις, όπως στο IFES World Summit 2024 και στις ετήσιες Συναντήσεις της GMA, αλλά και να συνδιοργανώσουν εκπαιδευτικά εργαστήρια σε διεθνείς εκδηλώσεις, όπως η IMEX Frankfurt 2024.

Η IFES αποτελεί ένα δίκτυο εθνικών ενώσεων, αλλά και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, τη σύλληψη, την παραγωγή και τις υπηρεσίες για προσωρινές κατασκευές που χρησιμοποιούνται σε εμπορικές εκθέσεις. Είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος οργανισμός παροχής αυτού του είδους των υπηρεσιών.

Η Greek Meetings Alliance είναι ένας εθνικός συνασπισμός επαγγελματιών του κλάδου συνεδρίων και συναντήσεων που αναπτύσσει μια κοινή εθνική στρατηγική. H GMA αποτελεί σύμπραξη του Τhis is Athens Convention & Visitors Bureau (Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων), του Hellenic Association of Professional Congress Organizers andDestination Event Specialists, ΗAPCO& DES και του Thessaloniki Convention Bureau, και έχει ως στόχο την ενίσχυση του κλάδου των συνεδρίων και συναντήσεων μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης.

Οι τρεις οργανισμοί αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να αναπτύξουν στρατηγικές δράσεις γύρω από την προώθηση και ανάπτυξη της εθνικής βιομηχανίας MICE, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τις δυνατότητες της Ελλάδας ως κορυφαίου συνεδριακού προορισμού μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας. Πρόσφατα, η GMA υπέγραψε την πρωτοβουλία Net Zero Carbon Events Pledge που επιβεβαιώνει τη δέσμευση των εμπλεκόμενων οργανισμών να υποστηρίξουν τον στόχο των καθαρών μηδενικών εκπομπών αερίων θερμοκηπίου (GHG) έως το 2050 και να προωθήσουν ενεργά την προσαρμογή της βιομηχανίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Σε δήλωσή της, η Εκτελεστική Διευθύντρια της IFES, Uta Goretsky, τόνισε: «Τόσο η IFES όσο και εγώ προσωπικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπογράφουμε αυτό το μνημόνιο συνεργασίας με την GMA. Μαζί θα ευαισθητοποιήσουμε τον κλάδο των εκθέσεων και των εκδηλώσεων μέσω μιας επιπλέον ισχυρής φωνής. Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων και ανυπομονούμε για το τι θα φέρει αυτή η συνεργασία και πώς θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο. Από την προώθηση της βιωσιμότητας και την προσέλκυση του εργατικού δυναμικού της επόμενης γενιάς μέχρι την απρόσκοπτη διεξαγωγή του πανευρωπαϊκού εμπορίου και των ταξιδιών, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των επιχειρηματικών εκδηλώσεων είναι παγκόσμιας κλίμακας και θα χρειαστούν παγκόσμιες λύσεις».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του HAPCO & DES Σίσσυ Λιγνού, ανέφερε:

«Με υπερηφάνεια συμμετέχουμε ως HAPCO & DES, αλλά και ως ενεργό μέλος της Greek Meetings Alliance στην επισημοποίηση του μνημονίου συνεργασίας με την IFES. Αυτή η στρατηγική συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό βήμα προς τα εμπρός για τη βιομηχανία MICE συνολικά και έρχεται να αναδείξει έναν από τους ήδη βασικούς άξονες και στόχους της συνέργειας: την εξωστρέφεια. Η IFES είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την αφοσίωσή της στην προώθηση της αριστείας, της καινοτομίας και της βιωσιμότητας στον τομέα της υποστήριξης εκδηλώσεων, συνεδρίων και κυρίως εκθέσεων.

H τεχνογνωσία και η δέσμευσή τους στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, τούς καθιστούν ιδανικό συνεργάτη και εταίρο, καθώς εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση του κοινού μας οράματος για την προώθηση και την ανάδειξη της βιομηχανίας MICE παγκοσμίως. Ανυπομονούμε για τις πολλαπλές ευκαιρίες που θα φέρει αυτή η συνεργασία, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να δημιουργήσουμε μια ενιαία φωνή για τον κλάδο μας, να προωθήσουμε τη βιωσιμότητα, να ενισχύσουμε την εκπαίδευση και να μοιραστούμε βέλτιστες πρακτικές που ωφελούν όλα τα μέλη και τους συνεργάτες μας».

Εκ μέρους του This is Athens-Convention and Visitors Bureau, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), Επαμεινώνδας Μούσιος, σημείωσε:

«Η ανοδική πορεία που σημειώνει η ελληνική βιομηχανία συναντήσεων και εκδηλώσεων οφείλεται περισσότερο από ποτέ στη στενή συνεργασία και συνεννόηση ανάμεσα σε οργανώσεις και φορείς. Ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Greek Meetings Alliance, ο Δήμος Αθηναίων συνδιαμορφώνει την ατζέντα σε έναν κλάδο που γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη, πετυχαίνοντας ένα πολύ υψηλό επίπεδο διεθνούς προβολής κι έχοντας τη δυνατότητα να ηγηθεί στην τουριστική βιομηχανία. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τα έως τώρα αποτελέσματα και καλωσορίζουμε τη νέα συνεργασία».

Ο Πρόεδρος του ΤCB Πρόδρομος Μοναστηρίδης, επισήμανε: «Η υπογραφή του πρώτου Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στην Greek Meetings Alliance και έναν διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα, την IFES, τη Διεθνή Ομοσπονδία Εκθέσεων και Υπηρεσιών Διοργάνωσης Εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, έχει μεγάλη σημασία για τη σύμπραξη μεταξύ του Thessaloniki Convention Bureau, του This is Athens - Conventions & Visitors Bureau και του HAPCO & DES. Η διεύρυνση της συνεργασίας αποδεικνύει την ισχυρή δυναμική του κλάδου, δημιουργεί ένα ευρύτερο πεδίο για κοινές δράσεις και μάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε στενά τις διεθνείς πρακτικές και τις πιο σύγχρονες τάσεις που χαρακτηρίζουν σήμερα τη Βιομηχανία των Συναντήσεων. Εμείς βλέπουμε με την πρωτοβουλία αυτή μόνο θετικές ευκαιρίες ανάπτυξης για τα μέλη του Thessaloniki Convention Bureau και για τον ίδιο τον προορισμό».

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 18/07 10:42

  Υπερ-τουρισμός | "Και όμως οι διαδηλώσεις θα πετύχουν τον στόχο για μείωση των αφίξεων σε αυτές τις περιοχές"

 2. 18/07 07:00

  Τήλος: Παγκόσμια πρωτιά ως πιστοποιημένο νησί μηδενικών αποβλήτων ενεργειακής αυτονομίας

 3. 18/07 07:00

  Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: 2 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 4. 18/07 07:00

  Αλγερία: Σχέδιο δράσης για τουριστική ανάπτυξη

 5. 18/07 07:00

  Τσεχία: Συνεχώς αυξανόμενα τα έσοδα από τον τουρισμό

 6. 18/07 07:00

  Το Σινεμά στον Κήπο του Φεστιβάλ στο Χόρτο Πηλίου

 7. 17/07 18:14

  "Όχι" και από την Περιφέρεια στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για υπερδόμηση της Μαρίνας της Αρετσούς

 8. 17/07 16:16

  Ξενοδοχεία | Το The Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα στα 50 καλύτερα του National Geographic «Lakes & Mountains 2024»

 9. 17/07 16:09

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση ‘‘Η χαρά της ζωής’’ στο Ρέθυμνο με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

 10. 17/07 15:00

  Κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Σαντορίνη και τουρνουά μπάσκετ στη Λήμνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 11. 17/07 14:40

  Η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου - ADAC αγόρασε 70 ταξιδιωτικά γραφεία της Galeria

 12. 17/07 13:55

  Jet2.com: 11 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

 13. 17/07 13:09

  Άμστερνταμ εναντίον υπερτουρισμού: Τι κάνει ο δήμος για να επαναφέρει την ισορροπία

 14. 17/07 12:36

  ΥΠΑ | +11,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' εξάμηνο του 2024

 15. 17/07 12:16

  Condor: 6 νέες συνδέσεις με Ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2025

 16. 17/07 12:06

  ΔΥΠΑ: Σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στις 7 Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Τουρισμού-Φιλοξενίας

 17. 17/07 12:00

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Ακρόπολης Αθηνών λόγω υψηλών θερμοκρασιών

 18. 17/07 11:51

  Νέος ισχυρός όμιλος στον κλάδο του ελληνικού ελαιολάδου

 19. 17/07 11:43

  ECTAA: Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ για τρίτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού

 20. 17/07 11:30

  Airbnb | Συμβουλές στους ταξιδιώτες στην Ελλάδα για να κλείσουν τη διαμονή τους με ασφάλεια

 21. 17/07 11:23

  "Travel and Leisure" | Δημοφιλέστερο νησί η Μήλος - διακρίσεις και για άλλα ελληνικά νησιά

 22. 17/07 11:05

  Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου | ΘΕΑΤΡΟ: Ανέστης Αζάς -Τα σκυλιά, Πειραιώς 260- Χώρος Η 19 – 21 Ιουλίου, 21.30

 23. 17/07 10:44

  ΥΠΑ: Δυνατότητα πρακτικής άσκησης και εκπόνησης πτυχιακής εργασίας σε φοιτητές

 24. 17/07 10:25

  Μοναδικές υπαίθριες δράσεις για όλους στο Navarino Challenge 2024

 25. 17/07 07:55

  Καταδυτικός τουρισμός | Σε ποιες περιοχές της χώρας βουλιάζουν αγάλματα, αεροπλάνα και βαπόρια για καταδύσεις

 26. 17/07 07:51

  Διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στη Νέα Καλλικράτεια με σκοπό την ανέγερση ξενοδοχείου

 27. 17/07 07:41

  Δήμος Δελφών: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 28. 17/07 07:36

  Βόρεια Μακεδονία: Aυξημένη η τουριστική κίνηση στο 5μηνο

 29. 17/07 07:32

  Stefaniada Festival στην Αργιθέα Καρδίτσας

 30. 16/07 19:13

  Θετική γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του 5άστερου Knossos Royal Village

 31. 16/07 19:07

  Ηράκλειο | Προβολή από τον ΕΟΤ ως city break προορισμού όλο το χρόνο - Συναντήσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη

 32. 16/07 19:02

  Δήμος Αθήνας | Σε ισχύ η απόφαση για τα επιτρεπόμενα ύψη κτιρίων

 33. 16/07 15:54

  «loveHER | 5 Senses | 365 Days»: Παρουσιάζεται την Πέμπτη η νέα καμπάνια του Δήμου Ηρακλείου

 34. 16/07 15:26

  Αυξημένη τουριστική κίνηση διαπιστώνει η Uber στην Ελλάδα

 35. 16/07 14:02

  WWF: Για μια βιώσιμη διαχείριση αστικών αποβλήτων - στις χειρότερες θέσεις η Ελλάδα

 36. 16/07 13:58

  Γερμανικός τουρισμός: Ακριβότερα κατά 4,5% από πέρυσι τα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο

 37. 16/07 13:40

  Γερμανικός τουρισμός: “Πεθαίνουν” οι κλασικές διακοπές 2 εβδομάδων – Πώς η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα

 38. 16/07 12:25

  Aegean / Air Canada: Διευρύνεται η συνεργασία κοινού κωδικού με 9 επιπλέον δρομολόγια

 39. 16/07 11:55

  Τουρισμός | Booking.com: Οι πηγές έμπνευσης των ταξιδιωτών και πώς θα τους προσελκύσουν τα καταλύματα

 40. 16/07 11:31

  Handelsblatt | Το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο πλημμυρίζει τη νοτιοανατολική Ευρώπη

 41. 16/07 10:12

  Τουρισμός της Διασποράς: Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προσέλκυση των ομογενών

 42. 16/07 07:59

  Δημιουργία πολυλειτουργικού χώρου στην Κοινότητα Δρεπάνου

 43. 16/07 07:56

  Δήμος Αλμυρού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 44. 16/07 07:53

  Μελέτη για μετατροπή αλιευτικού καταφυγίου στο Παλούκι Αμαλιάδας σε καταφύγιο τουριστικών σκαφών

 45. 16/07 07:52

  4η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων Κηρήθρας στο Πουρί Πηλίου

 46. 16/07 07:03

  Δήμος Μετεώρων: Διαγωνισμός για εκμίσθωση 2 εκτάσεων για τουριστικούς σκοπούς

 47. 15/07 19:42

  Δεκτή η παραίτηση Φραγκάκη στον ΕΟΤ - προσωρινός γ.γ. ο Κ.Ζήκος

 48. 15/07 19:33

  Ο "υπερτουρισμός" άλλοθι για ανεπαρκείς υποδομές και υπηρεσίες;

 49. 15/07 19:29

  Η ακρίβεια στο επίκεντρο σύσκεψης των Περιφερειαρχών με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εσωτερικών

 50. 15/07 19:23

  Comédie-Française - Tiago Rodrigues Hecuba, not Hecuba 26 & 27 Ιουλίου | Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 51. 15/07 17:10

  Αποχώρηση Δημήτρη Φραγκάκη από Γ.Γ. του ΕΟΤ

 52. 15/07 14:38

  ACI Europe / Αερομεταφορές: Ρεκόρ αύξησης της διασυνδεσιμότητας Ελλάδας και Αθήνας

 53. 15/07 14:25

  ΕΟΤ Τουρκίας | Ταξίδι εξοικείωσης σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο

 54. 15/07 13:07

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | Παράσταση Ετυμολογίες στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

 55. 15/07 13:01

  Αυτή είναι η ώρα και ημέρα που όλοι κάνουν ξενοδοχειακές κρατήσεις

 56. 15/07 12:26

  Holidu: 2 Ελληνικές παραλίες στις 10 με τον περισσότερο κόσμο στην Ευρώπη

 57. 15/07 10:49

  Δήμος Αθηναίων | Διαχείριση απορριμμάτων λόγω υψηλών θερμοκρασιών για πολίτες και επιχειρήσεις

 58. 15/07 09:57

  Μόνο ο τουρισμός που υποστηρίζεται από τους ντόπιους είναι βιώσιμος - συνάντηση κορυφής στην Ισπανία

 59. 14/07 20:35

  Ειδικός Σύμβουλος τουρισμού για τον δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων

 60. 14/07 20:30

  Δήμος Ελαφονήσου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 61. 14/07 20:20

  Γιορτή Ψαράδων στα Μεσάγγαλα Λάρισας

 62. 14/07 20:10

  Ποιον ωφελεί τελικά ο (υπερ)τουρισμός;

 63. 14/07 12:02

  Νυχτερινός φωτισμός κάστρου Χώρας Σαμοθράκης

 64. 14/07 07:43

  Δήμος Σύμης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 65. 14/07 06:44

  Κως: Μείωση των ορίων ταχύτητας στα 50 χλμ. όπου υφίσταται όριο 60 και 70 χλμ.

 66. 13/07 16:42

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 67. 13/07 13:31

  Παρατεταμένο διάστημα πολύ υψηλών θερμοκρασιών τον φετινό Ιούλιο

 68. 13/07 10:18

  Συνεργασία Netflix – ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

 69. 13/07 10:15

  2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Πίτας του Πηλίου τα Ζυμώματα…της Συκής τα Ανταμώματα

 70. 13/07 10:14

  Γιορτή Πλιγουριού στους Χαλκιάδες Λάρισας

 71. 12/07 18:14

  Πτώχευση FTI | Το DRSF ξεκινά τη διαδικασία αποζημίωσης

 72. 12/07 14:43

  Hellenic Seaplanes | Πτήσεις γνωριμίας με υδροπλάνα πάνω από τις Σποράδες και τη Σκύρο

 73. 12/07 14:40

  Με ψηφιακά μέσα ο εντοπισμός της αυθαίρετης δόμησης

 74. 12/07 14:33

  Υπερψηφίστηκε το σ/ν του Υπουργείου Τουρισμού - οι βασικές διατάξεις του νέου νόμου - η ρύθμιση για τους ξεναγούς

 75. 12/07 14:06

  Συνεργασία Aegeo Spas με την [comfort zone] ως αποκλειστικός spa operator στη Σαντορίνη στο Santo Collection Resorts & Villas

 76. 12/07 12:12

  Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του ακινήτου «Σάνη Κασσάνδρας»

 77. 12/07 11:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Δημήτρης Καλαντζής | Masters’ Voice - Μάνος Χατζιδάκις - Βασίλης Τσιτσάνης

 78. 12/07 11:37

  Η Κατερίνα Ευαγγελάτου παρουσίασε στην Κίνα performance επάνω στον Ιππόλυτο

 79. 12/07 11:32

  ΕΟΤ: Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα προβάλλονται στη γαλλική αγορά

 80. 12/07 10:52

  Ευρωπαίοι πολίτες: «Δεν μισούμε τους τουρίστες, αλλά τον υπερτουρισμό»

 81. 12/07 10:34

  Ισπανικός τουρισμός | Εκρηκτική αύξηση αφίξεων παρά τις διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού

 82. 12/07 10:10

  Τουρισμός για όλους - Ο εσωτερικός τουρισμός ενισχύει τη βιωσιμότητα των προορισμών

 83. 12/07 10:07

  Αμερικανικός τουρισμός: Το 50% του χρόνου διακοπών ξοδεύεται σε κορυφαία αξιοθέατα

 84. 12/07 07:52

  Χαμηλές πτήσεις για τον τουρισμό στη Ρωσία

 85. 12/07 07:51

  Μειώθηκε η τουριστική κίνηση από το Ισραήλ

 86. 12/07 07:49

  Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων στην πόλη του Αγρινίου

 87. 12/07 07:48

  Τρεις αρνητικές γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες στην Πάρο

 88. 12/07 07:46

  Ιταλία: Ανάκαμψη με υποτονικούς ρυθμούς

 89. 11/07 21:01

  Τουρισμός | Marabu: Δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων στη Μεσόγειο το 2025 - Ελλάδα και Ισπανία οι βασικές αγορές της

 90. 11/07 20:37

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Το νομοσχέδιο ανοίγει έναν νέο κύκλο ποιοτικής ανάπτυξης του τουρισμού

 91. 11/07 16:39

  Ο ΕΟΤ στο UEFA Euro 2024 με ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια στη Γερμανία

 92. 11/07 16:36

  Η Air France εγκαινίασε την απευθείας πτήση προς την Καλαμάτα

 93. 11/07 16:01

  Τουρισμός: «Μπουμ» στις αναζητήσεις των Αράβων για καλοκαίρι στην Αθήνα – Στα αγαπημένα τους νησιά η Μύκονος

 94. 11/07 13:26

  Σε ένα πράγμα έπεσα έξω με την Ελλάδα, δηλώνει ο Νομπελίστας καθηγητής Οικονομικών

 95. 11/07 12:24

  Τουρισμός 2024 | Ανακατεύεται η τράπουλα στην Ευρώπη – Σε επιτάχυνση οι αφίξεις και οι ταξιδιωτικές δαπάνες στην Ελλάδα

 96. 11/07 12:21

  Βαλεαρίδες Νήσοι | Σχέδιο της κυβέρνησης για 3.000 σπίτια με ενοίκιο κάτω του 30% της αγοράς

 97. 11/07 11:36

  AEGEAN: Πάνω από 7,3 εκατ. επιβάτες το α' εξάμηνο, αύξηση 9% της επιβατικής κίνησης

 98. 11/07 11:30

  Έτσι είναι το One&Only Kéa Island που άνοιξε στην Τζιά

 99. 11/07 11:26

  Τουρισμός | Περισσότερα μικρής διάρκειας ταξίδια θέλουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι

 100. 11/07 11:05

  TUI Ηνωμένου Βασιλείου | Πρώτη η Ελλάδα στις αναζητήσεις για διακοπές μετά τις εκλογές

περισσότερα από ΦΟΡΕΙΣ
τελευταία άρθρα