Επιστολή της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων προς το υπουργείο Εργασίας για τα προβλήματα στις επιδοτούμενες προσλήψεις

Α Decrease font Enlarge font
Επιστολή της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων προς το υπουργείο Εργασίας για τα προβλήματα στις επιδοτούμενες προσλήψεις

Την αγανάκτησή της εκφράζει η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (Ε.Ν.Π.Ε.Ν.) με επιστολή της προς το υπουργείο Εργασίας, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες του κλάδου όσον αφορά τις επιδοτούμενες προσλήψεις εργαζομένων και τον ασφαλιστικό φορέα Τ.Α.Ν.Τ.Π. πρώην Τ.Α.Ν.Π.Υ.

Διαβάστε την επιστολή της Ε.Ν.Π.Ε.Ν.: "Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την απογοήτευση και αγανάκτησή μας, όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στον ασφαλιστικό φορέα μας Τ.Α.Ν.Τ.Π. πρώην Τ.Α.Ν.Π.Υ. (ειδικά μετά την απορρόφηση των τουριστικών γραφείων από τον  φορέα μας), επιζητώντας αρμοδίως, άμεση εξεύρεση λύσης επ’ αυτού. 

Τα μεγάλα και ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας ειδικά εν μέσω πανδημίας, έχουμε εκθέσει πρωτίστως στο Υπουργείο Εργασίας και δευτερευόντως στο αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης με τις υπ’ αριθμό πρωτ. 24/01-04-2021, 28/12-04-2021 και 31/22-04-2021 επιστολές μας, προτείνοντας παράλληλα και λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών. Εντούτοις, έως και σήμερα δεν έχουμε διαπιστώσει κάποια κίνηση από τον αρμόδιο Υπουργό, η οποία να μας δίνει ελπίδες, ότι κάτι πάει να γίνει, τουλάχιστον ως προς το φλέγον για εμάς ζήτημα που θίγουμε ευθύς αμέσως.

Γνωρίζοντας όλοι το άριστο έργο που έχει επιτελέσει ο νυν Υπουργός Εργασίας, σε όποιο Υπουργείο κι αν υπηρέτησε κατά το παρελθόν, αφήνοντας ανεξίτηλη την σφραγίδα του, ειλικρινά, αδυνατούμε να κατανοήσουμε την αδιαφορία που επιδεικνύει έως και σήμερα στις επαναλαμβανόμενες εδώ και μήνες επιστολές μας, απευθυνόμενες προς τον ίδιο και το Υπουργείο του, αναγκαζόμενοι να διαμαρτυρηθούμε για ακόμη μία φορά με την παρούσα μας, εκλιπαρώντας κυριολεκτικά, να βρεθεί άμεσα λύση όσον αφορά το πρόγραμμα επιδοτήσεως των 2.500 εργαζομένων, που απασχολούνται στον συγκεκριμένο κλάδο του τουρισμού που αντιπροσωπεύουμε, και συγκεκριμένα στα γραφεία μας, για την βιωσιμότητα των οποίων αγωνιζόμαστε και αγωνιούμε.

Ειδικότερα, το πρόβλημα που αναζητά επιτακτικά, άμεση επίλυση, αφορά το πρόγραμμα του Υπ. Εργασίας το οποίο επιδοτεί την πρόσληψη 100.000 εργαζομένων, υπό την προϋπόθεση, ότι οι εταιρείες ή οι ατομικές επιχειρήσεις, είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερες. Αυτό ως γνωστόν, αποδεικνύεται με την έκδοση των σχετικών βεβαιώσεων φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας αντίστοιχα, οι οποίες έως και πρόσφατα, χορηγούνταν ηλεκτρονικά, στους φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερους συναδέλφους μας.

Τους τελευταίους τρεις (3) και πλέον όμως μήνες, πολλοί συνάδελφοί μας, προσπαθούν καθημερινά να εκδώσουν ασφαλιστική ενημερότητα, όντας ενήμεροι, καθώς δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές (σε ΕΦΚΑ, ΚΕΑΟ, ΟΑΕΕ), εντούτοις το σύστημα στο ΤΑΝΠΥ, εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα: «Έκδοση ενημερότητας κατόπιν προσέλευσης με ραντεβού, εφόσον υπάρχουν οφειλές από προηγούμενα έτη». Σημειωτέον ότι τα συγκεκριμένα μέλη μας είχαν εκδώσει έως πρόσφατα πάρα πολλές ασφαλιστικές ενημερότητες, όντας ενήμεροι, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσπαθούν λοιπόν τα ενήμερα μέλη μας – Ναυτικοί Πράκτορες των Ελληνικών νήσων, να επικοινωνήσουν με το ΤΑΝΤΠ (πρώην ΤΑΝΠΥ), προκειμένου να ενημερωθούν για ποιον λόγο έχει αποκλειστεί η δυνατότητα έκδοσης ενημερότητας από το σύστημα, όπως κατ’ επανάληψη γινόταν στο πρόσφατο παρελθόν, πλην όμως η επικοινωνία μας κατέστη αδύνατη, παρά τα αλλεπάλληλα  τηλεφωνήματα σε όλους τους πιθανούς τηλεφωνικούς αριθμούς κλήσεων, καθώς και στα σχετικά email που αποστείλαμε, στα οποία κανένας δεν απαντάει. Αναγκαστήκαμε να εξουσιοδοτήσουμε συνεργάτη μας στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθεί αυτοπροσώπως τα γραφεία του ΤΑΝΠΥ, για να διεκπεραιώσει τη σχετική διαδικασία, αλλά ούτε αυτό κατέστη δυνατό, καθώς το ΤΑΝΠΥ δεν δέχεται πολίτες εντός της υπηρεσίας χωρίς ραντεβού!

Από το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, καθώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail με κάποιον υπάλληλο του Ταμείου για να προκαθορίσουμε ένα ραντεβού ή για να επισημάνουμε αρμοδίως το πρόβλημα με την ηλεκτρονική χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας προς άμεση αποκατάσταση αυτού, κινδυνεύουμε να απωλέσουμε την δυνατότητα ένταξης στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του Υπ. Εργασίας, το οποίο ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των 100.000 θέσεων εργασίας. Σημειωτέον, ότι το πρόγραμμα «τρέχει» ήδη από τον Οκτώβριο του 2020  και αυτή την στιγμή δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το πόσες θέσεις έχουν καλυφθεί. Σε λίγο «ανοίγει» η εστίαση, οπότε πλέον δεν έχουμε καμία ελπίδα να ενταχθούμε στο πρόγραμμα αυτό, κάτι που εύλογα, μας δημιουργεί την εντύπωση ότι επί σκοπού έκλεισε το σύστημα χορήγησης ασφαλιστικής ενημερότητας μέσω διαδικτύου, και παράλληλα δεν απαντάει κανένας υπάλληλος στις τηλεφωνικές κλήσεις και τα e-mail μας, προκειμένου να αποκλειστεί ο κλάδος μας, προς όφελος άλλων επιχειρηματιών-εργαζομένων του τουρισμού.

Η ζημία που θα υποστούμε κυμαίνεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, και δεδομένης της δυσμενέστατης οικονομικής συγκυρίας, λόγω της πανδημίας που ταλανίζει τον κλάδο μας (τουρισμό), βρισκόμαστε κυριολεκτικά σε απόγνωση, και θεωρούμε ότι εν προκειμένω εκτυλίσσεται ένας εμπαιγμός σε βάρος μας, διότι έχουμε βρεθεί σε ένα αδιέξοδο χωρίς την παραμικρή ευθύνη μας. Το Ταμείο με σχετικό του μήνυμα μας ζητάει ραντεβού, πλην όμως τα τηλέφωνα και e-mail για να προκαθορίσουμε το ραντεβού, δεν απαντάνε!

Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε ότι, παρά το γεγονός ότι ο δικός μας κλάδος είναι αυτός που επλήγη περισσότερο από την πανδημία, με μείωση πάνω από 85% πέρυσι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, φέτος τελούμε σε αναστολή λειτουργίας από την αρχή του χρόνου, και  ουδείς ασχολείται με το τί πρόκειται να συμβεί με εμάς, με αποτέλεσμα να είμαστε ακόμα στο σκοτάδι. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με άλλους κλάδους και επαγγέλματα του τουρισμού, για τα οποία πολύ ορθά, έχει ανακοινωθεί ήδη ένα οικονομικό και υγειονομικό πλάνο ανοίγματος και λειτουργίας (π.χ. εστίαση, ξενοδοχεία, αρχαιολογικοί χώροι κ.α.) και βρίσκονται μονίμως στη δημοσιότητα, καθώς πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κανάλια ασχολούνται καθημερινά μαζί τους. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Αναμένουμε με αγωνία, άμεση λύση στο πρόβλημα που εκθέτουμε με την παρούσα μας, για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες, αρνούμενοι να αποδεχθούμε ότι ο προβληματισμός των αρμοδίων όσον αφορά τα νησιά μας, περιορίζεται μόνο στις θερινές διακοπές τους και όχι στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, λόγω της απόστασης από το κέντρο λήψης των αποφάσεων. Ο σεβασμός στους Ακρίτες μας, δεν θα πρέπει να αποτελεί απλώς ένα ευχολόγιο, αλλά οφείλουμε και να τον αποδεικνύουμε καθημερινά, δίνοντας προτεραιότητα σε κάθε τους πρόβλημα και δη επαγγελματικής φύσης, προκειμένου να τους στηρίξουμε για να συνεχίσουν να φυλάνε «Θερμοπύλες».

Επειδή όμως δεν μας αρέσουν οι μηδενιστές, αναγνωρίζουμε και ευχαριστούμε εκ των προτέρων την Κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο για το πρόγραμμα των οικονομικών αποζημιώσεων-επιδομάτων, το οποίο μας βοηθάει να αποφύγουμε τις απολύσεις ή και το κλείσιμο των επιχειρήσεών μας εν μέσω πανδημίας, πλην όμως το πρόγραμμα αυτό, θα πρέπει να είναι εφαρμόσιμο και λειτουργικό, με βάση τον νόμο και τις προϋποθέσεις που αυτός ορίζει, χωρίς να  αποκλείονται λόγω γραφειοκρατίας, συγκεκριμένοι κλάδοι του τουρισμού, όπως εν προκειμένω ο δικός μας".

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 13/05 14:36

  On The Beach: Σταματούν όλες οι πωλήσεις διακοπών μέχρι και τον Αύγουστο λόγω "υπερβολικής αβεβαιότητας"

 2. 13/05 14:18

  Springer Reisen: Εβδομαδιαίες πτήσεις προς Πάρο, Σκιάθο και Νάξο από το Γκρατς

 3. 13/05 13:54

  Αφίξεις 15 διεθνών πτήσεων με το «καλημέρα» στο άνοιγμα του τουρισμού για το Ν. Αιγαίο

 4. 13/05 13:47

  Η British Airways δοκιμάζει τεστ που βγάζει αποτελέσματα σε 25 δευτερόλεπτα

 5. 13/05 13:22

  Αυτή είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια της Ισπανίας

 6. 13/05 12:50

  Η Google στη μάχη για την τουριστική ανάκαμψη στην Ευρώπη – Συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών

 7. 13/05 12:28

  Επαναλειτουργία των ξενοδοχείων της Caldera Collection

 8. 13/05 12:24

  "Διπλοκρατήσεις" των Βρετανών για διακοπές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό - Φόβοι μαζικών last minute ακυρώσεων

 9. 13/05 12:02

  Μόλις το 11% των Βρετανών πιστεύουν ότι θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό το 2021

 10. 13/05 11:36

  Ρόδος: «Ποδαρικό» στη σεζόν σήμερα με πτήσεις από το Ισραήλ

 11. 13/05 10:52

  Γερμανία: Η κυβέρνηση διευκολύνει τα ταξίδια στην Ευρώπη- Πιστοποιητικά εμβολιασμού και τεστ αντί καραντίνας

 12. 13/05 10:27

  Προβολή της Μήλου σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης

 13. 13/05 10:16

  Ανοίγουν τις επόμενες ημέρες ανανεωμένα τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

 14. 13/05 10:00

  HAPCO: Να ανακοινωθούν άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα συνέδρια

 15. 13/05 09:57

  Wyndham Hotels & Resorts: 50 και πλέον νέα ξενοδοχεία για το brand το α’ τρίμηνο του 2021

 16. 13/05 09:55

  Επιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο

 17. 13/05 09:54

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Μεσσηνία και Ζάκυνθο

 18. 13/05 09:52

  Δωρεάν διαδρομές Uber και Lyft στα εμβολιαστικά κέντρα των ΗΠΑ

 19. 13/05 09:49

  Βέλγιο: Πακέτο μέτρων στήριξης για τη βιομηχανία φιλοξενίας ύψους 835 εκατ. ευρώ

 20. 12/05 23:09

  Στήριξη των ξεναγών από το Τμήμα Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ

 21. 12/05 19:00

  Ποιοι περιορισμοί αίρονται- πώς θα γίνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις στα νησιά

 22. 12/05 18:32

  Κομισιόν: Βελτιωμένες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία το 2021 και 2022

 23. 12/05 18:28

  Πράσινο φως για το Ελληνικό τις επόμενες τρεις εβδομάδες από το Υπουργείο Οικονομικών

 24. 12/05 18:20

  Ε.Ξ. Θεσσαλονικης και Thessaloniki Convention Bureau: Επιτακτική ανάγκη η επανεκκίνηση της συνεδριακής δραστηριότητας

 25. 12/05 17:41

  Οι δέκα σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο για την "προστασία της εργασίας"

 26. 12/05 14:58

  Κατερίνα Νοτοπούλου | Η κυβέρνηση να ακούσει την κραυγή αγωνίας των Ξεναγών

 27. 12/05 14:41

  Σχεδιάζοντας μια βιώσιμη πόλη

 28. 12/05 14:28

  Ανοίγει τις πύλες του στις 28 Μαΐου το ανανεωμένο ELIVI SKIATHOS

 29. 12/05 14:23

  Αισιοδοξία ότι σύντομα η Ελλάδα θα είναι στην πράσινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου

 30. 12/05 13:33

  Μ.Κόνσολας: Το άνοιγμα του τουρισμού δεν είναι εύκολη υπόθεση - Χρειάζεται σχεδιασμός και προετοιμασία

 31. 12/05 13:25

  Δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών του Δήμου Καντάνου - Σελίνου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 32. 12/05 13:23

  Ά. Γκερέκου: Η ελληνική θάλασσα είναι ένα απέραντο μουσείο

 33. 12/05 13:07

  TUI | Ζημιές 1,3 δισ.ευρώ στο εξάμηνο- Προσδοκίες για κερδοφόρο θερινό τρίμηνο

 34. 12/05 13:00

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι αναπτύσσουν πακέτο ασφαλείας για καλοκαιρινές διακοπές

 35. 12/05 12:49

  Η RAI προβάλλει την Πάρο και τη Σαντορίνη σε εκατομμύρια Ιταλούς τηλεθεατές

 36. 12/05 12:24

  Ολιγωρία Βρυξελλών για το πράσινο πιστοποιητικό

 37. 12/05 12:12

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2021

 38. 12/05 12:02

  Tripadvisor: Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 10 καλύτερα στον κόσμο για το 2021

 39. 12/05 11:25

  Ομοσπονδία "Κυκλος": Παραμένουν οι περυσινές οδηγίες για τις τουριστικές επιχειρήσεις στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ

 40. 12/05 11:20

  TUI για κόκκινους και πορτοκαλί προορισμούς: Πότε γίνεται ακύρωση και πότε αλλαγή κράτησης

 41. 12/05 11:04

  Πού ποντάρει η Ισπανία για να ανοίξει τα ταξίδια των Βρετανών από τις 20 Μαΐου

 42. 12/05 11:03

  Το ελληνικό χωριό που το αποκαλούσαν «Μικρή Κωνσταντινούπολη»

 43. 12/05 11:00

  Η σούπερ παραλία για τους λάτρεις της περιπέτειας

 44. 12/05 10:57

  Γερμανία: Σε απόγνωση ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων

 45. 12/05 10:48

  Κ.Νοτοπούλου: Να αποσυρθεί η ΣΜΠΕ για τη Μαρίνα της Αρετσούς και η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 46. 12/05 10:30

  Hyatt Loves Local: Παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργασίας με πάνω από 160 μικρές επιχειρήσεις

 47. 12/05 10:28

  Πληρωμές μέρους των επιχορηγήσεων για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις

 48. 12/05 10:25

  Αθήνα: Πάνω από τα 100 ευρώ σταθεροποιείται η μέση on line τιμή διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία

 49. 12/05 10:19

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 50. 12/05 10:09

  Conde Nast Traveller: Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στα 69 αγαπημένα νέα ξενοδοχεία του 2021 στον κόσμο

 51. 11/05 19:38

  Aegean και Olympic Air: 100.000 θέσεις εσωτερικού από 19 ευρώ

 52. 11/05 19:32

  ΚΙΝΑΛ: Ανάγκη άμεσης έκδοσης αναλυτικών και επικαιροποιημένων πρωτοκόλλων για τον τουρισμό και τα ταξίδια

 53. 11/05 19:27

  Οι αποφάσεις για το διαβατήριο εμβολιασμού πρέπει να ευθυγραμμίζονται με το Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

 54. 11/05 19:10

  Η Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης και το άνοιγμα του τουρισμού το Σάββατο

 55. 11/05 19:07

  "Αθώες" οι επιφάνειες από χαρτί στη μετάδοση του κορωνοϊού

 56. 11/05 19:05

  "Πράσινος” τουρισμός: Η πανδημία μας έχει κάνει όλους σοφότερους ταξιδιώτες

 57. 11/05 16:42

  ΚΑΥΑΚ: Η Αθήνα στις κορυφαίες αναζητήσεις των Αμερικανών για διεθνή ταξίδια το 2021

 58. 11/05 16:11

  Φόρουμ των Δελφών | Ιστορική ευκαιρία για τον ελληνικό τουρισμό το Ταμείο Ανάκαμψης- Πώς προχωρούν επενδύσεις

 59. 11/05 14:50

  Χάρης Θεοχάρης στο Sky News: Έχουμε ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό σχέδιο για το άνοιγμα του τουρισμού

 60. 11/05 14:46

  Ψηφιακές απάτες γύρω από τον εμβολιασμό για την covid-19

 61. 11/05 14:46

  Tripadvisor: Οι Αμερικανοί επιθυμούν να δαπανήσουν περισσότερα για πολυτελή ταξίδια το 2021

 62. 11/05 14:02

  Helvetic Airways: Νέες καλοκαιρινές πτήσεις τσάρτερ προς Κω και Ηράκλειο

 63. 11/05 13:35

  Novaturas: Από τα μέσα Μαΐου πτήσεις για Ελλάδα από τις Βαλτικές χώρες

 64. 11/05 13:29

  Επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία»: Εμβολιασμός όλων των νησιωτών με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

 65. 11/05 13:18

  «Sunshine Discount»: Η νέα δυναμική καμπάνια ΕΟΤ & Aegean που επιδιώκει να φέρει ξανά τους Ευρωπαίους στην Ελλάδα (βιντεο)

 66. 11/05 13:13

  Δ. Καραλής: Οι Έλληνες ξενοδόχοι θα κρατήσουν ψηλά τη σημαία του ελληνικού τουρισμού

 67. 11/05 13:09

  Βήμα ολοκλήρωσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ναυπλίου

 68. 11/05 13:00

  7 λόγοι που κάνουν τα έντυπα σημαντικά το 2021

 69. 11/05 12:58

  Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021

 70. 11/05 12:47

  Η καρδιά της Θεσσαλονίκης «χτυπά» στον Δήμο Θερμαϊκού

 71. 11/05 11:24

  TUI Aυστρίας: Γεμάτες πτήσεις προς Κρήτη τον Ιούνιο – Πρώτη σε ζήτηση η Ελλάδα για το καλοκαίρι

 72. 11/05 09:34

  Ο "μυστικός κήπος" του ξενοδοχείου Μ.Βρετανία- THE ATRIUM of Alexander’s Lounge

 73. 11/05 09:28

  Στόχος του πράσινου πιστοποιητικού η διευκόλυνση των ταξιδιών

 74. 11/05 09:26

  Ισπανία: Mείωση κατά 89% στα τουριστικά έσοδα για το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου

 75. 11/05 09:24

  Tουρκία: Αύξηση κατά 26% στις αφίξεις ξένων τουριστών τον Μάρτιο

 76. 11/05 09:22

  "Τουρίστες εμβολίων" από τη Λατινική Αμερική στις ΗΠΑ

 77. 11/05 09:21

  Let’s Do London: Η νέα τουριστική καμπάνια του Λονδίνου

 78. 11/05 09:19

  Βαλεαρίδες Νήσοι: Κάλυψη των εξόδων των θετικών στον κορωνοϊό τουριστών

 79. 10/05 18:24

  Ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Μαΐου το “Αγγέλων Καταφύγιο” στα Ζαγοροχώρια

 80. 10/05 17:59

  Στη Σαντορίνη και σε ξενοδοχείο της Caldera Collection ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay

 81. 10/05 16:16

  Νέα Επενδυτικά Δάνεια Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 82. 10/05 16:00

  FedHATTA: Επιτακτική ανάγκη η χρηματοδότηση των τουριστικών γραφείων για ομαλή εκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

 83. 10/05 15:54

  Ανοίγει στις 14 Μαΐου το ξενοδοχείο COLORS Hotel Athens

 84. 10/05 15:47

  Ένταξη του κλάδου των Ναυτικών Πρακτόρων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα των 100.000 θέσεων εργασίας

 85. 10/05 14:03

  Sunvil: Δύο δωρεάν PCR τεστ για διακοπές στην Πορτογαλία

 86. 10/05 13:51

  Βρετανία: Κατακραυγή για το «πορτοκαλί» σε Ελλάδα και Ισπανία

 87. 10/05 13:15

  Στη Μεγάλη Βρετανία ο κ.Θεοχάρης

 88. 10/05 13:12

  Σουηδία: Ξεκινούν οι πτήσεις της TUI προς Ελλάδα - Οι Σουηδοί χρησιμοποιούν τις οικονομίες τους για διακοπές

 89. 10/05 12:40

  Ποιες «πράσινες» χώρες της Ευρώπης θα είναι οι δημοφιλέστερες για τους Βρετανούς τουρίστες

 90. 10/05 12:35

  Ευθύμιος Μουντράκης | Το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν!

 91. 10/05 12:13

  Κρίσιμες οι δύο εβδομάδες πριν και μετά το άνοιγμα του τουρισμού μας

 92. 10/05 12:02

  Ακυρώσεις στα ελληνικά ξενοδοχεία μετά το «πορτοκαλί» της Βρετανίας

 93. 10/05 11:43

  ΕΤC: Υπάρχουν λόγοι να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το καλοκαίρι του 2021

 94. 10/05 11:42

  Βρετανία: Έκρηξη κρατήσεων για την "πράσινη" Πορτογαλία

 95. 10/05 11:26

  Posidonia Sea Tourism Forum 2021: Oι μεγάλες προκλήσεις του παγκόσμιου κλάδου της κρουαζιέρας

 96. 10/05 11:05

  Κύπρος: Πρόσκληση για συμμετοχή Τουριστικών Καταλυμάτων στο «Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού»

 97. 10/05 10:38

  Το γαλλικό περιοδικό «Le Point» υμνεί την «ανεξερεύνητη» Ελλάδα

 98. 10/05 10:03

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών την Τετάρτη

 99. 10/05 09:59

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Μήλο και Αλόννησο 

 100. 10/05 09:58

  Επιχορηγήσεις για δύο ξενοδοχεία σε Πάρο και Νάξο